Tisdag

Snoozade 45 minuter efter klockan ringt innan jag lyckades ta mig upp ur sängen. Behöver jag säga mer? Det här kommer bli en lång dag... 10-19, nu kör vi!


00:22

Nu.Måste.Jag.Sova

...............................

Ja, men sov då.

Bara SOOOOOOOV!!


Våffeldagen

Trotsade mitt dåliga humör och min dåliga hälsa och slängde ihop lite våfflor våffeldagen till ära. Jeeeesus så gott det var! Åt tills jag nästan sprack... Och två nöjda själar njöt i soffan! Nu är det sluta ögonen som gäller. Imorgon är det dags för jobb trots min hals och mitt bröst....

Nattinatt.


Aj aj aj

Det är inte bara halsen som värker på fröken Söderlund, utan även bröstet... Inte tutten, utan bröstet. Jag är bekymrad och ganska låg ikväll. Tur jag har min fina kille som tar hand om mig ❤


Mysmåndag

Mötte upp Hanna på fiket halv nio i morse. Vi tog en frukost ihop och vipps så var klockan tolv. I tre och en halv timme satt vi där och pratade om livet. Så underbart! Avslutade det hela med en varm choklad innan jag gick och hämtade bilen som varit inne på service. 1500 spänn gick det på men tusan så nice det känns att allt ser bra ut på den.

Nu ska jag pyssla lite, ta en kopp te och fortsätta denna mysmåndag med att ta det lugnt. Halsen värker!! I över en vecka har den strulat. Så jobbigt.

Hejdå!


Underbara dag.......


Bilden som skulle med


Mysfredag

Älskar denna arbetsfördelning, hihihihihihi!

Trevlig helg ❤


Torsdag

Taggar till för jobb med en god frulle. Mackor, juice och te. Mums!

Jag förstår inte! Denna vecka har sängen varit så oerhört skön på morgnarna... Jag har varit som fastklistrad i den. Måste va snön's fel!!!

Nehe, dags att sätta fart.
Ha en fin dag!
Herrrååååå


Förbannade jäkla skit!!

Mina PMS-smärtor (och blödningar!) är inte och leka med...! Vaknar till och med av skiten. I dessa stunder avskyr jag verkligen att vara tjej!!! Fuck off :(

Jag vill sooooova......


Tröttmössa

Imorse var det jobbigt att kliva upp ur sängen. Micke är snorig och har snarkat mer än vanligt vilket gjort det omöjligt för mig att slappna av ordentligt. Sedan var det mörkt när jag slog upp mina blåa och det brukar det inte vara såhär års. Insåg sen att den förbannade snön är tillbaka. Inte undra på det var extra skönt att ligga under täcket idag...

Är iallafall på jobbet nu. Väntar på min nästa kund som kommer när som helst.

Ha en bra dag
/Tröttmössan


Måndagskväll

Helgen är förbi. Och kära nån vilken mysig sådan vi haft. Det har varit en riktig familjehelg och jag är helnöjd.

I fredags fick vi ÄNTLIGEN träffa Dennis!!! Vi samlade ihop familjen, lagade mat och tog igen all missad tid då han varit borta sen den 28:e december. Det var läskigt och se honom så skadad. Han såg så otäck ut! Nu hade blödningen i ansiktet spridit sig så han såg värre ut än bilderna jag lagt upp här tidigare... Blundade man och hörde hans röst så rös man av lättnad av att han är hemma, och att han lever. Tittade man på honom så kunde man knappt förstå att det var han. Så olik sig med sina hemska skador.

Kvällen var hur som helst mysig. Familjemiddagar är ju såklart alltid mysiga men denna gång var det något alldeles extra som ni kanske kan förstå.

I lördags fyllde min prins 23 år. Firade honom med en stor frukost och paket. Nöjd och glad åkte han och spelade bandy och jag åkte och hämtade Freja för och handla pyssel. Vi har nämligen påskpysslat, hon och jag. Superkul!

I söndags kom familjen och firade Micke. Det blev fika och trevligheter tillsammans.

Och idag har jag varit ledig och spenderat min dag tillsammans med min barndomsvän, Hanna. Vi har fikat och skvallrat snusk :) Perfekt!



Nu tar jag helg

Älskade fredag, nu är du här igen. Ser så mycket fram emot en kväll med familjen samt en underbar helg ❤


Torsdag

Har haft en bra dag på jobbet. Ännu bättre blev det när jag hade en rejäl lunch då jag passade på att åka och träffa min sanna vän Emme. Så mysigt så!

Mötte sedan upp Micke på gymmet. Var på tok för länge sen sist men jag gick mest runt och LÅTSADES göra nytta. Blev inte alls mycket gjort. Orkade-verkligen-inte! Nya tag i helgen!

Kvällens middag.... (så jävla tjock, jag vet!) blev snabbmat från McDonald's. Vi blev så sugna när klockan sprang iväg och vi inte ville missa Farmen, haha.

Nu, dags och sova
Godnatt från tjockisen.


Idag är det...

... Exakt ett år sen vi åkte till Thailand. Jag, Micke, mamma, syrran, barnen, Matthias och Dennis. Eller ja, Dennis mötte vi ju upp där nere då han långsemestrade även förra året. Tänk, ett helt år sen!! Minns denna fantastiska dag som om det vore just igår. Vi var så förväntansfulla och sugna på sol och värme.

Så härligt att tänka tillbaka ❤


Onsdag

Idag har jag känt mig mer glad och lättad jämfört med de senaste dagarna. Allt beror på att Dennis är på g hem. Han landar imorgonbitti vid 06:00 på Arlanda. Ä-N-T-L-I-G-E-N!!!

Mitt fantastiska jobb gör att dagarna går så fort. När klockan var 17:00 idag fattade jag ingenting. Var hade hela dagen tagit vägen? Poff, så är man hemma igen.

Lagade korvstroganoff med Micke ikväll. Det var riktigt längesen vi åt det så det smakade extra bra. Sen är ju korv alltid korv och jag är en stor korvälskare så det är ju ett säkert kort om man så säger. Tror faktiskt aldrig jag ätit någon "korvrätt" som varit äcklig...

Micke är galen! Han fick för sig att åka till gymmet nu efter Sveriges Mästerkock. Jag fattar ingenting. Vi låg ju så sköööööönt och myyyysigt under filtarna och bara myste. Ja ja. Tur vi är olika. En annan tar ju omvägar för att slippa gå/åka förbi det där gymmet. HAHA!

Jag tittar på "Mia på Grötö" jag istället. Mycket bättre!



Håller tummarna

Snart får vi reda på ifall han lyckas få tag i ett flyg hemåt. Han har egentligen 2 veckor kvar men kan inte vara där nere med sin skadade kropp.

Älskade bror, vi vill så gärna ha dig här hemma nu...


Så mycket känslor...

... På en och samma gång...

Vill bara ha honom hemma NU! Han är så ofattbart långt borta och det är som att ha en kniv i hjärtat.

Är arg, besviken, ledsen, rädd, förtvivlad, sårad, skärrad och orolig på samma gång. Kan inte hålla koll på känslorna utan tårarna bara rinner. Livet är så oroväckande, man vet aldrig vad som komma skall.

Jag håller mina tummar hårt för att vi ska få en så bra rätsida som möjligt utav det här eländet. Men att sova gott för natten, det vet jag inte om jag kommer lyckas med...

All kärlek till dig Dennis ❤
Och till alla mina andra nära och kära.

I love you. Ni vet vilka ni är ❤


Dessa förbannade olyckor

En olycka är aldrig långt bort. Den här gången hade min älskade bror änglavakt. Inga ord i världen kan beskriva hur glada vi är över det. Dags att komma hem nu Dennis. Du har varit i Thailand alldeles för länge nu. Och jag vill inger hellre än krama om dig just nu ❤


Här händer det inte mycket vill jag lova

Har varit ledig dagen till ära. Och vad har jag gjort? Inte ett skit verkligen. Legat i soffan, ätit chips, spelat candy crush, sett på tv och halvsovit. Helt sjukt att klockan är tre och inget vettigt är gjort. Men satan i gatan så jäkla skönt jag har haft det!!

Om en timme kommer Majki hem. Då blir det andra bullar! Storhandling och en sväng till gymmet. Jag har lovat att vara duktig och följa med honom idag. Till gymmet alltså. Så de så'

Herråååååååå


Helgen

Övernattningen i sommarstugan från fredag till lördag var verkligen jättemysig. Från början var det tänkt att det bara skulle vara jag och Micke, men det slutade med att mina två kusiner hakade på. Vi hade inget fungerande vatten, ingen värme, ingen dusch eller riktig toalett då det är en sommarstuga och ingenting annat, men det gick hur bra som helst. Vi hade med oss papperstallrikar som vi åt på, plastmuggar som vi drack ur och en dunk med vatten hemifrån så vi kunde borsta tänderna och dricka. Och så självklart massor med kläder och varma täcken/sovsäckar så vi inte skulle frysa ihjäl under nattens gång. 
 
Vi åt god mat (färdig potatisgratäng och lövbiff) medan vi kollade på Gladiatorerna på fredagkvällen. Självklart plockade vi fram en massa snacks och myste under filtar framför den öppna spisen medan värmen sakta med säkert höjdes. Vi vaknade tidigt på lördagsmorgonen och det var hur kallt som helst, men vi tände en brasa och tinade upp till slut. Sedan tog vi med oss matsäck och ett glatt humör ut på sjön där vi åkte scoter, pimplade och grillade korv 
 
Fredagsmys med papperstallrikar och plastmuggar :)
 
Att somna såhär framför en öppen brasa är inte varje dag
 
07:30 - Nyvaknade frusna hjältar
 
'
Jag pimplar
 
My man
 
Emma fångade fisk
 
Micke fångade en gädda!!!!!
 
Haha, ser ni vad rolig jag ser ut där bak?!
 
Så himla fin dag!
 
Stolt tjej
 
Korvgrillning på berget
 
Som ni förstår hade vi det toppen! Tackar Micke, Emma och Johan för det.
 
 

Igår åkte jag och Micke till Norrköping. My man behövde lite nytt i garderoben och han hittade en himla massa fint. Jag "råkade" komma hem med ett par svarta jeans och två tröjor också. Mysig dag helt enkelt. Självklart passade vi på att äta den supergoda thaibuffèn som finns på stan. 
 
 
 
Och på kvällen blev det söndagsmys i högsta grad liggandes i soffan hela kvällen. Och med ost och kex ♥
 

Söndag

Kom hem från Norrköping för bara ett litet tag sen. Ligger nu och dricker te i soffan. Har haft en skön och mysig helg, och än är den inte slut. Jenny Jämpa Söderlund är nöjd.


Friday

Springer runt och packar det sista samtidigt som jag äter frukost. Idag efter jobbet åker vi nämligen till sommarstugan och myser. Tänk vad lugn och ro vi kommer få där uppe. Och har vi tur kanske solen skiner imorgon och då ska vi grilla korv ute på isen medan vi pimplar.

Myshelg på ingång alltså.
Men först - Mot jobbet!

Bild från i somras.


Något att se fram emot

Nu ikväll har jag och min kära bokat en resa till Köpenhamn. I början på maj åker vi och är borta onsdag-söndag. Känns bra att ha något roligt att se fram emot. Blir extra spännande för mig som aldrig tidigare varit i Danmark. Det sägs ju att just Köpenhamn är en jättemysig stad. Den som lever får se.


Torsdag

Snart har ännu en vecka gått. Det är fredag imorgon och en riktig myshelg närmar sig. I like that!

Springer upp och ner i tvättstugan varvat med soffhäng i fula mjukiskläder. Det är också i stort sätt exakt så min dag sett ut.

Längtar tills det är dags för middag här hemma. Ska testa laga torsk på ett helt nytt (och så enkelt!!!) sätt och jag är så sugen på resultatet. Fisk har blivit en storfavorit här hemma på sistone.

Hejsvejs.


Marabou saltlakrits

Någon som smakat denna fantastiska nyhet? Om inte, do it! Den är amazing tycker jag som är saltlakritsälskare.

Mmmhhhhhmmmmm Marabou


Ny vecka

Klockan är 10 och jag har varit iväg med syrran och tränat. Hurtigt värre! Har dock precis smällt i mig kanske världens mest onyttiga (men oj oj oj så god!!!) frukost och såhär i efterhand kanske det var lite onödigt av mig. Men äh, skiiit i det!!

Duschen kallar. Sedan ska jag sminka mig och styra svarta faran mot jobbet.

Herråååå


Idag mår man...

Igårkväll firades min kusin som fyllde 20 barre. Gott jäkla rödvin och massa roligt spel. Sen Harrys där jag träffade massor med sköningar. Bra kväll helt enkelt. Trött idag.


Lovely friday


1 mars 2013

Redan mars(?????)!!!! Det betyder - Snart vår på riktigt!! Ni kan ju gissa tre gånger hur glad jag är över det.

Igår var det en FULLSPÄCKAD dag på jobbet. Hon blev efter 20:00 innan jag satte mig i bilen och åkte hemåt mot Katrineholm. Idag är det en nästan lika full dag kalendern. Har klippningar fram till 17:15. Utan något avbrott. Det kommer att gå undan. När jag är klar med den ena så kommer den andra. Men jag gillar't!

Ikväll är det fredagsmys. Vi tänkte laga potatisgratäng och någon god köttbit ❤

Ha en fin dag alla vänner!
Puss