Ny dag, nya tag

Efter en allmän förjävlig dag (gårdagen alltså) så är det nu nya tag som gäller. Upp med hakan, på med lite smink och i med mat i magen! Jobbdags! Kör på för fullt till kl 18:00 ikväll.

Ha en bra dag'
Det ska jag försöka ha!
PUSS


Trött tjej

Haft ganska så fullt upp idag på jobbet. Utan lunch. Det gick bra, men nu är jag trött som få. Längtar till sängen! Det dröjer inte länge innan jag hamnar där, det är en sak som är säker.

Det var mest det jag ville säga.
HERRÅÅÅÅ


Min helg

♠ Fredagspizza med pappa och Micke
♠ Vin och trevligheter hemma hos Cilla
♠ Födelsedagskalas på Hotellet i Vingåker
♠ Övernattning hos pappa och Anne-Elise
♠ Vin igen, denna gång hos oss
♠ Besök på Statt
♠ Välbehövlig sovmorgon
♠ Skidtur med syrran och barnen
♠ Söndagsmys med lösgodis och pussar
 
Ja, lite av min helg det. Redan måndag igen. CRAZY! 
 
 

Receptet till korvgrytan

Sara önskade receptet på korvgrytan som vi lagade här hemma igår. Jag delar mer än gärna med mig utav det då den var gudomlig. Faktiskt första gången vi gjorde den. Så varsegod du rara Sara! :)
 
 
Du behöver:
♥ 1 paket bacon
♥ 500 gram olika korvar så som choritzo och kebanoss (tyska korvarna är oftast bra)
♥ 3-5 dl passerade tomater
♥ 3-5 dl vispgrädde
♥ 1 röd paprika (jag hade två)
♥ 1 burk champinjoner eller färska champinjoner (ta färska, det är så mycket godare!!!)
♥ ½ skuren zuccini 
♥ Oregano
♥ Svartpeppar
♥ Chilipeppar
 
 
Du gör såhär:
♥ Skär bacon och korv i bitar
♥ Stek det en stund på medelvärme
♥ Lägg i svampen
♥ Häll i de passerade tomaterna och grädden
♥ Krydda med de olika kryddorna
♥ När det kokar, vrid ner plattan till lägre värme
♥ Ha i grönsakerna och låt småkoka i 5-10 minuter
 
 
Servera med pasta, ris, sallad, keso - vad som önskas. Och njut!!
 
 

Breakfast

Som ni säkert vet vid det här laget, iallafall ni som känner mig, så är jag inte människa utan frukost i magen. Jag  måste äta direkt när jag kliver upp annars mår jag illa och hela dagen är förstörd. 
 
Idag blev det fil med havre- och solroskärnor. Till det ett supergott svart te som heter "Lust och fägring". 
 

En fantastisk god korvgryta..

.. Ligger nu i våra magar hemma på Pålstorpsgatan. Vi är helnöjda! Nu blir det tvmys heeeela kvällen lång and I love it ❤


Är vi bäst eller är vi bäst?

Klockan är 09:13 och jag kom precis hem från ett pass på gymmet tillsammans med syrran. Klockan ringde 06:45 och jag trodde aldrig att jag skulle komma upp, men det gick! Och shit vad skönt det känns nu såhär efteråt. WE ROCK! That's it.

Dags för dusch och frulle innan jobbet kallar.


Vi är så "duttia"

Här hemma klev vi precis ut ut duschen efter ett härligt gympass såhär på kvällskvisten. Nu ska vi äta kvällsmat oh se på Farmen. Herrååå


Jag...

Älskar: Lakrits, pussar och mitt jobb
Hatar: Avudsjuka, lögner och svek
Är rädd för: Döden
Drömmer om: Framtiden, Thailand och evigt liv
Skrattar åt: Anders Timells dåliga historier
Gråter av: Sorgliga filmer
Äter helst: En god köttbit eller godis
Dricker helst: Te, vin eller vatten
Lagar helst: En trerätters middag
Lyssnar på: Rock 
Klär mig helst: I skyhöga klackar
 
 
 
 
 

Tacksam för svar :)

 

2013-01-22

Fika med vänner, jobb, lite träning (ja, ni läste rätt!), One tree Hill-mys, jeansshopping på Factory, spontantripp till pappa, ett varv med skotern och lite bakning är lite av det som förgyllt mina dagar då jag inte skrivit här. 6 dagar sen sist och jag ber om ursäkt för mina uppehåll som kommer med jämna mellanrum. Har helt enkelt lite bloggtorka som det så fint kallas. Sen så tycker jag det är lustigt, statistiken visar att det är hundratals människor inne här varje dag men de enda jag vet läser är mina föräldrar, storasyster, Micke och Emme. Och så barndomsvännen Hanna såklart. NI ANDRA DÅ?! Vilka är ni egentligen?! Skräckblandad förtjusning...
 
Bjussar på lite bilder från mina senaste dagar:


Onsdag

Igår var det tisdag. Dagen bjöd på SNÖ(!!?????), jobb, lunch och fika med kusinEmma, ännu mer jobb, middag hos Mickes föräldrar, kvällsfika och filmmys i sängen. Helt okej dag med andra ord.

Idag är jag ledig. Kl 13:00 ska jag avnjuta en timmes massage och det ska bli sååå skönt.

Nu, dusch!


Måndag

Är hemma med en sjuk Hedda idag. Så kul att träffa henne idag igen samtidigt som jag såklart är till stor hjälp för Therese och Matthias som nu kan jobba och känns jättebra.

Nu ligger hon i vagnen och sover sött medan jag ska passa på att äta lunch. Blir fiskbullar i hummersås. Mhhhmmm ❤


Lyckad middag

Middagen igår blev verkligen lyckad! Varken jag eller Micke hade träffat Viktoria innan då henne och Stoffes förhållande är väldigt färskt, men det tog inte mer än 2 minuter innan det kändes som om vi känt varandra i en evighet. Vi hade så jävla skoj! Och trevligt! Verkligen en kväll över förväntan. Dessutom blev maten jättegod (jag har just insett att jag är en Gud i köket!!) och vinet ska vi inte tala om. Mmmhhhmmmm alltså! Detta kommer att göras om inom en snar framtid, det är jag övertygad om. 
 
 
 
 
 

Idag har vi umgåtts med min syster och barnen. Jag, Therese och Hedda for till Akuten medan Micke och Freja var hemma och lekte. Stackars lilla Hedda fick ta en massa prover för och se vad som stod på tok och herregud så duktig hon var! Kan säga att det är en stolt moster som sitter här och skriver ♥ Två olika mediciner ska tas nu i 10 dagar sedan hoppas vi att hon mår 100 igen. 
 
Bjuder på en bild, tagen för någon vecka sedan när skruttfia äter yoghurt. Söt va?


Lördag

Så skönt med helg!
 
Igårkväll efter jobbet åkte jag och hälsade på min fina syster och hennes barn medan Micke var och spelade hockey med jobbet. Blev alltså en lugn och skön fredagskväll med Gladiatorerna och Farmen. Idag stensov jag till kl 09:45 då pappsen ringde och väckte mig. Somnade om direkt när Mickes klocka ringde vid 07:00 (han har bandymatch i Norrköping idag) och det var så skönt att somna om och mysa vidare. Tyckte såklart det var synd att somna om ensam.
 
Jag har nu ätit en lång och god frukost bestående av färskt bröd och apelsinjuice. Nu är jag redo för att ta fram golvmoppen och snygga till lite här hemma. Vi får gäster över till oss ikväll. Det blir middag och gott rödvin. Ska bli himla trevligt! Men först måste det somsagt snyggas till lite här.
 
Herrååå!!!


 
 

Bästa dagen på hela veckan


2013-01-09

Idag har jag hunnit med och träffat två fina töser. Först Emma. Vi åt lunch och pratade tjejsnack. Direkt efter det mötte jag upp Tove för en fika. Blev en massa bebisprat då det bara är 5 veckor kvar tills de får en liten tjej. Så himla mysigt! Ni kan ju gissa om jag smälte när vi efter fikan gick och kollade bland bebiskläderna... Uj uj uj.
 
Dagens största händelse är däremot någonting helt annat - Jag har nämligen köpt gymkort. Eller rättare sagt, jag och Micke. Vi ska försöka peppa varandra och gå dit tillsammans. Min rygg behöver det mer än någonting annat. Vi får se hur det blir...
 
Nu ska jag fortsätta dricka te och mysa framför "Sveriges roligaste klipp"
 
HERRÅÅÅ

Forever and always

My heart is perfect because You are inside
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
 

Ledig onsdag

Åhw, imorse fick jag måånga pussar :)

Har slöat hemma hela förmiddagen. I stort sätt inte gjort ett skit. Bara ätit frukost och slappat framför datorn. Så skönt med lediga dagar!!

Nu ska jag iväg och vaxa mig, sen fika med Hanna, sen iväg på ansiktsbehandling. Ikväll åker jag och Micke hem till farmor och farfar på fika. Mys-onsdag som ni hör. Jag klagar då inte.

Puss och kram


Gullebulle

Alltså, jag kan inte sluta le. I morse hände en sån himla gullig sak!! Mickes klocka ringer 05:53 varenda veckodag och det gör INTE min om man så säger. Han snoozar alltid 3 gånger innan han ger mig en puss på kinden och går upp och gör sig iordning. Jag gör/säker inte så mycket tillbaka eftersom jag vill sova vidare tills min klocka ringer plus att jag vet att han kommer en gång till precis innan han ger sig iväg och då pussar jag såklart tillbaka och berättar att jag älskar honom samtidigt som jag önskar honom en fin dag. Förutom i morse. Ja förstår ni, då vaknar jag till av ytterdörren som stängs. Jag tänker: "Vafan hände nu?! Pussen? Hejdåkramen?" Det kändes skitkonstigt... Tänkte sen att jag får skylla mig själv som säkert sov på tok för hårt och inte märkte av någonting...

Det går 3-5 minuter...

Jag hör hur dörren öppnas igen...

In kommer Micke och fram till mig i sängen: "Herregud älsklingen min, jag glömde pussa dig hejdå, det kändes verkligen att jag hade glömt något när jag kom ner till bilen"

Haha! Fattar ni hur otroligt sött det här är? Vi är så goa' mot varandra och det är verkligen exakt såhär det ska vara i ett förhållande. Så härligt!! ❤


Hur jävla HET får man va!!?


Kort rast på jobbet

Läsning, te och pepparkakor.

Så skönt att hinna vila benen lite.


Måndagskväll

Storhandlingen gick bra förut FÖRUTOM den lilla incidenten som hände på slutet. Om man säger såhär - Självscanning är den absolut smartaste uppfinningen på länge inom matshopping. Det går så fort och smidigt och man ser svart på vitt vad allt kostar och vad den totala summan är uppe i. Man sparar så sjukt mycket tid på att packa ner allt medan man handlar för att sen fort på egen hand betala och åka hem. Du behöver inte upp med alla varor på något jäkla band för och sedan packa ner dom igen. Allt går så mycket smidigare OM du inte råkar vara den som åker på stickprovet. Alltså, att du behöver plocka upp allting igen för och låta personalen dubbelkolla att du gjort rätt och inte fuskat med scannern. Det var alltså vad vi åkte på idag...

Där stod vi med varor för 1000 spänn och tvingades packa upp varenda liten grej för och låta de se så allt stämde. Fyfan säger jag bara. Fattar såklart grejen men detta tog oss 20 minuter extra och jag var hungrig som en varg och ville inget annat än bara HEM. Men fel hittade dom iallafall. Vi hade råkat slå in en tacokrydda för mycket. Tur det var åt det hållet iallafall så ingenting fattades... Då hade jag skämts ihjäl.

Ja ja, nog om detta (o)intressanta gnabb.

Har haft en mysig kväll tillsammans med Hanna. Hon kom hit och jag bjöd på tacopaj. Skvaller, en varsin filt i soffan och lite tv-tittande. Precis lagom. Hon är så bra min lilla Hanna. Helt sjukt att vi hållt ihop sen vi bara var ett par år gamla. Det är vad jag kallar sann vänskap ❤

Bjuder på en tre/fyra årig gammal bild på oss:


Oh shit, it's monday

Micke är igång och jobbar efter en välförtjänt ledighet på hela 16 dagar. Detta betyder att det är alldeles för tomt för mig att gå hemma ledig idag egentligen. Men det är precis vad jag varit - ledig. Har tvättat kläder, plockat bort det mesta av allt julpynt, skrivit matsedel och inköpslista, diskat och plockat iordning i skåpen. Nu är jag helt slut. Har 0 krafter kvar. Behöver ha hem karln så han kan ge mig lite kraft igen. 45 minuter kvar.... ❤

Kom just på att jag inte ätit någon lunch. Känner mig alldeles vrålhungrig och tom i magen samtidigt som jag inte kan/vill tänka på mat då illamåendet från igår håller i sig. Frågan är ju vad som står på?!

Nu ska jag räkna ner minuterna tills min andra hälft kommer hem så vi kan åka och veckohandla. Seriöst, hur mysigt är det inte att göra sånt tillsammans?! Jag älskar det i alla fall.

Herrååååå


-

kan.inte.sova

and I really hate it!!!


My weekend

♥ Jobb till kl 14:30
♥ Snabbvisit hos syrran och barnen
♥ Discobowlig med Micke, Mattias och Maja
♥ Sen kvällsmat på Barken
 
 
 
 
 
♥ Födelsedagsfika hos mamma
♥ En kort promenad
♥ Potatisgratäng, lövbiff, baconinlindade sparris och champinjoner till middag
♥ Film, chips, dipp och en massa myspyspys
 
 
 
 
 
♥ Heldag i Norrköping med Anne-Elise och Isabell
♥ Bio (En oväntad vänskap)
♥ Kortspel med Majki
 
 

Fredag

Det är så skönt med jobb och vardag igen men shitballabacon så jäkla trött jag varit, både igår och idag, när klockan ringt. Att dessutom se Micke ligga kvar i sängen och gosa in sig i täcket gör ju inte direkt saken bättre.

Halsen min börjar spöka. Fick känningar igår och de verkar vilja hålla i sig... Kul. Jävligt kul.

Nehe jaha, jobb var det här!
Trevlig fredag till er.

PUSS


Tillbaka till verkligheten

Låg uppe och myste på tok för länge igårkväll/natt vilket resulterade i ett par för många tryck på snoozeknappen i morse. Men vad gör det om 100 år?

Nu är jag redo för jobb iallafall. Ska faktiskt bli kul att leka med händerna igen efter lite ledighet. Har dessutom en timmes massage att avnjuta efter halva atbetsdagen ungefär, så jag ska absolut inte klaga :)

Idag fyller förresten min fina mamma 51 år! Stort grattis till Dig ❤


Perfekt avslutning....

... På en alldeles underbar ledighet!! Imorgon vankas det jobb igen. Godnatt ❤


Ärenden

Vi har haft en låååång och mysig morgon med frukost, tv-spel, en varm dusch och småfix. Nu sitter vi på banken och väntar på vår tur. Vi är inte ensamma här, om jag så säger.

Efter det här har vi fler ärenden att utreda. Herråååå


Morsning korsning

Vi sover verkligen ut här hemma idag. Hade det inte varit för min ringande telefon så hade jag också fortfarande sovit nu. Men klockan är mycket så jag ska minsann pussa på Micke tills han vaknar för och sedan gå upp och göra frukost åt oss. Frågan är, ska vi äta den framför tv:n i sovrummet eller i vardagsrummet?


Vår nyårsafton

Vi hade en fantastisk kväll igår! Vi var 5 stycken hemma hos oss som åt trerätters och drack gott. Vi lyckades så himla bra med all mat (ska lägga upp recepten) men bäst var nog ändå oxfilèn och cheescaken. Låter dessa bilder tala för sig själva, för nu är jag trött och ska sova:
 


 
 
 
 
 

Sammanfattning av 2012

Länge sen sist. Igen. Nu har det och göra med att det varit så sjukt mycket de senaste veckorna. Jobb, jobb, jobb. Alla ville bli fina i håret till jul och nyår. Julklappshandling, inslagning av paket, julbak, adventsmys, bokföring, förberedelser av bokslut, julstädning och ja, allt på samma gång. Julen och allt som hör den till blev hur som helst lyckad iallafall. Hektisk men otroligt mysig. För och inte tala om gårdagen - Nyårsaftonen. Är helnöjd jag. Mer om detta i nästkommande inlägg. Nu tänkte jag nämligen försöka sammanfatta året som gott. I stora drag iallafall. Detta såklart mest för min egen skull.
 
När jag tänker tillbaka på det gångna året så skulle jag vilja sammanfatta det med ett ord - Känslofyllt. Många många många bra och underbara känslor som jag inte trodde fanns har fått mitt hjärta att banka extra hårt. Emellanåt har det känts som att jag svävat bland molnen. Men även många känslor och stunder som varit svåra och tackla då mycket har känts hopplöst. Ni hör ju själva, detta kombinerat gör det minst sagt känslofyllt, HAHA!
 
Mycket har hänt, man glömmer till och med bort en massa. Men detta är en kort sammanfattning av 2012 - Jag har:
 
♥ Blivit ännu kärare :)
♥ Haft sjukt många galna partynätter 
♥ Varit 3 veckor i Thailand tillsammans med familj och pojkvän
♥ Tatuerat mig 
♥ Haft en period då jag var omänskligt trött hela tiden
♥ Köpt en fin bil tillsammans med kärleken
♥ Äventyrat i Glotternskogen
♥ Shoppat ca 15 par klackar
♥ Varit med en halvsida i tidningen
♥ Försökt börja motionera (gick i en vecka)
♥ Varit mycket med mina systerdöttrar
♥ Semestrat i Stockholm
♥ Firat 1-års jubileum som egen företagare
♥ Hängt på golfbanan
♥ Satt i löshår då jag fick för mig att jag ville vara långhårig, men aldrig igen
♥ Fyllt 20
♥ Anordnat en grym födelsedagsfest
♥ Gått totalvilse i skogen
♥ Haft många grillkvällar på balkongen
♥ Lärt mig dricka rödvin
♥ Börjat med och sälja mina egengjorda hantverk
♥ Börjat avguda Zlatan (haha, viktig punkt!)
♥ Blivit mer glad och positiv
♥ Planerat stora framtidsplaner tillsammans med Micke
♥ Träffat nya vänner
♥ Blivit en ännu bättre frisör
 
Tjaaaaaa, detta är då lite av vad som hänt. Som ni förstår är jag i det stora hela väldigt nöjd och happy. Ser nu fram emot ett nytt år fullt av nya utmaningar, förändringar och möjligheter. Jag är säker på att det under detta år kommer att hända en massa coola och härliga saker - tillsammans med min Micke såklart. Jag är så himla lyckligt lottad som har honom! Och han är, utan och överdriva, den mest kärleksfulla och underbara person som finns vilket ibland gör mig scary - Vad har jag gjort för att förtjäna detta lyckliga och harmoniska liv han ger mig?! För den största händelsen detta år är ändå hur otroligt nära varandra vi blivit. Nu känner vi varandra till 110% vilket gör att alla missförstånd och onödiga tjaffs är bortom vår tid. Det är nu det är på riktigt. Han är min absolut bästa vän ♥♥♥♥