Från mig till er

Det är skrämmande och kul på samma gång att ni är så många som fortfarande tittar in här... Jag undrar såklart vad det är som får er att titta in på min blogg hela tiden (?) Vad är det som är intressant? Jag själv måste ju säga att den är förjävla tråkig just nu. Vad tycker ni, ska jag fortsätta skriva eller ska jag kanske lägga ner för gott?

Vad är grejen med och skriva blogg egentligen? Vad får man ut av det? Visst, det är skönt att skriva av sig. Men jag gör ju mer än så. Jag engagerar mig med bilder, regelbundna uppdateringar och variation i mängder bara för.... att (?) Jag är så med allt jag gör - Jag går in 100% för det. Men det här, att blogga, till vilken nytta?

Aja, en liten statusuppdatering om mitt liv nu då till er som undrar (ni är somsagt skrämmande många!!!) och var ska jag börja? Det har hänt så sjukt mycket i mitt liv den senaste tiden. Allting har vänts upp och ned, man kan säga att jag har bytt riktning och sagt hej till en helt ny värld. Det känns konstigt som fan att numera bara ta hand om sig själv. Jag vet knappt hur man gör. Det är och känns jättelustigt. Vad mer ska jag säga? Jag är glad och mår bra trots allt! Det är det viktigaste. Sätter punkt på det här ämnet tills vidare.

Studenten närmar sig med stormsteg och jag kan inte beskriva med ord hur skönt det är att skolan snart är över! Faktiskt så ser jag målet framför mig nu och det är min drivkraft som gör att jag tar tag i plugget med mitt fina leende på läpparna. Förresten så har jag köpt både studentklänning och skor som jag är sjukt nöjd med! Klänningen är cremefärgad och sitter som smäck. Skorna är skyhöga, vita och söta. Det kommer att bli awesome med min studentmössa och mitt långa mörka hår! Jag längtar så jag spricker, nästan...

Nu över till er som läser... Hur mår ni? Vad har ni för er? Vad vill ni veta egentligen? Vad är det som får er att klicka in här varje dag? Jag bara undrar... Av ren nyfikenhet faktiskt.