Baddräkten

I mitt H&M-paket låg som sagt bland annat en baddräkt. Har sprungit runt i den ett bra tag nu men vet fortfarande inte vad jag tycker om den. Det känns ovant med baddräkt. Tycker den är snygg och så. Älskar ryggen. Men jag i baddräkt? Jag vet inte.. Dessutom så känns storleken för liten, men jag vet inte. Åh, haha, det är så svårt det här. Jag vet inte alls. På riktigt! Slänger in ett par bilder till er och förväntar mig kritik. All kritik är okej!! Jag måste verkligen få höra vad ni tycker för jag vet som sagt inte alls om jag ska ha kvar den eller om jag ska skicka tillbaka den igen...



Så nååååå, vad tycker ni?!
Hjälp mig allesammans!

När katten är borta...

...Dansar råttan på bordet!! Nu har jag varit själv hemma sen igår.. Simon kom på igårkväll att han ville dra med sig Linus ut och fiska. Jag blev såklart kvar hemma (jag hatar och fiska, det är det tråkigaste som finns, haha) och sov i lägenheten alldeles själv för första gången! När han stack iväg igår så kändes det inte alls roligt. "Hallå, jag då liksom?" Men efter ett tag så kände jag hur jäkla skönt det var att faktiskt vara själv ibland. Likaså inatt, jag har kunnat breda ut mig huuuuuuuuuuur mycket jag velat i sängen. Men jag ska vara ärlig och erkänna att det tog lång tid innan jag somnade. Det var tomt, alldeles för tomt, utan min älskling. Men det är lika bra ch vänja sig, vem vet, det kanske blir fler gånger? Och nu när jag har testat på det en gång så måste jag ändå säga att jag lika gärna kan göra det igen. Det var inte så pjåkigt ändå! Hoppas för guds skull inte Simon läser det här förresten! ;)

Är själv nu också och har inte sett min plutt på ett dygn. "Festade" till det riktigt ordentligt idag då jag åt lax till middag! Simon hatar lax så jag får aldrig äta det... Det som är så gott! Lax med färsk pasta och egen hemmagjord kallsås bestående av creme fraiche, röd rom, röd lök, citronpeppar och salt. Mumsfillibabba!! Nu stinker det dock fisk i hela lägenheten och mannen min blir inte så jättehappy om det stinker fisk så att han blir yr i huvudet.. Dags att ta tag i disken alltså!

Har precis hämtat ut ett nytt paket!



Jag vet en sak - Baddräkten!!! Minns ni den? Undra hur den kommer sitta....

Mors dag

Det är ju (som jag hoppas att alla vet) mors dag idag. Jag hoppas verkligen att ni har firat den på något vis. Kanske gett bort en liten present eller bjudit henne på middag. Vad som helst! Det har iallafall jag. Jag åkte till henne i morse och gav en liten present bestående av ett vaniljljus som det stod "mamma, du är lysnade" på. Jag gav henne även ett kort där jag skrev några meningar som kom rakt från hjärtat.

Mors dag är en fin dag tycker jag. Den är mysig på något vis. Samma sak med fars dag. Men jag undrar verkligen en sak - Vart är barnens dag någonstans? Då vi blir uppvaktade? Hehe. Den borde uppfinnas snarast tycker jag! Avslutar detta med och sända 843893839 pussar till min kära mor! ♥



Sådan mor, sådan dotter..

Varm sommardag

Idag har jag umgåtts med min älskade pappa och hans fru. Jag och pappa började dagen med att övningsköra in till Katrineholm där jag lämnade en morsdagpresent till min fina mamma. Därefter åkte vi tillbaka till lilla Vingåker och vidare hem till pappa och Anne-Elises nya hem! Galningarna har köpt ett nytt hus, ett på landet, nu när dom äntigen är klara med renoveringen i det "gamla" huset! Är givetvis skitglad för deras skull trots att jag tycker att dom är lite knäppa eftersom att dom ska börja renovera ALLT igen, plus att jag kommer och sakna huset på Vretstavägen. Jag har bott där med pappa i 10 år nu.. Det finns alltså en hel del fina minnen där. Men men, det här nya huset kommer att bli skitbra och vi har spenderat dagen där ute då vi gått och kollat, hållt på i växthuset och grillat korv. Har haft en mysig dag i solen med dom två guldkornen.


The house

En glad pappa och en nördig telefonpratare

 

Stark som en björn!

 

Såhär har jag sett ut idag

 

Pumpa pumpa pumpa


God morgon du soliga söndag

Sovit gott allihopa? Det har jag, förutom att jag har haft världens mest lustigaste dröm. På tal om drömmar - Hur kan vi drömma drömmar på nätterna och sedan minnas dom dagen efter? Och vad är det som bestämmer VAD vi ska drömma? Och hur kan kroppen fungera på ett sådant konstigt sätt, att vi drömmer? Jag fattar ingenting... Och det läskigaste av allt - Man kan ju drömma exakt samma dröm flera gånger!! Det har jag gjort många gånger och det är hur konstigt och läskigt som helst. Hur kan det bli så?

Det är en solig morgon som jag vaknade upp till. Kände solstrålarna titta in mellan persiennerna. Underbart! Funderar på om man kan sätta sig på balkongen och käka frukost? Det borde ju gå. Ska ta och kolla upp det, OM min älskling vill vakna någon gång! Såhär ser det ut just nu:

 


Sommarshopping

Var inte riktigt tänkt att det här inlägget skulle publiceras så sent, men det blev ändrade planer. Jag och Simon blev uppbjudna till Simons mormor och morfar där även Simons morbror och hans tjej var. Vi grillade hamburgare och drack cider. Det var egentligen tänkt att vi skulle ha en OC kväll, jag och Simon, men istället hamnade vi där uppe och tittade på Sommarkrysset. Vi både ringde och sms:ade in flera gånger men ingen av oss blev uppringda av Måns Möller. Attans otur! Fatta att ha vunnit 75 000 kronor ikväll, det vore något! Men icke sa nicke. En annan gång kanske. Eller nåt.

Varsegod bloggläsare, här får ni ett smakprov på min sommarshopping! Var det någon mer av er som läser detta som var i Marieberg idag förresten? Det var sjukt mycket folk där. Alla handlade väl inför skolavslutningen och studenten antar jag.. Det var egentigen tänkt att jag bara skulle komma hem med EN klännning idag, (en som jag skulle ha på skolavslutningen) men jag kom hem med TVÅ. Jag blev så förälskad i en klänning MEN jag kunde inte välja vilket mönster jag skulle ha. Jag hade sån jobbig beslutsångest, så jag tog båda. Haha! ;) Men jag har kommit på en smart grej - Jag ska ha en på min skolavslutning och en på Simons student. MEN, vilken ska jag ha på min skolavslutning och vilken ska jag ha på Simons student?  Hjäääääääääälp mig, vad tycker ni?!?!?!


Klänning nummer 1


Klänning nummer 2


Nya klackar! I'm in love


Tuffa sommarskor. Jag älskar diamanterna!!


Enkla, bekväma..


Två fräcka ringar från Glitter som jag inte kunde låta bli!

Nåååå, vad tycker ni om klänningarna?
Vilken ska jag ha på vilken tillställning?
HJÄLP MIG, snällaaaa!
PUSS PÅ ER!

Marieberg köpcentrum

Jag drog med mig Simon till Marieberg idag! Vi vaknade upp pigga och glada imorse och tyckte båda två att det passade utmärkt att åka och shoppa lite. Jag är nu klar med vad jag ska ha på mig på skolavslutningen och Simons student. Kommer att vara söt som socker i mina nya klänningar och nya skor! Känns super. Är dock ett x-antal hundringar fattigare nu, men vad gör det? Shopping är det absolut bästa jag vet, typ. Hehe! Ska fota lite av det som jag har shoppat, så håll utkik!!



Seg som en råtta

Hallå alla sötbollar!

Jag vill inte klaga, men jag är så otroligt jävla trött och slut i hela kroppen. Vet inte vad det är med mig. Jag är som en zombie. Det tar 74748 år för mig att tänka klart. Jag glömmer bort saker efter bara några sekunder. Jag är förvirrad och tappar bort mig när jag pratar, sover och tänker...... Jag tar fel på tider. Jag stressar så jag nästan spyr. Jag hinner inte göra allt som jag borde göra. Jag kan inte kontrollera min kropp på samma sätt som jag ALLTID har gjort förut. Vad mer? Det känns som att det räcker nu. Jag behöver semester, eller nått. (Fast det har jag ju just haft, hehe)

Vet inte vad allt detta beror på. Ska försöka trolla bort allt detta i helgen med hjälp av att vila. Har iallafall en pojkvän som skämmer bort mig med massor av kärlek och det är guldvärt! Tur jag har honom. Vad skulle jag annars ta mig till? ♥

Önskar er en trevlig fredagskväll!!
Massor med kramar

Sista dagarna i Grekland

Nu såhär en vecka efter att vi har kommit hem så känner jag mig redo att slänga upp några av alla bilder som vi tog dom sista dagarna på vår semester. Ja, nu är det exakt en vecka sedan vi kom hem och nu har jag tagit mig tid till och ladda upp lite bilder. Nu har jag ju hunnit umgås med alla nära och kära som jag har saknat och så, så nu har jag tid för bloggen ordentligt. Hehe, efter vår romantiska vecka nere i Grekland så känns det som att jag och Simon knappt har haft tid för varandra även fast vi bor ihop. Han har umgåtts med sina kompisar så mycket, och jag med mina. Greklandsveckan tillsammans med min stora kärlek var som att leva i ett paradis, MEN man saknar verkligen sina vänner och familj ändå. Helst av allt skulle man ju vilja ta med sig alla som man tycker om och så skulle man stanna kvar preciiiis hur länge man vill och skita i allt annat, hehe. Aja, kolla nu på bilderna istället, för det ska jag, och drömma tillbaka..... ♥



Stoooooora frukostmackor


Vodka och färskpressad apelsinjuice ♥



Kväller


:)


Njuter gott..


Redo inför en mysig middag vid hamnen


Älskade Simon



På restaurangen


När vi vaknade upp på vår sista dag spöregnade det, och jag blev ledsen


Men vi gjorde det bästa av allt!


Vi la oss i sängen och myste och åt snacks


Men vid två sprack det upp och jag blev glad!


Jätteglaaaaaaaaad





Jag försöker.... hjula, men det går skit. Haha!



Pojkvännen!





Så vackert. Jag längtar tillbaka!


Love ♥











Book review

Idag har jag varit hemma från skolan och pluggat! Har läst ut min engelskabok och är nu snart klar med bokrecensionen. Det här kommer att vara den absolut sista engelskauppgiften som jag mailar in till någon lärare, för jag tänker aldrig mer läsa engelska frivilligt. No way! Nu är jag trött på skiten, hehe. B-kursen har varit lång, intensiv, tråkig och svår. Men nu är den snart äntligen över för gott! Så skönt.

Bloggen blir tyvärr inte så rolig och underhållande idag.
Jag har en hel del saker som jag ska göra och jag börjar bli stressad på riktigt nu. Klockan rinner iväg med en väldans fart! Jag måste stänga ner det här och börja prioritera nu.. Ha det bra så hörs vi senare eller nått.

IDAG ÄR DET INGEN VANLIG DAG!

Idag är det ju Hannas födelsedag, hurra hurra hurra!! Ett STORT grattis på födelsedagen min fina vän! Nu är du hela 18 år och jag kan inte fatta att jag har känt dig i 16 år! Vi blev bästisar på dagis och sen dess har vi hållt ihop. Och jag vet, att jag kommer att älska dig precis lika mycket som jag har gjort de 16 senaste åren som när det är dags och fira din 70års- dag! Jag är jäkligt rädd om dig och du har en speciell plats i mitt hjärta.

Hoppas du får världens bästa födelsedag med fina presenter och massor med onyttiga godsaker att tugga på. Det är du värd! Jag kommer till dig senare ikväll med ännu en present och ännu en grattiskram. Fram tills dess så sänder jag 48493839893 miljoner kramar till dig bara för att du är den du är OCH för att det här är DIN dag! ♥



Det bor en författare inom mig

Jag brinner verkligen för frisöryrket och jag vet att jag alltid kommer att vilja arbeta med det på heltid! Jag ångrar inte en sekund att jag har valt utbildnigen som jag har valt. Jag trivs mycket bättre än vad jag trodde att jag skulle göra! Yrket är som gjort för mig på precis alla sätt och vis..

MEN jag skulle även vilja hålla på med någonting annat. Iallafall under en kortare tid. Eller iallafall tills jag känner mig mer än nöjd. Det jag pratar om är att jag vill skriva en bok! Jag har under snart 10 år skrivit "dagbok" där jag har fått ner precis alla mina känslor och där alla minnen finns från olika sammanhang. Jag är dessutom en person fylld med åsikter och jag har inga problem med och stå upp för mig själv. Jag har varit med om så mycket som jag på något sätt skulle vilja dela med mig av, bara för och hjälpa andra. Jag tror också att jag som person skulle "gå vidare" eller kanske "släppa taget" av det förflutna på ett annat sätt, om jag en gång för alla fick skriva ner allting och få inspiration, råd och kritik från läsarna. Jag skulle nog må otroligt bra och få en hel del energi om min dröm någon gång gick i uppfyllelse. Jag vet exakt vad titeln på min bok skulle heta och jag vet exakt hur jag skulle börja min berättelse. Jag vill verkligen det här! Det skulle betyda massor för mig. Men, vågar jag? Ska jag försöka? Eller ska jag fortsätta att skriva för mig själv och ingen annan?

Hade jag inte varit så otorligt intresserad och fast i frisöryrket som jag faktiskt är så skulle jag garanterat göra ALLT för och bli världens mest framgångsrika författare! Det bor nämligen en sådan inom mig, det vet jag. Jag känner det. Det finns någonting där, långt inom mig, som jag än så länge behåller för mig själv..


"Flötmat" som man säger i Östergötland

Simon kom in till Katrineholm och mötte upp mig vid tåget idag. Vi tog en vända på stan och kikade på lite studentkläder till honom och han kom till slut hem med ett par snygga skor! Eftersom att vi båda två har så stora och hungriga magar jämt så kunde vi inte hålla oss med middagen tills vi kom hem. Vad gjorde vi då tror ni? Tog en vända i Mc'Drivern såklart! Simon bjöd ju, så jag kuuunde inte stå emot! Hihihi! Gott vare! Jag avgudar verkligen Big Mac menyn med en garlic-dipp till! Mmmmhmmm.. Är fortfarande mätt! Ni vet sådär mätt som man blir av "flötmat"


Mat mat mat


Vi käkade i bilen istället för att trängas med alla där inne..


Och ja, vi blev 9 coca cola glas rikare! Haha, en del kan... :)

En heldag ute i friska luften

Idag hade vi en specialare i skolan! Det var nämligen inte en vanlig skoldag fullproppad med jobbiga lektioner utan vi har varit ute i skogen och vandrat från 09:00 - 14:30 och det har varit riktigt roligt eftersom att jag gick med mina favoritbrudar: Jessika och Cathrine!! Detta var en obligatorisk vandring då vi var indelade i grupper och utförde 20 olika uppdrag på olika stationer och vi har gått, gått och gått och skrattat, skrattat och skrattat. Jag fick till slut ont i hjärtat för att jag garvade så mycket och det håller i sig än, nästan! Hehe. Vi har verkligen haft en rolig dag i skogen bland höga berg och massa djur samt en hel del gegga och annat myspys som hör skogen till.






Vill tillbaka..



Skulle vilja packa väskan och åka iväg igen, med min älskling...

Ni ska förresten få se resten av bilderna från resan. Eller ja, inte alla, men ni förstår vad jag menar. Jag har ju inte hunnit berätta om hur våra sista dagar nere i Grekland var. Längtar hur som helst tillbaka som fasiken! Jag vill bort igen, nu. Fatta vad skönt ♥

Tacksam flickvän

Ligger hemma hos min kära mor i hennes stora sköna säng. Känns som att jag skulle kunna somna när som helst! Jag är jättetrött idag. Vet inte alls vad det beror på. Kan ju kanske ha och göra med att det var ett tag sedan jag gick upp tidigt på morgonen nu ;) Hehe! Jag är glad ändå, även fast jag är trött. Längtar också tills mamma kommer hem från jobbet. Känns som det är 7747746 år sedan jag såg henne!

Ska göra mig kortfattad nu innan datorn dör... Jag orkar nämligen inte gå efter laddaren, hehe. Vill bara tillägga här i min fina blogg att jag älskar min pojkvän och mina parents så otroligt mycket! Simon är verkligen en kille på miljonen. Han ställer ALLTID upp och gör så att jag mår bra. Som idag till exempel, kom han in med två påsar packning till mig i stan så att jag skulle slippa ta bussen fram och tillbaka mellan Vingåker och Katrineholm. "Gumman det regnar ute. Du ska inte behöva sätta dig på bussen alldeles kall när jag lika gärna kan sätta mig i en varm bil och komma med grejerna åt dig. Dessutom så spar du tid eftersom att du annars måste passa in med bussar hit och dit." Hihi, han är så sööööööööt min pöjk och jag är sjukt glad att jag har honom!

Nu undrar ni säkert vad det var för packning han kom med. Ska vi flytta isär eller? Haha nej! Vi ska ha någpon jäkla utflyktsdag imorgon och det hade jag såklart helt glömt bort. Jag hade ju bara med mig packning som skulle räcka till en natt hos mamma. Förresten, jag fick skjutts av min pöjk till affären också för att handla matsäck, så nu är jag redo inför morgondagen!


Ooooops. Jag rååååkade käka upp det godaste ur matsäcken nyss....

Tisdagens



Chinos från Jackpot, Skor från Din Sko och stor herrskjorta från Tiger

Monday

God morgon! Idag var det väl inte många som vaknade upp på dåligt humör? Solen skiner ju och det ser ut att bli en otroligt vacker dag! Så härligt att sommaren äntligen är här. Jag och min bebbe har sovit med fönstret lite öppet de två senaste nätterna för att det har varit så varmt, DET är väl ett tecken på att det är sommar på riktigt?! Och hör på det här då, vi har även tagit bort duntäcket så nu sover vi bara med ett varsitt lakan.

Eftersom det är måndag idag så är det praktik, men det vet ni vid det här laget. Hehe, ni vet ju också att det är det absolut roligaste som händer på hela veckan och att jag trivs som fisken i vattnet på salongen. Eller hur? Det blir en ganska så lång dag idag och efter praktiken så är det bara att åka hem och slänga i sig mat för att sedan åka iväg och jobba igen..

Vad mer då? Mitt vanliga vardagsproblem:
- Vad fan ska man ha på sig idag då?!

Hehe, något somrigt iallafall.
Det är ju sommarvärme ute redan även fast klockan bara är 08:18

Städtant

Jag känner mig riktigt duktig nu. Har städat i sammanlagt sju timmar idag så nu är det riktigt rent och fräsht här hemma! Känns toppen. Har dessutom hunnit springa fram och tillbaka till tvättstugan så nu är alla kläder tvättade från resan och det som vi använde veckan innan vi åkte. Tack vare att jag känner mig så stolt över mg själv så belönade jag mig med ostbågar och godis ikväll! Det var jag mer än värd! Eller hur? Här har ni ett smakprov på hur det har sett ut idag:


Dammade ÖVERALLT och i ALLA skåp i hela lägenheten


Hittade min Coca cola glas och blev glad!


Putsade även fönster, och det tog en jäääävla tid!


Och ja, tvättat har jag också gjort.

Söndagsnöje

Måste börja med och säga att jag hade en jättetrevligf lördagskväll tillsammans med ett gäng brudar hemma hos Hanna! Vi käkade god mat och firade Hanna lite i förskott och det var hur trevligt som helst. Jag älskar och sitta hemma hos någon man tycker om, med folk som man tycker om, och umågs hela kvällen/natten mycket mer än och vara på en fest med hundra pers då man inte ens tycker om hälften av alla människor. Haha, förstår ni vad jag menar eller lät det bara dumt nu? Det var hur som helst trevligt. Vi pratade och skrattade om allt mellan himmel och jord. Jag var kvar längst av alla och det ångrar jag absolut inte! Det var så mysigt att sitta på altanen hela kvällen allesammans och det var minst lika mysigt inatt då jag och Hanna satt med varsin filt och pratade om sånt som bara vi kan prata om. Simon kom och hämtade mig hos Hanna vid halv två inatt efter att han varit ute med sina kompisar. Jag hade aldrig vågat cykla hem själv i mörkret även fast det är hur nära som helst. Vi pratade nämligen om...... spö*** (jag vill inte skriva ordet i min blogg eftersom att jag har stött på dom här varulvarna själv) och andra läskiga saker, haha usch! Tack för en lyckad kväll brudar!!

Idag är det dags för storstädning här hemma! Känns som att jag lever i en svinstia men Simon förstår verkligen inte vad jag menar med det. Kan kanske ha och göra med att jag är FÖR noga ibland? Men i det här fallet så tycker jag faktiskt inte det - Det ser ut som skit nu! Det är smutsigt och stökigt som aldrig förr. Dessutom så har jag tid i tvättstugan idag och då passar det ju utmärkt att ta allt på en gång, dvs. lägenheten också. Sen så är det ju liksom över! Förresten så tycker jag faktiskt att det är ganska så kul och städa, om man har skithög musik på förstås! ;) Önska mig lycka till, nu ska jag sätta fart!!

En fullspäckad lördag i maj

Det här helt sjukt att klockan redan är fyra på eftermiddagen. Har varit uppe sen tio i morse och under dagen har jag gjort min älskade syssling, Josefin, fin i håret. Kvinnan har som sagt bal idag och jag som snart är frisör, fick äran att göa balfrisyren och snyggt blev det! Han tyvärr inte ta några bilder som jag hade tänkt gjort. Det blev ruskigt stressigt mot slutet, MEN jag vet att dom kommer ta en hel drös med bilder ikväll och då ska jag givetvis be om några och ladda upp här så ni ska få se hur vacker hon var. Hon såg ut som en prinsessa i sitt hår, sin klänning, med sina smycken, sminket och i sina skor. Jag vill ocksåååååå (men det har ni ju hört förut) gå på bal och ta studenten, hehe!

La precis på telefonen med Hanna. Vi är några brudar som ska hem till henne ikväll och umgås och fira henne som blir myndig nästa torsdag. Den jäveln, jag vill ocksåååå.... Haha! Det är mycket jag vill. Hur som helst så ska det bli jättetrevligt och jag hoppas på en rolig kväll. Har saknat min kära Hanna nu när jag har varit borta så det ska bli kul och se henne. Tänkte att jag skulle rappa på och göra mig iordning så att jag hinner åka iväg till henne innan alla andra kommer. Känns som att jag vill krama och ta igen lite tid med henne efter resan och allt, hihi. Helt sjukt förresten att hon fyller hgela 18 år på torsdag. Jag har nämligen kännt henne sen vi var.... två år, typ. Hanna är alltså min barndomsvän och den som jag har varit bästis med i alla år och jag älskar henne lika mycket nu som då och jag är säker på att vi alltid kommer att hålla ihop. Jag älskar sån väskap - Äkta vänskap!

Ska leta fram något att ha på mig ikväll. Har ingen aning om vad det blir, det visar sig helt enkelt. Just nu ser det ut såhär och det är inte okej. Jag måste ju rappa på nu!!


Sorry

För dålig uppdatering! Men det är så mycket som jag vill göra nu när vi har kommit hem. Bland annat att träffa vännerna och familjen, vilket jag har gjort idag. Har givetvis inte hunnit träffa alla som jag saknat när jag varit borta, men det ska jag se till och hinna med i helgen.

Idag hoppade jag av bussen på närmaste busshållsplats till min syssling efter att ha varit i skolan. Hon var grymt saknad den där Josefin så det var underbart att se henne igen. Jag färgade och klippte hennes hår samt planerade inför morgondagen då jag ska fixa hennes balfrisyr. Kvinnar har ju både bal och student inom den närmaste tiden och ja, jag är avudsjuk så in i helsike. Jag vill ocksåååå!!

När jag var klart hemma hos Josefin så traskade jag hem till pappa. Har umgåtts med han och Anne-Elise ikväll och nu kom Simon för ett tag sedan. Vi ska sova kvar här i natt och det passar ju perfekt, då har jag ju nära och bra till Josefin imorgon. Så idag efter skolan så har jag hunnit umgås med EN saknad vän OCH en del av familjen. Har dessutom träffat min efterlängtade Jessika i skolan och det var hur härligt som helst. Hehe. Har även varit en sväng förbi farmor och farfar vilket också var toppen! Var ju ett tag sen sist.

Som ni märker vill jag ta igen massor med tid med mina vänner och familj nu när jag har varit borta en hel vecka med min älskling. Passar givetvis på när det är helg och därför kommer bloggandet lite åt sidan. That's life! Jag hoppas att ni nyfikna apor där ute klarar er, om inte så..... synd för er ;)

Angående bilderna...

Jag har fortfarande inte släppt det. Den jobbiga inställningen irriterar mig fortfarande så jag nästan kokar, haha nejdå, inte så mycket, men nästan. Slänger in några bilder så ni får se skillnaden. Här nedan ser ni klart och tydligt att den första bilden (den till vänster) är BLÅ, alltså med helt fel inställning. Såhär gick jag och fotade de första dagarna nere i Grekland innan jag kom på vad fasiken som hade hänt med min mobil...... Sedan så kom jag på det och då blev bilden helt annorlunda vilket ni kan se på den andra (högra) bilden. Vilken skillnad va?! Kan ni förstå att jag är så pass irriterad som jag är?



Ska krypa ner bredvid min älskling som redan har lagt sig. Klockan är ju elva på kvällen förr oss eftersom att Grekland ligger en timme före i tid. Dessutom så har vi ju rest hela dagen och det tar på krafterna mer än vad man tror. Hehe. Det är en ny dag imorgon sedan är det helg och ledighet igen! Ledighet, ledighet, ledighet, mmmmmh, jag får aldrig nog av det ordet ♥



Video från igår

HEMMA I SVERIGE OCH VINGÅKER IGEN efter en toppenvecka i Grekland och på ön Karpathos tillsammans med min fina kille ♥ Sitter just nu i soffan och käkar varma mackor med SVENSKT smör, SVENSK ost och SVENSK skinka samtidigt som jag dricker ett glas oboy' blandad på SVENSK mjölk, hehe. Gud vad vi har saknat en del svenska grejer samtidigt som vi har njutit varenda sekund av vår underbara vecka och av allt som hör Grekland till. Men vad är bättre än sin egna säng, sin egna toalett, sin egna dusch, sin egna mat osv... - Egentligen? Det har hur som helst varit den absolut bästa veckan på länge. Det här behövde vi, jag och Simon. Bara få vara! Nu har vi inte behövt laga mat, handla, städa, diska, tvätta kläder eller någonting alls på en hel vecka. Nu har vi inte behövt lägga ner energi på det utan den har vi istället lagt på varandra och det har varit guldvärt! Men nu är allvaret igång igen och det passar utmärkt eftersom att vi har laddat batterierna rejält!!

Som ni kanske förstår så har jag inte medvetet struntat i att uppdatera här utan det är Internet som inte alls har fungerat som det ska. Så tråkigt! Spelade ju faktiskt in en video till mina nära och kära från stranden igår. Ni får den nu istället - Bättre sent än aldrig! :)

 

Ska givetvis ladda upp massor med bilder här inom kort (SOM INTE ÄR BLÅA) men innan det så måste jag packa upp här hemma ordentligt och sådär. Det är mycket mer packning än vad man tror, det märkte vi också inatt när vi skulle packa efter att ha suttit i baren och druckit upp våra sista pengar, haha!! Måste kila, ni får veta mer om resan senare som sagt. Puss på er så länge!


Måndagskväll

God kväll kära bloggläsare!

Idag på förmiddagen har det varit likadant väder som igår - Blåsigt och mulet! Tack vare detta så har det varit ganska så kallt och inte alls sådär kokhett som vi vill ha det. Tråkigt men sant. Jag och baby låg vid stranden hela förmiddagen och trotsade vädret, men till slut gav vi upp. Det blev liksom tröttsamt och ligga inlindade i handdukar och hacka tänder och behöva hålla i all packning så att den inte blåste bort. Vi bestämde oss istället för att utnyttja dagen på ett annat sätt och det slutade med att vi hyrde en moppe!

Vi hade tur - Det blev varmt, soligt och skönt på eftermiddagen. Det kändes såklart inte roligt att ta på sig långbyxor och långtröja men det var ett måste kände vi, IFALL vi skulle köra omkull på moppen. Vi var ute i några timmar och fick se en hel del underbart vackra platser här i Grekland. Vi är nu hemma oskadda trots att människorna här nere kör som galningar. Det är sån jäkla skillnad mot Sverige vad det gäller trafiken. Det finns knappt några regler, ingenting, folk bara kör när dom vill köra. Haha!

Vi tackar Gudarna att vi hyrde moppe idag och åkte runt på ön. För shitballabacon vad fina ställen vi har sett - Helt sjukt! Jag har rest och sett mycket i mitt liv, men jag kan fortfarande inte fatta hur fina ställen det faktiskt finns i vår värld. Det är som i en dröm. Jag har sett ställen som jag inte trodde fanns och det är en riktigt häftig känsla. Det är otroligt svårt och få med allt på bild - Det går inte! Påtal om bild, har ni lagt märle till att mina bilder här i bloggen har slagit åt det blåa hållet på senaste tiden? DET har jag! Och jag har varit så jäääävla irriterad på det. Jag har inte fattat vad som har hänt med min mobil. Den har liksom alltid tagit klockrena bilder. Men NU, precis NU när jag satt och skrev detta inlägg så hittade jag felet. Jag har av någon konstig anledning ändrat en inställning (utan att jag ens vet om det) till "glödlampsljus" istället för "auto" och det har gjort att bilderna har slagit över till BLÅTT. ÄckelBLÅTT!!! Jag ska visa er skillnaden på två bilder som jag har tagit nu precis, men det får bli ikväll. För nu ska vi ut och äta jag och min älskling. Och jag ska FÖRSÖÖÖÖÖKA att tänka på någonting annat! Men det blir svårt, jag är så ARG på mig själv....... VARNING FÖR BLÅA BILDER. Eller just det, det är ni ju vana med nu för tiden!!













Igår....

....var det en lugn dag. Vill egentligen inte erkänna detta men solen var bara framme några få timmar. Resten av tiden låg vi vid poolen inlindande i våra handdukar då vi nästan blåsit bort, haha! Det var som världens storm här igår tyvärr. Vi hade det bra iallafall - Vi har ju varandra!! Förresten, varför jag skriver det här inlägget nu idag, är för att Internet la ihop här igår..


Och så hade vi chips! :)


Vi handlade lunch på ett ställe idag där man kunde ta med maten.
Vi tog med det och gick ner till hamnen.


Lunchdags!



Utsikt!







Hur vår dag har varit idag får ni alldeles strax veta.
Kram så länge!

Our saturdaynight

Igårkväll hade vi det riktigt mysigt! Efter att vi duschat av oss all svett efter en varm dag så tog vi på oss kläder och fräshade till oss lite grann. Därefter tog vi en promenad för att utforska ön vi bor på och det var tur att vi gjorde det såhär pass "tidigt" på resan. Fyyyyyyfan vilka fina ställen det finns alltså! När vi gick igår kom vi slutligen fram till hamnen där det var fullt med båtar och restauranger. Vi blev helt sålda, det var så otroligt vackert och kärleksfullt. Det var så synd att inte var en vacker solnedgång för då hade det varit som i en dröm, hehe. Vi åt på en lyxig restaurang precis vid havet med världens utsikt. Det var så skönt att komma "bort" och se lite nytt för det var en helt annan miljö med helt nya människor och massor med nytt att se! Vi kommer garanterat att spendera fler kvällar nere vid hamnen, DET är en sak som är bombsäker!


Såhär såg jag ut igår..


Gågata



Hamnen


Efter en lyxig middag bjöd dom oss på en stor, STARK drink, hehe.


Simon gillade den


Jag med: "Gratis är gott" HAHA!


Här är en liten del av utsikten vi hade från restaurangen


Mitt hjärta ♥





Så vackert!


Jag vill aldrig hem..

När vi kom tillbaka till hotellet slutade det med att vi satt ute vid poolen och drack och åt godsaker. När klockan passerat 22 blev det ett kvällsdopp i poolen. Därefter blev det myspys på balkongen i mörkret med te och knäckemackor. Åhw, jag säger det igen - Jag vill aldrig hem igen. Haha! Jag trivs som bara fasiken här i Grekland!

Poolhäng

Idag hänger vi vid poolen. Det är lugnt och skönt och inte alls mycket folk. Tyvärr så är det inte lika perfekt väder som igår. Idag är det lite molnigt, MEN termometern står på 28 grader, så jag ska inte klaga. Hehe! Ville bara slänga in en hälsning till er där hemma. Jag hoppas allt är bra med er. Jag kan ju bara säga det, än en gång, att vi trivs som bara fasiken här nere. Vi tar hand om varandra, dricker och äter gott hela dagarna, skrattar och ser nya saker. Vi tar massor med roliga och fina bilder, men som ni förstår så tar det tiiiiiiiiiiiiid att ladda upp dom, så ni får tyvärr bara se nååågra några av dom. Ha en fortsatt bra lördag! DET ska vi ♥







God morgon Sverige

Eftersom att det är lördag så antar jag att många av er ligger hemma och sover nu. Men här i Grekland är vi uppe för länge sen och pigga som aldrig förr! Jag sover verkligen som en Gud här nere på nätterna trots att sängarna inte alls är sådär mjuka och sköna som hemma. Underbart!

Jag och min älskling hade en jättemysig kväll igår. Vi gick ut och åt på kvällen, men inte på den strandrestaurangen som vi hade tänk från början, utan det blev en annan en pytteliten bit härifrån. Maten var enormt god och jag åt tills jag nästan sprack, hehe. Personalen var trevlig och glad, som alltid när man är i Grekland. Ja, för jag tycker verkligen om grekerna. Dom är alltid så skämtsamma, glada, positiva och ärliga. Precis som det ska vara!

Vid halv tio tiden på kvällen gick vi tillbaka till vårt hotell. Vi satte oss då och tog oss en varsin iskall drink i baren. Det var jättetrevligt och det är  så lyxigt att få allt serverat. Jag trivs som fisken i vattnet här. Jag älskar semester - och som pricken över i:t får jag tillbringa den på ett romantiskt sätt med min pojkvän!

Det går jättesegt att ladda upp bilder (ni ska bara veta hur lång tid det tar för mig att skriv ett helt inlägg, men jag gör det för er skull där hemma, hehe) men ni får ändå se några av alla som vi tog från gårdagskvällen:







Bilder från dagen

Idag har det som sagt varit jättevarmt och soligt här nere. Det är så underbart att vara här! Jag är så glad att vi tog den här resan och inte väntade till efter sommaren. Det är inte alls mycket turister här nere, det är alltså lugnt och skönt, precis som det ska vara när man har semester och vill koppla av tillsammans med den man älskar!

Idag har vi legat vid stranden fram till klockan 16 ungefär. (Obs: Klockan går en timme före här nere än hemma i Sverige, den är alltså snart sex på kvällen här) Solen tar som fan! Jag har nästan bränt mig idag... Har världens tros- och bhkant redan! Vi har till och med legat under parasollet på stranden någa timmar idag för att vi märkte att solen tog så pass mycket. Vi vill ju absolut inte bränna oss! Fy nej, hehe.

Sedan har vi givetvis badat i havet.
Temperaturerna som står på Apollos hemsida stämmer absolut inte. Det står att det ska bara 17 grader i vattnet, eller vad det nu var, men det är betydligt varmare än så. Man kunde utan problem ligga i ett tag och bara njuta! Vi tycker nästan att poolen är kallare än havet, haha.

Klockan rinner iväg. Jag måste hoppa in i duschen och göra mig iordning inför kvällen. Vi ska ut och käka på en jättemysig restaurang som ligger precis vid havet. Det kommer nog att bli en riktigt härlig solnedgång här ikväll och då passar det ju utmärkt att sitta vid stranden och höra vågorna slå samtidigt som man äter och dricker gott och pussas med den man tycker om.





The beach


En glad pojkvän


Njuter gott


Påväg upp från ett dopp i det blå





Påväg hem för och äta lunch


:)


Mätt och belåten


Coca cola i mitt hjärta



Som ni ser så har vi det riktigt härligt!

Krabbjakt

Igårkväll tog vi en promenad på stranden. Vi kunde inte hålla oss till idag med och se den. Det var mulet men varmt hela kvällen. Det krävs knappt en kofta, så varmt är det. Tippar på att det är ca 16-18 grader på kvällarna här nere nu (iallafall igår) men jag vet inte alls. Tänkte kolla upp det, vore kul och veta! Whatever - Det jag ville kolla fram till var att Simon jagade krabbor i 40 minuter igårkväll medan jag tittade på och skrattade åt honom.


Först hittade han en burk som han försökte med.


Det gick inge bra, så då tog han en sten och en pinne..


Det gick åt helvete det med, men han var glad ändå!


Tjoho! Han hittade en gammal äcklig hov som han trodde skulle hjälpa


Efter 30 minuter jakt så gjorde han sitt sista försök


Nu är de bevisat att tålamodet inte bara är fiskarens bästa vän utan också
krabbjagarens bästa vän!

Idag är det kokhett här i Grekland! Vi har haft en underbart bra och solig dag. Ska lägga upp lite bilder och berätta mer sen, men först blir det ett dopp i poolen!!

In Greece

Vi är framme, allt har gått bra och det är varmt här i Grekland. Ligger för nuvarande i sängen medan Simon står i duschen. Vi har tagit oss en 40 minuters sovpaus då vi var(är) hur jäkla trötta som helst! Vi gick upp klockan 01:30 och sedan dess så har det varit full rulle. Men resan hit gick förvånandsvärt bra måste jag erkänna. Allt flöt på - Inga föseningar, tiden rullade iväg ganska snabbt och vi gick inte till fel gate eller på fel flyg - och - biljetterna, passen och pengarna ligger nu i säkert förvar i vår safetybox här på hotellrummet.

Det är ca 30+ här nere och solen sken när vi landade. På eftermiddagen blev det lite disigt men det gjorde ingenting alls. Det var så varmt och skönt iallafall! Hotellet ligger perfekt enligt vår mening - 100 meter till stranden, lagom stort, precis vid en fin "gågata" fylld med affärer som man kan gå runt och strosa i, trådlöst internet, lugn och harmonisk miljö samt stora och fina hotellrum. Vi har ju inte hunnit kollat runt så mycket idag, eller orkat kanske jag ska säga. Men imorgon tänkte vi gå en runda och se mer av Karpathos och vad ön har att erbjuda!

Min förbannade förkylning håller i sig. Den verkar inte vilja försvinna härifrån utan den lever kvar i mig. Tråkigt men sant. Låter som en papegojja (eller nåt) när jag pratar och har lock för öronen så det känns som att jag lever i en burk av något slag. Men jag är inte bitter för det - För det blir det ju inte bättre av. Istället försöker jag att koppla bort det och njuta av Grekland och min underbara pojkvän som jag kommer att ha det sååååååååå romantiskt och mysigt men den här veckan.

Tog lite snabba bilder förut innan vi gick upp och la oss. Det är dålig kvalitè på dom tack vare en fel inställning som jag upptäckte nu när jag la in dom. Men skitsamma, ni får nöja er så länge så får ni bättre bilder imorgon :)


En del av hotellet från gatan


Poolen





Kritvit, glad Jenny Söderlund


Hotellrestaurangen och en glad pojkvän med på bild som beställer
sin första semesteröl


:)


Påväg till rummet


Mysig miljö med vackra växter

Natti natt

Puuuh, äntligen klar med allt inför resan! Det är verkligen mer och packa och förbereda än man tror, DET ska jag säga er! Men nu är väskan full och vi har dubbelkollat 8788748 gånger att allting är med. Klockan ringer 01:30 och en timme senare så sitter vi i bilen påväg till Arlanda tillsammans med världens bästa pappa som är snäll och kör upp oss så vi slipper ha Simons bil stå där uppe i en vecka. Dessutom så hade nog min lilla plutt varit dötrött om han själv skulle köra. Min pappa är BÄST. På hans lediga dag på typ trettontusen år så ställer han klockan mitt i natten och kör oss till Arlandas flygplats och åker tillbaka.

Är så sprallig just nu, skulle kunna skriva hur mycket som helst. Kan väl avsluta detta inlägg med och tala om att jag tänker ta med mig vår minidator på semestern så jag kan underhålla bloggen lite grann. Känns skönt med tanke på att mina nära och kära är kvar här hemma och jag tror dom skulle må bra av att se hur jag har det om dagarna. Eller hur? Hihi! Nu ska jag borsta tänderna och sedan hoppa i säng tillsammans med världens bästa pojke som ser fram emot den här resan precis lika mycket som jag. Hehe, vi är som två små barn här hemma - Springer runt och hoppar av glädje och skrattar hela tiden. Det här kommer att bli den mysigaste veckan på länge...

GODNATT
Pussar och kramar

Det börja närma sig. Spännande spännande..

Om ett dygn ligger jag vid poolen i Grekland och bara njuter av livet tillsammans med min livskamrat - Simon. Vet vet, vid den här tiden kanske vi går upp mot rummet och börjar duscha och göra oss iordning för att sedan gå ut och äta på en mysig restaurang. Ja, för imorgon kommer vi nog att vara ganska så trötta efter en lång resa. Dessutom ringer klockan 01:45 inatt och då är det bara att gå upp och klä på sig och börja åka mot Arlanda - pigg och glad som aldrig förr! Ååååh så spännande det ska bli att åka imorgon. Det pirrar i magen, jag börjar bli nervös på riktigt. Jag har egentligen inte tid och sitta här för det är en hel del som måste göras. Eftersom att vi bokade resan igårkväll så har vi ju inte haft så mycket tid på oss att förbereda, men nu jävlar ska vi sätta fart och se till att vi får med oss allting. Bikinis, flipp-flopp, klänningar, shorts, linnen, solglasögon........ ♥ Wihooooooooow, jag ska till Greeeekland!!


Vill ni höra någonting jävligt otippat? Jag har gått och blivit sjukt, näst intill
iallfall. Nu när vi ska åka och allt! =( Jag har världens halsont och är hes som
fasiken. Det är så tråkigt. Varför just nu? Varför just jag? Äh, jag är lycklig ändå!
Varmt te gör susen. Har givetvis varit och shoppat på Apoteket med..
Jag ska ju på semeeeeeeeester, så här ska vi inte deppa!!



Dags och packa!!

Time to school




ÖVERLYCKLIIIIIIIIG

Jag sa ju förut att jag och Simon var nära på att göra någonting crazy. Nu är vi inte nära längre - Nu har vi gjort det! På torsdagmorgon klockan 06:25 lyfter vi från Arlandas flygplats och beger oss mot Grekland - Karpathos och kommer att stanna där i en vecka och bara njuta tillsammans!! Det ska bli så himla härligt, jag längtar så jag nästan spricker! Hihihihih, det är som om 5538585858 fjärilar lever sitt lilla liv i min mage just nu! Så underbart. Är så såld just nu, vet inte mer vad jag ska skriva... Hihihhi





Full fart hela tiden

Har som vanligt varit i skolan idag. Avslutade dagen med att skriva ett naturkunskapsprov och var hemma i Vingåker redan vid fyra. Då möttes jag upp av en glad och söt pojkvän i dörren som överraskade mig med glass och mys ute i solen. Han var så gullig som hade fixat lite vardagsmys! Jag älskar sånt. Vi satt där ett tag och pratade, planerade och skrattade. Hur härligt som helst verkligen! Det gjorde min eftermiddag ska jag säga er. Nu är vi påväg hem till papsen och Anne-Elise. Dom har en hel del planer på gång, och det har vi med.... ;) Mer kan jag inte berätta, det är hemligt än så länge! Hihihihihihih

Kort vecka

God morgon! Sovit gott? Det har jag! Låg så skönt i morse när klockan ringde så det var drygt att gå upp. Dessutom så har jag fått ont i halsen, och det gillas inte.

Men det är bara och se det positivt, hehe. Solen skiner och det är bara idag och imorgon som det är skola den här veckan. Torsdag och fredag är ju två lediga dagar och det gör ju absolut ingenting! Gud så skönt det ska bli med långhelg. Jag ska passa på och plugga och ge järnet på det sista för denna termin! Ta lite varje dag liksom.

Nu skulle jag egentligen ha suttit på bussen till Katrineholm men jag ska åka med Anne-Elise in istället (hon skulle ändå in och göra någonting, vad det nu var..?) och då behöver vi inte alls åka lika tidigt! Fick som ni förstår lite sovmorgon i morse. Har bestämt mig för att gå osminkad till skolan idag med "myskläder" på, så jag sparar in en del tid också. Med tiden som blev över kan jag ju blogga och sätta mig på toaletten i lugn och ro. Dags för part två! Hehe ;) Ha en fin dag!

Bra start på veckan

Efter en sjukt bra dag så ligger jag nu helt utslagen i soffan och vill inget hellre än lägga mig och sova. Haha, nerå. Har haft en intensiv men rolig dag på praktiken då jag haft många roliga kunder som jag gjort fina i håret. Morgonen började med att pappa kom och blev klippt. Sedan kom Felicia som jag klippte och färgade folieslingor på. Jag hade väl sammanlagt 50-60 paket i hennes huvud, haha. Men snyggt blev det! Sedan kom Simons urgulliga mormor och hon blev som en helt annan kvinna när hon gick. Vi klippte av en hel del på henne, då vi bland annat klippte upp en snygg, kort nacke. På eftermiddagen kom Sandra som klippte och färgade sig, och till sist så blev farfar fin i håret också. Hehe! Jag var tvungen att sluta klockan 16:00 idag, för jag hade en tandläkartid klockan 16:30 i Katrineholm. Övningskörde in med min älskade pappa och det gick hur bra som helst! Slutade med att jag följde med hem till dom och åt middag ikväll. Hade ingen lust och laga mat och äta ensam.. Simon har nämligen varit på andra uppdrag denna dag. Så det så! Tack för maten, den var god! ♥

Såhär har jag sett ut idag:


Jeans från Bik bok, linne från Monki, Kofta från H&M, scarf från Lindex

Dags för en heldag i salongen

Äntligen måndag igen! Dock så fattas solen. Var är du?!

Det är som vanligt på måndagar, dags för praktik. Idag har jag verkligen en fullspäckd dag! Massor med roliga kunder och uppdrag som ska utföras. Får berätta mer om det senare, har nämligen sjukt bråttom nu. Det spelar liksom ingen roll hur tidigt jag går upp på morgonen, tiden rinner iväg fort som fan och jag tvingas stressa! Ville bara önska er en bra start på den nya veckan. Vi hörs senare och då får ni se dagens outfit också.


Slapp söndag

Trots att jag och Jessika gick upp relativt tidigt imorse så känns det ändå som att dagen bara har rusat förbi! Dock har jag hunnit med en hel del, och ja, Jessika också för den delen - Hon har ju landat på hemmaplan efter några timmars resande.

Har precis avslutat en mysig middag tillsammans med pojkvännen. Vi grillade kött och lagade iordning pommes. Till det hade vi kallsås med smak av vitlök och örter. Otroligt gott! Måste faktiskt säga att jag har saknat min pojke över helgen även fast jag har umgåtts med den bästa människan på jorden! Fasiken, två hela nätter utan varandra.. Haha, vad töntigt kär och galen jag låter nu!! :) Ikväll ska vi titta på OC, äta godis och mysa tillsammans! Det har vi knappt hunnit gjort på hela veckan, och det är förjäves. Det är nämligen otroooooooooooligt spännande just nu i serien! Vad kommer att hända här näst? DET är frågan!

A good weekend

Den här helgen har varit sjukt händelserik och rolig! Jag har tillbringat den med Jessika och det är inte varje helg precis som man har äran att umgås eftersom att vi bor 75937548478 mil ifrån varandra. Vi har som ni förstår haft det skitroligt och mysigt ihop. I fredags efter skolan åkte vi hem till henne, och för er som inte vet så bor hon i Mjölby. Hehe! Vi hade en myskväll tillsammans med Karro och Johanna då vi åt godis, chips och drack cola. Det är två riktigt goa tjejer det där. Vad mer då? Ja, det hände mycket roligt men det förstår ni väl. Hehe!!

Igår åkte vi hem till Vingåker. Efter tre timmars resande så kom vi äntligen fram och då började vi tagga inför kvällens bravader. Vi hade lägenheten för oss själva så det gick ganska vilt till emellanåt. Det kom lite brudar och förfestade med oss och det var toppenkul! Sedan for vi upp till Parken där det var lokalfest. Vet inte mer vad jag ska skriva, hehe. Låter istället lite av alla bilder som vi tog igår, tala för sig själva...


Jag är i full gång med sminket


Jag och bästa Jessika


Redo inför en partykväll





När brudarna kom spelade vi "jag-har-aldrig" och lyssnade på bra musik.
Här är Josefin och Jessika


:)


Cecilia och Julia


Kramkalas


Jessika, Josefin & Jessika


Framme i parken! Här skakar jag och Josefin rumpa


Och igen


Jessika x2 och sysslingen är i full gång



MjölbyJessika trivdes på Vingåkers dansgolv


Toakort


Svettiga och glada


PUSS PÅ BÄSTA!!


Jag och Felicia i mörkret. Man ser oss knappt...


Men här ser man oss bättre!


Happiness


Jessika och..... någon. Haha!


Partypeople


My best friend and I


Här är ett smakprov i videoform också. Enjoy!

 

Tack brudar för en trevlig kväll! Det här måste vi göra om. Och Jessika, du är mer än välkommen tillbaka av oss Vingåkersbor! DET ska du veta! :) Haha!! Puss på er alla som var med igår! ♥


Framme i den hemliga staden!!! ;)

Jag har det underbart här jag är nu! Jag njuter, skrattar så jag gråter, känner mig lugn och mår toppen! Hiihihihihi. Åker hem imorgon igen till Vingåker, och då kommer jag inte att vara ensam på tåget utan då har jag med mig världens bästa!!

Kommer att vara lite frånvarande ikväll,
men det gör väl ingenting, ni är väl ändå ute och festar?
Vi hörs imorgon igen. Ha en fin fredag, DET ska jag!!!

I'm so happy ♥
Kan inte sluta le, jag älskar er alla underbara människor som finns i mitt liv!


Slarvig dagens

Har bråttom som fasiken nu, tänkte bara slänga in en dagens outfit fort. Här har ni! Hinner inte skriva så mycket mer än såhär, hehe. Men idag kommer det bli en GRYM dag, kväll och natt. Hihihi, jag ska ju ut på äääääääääventyr. Men vi hörs såklart senare. Ha det så bra så länge!



Ren och fin

Har precis avslutat en lång varm dusch. Har rakat benen och gjort min fin inför i helgen med bland annat peeling och återfuktande krämer för både kropp och ansikte. Känner mig som en helt ny människa nu! Jag kom och tänka på en sak under tiden jag stod i duschen.... Det är ju jobbigt och duscha på sätt och vis. Jag känner iallafall ofta så att "oh, vad jobbigt och klä av sig allt och behöva duscha och tvätta sig" plus att jag tycker det är en riktigt vidrig känsla när man är klar och drar undan drapperiet och börjar frysa. Jag fryser bokstavligt talat minst 15 minuter efter att jag har duschat klart, precis varje gång. Och jag tycker på riktigt att det är en vidrig känsla. Haha, förstår ni vad jag menar? Är det någon som känner samma sak som jag?

Nu är jag hur som helst ren och fin, och jag känner mig som en fräsh liten sexbomb. HAHA! Nu är det bara det bästa kvar till sist - Att smörja in hela kroppen!! Det gör jag varje morgon och varje kväll och tack vare det är jag len som en babystjärt precis överallt. Skitmysigt ju!


Som en kärleksgrotta

Hemkommen från pappa och Anne-Elise. Det var trevligt bli uppringd ikväll då dom ville att vi skulle komma på besök, tror minsann att vi var lite saknade ;) Och så fick dom ju an anledning till och käka glass på en torsdag, hihi. "Barnen vill ju ha glass" Jag måste ju bara poängtera att Sandwish är bland den godaste glassen. Någon som håller med mig?

Simon for iväg för och tvätta bilen, så nu är jag ensam hemma. Jag ska plugga lite innan han kommer hem, sedan ska jag packa den stora svarta väskan, för imorgon ska jag ut på äääääääääääventyr!! Hihi, jag ska lämna Vingåker för en natt, eller två, eller tre, vem vet!? Kan någon gissa vart jag ska och vad jag ska göra? ;) En ledtråd är att jag lämnar kvar Simon hemma iallafall... Den som gissar rätt, är jäkligt bra! Hehe, aja. Sitter för tillfället på toaletten och utför mina behov (To much information maybe????? HAHA) vilket vi alla människor gör ibland, och jag måste säga att jag trivs som fan här inne. Jag tycker på riktigt att det är skönt och sitta på toaletten. Förlåt... Vad äcklig jag är nu! Lite för ärlig kanske? Haha. Nu ska jag vara tyst, eller hur? Fy skäms!! Vi hörs sen. Nu ska jag torka rumpan!



Att prata i telefonen och ba*** samtidigt är toppen!!

Torsdag

Nu är det kväller igen. Har precis käkat spagetti och bacon tillsammans med min livskamrat. Och ja, det satt fint i kistan. Fyfan vad smarrigt det är med bacon. Brända ska dom vara och så ska det var massor med ketchup till! Mhhhmmmhhmmm.. Innan klockan blir för mycket ska jag och Simon dra upp till Vretstavägen en sväng och hälsa på pappa och Anne-Elise. Kommer därför vara lite frånvarande ikväll, men det är sånt som händer! Familjen går först.. :)

Kram kram ♥

Jag gjorde det

Jag köpte mig en baddräkt till slut! Den kommer hemskickad tillsammans med lite andra kläder i slutet av månaden. Den ska bli intressant och se vad jag tycker om baddräkten. Jag kan inte säga det nu, utan jag vet ju inte hur det ser ut förren jag har den på mig. Antligen så kommer jag nog att gilla den starkt, eller så kommer jag nog spy på hur min kropp ser ut i den. Den som lever få se helt enkelt. Men lite spännande är det allt! Jag, jag, jag, JAG i baddräkt?!! Haha jaaa, det kunde man ju inte tänka sig ;)


Hundar!?! DJUR?

Ni som känner mig vet att jag avskyr alla sorters djur på precis alla sätt och vis. Dom är läskiga, luktar illa, glor på en, låter högt och obehagligt, bits, rivs och är argsinta! Jag har liksom aldrig drömt om att ha en katt, kanin eller hundvalp när jag varit liten, så som många andra gör, utan jag har (så länge jag kan minnas iallafall) alltid avskytt djur och undvikt dom så mycket som möjligt. Jag vet inte vad allt detta beror på....

För och inte göra det här alldeles för invecklat nu så kan jag ju säga det rak på sak istället för att sitta och berätta hela min bakgrund vad det gäller förhållandet till djur. Det kom en ganska så ung kille och satte sig nära mig på tåget idag. Med sig hade han en stor, ful, svart hund. Jag bet ihop, tittade bort och försökte tänka på annat. Men efter ett tag så kom hundjävelns andedräkt som en stormvid förbi min näsa och den återkom gång på gång. Serisöt, hundfan luktade kompost i käften! Och jag har känt den där äckliga lukten förut från andra hundar. Jag funderar då på varför i helsike inte hundar borstar tänderna för?!!!? Det borde dom verkligen göra! Inte undra på att man aldrig ser två hundar kyssa varandra... Dom äcklas ju av varandra! Och det är inte så konstigt. Ni som har hundar - Äcklas inte ni av dom när dom luktar sådär tokigt illa i munnen? För och inte tala om hur en BLÖT hund måste lukta när det regnar ute och man går in med dom efter en långpromenad....?!!! Uuuuuuusch.

Jag tycker verkligen att alla sorters djur är fula, äckliga och läskiga. Jag kan inte hjälpa det. Det är sant. Jag fattar inte hur man kan tycka en katt, en hund eller en kanin är söt! För mig är det ofattbart och kommer alltid att vara. Men jag måste faktiskt erkänna att när jag åkte buss hem förut så såg jag en jäkligt söt sak. Det var en kille, i min ålder ungefär, som var ute i trädgården själv tillsammans med en hund som jag antar var hans egen.. Killen sparkade boll och fintade hunden som viftade på svansen och hoppade runt och tyckte säket att det där var jätteroligt. DET var gulligt. Att se den där killen vara så söt mot hunden, men jag kan fortfarande inte fatta mig på djur... Det går bara inte!








Today


Kjol från H&M, tröja från Bik Bok och scarf från Tiger.
(Ignorera mina dubbla nylonstrumpbyxor från korvat sig på benen, hehe)
Till detta hade jag ett par klackar från Dinsko och min beiga vårjacka.

Har varit i skolan idag trots att jag är så skoltrött så jag håller på och falla ihop. Det är verkligen tur att jag har Jessika och Cathrine som förgyller mina dagar och gör dom så fulla med skratt och lycka. Hehe, ni är bäst brudar! ♥ Vad mer då? Har inte så mycket och säga just nu tack vare att min mage kurrar sönder snart! Det står fiskbullar på matsedeln idag... Mhmmhmmm, fiskbullar i hummersås. I love it!!


Min finaste, bästaste vän - Jessika


Vi sket i att ta rast, istället pluggade vi med hjälp av whiteboardtavlan och Cathrine som
rättade våra engelskameningar som vi övade på. Vi har nämligen ett stort gramatikprov imorgon...

Vuxenpoäng till mig(oss)!

Eftersom att vi har turen att ha en SUPERFET balkong så tänkte vi att vi skulle försöka göra den så hemtrevlig och mysig som möjligt. Eftersom att vi flyttade hit i augusti förra året så blev vi slöa och orkade inte fixa iordning någonting innan hösten kom. Men nu däremot, är vi ute i god till och har våra planer på hur vår älskade balkong ska se ut i sommar! Vi började nu ikväll med att åka och handla jord och penseer som vi skulle plantera i våra nya krukor som vi köpte i helgen. Det var lite småkyligt att vara ute och plantera nu såhär på kvällskvisten, men det gjorde ingenting. Vi tog på oss mycket kläder och så hade vi ju varandra ;) Så ja.. Nu har jag och Simon planterat våra första blommor någonsin - DET är väl en stor vuxenpoäng till oss båda?! Eller hur?!




Resultatet får ni se i helgen! Då ska vi nämligen städa och göra balkongen fin och ren inför sommaren och då lovar jag att ta kort och visa er. Nu vill Simon bli klippt och färgad cch ja, jag ställer såklart upp på det. PUSS på er!


Jag är skoltrött - På riktigt nu

Jag vet att det inte är lång tid kvar till sommarlovet är här, men jag ska vara ärlig och erkänna att jag orkar inte mer skolarbeten. Nu har det sagt stop, nu går det bara inte mer. Det är som en spärr som är omöjlig att få loss igen. Jag känner bara att jag inte vill lära mig mer saker vad det gäller samhällskunskap, naturkunskap eller engelska b. Vem fan bryr sig om 5 år liksom? Vem fan bryr sig om jag har MVG eller IG i ett ämne? VEM? och varför? Jag ska bli frisör, jag skiter väl i hur skogen är uppbyggd eller hur ekologin fungerar! Nej, nu är det stop stop stop stop!

Det värsta med allt är att jag har en hel del "viktiga" uppgifter kvar att ta itu med den närmaste månaden. Jag vet själv att det gäller och lägga ner 100 % nu på det allra sista innan kurserna avslutas, men vad ska man göra när man känner såhär då? Jag kan inte trolla fram min motivaion till skolan hur mycket jag än vill, och det finns ingen annan som kan det heller. Eller hur?! Vad gör man då? Bestämmer sig för att NU JÄVLAR SKA JAG TA TAG I DET HÄR och så sätter man sig och försöker läsa medan hjärnan tänker på någonting annat? Eller ska man ge fan i allt och ta sitt kast? Jag vet verkligen inte... Jag vet inte! Jag vet bara att jag är så skoltrött just nu att jag skulle göra vad som helst för att få allt överstökat bara på en sekund. Jag svär, jag skulle göra vad som helst!!

Jag är så jävla avudsjuk på de som tar studenten nu till sommaren! Jag kommer att vara så glad för er skull samtidigt som jag kommer vara arg och ledsen över att det är ett helt år kvar tills det är min tur! Jag vill göra det jag tycker är roligt - Jobba som frisör. Jag vill inte åka till Norrköping för att gå i skolan med 30(?) jobbiga brudar samtidigt som jag tvingas lära mig massor med saker som jag inte bryr mig om! Nej, fy. Den dagen då jag tar studenten kommer jag att vara så jääääääääääävla lycklig! Det kommer lätt att vara den absolut bästa dagen i mitt liv!! Utan tvekan. Nu ska jag gömma mig i böckerna, eller något, och fortsätta och drömma om ett liv utan skoljäveln....

De saker som jag vet att jag måste göra denna månad är:
  • Bildanalys
  • Handelsrapport
  • EngelskaB gramatik prov
  • Engelska B Nationella - Reading and writing
  • Engelska B Nationella - Speaking
  • Samhällskunskapsprov
  • Svenska uppsats
  • Naturkunskapsprov
  • Bilduppgift - Måla en teckning
Och så kommer det säkert nya grejer den här veckan och veckan efter det...


Jippi!! Vilken lyckaaaaaa

Inga hål. Ingen borr. Ingen trasig tand. Ingen lagning. Ingentiiiiiiiiiiiing!! Jag är så jävla lycklig. Jag dog inte. Jag klarade av det här utmärkt och jag höll mina tummar så hårt jag kunde och lyckan är verkligen på min sida idag! Dock så frågade tandläkaren om jag stressade ofta och jag svarade tillbaka att: "Ja, det gör jag. Jag ljuger om jag säger någonting annat" och då förstod hon vad som var anledningen till varför jag haft sån tandvärk. Hon sa att det oftast beror på att man stressat så mycket att man bitit ihop med tänderna utan att man tänker på det. Och har man gjort det under en längre tid (som jag förmodligen har gjort) så blir tänderna för överbelastade och då får man ont. Hon gav mig många bra råd, så nu ska jag verkligen försöka tänka på att "tappa hakan" medan jag tittar på tv eller sitter vid datorn. Allt för att underlätta för mig själv. Allt för och få bort tandvärken för gott!!




Det här ska firas med ekologiska bananer och Delicato-chokladboll ♥

Mot tandis

Berättade ju igår att jag har världens tandvärk. Den håller i sig må ni tro men som tur är har jag en akuttid klockan 11:40 hos tandis (tandis betyder givetvis tandläkaren, det är ett smeknamn som jag är uppväxt med av någon anledning, hehe) och trots att det ska bli riktigt jobbigt att lägga sig där i stolen så vet jag att det kommer kännas skönt efteråt då jag vet vad det är som står snett till i min mun, den här gången. Jag ber till Gud att det inte är något jäkla hål, för om jag måste borra, ja DÅ kommer jag att dö! Tro mig, jag klarar inte sånt här..... Usch usch usch! Jag vill bara få det här gjort nu, jag vill att klockan ska vara 12:45 så jag sitter på bussen påväg hem igen. Har jag någon gång sagt att jag tycker att det hela tiden är någonting fel med min kropp? Så fort det ena har lugnat ner sig, så kommer någonting annat.


Såhär känner jag just nu.....





Osminkad och softklädd
På med conversen, jackan och brillorna, nu måste jag springa till bussen!

Önska.mig.lycka.till!
Det-behövs-verkligen.
Vi,hörs,sen.
PUSS

Två ögonorgasmer

Nu kommer jag säkert låta som värsta lilla fjortisbruden, men jag skiter i't - Jag säger det ändå! Idol-Erik och Paradide Hotel-Cimon är fan två riktigt snygga jävlar! Heta. Spännande. Charmiga. Håller ni inte med mig?

Om vi börjar med Erik då.. Han har ju ett underbart leende och skratt! Han är sexig för att han kan sjunga, för att han klär sig snyggt och för att han har otroligt snygg frisyr. Tänk er vilka fina, romantiska kärlekssånger han skulle kunna göra till mig om vi var ett par. Åååååhwww. Och det bästa med han är ju att han verkar så självsäker och stabil i sig själv, och SÅNT uppskattas ju verkligen! Eller hur? Synd bara att han har tjej..... Annars hade jag satsat! Eller vänta, jag har ju en pojkvän redan... Hm. Fan.

 

 

Och Cimon då, Cimon Cimon. HANS röst är väl ändå den sexigaste någonsin? Och hans klädstil, för och inte tala om håret. Jag brukar kika in på hans blogg då och då, och då har jag sett, med mina egna ögon, att han är precis lika snygg och het när han är nyvaken. Han ser ut som en godisbit som man vill sätta tänderna i på en gång! Fatta en natt med Cimon..... Det vore något!! Såklart har han också tjej.. Så hur fan gör vi nu? Call me, Cimon...

 

 


Aj aj aj!!

Det har sin anledning till varför jag är så frånvarande idag.. Jag har sån jäkla tandvärk! Det bara spänner i överäken på ena sidan och jag har ingen aning om vad jag har gjort eller vad som står på.. Tandvärken har hållt i sig i några dagar nu, men idag är det värst. Det gör så ont i käken att värken drar sig upp i huvudet på mig. Jag blir trött, seg och yr! Som tur är har jag alvedon hemma och förhoppningsvis en akuttid hos tandläkaren imorgon!


Dags att veckohandla

Kom precis hem från praktiken. Har som vanligt haft en bra dag men idag har jag varit trött och frusen vilket inte alls är speciellt roligt. Är ju rädd att jag håller på och bli sjuk och det vill jag verkligen inte bli!! =( Det går ju mycket magsjuka och förkylningar nu... Bara tanken att detta har nått mig gör mig ledsen! Jag har absolut ingen lust med att ligga hemma dag efter dag och vänta på att bli frisk, och jag har dessutom inte TID med det just nu!! Fy fan.

Kylskåpet ekar, som vanligt på måndagar. Nu ska jag ta pärlan (cykeln) bort till affären och börja veckohandla. Simon kommer om ett litet tag och hjälper mig. Han är och utreder lite ärenden för tillfället så det blir första gången på mycket länge som jag går och veckohandlar ensam. Vi får se hur det går, hahah!!



Lite av min vårshopping

Nu får ni ett smakprov från min vårshopping. Inser nu att det mesta är från H&M men jag kan inte annat än älska deras kläder, för och inte tala om deras vår- och sommarkollektion. Skitfin verkligen!


Söt blus från H&M


Jag hade på mig den i fredags..



Linne från Monki


Linne från Monki


Paljettshorts från Bik Bok


Dagkräm från Exuviance


"Byxdress" från H&M



Chinos från Jackpot


T-shirt från H&M


Kjol från H&M


Bh från H&M


Sminkväska från H&M


Silkesdroppar från Goldwell




Ögonskugga, solglasögon och jacka från H&M

Tjockismiddag

Hemma igen! Jag kan knappt tro det, men Simon kom hem oskadd idag och jag är sååå glad för det! Detta har vi firat med en tjockismiddag. Eller nej, nu ljög jag. Vi firade inte med att käka pizza utan det var Simon som nästan tvingade mig att följa med och käka för att han var så sjukt sugen på pizza så det gick liksom inte att få i honom någonting annat! Jag var faktiskt ärligt talat inte alls sugen på det, men såklart hängde jag med iallafall. Jag ville ju inte direkt stå här hemma och laga mat till mig själv medan han satt på Salambo och käkade.. . Nu är jag iallafall äckligt mätt! Ni vet, sådär som man bra kan bli av pizza och kebab. Usch!


Nu drar jag hem till Vretstavägen





Ha en fin söndag! ♥

He's still alive

Puuuuuuuuuuuh. Simon ringde nyss från crossbanan i Laxå och det gjorde mig 55 kilo lättare!! Han lever, han är oskadd. Vilken lättnad! Och han sa dessutom att han "tog det försiktigt" vad nu "försiktigt" innebär för honom?!!! Han är galen min pöjk. Det finns liksom inget stopp när det gäller saker som går fort. Han får sån jäkla adrenalinkick så det är inte sant. Det GÅR liskom inte och stoppa honom! Han är crazy! För vem fan gillar att leka med sitt liv? För ja, det är ju precis vad man gör när man kör motocross!!



2a maj

Godmorgon, hehe. Nu har jag äntligen lyckats tagit mig upp ur sängen och fått i mig lite frukost i magen. Jag har haft en jättejobbig dröm hela natten som har gett mig en dålig nattsömn. Jag drömde att min älskade, bästaste pappa, våldtog mig. Jag drömde också att han sa att han hatade mig och aldrig mer ville se mig... Så jäääävla äckligt!! =( Hur fan lyckas jag drömma en sån sak om den bästa pappan på jorden? Usch och fy. Jag brukar gilla att komma ihåg mina drömmar, men den är är nog den mest hemska någonsin. Blä blä blä!

Hur som helst, idag är det söndag och jag vet nog hur jag ska tillbringa den. Simon är ju som ni vet, i Laxå och åker cross idag, och för att inte jag ska sitta hemma och vara rädd och tänka på honom så mycket, så drar jag istället hem till pappa och Anne-Elise (och blir våldtagen av dom båda, haha. nej fyyyyy så jag säger) för och umgås! Jag ska även dra med mig pappa ut på en övningkörningsrunda. Känns som att det var ett tag sedan jag körde. Eller okej, det var ju förra helgen, men ändå. Efter att jag drömt och skrivit det här om min älskade lilla pappa så vill jag avsluta detta med och säga att jag älskar dig och att du är världens bästa pappa!!


Två bilder från Thailandsresan i december 09


Nu har jag fått hjälp med vad filmen hette som vi såg igår. Det hette "Cloverfield" och handlar om fem unga New York-bor som arrangerar en avskedsfest för en vän vän samma natt som ett monster, stort som en skyskrapa, attackerar staden. Filmen berättas genom deras videokamera och visar deras försök att överleva den mest surrealistiska, skräckinjagande händelsen i deras liv.


Enligt mig så var det faktiskt väldigt bra och spännande som sjutton!
Någon av er som sett den?

Home again

Nu har jag och min baby kommit hem till oss igen. Det blev inte så sent ikväll tack vare att Simon ska iväg tidigt imorgon för att åka till Laxå och köra cross (som jag för övrigt inte alls gillar, att köra cross är att leka med sitt liv tycker jag) och för att gårdagen har satt sina spår. Fy satan vad trött man blir av att vara uppe halva natten! Iallafall jag. Hehe, jag fattar inte!! Hur som helst så har vi haft en mysig kväll ikväll. Vi har tittat på tv och ätit snacks. Vi såg förresten en ganska så bra film som ingen av mig eller Simon nu såklart kommer på vad den heter! Haha. (Hjälp mig Pontus eller Jennifer) Och ja... Vad mer? Jag är glad att jag har mina äkta vänner vid min sida och sådana här kvällar uppskattar jag som bara satan. Jag älskar att sitta uppbullad i soffan med någon/några man tycker om, en bra film och något gott att äta eller dricka (chips och cola till exempel) men det vet ni vid det här laget! Hehe, eller hur?

Simon ska somsagt upp tidigt imorgon.
Så jag ska lägga mig bredvid honom i sängen nu och sova.
(Det är bra att skylla ifrån sig på han, för jag är ju sååååå pigg, hehe)
Hoppas ni har en bra lördagskväll, vad ni än gör för något.
GODNATT ♥

Dags för lördagsmys

Jag är helt slut i kroppen idag! Jag har inte piggnat till ännu, och lär inte göra det förren imorgon. Hehe, men så kan det vara. Nu har jag iallafall fått på mig myskläder och fått hem min älskling. Vi ska till Pontus och Jennifer för att ha en myskväll! Vi ska käka chips och dricka iskall Coca cola. Det kommer garanterat att bli en mysig och trevlig kväll tillsammans med bra vänner. Ska bli kul och träffas nu alla fyra, det var på tok för länge sedan sist.




Lägg Din röst

Dagens fråga:


Jag igår





Mitt i natten

Klockan är strax efter tre på natten och jag har precis kommit hem. Jag är dötrött, hungrig, utmattad och frusen. Kvällen har varit lång och jag har tyvärr inte haft så roligt som jag hade hoppats på... Kanske är det vädret som dämpar ner en? Vad vet jag?! Det var iallafall trevligt att vara ute och träffa lite folk! Men jag måste bara få vräka ur mig en sak - Vad är det för folk som kryllar här i vår håla? Att så många människor kan vara så sjukt pinsamma hela tiden. Hehe, att dom orkar! Att dom aldrig växer upp. Aja, vi alla är olika. TUR det!

Hoppas ni har haft en trevlig valborg, vad ni än har gjort. Nu ska käka nattmackor och mysa med Simon. Jag ska sova läääääääääänge länge imorgon. Det är en sak som är säker!! Hehe, godnatt.