Nu är det kalasdags!

..Vilket betyder fika och jag är glad för det!! Det är nämligen lillasyster Isabells födelsedag idag och det ska vi fira uppe hos pappa tillsammans med släkten på hans sida, nu ikväll. Jag och Simon har tagit på oss kläder och är nu redo för en trevlig kväll tillsammans med familjen. Jag skippade sminket ikväll, men känner mig som en människa iallafall. Hehe. Och tur är väl det. Hur som helst, ha en bra kväll. Det ska vi ha! Jag är fikasugen så det bara sjunger om det. Jag vet också vad det kommer att bli för fika..... Hihi!! Och grattis på födelsedagen Isabell.




Några bilder som togs igårkväll








Det närmar sig med stormsteg...

Kommer ni ihåg mitt inlägg jag skrev då jag fick reda på att jag skulle få tandställning igen? Om inte - Klicka på länken: http://missjjempa.blogg.se/2009/december/jenny-med-tandstallningen-ar-snart-tillbaka.html#comment

Nu är det inte lång kvar tills det är dags. Om exakt elva dagar ligger jag i tandläkarstolen och är hur nervös som helst medan Kjell (som min tandläkare heter) pillar mig i munnen, drar i mina kinder och fifflar med verktyg i min mun. Jag ser inte fram emot onsdagen den 10 februari just nu! Jag har svårt att tro att det är sant, att jag, JAG, JENNY, ska behöva gå runt med räls i käften ännu en gång!! Har jag inte kämpat nog med mina tänder?!

Men för att se det positiva i det hela: Jag kommer att vara ledig från skolan en HEL dag ;)


Lördagskvällens outfit


Kvällen är här

Efter en hel dag bestående av storstädning så är jag nu nyduschad och fräsch igen! Dock helt slut i kroppen men de hindrar mig inte från att träffa massor med härliga vänner ikväll. Pontus styr upp det med fest och det ska bli trevligt. Länge sedan vi träffade han och Jennifer känns det som, så det ska bli extra roligt att träffa dom två tösarna igen! Frågan är bara..... Vad ska man ha på sig ikväll då?

En glad Jenny som säger tummen upp för den här lördagskvällen


Storstädning

Vilken otroligt vacker dag det har varit i lilla Vingåker idag. Solen har tittat fram och jag kan inte minnas sist jag såg den. Det är så vackert med sol och massor med kritvit snö! Det hade ju varit riktigt mysigt med en långpromenad idag tillsammans med någon man tycker om, då hade man kunnat fota massor med fina bilder. Men grejen är ju den, att det är alldeles för kallt!! Jag är nöjd så länge det inte är kallare än -1 grader. Det är lagom tycker jag, för då GÅR det ju att vara utomhus!!

Jag och Simon har sysselsatt oss på annat vis. Vi storstädar, pysslar, tvättar kläder och går runt och pussas här hemma! Riktigt mysigt faktiskt. Och det kommer att bli så fint när vi är klara ♥


Redo för en mysig filmkväll

Nu är jag nyduchad och klädd i min rosa mysdress redo för en hemmakväll tillsammans med pojkvännen. Vi tänkte käka ostbågar och titta på film. Det blir nog att hoppa i säng och sova tidigt ikväll, vi båda två är som sega råttor. Imorgon på dagen tänkte vi pyssla med lite grejer ihop! Det är alltifrån heminredning till smycken. Och jag har ju lovar et att jag ska visa er massor med bilder, och ett löfte bryter man inte. Right? Det ska iallafall bli skitkul att pyssla lite, och speciellt när jag har fått med mig Simon också. Hehe! Det blir alltså en mysig fredagskväll och lördagsförmiddag tillsammans med pojken! Underbarare än så kan det ju inte bli just nu ♥ Fan, jag älskar honom sååååå....

Tänkte även passa på att skicka en "bloggkram" till Hanna och Jessika!
Kramen innehåller massor med vänskapspussar till er båda, bara för att ni är dom ni är. I love you, girls!


Livet är underbart. Jag är lycklig.
Jag har världens bästa människor i min omgivning

Trevlig helg och ha en bra fredagskväll!
Massor med kramar ♥

Dags att storhandla

Nu har vi lånat bil av min kära, snällaste pappa för att åka in till Willys och storhanda mat! Det behövs en ordentlig påfyllning i både kylen och frysen nu. Så nu jäklar ska vi plocka på oss mat så att vi klarar oss ordentligt! Hehe. Vi äter som små grisar, jag och Simon. Haha, nejdå, nu överdrev jag lite ;) Men en påfyllning, det behövs iallafall, det är en sak som är säker!!


Gårdagen i massor med bilder

Ska väl börja med och säga att jag är skapligt trött idag. Jag har märkt att det tar enormt mycket på krafterna att skratta 24 timmar om dygnet, men det gör ingenting, det är fan värt det!! Hehe. Och vi var faktiskt duktiga igår, jag och Jessika, vi slocknade innan klockan ens slagit tolv. Som ni förstår så har vi haft det sjukt roligt, trevligt och mysigt ihop! Jag vill knappt åka hem idag... Jag vill ha en till "Jenny&Jessika dag" ju! Men det ska bli skönt att komma hem och ha en hel helg framför sig! Jag har nämligen roliga planer tillsammans med mina nära och kära vänner och pojkvän! ♥

Nu har vi avslutar förmiddagen som har bestått av permanentrullning och vågföning. Nu är det matdags som gäller sedan en tre timmars engelska b lektion. Urk!! Meeeeeeeeeen, jag har ju Jessi!!!

Ska visa er lite bilder på hur vi såg ut när vi fick för oss att slänga på oss massor med stora vinterkläder och mössor som vi hittade i Jessikas garderob. Sedan gick vi ut och skottade och lekte i snön som små barn! Det var så sjukt roligt, jag saknar tiden så man var liten och aldrig tröttnade på snön! Hehe ♥



En glad Jessika innan vi började skotta bort all snö


Tolv minuter senare var vi klara!!


Sedan blev det lekdags


Jessika


Haha, ser ni vilken söt mössa jag lånade?


Vinterland


Haha, har jag inte sagt att hon är världens sötaste?


Jessika är i farten igen


Kallt var det


Jäääääääääävligt kallt, haha.


Jag testade ett magplask


Snöbrudar


Jag ser ut som.... att jag är tre år. Haha


Jag skulle testa stå på händer.. men det gick inte så bra


Jessika däremot, var lite bättre


Sedan klarade jag det också, efter ett tag. Haha


Efter en timmes bus så var vi kalla som isbitar och TRÖTTA som små barn. Hehe ♥


Mer än nöjd

Middagen som serverades här i Mjölby var suverän! Vi åt kycklingpaj och drack julmust och det gillade våra magar så att det sjöng om det! Vi har varit slarviga och bara ätit godis idag.. Var nämligen äckelsoppa i skolan. Usch! Men nu är vi mer än nöjda och vi ska nu titta på bilderna som vi tog idag.. Antar att vi kommer att dela en hel del skratt medans vi tittar på dom. Hehe. Men skratta, det är ju det som vi är allra bäst på, jag och min kära vän, Jessika!!



Direkt från Mjölby

Nu befinner jag mig i Mjölby hos världens bästa! Vi har haft en sån sjukt rolig dag tillsammans och jag har skrattat så mycket att jag har magknip. REDAN! Vi har massor med tid kvar ju. Hur ska det här sluta? Hehe. Vi har iallafall bland annat varit ute och lekt i snön, varit hemma hos hennes syster och ätit godis. Vi har tagit massor med roliga bilder och givetvis så ska dom läggas upp här.. Frågan är bara om det blir idag eller imorgon när jag kommer hem?! Verkar ju som att blogg.se har lite problem just nu och det innebär att det är svårt att ladda upp text, men framför allt bilder. Whatever! Nu ska vi äta mat tillsammans med Jessikas föräldrar! Magen kurrar..

Kram på er ♥

Ett sista inlägg för idag

Nu börjar klockan bli mycket för mig. Det är en dag imorgon! Och om jag ska kunna komma upp imorgon bitti kvart över fem så måste jag börja runda av den här dagen.. Har iallafall pluggat en del idag och med Simons hjälp nu ikväll så gick det skitbra! Jag hjälpte honom med naturkunskapen, och han hjälpte mig med engelskan. Perfekt!

Nu ska jag packa klart min stora väska som jag ska släpa på imorgon. Jajamen, det är nämligen såhär, att jag ska följa med Jessika hem till Mjöly imorgon efter skolan. Vi ska ha en sån där mysig "Jenny&Jessika dag" tillsammans och som pricken över i:t så sover jag även kvar hemma hos min kära vän och så tar vi sällskap till skolan på fredag. Det ska bli sååå roligt! Jag tycker verkligen om min brud! ♥

Det jag ville säga med detta inlägg var:
Godnatt kära vänner. Sov så gott!!

Just nu:

Jag och Simon pluggar tillsammans med blandade känslor ♥

Det är såklart kul att göra det ihop, men ändå tråkigt.. Det finns ju så

mycket annat mysigt som vi skulle vilja göra istället. Men men!! Livet

är inte alltid precis som man vill, så man får återigen - göra det bästa av allt!!

Vi hörs sen! Kram


Matdags

Åh, nu är jag sådär slut i huvudet och konstig i kroppen igen. Trodde det hade gett sig, det kändes nämligen så tidigare under dagen.. Men icke!! Jag blir tokig. Vad är det för fel på mig egentligen???

Nu är det iallafall dags för matlagning. Idag är det Pasta Italiano som står på vår matsedel här hemma. Mums! Fort och smidigt går det också. Har ni ätit det någon gång? Om inte: Sno receptet här nedan och gör det!!


PASTA ITALIANO
4 portioner


Du behöver:
- 300 g fullkornspasta
- 1 gul lök
- 1 vitlöksklyfta
- 50 g skivad salami
- Smör
- 2 dl créme fraice, tomat & basilika
- Svartpeppar

Gör såhär:
Koka pastan. Skala och hacka lök och vitlök. Skär salami i strimlor. Stek löken i smör,
tillsätt salami och låt den fräsa några minuter. Rör ner créme fraice. Låt allt bli varmt. Krydda
med lite svartpeppar och höll såsen äver den kokta pastan.

Jag ser dragen

Att Lady Gaga från början är av det manliga könet är kanske inte alla som vet? Jag har inte alltid vetat det iallafall. Jag blev helt paff när jag fick reda på det, samtidigt som det faktiskt kändes ganska skönt. Det är nämligen såhär, att jag har alltid stört mig på hennes ansikte. Det är inte vackert och passar inte in till hennes kropp eller hår. Jag vet inte, men jag har alltid känt så om henne. Nu vet jag varför - Det finns fortfarande, trots alla operationer och uppbrända pengar, en hel del manliga drag kvar hos henne.... Har ni också lagt märke till det?

Om inte: Kolla hennes ögon, näsa, kindben och mun...
Visst finns det lite manlighet i det?
Onaturligt. Läskigt. Vidrigt.
Men tänk ändå vad vi kan göra med en kropp....



Jag gjorde det igen

Jag är hemma från skolan idag. Mådde rent ut sagt jättekonstigt igår och inatt. Jag var så trött, hade så ont i kroppen och ville bara sova. Jag kunde inte hålla upp mina ögon, bokstavligt talat, men ändå så kunde jag på något konstigt vis inte slappna av och sova. Det är något lurt på gång i min kropp.... Vad händer??

Passar iallafall på att plugga nu när jag ändå är hemma och har tid till det. Har en del saker som måste göras och bli klar med denna vecka. Det värsta man kan göra när man är hemma och mår dåligt är att göra allting värre, det vill säga, att man skiter i allt som har med skolan och göra. Det kommer ju bara sluta i katastrof, att man får allt över sig och mår dåligt ännu en gång. Det handlar om att göra det bästa av allt, och jag känner mig som en expert på det! Påtal om att göra det bästa av allt - Gissa vad jag precis har ätit? Hihi, pannkakor såklart! Jag använde upp den sista smeten från igår och jag åt hela TRE stora pannkakor fullproppade med sylt och grädde. Det är ju så sjukt gott att det nästan är ofattbart! Hihi, mums alltså! ♥

En mätt och glad Jenny som nu ska fortsätta plugga



Det finns alltid gränser

Som jag har erkänt här i bloggen tidigare så har jag också lyckats blivit beroende av Paradise Hotel. Eller, beroende var väl kanske ett fel ordval, för ritkigt så är det ju inte. Men ni förstår vad jag menar - Jag kan inte sluta titta på det, jag är fast i det! Jag vet (utan att ni behöver säga det) att säkert 70% av Sveriges befolkning också är det. Först tyckte jag att det var vansinnigt, men efter ett tag så har jag ändrat mig och tänk, att det är ju som vilket program som helst, bara att det är en annan handling. I Paradise Hotel FÅR man ljuga, såra, knulla runt och vara elak - Det är ju lite vad det går ut på, och säkert det som är så underhållande också. Jag vet inte.

Men som min rubrik lyder så finns det alltid gränser. Jag börjar faktiskt skämmas över att jag tittar på Paradise Hotel nu. Inte för att dom ljuger, sårar, knullar runt och är elaka utan för att ni blir så otroligt kära i alla deltagarna och gråter så fort er favorit åker ut. Fan, när jag loggade in på Facebook nyss så trodde jag att alla "facebook-statusar" var ett fucking skämt!! Var och varannan hette någontng i den här stilen: "Neeeeej, Cimon skulle ju vinna. Nu tänker jag inte titta på Paradise Hotel mer. Han var ju bäst. Ut med....." Och bla bla blah.. Folk är som galna när dom skriver ledsna gubbar överallt och fan sitter och bölar på riktigt.

Det jag menar är att om man ska titta på det här sjuka programet så kan man inte göra det såhär seriöst. Fan, det är ju kalabalik och kaos det ska vara. Jag har ingen favorit och kommer aldrig att skaffa det heller, för varenda människa som ställer upp i ett sådant här program lider av någonting allvarligt och kan inte ha mycket innanför pannbenet. Kom igen, det är ett fucking äckelprogram ;) Skit i idioterna som åker ut eller ej... Titta på det och garva er igenom allt som händer inne i huset istället. Upp med hakan, sluta gråt allesammans!!

Ha en bra dag
PUSS!!

Det är tack vare er jag lever

På senare tid har jag verkligen märkt hur vi människor över lag fungerar - Vi tänker sällan på vad vi har, men alltid på vad vi saknar.

Det är ju verkligen så! Varje dag klagar människor över allt ifrån huvudvärk till kärleksproblem och man hatar varandra "bara sådär" som om det vore ett jäkla mode. Om ni tänker efter: Hur ofta hör man inte bara allt negativt om kärlek, familjer, vänner, studier, väder, jobb, pengar och självkänslan hos olika människor? Kanske inte allt och alltid, men det händer ju iallafall betydligt oftare än att man hör någonting bra, eller kanske rent av superbra inom dessa kategorier (som såklart bara är några exempel, det finns ju tusentals olika ämnen som jag syftar på nu)

Ett exempel: Tänk dig att du går in i klassrummet klockan åtta på morgonen, sätter dig på en stol bredvid dina vänner och lyssnar på olika instruktioner som läraren informerar er om. Hur ofta eller hur många gånger har du hört någon i klassrummet säga: "Gud vad roligt och intressant det här ska bli" eller "Jag känner mig verkligen pigg och fräsch idag" eller "Jag är så tacksam över min familj och mina vänner, dom ställer upp på mig till 100 %" Jag kan svaret: I 99 av 100 fall - ALDRIG!

Istället så låter kommentarerna: "Fyfan vad tråkigt, varför ska jag kunna det här för?!" eller "Jag är så jävla trött, jag orkar inte" eller "Jag hatar mammas jävla tjat hela tiden om mina kläder och sminkprylar överallt" Hajjar ni vad jag menar? I så fall, erkänn att jag har sant. Eller hur?

Det jag vill säga är att vi fan måste ta tag i livet och ta vara på det vi har och inte sakna det som vi inte har. Jag kan bara utgå från mig själv och inte lägga mig i andras liv, men jag skriver det här för att jag vet att vi skulle må betydligt mycket bättre om vi hade den här tanken med oss i bakhuvudet när vi tar vissa beslut eller står inför något stort prov eller någon annan nervös situation. Och allt som händer, vad det än är, så för det oss vidare. Som jag, jag står här idag och är den jag är tack vare allt som har hänt under mitt liv och jag har lärt mig att varje liten sekund av ett dygn har en värdefull betydelse och som för dig vidare i livet....

Det jag vill göra nu är att visa mina underbara medmänniskor att jag älskar dom.
För det är tack vare dom som jag står här idag med båda fötterna på jorden och
är den jag är!! Ni får mig att må så bra, ni lyser upp min dag


Mamma, mamma, min älskade mamma. För det första så är det du som har gått runt och
burit på mig i 9 månader, och bara det är speciellt. Det är du som har uppfostrat mig och sett
mig växa upp och lärt mig (nästan) allt jag kan! Du gav mig en harmonisk uppväxt i ett
otroligt vackert och trivsamt hus som jag aldrig i hela mitt liv kommer att glömma. För det
vet du - Jag saknar det varje dag! Jag kan fortfarande känna den där klumpen i bröstet
som bodde hos mig när du och pappa skiljdes och vi sålde huset där jag alltid hade bott.
Under den här otroligt svåra tiden, och under alla andra svåra tider som jag under livets
gång har stött på, så har du varit den som verkligen ställt upp till 110% Du vet vad jag
menar mamma, det finns många exempel, men mamma, du vet vad jag menar.

Ingen kan någonsin ersätta den plats där ens mamma alltid har funnits! Mamma är alltid
mamma och jag är säker på att JAG HAR VÄRLDENS BÄSTA MAMMA. Du är den som
sprider  glädje, som fortfarande lär mig saker och som finns och ställer upp, natt som dag.
Jag vet  vart du finns, jag ringer eller kommer alltid till dig om det är någonting jag undrar
över - vad som helst. Du är och kommer alltid att vara min förebild!! ♥


Pappa, min älskade glada pappa. Jag vill börja med och tacka dig för den underbara
uppväxt som du tillsammans med mamma, gav mig. Jag brukar titta tillbaka i fotoalbum och
le medans jag saknar det så otroligt mycket! Och ibland kan jag gråta, och det är med
blandade känslor som dessa tårar rinner. För det första så skulle jag vilja uppleva dom där
tiderna igen, då man var liten och  tyckte det var så roligt när du kom och hämtade oss på
dagis och vi skulle åka hem och fortsätta leka, fast med dig och mamma. Men tårarna rinner
även för att jag är så jävla lycklig. Jag är så tacksam för allt som du har lärt mig och allt
som du har gjort för mig. Det har verkligen gjort mig till den jag är idag och jag bär alltid
med mig minnen och studer från tiden då jag var liten.

Även fast vi har haft våra stunder då vi inte riktigt har kommit överens och då vi har haft
det jobbigt på olika sätt och vis så har jag alltid älskat dig och varit tacksam för allt du har
gjort och ställt upp med. Du vet vad jag pratar om.. En annan grej som jag älskar med dig
är att du alltid har försökt och du försöker fortfarande. Även fast jag är tjej så försöker
du sätta dig in i min situation och jag kan utan problem prata känslor och tjejgrejer med
dig. För du är min pappa och du ställer upp dag som natt, precis på det viset  som får mig att
känna trygghet och kärlek! Och jag vet att alla säger såhär, men det är JAG som har rätt,
för JAG HAR VÄRLDENS BÄSTA PAPPA!!



Hanna, min älskade barndomsvän. Som jag har sagt till dig hundratals gånger men som
jag ändå vill påminna dig om så kan ingen någonsin ersätta din plats i mitt hjärta! Redan på
dagis fann vi varandra och sen dess har vi hållt ihop och skrattat, lekt, växt upp och fått
varandra att må bra. Nu står vi här, nästan 15 år senare och jag älskar dig så mycket att jag
skulle kunna kapa av mig ena handen för dig. Du är solstrålen i mitt liv och det kommer du
alltid att vara. Som vi alltid har sagt: Dagen kommer att komma, då vi går med våra barn-
vagnar, skrattar och minns tillbaka hur otroligt roligt vi har haft det under vår uppväxt
tillsammans,  men denna gång kommer vi inte att ha våra dockor, Lisa och Ida i vagnen.
Som du förstår,så menar jag att vi två alltid kommer att vara bästa vänner! ♥



Jessika, min energikälla. För två år sedan hade jag inte en aning om vem du var, att någon
som du ens existerade. Jag trodde att människor som dig bara fanns på film och i drömmar.
Du är så otroligt unik gumman och jag tackar gudarna varje dag att jag har fått chansen
att lära känna dig och över hvuud taget att jag fick chansen att träffa dig! Du är verkligen det
där lilla extra, det som får en att skratta även fast man gråter och som jag kan börja skratta
med även fast vi bor 438738 mil ifrån varandra. Det jag menar är att jag kan sitta och prata
med dig på msn, men ändå känna att du är här. Jessika, du är en sann vän och jag är så
otroligt säker på att du och jag kommer att vara vänner för livet!! ♥


Som ni förstår så är ni hur många som helst som jag vill tacka och kärleksförklara. För ja, jag har verkligen så sjukt underbara människor i mitt liv som jag tar vara på och älskar av hela mitt hjärta. Jag menar det här bokstavligt talat när jag säger att jag aldrig vill förlora er!! Ni lyser upp mitt liv, och kunde jag, så skulle jag ge er hela världen bara för att bevisa hur tacksam jag är för att ni finns: Simon, Therese, Niklas, Dennis, Isabell, Freja, Anne-Elise, Farmor, Farfar, Emma, Johan, Josefin, Jennifer, Pontus, alla mina barndomskamrater, er jag gick på Hansjöskolan med och ni som har känt mig sedan dagis. Ni betyder massor för mig och det vill jag att ni ska veta!!

Det jag vill förmedla till er är att ni ska uppskatta ert liv
även fast ni har lite "hull" på kroppen, även fast ni inte har hur mycket pengar som helst, även fast ni har otur i kärlek, även fast ni har svårt för matte eller vad det nu kan vara. Det jag menar är att om ni sätter er ner och tänker efter hur ni egentligen har det och hur ni egentligen har haft det, så kommer ni att inse sanningen. Det är så onödigt med energi att sitta och sakna istället för att uppskatta!!





Full som en kastrull

Åh, nu sitter jag här och är totalt proppmätt ska jag säga er!! Jag och Simon fick för oss att glassa till det riktigt ordentligt idag och käka pannkakor med sylt och vispad grädde. Vi båda två fick ett sånt jäkla sug, så det gick inte att motstå helt enkelt. Nu efteråt känns det ju lite onödigt med tanke på hur sjukt mycket sylt och grädde (iallafall jag) slänger på! Och har ni någon gång fått den där sjukt äckliga mättnadskänslan medan ni ätit pannkakor eller våfflor? Det tar bara stop, och man mår illa som en gris, utan någon som helst förvarning. Det är DÅ ångesten kommer! Men om någon timme så kommer jag att vilja ha mer, det vet jag. Det finns nämligen smet kvar i kylen. Hehe. Gissa vilka som kommer att sitta och käka ännu mer fettismat ikväll? ;)


Tv6 har blivit en viktig del i mitt liv

Ja, jag skäms så att jag blir röd om kinderna nu.... Nu börjar Paradise Hotel och jag har blivit så gott som besatt av det!! Det är liksom så sjukt att det inte GÅR att sluta titta!

Är jag ensam om att känna såhär?

Vad, VAD, vaD, vAd, vAD, VAd, vad....!?!!

Jag och Simon slängde oss i sängen efter kvällens middag (som för övrigt bara blev gröt och äggmackor) och pussades lite! Efter ett litet tag, då jag tröttnat, så tog jag tag i datorn och började kolla runt på Internet. Han lägger sig i mitt knä, kliar mig på benen som jag för övrigt tycker kittlas på ett äckligt sätt, men orkar inte påpeka det ÄNNU en gång eftersom att jag hatar att känna mig som en jävla hagga. Jag höll käft.

Efter ett tag säger han, helt plötsligt, från ingenstas: "Vad" Jag fattar ingenting och kommer inte på vad jag ska säga eller göra, så jag ignorerar honom och fortsätter med mitt. Efter ett tag kommer det igen: "Vad" Och jag ger honom en blick som betydde att 'du är dum i hvuudet' men han låtsades inte se den utan sa igen "Vad" Jag fortsatte än en gång med mitt och var tyst. Och så upprepade han "Vad" ungefär tre, fyra gånger innan jag kokade upp.

Jag skriker irriterat: "VAD"
Han ser ut som ett dumt frågetecken
Jag ifrågarsätter återgen "VAD?????" Och jag känner hur mitt damp blir grövre och grövre för varje sekund.

Han: Vad?
Jag: VAD?!!!!
Han: Vad!
Jag: Vad?
Han: Vad?
Jag: MEN FÖR FAAAAAAAAAAAAN, VAAAAAAAAAAD?!?!?!?!?!?
Han: Ja, men jag höll ju på din vad och så sa jag bara "vad"

Haha, snacka om att driva en människa till vansinne helt i onödan. Fattar ni hur det här såg ut eller låter det bara rörigt? Ni behöver inte bli ledsna om ni inte fattar, för det var så irriterade att jag inte ens fattar varför jag skrev ut det här i bloggen. Kanske för att jag vill hänga ut min sega pojkvän på Internet?

En trött och hungrig frissa

Kom hem från en heldag på praktiken för en halvtimme sen. Trots att vi har jobbat i 11 timmar idag, jag och Ellenor så kan jag inte fatta att det är sant. Tiden går så sjukt fort i salongen! Måste ju bara ha och göra med att jag tycker att det är så förbannat kul!! Eller hur? Hihi, i love it! Min arbetsdag på salongen har bestått av fyra klippningar och alla har gått bra! Om tre veckor ska jag och Ellenor, min kära handledare, pyssla om varandra hela eftermiddagen. Jag ska bli klippt och färgad och hon ska bli klippt och jag ska även lägga i en "stödpermanent" i hennes hår, och vem vet, kanske slänger vi i lite färg på det? Jag ser fram emot det enormt mycket!! Jag älskar att bli ompysslad och en eftermiddag med Ellenor kan inte bli annat än lyckad! :) Hon är bra!!

Jag ska ge er ett tips. Jag ger er detta tips baserat på vad jag själv varit med om, eller hur jag nu ska säga det.. När ni ska ut på praktik, vad ni än är inriktade på att bli, så ska ni inte hänga upp er på ett och samma moment eller ställe. Låt oss säga att du befinner dig på en salong i ungefär 6 månader, du trivs superbra och börjar känna dig trygg med din handledare, abbetssättet och kunderna. Men så kommer det något emellan, och du får eller kan inte vara kvar på samma ställe till nästa termin.  - GE INTE UPP OCH SE INTE ETT SVART MOLN! Det misstaget har jag gjort. För det här hände nämligen mig när jag gick i årskurs ett. Jag fick panik! Jag började gråta! Jag ville inte gå kvar i skolan! Jag kände mig sämst och allt var så tråkigt!!

Men jag är så jävla glad att det blev som det blev. Jag kunde inte ha fått en bättre handledare eller salong att vara på än den jag har nu. Jag saknar inte mitt gamla ställe ett dugg! Jag har hittat någonting mycker bättre, där jag lär mig saker och utveckas som frisör något enormt!!

Det jag vill säga är att
ni aldrig ska förlita er eller vara i behov av någon annan.

Stå på egna ben och kör ditt race!
Våga testa nya saker och våga misslyckas!
Inse redan från start att det är nyttigt att vara på olika ställen så länge du har praktik - För det är det!



Mot praktiken

Måndag och ny vecka, igen! Känns inte som jag hann med och fatta att helgen ens kom, så fort har det ju gått! Hur som helst, jag är glad att det är måndag, det är ju dags för praktik! Resten av dagarna fram tills fredag slipper jag helst. Då skulle jag vara nöjd som aldrig förr! Men dags att inse fakta, en ny vecka är här!!


Inspiration





 



 


 

 

http://www.modekungen.se/


DAGENS FÅRGA:

Ska jag vara...


Mörkbrun...



.. Eller rödhårig?

Svar på frågestunden, del 2

finns det ngt du alltid velat göra men aldrig vågat?

Klippa av håret och hoppa bungyjump

 

har du någon fobi?
Ja! Andras tandborstar, att dela vattenflaska med folk och torra läppar

 

vad är de pinsammaste du gjort? :)

Det vill jag inte säga här, hihi!!

 

Hur ser ditt liv ut om 5 år om du själv får bestämma?

Jag är klar med frisörutbildningen och jobbar på en salong där jag trivs som fisken i vattnet. Kanske har jag en liten bebis i magen också....?

 

har du varit kär i någon mer än bara simon?

Inte kär...

Har du testat någon form av droger?

Aldrig i mitt liv, och jag kommer aldrig att göra - Någonsin!!


Om du fick reda på att du var med barn i dagsläget, skulle du behålla det?

Det är jättesvårt att veta. Det måste ju bli som en helt annan grej om det är på riktigt. Det går nog inte att föreställa sig, men om jag leker med tanken, så tror jag inte att jag skulle klara av att ta bort det...

 

vad går du för skola och vad ska du bli?

Jag pluggar till frisör på Kungsgårdsgymnasiet i Norrköping.

 

hur länge har du och Simon vart tillsammans? :)
tycker om din blogg.

Kul att du gillar min blogg!! Vi har varit tillsammans i drygt fyra år nu (om man bortser från vår lilla paus vi hade)

 

vilka bloggar läser du dagligen ?

Jag läser faktiskt inte så många bloggar.. Har varken tid eller lust längre, men givetvis så klickar jag in på mina vänners bloggar och försöker hålla mig uppdaterad. Det är ju dom jag bryr mig om, alla andra skiter jag i :)

 

och vad tycker du bäst om inom frisör att klippa, färga osv ? =)

Hm, det var en mycket svår fråga! Jag tycker ju att precis ALLT (förutom att föna vågor) är hur kul som helst!! Men om jag måste välja, så är nog långhårsuppsättningar och färg roligast!

 

varför är du så inåt helvete bra? :O

Jag är född sån helt enkelt ;)

 

vad är det dummaste du nånsin har gjort?

Lämnat Simon, då jag slogs tills jag bröt fingrarna och då jag var otrogen..


vem står du närmast.. din mamma eller pappa?

Jag står båda mina föräldrar väldigt nära!

 

Vad är det jobbigaste du varit med om?

Tiden då jag låg på sjukhus och var allvarligt sjuk...... Mer än så säger jag inte :(


Vem är din bästa vän?

Hanna, Simon och Jessika!

 

Är/har du varit missnöjd med din kropp eller haft komplex?

Jadå, jag har varit otroligt missnöjd över min mage tack vare ärren. Men nu har jag lärt mig att leva med det, det är ju en del av mig.

 

Hur tycker du att en ÄKTA vän ska vara? Alltså hur är den perfekta bästisen i dina ögon?

Ärlig, förstående, hjälpsam, glad, positiv, äkta, medlidande, självständig, trygg i sig själv och öppen som person.

 

hur ser den mest perfekta dagen ut, enligt dig? :)

Vaknar upp då klockan ringer och känner sig pigg som en mört! Hinner med bussen utan att stressa och kommer till skolan utan några problem med varken bussar eller tåg. Skrattar och tycker att skolan är rolig tillsammans med underbara vänner, åker hem, äter en mysig middag tillsammans med pojkvännen och har inget plugg att ta tag i, utan får göra preciiiiiis som man vill..... Haha, nej men jag vet faktiskt inte :) Det var en svår, bred, fråga.

 

vad betyder vänskap för dig?

Trygghet och lycka!

 

vilken är din favorit färg?

Svart, röd, rosa.

 

Hur tycker du att killar ska klä sig?

Tajta jeans, skjortor, snygga tajta t-shirtar, mörka cardigans och gärna lite spetsiga skor! Jag hatar slitna "hiphopar gympaskor" och stora "hiphopar tröjor"

 

Är det sant att du är mycket otrevligare i verkligheten?
Ja, det kan nog stämma. Eller nej, inte bokstavligt talat. Här i bloggen så framgår det nog inte på samma sätt att jag är väldigt bestämd och ärlig på samma sätt som det gör i verkligheten. Jag vet att jag är ett strå vassare än normalt och att jag inte har problem med att säga rakt ut vad jag tycker och tänker. Tycker jag att någonting är fel, ja då säger jag det! Men det är inte att vara otrevlig, det är att vara rak i ryggen och ärlig!

Vilka betyg gick du ut med i 9an? O vad har du för betyg nu´?

Jag gick ut med 250 poäng. Nu har jag bara snitt VG, men det räcker. Betygen betyder inte alls så mycket för mig längre i Svenska och allt det där... Nu lägger jag mer krut på frisörämnerna!!

 

vad äter du en vanlig dag, ungefär? :D frukost, lunch, middag... :P
älskar dig blogg!!

Tack, vad kul att du gör det!!

Frukost: Fil och flingor, mackor, te, oboy...

Lunch: Det som serveras i skolan

Middag: Allt ifrån pastarätter till fiskpinnar och poatismos, till pajer och lasagne. Allt!!

 

vad har du för framtidsdrömmar? :)

Jag vill bli en klockren frisör, jobba på en trevlig salong och tjäna pengar. Jag vill ut och resa, bilda familj med Simon, skaffa en fet svart Hummer och flytta till ett vackert, stort hus!!

 

vem av alla dina tjejkompisar tkr du mest om? om du tänker efter riktigt noga på deras egenskaper:)

Det är utan tvekan Hanna eller Jessika!

 

hur tror du att ditt liv skulle se ut utan simon?

Det skulle nog inte alls vara lika tryggt och roligt som det är nu. Han har liksom blivit en stor del av mig och vi gör verkligen allt tillsammans!! Vem vet, jag kanske hade varit den där festprinsessan som bytte killar varje helg?!


Hemma från en mysig familjekväll

Klev innanför dörren för bara 10 minuter sen. Det blev senare än vad vi trodde, men det gör absolut ingenting alls. Niklas, min kära bror, ville bli klippt och självklart ställde jag upp! Hur som helst, jag har haft det jättetrevligt med min underbara familj ikväll. Det var bara Dennis som fattades, han åkte till Thailand igår, den jäveln!! Tacosen var god och det var underbart att träffa mamma och alla andra! Tanken slog mig faktiskt nu i bilen påväg hem: Sådana här mysiga familjemiddagar borde vi ha oftare! Det är så sjukt trevligt att träffas allihopa och bara skratta och ha det gott tillsammans. Min familj är det bästa jag har!! ♥

Vi käkade glass med blåbär till efterrätt och såhär såg vi ut efter det



Lördagsoutfit


Strumpbyxor från H&M, kjol och t-shirt från Monki


Nu sitter jag, Simon och Isabell i bilen, snart inne i Katrineholm. Vi ska hem till mamma och käka tacos med familjen och fira mamma i efterskott! Det ska bli så mysigt och jag är jättesugen på tacos verkligen. Känns som att det var skitlänge sen jag åt det. På tal om "länge sen", det var inte igår man var ute och cyklade. Jag saknar det och var nära på att ta en tur förut:


Vilken är er favorit?

Här här har jag fixat ihop två olika outfits från nelly. Om ni fick välja en av dessa att ha på er för en dag, vilken skulle det vara? Den första, eller den andra? Vilken är er favorit?









Svar på frågestunden, del 1

du har skrivit ett inlägg som heter "i'm broken". jag undrar, vad det är som har hänt?
Ja, det har du rätt i. Det var förra helgen som jag inte mådde så bra, utan var jätteledsen. Det var väl egetligen många småsaker som tillsammans blev stora. Sedan krockade jag och Simon lite och hade olika meningar om det mesta, så det tog otroligt mycket energi. Jag hatar att bråka med folk som jag älskar!!

Har du varit otrogen? skulle du kunna vara de?
Jag har tyvärr varit otrogen en gång, ja. Men jag har lärt mig av det, och kommer aldrig att vara det igen!

När vill du ha barn? hur gammal vill du vara då?
Oj, det är jättesvårt att svara på. Jag är ju så otroligt barnkär så jag skulle kunna ha barn nu känns det som :P Haha nejdå, det är faktiskt såhär - Jag vill jobba några år, tjäna pengar, leva livet, festa och ut och resa innan jag skaffar barn!

Har simon varit otrogen någon gång?
Jajamen, tyvärr.

skulle du kunna lägga ut bilder på lägenheten? :) 
Absolut! Jag har ju sagt att jag ska visa er massor med pyssel och nyshoppat, men det har inte blivit av. Men ska ta tag i det nu helt enkelt!


har du någon gång gjort graviditetstest?
Ja, det har jag.


hur vet man hur många som kollar en blogg? :) dum fråga kanske, :)
Vart du än bloggar någonstans så finns det ju alltid någon slags statistik där du kan se antalet besökare.


hur kom det sig att du och simon flyttade ihop?
Vi älskar varandra och vill leva tillsammans!

ska ni förlova er? :)
Den dagen kommer nog så småningom :)

det bästa/sämsta med thailand?
Det bästa? Oj vad svårt. Det finns ju så mycket!! Men det är otroligt vackert där, billigt och leva, underbara människor, färska frukter och vackra stränder! Det sämsta skulle väl vara alla äckliga småkryp. Haha!!

något man måste göra om man åker till thailand?
Åka till Similian island och snorkla!

din bästa resa? :)
Min bästa?! Oj, det var svårt. Jag har faktiskt varit och rest väldigt mycket och på olika ställen. Bland annat på Kreta, Kefalonia, Mallorca, Teneriffa, Cypern. Dom  har varit bäst på olika sätt. Jag kan inte välja...

har du vart tsms med erik erlandsson?
Nej. Vi träffades ett tag, men vi var aldrig ett par..

skulle du kunna lägga ut ett inlägg med bilder på hur du sminkar dig till vardag/fest ? vore roligt att se! väldigt bra blogg!! :D kram
Åh vad kul att du gillar min blogg!! Glad jag blir. Tack! Givetvis kan jag lägga upp bilder och visa hur jag sminkar mig till olika sammanhang. Bra idè!

Jag har vart lite fundersam och orolig över dina dystra inlägg :( jag undrar nog som många andra, vad det är som har hänt. <3
Som jag svarade i första frågan: Jag och Simon hade jobbig helg, då vi inte var överens..

vill du jobba som frisör efter att du tagit studenten?
Ja, det vill jag! Jag älskar yrket!

har du gjort någonting riktigt olagligt?
Ja.....

vilken sorts musik gillar du bäst?
Rock! The sounds, Backyard babies, Guns and roses, Crashdiet, Mötley Crüe och Ozzy osbourne är mina absoluta favoriter!!

vem fick din första kyss?
Haha, jag tro det var Kevin. Men om det var min "riktiga" kyss vet jag inte. Kände mig inte så duktig direkt.

hur kom det sig att du började blogga?
Jag älskar att skriva och inspirera andra!

kan du inte göra fler videoinlägg?
Kanske.. Vill ni det?

när hade du din första fylla?
Vet ni en sak? Jag har aldrig varit så full att jag har däckat, spytt eller mått dåligt. Lagom är bäst!

vad är du mest nöjd med i ditt utseende?
Mina breda höfter och mina små händer!

betyder kärlek mer för dig än vänskap?
Det är två helt olika saker. Jag anser att både kärlek och vänskap är viktigt för att en människa ska må bra, och jag är så otroligt tacksam att jag är bortskämd med både tur i kärlek, och i vänskap ♥


Läsarfråga

"när hade du tänkt svara på alla frågor? :)"


Svar:
Jag ska sätta mig och titta igenom alla frågor som har kommit in under frågestundens
gång nu. Allså, svaren på era frågor kommer väl att publiceras om bara någon timme eller så...

Och hörreni, jag hoppas ni inte tog illa upp av mitt senaste inlägg då jag gjorde klart för
er att jag inte tänker svara på grova sexfrågor eftersom att det är mitt privatliv och det är jag väldigt rädd om.

Men många intressanta frågor har kommit in, det vet jag. Och jag ska sätta mig och börja
svara på dom nu :) Tack till er alla som har vågat fråga!!


Angående era frågor...

Jag är jätte jätte jätte jätteglad att allt fler har vågat kommentera i frågestunden!! Det gör mig verkligen skitglad! Jag vill att ni ska veta det, att det uppskattas. Ni är bra! MEN, en del frågor förvånade mig ruskigt mycket, till det negativa. Nästan så att jag inte visste om jag skulle skratta eller gråta.... Menar absolut inget illa till er som har vågat fråga, verkligen inte, och det gör nog inte ni heller egentligen, men jag vill bara markera och dra en gräns! Sådana här grova sexfrågor svarar inte en normal människa på, till anonyma människor på Internet. Sorry, men det är sant.. Se några exempel nedan:


hur många har du haft sex med?

konstigaste stället du haft sex på?

skulle kunna ha/haft trekant?

haft sex med fler på en och samma dag?

använt någon form av leksak i ditt sexliv?

Har du haft gruppsex?(2killar 2 tjejer)
OM så, bytte ni partner?
Om inte, skulle du ha velat det?

har du haft analsex? 


Alltså, det är ju verkligen vågat av er, men hallå, för det första så läser mina föräldrar, syskon, kusiner och farmor och farfar min blogg. För det andra så finns det en gräns, och det är den som jag markerar just nu. Jag har ett eget liv, och mitt privatliv är jag väldigt rädd om!! Hoppas ni förstår :)

Jag kommer att svara på alla frågor imorgon så nu är det sista chansen till er alla att fråga en fråga:
http://missjjempa.blogg.se/2010/january/vaga-fraga.html#comment


Massor med kramar till er
/ Jenny ♥


2 dagars ledighet framför mig

Jag kan inte vara annat än lycklig!

Äntligen helg (som jag säger (skriver) varje fredag här i bloggen) och jag älskar det!! Den här helgen ska bli betydligt mycket bättre än den förra, för den var rent ut sagt piss!! Jag har laddat med det mesta för att ingenting ska gå snett faktiskt. Köpt godis, duschat och rakat benen, torkat håret och låtit bli och tupera och spraya det, smörjt in mig i ansiktet och struntat i sminket, smörjt in min kropp med bodylotion så jag är len som en babystjärt, filat och smörjt fötterna, tagit hand om mina naglar och sattit på mig myskläder!! Det kan ju inte bli annat än en toppenkväll, eller hur? Just, glömde nämna att jag (vi) slipper laga middag ikväll - Vi blir nämligen bjudna på mat hemma hos Pappa och Anne-Elise. Så trevligt så! Och hm... Undra vad vi ska äta för något? Vi har nämligen två riktigt hungriga magar här hemma som snart ska ta bilen upp till dom..

Hihi!
Vad ni än gör ikväll,
ha det bra och ta hand om varandra ♥

22 januari

Jag är vaken. Jag kom upp till slut. Jag har kläder på mig. Tån sitter kvar. Jag har snart tillräckligt med frukost i magen. Sedan är det bara dags att sätta på sig lite kladd i ansiktet. Ja, jag är snart laddad inför den sista skoldagen denna vecka. Helg och ledighet närmar sig med stormsteg - Jag älskar det!!

Hehe, förresten: Godmorgon allesammans!
Hoppas ni sovit gott.
Ha en bra dag!! ♥

Godnatt

Jag är så trött, orkar inte hålla ögonen öppna.. Bara en dag kvar, sedan helg! Jag längtar så att jag nästan spricker. Hihi! Jag älskar att sova, och vem älskar inte att ligga och dra sig precis hur länge som man själv vill?

 

P.S  Det är så himla kul när ni kommenterar och öpnnar er för mig :)

Önskar er en God natt. Sov så gott alla ni underbara!

Kram ♥


aj aj aj aaaaaaaaj!

Simon kom hem precis när jag tuggat klart och svalt min sista del av portionen. Jag mötte upp honom i hallen, gav honom en puss och gick sedan och satte mig igen medan han gick på toaletten. När han är klar så kommer han ut i köket, då jag som sagt är klar med att äta och just för tillfället satt vid datorn och kollade runt på Internet och tog det allmänt lugnt och smälte maten...

Han tittar då på mig med världens hundögon och jag förstår precis vad han menar. Han vill ha min uppmärksamhet då han vill bli ompysslad och pyssla om mig tillbaka. Och han är så galet söt när han gör till sig både utseendemessigt och röstmessigt då han både ser ut och låter som en bebis. Man kan inte annat än älska honom. Jag började såklart le och skratta åt honom och han kom då och satte sig på huk bredvid mig när jag satt på köksstolen.

Han ville som sagt bli lite ompysslad samtidigt som han ville gosa om mig tillbaka. Han kom på en smart grej utan att säga det till mig och det var att han skulle vrida stolen så att jag satt mot honom istället för att han såg sidan av mig. Förstår ni vad jag menar? Hur som helst, när han skulle vrida mig (eller ja, stolen) så lyfte han samtidigt upp den på något konstig vis. Ni kan ju gissa hur det slutade?!!! Han råkade sen ställa ner stolen på min stackars lilla stortå!!!!! Det gjorde så (förlåt) jääääääääääävla ont!! Jag fick panik, började storböla och hoppade på ett ben in till vardagsrummet där jag slängde mig på sängen och skrek för allt vad den där jäkla tån värkte!! Efter kom en panikslagen Simon som såklart var väldigt ledsen för vad han ställt till med. Han märkte ganska så snabbt att jag inte skojade utan att jag hade ont på riktigt! Ja, för jag bölade så jag knappt fick någon luft i nästan 15 minuter....  Inte för att jag var arg på honom, utan för att det gjorde så jäääävla jääävla ont!! Alltså, haha, jag vet att det låter kul. Men det är faktiskt inte kul. Eller jo, det kanske det är. Men jag har så sjukt ont att jag är rädd att min tå faktiskt fick någon skada... Just nu känns det så iallafall. Tack älskling!!

En sak kan jag ju försäkra er om: Att få drgt 50 kilo över tån går inte över på 30 sekunder

vilket det gör när man tex. springer in i en dörr!! Det är en jäkla skillnad.

Och jag har aldrig känt en sådan smärta i tårna någon gång... Fyfan!


Antar att det är såhär min fot kommer att se ut imorgon

Tack än en gång, min prins - Simon Karlsson!!


"Stör mitt i maten"

God eftermiddag/kväll på er! Hur mår ni? Jag mår suveränt förutom att jag är lite trött. Jäkla vinter alltså, försvinn. Hihi! Hur som helst, sitter nu och käkar korv och makaroner i min ensamhet. Simon är och bowlar och jag vet inte alls när han kommer hem, så jag kunde inte hålla mig med mig hungriga mage längre! Det blev en enkel middag idag, men det är inte helt fel. Jag älskar ju korv (det vet ni vid det här laget) och när stekta falukorvsbitar är lite brända så är dom som godast! Simon min prins hatar det därimot, men idag kommer jag att stå på mig ;) Jag får väl säga att........ jag fick ett viktigt samtal emellan så att jag helt och hållet glömde bort att vända på skivorna! Hihih.

Dock saknas ketchupen.. Den är slut =( Buhuuuuuuuw...

 


Idag blir det lyx!

Tågen krånglade i morse, igen! Är jag förvånad tror ni? Nej. Det hör till min och många andras vardag nu för tiden. Det verkar ju vara likadant i andra städer också. Jag fattar inte vad problemet är?!??

Är iallafall framme i skolan nu. Jag ville som vanligt bara somna om igen när klockan ringde kvart över fem i morse och det var dags att gå upp. Men det fanns inga alternativ, utan jag och min kära pojke suckade och stönade, tog på oss morgonrocken och gick upp och åt frukost tillsammans. Jag gillar verkligen att äta frukost ihop med någon, det är så tråkigt att göra det själv (vilket jag för det mesta tvingas göra eftersom att jag oftast går upp mycket tidigare än Simon) tycker jag. Det blir liksom som en helt annan start på dagen, då man kan sitta och redogöra hur dagen kommer att se ut. När man kommer hem, vad som ska ätas, vilka tv-program som ska ses och så vidare. Sånt är skitmysigt!! Och som pricken över i:t så tar man följe och pussar varandra hejdå i mörkret och säger "Hejdå, vi ses sen. Jag älskar dig" Hihi!!




Påtal om någonting helt annat - Idag serveras det spagetti och köttfärsås i skolan och jag är så glad för det!! Börjat tröttna ganska rejält på skolmaten faktiskt, men en vattning köttfärsås kommer att bli fint. Ja, när man är i skolan så är vattnig köttfärsås och och kladdiga spagetti lyx, det man tycker är riktigt god mat, man hemma skulle man aldrig kunna sätta sig och äta det. Då är det en helt annan grej. Då är det plötsligt skitäckligt, nästan så att man spyr av bara tanken.

Hemma ska det vara riktiga grejer som man stoppar i munnen! Inte vattniga, utspäda maträtter som inte smakar ett dugg! Är ni med på vad jag menar? Visst finns det en liten sanning i det?

 


En kortfattad lista

Dagens
Humör: Dötrött!
Plus: Att det redan är torsdag - Snart helg!
Minus: Den otroligt kalla årstiden
Kläder: Leggings, overknee, och en grå mysig tröja! Ni ska få se sen!
Frisyr: En typiskt "Jennyfrisyr"
Planer: Klara av en skoldag innan jag somnar
Dagens drog: Halstabletter
Dagens måste: Plugga!
Saknad: Mamma
Önskan: Att sommaren är här
Ser fram emot: Helgen
Person: Jessika, helt klart.
Parfym: Burberry - The beat
Läxor: Engelska, naturkunskap.
Låt: Ingen
Pratämne: Än så länge, kylan
Tråkigaste: Att det inte finns en säng bredvid mig just nu


Jag luktar godis tack vare den här:


Gudomlig, på alla sätt och vis!

Godmorgon

Känner att jag vill vara trevlig och säga godmorgon trots att jag är jättestressad och egentligen inte har tid med det här. Att jag offrar mig och sitter och skriver nu har och göra med att jag är SÅ glad att allt fler har vågar ställa frågor i frågestuden! Skitkul verkligen! Det gör mig enormt glad. Fortsätt så, så kanske ni får veta svaren på era frågor inom kort. Hihi.

Idag ska vi besöka tingsrätten med skolan. Det ska faktiskt bli riktigt intressant! Idag slutar jag inte så sent heller, vilket innebär att jag kanske hinner hem innan det blir kolsvart! Så himla skönt att veta om det nu när jag tvingas hålla mina ögon uppe och helst vill krya på ner i sängen igen... Jag så sååå trött och frusen ju.


Ha en bra dag allesammans!

Tack för att ni vågar nu.

Hihi

Kramar till er ♥


Tre läckra nyheter hos Monki

 


Ensam-Mys

Jag är verkligen en "Ost och kex- tjej" Jag älskar att sitta och äta olika ostar, kex och dricka te med tända ljus på bordet och lite skön, lugn musik på i bakgruden. Jag tycker om det här med vardagsmys. Det är viktigt enligt mig. Och ikväll är en sådan kväll då lite "vardagsmys" behövs mer än någonsin! Är så himla frusen och har varit nu några dagar, känner mig tung i huvudet och alldeles slö i kroppen. Hoppas verkligen inte att fröken Jenny håller på och blir sjuk!! Det vore ju bara så typiskt.



Önskar er alla en mysig tisdagskväll!

Förresten, vill ni veta en sak? Jag klickade in på tv6.se och tittade igenom 28 avsnitt av Paradise Hotel i helgen! Jag veeeeet, jag är inte klok. Men det är verkligen som alla säger: Har man tittat ett avsnitt så kan man inte sluta. Haha. Så givetvis ska jag sitta och ladda inför en timmes Paradise Hotel ikväll klockan 22:00 på Tv 6 ;) Hihihi. Tycker egentligen att jag är helt från vettet. Vad är det som är roligt att titta på? Folk ljuger, är falska och knullar runt med varandra bara för att vinna 250 000 kronor?!!!!! Helt sick egentligen. Haha ;p Men jag erkänner - Jag är fast!!

Visst är det gott?

Det kanske mest onödigaste som man kan äta till middag är hur gott som helst. Tänk er en tallrik med nykokta snabbmakaroner och stekta falukokrvsskivor med ketchup och ett glas mjölk! Håll med om att det vattnar riktigt ordentligt i munnen på er? Jag vet att det jag sitter och avgudar är SÅÅÅ typiskt ungkarlsmat, men kan måste ändå erkänna sanningen - Snabbmakaroner är sjukt gott!! Jag vet att det kanske inte innehåller så mycket näring utan att det mest är som att "tugga luft" Men jag vet inte, det är väl det som är det goda... Haha!

Jag var bara tvungen att informera er om detta.

Hihi!!!


Jag är så besviken

Ni drygt 100 besökare per dag är riktiga fegisar och tråkmånsar! Av drygt 100 personer så vågar 9 öppna käften? Det är skrämmande, så skrämmande. Ja, det jag pratar om är givetvis frågestunden. Kom igen nu hörreni! Fan, hade jag chansen att fråga precis vad jag ville (vilket ni har) så skullle jag ha hundratals frågor att ställa!!

Det jag vill säga till er sötnosar är att jag är inte farlig!! Och lite stake i er måste ni väl ändå ha? VÅGA FRÅGA! Jag kommer inte att ge mig. Jag kräver att minst 50% av er vågar fråga! Det blir så mycker roligare då verkligen. Och det är ju kul vi ska ha, eller hur? :) Klicka på länken, och kom igen nu: Våga fråga!!

http://missjjempa.blogg.se/2010/january/vaga-fraga.html#comment

Här sitter jag just nu och undrar varför ni är så tråkiga, fega och ännu mer tråkiga?
Vad ska jag hota med.....?? Hm... Okej, jag säger såhär: Jag lägger ner bloggen om
ni inte ändrar er och klickar in på länken och vågar fråga!! Hihi, så det så.

Kram till er alla ♥

Våga fråga!

Jag känner att det är dags att lätta upp stämningen och tänka på något annat ett tag. Kör därför igång en "frågestund" där ni har chansen att fråga precis vad ni vill!!! Jag kommer att göra ett "svarsinlägg" när det har kommit in tillräckligt med frågor i förhållande till hur många som besöker min blogg varje dag.. Jag vet ju precis hur många ni är. Så till er alla; Våga fråga!!



.........



I can't tell ya baby what went wrong
I can't make you feel what you felt
So long ago, I let it show
I can't give you back what's been hurt
Heartaches come and go and all that's
left are the wounds, I can't let go
If we take some time to think it over baby
Take some time let me know
If you really wanna go

Don't know what you got till it's gone
Don't know what it is I did so wrong
Now I know all I've got
Is just this song
And it ain't easy to get back
Takes so long

I can't feel the things that cause you pain
I can't clear my heart of your love
It falls like rain, ain't the same
I hear you calling far away
Tearing through my soul I just can't
Take another day, Who's to blame
If we take some time to think it over baby
Take some time let me know
If you really wanna go

Don't know what you got till it's gone
Don't know what it is I did so wrong
Now I know all I've got
Is just this song
And it ain't easy to get back
Takes so long

Do you wanna see me beggin' baby
Can't you give me just one more day
Can't you see my heart's been draggin' lately
I've been lookin' for the words to say

Don't know what you got till it's gone
Don't know what it is I did so wrong
Now I know all I've got
Is just this song
And it ain't easy to get back
Takes so long

I'm broken

Om ni undrar varför jag inte skriver som vanligt och är den där glada Jenny så kan jag meddela er att jag mår inte alls bra. Jag orkar inte ens tänka, jag orkar inte leva som om allt är som vanligt. Jag kan inte det. Ingen förstår mig! Ingen kan hjälpa mig. Jag behöver ingen hjälp. Jag behöver somna och aldrig mer vakna.....

I'm so sad.
I'm broken.
And it's hurt

Det är inte lätt, när det är svårt

Ena sekunden så är allt hur bra som helst, och det har jag lärt mig att man verkligen ska ta vara på. Man ska se till att ta vara på varenda minut och sekund av dom underbara stunder som livet bjuder på, för rätt som det är så kan allt förändras, från det absolut bästa, till det absolut sämsta någonsin. Ett enda ögonblick, en sekund, kan förändra ditt liv, från svart till vitt..  

Jag vet inte vad jag ska säga.
Är verkligen tom.
Tom. Tom. Tom. Tom.
Tårarna har tagit över.
But i really love you. I do!


Snart hemma, äntligen!

Sitter nu på bussen påväg till kära Vingåker. Idag är det fredag, för er som har missat er och det betyder såklart helg och ledighet! Så underbart på alla sätt och vis. Jag behöver helg, och även detta, på alla sätt och vis. Det har verkligen varit en hektisk vecka efter ett långt jullov. Jag har haft något förbannat stort "pluggryck" och gjort klart och lämnat in två stora arbeten plus att jag läst nästan 300 sidor i min engelskabok på tre dagar som jag nu är klar med! Känner mig riktigt duktig, jag är såklart stolt över mig själv, som vanligt.

Nu behöver jag en lugn, mysig kärlekshelg tillsammans med min stora kärlek. Vi ska laga en supergod och mysig middag nu ikväll med tända ljus. Vi ska även tillaga varma baguetter och ta fram lite ost och kex och sitta länge länge och äta och prata tillsammans. Det ska bli så mysigt! Senare ikväll ska vi äta snacks och titta på Let's dance med tända ljus i hela lägenheten och en riktigt lugn och mysig stämning. Åhw, jag bara längtar!!

Det vackraste som finns, är kärleken.


DAGENS OUTFIT

Slarviga bilder, men jag hade brådis i morse! Kommer bättre senare.
Hur som helst så älskar jag min skinnväst från MQ

Det fulaste jag sett!!

Jag kan inte fatta att det här kallas "skor". Finns det någon, någon här i vårt avlånga land som tycker att något av dessa par är snygga?

Det absolut gräsligaste jag sett...


Jag ÄLSKAR korv!!

Älskar älskar Älskar ÄLSKAr, älsKAR, ÄLSkar, älskAR, älSKAR, ÄLSKar!!

Nu ska det lagas mängder med korvstroganoff och pasta. Ska passa på och frysa matlådor i frysen, plus att min bebis äter som en fucking BJÖRN på dagarna då han jobbar och sliter! Det är alltså stora matlådor som krävs för att tillfredsställa den mannen, annars är han nästan döende när han kommer hem, svinhungrig och smal som en pinne..

Dagens fråga

Jag känner att jag verkar ha missat någonting. Alla tycks prata om Paradiede Hotell, ALLA, utom jag?! Jag har faktiskt börjat blivit sugen och se det nu, för det verkar ju ändå ganska roligt? Jag kollade alltid på det för många år sedan, då jag egentligen inte FICK för min mamma. Men jag tyckte att det var så otroligt roligt så jag tjuvkikade på reprisen som gick på dagarna då hon var på jobbet. Haha, så busigt!! Funderar på att kanske titta ikapp på Tv6play? Är det värt det? Hm.. Det kan va! Eller?



Som en sjukdom

Det är samma visa varje gång jag är hemma en hel dag från skolan.. Jag försöker plugga och göra lite nytta, men det enda jag har i mitt huvud är att jag är hungrig och sugen på onyttiga saker att stoppa i munnen! Det hela leder till att jag går och river i skåpen i hopp om att någonting extra smarrigt finns där och som jag vill ha. Men det enda man hittar är det gamla vanliga: Mackor, pasta, flingor, musli, såser, ägg, havregryn, vetemjöl och så vidare.. Man hittar alltid ALLT, förutom det man vill ha.

Och idag är det exakt samma sak, då jag är hemma från skolan. Jag vill ha socker, salt, vad som helst - Bara nått! Jag känner mig hungrig även fast det är en timme sen jag åt. Och mitt sug blir bara större och större!


Kakor, bullar, godis, popcorn, chips, glass... Vad som helst


Anledningen till varför jag är hemma idag är för att jag har så jäkla ont i halsen och är täppt i näsan. Jag ber till Gud att jag inte börjar bli sjuk, för det orkar jag verkligen inte!! På riktigt. Usch! Men det gjorde faktiskt ingenting att jag inte gick upp och gjorde mig iordning imorse för att åka iväg. Det var tydligen lika mycket strul med tågen idag. Alla var inställda!! Samma sak i Mjölby, där min kära Jessika bor, hon kunde inte heller ta sig till skolan. Men hemma hos henne skulle tågen börja gå idag efter lunch, så jag hoppas att det är likadant här hos oss! Annars.... blir jag sur, eller nåt.


Jag ville ju ha er!!!

Jag drömmer om ett par fräcka platåskor men höga klackar som jag vill ha Nu NU nu NU NU nu nu Nu nU, men jag hittar dom aldrig, utan dom finns bara i mitt huvud, typ. Jag har letat och letat och letat och letar och letat men aldrig funnit dom som det "står Jenny på" Men nu satt och tittade runt på Internet och hittade faktiskt två par riktigt snygga skor och dom är näääääääästan så som jag har tänkt mig!! Nästan alldeles för bra för att vara sant. Jag blev överlycklig och skulle beställa hem dom....

.... MEN så finns dom såklart inte i min storlek! Inte något av paren.  Är det typiskt eller är det typiskt?!


 

 

 


Komsi komsi komsi, till mamma ♥

Tågkaos och en dötrött Jenny passar inte bra ihop..

Vilken otroligt jobbig hemresa från skolan jag har varit med om idag! Jag slutade strax efter klockan tre, och tog bussen från skolan ner till Resecentrum där jag skulle vänta på tåget och åka HEM! Jag hade sån jäkla hemlängtan idag på alla sätt och vis för att tröttheten tog överhand efter lunchen. Men vad märker jag när jag kommer ner till resecentrum tror ni? Jo, alla tåg, bokstavligt talat, inte bara mitt, var antingen inställda eller kraftigt försenade. Det gick alltså inget tåg till Katrineholm, och ingen äcklig ersättningsbuss heller för den delen. Kan ni tänka er hur rasande jag blev inom mig?!!

Till slut så fick vi som skulle till Katrineholm hoppa med ett x2000 som skulle vidare till Stockholm, och ni kan ju försöka räkna ut hur proppfullt det tåget var!! Usch och fy, människor överallt. Vi stod nästan på varandras fötter på vägen till Katrineholm och samtidigt som denna kaos var som värst, så skulle människor såklart gå fram och tillbaka och handla snacks, läsk eller någon jäkla tidning i "restaurangen" på tåget. Hrm, Så trött man blir!!!

Jag kom alltså hem sent idag. Alldeles för sent. Nu har jag precis slängt i mig lite mat och önskar mest av allt på jorden just nu att jag skulle kunna lägga mig och SOVA. Men det kan jag inte, jag har en engelskabok att läsa ut tills på fredag... I have to do it!! I really have.. I hate it!! Blä bläääääääää blä blä BLÄ.

Jag och Jessika tappade matlusten...


..Då vi såg det här preicis bakom oss när vi försökte äta.
Borde inte det här kännas?!!!

Min konstigaste hångelupplevelse någonsin

Denna morgon började på precis samma sätt som mina mornar vanligtvis brukar börja. Allt var som vanligt, jag kom in med bussen 07:00 till Katrineholm där jag som vanligt skulle vänta på tåget till Norrköping i 27 minuter. Jag gick in i ”bussväntsalen” för att inte hinna frysa ihjäl innan tåget kom in på perrongen.  Det var inte en enda kotte där, bara jag och den där sunkigt äckliga, vidriga stanken som stinker sprit, smuts, skräp och instängt på samma gång. Men även stanken var som vanligt eftersom att det alltid har luktar sådär vidrigt där inne.

 

Hur som helst, efter ett tag kommer det in ett par, som jag satsar på är ungefär lika gamla som mig. Dom sätter sig två bänkar bort, väldigt nära varandra och säger inte ett ord. Det gick fem minuter, och dom hade fortfarande inte tilltalat varandra en enda gång. Min tanke var: ”Oj, vilken roligt par. Jag skulle dö” Jag sket såklart i dom och tog upp mitt svenskahäfte och började läsa på det som vi ska ha läxförhör på idag.

 

Observea att det under hela morgonen där inne i väntsalen inte hade sagts ett enda ord, och att den är ganska så liten och att jag och ett par sitter där inne och väntar på samma tåg. Rätt var det var så hör har hur någon börjar smaska och kleta med någonting. Jag tittar bak, och inser att dom ligger på bänken och GROVhånglar med varandra. Seriöst, ljudet dom gav efter sig kan jag inte beskriva bättre än  ”som när en bebis äter banan” eller ”som när man håller på och blandar deg” Och dom slutade aldrig!! Dom fortsatte att smaska och nästan äta upp varandra medans jag satt och kände mig jäkligt obekväm.

 

Tiden gick, dom forsatte, men hade fortfarande inte sagt ett enda ljud till varandra. Det enda jag hörde var det där smaskande ljudet och tjejens fniss som kom emellanåt. Och ja, där satt jag och undrade om detta var ett fucking skämt?!!!! När skulle det ta slut?! Jag ville därifrån, men vart i helvete skulle jag ta vägen?! UT och frya ihjäl?! Nej tack. Jag valde istället att vända på mig, ge dom en blick som betydde "Jag äcklas. Kan ni sluta?" Men jag verkade vara otydlig för dom fortsatte iallafall..

 

Det där paret har garanterat både hångel- och pökningsförbud hemma.

Det är en sak som är säker.

Fyfan så tragiskt.


Hittade en bild som liknande dom en aning:

Dock så går inte smaskljudet att föreställa sig eller efterlikna.

Men det var vidrigt, jag lovar er.

Och jag har aldrig varit med om någonting liknande!!!


Nytt smink från Make Up Store

Jag shoppade smink på Make Up Store för 500-lappen idag. Jag har använt Make Up Store tidigare men fick ett ryck i höstas att jag ville testa i.d. Men jag tycker nog iallafall att Make Up Store är mycket bättre!! Dels för min hy, och så känns det som att kvalitén är något strå vassare än vad i.d's är. Men men, smaken är som baken!!



Fondation 245 :- Färgen jag använder heter "Vanilla"


Puder 249:- Färger jag använder heter "Milky"

Som ni såg på den första bilden så fick jag med deras nya tidning där man kan få en massor med ideèr och sminktips. Känner att jag ska passa på och titta och läsa igenom den ordentligt nu när jag har skickat iväg Simon till badhuset, då jag tyckte att han behöve göra sig av med lite överskottsenergi. Haha, vad tusan, han låter som mitt barn just nu. Misstolka mig inte! Men fan, jag behöver lugn och ro ibland ;) Så, dags för en stor kopp te, tända ljus, lugn skön, avkopplande musik och Make Up Store's nya tidning i famnen.

Förresten, under kvällen SKA jag visa er lite annat nytt som jag har shoppat!!
Nu lovar jag er. På riktigt. Men som sagt, först ska jag passa på att, ni vet, ta hand om mig själv.

Just nu:

Sitter jag och fikar i Norrköping tillsammans med världens bästa Jessika. Vi sitter och pratar om allt mellan himmel och jord och har det allmänt mysigt tillsammans. Vi slutade 11:30 idag och sen dess har vi ätit skolmat, shoppat och haft det trevligt ihop! Nu ska vi strax besöka Make up Store. Jag behöver nytt smink!!


Dagens


Jeans - Bik Bok
Stickad tröja - Vero Moda
Stövlar - Din Sko
Väska - Puccini

Sitter nu på bussen påväg till Katrineholm. Jag är verkligen jättetrött. Det kändes jättekonstigt att gå upp så tidigt i morse, det var ju över en månad sen sist!! Hur som helst, nu är allt igång igen. Allt är som vanligt. Klockan ringer 05:15, jag ligger och drar mig alldeles för länge, går sedan upp och kokar en varm kopp med te, tar på mig, packar väskan och Simon mitt hjätegull går upp mycket tidigare än vad han behöver, bara för att följa mig till bussen. Är han inte bara FÖR bra? Så himla gulligt alltså. Jag slipper gå själv i mörkret ♥ I really love him.

Ä N T L I G E N!!

Nu är jag klar med min svenskauppsats och jag är nu genast 15 kilo lättare! Lättad.

Det blev till slut 15 handskriva sidor

 

Och nu är jag jättetrött och myser runt i pojkens mysiga tröja ♥
En sak är säker, och det är att jag ska lägga mig tidigt ikväll!!

Snart 1 uppgift mindre

Jag håller på och renskriver min artikel om ungdomsspråk. Äntligen börjar det lida mot sitt slut men det där jäkla skrivuppgiften. Den svåraste på länge. Det finns ju så otroligt mycket som man kan skriva, och jag är ingen höjdare på att sammanfatta, jag går alltid så djupt in på saker när jag skriver. Men nu tror jag iallafall att det blir hyffsat. Så skönt!!

Ska gå utanför dörren för första gången idag. Jag tar med mig Simon och handlar dom sista ingridienserna som behövs till vår lasagne som vi ska käka till middag idag, och vi passar på att gå till äffären, så jag får lite frisk luft efter att ha legat i sängen och försökt plugga hela dagen!

Vi hörs senare, då jag förhoppningsvis är klar med skrivuppgiften.
Ha det så bra fram tills dess alla sötnosar.
PusspusspusspussPUSSSSSS

Bananpaus

.. Efter ett tag konstaterade jag att jag är jävligt ful!!


..Så jag gjorde mig ännu fulare helt enkelt!!


Fattar inte hur jag vågar bjuda såhär mycket på mig själv.
Men men, såhär ser alltså en jävligt ful Jenny ut.
Dags att fortsätta med plugget.

Idag har jag hur mycket som helst att göra..

.. Och det känns tungt!! Det jag menar är givetsvis högen med skolarbeten som jag har skjutit fram tills.. idag, dagen innan skolan börjar. Som ni förstår kan jag inte ligga och lata idag, utan nu måste jag rycka upp mig, och sätta igång!! Jag har iallafall massor med godis, nötter och Coca cola som kan ge mig lite energi medans jag studerar. Tur det! Ja ja, jag ska inte fördriva tiden här mer just nu och tro att jag samtidigt kan trolla så att allt blir kvart på en enda sekund. Jag måste inse fakta - Jag har en skitjobbig dag framför mig!

Önska mig lycka till, eller skänk en gullig tanke.
Det behövs verkligen just nu ♥

Jag är helnöjd

Den tredje och sista av Stieg Larssons filmer "Luftslottet som sprängdes" är nu sedd. Jag måste bara säga, fyfan vilka bra filmer det är, alla tre. Riktigt, riktigt bra, på alla sätt och vis, för att vara svenska filmer. Dom har liksom fått till allt på ett grymt sätt: Skådespelarna, handlingen, miljön, spänningen och nervositeten som ska finnas där när man ser en Thriller. Jag ger alla tre filmerna 10/10 guldstjärnor! Utan tvekan. Är nu riktigt sugen på att läsa böckerna, antar att dom är minst lika bra dom, då man säkerligen får veta ÄNNU mer detaljer!!

Ni som inte har sett dom, så råder jag er nu att göra det!!

 

Och jag vill avsluta mitt inlägg med och berömma "Lisbeth Sallander" som är hur jävla grym som helst!! Det är mycket tack vare henne som filmerna blir så otroligt coola som dom faktiskt blir. Skulle jag träffa henne i verkligheten så skulle jag utan tvekan springa fram och be om autograf. Haha, ärligt talat alltså - Hon är superbra, på riktigt!! Så jävla grym, så oslagbar och bäst. Hon är värd beröm för denna insats alltså. Hon är en gudomligt bra skådespelare. Jag är så uppspelt just nu, på hennes sätt, det där iskalla sättet som hon rent ut sagt knäcker ALLA med, det är så grymt häftigt att kolla på! Jag är såld i henne just nu..


Vad är det för service?!

Jag har ringt till Vingåkers bio sammanlagt tio gånger sen igår och jag har inte fått svar än.. Jag är seriös nu! Jag sökte upp numret på Internet för att ringa och ställa lite frågor angående om filmer, priser, tider, dagar och allt som man behöver veta när man ska bestämma tillsammans med någon annan vad man vill se för film, vilken dag, tid och hur mycket man kan tänka sig att betala för att kolla på bio i en gammal, liten B salong. Men inte fasiken har jag fått svar, och vad är det för stil?! Är telefonfan lika gammal som biosalongen att den inte låter när det ringer eller är det så att det är personalen som är lika gammal som biosalongen? Ja, man börjar ju undra...

Egentligen har jag ingen lust att sponsra Vingåkers bio med våra två biljetter, men ikväll ska vi faktiskt gå på bio där ändå, jag och Simon. Det har och göra med att vi så gärna vill se "Luftslottet som sprängdes" och den går inte i stan ikväll, plus att nu är det ju nära och allt, så slipper vi åka bil och ha oss ute på isgatorna.

Det jag ville säga med det här inlägget är att jag stör mig på denna service, eller vad jag nu ska kalla det. Det kanske inte är värsta grejen egentligen, men efter tio försök på telefonen så blir man ganska upprörd! Man undrar ju vad det är för arbetsplats, vad dom prioriterar, om det är att sitta i fikarummet, eller kanske med hörlurar på sig, bara dom slipper höra telefonen?!! Eller så kanske det är så enkelt att dom skiter i det.....?!?!!! Nej, det kan jag inte tro. Eller, jag vill inte tro det. jag tänker inte tro på det. Nej, vet ni vad jag tänker göra - Jag tänker fråga dom rakt ut ikväll varför dom inte svarar på telefonen när det står ett nummer på Internet som man ska kunna nå dom på!!

// En upprörd, fundersam Jenny

Jag är laddad

Nu börjar det faktiskt kännas i kroppen att skolan snart drar igång igen! Ni vet, man känner att man nästan drunknar i alla skolarbeten, och dessa tidiga mornar är någonting som man börjar förstå snart är här. Men jag ser skolstarten som positivt! Det ska bli skönt att komma igång igen efter att ha varit ledig i över en hel månad. Jag fick ju jullov den 4 december eftersom att jag åkte till Thailand. Och det känns som att jag är sugen på en revansch mot mig själv, eller hur jag ska säga. Jag bröt ju ihop i någon "stressperiod" innan jag åkte iväg till Thailand, då jag fick äta medicin och vara hemma från skolan tack vare att jag hade så ont i mitt bröst. Jag känner mig betydligt mycket mer laddad nu, för nu har jag nya metoder att ta till med, och ett helt annat schema att gå efter som jag har byggt upp tillsammans med min fina pojkvän. Vi ska alltså hjälpas åt tillsammans, han och jag, för att göra det här så bra som möjligt! Jag vill visa att jag kan!! 


Det blir inte alltid som man har tänkt sig

Jag skulle ju vara duktig idag och gå upp tidigt, men det sket sig! Jag ställde fakitskt klockan på 08:30 och hade planerat att gå upp och plugga, men det blev inget av det, istället gick jag upp klockan 10. Allt har och göra med min sjukt vidrigt läskiga dröm som jag har drömt hela natten! Som ni vet är det skitsvårt att återberätta drömmar eftersom att dom alltid är så komplicerade, men för att ta det kort så kan jag ju säga att den handlade om att jag blev våldtagen och sexuellt utnyttjad av en kille som kallades "Durin". Jag har vaknat flera gånger inatt, kallsvettig, rädd och oerhört obekväm. Mitt hjärta har slagit 84994 km i timmen och jag har varit blöt på mina kinder, dessutom så har jag inbillat mig att det har varit någon inne i lägenheten, att jag hörde ljud emellanåt.. Usch, fyfan!!

Nu är jag iallafall vaken, och har bett till Gud att jag aldrig någonsin ska behöva drömma någonting liknande igen. Men hörreni, en sak undrar jag: Varför drömmer man, egentligen? Vad är det som bestämmer vad och hur man ska drömma? Jag fattar inte hur det fungerar... Men en sak vet jag, och det är att jag tycker att det är jätteläskigt. På riktigt alltså. Uhuuw =( Blä blä blä. Gå och dö, vad du nu hette, jo juste:  "DURIN!" Och kom aldrig mer tillbaka!!

Jag släcker för idag

Klockan är strax efter klockan tio och jag ska faktiskt lägga mig nu. Känner att det är dags att vända tillbaka dygnet - På tisdag börjar skolan! Och jag skulle faktiskt behöva ställa klockan och gå upp och plugga imorgon bitti. Jag har en hel del att göra, dels som jag skulle ha gjort i Thailand, och så en massa annat som jag hittade idag som jag la i lådan och inte brydde mig om dagen då jag gick på jullov, närmare bestämt den 4 december.. Usch!! Menmen, som ni föstår så har jag haft jullov i över en månad (helt sjukt vad fort det har gått) så jag får helt enkelt bita i det sura äpplet och ta tag i allting!! Sov så gott allihopa, och varmt välkomna till er nya läsare!! Kul att ni hittat hit :)

Godnatt och sov så gott!

 


Jag kan inte fatta det.....!!

Jag skulle kunna skriva en bok om det här, men jag väljer att uttrycka mig kort istället. Hur i helsike kan folk sitta och titta på The Simpsons?!!! Nu pratar jag alltså om människor runt 20 års åldern, närmare bestämt Simon?!! Och det värsta med allt är ju att jag vet att det inte bara är han, utan att många, främst killar, tycker att det är bra!? Jag vet flera stycken som sitter och tittar på det samtidigt som dom skrattar ihjäl sig!! Haha, vad fan, det suger ju. Ärligt talat!! Tecknade gubbar som drar torra skämt... Eller, vad fan går det ut på?!


Torrt, omoget och barnsligt är vad jag kallar det!!

Vad tycker ni?

Sagan om min jesuslärare, engelskaboken och mig

Jag tar tag i bokfan..

 


.. och så förstår jag att någonting läskigt, förvånande och spännande händer..


.. sedan tar den 1,2 sekunder och jag fattar 0,00000


.. efter ännu ett försök blir jag knäpp i huvudet


.. men jag tar nya tag och börjar läsa om allt igen


.. blir sålart arg när jag inte fattar någonting den här gången heller


.. och tar ut aggrisiviteten på min lärare (som förövrigt ser ut som jesus) som har
tvingat mig att läsa bokfan och ger honom ett finger samtidigt som jag
försöker se ledsen, oskyldig och arg ut på samma gång


.. till slut inser jag att jag inte har något val, och så börjar sedan denna
saga om och om igen..

Thailand - Koh Kho Khao, del 7

Dag 13

Anne-Elise och en trött och sliten Jenny, eller vad jag nu ser ut som. Haha!


Färsk ananasjuice är det godaste som går att dricka på stranden!!


Vi såg en STOR manet i havet..


Bläaew....


På kvällen gick vi längst stranden till Lazy House (en restaurang) som hade ordnat fest


Dom hade lite eldshower..



Jag stod hela tiden och tänkte: Tänk om något går fel...." Usch!!


Isabell tillsammans Filip och Johanna, som är två av de fyra familjemedlemmar som vi träffade där nere och som vi umgicks lite med.



Såhär avslutade vi kvällen. Så vackert!!


Näst sista dagen

Ananas Shake vid poolen är inte helt fel det heller, mums!


Jag, Anne-Elise och Isabell


Sista dagen


Mitt sista dopp i havet..


Jag försöker skriva "Thailand Koh Kho Khao december 09" i sanden, men det gick sådär..


Jag


Sista middagen i Thailand...


På flyget hem


Haha, vad gör jag för min?!! Antar att jag var uttråkad. Måste bara berätta: När vi klev på flyget och visste att vi hade nästan 12 timmars flygresa framför oss så kände jag liksom "Nä, men det är lugnt" Jag försökte att göra det absolut bästa av allting. När jag efter MÅNGA timmar kände på mig att: nu kan det bara vara drygt en, kanske två timmar kvar, så kollar jag upp på Tv:n och inser att det står: "Tid kvar, 06:57" Jag trodde att jag skulle dö.....

Jag har iallafall haft en jättemysig och minnesvärd resa tillsammans med mitt sällskap.
Jag har fått uppleva massor med saker som jag förmodligen aldrig kommer att få uppleva igen, inte i första taget iallafall. Dock så tror jag att det här var sista gången jag åkte ifrån Simon, för det var galet jobbigt. Att sakna någon såhär länge, det är faktiskt skitjobbigt. Men men, Thailand är ett jättehärligt land på alla sätt och vis verkligen. Det skiljer sig så mycket från andra länder, men det går inte att sätta fingret på VAD, utan det måste upplevas. Och det var jättehärligt att komma bort ett tag, och bara koppla av... Så till er: Pappa, Anne-Elise och Isabell - Tack så mycket!! Och till er, mina läsare, så hoppas jag att ni är nöjda med det ni har fått sett från min resa??! Ni har ju givetvis inte fått sett alla bilder, men det hade jag varken tid eller lust med, och det vet ni ju om. Men ni har fått sett en hel del, och jag hoppas att ni har uppskattat det. För det var ju meningen :)

En underbart god dessert

Det blev till slut morotskaka. Men jag måste bara tillägga såhär nu när jag har ämnet uppe, att jag fick många mumsiga förslag på olika desserter här på bloggen utav er, och det är mycket uppskattat!! Jag gillar er när ni är effektiva och vågar öppna era munnar :) Fortsätt så!! Det blir SÅ mycket roligare då och ni får se en mycket gladare Jenny!!

Det var inte bara vi (Jag och Simon) som tyckte att morotskakan blev underbart god. Vårt främmade, som beståd av pappa, Anne-Elise, lilasyster Isabell och hennes kompis Ellen gillade den också, och det vat ju det som var huvudsaken! Vad hade jag annars gjort, om jag såg att dom rynkade på pannan och blev alldeles röda i ansiket?!! HAHA, nej då. Hur som helst så tänkte jag slänga in receptet eftersom att det var så pass lätt och göra samtidigt som det smakade mycket mycket bra!!

MOROTSKAKA

- Tid: 2,5 timmar varav 15-30 min arbete (beroende på om du har matberedare eller inte), tiden inkluderar tid för kakan att svalna och glasyren att stelna

Portioner 1 kaka, ca 8-12 bitar

 

laktosfritt Laktosfritt -Byt ut philadelphiaosten mot soja-cream cheese.


 

DU BEHÖVER:

  • 3 st (ca 200 g) morötter
  • 0,75 dl (ca 50 g sötmandel eller hasselnötkärnor 
  • 2 st ägg 
  • 2 dl strösocker eller råsocker 
  • 1 tsK kanel 
  • ev. 0,5 tsk ingefära 
  • 1 tsk vaniljsocker 
  • 0,5 tsk bikarbonat 
  • 1 tsk bakpulver 
  • 2 d vetemjöl 
  • 1 dl matolja


GLASYR:

  • 100 g philadelphiaost naturell
  • 0,5-1 dl florsocker
  • 1 tsk pressad citron eller pressad lime

GÖR SÅHÄR:

1) Skala morötterna. Om du använder matberedare: Skär morötterna i mindre bitar och lägg dem i din matberedare med kniven monterad. Häll i mandeln. Kör ca 30 sek så att det blir finhackat. Utan matberedare: Riv morötterna på rivjärn och hacka mandeln.

 

2) Tillsätt ägg och socker. Kör ca 30 sek med matberedaren eller använd elvisp eller vanlig visp.

 

3) Häll ner oljan i smeten.

 

4) Ta fram en bunke och blanda kanel, ev. ingefära, vaniljsocker, bikarbonat, bakpulver och vetemjöl. Häll ner över oljan.

 

5) Använd matberedarens impulsknapp för att blanda försiktigt eller elvispens lägsta hastighet eller en sked för att röra runt tills det blir en jämn smet.

 

6) Häll smeten i smord och bröad rund form, ca 1 ½ liter. Grädda morotskakan i nedre delen av ugnen i 175 grader i ca 45 min.

 

7) Låt stå i formen 5-10 minuter. Stjälp sedan upp morotskakan på ett serveringsfat. Lägg formen ovanpå och låt morotskakan kallna.

 

8) Gör glasyren. Blanda philadelphiaost och florsocker samt ev. citron- eller limesaft. Bred glasyren över morotskakan med en kniv.

 

Servera! Förvara morotskakan i kylskåp.


Dagens osminkade Jenny:




Kör på en slapp outfit såhär tidigt på dagen:
Leggings - H&M
Långt linne och stor tröja - Ginatricot


Nu kommer snart vårt främmande och då ska vi bjuda på vår hembakta morotskaka. Hoppas den blev lyckad!!

Myskväll framför Let's dance

Ikväll är det ju premiär för Lets dance (eller ja, det har ju hållt på nu sen klockan 20) och det ska givetvis jag och min älskling titta på! Det är faktiskt ett rätt så underhållande program som är rätt så mysigt att sitta och titta på när det är 23 minusgrader ute och man har en filt runt sig och tända ljus precis överallt, och en härlig pojkvän att umgås med såklart. Hur som helst, ville bara önska er en trevlig kväll!! Vi ska titta vidare ett tag till, sedan sätta igång med lite kvällsbak. Vi får främmande imorgon istället, det blev så stressigt ikväll... Så det så!! Vi hörs senare, då ska ni få se när två mästerkockar bakar.......... Ja, vad tror ni att det blir? ;)



Haha, såhär mysigt har vi det just nu här hemma!


Mamma, mamma, mamma, min mamma..

Inte nog med att hon har skaffat Facebook, hon har ju blivit alldeles FÖR ärlig nu också..


Dags för bakning. Men vad?

Jag och Simon har bjudit över pappa och Anne-Elise på fika ikväll. Vi tänkte nämligen mysa till det lite nu eftersom att det är fredag och på tisdag börjar skolan igen och så är allt det vanliga igång igen: Tidiga mornar, sena hemkomster från skolan, kvällar bestående av plugg, matlagning, diskning, tvättning och städning då man inte har tid med någonting annat, inte ens att träffa sin familj så mycket som man vill..

Frågan är nu bara, vad ska vi bjuda på? Samtidigt som jag känner att det kanske är bäst och baka någonting som man har bakat förut och som man VET är gott, men någonting säger mig att jag vill testa något nytt!! Sånt är ju verkligen sitkul, men VAD? Någon kaka, muffins, tårta, paj, liten eller stor bakelse, med choklad eller vaniljsmak.... Det finns ju HUR mycket som helt att välja på!!  Har ni något smarrigt förslag?




Blåbärsmuffins, brownies, morotskaka, mintchokladtårta med grädde,
sockerkaka... Gu`va svårt. Har ni något förslag eller? :)

 


Idag kommer det att vara 15% rabatt...

.. På min bloppis!! Alltså, fram till klockan 00:01 så är det 15% rabatt på precis allting i bloppisen. Klicka på kategorin "BLOPPIS" som ni ser under rubriken "Kategorier" på bloggens högra sida och kika igenom de två inläggen som finns och så kanske du hittar något plagg eller pryl som du vill fynda här hos mig!! Det står i båda inläggen hur du köper ett plagg, och kom ihåg att den som är först (om några har kommenterat på samma plagg eller pryl) får det. Så, kom igen nu alla sötnosar :) Lycka till!!


Äkta beslutsångest

Sitter på Internet och tänkte beställa lite smått och gott som jag kan pyssla med. Närmare bestämt lite nitar som jag ska fräcka till lite prylar med hade jag tänkt. Frågan är nu bara, ska jag ta ett 100-pack med 100 stycken lösa nitar med storleken 10x10 mm eller ska jag ta ett 100-pack med 100 stycken lösa nitar med storleken 16x16 mm eller ska jag köpa båda två?!!

 

 


Som ni ser så är dom största överst och dom minsta här på bilden ovan.
Vilka, vilka Vilka, VILka, VilKA, eller vad ska jag göra?
Ska jag ta ett pack, i så fall vilket?
Eller ska jag ta båda? Dom kan ju vara bra och ha... Eller?


Kvällsblogg hos släktingen

Som ni ser har jag ny bloggdesign och det tackar jag min syssling och bästa kompis för - Josefin Flodmark! Tack tack tack, nu känns det lite mer som en "jennydesign" än den förra som jag inte alls trivdes med.

Vi har precis ätit en varsin krämbulle och jag är nu helt slut och vill hem till min sköna mysiga säng som jag ska somna i tillsammans med min fina pojkvän som kommer och hämtar mig nu om ett litet tag. Vill hur som helst meddela att jag har haft en jättebra dag tillsammans med mitt lyckopiller, MEN att det tar på krafterna att skratta och busa så som bara vi kan! Så det så. Bjuder på två av alla miljontals bilder som vi har tagit under dagen:



Hoppas ni har haft en bra dag allesammans och att ni inte har frysit ihjäl ute i vinterkylan (för det gjorde nästan vi nämligen) och sov nu så gott, för det ska jag hem och göra! Vi hörs imorgon.

Puss och kram
/ Jenny


Jag har gjort en tabbe..



Lalallalalaaaa, men det här kommer att bli en bra dag!
Superduperduperbra...
Ni ska få se!
Kramar / J

Så gott som efterlängtat till tusen

Jag och min underbara syssling fick ett spontant "saknar-dig-alldeles-för-mycket" ryck ikväll och slog näven i bordet! Vi bestämde oss för att äntligenträffas helt enkelt, vi kunde inte hålla oss tills imorgon! Hon kom hit vid 20-tiden ikväll och sen dess har vi pratat, skrattat och haft det lika mysigt som jag bara kan ha tillsammans med just henne!! Vi har en mycket speciell relation till varandra nu när jag tänker efter. För det första så är vi skittajta vänner, och sedan är vi ju sysslingar också. Släkt. Hon och jag! Min alldeles egna prinsessa.

Jag känner mig alltid på ett speciellt sätt när jag varit med henne. Överglad,pigg, ännu mer glad, alldeles pirrig, väldigt framåt som person, rolig, älskad och baraallmänt SKITBRA! Tur vi ska ses redan imorgon igen. Ska sova nu så att det går fortfram tills dess :) Hihi!! Förresten, vet ni en sak? Vi har bestämt, jag och Josefin (som den omtalade sysslingen heter) att det här ska bli vårat år!! Vi har tummat på att se till att det blir lika underbart som MÅNGA av våra år tillsammans har varit och att vi aldrig, aldrig, aldrig någonsin ska släppa taget om varandra. Hörreni, är inte vänskap, sann vänskap, bland det absolut bästa som finns? ♥

Såhär har det sett ut ikväll på vårt "g o t t i s b o r d"


Till salu:


Tröja från Ginatricot, storlek XS. 30:-


Lång skjorta som är skitcool till leggings: 60:-


Två fräcka linnen från Vila, storlek S. 20:- styck


Från Kool Anna. Storlek S. 50:-


Från Levis. Storlek S. 50:- styck



Från Ellos. Varm som satan. Strolek 34/36. 25:-


Från JC. 99:-


Från skopunkten. Storlek 36. 35:-


Långärmad tröja från Tiger. Storlek S. 50:-


Söt blus från Tiger. Storlek S. 50:-


Från Tiger. 45:-


Tunika i storlek 34/36. 40:-


Midjekjol som är i storlek 34. Dock som en liten 36:a. 100:-


Klänning från Vero Moda.Storlek S. 50:-


Storlek S. 40:-



Från H&M. Storlek S. 60:-


Från ginatricot. Storlek XS. 40:-


Från ginatricot. Storlek S. 40:-


Söta ballerina. Storlek 35. Endast 40:-


50:-

Från H&M. 80:-

Allt som jag säljer, säljer jag för att det är för litet, stort eller för att jag helt enkelt inte använder det.
Och om ni vill köpa ett plagg eller pryl så kommenterar ni i kommentarsfältet nedan och berättar vem du är, vilket/vilka plagg/prylar du vill köpa och lämna gärna ett nummer eller någonting annat som jag kan nå dig på. Kom ihåg att det är den första som får plagget om det är flera som har kommenterat på samma, så var snabb, annars kan ni ha otur :)

Givetvis är ni anonyma i detta med bloppisen. Jag godkänner inga kommentarer där ni har lämnat ut nummer och så vidare. Det går även bra att ställa frågor om ni vill veta mer om något plagg eller pryl.

Hoppas något föll er i smaken och att ni tycker att detta är lika kul som jag :) Tack så mycket till er alla
Kram
/ Jenny

 


Thailand - Koh Kho Khao, del 6

Dag 12

Jag, pappa och Anne-Elise hyrde mopeder och åkte till udden av den ö vi bodde på. Isabell låg hemma vid poolen och solade istället för att hänga med, men det skulle hon inte ha gjort, för det var riktigt riktigt häftigt!! Se bilderna nedan:

Detta såg vi från vägen


Inte så mysigt kanske, men jäkligt coolt ändå


Efter en halvtimmes moppetur fram till udden så var vi äntligen framme!


Anne-Elise och jag står på ett ställe där vågorna slog ihop med varandra på något lustigt sätt. Det är en gåta, hur kan det bli så?


Wiihoooow


Sedan åkte vi 2-3 kilometer längst stranden. Det var som en öde plats, inte en enda människa syntes till på hela dagen. Här tar vi ett dopp, jag och pappa.


Sanden var jättemjuk så såhär kunde det se ut


Anne-Elise


Jag kämpar för att trycka mig igenom sanden så långt som möjligt


Men det gick inte så bra


Som jag har sagt; Det fanns massor med krabbor på stränderna! Häftigt va?





På denna sjukt lugna, tysta plats där allting var som öde, hittade vi en reataurang där vi åt lunch. Kan ni fatta, här sitter i mitt ute i ingenstans och äter?!!


Och såhär såg det ut när vi åkte längst stranden


En glad moppekvinna


Bilderna längst upp i inlägget, där vågorna slog ihop som jag sa, är på samma ställe där jag och pappa står nu, några timmar senare. Vattnet har alltså dragit sig ut på något konstigt vis..


Och här ser ni mig på samma ställe, bara 40 minuter senare, då vattnet har dragit sig utåt ännu mer..


På hemvägen såg det ut såhär vid vägkanten


Jag vågade köra en bit (och ja, jag har lekt med bilden i paint för att täcka pappas springa, haha)


Såhär kan det se ut där människorna bor..


På kvällen började det SPÖregna och åska.. Det kändesa helknäppt.


Och ännu senare på kvällen hände det en olycka, men ack så kul det var!! Haha.


"Något så gott" förstörs och blir "något så äckligt"

Jag vet att ni har saknat mig, igen. Men jag har haft annat, mycket bättre för mig.
Världens bästa Jessika kom till mig igår och har sovit här hemma med mig. Vi hade inte
setts sen den 4 december, dagen innan jag åkte till Thailand, så det var mer än så
jäkla underbart att träffa henne igen!! Tack för allt gumman. Vi ses på tisdag, i skolan
igen. Skolan?! Redan?!!!! Suck.

Hur som helst så har jag funderat på en sak: Världens mest fantastiska dryck, ni
vet den som smakar lika bra på sommaren som på vintern, på morgonen som på
kvällen, då man är glad eller ledsen, på burk eller i flaska: Coca cola!! Den drycken
kan verkligen vara snuskigt äcklig har jag märkt. Som utan kolsyra till exempel!! Då
spelar det ju ingen roll att den är iskall och att man är hur sugen som helst, det smakar
ju verkligen SKIT, bajs. Eller Coca cola som har stått i rumstemperatur!! Hur gott är
det på en skala egentligen? 0,000000%


Eller som här: Ett glas med 20% Coca cola och 80% is!! Det smakar ju bara vatten...

Eller dessa drycker: Coca cola light och Coca cola zero!! Hallå, egetligen, vad är det
för något?!! Coca cola utan socker???!! Då är det ju inte Coca cola!! Och båda dom
här smakar ju giftig Coca cola som på något lustigt sätt får en människa att känna sig
nyttig genom att dricka en sån här istället för en riktig Coca cola!! Men hallå, det här
är inte Coca cola. Dessa burkar är fullproppade med onödiga, onyttiga tillsatser och
socker som kroppen inte kan göra av med, utan som lagras och stannar kvar för
evigt... Usch, fy och blä!!!! Vill man vara nyttig, ska man ge fan i läsk!





Det HÄR är riktigt Coca cola!! Bort med lightprodukter, bort med budjetcola som finns
med Icas eller coops egna märke! Ska det vara Coca cola, så ska det!! Ett glas med IS-
kall, proppfull med kolsyra Coca cola - Finns det något bättre?


Håller ni inte med mig? Eller har jag fel?
Ge mig nu kloka svar gullungar så får vi se om någon tycker som jag :)
Ska hälla upp ett glas med Coca cola så länge!! Har en tvåliters i kylen


Idag har jag massor att visa er..

Massor med nyshoppat, mitt pyssel som jag håller på med här hemma,

mitt  nya bloppisinlägg som innehåller kläder, väskor och skor och så har

jag en annan liten grej att visa er! Hihi kul va? Jajamen, just det.

Men då över till er, vad vill ni se först? :)


Direkt från Vretstavägen

Sitter hemma hos pappa och hans kära. Dom ringde och frågade om de fick bjuda
på mat ikväll, och självklart fick dom det! Det var dessutom jättesmarrigt. Så tack så
jättemycket kära ni! Vad har vi mer gjort då? Fikat, pratat och spelat spel. Jag älskar
att träffas såhär och bara mysa tillsammans med familjen!!

Nu sitter jag och pysslar med lite saker. Jag har miljoner med ideèr som jag vill
spika upp i lägenheten. Hihihi, imorgon ska jag visa er!

Ville bara kolla läget och hälsa på er!
Vi hörs senare.
Pussar
/ Jenny

En välbehövlig paus

Vilken seg dag.. Vilken seg människa jag är. Men jag ska inte klaga, det är skönt
att känna sig allmänt seg ibland. Faktiskt. Seg, SEg, sEG, seG, SeG, SEG, sEg!!

Jag och Simon har en storstädningsdag idag. Snacka om segt, men ändå så
är det ganska så roligt nu när jag tänker efter. Dum jag är.

Hur som helst, nu har jag en välbehövlig paus i städandet. Jag har slagit
ner röven i soffan och serverat fil och flingor till mig själv. Ett litet mellanmål helt
enkelt. Och det är inte vilka flingor som helst som jag sitter och trycker i mig just
nu, det är Kellgos All bran med lite fibrer och sånt nyttigt i! Det är mina absolut
bästa BÄSTA Bästa BÄsta favoritflingor!! Dom är så jäkla goda till... ALLT! Mjölk,
fil, mjölk, fil, mjölk och fil! Har ni testat dom? Om inte, gör det. Ni kommer att
tacka mig. Dom är till och med supergoda att gå runt och äta på...  Bara sådär
liskom. Utan någonting till. I promise!



Hihi, vad duktig jag känner mig nu som äntligen tipsar er om någonting ätbart som
INTE är godis, popcorn eller chips.


Iväg till affären med er nu och köp Kellogs Albran som ser ut ungefär som bilden
ovan. Som sagt, ni kommer att tacka mig. Hihihiehehehhohoho.


Söndagsmorgon.. Ooops, förmiddag!

Saknade ni mig igår?! Naaaew, jag förstår det gullungar!! ;) Men det var faktiskt såhär att jag sker i datorn precis hela dagen igår. Jag drog istället till IKEA och Marieberg och shoppade loss tillsammans med Simon, Pontus och Jennifer. Eller ja, shoppa loss gjorde jag väl inte, nu ljög jag. Hittade ju massor till hemmet, men ingenting till mig själv inne bland alla kläd och skobutiker. Typiskt! Menmen, skitsamma.

Vi hade iallafall en jättetrevlig dag igår. Jag tycker att det är så himla roligt att åka iväg från hålan vi bor i och ha en liten shoppingdag någonstans, och speciellt när man är tillsammans med underbara människor som man skrattar ihop med hela tiden! Så, tack hörreni!

Vi kom hem strax efter halv sex. Då var det bara att sätta igång med maten, duscha och göra sig iordning. För vid 20-tiden kom Pontus och Jennifer till oss och vi åt chipis och popcorn, drack vin och spelade spel - "Sanning & Konsekvens" som jag köpte igår på teknikmagasinet! Ett roligt spel men som dock innehöll för några kort, efter en timme hade man ju hört alla frågor...

Vi tog skitmycket bilder inatt vid halv tre, (då vi var övertrötta efter att ha gått upp tidigt på morgonen, gått och shoppat hela dagen och sen hållt igång hela kvällen tillsammans) och här är några av dom.






Vi ser inte kloka ut, men det gör ingenting - För vi är bästa vänner ♥

Nu ska jag försöka få Simon vid liv. Det är nämligen dags för frukost nu tycker jag!!


Min nyårsafton i några bilder


Pontus och Jennifer bjöd ju som sagt på mat igår, och här ser ni Pontus som steker köttet (vad det nu var för kött) och till det åt vi hasselbackspotatis, kallsås, grönsallad och bröd. Det var hur gott som helst!


Dukat och klart!


Efter en mysig och jättetrevlig parmiddag spelade vi kort och skrattade som aldrig förr


Dags för efterrätt!


Och även detta var SÅÅ smarrigt!! Jennifers egna, hemliga recept. Hihi!!


Jag och Pontus i taxin som skulle ta oss vidare


Jag och Pontus



Efter att ha varit och kollat läget på festen som vi blev bjudna till, så vandrade vi ner till stan där vi skulle dricka skumpa och se på fyrverkerier!!


Bara någon minut innan tolvslaget... Och hur ser jag ut egetligen?! Antar att jag gör grimaser tack vare att jag är sjukligt rädd för fyrverkerier och att mina fötter var som två ISBITAR, bokstavligt talat


GOTT NYTT ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅR!!


Vid tolvslaget drack vi champange, pussades, kramades och inledde det nya året på ett mycket trevligt sätt!!


Thailand - Koh Kho Khao, del 5

Dag 9

Pappa och Isabell på lunchen


Såhär såg våra eftermiddagar ut. Vi satt på hotellrummet och spelade Skipbo (Och ja, det här är nog den fulaste bilden som någonsin har tagits på mig, men skitsamma)


Och ännu en vacker solnedgång från balkongen


Jag och Isabell utanför hotellet


I väntan på taxin som skulle ta oss ner till "byn" där vi skulle äta


Dotter, far, dotter


Den här tjejen jobbade på en av våra favoritrestauranger


Och hon är inte så gammal..

Dag 10

Jag får oljemassage på stranden


Det är så underbart då man hör vågorna och känner doften av sommar och kärlek


På kvällen besökte vi en "minnesplats" av Tsunamikatastrofen tillsammans med en svensk familj som bodde på samma hotell som oss. Den här "betongvågen" visar hur hör vågen var på riktigt.


Anne-Elise, Isabell, pappa och jag


Efter ett tag blev det nästan jobbigt att vara där. Väggen till vänster är full med bilder på familjer/människor som omkom.


Alltså, till vänster är alla bilder och vågen är till höger. När man stod bredvid väggen och tittade upp, insåg man ganska snabbt att man inte skulle ha en chans om det var på riktigt..


Här står jag bredvid en rak vägg, som är precis lika hög som vågen var.... Hemskt.


Det här stället ligger bara en kvart ifrån vårt hotell och det här stället, och Khao Lak (staden vi åkte in till samma kväll och åt) blev väldigt drabbat av tsunamikatastrofen...


Första dagen på året

Godmorgon kära vänner! Hade ni en bra nyårsafton igår? Det hade jag!! Jag
och Simon åkte hem till Jennifer (där även Pontus var såklart) och dom bjöd på middag,
efterrätt och annat smarrigt! Det var supergott och vi hade det jättetrevligt
tillsammans. Det blev även lite kortspel, musik och massor med skratt. Vi fick alltså ett
mycket bra avslut på år 2009 och ett Gott nytt 2010 (Haha, vad konstigt det känns och
skriva 2010)


Vi tog en taxi ner till stan vid ungefär 22:30 tiden,
då vi åkte till någon...... Ups,
minns inte vad hon hette, men som iallafall hade lite folk hemma hos sig. Det var
ganska segt där men som tur gick tiden fort och vi gick ner på stan, smällde raketer
och öppnade vår champange vid tolvslaget. Återigen - En underbar nyårafton
tillsammans med dom absolut bästa människorna som finns: Simon Jennifer och
Pontus!! ♥

Ni ska få se bilder från gårdagen senare idag!!


Nu är den första frukosten detta år, avklarad.
Jag och Simon tog en ordentlig
sovmorgon. Men det är väl inte så konstigt, vi kom inte hem förren vid halv tre i natt.
Haha, men ska det va så ska det! Det var helt klart värt att nästan hålla på och frysa
ihjäl, OCH komma hem och vara totalt DÖtrött!

E n   n y v a k e n,  h a l v s l i t e n,  m e n  g l a d,  J e n n y