Cry, baby cry.

Ja ni mina vänner, just nu är jag lite deppig faktiskt. Vill ni veta varför? Det blir ingen lyxbehandling idag... De har sms:at Simon och meddelat att hon som håller i floatingen är sjuk. Så typiskt. Jag som hade längtat så dant! Nu kommer det säkert ta år och dar innan det är dags igen. Åh, så tråkigt det känns nu.

Ska nog ta och göra som jag alltid gör när jag är deppig - Sätta mig och tokäta onyttigheter och tycka synd om mig själv. Hejrå!

Söndagsmyset är slut

Och så var det söndag, IGEN. Det är galet att veckorna kan gå så otroligt fort!! Är det bara jag som knappt hinner med? Imorgon är det sista januari sedan är februari månad här. Bara mars, april, maj, sen JUNI. Juni månad kommer att vara klockren. Jag ska vara full och gla' hela månaden för och fira att skolj*veln äntligen är över och att jag får börja jobba med det jag verkligen brinner för. Uj uj uj, som jag längtar!!

Nu är söndagsmyset över för denna vecka.
Simon ligger här och har just somnat efter en härlig kväll i soffan. Vi orkade inte laga middag när vi kom hem från Vingåker så vi slarvade med äggmackor och sånt istället, hihi. Busigt. Och gott. Älskar äggmackor med majonäs!

Vet ni vad som händer imorgon? Jag och min prins ska iväg på lyxbehandligen som han skämde bort mig med i julklapp. Äntligen säger jag bara! Det ska bli såååå skönt och mysigt ♥ Förresten, är det någon av er som läser detta som har testat på floating? Inte jag. Det blir premiär imorgon! Spännande...

FINAL

Ikväll myser vi i soffan med godis och chips. Det är ju final i Fångarna på fortet! Ska ni också se? Hihi, det är ju så spännande med forttet tycker jag. Önskar jag fick åka dit någon gång, vore rena rama drömmer ju.

Ha en bra lördagskväll. Det ska jag ha!


Saturday

Hej allihopa! Allt bra? Med mig är det fint. Hade en trevlig kväll tillsammans med familjen igår och födelsedagsbarnet var snäll och bjöd oss alla på mat. Det var supergott! Jag åt kycklingspett med pommes. Och just ja, förrätt blev det också. Vitlöksbröd, tzatsiki och grekisk sallad. Man var som en full kastrull när man gick därifrån, hehe.

Nu befinner sig både jag och sambon i Vingåker hemma hos pappa. Det har börjat blivit en tradition på lördagar, att vi åker hit. Lika mysigt varje gång. Vi har bland annat åkit lite skidor här idag. De har ju ett alldeles eget skidspår här ute på landet och jag har nu åkt längdskidor för andra gången i mitt liv. Hör och häpna, jag ramlade inte en enda gång! Är asnöjd över mig själv. Och min kropp är nöjd som slipper blåmärken denna gång, hehe.

Nu ska vi fortsätta och umgås tillsammans. Jag ska stänga ner här och så hörs vi ikväll eller imorgon igen. Kram på er! ♥



25 jordsnurr

Idag är det ingen vanlig dag, nej, för min fina storebror fyller 25 år. Grattis på födelsedagen Dennis! Hoppas du får en toppenbra dag. Vi ses ikväll, då ska vi fira!



En sen fredagsfrukost

Som jag avslutade igår så är jag ledig idag. Passade därför på att ta en mycket lång och skön sovmorgon. Sanningen är väl den att jag hade svårt att somna igår efter att jag tittat på "Svensk maffia" som gick på tv4. Var det någon mer som såg det? Visst var det otäckt? Jag blev så tagen och paff. Vår värld är sjuk. Verkligen helt sjuk. Det är lätt att man glömmer bort ibland, hur förjävligt det egentligen är ute på våra gator. Usch, nog om det nu...

Jag hade svårt att somna och inatt har jag väl vaknat MINST tusen gånger. Har legat allmänt oskönt och inte haft ro att slappn av. Det snurrar inredning, pyssel, inredning, inredning, pyssel, frisyrer, klippmodeller, arbetsliv, arbetsliv i mitt huvud. Jättesvårt att släppa tankarna och slappna av.

Nu sitter jag iallafall här och har precis ätit frukost. Måste bara "hissa" skorporna som jag köpte hem i början av veckan. Minns inte sist jag åt en skorpa. Tror det var på dagis, eller om det var fritids (?) Tycker hur som helst att det är precis lika gott som jag tyckte då. Men en jävla massa smör och en fet ostskiva på så är det oslagbart! Som snaks. Asbra att gå och småäta. Om ni frågar mig.


It's working!

... Men inte riktigt som förut!

Kan hur som helst sitta vid datorn nu. När Simon förstod att datorn inte fungerade som den ska (kan väl tillägga att han inte blev sådär superglad på mig, vilket jag kan förstå, hehe) så letade han fram en gammal mus som tillhörde vår gamla, stationära dator. Vipps, så funkade det! Så nu sitter jag här, men en liten bärbar dator och en stor och klumpig mus, haha. Det där lät bra va?!

Jag har redan tagit helg förresten! Jag är ledig från praktiken imorgon då Ellenor skulle vara ledig. Skönt med en extra ledig dag såklart, men samtidigt är det inte kul att missa en hel dag i salongen då jag trivs som bäst när jag befinner mig där, hehe. Men så är det. Jag ska tillbringa min lediga fredag på ett bra sätt, det är iallafall en sak som är säker. Mer om det efter en natt med sömn. Sov gott!!

Jag är döklantig!!!!

Jag råkade ha ner datorn i golvet när jag dammsög igår. Fråga inte hur jag lyckades, men på något sätt gick det fel. Så jäkla fel. Fan. Fan. Fan. Simon vet inget ännu... Vad ska han säga!? Det är "musen" som är sönder. Den går att starta och så, men pilen rör sig inte. Finns det någon där ute som vet hur man lagar den? I så fall, hör av er!

En "kort fest"

Igår jobbade vi kväll i skolan som ni vet vid det här laget. Iallafall ni som läser texterna och inte bara går in här och kollar på bilder, haha. Det gick verkligen jättebra! Allt flöt på och det gick som en dans (trots att min kära kusin har världens glashår som är svårt att forma) och vi åkte från skolan vid sju på kvällen ungefär.

Bjuder på ett smakprov av hur resultatet blev.
Fråga mig inte varför den ena bilden är gul, för det vet jag inte, hehe.


Jag har tagit mig en rast

... Och sitter här och gnager på ett äpple.

Snart snaaaaaaart kommer min modell hit till frisörskolan.
Ska bli kul att ha någon man kan prata med medan man arbetar, för det kan man ju inte med de stackars dockorna som jag har stått med sen klockan 13 idag, haha.

Vet ni en sak? Jag är så fruktansvärt sugen på att ta nya bilder på mig själv som jag kan använda till min nya header. Det här funkar ju inte. Det var ju inte igår jag var rödhårig precis, utan nu börjar det vara ett bra jäkla tag sen. Jag behöver dig Josefin!! Du kan både ta snygga bilder och piffa upp bloggdesignen. Hör du det?!?! Hehe, det är såklart syssling Josefin som jag pratar om, ingen annan.

Klockan lär bli lite grann innan jag kommer hem ikväll så vi hörs inte än på ett tag. Till dess, må bäst! Kyss!


25:e januari 2011

Goooood morgon!

Har precis ätit upp min frukost som bestod av tre mackor och oboy.
Smarrigt värre! Har, som ni märker, sovmorgon idag. En fet sådan. Börjar inte förrän efter klockan 13 i skolan. Den här dagen ser lite annorlunda ut. Lektionen som egentligen skulle ha börjat klockan 11 är inställd och hela eftermiddagen kommer gå åt att stå i salongen och jobba med modeller. Jag har med min min fina kusin, Emma, som modell idag. Jag ska göra en kort fest på henne. Ska bli så kul och spännande!!

På tal om någonting helt annat... Om ni vill gråta och få ont i hjärtat så rekomenderar jag er att se "The last song" som är en mycket vacker och gripande film. Uj uj uj säger jag bara......






Shopping

Förr var jag en riktig klädnarkoman. Jag skäms nästan nu när jag tänker tillbaka. Jag var fruktansvärt galen i kläder! Köpte plagg, skor, väskor för tusentals kronor "bara sådär". Under en period gick jag på stan nästan varje dag och shoppade upp alla mina pengar utan problem. Idag är det annorluna. Idag prioriterar jag inte kläder lika högt då jag har på tok för många fulla garderober som jag inte använder. Dessutom så har jag fått upp intresse för heminredning och resor mycket mer vilket betyder att jag prioriterar att lägga mina pengar på det.

Det här känns konstigt att skriva, men jag kan faktiskt inte minnas sist jag köpte ett klädesplagg. Måste säga att höst- och vinterkollektionerna har varit riktigt tråkiga och ointressanta detta år. Någon som håller med? Det har faktiskt inte varit alls mycket som har fallit mig i smaken. Har väl iofs inte tittat så noga då jag inte har varit intresserad.

Hur som helst, fram till saken! Idag har jag shoppat lite kläder på rean! Gick en sväng efter skolan men fick panik och värmeslag efter ett tag då jag gav upp, haha. Hann iallafall plocka på mig lite som fick följa med mig hem, känns nice. Vill ni att jag visar dom sen???


It's monday

Hej hej hej!

Nu är det måndagskväll igen och här ligger jag, frusen som en isbit och ordentligt trött.
Har käkat korv och makaroner (wow, vilken hit!!) och är nu mätt i magen efter en dag i skolan och en eftermiddag på stan. Inväntar "Halv åtta hos mig", "Familjen annorlunda" och "Spårlöst" som går på tv ikväll. På så sätt gillar jag måndagar starkt! Tror bannemig att jag ska unna mig några nävar ur den stora chipspåsen som ligger i skafferiet och skräpar, hehe.

Helgen då... Jag har haft det bra! Umgåtts med familjen och bara varit. I fredags var jag hemma hos mamma på räkkväll och i lördags åkte jag hem till pappa. Blev kvar där en natt och kom inte hem förrän lite senare igårkväll. Har varit mysigt! Nu när jag inte bor hemma längre så går helgerna åt till och träffa familjen. Jag värderar mina föräldrar riktigt högt och jag skulle aldrig klara mig utan dom. Dom är min trygghet, föralltid.


Juste, får ju inte glömma bort att jag (eller okej, Simon för det mesta, hehe) har snickrat
ihop en hylla som vi ska ha i vårt sovrum här hemma. Den här bilden är tagen i början av
projektet då jag skruvar isär en gammal hylla....

.... Fortsättning följer!





Kort och gott

Har haft fredagsmys tillsammans med mammsen ikväll. Vi har ätit räkor, tittat på tv:n, pratat hemlisar, ätit godis, skrattat och gäspat. Vi är som två trötta (men ack så söta!!) grisar ikväll. Jag ställer mig ju inte direkt och hurrar över att klockan ringer 06:30 imorgonbitti då jag måste upp och tvätta kläder. På en lördag?! Tragiskt men sant.

Godnatt

21 januari 2011

Hehe, har precis läst igenom mitt förgående inlägg och måste säga att jag nästan skrattade för mig själv medan jag läste. Stackars Simon! Haha, tur han inte läst det själv. Tror hur som helst att många känner igen sig i det jag skrev. Fick nämligen en hel del sms och telefonsamtal igårkväll då folk bland annat sa; "Haha, jag känner verkligen igen mig så mycket i det du skrev." Och det är ju så, även de människor vi älskar mest av allt går oss på nerverna ibland - Det är ju bara sanningen ju!

Idag hade jag tänkt gottgöra min prins för gårdagen. Men han hann knappt hem innan han meddelade att han skulle åka iväg och umgås med folk ikväll. Vad tror ni, är han för rädd för att vara hemma? Kraken vill väl inte att det ska ska bli som igår, att han blir utskälld och dumförklarad vad han än gör. Äh, det gör mig faktiskt ingenting att han åkte iväg ikväll. Jag är ändå trött som fan. Dessutom har jag bestämt med mamma att vi ska ha en myskväll tillsammans. Det är precis vad jag känner att jag orkar med. Bara vara med mamma. Det ska bli så mysigt. Jag och Simon får ta igen allt imorgon igen. Haha!!!

Vet ni vad jag ska göra nu? Åka till affären och handla en godispåse tills kväll! Mums ♥

Idag skulle jag kunna GE bort honom

Jag måste berätta! Enda sen jag kom hem från skolan (som jag gjorde vid tre-tiden) så har jag varit irriterad som bara fan. Ni vet, en dålig dag helt enkelt. Det blev inte bättre när Simon kom hem kan jag meddela. Fan var killar är tröga ibland! Dom kan verkligen inte ta att man har en dålig dag. Iallafall inte Simon. Han bara muppar sig och blir alldeles dum i huvudet. Iallafall idag. Jag vet att han bara vill väl, men det blir så jäkla fel.

Han fattar inte att jag blir irriterad när det är lite stökigt hemma utan när jag står och nästan bölar för att jag tycker det är så jobbigt med allting så slänger han ur sig att alla grejer överallt är mina! "Titta Jenny, den här är din, och den där klädhögen, och den där....." Bla bla bla! Gör man så? Är det okej? Nej! Istället för att ta hand om mig så hoppar han in i duschen och står/(sitter!!!?) där inne i nästan en timme och sjunger som en liten barnunge. I vanliga fall brukar jag tycka att det är gulligt, men inte idag. Fy fan. Idag höll jag för öronen!!

Och nu ikväll sket jag helt och hållet i middagen. Jag tog istället tag i dammsugaren och sprang runt med den här hemma samtidigt som jag hade damputbrott. Det gick verkligen hett till ska ni veta. Inga försiktigheter här inte. Sedan tog jag tag i all skit som tydligen var MIN och ingen annans. Fyfan säger jag.

När han kom ut ur duschen var det första han sa: "Vad ska vi äta idag?" "Inte fan vet jag, jag bryr mig inte heller" svarade jag tillbaka. DÅ, DÅ började han fatta lite grann så han bestämde middag - Pannkakor. Inte kunde han åka och handla själv utan han tvingade med mig och när vi väl var hemma så gav jag över hela ansvaret till honom för en gångs skull. Va gör han då tror ni? Tar i en halv MATSKED salt i smeten istället för en HALV TESKED. Gissa hur fan det smakade? Skit! Jag blev så arg. Den där lilla skitgrejen gjorde mig så arg. Jag dumförklarade han efter noter då han förra veckan fick i uppgift att koka ris som också gick åt helvete. Vet ni vad han gjorde? Kokade det på högsta värme utan lock!!! Vattnet kokade bort och det brändes ganska så regält.

När jag hade ätit upp den otroligt "goooooooooooda" och lyckade middagen så gick jag från bordet och satte mig här i soffan. Simon fick alltså själv steka iordning de sista pannkakorna som han ska ha till matlåda imorgon. Jag visste såklart att det skulle gå åt helvete - Det är ju Simon vi pratar om. "Helvete, fan, bajs, jag glömde!!!" och så var den pannkakan KOLSVART..... Uj uj uj.


Detta är bara lite av allt jag stör mig på hos han idag!!!! Han är hopplös. Någon som vill köpa honom för en billig peng? Kan väl vara trevligt? Hör av er på min mail i så fall: [email protected]


Snygg
Snäll
iiiinte alls jobbig

Vill du köpa?
Bara och buda.
Kom igen allihopa

*Snark snark*

Nu har jag fått i mig lite kvällsmat efter en lång dag. Det blev lite mackor och juice, något mer avancerat orkade jag inte fixa. Huvudsaken är iallafall att jag fick någonting i mig.

Imorgon är det skola igen. Dock har jag sovmorgon och börjar inte i Norrköping förrän 11:00. Så skönt. Och välbehövligt efter denna dag. Snacka om att jag kommer somna som en stock nu när jag stänger ner här. Snarkar nästan redan, hehe.

Hörs imorgon. Godnatt ♥

Nöjd (frisör!)tjej

Vilken lång (men rolig!!!) dag det här har varit! Har som vanligt varit i skolan och jag måste säga att jag verkligen gillar onsdagar. Från klockan 08:00-12:00 jobbar vi med vår salong som vi håller på och bygger. Det är verkligen askul. Jag och Jessika teamar riktigt bra tillsammans och vårt arbete blir grymt! Sedan är det lunch och därefter en hel eftermiddag med kunder i salongen. Hade en jättetrevlig och söt tjej som kund idag. Vi ljusarefärgarde hennes utväxt och resultatet blev jämnt och fint! Direkt efter jag blev klar slängde jag mig i bilen och åkte hem. Väl hemma så packade jag iordning det sista i väskan och tryckte i mig några slevar mat innan bilen rullade vidare mot Vingåker.

Och det är där, i Vingåker, som jag har varit och jobbat ikväll. Kom hem för ca 30 minuter sedan, så det här blev en riktigt lång dag! MEN vad kul jag har haft! Speciellt nu ikväll. Jag älskar frisöryrket. Jag älskar att gå in i jobbrollen och bara vara jag. Det är ashäftigt. Jag brinner verkligen för det och det känns att det märks. Förresten, här kommer en bild på min "kort fest" som jag gjorde igår:


Med en kam, en fön och några spolar så kan man göra rätt mycket

Onsdag

Sitter i skolan och har precis ätit lunch. Det blev spagetti och köttfärssås idag. Ingen hit direkt. Köttfärssåsen består av vatten och nååååågra bitar kött. Man blir lika glad varje gång man hittar en köttbit!

Direkt efter kundpasset i eftermiddag så måste jag åka raka vägen till Vingåker. Där väntas jobb. Ikväll är det premiär av det som jag ska arbeta med nu några veckor. Ska bli så jäkla kul! Är nervös som fasiken, men det är bara en härlig känsla. Det är bra att vara nervös. Det gör mig peppad!

Vi hörs. Wish me good luck!
Kram på er

Helt plötsligt kul(???)

Vet ni en sak? Jag har börjar tycka det är så jäkla kul att plugga. Jag fattar inte vad det är som har hänt med mig, men det känns så jäkla kul att ha uppgifter och göra. Vet inte om det är för att jag vid det här laget vet hur sjukt skönt det är när man kan bocka av uppgift för uppgift när man väl sätter igång. Spelar egentligen ingen roll vad det är. Huvudsaken just nu är bara att jag är motoverad och positiv in i det sista. Snart är det ju över. Föralltid.

Kom hem från skolan vid sex.
Kändes inte jobbigt för fem öre (som det annars alltid brukar göra) att komma hem sent då jag var vrålhungrig utan jag kom hem med ett stort leende på läpparna då jag lämnade skolan med ett riktigt bra resultat som jag ska slutföra in i det sista imorgon. "Vadå?" tänker ni. Jo, jag gjorde nämligen en kort fest idag som jag blev riktigt nöjd med. Har ni tur kanske jag visar bilder på frisyren imorgon. Skulle ni vilja det?


Tisdagen den 18 januari 2011

Hej allihopa! Nu är jag så gott som mig själv igen. La mig tidigt igårkväll efter att ha tryckt i mig lite värktabletter och använt värmekudden på magen. Somnade faktiskt som en stock när jag väl la mig i älsklingen famn. Asskönt! Under natten har jag vaknat några gånger och haft ont då det tog ett bra jäkla tag innan jag lyckades somna om. När klockan ringde i morse så sa kroppen ifrån. Jag orkade inte gå upp. Jag lyssnae på kroppen och ställde om klockan senare så att jag skulle hinna till nästa lektion, och ja, nu sitter jag här. Är glad att jag gjorde som jag gjorde, för nu känner jag mig somsagt som människa igen.

Igår var det världens deppdag i vårt land (som jag berättade om) och även här i min blogg. Men idag är det andra bullar som gäller! Kan väl börja med och tala om att jag har fått ett asroligt jobberbjudande som jag har tackat ja till! Imorgonkväll drar det igång. Ska bli askul att utföra detta. Och spännande! Men jag gillar nya saker, det vet ni ju, så jag är inte ett dugg orolig över att det inte kommer gå galant. För det kommer det.


Jag ligger i soffan...

... och äter lite ostbågar med dipp! Har tittat på Halv åtta hos mig och trodde att tvtittandet skulle fortsätta med Familjen annorlunda som varje måndag. Men icke sa Nicke. Ikväll visas tydligen handboll istället. Varför då? Jag ville ju se Familjen annorlunda som alltid på måndagar klockan 20. Dessutom ville jag ju såklart se Spårlöst som egentligen skulle visas nu klockan 21. Men inte ikväll inte. Nej, för ikväll är det handboll. Handboll är skit.

Märks det att jag har ont i magen och är på lite halvdåligt humör? Känns som det iallafall. Ska alldeles strax ta två värktabletter och sedan gå och sova i hopp om att jag vaknar upp betydligt mycket piggare imorgon. Så det så.



Årets deppdag

När jag åkte till skolan imorse så hörde jag på radion att den här måndagen, just idag, är den mest deprimerande dag på hela året. Detta är tydligen vetenskapligt bevisat. Människor börjar få riktigt ont om pengar nu efter jul, nyår och allt som hör det till. Den sista veckan innan lönen kommer är riktigt lång och dryg för de flesta. Det är även nu man börjar bli riktigt trött på vintern vilket gör att många blir deprimerade och stänger in sig. Dessutom är det vid det här laget alla börjar spräcka sina nyårslöften.

Har du känt av att den här dagen har varit den mest deppigaste? Det har faktiskt jag, på sätt och vis. Och jag måste nog ändå erkänna att jag är lite deppig jag också. Mycket har ju och göra med magen såklart, men ändå.

Depp.Depp.Depp.
Tur det är kväll och att man snart får sova!

Imorgon är det en ny dag och då är alla pigga och glada igen!

Förresten, vet ni vilken dag om året som är den mest gladaste dagen då? (Detta är givetvis också vetenskapligt bevisat) Det är självaste Midsommarafton faktiskt. Och när ni tänker efter, så stämmer det ju verkligen. Inte sant?

Min mage gör ont

Ligger så gott som helt däckad i sängen. Kom hem från skolan för... tja, 45 minuter sedan. Har tagit mig igenom hela denna dag trots min onda mage. Inte nog med det, jag har jobbat på som bara fan med alla möjliga uppgifter. Jag och Jessika (min älskade lilla älskling!!) har bestämt oss att ligga i som fan nu in i det sista, och det går riktigt bra än så länge! Känns asnice. Så fort vi får en uppgift tar vi tag i den och det lönar sig verkligen. Mums!

Min mage nu då... Ja, vad är det med den? Jag har sån jäkla mensvärk. Mår illa. Kräks nästan. Ska egentligen inte ha mens då jag äter p-piller som tar bort den, men nu verkar det som att jag har slarvat eftersom att det har valt att börja blöda och VÄRKA. Mina nära och kära vet att jag menar allvar när jag säger att jag håller på och dör nu. Jag får sån jäkla besvärlig mensvärk alltså. Det är inte klokt. Det är obeskrivligt. Jag hatar det. Usch. Fy.

Snart kommer min älskling hem iallafall. Då blir allt lättare. Han botar det mesta, min prins. Jag älskar honom. Visste ni det? Han är mitt allt, verkligen mitt allt.



Säsong 2 är här

Ni missar väl inte Solsidan klockan 20:00 ikväll? Äntligen börjar det igen!! Jag är ett big fan av det alltså. Jag asgarvar av bara reklamen som går, haha.


It's sunday and I'm back

Hej! Saknat mig? I can understand that. Men vid det här laget vet ni ju hur jag är - Jag bloggar när jag känner för det annars skiter jag i det. Det är hårt, men det är så jag är. Take it or leave it.

Hur mår ni då? Allt bra hoppas jag? Med mig är det kanonfint förutom att jag har lite ont i halsen och en näsa som är full som fan med snor emellanåt. Sitter för tillfället i soffan och käkar ur godispåsen som blev kvar från bion igårkväll. Jag och Simon åkte nämligen till Norrköping där vi mötte upp Jessika och Alexander för att sedan gå och se "Svinalängorna" som för övrigt mest bara var vidrig och hemsk. Jag blir bara ledsen och arg att se på hur barn råkar illa ut i sina hem, det liksom svider i mitt hjärta. Både jag och Jessika satt i salongen och fällde några tårar. Tur jag inte var ensam, haha!!



Nu ska jag snart gå in till sovrummet och väcka min prins som inte vill vakna någon gång! Det ser ut att bli en sväng ut till Vingåker idag då pappa behöver klippas. Blir mysigt att åka till Nerstugan och hälsa på. Får se vad denna dag mer har att erbjuda, det visar sig. Nej, väcka prinsen var det ja! Förresten, till er som inte minns hur jag ser ut, here you are! Det var ju ett tag sen somsagt, haha!




Bilderna tagna igår

Tisdag

Idag har jag:

♥ Varit i skolan
♥ Skrattat och mått bra tillsammans med Jessika
♥ Ätit god mat på Lindahls i Norrköping
♥ Kört bil hem till Katrineholm
TRÄNAT (!!!) på Friskis
♥ Kommit hem och fått middagen serverad av baby


Nu är jag trött. Sådär trött jag blir när skolan förgyller en hel del av mitt liv. Innan jag går och lägger mig ikväll ska jag duscha, ta tag i det enorma isberget ute i köket, äta lite ananas och mysa framför tv:n.

Tisdagen den 11 januari

God morgon! Är ni pigga och glada? Det kan väl inte jag skryta med att jag är just nu. Jag vill sova mer!! Har inte gått upp såhär tidigt sen....... ja, väldgt väldigt länge sedan. Det känns kan jag säga, hehe.

Nej, nu ska vi inte hänga läpp! Det är bara en termin kvar sedan tar jag fucking studenten!! Med rätt inställning så kommer det att gå fort. Det vet jag. Därför kör jag mitt race tillsammans med Jessika (som jag har gjort hela tiden!) för då VET jag att det blir flummigt, kul, spännande och galet! Det kan inte bli bättre.

På tal om Jessika... Nu måste jag hoppa in i bilen och åka. 09:40 ska jag vara på stationen i Norrköping och hämta henne. Gud vad jag har saknat min mätttttteeeeee!!

Ha en bra dag!

Såhär ser listan ut nu:



Det blir alltså ingen träning. Tiden rann ifrån mig. Jag försökte ta igen lite tid nu när jag skulle veckohandla genom att åka till LIDL. Jag tänkte "det är väl aldrig folk inne i den skitaffären så jag svänger in där så det går fort". Jag blev knäckt. Det var inte bara jag som var där och handlade kan jag säga. Jag fattar inte. Vad gör folk på LIDL?

Nå. Jag sprang runt där inne med en kundvagn och slängde ner det jag skulle ha sedan gick jag med raska steg till kassan. Det tog ett tag innan jag fick lägga upp mina varor på bandet eftersom att det var kunder före mig. Efter att jag hade hejjat på kassörskan så höll jag på att tappa hakan. Jag fattade inte hur i helsike man skulle packa!!! Ni som har varit på LIDL vet vad jag pratar om. Det finns liksom inget utrymme för varorna man handlar utan dom ska få plats på en liiiiiiiten liten fyrkantig sak bredvid kassörskan och DÄR, DÄR ska man packa (???!!!!) Där står jag, med öppen mun, matvaror för en hel vecka och en lång jävla kö bakom mig och ska försöka packa sådär skitballafort som ingen annan kan. Ja, ni kan ju gissa själva hur det gick och hur det såg ut. Det KAN inte bara vara jag som tycker att kassorna på LIDL är världelösa!!!

Om jag kommer att besöka affären igen? Njae, inte direkt.

Tiden rann ifrån mig somsagt, därav ingen träning. Men jag hänger inte läpp, för ni kan tro att jag fick mig ett rejält träningspass av att packa ner alla varor OCH gå ut med dom i bilen OCH få upp allting till lägenheten på egen hand. Uj uj uj. Det var tufft och svettigt, men jag klarade det!

Segt som winegum

Hur många punkter gissar ni på att jag har bockat av på min lista? Svaret är noll. 0,0000000. Jag har istället ätit två panpizzor, halvsovit i soffan, grävt efter snacks i köksskåpen, läst bloggar, kollat på heminreding på Internet, varit inne på Facebook 743437547 gånger i hopp om att finna någonting kul osv, osv.... Jag är jobbig nu! Jag står inte ut med mig själv. Vad fan är det för fel på mig? Kom igen nu Jenny!

"To do" dag

Hejhopp gummisnopp! Nu tror ni säkert att jag är nyvaken medan jag sitter och skriver, men jag kan bara meddela att så är inte fallet. Blev nämligen väckt av att telefonen ringde imorse klockan halv tio. Jag blev livrädd och irriterad då jag låg och sov sådär mjukt och skönt i sängen. Men humöret ändrades väldigt fort då jag insåg att det stod "Jessika" på telefonen.

Vad har jag gjort sen dess då? Ätit frulle, tagit på mig kläder, bäddat sängen, pratat en del i telefonen och lite sånt. Idag är det min sista lediga dag innan skolan och alla rutiner drar igång igen. Ska därför passa på att ta tag i alla "måsten" så jag har det gjort. Det är skönt att bocka av grej för grej på "to do" listan. Här är dagens:


23:27

Ska stänga ner här nu och lägga mig på killens bröst i hopp om att jag inom kort somnar lika sött som han har gjort. Imorgon är det måndag vilket betyder att det är min sista sovmorgon innan allvaret drar igång igen. Om jag ska njuta av morgondagen! DET kan ni skriva upp! Jag ska sova heeeeeeela dagen, hehe. Godnatt

Längdskidåkning?

Jag har fått förfrågan av min kära pappa och hans fru, ifall jag vill ha ett par längdskidor... Jag på ett par längdskidor? Vad tror ni? Jag själv kan inte riktigt se det framför mig, eller jo, kanske...

Jag har aldrig åkt längdskidor. Är det någon av er som har? Berätta! Hur är det? Tror ni det skulle passa mig? Dela med er av era erfarenheter, vad ni tycker om längdskidåkning. Jag kan tänka mig att det är kul, avkopplande och skönt då man kommer ut i naturen. Men är det så? Please, berätta för mig.

Jag har till imorgon på mig, då måste jag vara säker på vad jag vill.


En söndag i pulkabacken

Söndag igen... och min absolut sista termin i skolan är snart här. På tisdag börjar vårterminen för oss på Kungsgårdsgymnasiet och sedan är det bara att börja räkna ner... OM jag längtar? Uj uj uj!

I morse vaknade jag upp hemma hos pappa. Det var lika mysigt som alltid att vara där på besök. Vi blev inte kvar så länge i Vingåker idag då storasyster Therese frågade om vi ville komma in och åka pulka med dom. Givetvis ville vi det! Och så kul vi har haft! Solen sken, humöret var på topp, alla var pigga och glada och pulkabacken var faktiskt riktigt rolig att åka i. Det var ju liksom inte bara Freja som åkte, utan vi alla! Skitkul verkligen.


Mamma och dotter tar ett åk medan grabbarna står uppe och tittar på


Simon och Freja i full fart


Efter ett tag vågade hon åka själv


Sedan blev det fikadags! "Mormor" tittade förbi (kolla bakgrunden, hehe)


Lilltjejen dricker choklad


Dags igen! Jag och Freja tar oss upp i backen


Somsagt, inte bara dom små barnen som tycker det är kul, hehe.


Det gick lite sådär emellanåt, hehe.


Mormor, Simon och Freja påväg upp för backen.


Efter många åk i backen lekte vi lite i lekparken, allihopa, som ni ser.


Min storasyster är grym hon!

Tack för en mysig dag i backen kära familjemedlemmar! Nu är det dags att käka lite kyckling och ris. Magen kurrar... Take care people! Kram kram ♥

Lyxfrukost

Eller okej, det kanske är och ta i, men nästan... Hehe, god morgon förresten!

Det blev inget av varken partykvällen eller "Jenny-och-Hanna-hänget" utan istället låg jag i soffan tillsammans med killen och kollade på en bra film. Skönt det med.

Nu har jag precis kommit hem från affären. Har varit och handlat lite frukost åt oss två här hemma. Lyxade till det med nybakat bröd (som vi brukar göra på helgerna) och det ska bli så himla gott då jag är superhungrig! Äggen står på spisen och kokar till sig men är snart klara. Ska ta och gå in till sovrummet och väcka killen med lite pussar så att magen min blir mätt någon gång.


Kvällen? Jag vet inte..

Kvällen är fortfarande inte helt planerad. Antingen ska jag träffa Hanna, eller så ska jag ut och roa mig tillsammans med Josefin och gänget, eller så ska jag fredagsmysa med killen. Det är fortfarande oklart. Somsagt.

Mobilblogg - Mot invigningen



Har utrett en del ärenden tillsammans med killen hela förmiddagen. Nu har vi fått i oss lite lunch i magen och är nu påväg till Vingåker där storasyster Therese har invigning i salongen. Ska bli kul! Väntar bara på att mamma och Simon ska komma tillbaka från bolaget så vi kan åka, hehe. Ha en bra dag så hörs vi senare igen! Puss

Mobilblogg - Soffmys



Ligger helt utslagen i soffan. Är trött och seg. Kom hem sent (!!) inatt efter att ha hämtat pappa och hans vän som varit ute och roat sig. Och idag har jag varit i syrrans salong och fixat med det sista inför invigningen som är imorgon. Även roliga grejer gör en trött alltså. Nejni, nu ska jag fortsätta se på "Göta kanal 3" och äta lite fruktsallad <3 Ha en bra kväll.

Mobilblogg - Äntligen får jag sova!

Har agerat fyllechaffis och kom inte hem förrän nu. Om jag är trött? Gissa! Jag sover nog ganska så länge morgon... Godnatt

Min mamma är bäst, så enkelt är det.

Är hemma hos mig igen efter en asmysig kväll med min kära mamma. Vi började med att gå på bio, som ni redan vet. Jag tog på mig (som alltid när det är dags för bio!!) sköna, mysiga och varma kläder. Det är väldigt viktigt tycker jag, vad man har på sig när man sitter inne i biosalongen. Det måste ju vara bekvämt! Om det är snyggt eller inte, tja, det spelar inte någon roll! Huvudsaken är somsagt att det är varmt och bekvämt. För visst blir man frusen inne i biosalongen? Säger ni nej så ljuger ni, hehe.

Efter bion gick vi till Stadsparken och köpte med oss en varsin pizza innan vi gick hem. Vi moffade i oss den och fortsatte kvällen med "Göta kanal 2" som gick på tv;n. Kan sammanfatta den här kvällen med fyra ord: Hur mysig som helst! Den här onsdagskvällen har varit perfekt. Jag (och mamma med för den delen, hehe) är jättetrötta och att mysa på det här viset då är det absolut bästa. Det är liksom lagom, precis vad man behöver - Njuta av livet, skratta, ta hand om varandra och bara va. Puss på det.


Snart dax för bio!

Jag fick ett städryck förut och började plocka och dona här hemma. Har dammat, rensat på saker och dammsugit samtidigt som jag har lyssnat på musik. Nu däremot så måste jag avbryta och börja göra mig iordning. Jag och min mamma ska nämligen gå på bio klockan 16:30. Det var en av mammas julklappar från mig - att jag skulle bjuda henne på bio. Självklart fick hon själv välja film och vi ska se "Änglagård - Tredje gången gillt". Hoppas och tror att den är bra. Den verkar mysig om inte annat.



På tal om bio... Jag skulle vilja se "Svinalängorna" med Ola Rapace och Noomi Rapace (som förövrigt har varit gifta) för den verkar så himla bra!! Är det någon som har sett den? I så fall, är den bra?


Dagens fråga, om min kandelaber:

"Snygg! Var kommer den ifrån?"



Svar: Ja, visst är den snygg, det håller jag med om!! Tro det eller ej, men den kommer från "RUSTA". Jag var inne på en Rustabutik för första gången förra veckan då jag var på jakt efter vita julgranskulor på mellandagsrean (som jag för övrigt inte hittade!!) och där inne bland hyllorna stod denna skönhet. Den var så gott som gratis, den kostade bara 50 spänn. Löjligt billigt! Skynda dit du ockdå vettja. Har du tur kanske de finns några kvar.

Förresten, tack för kommentaren :)

H&M Spring Season 2011



Nu är jag lite roligare att dras med, haha. Har fått i mig frukost, lyssnat på lite sköna låtar och kollat igenom H&M's nya vårkatalog som kom hem till mig för ett tag sedan. Måste säga att jag blev positivt överraskad över utbudet som finns. Det finns nämligen en hel del sköna outfits. Här är några av mina favoriter:







Juicesugen

Det är en sån här morgon då jag skulle kunna göra vad som helst för att Simon skulle legat bredvid mig när jag vaknade. Det är en sån här morgon då jag är pigg fast jag ändå känner för att sova längre. Det är en sån här morgon då jag bara känner mig ofräsch och låg. Det är en sån här morgon då jag inte är sugen på frukost bara för att jag inte tycker vi har någonting gott hemma trots att det är fullt i både kyl och skafferi.

Jag är sugen på ett glas juice till mackorna idag! Juice juice juice. Inte te. Inte o'boy. Inte mjölk. JUICE! Men det har vi såklart inte hemma och det toksnöar ute så någon promenad till affären blir det inte. Åhhhhh!!!!! Ge mig juice så jag blir hel igen.


Nu är även jag trötter...

Vilken härlig dag vi har haft, jag och tokfia. Nu har hon åkt hem och det känns jättetomt... Det är så härligt att ha henne hos sig, hon får en att skratta precis hela tiden. Hon har så sköna kommentarer om allting vilket gör att man skrattar stup i kvarten. Det är ashärligt! Hon är härlig.

Det tar på krafterna att busa en hel dag, det vill jag lova. Så nu är jag trött som satan. Ska ta en dusch, en kopp te och en kvällsmacka innan jag ska lägga mig och sova.

Hörs. Fram tills dess, ha det bäst!


En bild från idag då Freja läste bok för mig, Ville (dockan) och de två nallarna

En trött tokfia

Jag är barnvakt idag. Freja är här och busar! Vi har som vanligt jättekul och mysigt tillsammans. Vi har gjort massor med skoj, bland annat varit och hälsat på mamma/mormor på jobbet. Vi köpte med oss fika och gick dit och överraskade henne lite grann. Vi tog vägen genom stan hem och titta: Tokfia har somnat.

Hon är ju så stor nu då hon inte behöver "sova middag" längre. Men idag är hon jättetrött efter gårdagen (då hon inte kom i säng förren jättesent) så jag ska låta henne få sova i 20 minuter iallafall. Det behöver hon. Jag börjar med maten så länge. Freja fick önska mat och det ska bli spagetti och köttfärsås.



Sax och kam

Sitter och surplar i mig en kopp te och äter massor med onyttigheter. Simon står i duschen och tvättar ur sin hårfärg. Jag har nämligen pysslat om honom lite grann. Klippt och färgat. Han är nog asnöjd men det är inte jag. Vet ni varför? Jag tvingades klippa bort hans "Paradisehotel-Cimon-frilla" då han inte alls trivdes i det! Den skiten. Han fattar inte, han var ju assnygg i det. Nu känner jag mig överkörd.... Haha, skojja!!

Jag har inte bara klippt och färgat pojkvännen idag, utan även Emma blev ny och fräsch. Klippte lite och gjorde henne brunhårig med en röd ton i. Hon blev asläcker i det! Trodde inte alls hon skulle passa så bra i mörkt hår, men det gjorde hon verkligen!

Om 5½ månad är jag färdig med min frisörutbildning. Tänk er, om ett halvår står jag i salongen och jobbar med det som jag tycker är allra roligast i världen. Jag längtar så sjukt mycket! Det ska bli så kul att äntligen börja jobba, på riktigt. Att stå varje dag och hålla på med det man brinner för, det är ju en dröm... Bara 6 månader kvar, sedan är jag där.



Mobilblogg - Prismärka kläder

Efter några härliga timmar tillsammans med Emma så är jag nu ensam igen. Ska ta tag i min enorma klädhög som ligger nedpackat i en ikeapåse och prismärka dom. Ska nämligen hyra en klädställning hos "Mitt blir ditt" här i Katrineholm där jag ska försöka bli av med lite plagg, väskor, böcker, jackor och kavajer som jag inte använder och knappt har använt. Vissa av grejerna har jag faktiskt inte använt en enda gång.

Nejni, nu ska jag sätta fart.
Hej och hå!!


Mammas dag

Idag är det den 3:e januari vilket betyder att mammsen fyller år. Hurra hurra hurra!! Grattis till dig mamma. Hoppas du får en superbra dag! *Sänder dig massor med kramar* Och du, vi ses sen!! ♥


P.S I love you.

Pannkakssöndag

Ååååååh, nu är jag sådär proppmätt igen. Det blev pannkakor till mat här hemma idag efter att Simon fick önska vad som skulle serveras. Undrar alltid såhär i efterhand VARFÖR jag äter så många OCH med så oroligt mycket sylt och grädde på? Man mår ju bara illa efter...

Hehe, vet ni? Jag kommer ihåg, att när jag var liten så älskade jag när mamma serverae pannkakor med sylt och grädde hemma. Det kändes så himla lyxigt, nästan som att man åt godis till maten. Vi åt alltid nyttig och bra mat men de gånger då mamma lyxade till det med pannkakor så blev vi alltid så glada, jag och mina syskon. Haha, tänk egentligen, vad lite som krävdes för att man skulle bli överlycklig när man var liten. Då hade man inte mycket problem inte, utan då levde man i en helt annan värld.

Jag kommer ihåg att man alltid väntade tills mamma kollade bort så man kunde ta sådär supermycket grädde som man ville, haha. Jag kommer ihåg att man tog en till fast man egentligen var mätt. Men det gjorde man bara för att det var så gott! Jag kommer ihåg hur jag alltid tackade glatt för maten och gick från bordet för att fortsätta leka i mitt underbara rum, med mina fina leksaker, i vårt underbara hus. Ja, det var tider det... Jag saknar dom, jag tänker på dom varje dag och jag kommer alltid att sluta ögonen och drömma tillbaka.



A nice gift from my boy

Jag och pojkvännen hade bestämt att vi inte skulle ge varandra några julklappar detta år (Eller oj, förra året blir det ju, haha!! Men ni fattar) men jag fick ett litet paket ändå. Såklart blev jag jätteglad för det men jag blev ännu gladare när jag insåg vad det var för något. Det märks verkligen att han har någon baktanke med detta, att han vill få ut något av det. Vad fick jag då? Jo, ett presentkort på en lyxbehandling här på "Lugna rum" i Katrineholm. Lyxbehandlingen innehåller både floating och massage och den 31:a januari fick jag och min älskling tid. Det kommer att bli så mysigt att gå på lyxbehandling tillsammans, bli ompysslade, koppla bort vardagen lite grann, njuta och bara va. Guuuud vad jag längtar! ♥


Tack igen, min fina underbara älskling.



Jag vill ha måndagen den 31:a januari NU

Nice kväll

Nu har Pontus och Jennifer åkt hem precis. Vi har haft en astrevlig kväll tillsammans om jag får säga det själv. Vi kollade som planerat på Fångarna på fortet och fortsatte kvällen i soffan framför halva filmen "Rallybrudar". Sedan blev det kortspel för fulla muggar och nu såhär mitt i natten åt vi även rostade mackor. Mums! Magen är nu proppfull av godis, chips, läsk och mackor och huvudet och kroppen är trött och vill sova. Därför säger jag godnatt här och nu. Hörs imorgon igen!


Vackert va? Den här kandelabern fyndade jag för 50 spänn...

Kanonbra start

Min första dag på året har varit mycket bra hittils! Vaknade upp hemma hos pappa, åt frukost ihop med tre underbara människor, fortsatte dagen med att spela spel, käka godis, flamsa och skratta och åkte sedan hem till Simons mormor och morfar och fikade. Nu är vi hemma hos oss igen, jag och min älskling. Vi har käkat god mat, städat och plockat iordning, tänt massor med ljus och nu ligger vi här och bara slappar i sängen.

Kvällen kommer inte att bli sämre den.
Våra vänner kommer hit på en skön tvkväll. Vi ska se på Fångarna på fortet, käka godis och bara va. Det är Pontus och Jennifer jag pratar om (som förövrigt förlovade sig igår!!! Grattis sötnosar! ♥).

Ha en bra kväll!
Puss på er



Gamla bilder, haha.

Välkommen år 2011

Hej på er allihopa och hej år 2011!

Hur var er nyårsafton igår? Min var lugn, skön och fylld med skratt. Jag var inte ute och söp som många av er säkert var utan jag tog det lugnt tillsammans med en del av familjen. Vill inte dra ner stämningen eller dumförklara er såhär första inlägget om året, men jag måste säga att jag tycker att alldeles för många har dålig inställning till vad nyårsafton innebär. Många använder det som en anledning till att dricka mängder av alkohol och vara ute hela natten och att det till sist bara spårar ur. Men jag har en helt annan inställning... Jag drack julmust hela kvällen igår och ingenting annat, och se - Det blev nytt år allafall!!

Hehe, jaja. Jag hoppas ni hade det trevligt vad ni än gjorde! Det hade vi här hemma hos pappa. Det var jag, Simon, pappa och Anne-Elise som firade ihop! Vi åt trerätters, spelade spel, drog roliga historier och bara va. Asmysigt! Vid tolvslaget gick vi ut och smällde raketer och firade in det nya året med ännu fler skratt. Jag är helnöjd med kvällen och jag ser fram emot ett nytt år!!!