2011-11-29

Precis hemkommen från jobbet. Min andra hälft kommer inom 15 minuter gissar jag på, då han som vanligt på kvällarna har tränat bandy. Vi ska iväg till vårt nya hem och städa i garderoberna och hänga upp kläder. Innan dess måste vi dock mätta våra magar. Seriöst, klockan är åtta på kvällen. Jag orkar inte hitta på någonting och äta för och sedan laga det. Dessutom så är det ett stort diskberg ute i köket som måste tas innan jag kan sätta igång. Problemet är ju att jag varit så smart och tagit med diskmedlet till nya lägenheten = Det går inte att diska. Och klockan, ja, den är redan på tok för mycket.

Jag har tur i oturen kan man väl säga. Ikväll blir det Mc'Donaldsmat har jag bestämt. Mhhhhhmmmmm!!!! Jag är vrålhungrig! Ge mig maaaaaaaaaaaaaat!!

Vårt nya hem

Städar, packar upp och njuter av min och älsklingens nya underbara hem. Här kommer vi att trivas. Garanterat.


Frukost på sängen


Det tar tid...

... Att skapa. Det har jag återigen fått bevisat för mig.

Jag har pysslat fram till nu. Nu är jag precis slut i huvudet och orkar inte mer. Kroppen skriker efter sömn!

Glömde såklart ta en tjuvkikarbild innan jag la ihop för ikväll. Men imorgonbitti, få ni! Och glöm för all del inte att hälsa på oss på slottet imorgon mellan 12-16.

Klockan ringer tidigt.
Dags att sluts ögonen och drömma sött.

Puss


Pysselstuga

Här hemma pysslas det för fullt! Jag tycker det är så himla kul att leka med fantasin och skapa. Dessutom avgudar jag allt som ser gammaldags och romantiskt ut.

Minns ni att jag berättade häromdagen att jag och Isabell ska stå vid slottet i Vingåker imorgon? Det är ju då jag ska sälja dessa underbara saker.

Har ni tur kanske ni får en smygtitt ikväll. Håll utkik! :)


Trött är förnamnet

Puuuuh, äntligen nerbäddad i sängen! Nu tar det inte många minuter tills lilla Jämpa sover sött..

Har haft en mysig fredagskväll tillsammans med Mickeälskling! Vi har ätit thaimat, kollat idol, moffat popcorn, pussats och druckit cola. Efter utröstningen som slutade med att Molly fick lämna (helt rätt för övrigt!) så fick vi världens städ- och packryck. På måndag får vi nycklarna och ja, det börjar ta sig här hemma. Kartonger står högt och lågt.

Jag ska inom en vecka flytta ännu en gång. Detta blir mitt elfte hem. Helt galet! Jag är 19 år och har bott på 11 ställen. Siktar nu däremot på att inte förflytta mig en millimeter inom några år då jag och min älskade köper eller bygger vårt drömhus. Så det så.

En undran jag har efter alla mina flyttar... Hur fan kan jag ha så mycket saker kvar?! Känns som att det enda jag gör är och slänger och rensar! Blir mörkrädd.

Nejni, nu ska jag soooova!
Godnatt.


24 november

Satan i gatan vad fort den här veckan har gått! Fredag imorgon. Redan!!

Ska hur som helst bli mer än underbart med helg. Jag och min fina ska vara hemma och ta hand om varandra den här helgen. Jag ser fram emot det! Det var ju inte igår precis.. Vi måste vara världens mest fullbokade och hektiska par som aldrig har en lugn stund. Tycker dock att det är kul att ha saker och göra, men det till en viss gräns. Pussar och kramar är nu vad den här helgen ska innehålla, ingenting annat...... fram till på söndag. På söndag är det nämligen julmarknad i Vingåker. Jag och lillasyster Isabell ska stå på hantverksmarknaden vid slottet. Hon säjer sina smycken och jag mina pyntsaker. Mer om det senare, nu måste jag fortsätta med målningen.

Puss!

Lycka


Måndagskväll


My favoriteplace

Är på mitt underbara jobb. Väntar på min kund som kommer när som helst. Jag har en tid kvar idag kl 15:00 ifall någon är sugen. Hör av er!

Ha en fin måndag allesammans.
Puss


I bilen

Påväg hem från Vingåker. Jag och baby har varit och firat pappas fina fru som fyllt år. Vi har ätit god mat och fikat. Asmysigt!

Måndag imorgon igen = Jobb. Klart jag är glad! Puss


Godmorgon världen


-

Det gör ont. Jätteont.














Önskar jag kunde trolla....

Sann vänskap

Fick detta mms av min otroligt fina, underbara, fantastiska och mest sanna vän - Jessika. Min alldeles egna bästa vän som bor på tooook för långt ifrån mig och som jag kommer att älska i all evighet.


Questions

Jag har fått ett par frågor angående om erbjudandet jag har just nu.

♥  "Hur länge håller dessa produkter?"
♥  "Hur mycket är det i dom?"
♥  "Var i Vingåker ligger min salong?"

När man använder sig av riktiga kvalitetsprodukter behövs knappt häften av mängden du vanligtvis använder av ditt schampo, balsam eller inpackning. Dessa produkter är oerhört dryga och man ska aldrig trycka ut mer än nödvändigt. Så visst håller de länge!

Schampot innehåller 250ml.
Balsamet 200 ml.
Inpackningen 200ml.






Ni hittar mig på Skolgatan 15 i Vingåker. I det gröna hyreshuset där salongen ligger i källaren. 


Underbarling

Idag kom min älskling hem med 20 vackra rosor till mig. Han är bäst!


Erbjudande!

Nu finns ett grymt erbjudande på salongen! Kanske är den mest perfekta julklappen!? Du får schampo, balsam och inpackning i en snygg necessär för 299:-. Ordinarie pris för dessa produkter tillsammans är nästan 600:-



Finns i två olika serier:

Color Save (som är för färgar hår)
Repair Rescue (som är för slitet, torrt hår som behöver mycket fukt)

Passa på!!


Som plåster på såret

Jag har sagt det många gånger men jag måste bara få säga det ännu en gång - Fan vad jag älskar mitt jobb!! Mina kunder är underbara, jag blir så glad av att träffa folk hela dagarna. Och idag hade en mycket go kvinna tid hos mig, som jag överhuvudtaget inte känner sedan tidigare, utan som gått hos mig nu några gånger. Hon tittade på mig och sa: "Jenny Jenny, du är så vacker. Som en blomma! Du lyser upp vilken grå dag som helst." Om jag blev rörd? Gissa. Ännu mer då jag gick omålad runt ögonen och med en klump i magen som kom i helgen då saknaden tog överhand och tårarna anföll mig. Då jag insåg ännu en gång att jag inte kan möta det som finns på andra sidan förrän jag själv är där. Denna underbara kvinna gjorde min dag. Jag gav henne en kram. Och ett stort tack. Nu är jag som vanligt igen. Livsglädjen är tillbaka.

Tack.

....

Idag har det varit en tung dag. Massor av tårar har rullat nerför mina kinder. Det gör så ont i mig att du är borta, att du inte lever längre. Det spelar ingen roll hur många dagar som går, att det blir fler och fler veckor utan dig här på jorden, det kommer alltid att göra lika ont. Det är många här nere som saknar dig. Vi ses på andra sidan! ♥


Underbara fredag

Idag har jag en riktigt underbar fredagskänsla i kroppen. Det har jag haft sen jag gick upp imorse. Och den fortsätter... Micke och Andreas lagar mat till mig och Hanna ikväll. Det ni! Inte illa.

Det blir fredagsmys hemma på Jungfrugatan ikväll. Fotboll och Idol står på schemat. Och lite gottigott såklart. Om du pojkarna kommer ihåg snackset när de är och matshoppar. Haha! Det skulle vara så himla kul och se dom just nu. De förtjänar helt klart en puss eller två om de lyckas med shoppingen och middagen. 

Förresten!! Jag har blivit röd i huvudet...


Ledig måndag

Idag har både jag och min fina varit lediga från jobbet. Vi passade därför på att åka iväg till Norrköping för och göra stan osäker. Vi har haft en trevlig dag ihop och självklart kom vi hem lite smått och gott till hemmet. Jag fick även med mig lite pyssel från Panduro. Tyghjärtan står på to-do-listan.

Förövrigt så vill jag flytta nu nu nu nu nu!!! Längtar så jag spricker!!


Ett hav av känslor

Att jag är en väldigt känslig människa är ingen hemlighet, det har jag alltid varit. Men att jag skulle stöta på och uppleva så mycket nya känslor som jag har gjort den senaste tiden trodde jag verkligen inte. Det fanns inte ens i min vildaste fantasi.

Jag har kommit till en punkt då jag har noll koll på känslorna. De är så stora och starka att de tar över hela mig. Jag får helt enkelt bara ta emot och tackla dom bäst jag vill. Är det någon som ens förstår vad jag sitter och skriver??? Jag själv förstår knappt min text...

Men vad gör man då, när man vill försöka förklara någonting som man egentligen VET är för stort? När man vet att inga ord går att förklara med. När man vet att det inte ens spelar någon roll ifall man skulle skriva en bok om hur man känner då den iallafall inte skulle bli rättvis och spegla mina starka känslor. Som skulle få den jag älskar att förstå.

Igår fick jag flashbacks från långt tillbaka i tiden. Det var minst sagt jobbigt. Jag blev ledsen, arg, besviken, rädd, förbannad och sjukt obekväm. Jag slog mig själv i huvudet och skrek: "Sluta Jenny!!" När jag lugnat ner mig insåg jag än en gång hur otroligt lycklig jag är nu, idag. Hur otroligt kär jag är. Jag låg i den där famnen där tryggheten finns och kramade så hårt jag kunde. Länge länge. Jag grät av lycka. Vi grät av lycka. Det är då lyckan inte går att beskriva...

Jag är evigt tacksam att jag fann min stora kärlek. Han har lärt mig så mycket och somsagt fått mig att stöta på många nya känslor som jag inte trodde fanns. Han gör mig mållös. Jag är säker på att det är han och jag nu, imorgon och många år framöver. Fattar ni????? Det är vi! Jag kan knappt ta in och förstå allt. Jag njuter.

Nu blev det väldigt rörigt det här inlägget. Men just nu skiter jag i det, för jag är så glad. Så himla glad! Titta förrestenn vad jag hittade bredvid mig i sängen imorse när jag vaknade då min kära var på jobbet!



Ligger i sängen med min fina och snart ska vi pussa varandra godnatt efter en mysig kväll. Vi båda slutade jobbet vid 20-tiden, sen åkte vi hem och fredagsmyste med räkor, smörgåstårta, ost och kex och massa gott.

Klockan ringer tidigt imorgon då Loppis står på schemat. För er som missat det så är det i Duveholmshallen hela dagen. Kom och köp vettja!

Godnatt.


Svar angående klackarna!

Yes Nellie, de är kvar. Och tack vare platån så är de inte alls svåra att gå i. Tvärtom. De är väldigt bekväma. Fortfarande intresserad? Hör av dig. 

Tack snälla så länge.
Kram


Onsdagsmys

Med Hanna <3


Tisdagskväll

Halloj! Jag kan börja med och meddela att det är en mycket trött Jenny som sitter och skriver... Att jag/vi aldrig lär oss att det straffar sig att vara uppe och gosa hela nätterna. Det fungerar liksom inte att gå och lägga sig efter 03:00 och sedan gå upp och jobba dagen efter. Men vad gör man när man bara vill ha mer mer mer mer och ännu mer av den man älskar? Och när man hela tiden kommer på något nytt att skratta åt? Eller driva om?

Har hur som helst haft en jättebra dag på jobbet! Jag har sagt det tusentals gånger förut men jag vill säga det igen - JAG ÄLSKAR MITT JOBB! Jag älskar allt som hör det till, precis allt. Vill knappt åka därifrån utan jag letar hela tiden efter fler saker och göra.

Nu ska jag ta tag i matlagningen så att allt är klart när min finaste kommer hem från jobbet. Om en timme är han här, ÄNTLIGEN! Att man kan sakna någon så mycket så fort man inte är den nära... Helt sjukt! Jag älskar alla känslor som han har skapat hos mig. Jag är evigt tacksam att jag träffat honom, den där Micke.


1 november

Helt galet! Det är 1 november idag. November?! Känns just som att oktober månad började... Men det är väl som man brukar säga - Det går fort när man har roligt!

Jag är på jobbet och väntar på att färgen som min kund sitter med ska verka klart. Ville bara kika in och säga hej i novemberrusket. Jeeesus så grått det är ute alltså.

Nejni, dags att återgå till jobbet.
Hejsvejs!