Sleep tight

Kan knappt beskriva hur trött jag varit denna vecka. Känns som att jag bara klagar men allvarligt, detta kan inte vara normalt. Har inte varit i 100% fokus eller känt mig "som vanligt" på flera dagar. Och nog för att man nästan kan tro det, men jag är väl ändå inte bakfull FORTFARANDE?! Ha ha ha!

Är alltså inte deppig eller så. Bara trött. Förbannat trött. Någon som vet något botemedel? Hjälp mig gärna!

Dags att sussa! Ny dag på jobbet imorgon. Ser mest fram emot balfrisyren samt sminkningen. Kommer bli så fint!!

Natti!


Kak-mellanmål

Rubriken säger allt. Har slängt ner röven för andra gången på hela dagen. Slänger i mig ett par kakor innan nästa kund anländer. Jag har varit en hårt arbetande kvinna idag! Och mer blir det!


Nattinatt

Nöjd (men trött!!!) tjej har haft en bra dag. Först tillsammans med småtjejerna. Lika mysigt som alltid! Sen en sväng med Malin, sen Hanna. Mina fina tjejer!

Och nu, ja, bums i säng med Majki.

Go'natt


Life is beautiful


Det blev ett stop....

.... Påväg hem från dagis

:)


Supernanny Djeni Söderlund

Är uppe på Ringvägen och är barnvakt. Jag och Hedda ska snart gå och hämta Freja på dagis. Då blir det full rulle! Först: Fylla på Heddas mage.


Word


Nice monday

"Firade" en mycket god nyhet med köpmat kvällen till ära. I'm so happy! And I love my boy!

Ville bara få det sagt. Nu ska vi fortsätta bråka om de sista godisbitarna som är kvar från igår.

Pusshej


Helgen som varit

Ligger i sängen och är hur trött som helst. Kroppen min orkar liksom inte gå upp... Jag är inte mig själv, känner mig inte ens som en människa. SÅ jäkla trött är jag! Och ja, då är man trött!!

Helgen då:
Åkte och hämtade lilla Hedda direkt efter jobbet i fredags, tog en promenad ner till stan då jag och baby passade på att äta middag ute i det fina vädret. Hedda var så nöjd och glad som fick smaka makaroner ur min sallad. Kom lagom hem till Let's dance. Lillplutten somnade 21:45 och sov till 07:15. I vår säng! Det var så himla mysigt! Det gulligaste av allt var hennes väckning. Hon låg och tittade på mig, sen strök hon fingrarna i mitt ansikte. När jag tittade upp, asgarvade hon och började prata. Micke åkte iväg och spelade företagsfotboll på Stalls Backe. Jag och Hedda tog en promenad dit och hejade. Sen vidare till mormor Hillevi och morfar Bertil. Åt mat, firade mors dag och hade det trevligt. Åkte sedan och lämnade Hedda. Kändes tomt så fort vi pussade varandra hejdå...

Sen hem, snygga till sig, byta om - Mot Vingåker! Hade världens trevligaste grillkväll hemma hos Cilla och Mattias. Som ni vet, på tok för mycket alkohol. In till Statt, dricka lite till, dansa och spåra en aning innan vi for hem och däckade.

Och igår, ja, kan erkänna att jag aldrig mått så dåligt i hela mitt liv. Det var fruktansvärt. Orkade till slut ta tag i dagen. Då cyklade vi och fikade hos svärföräldrarna sen hem till mamma med hela familjen på grillkväll.

Awesome helg! Förresten, hur kommer det sig att jag skrev världens bok???!!???? Aja, herrååå!


Last night

Söndagsmyser med godis och chips framför Änglavakt som går på 4:an. Har äntligen blivit människa efter gårdagens äventyr. Blev en och annan drink/shot för mycket om man så säger. Men shit vilken trevlig kväll! Cilla och Mattias bjöd på god mat och på tok för god sprit. Och vi skrattade gott mest hela kvällen. De är klockrena båda två! Bästa (och fullaste!!!!!) kvällen på länge!!!

Kommer somna som en stock när filmen är slut, det är en sak som är säker.



Grillkväll i Vingåker


Hälsning från jobbet

Jag älskar mitt jobb! Mina kunder. Mina roliga uppdrag jag tar itu med varje dag.

Jag är helnöjd!


Onyttig frukost

Hur lätt är det att motstå en kall CocaCola-flaska när man öppnar kylen på morgonen då man är både hungrig och törstig?! Resultatet är att jag just i skrivandets stund klunkar kall cola och äter mackor med ost på. Men som jag brukar säga: Skit i det! ;)

Jobb 10:30-17:00 idag. Längtar så förbaskat till kl 17 då jag och Micke ska låna lilla Hedda tills imorgon. Ska bli så mysigt!

Puss på er


Njuter i solen med min kära


En stjärna förtjänar en stjärna

Just nu vill jag inget hellre än kunna plocka ner alla stjärnor som finns på himlen. Vet ni vem jag skulle ge dom till? Min storasyster.... ❤

Bara för att tala om att hon är en underbar människa. En syster jag ser upp till. En perfekt mamma.

I love her!!!


Ballehäng


Mätt som en plätt

Slutade inte förrän 20:30 idag. Blev pizza till middag här hemma ikväll. Vi orkade inget annat. Shit så gott det var! Men nu är man sådär äckligt mätt. Som vanligt när man äter pizza.

Ledig imorgon.
Någon som vill sola och mysa med mig? :)


Frukost på ballen


Idag har jag lärt mig:

Att det är både positivt och negativt att handla själv.

Det positiva: Man kan plocka på sig huuuuur mycket man vill!

Det negativa: Det blir jobbigt att bära allting upp från alla trappor när det ska in hemma.

Tack för mig.
Hej!


Please take us back to paradise


I love shoes!!!!!


Se så bra!


Sunday in bed

Alltså jag vet inte om jag vågar erkänna det här.......... (mamma och pappa läser ju min blogg!) men vi STENSOV till 12:15 idag! Och jag är fortfarande jättetrött.... Helt sjukt!

Hade planerat att INTE gå ut, men likförbannat hamnade vi på det kära Stadshotellet. Var dock i mitt nyktraste genom tiderna där inne och ja, samma "skit" som varje helg. Avslutade kvällen med Mc'Donaldsmat och en "uppeliggarkväll" med älsklingen. Tror klockan var 04:00 när vi tvingades avbryta de mysiga samtalen och sova.

Idag har jag en del måsten att ta tag i. Om jag bara kommer upp ur sängen! Micke åkte just till golfbanan så jag ska dunka på lite tjejmusik och försöka ta tag i att:

- Damma
- Rensa garderoben
- Tvätta kläder
- Dammsuga
- Torka golv

Let's go!!!!!!!
/ Otaggad tjej som fortfarande ligger i sängen.


Middag

Kräftstjärtssoppa, färskt bröd och ett glas vin




Dagen än så länge

- Låååång sovmorgon med älsklingen
- Äggfrukost
- Promenad i skogen
- Glassfika med Malin och Albin

Nu: Hem och laga mat!


Tack för idag, slut för idag

Härlig dag. Ännu härligare grillkväll hemma hos oss. Och top notch var när jag och Malin blev ensamma och hade världens myskväll med snacks, cola och lite vin. Om jag säger såhär, hon klår det mesta den där tjejen. Så omtänksam, fin, härlig och allmänt bra. Alla skulle vara som hon.

Avslutet på denna dag (som nu har blivit en ny) var/är heller inget och klaga på. Har legat i sängen med baby och pratat i 2,5 timmar. Om allt mellan himmel och jord. Och ja, såklart pussats lite ;)

Klockan är mycket! Det är ju en ny dag "imorgon". Puss och godnatt


Myskväll med Malin


Last summer


Smeta och kleta

Har fortfarande inte kommit ner på stan som jag helt klart trodde att jag skulle göra. Tittade mig i spegeln och mådde dåligt så fort jag såg mitt hår! Därför snyggar jag till det ordentligt nu. Kladdigt överallt, men annars så går det bra.


Ge mig svensk SOMMAR!


Friday

Tjena mors!

Verkar som 50% jobbar idag och 50% är lediga. Här hemma är vi i alla fall lediga. Så himla skönt! Micke är ute på golfbanan och har varit sen åtta i morse. Han kommer inte hem på några timmar och frågan är ju då vad jag ska hitta på för bus? Lutar åt att åka ner en sväng på stan. Kanske fika med en vän? Kanske ströhandla något fint? ;) Kanske (hör och häpna!) till och med ta en promenad? Ja, vi får se....

En bra start är iallafall en god frukost. Time to eat!


Du är så vacker när du sover

Kärlek, kärlek, kärlek.

Vad är bättre än lediga dagar då man får vakna upp tillsammans med den man tycker om? Och dessutom ha möjlighet att se på sin vackra som sover samtidigt som man stryker handen längst kinden och bara ler. Det här är bland det bästa jag vet!

And I love him most of everything! ❤


Efterlängtad myskväll med mitt ❤


Onsdag

Hemkommen från jobbet. Sitter och äter en skål med flingor och mjölk. Hoppas på att vädret håller i sig då jag är grymt sugen på att grilla och mysa på vår fina balkong ikväll. Ser dock mer och mer mörkt och kallt ut..... Typiskt.

Långhelg. Igen. Vad ska man hitta på? Är sugen på någon utflykt! Får se vad sambon min har tänkt. Han anländer vilken sekund som helst, tack och lov. Jag behöver kramas.

Titta förresten vilka skönheter! Premiär idag!



Inte som alla andra dagar

Känslofylld dag. För mycket tragiska besked. Det är sådana här dagar man tror man drömmer en mardröm och hela tiden måste nypa sig i armen för att inse att det faktiskt är verklighet. Hemskt.

Det är även sådana här dagar man sätter sig ner och funderar på vad man själv faktiskt HAR. Det gäller att ta vara på det. På dom man älskar och bryr sig om. Ja, för imorgon kan det vara försent...... :(

Kramar i massor till er
<3


Time to dinner


Vänskap när den är som bäst


Mosters raring - Freja 4,5 år

Är med mina två systerdöttrar. Hedda sover dock så jag och Freja har lite kvalitetstid tillsammans. Vi har legat i soffan och ätit glass och pratat ett tag innan vi lekte Let's dance. Plötsligt säger hon: "När slutar Micke jobbet egentligen? Känns bättre att dansa med en kille". Jag ler och låter henne fortsätta. "Han och hans parfym luktar så himla himla gott och så är han så snygg i sina skjortor" Jag skrattar och håller med. Då kommer: "Ja fast inte när han har tränat såklart, då luktar han jättemycket svett"

Är hon inte bara för go?! Man blir alldeles varm i kroppen :)


My love


Lonley I'm so lonley

Vaknade för en timme sen. Själv. Micke är på jobbet och har varit sen klockan sex i morse. De hade mycket och göra så han var tvungen att hoppa in. Har (som jag gör varje morgon när han åker iväg) lagt mig på hans sida av sängen och tryckt upp hans kuddar mot mitt ansikte så jag kan sniffa hans underbara doft. Vill inget hellre än ligga kvar en timme till men då hinner jag inte med allt jag vill göra innan han kommer hem strax efter lunch.

Godmorgon du underbara lördag. Frågan är bara, var är solen?


Hockeykväll

Alltså shit, vad har hänt med mig egentligen?! Det är fredag och jag sitter hemma och ser hockey?! HOCKEY?! Allvarligt talat, vad gick fel? Och när?!

Blir dessutom lite fundersam.... Vad går sporten ut på? Sverige hade en fin ledning (ja, till och med Jag såg det!) och sen väljer de att slåss och bli utvisade och lätt som en plätt låta ryssarna ta igen. Varför?! Så ovärt. Varför inte bara köra på i samma tempo och krossa dom totalt? Nej, nu förtjänar de faktiskt inte att vinna längre. Och inte orkar jag se på mer heller.

Försöker vara glad ändå. Det är ju ändå fredag trots allt. Puss på er


Inga ord kan beskriva....

.... Vad jag känner när jag är med dig

<3


I ❤ shopping


Godmorgon världen

Vilken underbar dag! Ledig och allt! Vaknade innan klockan ringde då jag uppenbarligen är sjukt övertaggad på Malin och Norrköping! Vi ska ta reda på hur många shoppingpåsar det går in i vår kombi ;)

Ser fram emot en kul dag. Dags att ladda med lite frukost! Tjohej!


Mina nya älsklingar


Allt en pojkvän kan önska sig

Hemma på Pålstorpsgatan ser vi hockey och stönar av mättnad. Åt lite för mycket potatismos och fisk tror jag allt. Men gott var det! Somsagt, hockeykvällen är igång och jag tittar effektivt på tv:n med min fina. Klart man kan låtsas vara intresserad för hans skull.

Det luktar dessutom långledigt. Har redan tagit helg jag! Klagar inte.

Nej, spännande match det här. Måste se. Tjarååååå


-


I will

Okej, nu har jag bestämt mig. Jag ska fortsätta skriva här. Det är ju kul! Jag menar, var ska jag annars publicera alla nya pinsamma bilder jag har i min telefon varje söndag?! Eller alla roliga historier?! Eller alla poetiska skrifter?! Just det!

I'm back tonight! Cilla, du om någon bör hålla utkik! Jag har en milt PINSAM film att visa ;)

Time to work!

Börjar lite mjukt: Bjuder på en bild på mig och söta Lovisa för två helger sen.


Tillskott i familjen


Sämst

Fan vad dålig jag är på att skriva av mig nu för tiden. Finner ingen motivation längre. Inte just nu iallafall. Kanske imorgon, kanske nästnästa dag. Kanske om någon timme eller två.

Pöss så länge


Grillkväll

Synd och klaga.