Gott nytt år!


Det bor en ängel i mitt rum




I en full bil

Påväg hem efter en lång dag i Linköping tillsammans med älskling och mami. Vi har shoppat loss på IKEA och sedan unnade jag mig ett Kanebopuder som jag för övrigt hoppas passar nu! Har dessutom en stor fin ängel med hem som ska pryda vårt sovrum. Jag är nöjd.


Nyår


Good day

Idag har det minst sagt varit en bra dag! Gick upp tidigt, åt god frukost, ringde storasyster, blev upphämtad, gick ärenden på stan och åkte sedan hem till oss efter Mc'driven. Det var jag, Therese, Freja och Hedda. Mätta pch belåtna tog vi sedan tag i hallen! Vi målade och målade. Gick riktigt bra och jag är sjukt nöjd med resultatet.

Mammsen kom förbi och fikade med oss när vi valde att ta en paus. Mys på hög nivå! Och justja, bilen gick igenom besiktningen!!!! Känns awesome!

Nu ska jag ta tag i disken. Blir en del när man är fler än två som äter, men det gör ingenting. Jag har haft så mysigt idag! Och tack än en gång för hjälpen sötnosar ❤




Uppe med tuppen

Såhär på min lediga dag är jag uppe såhär dags. Vad beror det på? Jo, jag hade inte mage att låta baby cykla till jobbet medan jag själv låg kvar i vår varma säng och njöt. Jag erbjöd mig att skjutsa för och sedan hämta honom efter jag besiktigat bilen i eftermiddag. Min tröttis är så söt och tacksam! Fick massa pussar och kärlek innan jag släppte av honom så det var liksom jobbigare än "normalt" att åka ifrån honom...

Vem kunde tro att jag skulle träffa någon som Dig Mikael? Inte jag i alla fall. Jag är så oerhört glad att jag är din ❤


Älskar dig

Du är mitt allt, min förebild, min idol, min energikälla. Det är hos dig jag hämtar styrka och lycka. Tack för allt! ❤


Älskar dig


Är på jobbet


Jag saknar dig.... Varje dag


5-3

...... Förlust för KVBS.

Sjukt bra match dock. De var grymma våra Katrineholmare! Men fan, det räckte inte hela vägen...


Breakfast

Sitter och äter frukost samtidigt som jag saknar min fina sambo. Han sitter i en buss tillsammans med sitt bandylag. Klockan 13:15 är det match i Örebro. Jag kommer, tillsammans med han familj, att vara där och heja! Blir skoj!

Försökte blogga flera gånger igårkväll men min mobil ville inte som jag ville. Var iallafall hos Mickes mormor och morfar på mat och julfirande igår tillsammans med den övriga familjen. Jättejättetrevligt! Gillar hans familj skarpt! Matthias agerade tomte och jag fick på tok för mycket paket av de underbara!!! De fick minst 4 tackkramar var kan jag säga!

Nej ni, gröten kallnar.
Dags att stänga ner här.
Puss


Happy christmas

Vill tacka min underbara familj för en mysig julafton! Nu ska vi hemma på Pålstorpsgatan sova efter en lång men mycket trevlig dag.

Vill även passa på att sända kärlekspussar till alla mina fina vänner som jag har tänkt på idag! Ni vet garanterat vilka ni är! Och ja, jag har verkligen tänkt på er och sänt många julkramar till er fastän jag såklart inte hunnit svara på alla fina sms. Ni är hur som helst bäst bäst bäst bäst! Love you ❤


Kalaset är slut

Hemma från kalaset. Lilla gumman lär somna gott inatt! Herregud, att hon orkade leka och busa SÅHÄR länge! Tack familjen för en mysig kväll! Och vi hoppas verkligen att du är nöjd Freja. Du är värd all lycka!

Jag själv är minst sagt trött. Ska bli skönt att lägga sig på killens bröst och sova nu.

Hörs imorgon.


Nyårsafton?!

Ser och hör hur alla planerar sina nyårsoutfits och andra planer. Alla mina tjejkompisar har beställt och/eller köpt nya fina klänningar. Alla utom jag. Jag har inga planer inför nyårsafton? Vad händer? Har mest tisslat och tasslat om: "Det där skulle vara kul och göra". Sen inget mer. Börjar ärligt talat få panik. Det är ju snart!!!!

Sååååå gott folk, vad ska ni göra på nyår???


Liten blir stor

Idag blir mosters älskling 4 år! Hurra hurra hurraaaaaaa! Grattis på födelsedagen Freja. Vi ses ikväll ♥


Two days left

Hej hallå dagboken!

Tänk er att det är två dagar kvar till själva julafton. Visst känns det galet? Jag är hur som helst klar med allt förutom att slå in klapparna. Det ska jag göra ikväll! Sen så! Är lite orolig över min babe's present. Kommer han ens bli glad för den? När jag köpte den så kändes det liksom: Wow, det här blir perfekt! Nu vet jag inte... Tror bestämt att det är nerverna som spökar. Klart det kommer bli bra!

Hur firar ni er jul?? Jag flänger och far mellan mamma och pappas "sidor" och har gjort i 12 år nu. Halva dagen var liksom. Blir stressigt och emellanåt jobbigt, men det funkar. Saknar dock jularna då man var liten och allt var "perfekt". Mamma och pappa på samma ställe tillsammans med syskonen, farmor, farfar, kusinerna. Ja, ni hajjar. Allt var så mycket enklare och bättre då. Och så kommer det förbli.

Titta förresten vad jag hittade nyss! Bilder på mig själv i somras, MED MITT LÅNGA HÅR! Shit alltså, så snygg jag var i det! Ibland tvivlar jag - Var jag dum som klippte av mig det?


Hos Hanna och fixar håret


Nämen, ett till!


Har tydligen varit snäll i år


Can't sleep

Jag bara vrider och vänder på mig. Jag kan verkligen inte sova!! Hur jag än lägger kuddarna så är det inte annat än oskönt. Har jag täcket på mig så fryser jag, och tvärtom. Tror allt det är något i kroppen som spökar, trots att jag känner mig mycket mycket bättre jämfört mot imorse..

Har fått en hel del gjort idag iallafall, trots min hängiga kropp. Julbaket blev fantastiskt gott (kolan på tok för seg dock!!) och min baby uppskattade min insats när han kom hem från jobbet. Gick "tomtenatta" till ära på stan tillsammans med mamma och julhandlade tills i helgen. Bara ett enda paket kvar, sedan är jag klar. Känns toppen!


Så det så!


Sjuk tjej

Är hemma från jobbet. Ligger i sängen och tycker synd om mig själv. Har ont i halsen, är hes som en haschrökare och orkar inte röra en fena...

Varför NU, lagom till jul?!


My sexyboy

Kolla så snygg min karl är!!! Jag vill bara hoppa in i mobilen och äta upp honom! Gissa vem som kommer slänga sig i soffan och pussas så fort hon kommer hem ikväll!


Påväg till jobbet


2011-12-19

Oj, den här helgen gick fort! Måndag igen ju..

Har dock hunnit med mycket dessa dagar. Varit i Norrköping och julhandlat med Therese och systerdöttrarna (längtar tills på lördag Therese, då tomten ger oss paket! ;)), ätit pizza och fredagsmyst med killen, jobbat, umgåtts med vänner, varit i Vingåker på födelsedagsmiddag, varit på Statt och druckit drinkar och dansat, städat, tvättat, fått upp nya gardiner och ja, lite sånt. Låter bra va?

Nu är det bara några arbetsdagar kvar sedan julhelg. Jag är ledsen, men jag har fortfarande inga julkänslor alls. Känns nästan som ett skämt att det är julafton på lördag. Ska iallafall bli mysigt. Redan på fredag åker jag och baby till pappa. Ser fram emot julfrukosten tillsammans med alla där hemma sen på lördagen. Kvalitetstid in my heart! 

Nejni, dags att pysa.
Hörs sen!

6 månader

Full med äkta kärlek. 6 månader i ett helt nytt liv jag inte trodde fanns. 6 månader med min stora kärlek



Jag älskar dig Mikael!


Jämpa är trött

Precis hemkommen från jobbet. Är trött. Och hungrig. Och så saknar jag min älskling som är på julbord med jobbet. Eller ja, han är påväg hem till sin kära nu.

Dags att mätta magen. Puss


Onsdag

God morgon.

Sitter och avnjuter en god frukost bestående av te och mackor. Var riktigt hungrig nu! Ska sedan byta om för att bege mig mot jobbet. 11-19 kör jag idag. Blir nog bra!

Ha en trevlig onsdag så hörs vi!

Kolla förresten så otroligt söt min systerdotter var klädd igår när det var lucia och allt. Mosters älskling!! <3


Glömde nästan!!!

Ska ju till farmor imorgon också! Vi har bakat pepparkakor där sedan 2års ålder och traditionen lever fortfarande kvar. Mysigt!

Kan avsluta med och tala om att min farmors pepparkaksdeg är den godaste någonsin!


Var är den där känslan?

Helst seriöst, det är lucia imorgon!!? Kan inte fatta det. Det är plusgrader ute, regn och grått. Det är 0,0000 på julstämning ju! Nästa vecka är det julafton!!! JULAFTON??!!?!?!

Jag måste ta tag i det här med alla julkänslor. Imorgon är jag ledig och då SKA jag ställa klockan tidigt, åka till affären och handla massor av ingredienser till baket, julbaka, lyssna på julmusik, tända massor med ljus och känna doften av saffran i hela hemmet. Så det så.

Det är ju bara jul en gång om året.


Mitt liv....

... Är som en dans på rosor.

Jag är så lycklig, harmonisk och trygg.

Godnatt ❤


Hjälp på traven

I fredags var storasyster Therese med prinsessorna på besök. Hur trevligt som helst såklart! Hade tjejerna för mig själv under en tid då Tess passade på att åka ner på stan och handla överraskningar som Freja inte fick se.

Under den tiden fick jag hjälp med sko- och klädvalet inför kvällen. Ja, som ni vet skulle jag ju på julbord. Som tur är så är vår fyraåring tokintresserad av klackar och klänningar. Precis som jag. Hon bestämde helt och hållet hur jag skulle se ut. Från topp till tå. Och såklart så testade hon själv allting. Här är ett smakprov på det! Sött va??




Söndagsfix

Har haft en rolig och mysig helg. I fredags stod det julbord på schemat. Med Mickes bandylag. Känns gött att jag inte var ensam tjej bland alla bandyrumpor utan vi var ett gäng härliga tjejer. Dessutom alltid kul med nytt folk.

Igår fylldes vårt hem med fotbollsgalna karlar. De tittade. Jag och Hanna drack vin. Bra uppdelning det där. Var dock inte jättejättesugen på alltför många glas efter fredagens bravader. Undra varför?!

Idag har vi hunnit med mycket. Shoppar världens finaste spegel, varit hos svärföräldrarna, handlat mat, shoppat en stor fin kista till vardagsrummet, fikat hos mamma, målat, lagat crabfishpaj, städat och såklart gett varandra pussar. Nu ska vi alldeles strax lägga upp räkorna och söndagsmysa.


Fotboll?! Vad är det?!

Vårt hem är för tillfället fyllt med fotbollsgalna killar. Och så mig och Hanna såklart. Och en box vin.


TV4play


Prinsessorna på besök


Ledig fredag

Är helt slut i kroppen efter låååånga arbetspass denna vecka. Vaknade för inte så länge sen. Har nu tagit på mig min fem storlekar för stora onepiece och förflyttat mig till soffan.

Borde kanske övervinna tröttheten och gå ut i köket och göra iordning lite frulle för och sedan ta tag i allt jag ska göra idag.

 


Handgjort

Smakprov på lite av mina pysselgrejer jag gjort och som jag även säljer. Fint va?! Jag fullkomligt ÄLSKAR romantiska saker!!!


Dålig start på dagen

Vilken morgon jag haft alltså!!! Vaknade upp och insåg att min mobil dött! Klockan hade alltså inte kunnat ringa... Gissa om jag fick panik! Hoppade direkt in i duschen och slängde sedan i mig frukost. Fick skita i mascaran så idag känner jag mig inte så party på jobbet. Tur jag "bara" jobbar till kl 20. Haha :)


12 timmarsdag

Hann slå ner röva en sekund. Ville bara slänga in en hälsning! Blir sent på jobbet ikväll. Tur jag hade med mig en stor matlåda som jag fyllt på min mage med. God var den också.

Dags att soppa hår. Nästa kund kommer när som helst. Hörs!


Frukost framför tv:n

Godmorgon.

Vad är det jag ser?! Vad är det jag hör?! SNÖ?! Jag vill inteeeeeeee. Jag avskyr snö och halka! Skulle kunna spela sjuk bara för att skippa gå ut i skiten, men nej, det går inte!

Dags att äta upp frukosten sedan gå it i kylan...


Time to sleep

Sovdags igen! Är dock inte så trött trots en dag med fullt upp på jobbet. Knasigt det där. Tror dock bara att det handlar om att jag är uppspelt. Och otroligt glad. Jag har det bra jag, på alla sätt och vis. Klart man inte vill somna.

Hade förresten en underbar lunch idag. Mötte upp Ludwig och åt en fet kebabtallrik. Så fort jag är ifrån den människan så saknar jag honom. Han ligger mig varmt om hjärtat.

En till sak!! Det är bara drygt tre månader kvar till Thailand! Fattar ni?! TRE månader!!! Det är ju ingenting! Var ju nyss över ett halvår kvar...

Nä ni, godnatt.


Real love

Inte så konstigt att glädjetårarna rinner på kinderna va? Han är verkligen underbar, min Micke <3


Måndagskväll

Godkväll.

Jag har precis gett min fina sista pussen för dagen. Kan sätta pengar på att han sover sött inom loppet av fem minuter. Han somnade nämligen i soffan förut när jag låg och pratade med Hanna i telefonen. Vi har fortfarande inte lärt oss att det inte funkar att vara uppe sent om nätterna och sedan gå upp och börja jobba klockan 07:00. Och då blir det lätt såhär.

Vi fick hem vår nya soffa idag!!! Om vi är nöjda? JA! Nog för att vi blev helt förälskade i den redan första gången vi såg den, men att det skulle bli SÅHÄR bra trodde vi inte. Kan bara tänka mig hur hemtrevligt det kommer bli när allt är klart här hemma. Känns så himla kul! Mitt och Mickes fina, gemensamma hem <3

Hittade en bild Micke la upp på Instagram där man ser vårt premiärmys i den nya skönheten.


Glöm inte...

... Att ge varandra kärlek.

Den här filmen har fått mig att börja gråta. Jag kan nu inte sluta. Det gör så ont inom mig då jag kan ta på den här pojkens känslor. Hur kan det få gå såhär långt? Varför varför varför? 

När ska vi lära oss att ta hand om våra medmänniskor? Det enda den här pojken behöver är kärlek. Ingenting annat. Han är trasig, det ser vi ju med våra egna ögon. Varför har ingen hjälpt honom? Varför blir han sårad gång på gång? Vad har han gjort för fel? Han förtjänar ju lycka precis som alla andra.

Se den här filmen (kan varna er om att det är jobbigt, men gör det ändå) och tänk efter en stund... Vill du att folk ska må såhär? Nej va? Det vill vi inte. Kan inte ni alla som läser detta LOVA mig att efter det här gå in 100% helhjärtat till och försöka bli en bättre medmänniska är ni redan är. Sätta sig vid den ensamma killen eller tjejen i matsalen, säga hej till hon/han som står ensam i hörnet, ge varandra enkla fina komplimanger, le åt varandra, säga hej. Lycka och kärlek är något vi behöver, det är ju bevisat. Och en sak ska ni veta - Oftast behövs bara några enkla medel för att göra andra människor lyckliga, och det är genom och sprida kärlek genom sådana enkla saker jag nyss nämde. Tänk på det. Snälla ♥



Fixar håret

Med min bästa Hanna!


Jämn match

Hur ofta slutar det lika liksom? Bra match syrran!


Börjar trivas...

Puuh, nu orkar jag inte röra en fena till för dagen. Om JAG är trött, undra då vad min bror är?! Han har jobbat på som fan här nu två dagar. Hela lägenheten är näsan klar, det sista tar han nästa helg. Han är så himla snäll och hjälpsam!

Blir kanonfint här hemma. Vitt och fräscht! Verkligen stor skillnad. Blir som en helt ny lägenhet. Tänk sen när jag får inreda och ta fram alla prydnadssaker. Inte långt kvar nu :)

Nehepp, om man nu trots allt skulle ta och dammsuga upp allt slipdamm innan det är dags att slå omkull skeletthögen.

Hörs!


Förväntansfull

God morgon.

Här hemma är vi minst sagt trötta. Micke ligger fortfarande och halvsover och håller om mig. Och jag trivs så bra att jag inte masar mig upp.

Lovely saturday!


Fridaynight

Vi fick inte igång tv:n. Kollade dock Idol ändå, via tv4play. Förjäkla bara uppfinning det där med webbtv. Helt rätt att Robin och Amanda är i final!

Släcker snart lyset efter en mysig fredagskväll i röran. Först massagestund!


I stort sätt kaos

Jahaja, nu har brorsan tagit kväller. Samtidigt som det känns underbart att vi är på god väg med väggarna så kan jag inte sluta störa mig på att det är så fult, rörigt och smutsigt överallt. Bara att bita ihop och se fram emot morgondagen då han kommer och gör klart. Min bästa bror!

Kvällens mysterium - Hur fan ska vi göra för att kunna se på tv ikväll?!


Full rulle, tapetrulle

Hej hopp gummisnopp!

Läget då? Med mig är det utmärkt. Ska jag klaga på något så är det väl att jag är trött, trött, trött och lite trött. Tar sån tid att packa upp och få iordning på allt och ni som känner mig vet ju hur jag är - Jag vill ha ordnig och reda och allt ska bli perfekt med en gång. Gillar inte att vänta

Det går iallafall framåt. Vi håller på hela kvällarna så att vi blir av med kartong efter kartong. Och till det viktigaste och roligaste! Om någon timme kommer min finfina bror Dennis hit och börjar spackla. Hela lägenheten ska bli omtapetserad. Gissa färg!!! :)


Premiärnatten - check!

Halloj!

Första natten i nya lägenheten är avklarad. Inga konstiga ljud eller andra obehag som lätt annars brukar smyga sig på mig. Känns toppen!

Vi flyttade alltså klart allting igårkväll. Vill tacka pappa, mamma, Ann, Leif, Hanna och Andreas för hjälpen! Ni är underbara! Guldvärt! 

Nu ska jag inte göra annat än åka tillbaka till gamla lägenheten och städa. Hur peppad tror ni jag är när jag mer än gärna vill vara här hemma och göra ordning? Inte alls. Men, det måste göras. Finns det någon städsugen där ute som också är ledig idag och kanske vill hjälpa till? Slå en pling!!