Tisdag

Kom just hem från Vingåker. Har jobbat hela dagen och avslutade med en middag tillsammans med min fina Emme. Tycker dock det är synd att vi fortafarande saknar den riktiga sommarvärmen. Satt och frös på uteserveringen samtidigt som jag försökte intala mig själv att det faktiskt är sommar. Ska tilläggas att jag hade långbyxor och tröja på mig idag, inte någon fin klänning som jag hade velat. Och imorgon är det 1:a augusti?!!! Helt sjukt. Sommaren är snart över.............. Kan inte låta bli att drömma bort till den riktiga värmen, en dag som denna. Take me back to Thailand!!!


I'm so in love with you!! ❤


Ingen bra start på dagen

Men då kan det bara bli bättre... Eller hur?! Dags för en jobbdag! Nu kör vi!


Redan avslöjad!!

Hahahaha, gissa om jag garvade när jag såg din kommentar Cilla!! 


En dag har gått...

... Och jag har promenerat TVÅ gånger. En gång mitt på dagen med mig själv och en gång nu ikväll med Emelie. Känner mig riktigt duktig!! Ska hålla i det här nu, jag ska, jag ska, jag ska!!!

 

 

 

 


Aj!!


Nu köööör vi!!!!


I'm ready to do this

Ny vecka, nya tag! Jar har nu kommit till den punkt då jag börjat störa mig på min egna kropp. För det första så är jag så jävla blek (sommaren detta år har sugit pung!!!!!) och för det andra så är jag fläskig och allmänt ofräsh. Sanningen är den att jag det senaste året har gått upp ca 9 kilo. Var dock på TOK för smal där ett tag, men ändå. 9 kilo. Det känns. Det märks. Tro mig. 

Jag är en allmänt slö människa och det här med och träna har aldrig varit min grej. Jag har aldrig känt: "Åååh vad skönt det ska bli med en långpromenad" som jag vet många andra gör. För mig är det mer jobbigt. Samma sak med gymmet - Vem tycker det är kul att gå dit?! 

Sen ÄR jag en riktig gottegris. Många (tjejer framförallt) vill få det och låta som att de äter mycker godis osv, men jag GÖR VERKLIGEN DET. Nästintill varje dag. Fika, godis, COCA COLA, pizza, chips och socker över lag finns med i min vardag varje dag. Det är helt sant. Och nu har jag kommit till den punkt då det nästan skrämmer mig. Vi har diabetes i släkten så jag borde verkligen tänka mig för.....

Jag ska från och med nu börja tänka om. Jag har världens bästa stöd (min livskamrat och bästa vän, Mikael) som jag vet kommer sparka mig i arslet när jag är som mest slö. Är jag törstig kan jag dricka vatten, INTE coca cola hela hela hela tiden. Är jag sugen på något kan jag NÅGON GÅNG testa med ett äpple, inte godis/kakor hela hela hela tiden. 

Jag ska klara det här! Jag skiter egentligen vad det står på vågen, det som är viktigast för mig är att jag själv trivs med mig själv. Och det är det som är viktigt, att man jämför med sig själv och ingen annan. Jag kommer aldrig att kunna få magrutor eller smalare höfter. Alla kroppar är uppbyggda olika och det är inget som vi kan göra något åt. Därför är det viktigt att jag inte ställer mig bredvid någon annan och försöker sträva efter och se likadan ut. Det funkar liksom inte. Jag har bara mig själv att jämföra med och det är jag mycket väl införstådd med.
 
Tro nu inte att jag på något sätt ska börja banta!!! Jag kommer att äta som vanligt och köra mitt race förutom det här med godis och coca cola VARJE DAG. Sedan ska jag försöka gå promenader ca 4 dagar i veckan. I nuläget rör jag mig INGENTING mer än till och från bilen. Målet är att jag ska känna mig piggare! Och såklart känna att jag trivs med mig själv. Just nu känner jag mig som en deg som står på jäsning. 

Nu - promenad!!!!!!!!


Last night party

Vi hade tjejerna till kl 17 igår. Direkt efter det gjorde vi oss iordning och for på kalas hos Stoffe. Han styrde med partytält, god mat och dricka, hur nice som helst. Runt midnatt tog vi taxi ner till stan och Statt som faktiskt sög balle igår. Vi skulle helt klart ha stannat där vi började kvällen! Enligt min mening alltså.

Födelsedagsbarnet

Jag och bästa Malin

 

Jack, Hanna och Andreas

 

Sajmon

 

Pussugna killar - Stoffe, Majki och Andreas

Jag och........ Albin(???!!!!!!!!!!!) HAHA


Bakislunch


Morgonmys med Freja


Bäst i test

Sen kl 09:00 i morse har jag och Majki varit barnvakt till Freja och Hedda. Det har som vanligt gått bra. De är så snälla, mosters älsklingar. Och vi har så mysigt ihop! Lekt affär, gått på stan, ätit pegabrulle (Frejas sätt att säga kebabrulle på, haha), träffat mamma/mormor, ätit glass, hälsat på hos Mickes föräldrar, kollat film, fredagsmyst, läst bok.... Ja, det är lite vad vi har hunnit med idag. Nu sover de sött och vi ska göra detsamma. Det är en ny dag imorgon med dessa två trollungar och då måste man va pigg och glad!


A wonderful evening

Vi hade en riktigt mysig kväll på balkongen igår, jag och mitt hjärta. Maten smälte i munnen och vi delade på en flaska vin och drack några cider/öl. Det var så himla mysigt att sitta där i mörkret med tända ljus och låta timmarna gå samtidigt som vi planerade vår ljusa framtid ihop. Jag är så glad att jag har min Mikael! 


Mat och vin på balkongen ❤


Yesterday

Igårkväll efter jobbet åkte jag och Majki raka vägen ut till sommarstugan där pappa och Anne-Elise var. Vi grillade och myste i det fantastiska vädret (måste ha varit den varmaste dagen på hela året igår???!) och hade det allmänt gött. Vi gick inte in förrän runt 23-tiden och då slocknade vi alla nästan direkt. 

Idag hade jag en ganska kort dag på jobbet. Skönt. Är nu hemma och tar hand om mitt egna skatbo till hår. Färgen ska sköljas om 5 minuter. 

Bjussar på en fin bild från igår. Pappa och Micke har det bra nice på berget i stugan!


Work 09:00 - 18:30


Har Luddelängtan idag


He's awesome

Jag HAR verkligen bästa killen! Kl 09:15 vaknade jag av klockan som ringde och då var redan fyra maskiner tvättade! Majki hade alltså gått upp innan kl slog 07:00 och börjat tvätta. Är det kärlek eller är det kärlek?! "Du behövde sova älskling, så jag fixade det". Och sov, ja, det gjorde jag. Hörde inte ett smack av honom. Vanigtvis vaknar jag när grannen startar sin bil utanför... Så han kanske hade rätt. Han är guldvärd!!!

Bild från i helgen på min snygging

Kvällsfika med vänner

Magnus och Karin (de från Stockholm) kom hit och fikade ikväll. Otroligt trevligt! Och vilka fantastiska människor. Vi har delat många goa skratt under dessa timmar kan jag lova! Slänger in en bild som Karin lagt upp på sin Instagram innan det blir några avsnitt One tree Hill och varma mackor här hemma. Kyss


Trött tjej

Idag är jag trött trött trött trött. Vill hem och sova!

Tackar pappa och Anne-Elise som nyss bjödpå god lunch.

Nu är det dags att fortsätta jobba. Hejrå!


Weekend i Stockholm

Det var till Stockholm vi for. Stannade kvar hela helgen, jag och min finis. Ordet underbart räcker inte när jag försöka sätta ord på dessa dagar. Det har liksom varit bättre än så. Vi har hunnit med en jäkla massa skoj - Shopping, mys i gamla stan, stockholmsvänner, dyra och sena middagar, ostron, massa vin, drinkar på stureplan, djurgårdsfärjan över till grönan, sommarkrysset (vi var tydligen med en jäkla massa på tv:n, HAHA!!!!! och jag har varit otroligt näääääära min drömprins Danny. han är snyggare i verkligheten), karuseller och en massa pussar. Jag är nöjdast i världen.  

 
 

På spåret :)


Skönhetssömn var det här

Resväskan packad och längtan är stor! Imorgon är det dags för nya äventyr. Den här gången tillsammans med Majki. Vi ska vara borta hela helgen, bara han och jag. Mysa och njuta av livet! Först - skönhetssömn. Nattinatt!


Home again!

Det blev en tripp till Nyköping där vi fikade vid hamnen. Jättehärligt med lite sol dagen till ära. Tog även en snabbis på stan där vi mötte ingen mindre än Tony Irving! Coolt, jag vet! Var nära på att springa ifatt honom och fråga om jag fick ta bild. He he he. Tackar Malin för en trevlig liten roadtrip och en dag full med tjejsnack och skratt. 

Fyndade ett par jeansshorts på rean. Snygga va?! 99 ynka spänn. Som taget! Fick även med mig tre ringar hem, smack! Nu - powernap!


Vi vet inte var vi ska, men vi ska dit

Det är dags för en roadtrip tillsammans med Malin. Som rubriken lyder: Vi vet inte var vi ska, men vi ska dit. Destinationen är alltså inte bestämd. Det här kan bli precis hur som helst, and we like it. 
 
 

Onsdagskväll

Hade fullt upp idag på jobbet, men det gick hur bra som helst trots den grova förkylningen. Tur. Avslutade jobbdagen med och klippa pappa. Kunde liksom inte bli bättre. Sedan hem, göra sig iordning för att möta upp ett gäng härliga vänner på Harrys. Vi åt och drack gott på uteserveringen och njöt av solen! Nöjd tjej.

 


Word


Att vara egen företagare...

... Betyder att man måste jobba även när man är sjuk... I sådana här lägen är det VERKLIGEN tur att jag avgudar mitt jobb, annars hade det aldrig gått. Varnar dock mina kunder som kommer idag, att det är ingen vidare fräsch Jenny ni kommer träffa. Jag både låter och ser hur som en riktig hagga! Usch...


Toilet

Vår "blådustiga" och tråkiga toalett börjar numera ta sig. Känns så himla mycket roligare att bajja nu för tiden. Med lite rosa färg och personliga detaljer blev det till sist nästan precis som jag ville ha det. Bjuder på en liten smygtitt!

 


Tröstar ännu mer


Vill-verkligen-ha-denna-skönhet!


Kampen fortsätter

Har varit hos farbror doktor idag. Som många av er vet så hatar jag allt som har med sjukhus, blod, nålar och undersökningar och göra. Men idag stod jag inte ut längre utan jag gick dit. Tackar min favvokille som var med och höll mig i handen.

Är ensam hemma nu. Ligger i soffan och ska alldeles strax starta en film och försöka krya på mig. Till hjälp har jag alvedon, strepsil, halstabletter, snytpapper, chips, baconsnacks, ostbågar, godis och en stor kanna te. Somsagt, det är väldigt väldigt synd om mig just nu....

Hejrå!

Beautiful love

Kan inte annat än älska min kille 36377255 varv runt jorden och tillbaka igen. Han cyklade just iväg i mörkret och handlade mer halstabletter till sin sjuka tjej som ligger hemma och klagar och mår skit. Och nyss sa han: "Min största önskan är att du ska bli frisk igen". Ja, jag är inte alls mig själv just nu. Känner mig så ängslig och trött. Och ont gör det. Förbaskat ont. Men satan i gatan vad jag gillar dig Mikael!

 


I am sick, and I hate it

Halsen värker som aldrig förr och bröstet krampar. Just nu är det väldigt synd om mig. Tur jag har min babe, en jävla massa chips och nedladdade One tree Hill avsnitt att titta på. Är ledig imorgon, tack och lov....


What a crazy night!

Det blev som jag trodde - Galet! Fyfasiken så jävla kul vi hade! Ville aldrig att kvällen skulle ta slut. Efter en grym fest här hemma tog vi taxi ner till Statt där jag mötte upp min underbara kille och där vi som vanligt skakade rumpa och drack drinkar till kl 02:00. Finns verkligen ingenting och klaga på! Tack till er alla som var med och gjorde gårdagen amazing!!

 


Bra dag leder till galen kväll

Mycket nöjd med dagen hittils. Jag, Micke, Ann och Leif (Mickes föräldrar) åkte och hälsade på hemma hos pappa och Anne-Elise i Vingåker till 11-tiden. Vi fikade och hade det trevligt i flera timmar. Och jag är redan sugen på mer fika! Anne-Elise, dina bakverk var amazing! Kommer imorgon igen ;)

Nu är vinet och cidern på kylning, karlen borta och musiken igång. Samtidigt provar jag kläder framför spegeln. Ikväll styr jag upp med party och har bjudit fina vänner! Ser sjukt mycket fram emot en kul kväll. Har en känsla som säger att alla är lite övertaggade vilket betyder att det kan spåra en aning. Som vanligt då. Ja precis. He he he.


 
 

Kalaskväll

Hemkommen från svärföräldrarna. Har haft en mysig grillkväll tillsammans med Mickes bror och hans tjej som är hemma från Danmark under semestern. God mat, gott vin och bästa tänkbara sällskap. Vad mer önskas!? Är så glad att jag har träffat den här glada, trygga och underbara familjen. Trodde inte på världskartan att det skulle bli såhär bra. Känner mig verkligen som en av dom. Kan verkligen se vår framtida son/dotter tryggt springa runt på Mullbärsvägen och bli bortskämd med kärlek. En trygghetskänsla som inte går att beskriva.

 

Imorgon är det dags för nya äventyr. Dags att pussas lite innan läggdags.


Vin & grillkväll


Fin bild från i måndags


Lovely day, a good day

Har haft en mycket bra dag. Ledig och allt. Fått mycket ärenden gjorda, träffat finfina människor och ätit en jäkla massa god mat. Lite tydligare förklarat så har jag idag:

 

 

❤ Hämtat ut våra framkallade bilder

❤ Handlat blommor

❤ Planterat

❤ Dammsugit

❤ Ätit lunch och umgåtts med Hanna D

❤ Ätit middag med Micke, Malin och Albin

❤ Hängt med grabbarna hemma hos Robin

 

 

 

Jag är mer än nöjd. Fredag imorgon, ännu bättre. Ser fram emot en helg fullproppad med roligheter.


Idag är det ingen bra dag

Vissa dagar är man på topp och hur glad som helst, andra inte. Idag är jag låg och less. Halv åtta hos mig och Allsång på Skansen snart, iallafall något att se fram emot. Lite chips och onyttigheter ska jag även plocka fram. Göra det bästa en den tråkiga situationen alltså.

Det var allt för mig. Hej! / Superdupermegatråkig Jenny


Golfbrud i farten


Sunny day

Älskar lediga dagar. Har tillbringat några timmar med mamma på stan. Hur ofta hinner man sånt liksom? Bara gå i lugn takt och strosa. Hur lovely som helst! Fyndade lite också. Närmare bestämt 3 väskor och en jeansjacka. Kanske visar bilder sen.

 

Har varit en duktig flicka och bokfört lite nu också. Men bara lite. Nu ger jag upp. Mitt "jobbhuvud" verkar ha gått på semester så jag fortsätter en annan dag. Funderar på att åka ut till grabbarna på golfbanan istället för att sitta inne i en varm lägenhet. Baby skulle bli sååå glad (han har frågat två gånger sen han åkte ut!) så varför inte?!


Wonderful monday

Ledig måndag. Klart man är glad. Ska erkänna att jag har det lika bra imorgon. Så skönt med ett par dagar som man kan göra vad man vill på. Idag ska jag tex. framkalla bilder, spika upp tavlor, baka och handla blommor. Ja, sånt man aldrig hinner annars.

 

Har varit uppe och ätit frukost bestående av oboy' och polarkaka. Nu har jag myst ner mig i sängen igen tillsammans med en kartong farligt färska winegum som vi fick av Mickes föräldrar igår. Farligt goda......

 


Home sweet home

Vad slår egentligen känslan av att lägga sig i en renbäddad säng i ett rent och fräscht hem?! Ett hem som dessutom blivit lite förnyat och som ska förnyas ytterligare i veckan som kommer. Vi har somsagt varit riktigt flitiga idag.

 

Och jag älskar vårt hem! Till er som undrar över mitt långa hår - Det åkte ut efter ett par dagar. Det kostade en del pengar, det tog väldigt lång tid att sätta i det och det var förjävligt att ta bort det, MEN jag vantrivdes så in i norden. Aldrig aldrig aldrig mer långt hår! Jag är så mycket snyggare i kort! Alla är så mycket snyggare i kort! Är glad att jag äntligen lärt mig det. Godnatt!

 


I really love pink

Nedslagna i soffan. Micke kom hem tidigare då det spöregnade på golfbanan. Då drog vi igång. På riktigt. Nu finns det inte ett enda spår av damm eller smuts här hemma. Det doftar ljuvligare än någonsin. Vi är ett dream-team, jag och Majki. Jag ger dock mig själv berömmelsen av detta mästervärk. Vår toalett är så nice nu! I love pink!

 


Sundaybreakfast

Sitter och avnjuter en stor kopp te. De rostade mackorna slank ner för länge sen. Försöker finna mitt jävlarenamma jag vet finns någonstans. Behöver hitta det innan jag kan sätta igång och STORstäda annars kan jag lova er att jag inte kommer någonstans. Med den här takten sitter jag ganska still här vid matbordet. Tanken är den att jag ska passa på att riva ur garderoben, rensa, kasta massa skit, rensa lite till, städa i varenda låda jag ser, damma, dammsuga, skura golv, putsa fönster, ja, allt! Känner att det behövs. Har till kl 15 på mig då Micke kommer hem igen. Kanske inte hinner allt, men att ha börjat är ju alltid något.

 


Min midsommar


Tummen upp

ÄNTLIGEN fungerar blogg-appen!!! Nu har jag möjlighet att uppdatera hur mycket jag vill. Bra va?! Som jag sa igår så har mycket hänt under tiden bloggen varit nedlagd. Mosters tjejer har sovit här två gånger, jag och baby har firat ett år ❤ , vi har firat midsommar i sommarstugan, jag har blivit med LÅNGT hår osv osv. "Långt hår?!" tänker ni! Ja, titta på bilden!!


Lördag

Underbara helg. Hade världens myskväll tillsammans med Malin och Albin igår medan Micke var på sommarfest med jobbet. Och idag har vi hängt i Örebro - jag, Micke, pappa och Anne-Elise. Vad mer önskas, egentligen? Som grädde på moset är vi nu hemma på landet. Grillar, dricker vin, ser på sommarkrysset och bara chillar. I love it! 
 
Trevlig helg!
Pusskyss

Yey, It's works

Jag har kämpat i flera veckor med att komma in på bloggen, men utan resultat. Fram till nu. Så, hej alla nyfikna! Now I'm back!
 
Livet leker och jag är så gott som helnöjd med allting. Företaget går bra och jag fullkomligt älskar mitt jobb. Jag har passerat 1-års jubileum och aldrig varit mer säkerpå vad jag vill göra. Så fort jag har tid över så umgås jag med fantastiska vänner och försöker ta vara på sommaren. En hel del moster får jag även lov och vara och det är hur underbart som helst när de kommer hit och sover, mina tjejer. Somsagt, nöjd med livet och tillvaron. 
 
Hörs mer senare. 
Ska nämligen powernapa lite nu.