Mobilblogg - Tandläkaren i Mjölby

Sitter just nu tillsammans med världens bästa Cattis hos tandläkaren i Mjölby och väntar på att Jessika ska bli klar. Vi har sovit hemma hos Jessi inatt och jag och Cattis har sovit som två stockar i hennes säng medan hon har legat med världens tandvärk och inte sovit en enda blund. Stackare! Idag är vi lediga från skolan, så vi tre ska mysa och umgås här i Mjölby <3

Mobilblogg - Väntar på Cattis

Hallå där! Slutade i skolan för ca en timme sedan. Har haft en bra dag både idag och igår då vi har haft kurs i två dagar. Berättar mer om det sen! Just nu sitter jag på en parkering i Norrköping och väntar på Cattis som är på lite tråkigheter... Tycker synd om henne :( Aja, solen lyser ju i alla fall!

Nu äger jag en bil OCH ett körkort!!!

Godkväll kära blogg och godkväll kära läsare! Just nu är jag så glad, så sjukt tankspridd och överlycklig att jag inte riktigt vet hur jag ska formulera mig för att få er och förstå hur jävla glad och tacksam jag är. Jag har tagit mitt körkort idag!!! Det känns så sjukt jävla bra att jag ÄNTLIGEN har min egna BIL här utanför som jag kan ta och åka med precis när JAG vill och VAR jag vill! Kan ni fatta friheten? Jag är friiiii som en fågel, friiiiiiiiiiiiiiiiii. Jag är så glad och stolt över mig själv att jag klarade båe uppskrivningen och uppkörningen på en gång! Så jävla glad.

Jag är även så otrooooooooligt otrooooooligt tacksam över min älskade och finaste pappa och även hans underbara fru som har ställt upp MÅNGA timmar och övningskört med mig. Ja, för vi snackar MÅNGA MÅNGA MÅNGA timmar nu! Tack tack tack tack tack!!!! Jag är så otroligt tacksam för ALLT alltså, jag vet inte hur jag ska tacka er. Köpte med mig en asfin blomma som jag tog med mig hem till dom ikväll då vi firade med tårta från Cityfiket. Men en blomma liksom? Hur ska den kunna symbolisera min otroligt stora och kärleksfula tacksamhet?! Hur ska jag någonsin kunna tacka för allt detta.....? ♥ Känns just nu som att jag inte kan göra mer än och lägga handen på mitt hjärta och säga tack tack tack tack om och om igen. TACK!!!!

Även ett stort stort stort TACK till farmor och farfar som var med och firade ikväll! Ni är bäst, min älskade familj. Tack för ALLT, precis ALLT. Nu menar jag från er ALLA - Allt stöd, all pepp, alla värmande ord, alla tankar när jag behövde som som mest, ALLT. Tack allihopa! Jag älskar er! Jag älskar det här - friheteeeeeeeeeeen!!!




27:e sempember - Pluggkväll

Fan så tråkig min blogg har varit den senaste veckan. Vad fan har den handlat om? Bara plugg ju!! Vem fan bryr sig om det liksom? Inte för att jag bryr mig om vilka som fan bryr sig, egentligen. Haha!!

Det är nämligen så mitt liv ser ut nu för tiden - Plugg plugg plugg plugg och plugg. Har hamnat efter en del då jag har missat många dagar i skolan på grund av körlektioner, tandläkartider, halkan, sjukhusbesök, sjukdomar, försovning (haha, heter det så?) och lite annat smått och gott. Det gäller ju bara nu att plugga ikapp och inte hamna efter eftersom att det hela tiden kommer nya uppgifter att ta itu med...

Går egentligen inte annat än bra då jag tycker att det är relativt kul ändå, och plugga. Men att hela tiden känna stressen och att inte hinna med allt annat som man vill göra gör mig trött och slut i hela kroppen. Fritid är nämligen viktigt för mig! Då jag kan göra det jag vill göra och inte det jag måste!

Men nejni, här blir inga barn gjorda som man brukar säga. Bäst att fortsätta så att jag blir klar någongång och kan lägga min tid och energi på någonting helt annat. Ville bara kika in och säga hej iallafall. Kanske hörs senare igen! ♥


Tyckte bilden passade in sjukt bra till detta inlägg... Tycker inte ni?
Den är tagen i somras då jag råkade gäspa samtidigt som jag posade, haha.

Mobilblogg - Promenad till skolan

 
Godmorgon på er. En ny vecka att se fram emot! Är allt bra? Med mig är det finfint. Känner mig sjukt jävla duktig som redan är i Norrköping och att jag dessutom PROMENERAR till skolan istället för att ta spårvagnen. Börjar inte förrän klockan 12 idag, men det skiter jag i. Jag åker och pluggar redan nu, lika bra det. Eller hur? Hööööörs :)

Lång morgon fylld med plugg

Hej på er! Redan söndag... Varför går helgerna så jäkla fort för? Jag fattar inte... Måste skryta över mig själv nu och meddela att jag ställde klockan på 08:45 imorse, då gick jag upp och gjorde iordning frukost, tände ljus och tog fram psykologiböckerna och började plugga. Satt där i min ensamhet (medan pojkvännen låg och sov och hade der mysigt!!) och pluggade i två timmar, utan något avbrott, ingenting. Bra va? Tog en paus förut när älsklingen hade vaknat då vi promenerade bort till affären och handlade mat. Nu har jag pluggat en timme till då jag har tagit min andra paus... Psykologi är invecklat, svårt men verkligen jätteintressant!!




Min helg då... Ja, den har varit toppen!! I fredags bjöd Li över mig och Emma för en tacokväll. Det var jättetrevligt då vi delade många goa skratt under kvällens gång. Var extra kul att äntligen få se hur Li och hennes otroligt gulliga son bor. Hur som helst så var tacokvällen astrevlig och allt slutade med att jag och Emma for ner på Safiren vid halv tolv. På Safiren dansade vi som två idioter tills svetten rann och ja, jag kan inte säga annat än att kvällen var skitkul! Var dock helt jävla död när jag kom hem till Vingåker igen vid halv tre på natten, haha.

Igår vaknade jag inte förrän klockan ett.
Men väl uppe så kom faster Maria och hämtade mig, då vi åkte hem till dom i Spånga där jag klippte kusin Johan. Hela dagen slutade med att jag klippte ytterligare fem personer till och det gick superbra! På kvällen bjöd Simon på köpmat och jag tog en kebabtallrik med vitlökssås. Sedan myste vi framfär Prison Break med godis och Coca cola. Mer än så orkade vi inte!

Och nu är det söndag och hittils har jag bara pluggat. Den här dagen kommer inte att bjuda på så mycket annat förutom att vi ska tvätta och städa här hemma. Ja, det är ju söndag som sagt..... Buhuuuuuu!!

Hoppas ni har haft en lika bra helg som jag har haft!
Hörs sen. Hej på er så länge!! ♥

Söta och romantiska prydnadssaker







Mobilblogg - Pluggar



Hej hopp! Sitter i sängen och pluggar psykologi för tillfället. Har haft brorsan på besök då han ville bli klippt i håret. Är hemma idag då jag blev riktigt dålig igårkväll, men som nu börjar bli bättre. Har varit dålig på att uppdatera nu de senaste dagarna. Jag ska sätta mig vid datorn och förklara orsaken till detta sen. Först måste jag plugga klart! Hörs :)

Bakelse

Som jag berättade förut så överraskade min pojkvän med bakelser från Sultans idag. Supergulligt ju! Jag blev så glad så, älskar ju överraskningar. Har haft en myspyskväll tillsammans med tre underbara människor och nu ska jag sova bredvid världens bästa pojkvän! Godnatt ♥


SHOES

Här om dagen invigde jag mina nya höstskor som jag fick av Jessika och Johanna när jag fyllde år. Dom var riktigt sköna att gå i och dom sitter asskönt på foten. Är riktigt nöjd med dessa! Dom är liksom väldigt enkla, vardagliga och stilrena då dom passar till både jeans, leggings, klänningar... Ja, du kan matcha hur som helst. Vad tycker ni? Visst är dom snygga?




Älskar dragkedjan!

Tisdagen den 21 september 2010

Vilken härlig dag! Trots att det är grått och kallt ute så mår jag som en sol och en varm sommardag. Livet är som det ska vara, gott, och allt går i rätt riktning. Det är underbart. Underbart att leva!

Började dagen med att ha praktik i några timmar. Vi ska egentligen ha det på fredagar men jag kör halva tisdagar och halva fredagar istället då Ellenor, min handledare, inte jobbar hela fredagar. Det går finfint eftersom att jag inte börjar förrän 13:20 på tisdagar.

Fortsatte dagen med någonting som jag var supernervös inför... Jag bokstavligt talat skakade innan det var dags. Men, med rätt inställning och ett jävlarenamma så gick det klockrent! Mer om det kan jag inte säga nu.... ;) Ni får vänta ett tag med och veta, hihi!!

Och till sist men inte minst så har jag haft en kort, rolig och soft skoldag som bjöd på några timmars psykologi på Hagaskolan. En förjäkla trevlig skola det där, för och inte tala om hur soft vår "klass" är. Läraren är inte heller helt fel, tvärtom. Hon är skitbra!

Den här dagen har bjudit på en hel del höjdpunkter som jag sent kommer att glömma. Kan somsagt inte berätta om det än (hur mycket ni (jag) än vill), men det kommer, det kommer. Fram tills dess så kan ni ju lägga lite annat på minnet och det är att jag mår som fisken i vattnet, som handen i handsken - Suveränt jävla underbart! Jag älskar Simon, min fina pojkvän. Jag älskar mamma, pappa, Jessika, Hanna, Cattis, mina andra fina vänner, HELA min familj... Jag älskar att leeeeeeeeeeeva!!


Bild tagen för ca 30 minuter sen. Simon gav mig en rosa wunderbaum
som doftar vattenmelon (till min fina bil) och så överraskade han med
bakelser från Sultans. Hur gulligt är inte det? Somsagt, jag älskar han!!

En spännande lycka

Heeeeej på er nyfikna bloggläsare!! Jag har så mycket som jag skulle kunna skriva och visa er just nu, men jag kan inte... Allting är lite hemligt fortfarande. Eller, det är väldigt hemligt just nu. Hemligt och kul så in i helsike. Det är verkligen så mycket kul som händer i mitt liv just nu (förutom att jag missar och hamnar efter en del i skolan plus att jag inte träffar mina två brudar lika mycket som jag vill, hihi) och jag bara springer runt och ler, mår toppen och väntar med spänning!

Lämnar tack vare detta, bloggen vid sidan av nu. Hinner inte (hur mycket jag än vill) göra allt utan jag måste prioritera och planera. Därför drabbas bloggen, tyvärr. Fast iofs kan jag inte skriva några bra inlägg nu när jag är såhär översprallig utan då skulle alla mina inlägg se ut såhär typ:



Hoppas ni gullebullar mår bra ni med. Förresten, vad tycker ni om valresultatet? Jag är relativt nöjd ändå. MEN, hur i helvete kunde Sverigedemokraterna hamna i riksdagen? VEM är så dum och blåst som röstar på dom? Garanterat någon som absolut inte vet vad som står för till 100%. Läser man på och tar reda på all fakta så inser man ganska snart att det är ett rasistiskt parti och ingenting annat.... Fuck them!!

Meeeeeeen jag ska inte hänga läpp för det. Jag tror på Fredrik! Jag hoppas och vill att han gör ett bra jobb och att han håller sig undan från dom där idioterna.

Nu ska jag duscha, sen ska jag........... (Nej juste, det får jag ju inte berätta, hihihihihihiihihihihihihi)

Spontan biokväll

Vilken händelserik och fullspäckad söndag! Kan inte minnas en tidigare söndag som har liknat den här. Söndagar brukar ju vara så otroligt sega, tråkiga och enformioga. Men inte idag icke.

Har varken tid eller lust att sitta och skriva en novell om min dag just nu. Jag och älsklingen måste göra klart allt här hemma innan det är dags att sova. Göra klart vad tänker ni..(?) Tvätten och städningen säger jag. Vi blev nämligen avbrytna i allt då Simon fick för sig att vi skulle gå på bio här i Vingåker. Allt bestämdes liksom på mindre än en minut tack vare kusin Emma, hennes pojkvän Adam och min lillasyster Isabell. Så, tack för det era skitungar. Det här är liksom följden av denna biokväll - Vi tvingas vara uppe hela natten och städa och tvätta klart ;) Haha neeeeee...

Filmen var skitrolig! Vi såg "Bröderna Karlsson" och jag säger bara: Har ni inte sett den, se den! Man får sig många goa skratt och den är riktigt underhållande och väldigt bra för att vara svensk. Någon som sett den, som håller med mig om att den är bra?

Nehe, tvätten och städningen var det nu ja....


Mobilblogg - I bilen

Hej på er! Nu är vi snart hemma i Vingåker igen. Blev en mysig förmiddag tillsammans med mamma. Vi röstade och tog med oss Simon, vår chaufför, till olika matbutiker och handlade på oss massor med mat och annat bra och ha. Nu ska vi ut till pappa och resten av gänget i Spånga och det nya huset. Hoppas allt är bra med er <3

Mobilblogg - Dags att rösta

Godmorgon. Sitter just nu i bilen påväg in till mamma i Katrineholm. Vi ska gå iväg och rösta, hon och jag. Idag är det ju den 19:e september för er som har missat det. Jag hoppas att ni alla tar ert ansvar och röstar idag (ni som kan, som har åldern inne vill säga) för det är idag det avgörs hur vårt land kommer att styras de fyra kommande åren. Jag är hur som helst 100% säker på vilket parti som får min röst. Och för guds skull, bli inte så dumma att ni gynnar SD..

Skiter i det här idag

Idag har jag bestämt mig för att skita i bloggen helt och hållet. Jag vill bara mysa med pojkvännen min (som jag i stort sätt inte hinner göra i veckorna då det är så mycket annat) och ta hand om mig själv!

Jag ska stänga ner datorn och Internet för dagen och återkommer förhoppningsvis imorgon igen. Ha det så bra så länge, DET ska jag ha! ♥

APFULA

Satt inne på Nellys hemsida och kikade runt nu precis och då fann jag dessa två apfula skor! Allvarligt talat... Finns det någon som tycker att någon av dessa höstskor är fina? I så fall vill jag veta!!




Mobilblogg - Tacokväll

 
God kväll! Sitter här med trevligt sällskap och god mat fredagskvällen till ära. Jättemysigt! Vad gör ni ikväll? Vi hörs sen. Puss och kram <3

17:e september 2010

Herregud, den 17:e redan!!!?? Vad fort det går hela tiden... Snart är det ju dags för flytt!! Bara drygt en månad kvar.

Aja, hej på er! Allt väl? Med mig är det bara bra, lite trött bara. Känns iallafall välbehövligt och väldigt nyttigt med en ledig dag idag. Jag behöver ta tag i en del plugg som jag har missat i skolan nu när jag har varit borta såhär mycket denna vecka, sedan ska jag ut på en övningskörningsrunda tillsammans med Anne-Elise. Kvällen blir lugn. Hade planerat att gå ut och roa mig, men ärligt talat så orkar jag inte. Mår illa bara av att jag tänker på det. Så för min del blir det en mysfredag då jag ska gotta mig och samla massor med energi och fylla på med!!

Ska sätta fart med plugget nu. Klockan två kommer Anne-Elise med MIN (hihi, jag älskar att säga så) pärla och då ska vi ut och köra i några timmar. Fram tills dess måste jag få lite nytta gjort!! Så, bye bye.

Hehe, förresten. Jag satt och tittade igenom datorn på alla bilder och så fann jag några underbara från balen den 10:e juni 2008. Jag kan inte begripa att det är över två år sedan... Det känns som igår på något vis. Hur som helst så är det här en dag som jag aldrig kommer att glömma. Jag var överlycklig när jag slutade grundskolan och tog mitt steg in i frisöryrket!









I need to sleep

Oj oj oj! Nu börjar det kännas i kroppen att den här veckan nästan har varit för full med "aktiviteter". Allt har gått i ett. Jag har haft tandläkartider, körlektioner, sjukhusbesök, andra körningstider, klippkunder och skolan på samma gång känns det som. Det har varit fullt upp precis hela tiden! NU börjar det kännas ganska så mycket också ska jag säga er. Nästan för mycket. Jag äter knappt mat längre, utan småäter bara godis, chips, mackor och ägg hela tiden... Inte bra, inte bra alls.

Imorgon är jag iallafall ledig från det mesta... Det behövs! Ska dock gå upp relativt tidigt iallafall. Har en del skolarbeten att ta tag i, suck. Aja, nu ska jag tvätta bort sminket och sedan lägga mig bredvid min pojkvän i sängen. I need to sleep!!




Mobilblogg - Födelsedagsfika


Sitter just nu hemma hos faster Maria som fyller år idag tillsammans med härliga människor. Vi fikar och har det trevligt. As gott med äpplepaj och vaniljsås!

SCORETT




Morgonplugg i sängen

Hej på er! Idag mår jag betydligt bättre än vad jag gjorde när jag skrev gårdagens sista inlägg här på bloggen. Huvudvärken, den lilla rädslan och den otroligt hemska känslan i mig är nu borta. Idag är jag på ett helt annat plan, idag känner jag mig duktig att jag lyckats tagit en av tre sprutor utan att svimma eller kräkas. För, nära skjuter ingen hare. Jag klarade det. Igen.

Blev ingen skola idag heller. Idag är det ju dags för lilla uppkörningen och ännu ett besök hos specialisttandvården. Är faktiskt lite nervös inför körningen, men det ska nog gå bra...

Har legat i sängen och ätit frukost och pluggat körkortsteori i två timmar nu. Det var jätteskönt och mysigt samtidigt som det känns som att jag faktiskt har koll på teorin rätt så bra nu. Toppen ju! Det närmar sig med allt.... Snart kanske jag har körkortet i handen....



Sprutor är inte min grej

Kom hem för ca 30 minuter sedan. Ligger i soffan och försöker "vila bort" mitt illamående och mitt snurriga huvud efter sjukhusbesöket och första vaccinsprutan mot livmoderhalscancer. Går sakta med säkert framåt, trotsallt. Men jag måste bara konstatera, än en gång, att jag och sprutor (Eller ja, allt som har med sjukhus och göra överhuvudtaget. För det är ju verkligen som sköterskan/doktorn sa: "Det kanske räcker med att du bara kommer in och ser våra vita rockar", och det stämmer verkligen. Ni som känner mig vet varför.....=() absolut INTE hör ihop! Det är liksom inte min grej, och kommer aldrig att bli...




Är hur som helst astacksam att jag har min älskade mamma i dessa lägen. Hon är nog den enda (Om ens hon?) som förstår hur jobbigt det är i mitt huvud och mitt hjärta efter allt som jag har varit med om vad det gäller sånt här. Det är bara hennes hand som jag vill ha strykandes på mitt ben samtidigt som jag tar djupa andetag och försöker koncentrera mig på annat. Det är bara hennes varma ord som jag vill höra i bakrunden medan jag blundar och kopplar bort. Det är bara hennes sällskap som hjälper i dessa otroligt jobbiga lägen. Det har alltid varit så, enda sen starten på allt som har med mig och sjukhus och göra.

Halkan, check!

Hallå där! Nu sitter jag hemma hos mamma efter en hel dag med bilkörning och lite andra aktiviteter i Kumla. Som jag skrev i morse så hade jag mina förväntningar på den här dagen, på hur halkan skulle gå till, och jag måste säga att den här dagen nästan blev ännu bättre än vad jag föreställt mig. Det var så jäkla kul alltihop och vi var ett ganska så skönt gäng som åkte! Att åka runt och slira och tappa kontrollen över bilen när det är meningen är verkligen skitkul, MEN jag har verkligen lärt mig massor och fått förståelse och mer respekt på hur jäkla svårt det kan vara och stoppa en bil när den fått sladd på halt väglag...

Sitter här och nästan somnar (den här dagen har varit jobbig på sätt och vis, då man varit spänd och lärt sig massor med nya saker som resulterar i trötthet) samtidigt som jag äter en macka och laddar inför sjukhusbesöket nu i eftermiddag. Känns ju mindre kul, men va fan, det får gå det med!


Mot Kumla!

Goooooood morgon!! Jag är lika pigg och gla' idag som jag brukar vara, och idag har jag lite samma känslor i mig som jag hade igår - Jag är förväntansfull, nervös, pirrig och jätteglad. Idag ska jag ju till Kumla och köra halkan!! Jag har en bild i huvudet, en bild av hur jag TROR att den här dagen kommer att se ut i Kumla, men jag vet ju inte, så det blir spännande.

Hinner inte mycket mer än såhär just nu, måste faktiskt gå. Dom hämtar upp mig vid rondellen här i Vingåker kl 08:15. Önska mig lycka till vettja!! Vi hörs sen, kram på er ♥


My teeth is back


Ni får veta och se mer sen. Nu sticker jag till Marieberg!!

Mobilblogg - Snart är det min tur



Hallå där! Efter en liten runda på stan så blev det dags för att fylla på magen. Är lite smått nervös så jag får inte i mig mer eller någonting bättre än det här som lunch. Snart är det min tur att lägga mig i tandläkarstolen! Jag är så nervös, glad och spänd på samma gång :-D Önska mig lycka till! Hörs sen.

Förväntansfull, pirrig och glad!!

God morgon. Jag hoppas att ni är lika pigga och glada som jag är idag!! Jag sitter här occh äter frukost medan jag är alldeles sprallig och glad i hela kroppen. Jag har väntat på den här dagen så länge - dagen då tandställningen ska bort!! Jag har varit en riktig kämpe på den här fronten. Allt började för snart fem år sedan, med att jag drog ut fyra tänder (och ni som känner mig vet hur mycket jag hatar sprutor och hur mycket jag kämpade för att inte svimma och spy när det skedde) och sedan fick jag tandställning precis när jag börjat sjuan på Vidåkersskolan. Den satt där inne i nästan 3 år, sedan fick jag äntligen ta bort den. Jag var så lycklig, kände mig så fin och fick världens självförtroende efter att ha sett förjävlig ut i munnen.

Jag fick vara sådär lycklig i drygt ett halvår bara, sedan hände det som inte fick hända - Mina tänder började att flytta på sig. Det fanns inga andra alternativ än att sätta in en räls igen eller att gå runt med det som det var. Jag valde givetvis att rätta till allt genom och sätta in en räls igen. Och ja, här är jag idag, med rälsfan i munnen. Men, nu är det över - Äntligen! Idag klockan ett händer det.....




Här går jag i årskurs nio och tar bort tandställningen efter nästa tre år.
Idag ligger jag såhär igen. Jag är förväntansfull och jättepirrig!!

Lägger mig tidigt ikväll

God kväll. Ligger i soffan med tända ljus i hela lägenheten och en varm filt omkring mig. Har legat här i stort sätt hela kvällen samtidigt som jag har kollat på tv och småätit digestivekex och smådeppat. Eller, deppat kanske jag inte har gjort, men jag har haft en så där "känslig kväll" då jag känt mig nära till tårar. Under halvtimmen som "Halv åtta hos mig" gick (som för övrigt är ett mycket mysigt program som tillhör hösten) så var det ingen fara. Men under "Biggest loser Sverige" så grät jag som ett litet barn då jag blev alldeles rörd och tagen av alltihop. Jag led med dom alla krakarna som som är där och kämpar, jag kunde liksom inte hålla tillbaka tårarna, hehe.... Knasigt det där.

Ska avsluta med någonting roligare innan jag går och lägger mig (ja, jag ska redan gå och lägga mig, är alldeles slut!!!) för att inte deppa ner er också, hehe - Ikväll går jag och lägger mig med rälsen i käften för sista gången i hela mitt liv! Imorgon ryker den!!! OM jag är glad för det? Ni skulle bara veta, hehe.

Godnatt på er.
Hörs imorgon! ♥

Såhär ser min vecka ut:


Mobilblogg - På tåget


Hallå! Det här med mobilblogg verkar ju faktiskt att fungera, så varför inte fortsätta? :) Sitter nu på tåget påväg hem efter en skoldag som inte blev sådär jättelång tack vare att jag kom senare då jag hade en körlektion i morse. Har hur som helst gått bra, men nu är jag jättetrött och håller på och somnar samtidigt som jag inte kan sluta läsa ur Jessica Anderssons jättebraiga bok. Får se vad denna eftermiddag har att erbjuda på... Ha det bra så länge :-D

Mobilblogg - Höst

 

Nu testar jag på att mobilblogga för första gången någonsin, hehe. Vi får se hur detta går, om det överhuvudtaget sparas på min blogg eller inte.

Hörreni, nu är verkligen hösten här på riktigt! Löven har börjat falla av träden mer och mer, och dom pryder nu mera marken..

God morgon och hej måndag

Hej på er, och god morgon! Är ni pigga och glada? Det är jag!! Hade en jättemysig och trevlig dag igår som bjöd på lite allt möjligt. Dagen började med en fet sovmorgon, fortsatte med en stor och god frukost framför tv;n tillsammans med Simon. Sedan fick jag besök av min kära kusin som ville bli klippt i håret. Därefter åkte jag upp till Simons mormor som också ville bli klippt och som grädde på moset (haha) så fick jag ännu en klippkund då Ebba, Simons lillasyster, inte kunde låta bli att fråga.

Åkte hem till min älsklade mamma på kvällen, och det var jättemysigt att träffa henne efter att hon har varit iväg på semester i en vecka. Vi åt räkor och tittade på "Ensam mamma söker" och bara myste, hade sån där mor-och-dotter-kväll ihop. Jag älskar sånt, och jag älskar min mamma.

Sov kvar här inatt och nu sitter jag här och har precis varit på körskolan och kört en lektion med Ingegerd. Gick finfint! Det börjar ta sig nu, om man säger så. På onsdag är det dags för halkan! Spännande, spännande.



Bilder från i lördags, då vi hade en liten kräftskiva hos oss


World trade center

Helt sjukt... Igår var det nio år sedan den fruktansvärt trakiska händelsen ägde rum. Jag kan såhär, efter nio år, fortfarande inte fatta att det är sant. Så många människor som omkom, så många människor som förlorade någon/några dom höll kärt, så många människor som aldrig kommer att förlåta, så många människor som aldrig kommer att sluta sakna... Det är fruktansvärt! Jag blir både arg och jätteledsen när jag tänker på det...


12:e september 2010

God morgon! Höhö, inte direkt... Gick upp vid elvasnåret då jag vaknade till av ett sms. Vi hade en astrevlig kväll igår! Var riktigt gott med en kräftskiva och vitt vin. Älskar när man sitter och småäter i flera timmar, för, det är ju precis vad man gör när man har så mycket gott framme på bordet. Var dessutom riktigt trevligt att träffa Pontus och Jennifer då det var ett bra tag sedan sist! Vi har alltid så kul ihop, vi fyra.

Vid elvatiden igårkväll så fick vi för oss att vi ville gå till bowlinghallen och bowla. Det var faktiskt en del folk där nere och det var sjukt kul att bowla! Måste bara poängtera att vi tjejer vann över killarna den sista serien och det med stor marginal!!! Känns gött. Förresten så köpte jag min första alkoholdryck någonsin, i baren och fyfan vad häftigt det kändes. Haha, inte häftigt kanske, men ni fattar!

Jag har lagt bort mitt usb-minne någonstans, (herregud vad ovanligt, tänker ni nu) så jag har tyvärr inga bilder att bjuda på... Men ni får klara er ändå så ska jag försöka hitta det nu!

Kräftskriva

Efter en väldigt seg, tråkig och lugn dag så har jag nu duschat och gjort mig fräsch(are) med bland annat ansiktsmask. Kvällen är nu planerad - Det blir en liten kräftskriva här hemma hos oss tillsammans med Pontus och Jennifer. Vi ska ha världens trevligaste kväll med vin, massor av kräftor, ost och kex, levande ljus, hemlissnack, skratt, kanske lite spel och morots- och gurkstavar med dipp. Kommer bli awsome!

Ska ta reda på den sista tvätten och damsuga av våra smutsiga golv innan våra fina vänner kommer. Hoppas ni allesammans får en trevlig kväll ni också! Återkommer kanske senare, annars så hörs vi imorgon igen! ♥



Jag-har-inget-liv-just-nu

Vad är klockan nu? 14:13
Smeknamn? Jämpa. jempis
Vad heter dina föräldrar? Åsa och Göran, och dom är världens bästa!
Husdjur: Nej fy. nej! Jag hatar djur...
Hårfärg: Naturliga - Jättemörk. Just nu - Ljusbrun/mörkblond, guldig
Favoritfärg: Babyrosa
Piericing: Nix
Tatuering(ar): Inte det heller
Födelseort: Katrineholm va?
Bostadsort: Vingåker
Nuvarande bostad: En etta på Trollegatan i Vingåker
Har du varit kär: Om JAG har? Hehe, ja, det kan man ju säga.

Nu är det snart fem år sedan du fick mitt hjärta

 

Har du varit i några andra världsdelar: Ja, asien och Thailand
Kaffe eller glass: Glass helt klart! Kaffe smakar ju skit
Snuttefilt eller kramdjur: Kramdjur
Antal syskon: Fyra. Två bröder och två systrar
Lyckotal:
23. För det var den 23:e november 2005 som jag fick min skatt
Favoritmat:
Tacos tror jag
Bästa veckodagen: Fredag
Tycker inte om:
Falska människor, fulla gubbar och djur
Sport att titta på: Jag är ingen sportmänniska
Ögonfärg: Blå
Vad gör du när du är uttråkad:
Äter, haha.
Födelsedag:
30:e augusti
Vad retar du dig på: Folk som tuggar med öppen och pratar med maten i mun
Det bästa du vet: Kärlek, glädje, vänskap
Stjärntecken: Jungfru!
Vad har du för kläder på dig just nu: Trosor, strumpor och morgonrock
Skostorlek: 35-36
Favoritpålägg: OST
Vilket är det vackraste ordet/orden du vet: Jag älskar dig och förlåt
Bästa bok du läst: Världens mest vidrigaste och bästa - Bakom stängda dörrar
Gillar du snö: Njae, både och...
Favoritglass: GB's saltlakrits ♥
Favoritgrupp/artist:
Har många, kan inte välja..
Vilken är din bästa egenskap: Att jag är glad, positiv och har ett stort hjärta
Vilket är ditt nästa mål i ditt liv: Att börja träna (haha, hur många gånger har jag sagt det??)
Senaste pojkvännen/flickvännen:
Simon, han är mitt allt!!

Den här bilden gjorde/skrev jag för länge, länge sen
Favoritgodis: Saltlakrits och surisar
Spelar du nåt instrument: Nej, men skulle vilja kunna spela gitarr
Vilken film såg du på bio senast:
Hmmm... Haha, nej men gud, nu minns jag inte! Var så länge sedan sist. Fan, jag var ju asduktig och gick på bio med jämna mellanrum ett tag. Vad hände?
Bästa känslan: Glädje!
Favoritminne: Oj oj oj, jag har många!!
Bästa kompis/ar: Simon, Jessika och Cattis
Hur tror du att folk som ser dig på stan uppfattar dig: SNYGG SOM FAN!
Vem stör du dig mest på i detta ögonblick: Ingen
Vad är det vackraste som finns: Min familj
Om du fick en resa helt gratis, vart skulle du åka då: Egypten tror jag. Är riktigt sugen på att åka dit
Vad är klockan nu när du är klar: 14:46

Kanal 5

Har någon av er sett den nya serien "Kungarna av Tylösand" som började i onsdags på kanal 5? Jag själv var upptagen med annat just i onsdags när det började men jag tog mig tid idag på min lediga dag, och kollade på avsnittet via hemsidan.

Såhär beskrivs programmet på hemsidan: "Kungarna av Tylösand" kan beskrivas som ett enda stort glädjerus och utspelar sig på och omkring Sveriges hetaste sommarstrand. Åtta unga killar och tjejer förenas i en intensiv jakt på kickar, fester, dans, ragg och livets bästa sommar utan några som helst hämningar. Det enda måstet för deltagarna är att de jobbar i en surfshop så gott de kan under högsäsongsmånaden juli.

Såhär skulle det låta med mina ord efter att ha sett första avsnittet: Huset är fullt med galna människor som tävlar om vem som blir fullast, vem som är kaxigast, vem som knullar med flest personer, vem som är roligast, vem som gör sjukast saker bla bla blah. Med andra ord så är det egentligen en väldigt fjantigt och omoget program att se på. MEN, vad är det då, kära vänner, som gör oss så fast i sådana här serier? Jag fattar inte. Jag själv blir ju besatt av det, jag måste liksom titta. Varför? Hur kan det bli så?





CULT DESIGN

Igår tog jag med mig min födelsedagspeng som jag fick av faster Maria och mina underbara kusiner, till Norrköping och handlade det som jag önskade mig men som dom inte fick tag i, hehe. Är jättenöjd med detta, det kommer att passa så bra i vår nya lägenhet. Känns så stilrent, romantiskt och så fint på samma gång med vitt och babyrosa tillsammans. Någon som håller med?

Dessa grejer är från CULT DESIGN, som även har mycket, mycket annat fint! Helt klart en av mina favoriter när det gäller detaljer till heminredningen. Märket kostar en liten extra slant, MEN, det är helt klart värt det då dom har väldigt speciella, hållbara och mycket kvalitè på sina produkter.


Tack för pengarna, faster och kusiner!! :)


En dag utan skrivande

Nu blev det kväller igen. Shit så fort dagarna går, speciellt timmarna såhär på kvällskvisten. Hur har er dag varit? Min har varit som vanligt, bra helt enkelt. Har dock inte haft tid eller någon tanke med bloggen över huvudtaget, men sådant är bara skönt ibland. Ja, för ibland undrar jag verkligen hur jag hinner, orkar, finner glädje och lust i att sitta och skriva här flera gånger om dagen om precis allt mellan himmel och jord. Det har liksom blivit som en vana på nåot sätt. En rolig vana.

Har precis kollat klart på Idol tillsammans med pappa. Eller ja, han tittade väl inte sådär jättemycket, utan han satt mest bredvid mig med datorn i knät. Men det gjorde ingenting, det var mysigt iallafall. Jag älskar att vara hemma hos pappa. Det är alltid så lugnt och skönt här och jag älskar verkligen att krama pappa godnatt och känna hans närhet när man sover även fast rummen ligger en bit ifrån varandra. Det är en sån där känsla som man bara känner för sina älskade föräldrar och ingen annan ♥


En bild från våren 2009, på en uteservering i Ullared


Hem till brorsan

Åh, nu är jag mätt i magen. Det blev köttfärsås med spagetti till middag och det satt riktigt fint i kistan. Har haft en bra dag idag och vilken härligt väder det har varit. Sol och varma vindar, as nice! Fick en riktig utmaning på kundpasset idag och det var superkul! Resultatet blev kanonbra och sånt känns alltid skönt. På tal om hår och de... Nu ska jag ta mammas svarta fara (jag och killen befinner oss i mammas lägenhet ikväll igen, dock utan henne eftersom att hon är på semester) och cykla bort till min kära bror som vill bli klippt. Hörs efter det! Ciao

Onsdag

Som jag skrev igårkväll så hade jag ett besök hos tandläkaren här i Katrineholm nu på morgonen. Besöket gick jättebra - Tisdag nästa vecka ska jag ta bort tandställningen för gott! Känns riktigt, riktigt bra. Nu har jag gjort mig iordning och packat väskan för att åka till skolan och göra nytta i några timmar. Tåget går om sisådär 20 minuter och innan dess ska jag svänga förbi älsklingen min som är på jobbet. Måste alltså sätta fart nu! Ha en fin dag så hörs vi sen ♥



Räkkväll

God kväll allesammans. Tänkte jag skulle slänga in en liten godnatthälsning och meddela att jag har haft världens mysigaste kväll tillsammans med en go vän. Min goa vän som jag har tillbringat kvällen med heter Emma och är ett riktigt lyckopiller som det alltid är lika roligt att umgås med. Hon är liksom alltid lika glad och sprallig! Älskar sånt.

Vi har haft en superhärlig kväll! Vi lyxade till det med räkor, ost och kex, olika frukter, dricka, baguetter, sallad, ägg... Ska jag fortsätta, hehe? Plockmat helt enkelt. Otroligt gott måste jag säga! Efter en lång stund vid matbordet så höll våra magar på att sprängas och då förflyttade vi oss till soffan och Idol (som började idag igen, kul!!) och slutade helt enkelt att äta. Ja, för guuuud så svårt det är att sluta äta när man sitter och äter plockmat, hehe.

Nehe ni, slut på det roliga. Nu är det dags att hoppa i säng. Imorgon ringer klockan (iofs inte så jättetidigt) och då ska jag besöka tandläkaren för att sedan åka till skolan. Hoppas ni har det bra! Godnattkramar till Er ♥


Trött och sliten

Vaknade upp här i soffan för ett tag sen efter att ha sovit två timmar. Är helt slut i kropp och själ efter en väldigt jobbig natt med dålig nattssömn. Kan inte förstå varför jag inte lyckades lägga mig skönt, slappna av och bara somna. Det gick inte.

Inväntar nu fint sällskap som ska spendera kvällen tillsammans med mig medan karln min är iväg och jobbar lite. Kvällen kommer att bestå av räkor, mysprat, tända ljus, baguetter, ost och kex, en del skratt antar jag, något gott att dricka och ev. kanske någon bra film. På tal om film.... Fy tusan var dålig "Valentine's day" var!! Jag och min älskling hyrde ju hem den igår, och jag hade helt klart alldeles för höga förväntningar på den. Den var två timmar lång men det hände aldrig någonting, utan den var bara allmänt tråkig och rörig rakt igenom.


Någon som håller med mig?

Valentine's day

Kom precis hem efter att ha tillbringat eftermiddagen i Katrineholm tillsammans med killen. Vi har käkat, varit och handlat, utrett lite andra ärenden och bara segat. Vi kom hem med bland annat en hyrfilm och en påse med smågodis. Jag har länge velat se "Valentine's day" och nu när alla inte var uthyrda som dom brukar vara, så slog vi till på den. Hoppas nu bara för guds skull att den är bra, hehe. Har någon av er sett den kanske? I så fall, vad tyckte ni?

Nej ni, lite tända ljus, en varm filt, lite pussar och kramar och en fet godisskål i famnen sitter ju inte helt fel en måndagskväll. Det är så mysigt att leva ihop med en gottegris som älskar att mysa, pussas och kramas.. I love you, Simon ♥


Mot skolan

Hej hopp! Måndag igen. Dagarna och veckorna bara rullar förbi! Jag har haft en körlektion på morgonen (som för överigt gick hur bra som helst!!) så det är därför jag inte är påväg till skolan förrän nu. Blir alltså en relativt kort skoldag för mig idag. Skönt det! Nu måste jag gå mot tåget så att jag inte missar det. Ska bli härligt och träffa tjejerna igen efter en "lång helg". Vi har inte träffats sen i onsdags!!


MUM's place

Lasagnen förut blev supersmarrig! Trots att det "kokade över" i ugnen (jag använde en lite för liten ugnsform, hehe) så var det bland det godaste jag ätit på länge. Krämigt och sådär perfekt! Aja, nu ska jag inte prata om mat hela hela hela hela tiden....

Jag och Simon bestämde oss för att åka hem och sova hos min kära mor inatt, så nu ligger jag här i mammas säng och luktar på hennes kuddar som luktar mamma samtidigt som jag dricker en kopp te och saknar. Mamma är nämligen inte hemma, utan hon är iväg på semester och har det bra, varmt och skönt. Känns konstigt att hon är så långt ifrån mig. Jag saknar henne och önskar att hon vore här just nu! Men, jag hoppas av hela mitt hjärta att hon har det bra och att hon kopplar av riktigt ordentligt.

Anledningen förresten, till att vi åkte in hit ikväll, är för att jag ska vara på körskolan imorgonbitti då det inte gick någon bra buss från Vingåker. För att vänta i 50 minuter på att körlektionen ska börja känns inte riktigt 100 då körskolan inte ens har öppnat så att jag kan gå in och sätta mig. Ja ni, det är nu man skulle ha det där körkortet!!



Här doftar det världens bästa mamma



Den här har hon satt upp på sin dörr. Det är en bild som jag tog i Teneriffa då jag skrev
"Mamma ♥" i sanden. Även då saknade jag henne, ja, för då var hon hemma i kalla
Sverige och väntade på mig. Min älskade mamma.

 

 


Matlagning

Just nu håller jag på och lagar lasagne med ostsås här hemma. Det går finfint. Testar ett nytt recept kvällen till ära, så vi får se hur det smakar. Bra, hoppas jag, är nämligen hungrig som en varg då jag levt på fika och chips hela dagen, hehe.

Har haft en lugn och skön dag. Åkte upp till Simons farmor förut, då hon ville bli klippt i håret. Gick super! Längtar verkligen tills praktiken kommer igång helt (har några lediga "praktikfredagar" framför mig...) för det finns inget roligare än och hålla på med hår!

Nehepp, nu ska jag kolla till lasagnen i ugnen.
Sedan ska jag skära upp lite morötter!
Hehe, visst lät jag nyttig och bra nu? Morötter!!


Snigelfart

Ja, det går verkligen i snigelfart med städningen här hemma... Jag hittar på andra saker att göra istället för att damma och damsuga. Bland annat så går jag och småäter av allt gott som finns i våra skåp. Mer då? Sitter vid datorn och hänger såklart. Vad är det som är så svårt med och bara ta tag i det som ska göras?! Jag fattar inte...


5:e september 2010

Åh, vilken mysig start på dagen!! Jag vaknade upp bredvid världens finaste kille som pussade mig i nacken och höll om min kropp. Vi låg och pussades och kramades ett bra tag innan vi tog oss upp för att äta frukost. Det blev en sån här jättegod frukost idag. Ni vet, då man plockar fram precis allt man har hemma, gör iordning ägg, skär upp grönsaker och fyller köksbordet med tusen olika saker att välja på. Som värsta hotellfrukosten. Älskar sånt!

Nu springer jag i tvättstugan och ska även städa upp lite här hemma. Killen har dragit iväg och tvättat bilen, men snart kommer han hem igen hoppas jag. Min dag kommer fortsätta i den här takten tror jag. Blir lugnt och mysigt hela dagen.

Hade en jättetrevlig kväll igår tillsammans med Emma. Det blev en sån där kväll som jag hade hoppats på - En kväll med tjejsnack, onyttigheter, skratt osv. I like that, and I like that girl. Klippte och färgade hennes hår också, det blev en stor förändring. Dock har jag inte riktigt sett slutresultatet då hon åkte hem med blött hår halv tolv igårkväll, hehe. Hoppas det blev bra iallafall!! Lär iofs träffa henne snart igen :)


Emma- & Jennykväll

Just nu sitter jag och väntar på Emma som är påväg hit. Vi ska umgås ikväll, hon och jag, och bara ta det lugnt. Vi ska snacka tjejsnack, jag ska klippa och färga hennes hår och vem vet, det kanske blir spel, film, tv eller någonting annat liknande lite senare ikväll. Lugnt blir det iallafall, jag äter fortfarande tabletter för min lilla mage som gör så ont. Så någon utgång och skaka rumpa blir det inte det inte det här helgen. Planerna sprack liksom.

Kommer nog att bli en mysig kväll. Jag har på mig myskläder och går osminkad och är sugen på någonting onyttigt. Dessutom kommer jag att ha en go vän här hemma ikväll, så jag är inte ett dugg besviken på att planerna sprack, egentligen.

Ta hand om er och ha nu en fin lördagskväll! ♥

Ren & len

Sitter hemma i soffan och fryser just nu. Har varit på pappas jobb tillsammans med Simon och tvättat min fina pärla ett par timmar nu i eftermiddag. Det blev lite småkyligt då vi dels hade för lite kläder med oss, men också för att sommarvärmen inte existerar alls längre. Hösten är här.

Pärlan min blev hur som helst as fin! Vi tvättade den riktigt noga så att alla baskilusker försvann helt och hållet. Så nu luktar det Ajax och rent om den. Precis som jag vill att det ska vara, hehe - Rent och fräscht!



Varför sover alla nu för?

God morgon allihopa! Eller ja, god morgon och god morgon... Jag har varit uppe sedan klockan nio, men det verkar jag i stort sätt vara ensam om. Det är helt dött här på Internet såhär dags varenda lördag. Varför sover människor bort halva dagarna för? En kille som är duktig på det är MIN kille! Jag har försökt väckt honom på ett skitgulligt sätt tre gånger nu, men det går inte. Han vill sova, han är trött säger han. Kul. jävligt kul. Vi har ju planer för denna dag och jag vill utföra dom NU och inte klockan fyra.... *Morr morr morr!!*

Vad gjorde ni igårkväll? Jag käkade middag tillsammans med pappa och Anne-Elise, sedan så blev det lugnt. Körde lite mer bil, hjälpte Anne-Elise att rensa svamp, tog emot min älskling med öppna armar när han kom hem oskadd efter att ha varit och kört något jävla rally, åt chips och kollade på ett avsnitt av Fångarna på fortet och bara myste. En helt okej kväll med tanke på hur jag och min stackars mage mådde...

Idag mår jag bättre, men jag ska inte ta ut segern i förskott. Det är bara onödigt. Vi får se, vi får se. När tabletterna går ut ur kroppen så kanske eländet är tillbaka igen - Att samma visa rullar igång. Men, jag hoppas inte det!



HEMMAKVÄLL

Har varit ute på en övningskörningssväng tillsammans med pappas härliga fruga' JAG har kört med MIN BIL och med världens bästa plastmorsa brevid mig i två timmar. Vi har som vanligt åkt och skrattat, snackat skit (förlåt pappa, men det här är min blogg och jag är bara ärlig;)) och ätit mjukglass från donken. Jag har nu för första gången kört i Mc'Driven och det kunde inte ha gått bättre. Som Anne-Elise säger: "Det är lika bra att träna på allt, och Mc'Driven har vi ju faktiskt aldrig kört" HAHA!

Ikväll vill jag egentligen gå ut och festa loss med tanke på att jag faktiskt kommer in på krogen. Men, min mage säger ifrån. Jag har ont, mår illa och är alldeles tung i kroppen och kallsvettig. Så, tyvärr. Jag som har längtat så!! Men, vem vet, jag kanske mår bättre redan imorgon?!

Det får bli en hemmakväll istället. Sad but true. Killen är iväg och gör annat och här sitter jag på min feta röv alldeles ensam. Som tur är har jag världens bästa pappa som snart kommer och hämtar upp mig, för jag ska nämligen få äta hemma hos dom ikväll istället för och sitta här alldeles ensam och ruttna bort. Det tackar jag för ♥


Pluggar körkortsteori

Hej på er alla bloggläsare! Läget då? Med mig är det finfint. Min mage mår betydligt bättre och det tackar jag för. Idag skulle egentligen praktiken ha börjat, men jag är ledig och börjar inte förrän nästa vecka med den. Så det så.

Passar istället på att plugga lite körkortsteori så att jag klarar teoriprovet med en god marginal när det är dags. Med tanke på att jag har egen bil nu och allt (hehe, det känns så jäkla underbart att säga så:)) så längtar jag lite extra tills jag har körkortet i handen. Fatta vilken känsla!! Jag kommer att känna mig fri som en fågel.








Tråkig dag

Idag har jag haft världens tråkigaste och ensammaste dag. Vaknade upp och mådde asdåligt i morse, stannade hemma från skolan, låg kvar i sängen halva dagen och masserade magen, drack vatten och läste samtidigt som jag tyckte synd om mig själv. Dagen fortsattae med att dricka vatten och te samt att äta choklad och turkisk peppar. Simon kom hem en snabbis efter jobbet förut och åt och pussade på mig, sedan for han iväg lika snabbt igen. Nu är det kväller och jag sitter här, fastklistrad med en chipspåse i famnen och känner mig så jäkla uttråkad. 

Hela den är dagen blev pannkaka. Skulle ha umgåtts med mamma nu ikväll. Vi skulle ha käkat tillsammans och myst. Tack vare att jag mår som jag gör orkade jag verkligen inte masa mig in till henne. Kroppen sa ifrån helt enkelt. Visst fan är det tråkigt. Jag längtade efter den här kvällen tillsammans med världens bästa mamma, och så blev det inget. Jävla mage. Jävla värk. Fan.

Lite mer födelsedagspresenter

Badrumsmatta och kuddar av mamma

 

Heminredningssaker av mina tre äldre syskon

 

Tvättkorg, satinlakan, nya underlägg och ett vackert halsband av Simon

 

Pengar och två smörknivar av Faster och kusinerna

 

Presentkort på Åhlens av Anne-Elises föräldrar, Irma och Unto

 

En fin bok som innehåller en del minnen från mitt liv hittils, av pappa och Anne-Elise

 

Av världens bästa farmor och farfar fick jag 1000 kronor påtankat på ett Qstar-kort och en fin blomma. Nu väntas bara uppskrivning och uppkörningstiden, sedan har jag allt jag behöver - Världens snyggaste bil och en hel del bensinpengar! Jag längtar och jag är så glad!!

 

Tack för alla presenter verkligen! Det gäller er alla som har gett mig något under mitt 18års-firande. Och tack för alla sms, telefonsamtal, meddelanden på Facebook, you name it! Och sist men inte minst - Tack till er alla som har varit med och firat mig på något sätt. Det är guldvärt för mig, för den här föselsedagen har som ni vet, varit den absolut bästa i mitt liv!!

 


JAG VILL, JAG VILL....

...Ha en kräftskiva tillsammans med ett gäng härliga människor!! Frågan är bara... Kan man ha det i  september månad eller är det försent nu??



Är hemma från skolan

Nu har jag precis masat mig upp ur sängen där jag har legat och läst i ett bra tag. "Är hon inte i skolan, tänker ni" Och nej, det är jag inte. När klockan ringde imorse kunde jag inte ta mig upp ur sängen tack vare att magen värkte så in i helsike. Det kändes skumt och obehagligt. Det fanns liksom inga alternativ, utan det var bara att be om ett glas vatten, två alvedon och en puss på munnen för att sedan försöka somna om...

Nu känns det lite bättre, men det har väl och göra med att tabletterna fortfarande värkar. Ska hur som helst ta det lugnt idag. Bara plugga, läsa, dricka mycket vatten och vila.


Att smälta

Som ni märker har det varit lite segt med uppdatering här. Orsak? Jag har så otroligt mycket jag behöver smälta innan jag kan fokusera på att skriva inlägg efter inlägg och berätta om min vardag, mina åsikter och allt annat som denna blogg bjuder på. Min födelsedag och allt som hör den till, ja.... Jag kan knappt prata om det på det här viset innan mina ögon blir fyllda med glädjetåtar och tusentals underbara känslor som jag inte kan kontrollera.

Men såhär är det: Imorgon är jag tillbaka som vanligt igen, med inlägg efter inlägg. Och då kan ni skriva upp att jag kommer bjuda på den härliga energin som bor i min kropp.

Vill avsluta detta med och tala om att jag är världens lyckligaste tjej
trots att jag har så ont i magen att jag nästan har kräkts idag... Mitt liv är underbart, jag njuter och jag älskar att leva. Vi hörs imorgon igen! Ta hand om er så länge ♥