Så lyckad kväll igår!!

Stort tack till Cilla, Mattias och Micke. Ni är guld värda!

Idag däremot.... Oj oj oj. Så pigg man varit. Not! Men så jävla värt det, hehe.

Berättar mer imorgon.
Godnatt


Förberedelser

Hemkommen från stan. Har hängt med mamma och mina underbara systerdöttrar ett tag. Sånt härligt väder!!! Trevligt också att det händer lite i den här stan. Fullt med folk och aktiviteter! Och massa roliga stånd!

Nu är jag somsagt hemma. Håller på och förbereder mat och dylikt till ikväll. Vi får finfrämmande. Cecilia och Matthias kommer på besök. Ska bli hur trevligt som helst!

Bild från stan idag! Freja njuter av sitt sockervadd!


Mot affären!


Work @ FrisörJenny - Bästa klippet

Jag älskar mitt jobb mer än allt annat. Men jag känner mig oerhört äcklig när min näsa är full med snor medan jag arbetar med kunder. När är det min tur att bli frisk?!


Sjukstuga

Tjenamors! Läget? Med mig är det inte alls bra. Som ni vet har jag haft feber och haft rethosta och lite halsont sen i söndagsmorse. Inatt bytte det riktning och nu är näsan FULL med snor trots att jag snyter mig tre gånger i kvarten! Hostan, ja, den är väck. Fan, så fort det ena går över kommer det andra. Och ska jag vara ärlig så minns jag inte sist jag hade såhär mycket snor i näsan... Uhew!! Jag vill bli frisk. Fan!!

Ligger fortafrande i sängen. Är ledig idag, tack och lov. Hur kul hade det varit att stå såhär snorig framför kunderna? Iofs så är de rätt förstående. Och snälla. Tur är väl det. Jag jobbade igår, och imorgon är det dags igen. Har idag på mig att se till och bli frisk(are!)

Thailand del 4 - Moppetur på Koh Lanta

Micke och jag åkte moppe två dagar på Koh Lanta. Jeeeesus vilka fina platser vi fick se! Det var som att man inte trodde det var sant när man åkte runt. Små fina stränder lite här och var, hus, berg, restauranger, växter.... Ja, allt! Det är inte lätt att få med känslorna på bild om man så säger. Fast det är det ju aldrig från Thailand. Landet måste upplevas, det går inte att beskriva.

Jag låter bilderna tala för sig själva.... ♥♥♥


Thailand del 3 - Mer från Koh Lanta

Bjuder på fler bilder från den underbara ön Koh Lanta. Ön där vi var i en vecka och bodde i det magiska huset ♥


Drömmer tillbaka....


Personlig status:

Lite lite bättre. Fortfarande feber men jag känner mig ändå lite bättre i bröstet. Alltid något. Jag vill bara bli frisk, glad och kry igen! Hatar att må dåligt. Usch.


Word!

Det här va PRECIS vad jag behövde läsa just nu:


Thailandsshopping

Har inte så mycket kul och bjuda på när jag ligger hemma och mår skit. Känns inge kul och berätta om hur många alvedon jag tagit eller hur ont i bröstet jag har tack vare hostan. För och inte tala om hur anstängande det är för mig att prata i telefonen då rösten är hes. Visar därför upp lite av min "Thailandsshopping". Halvtaskiga bilder, men ändå. Här får ni somsagt se lite av de grejer jag fick med mig hem:

Virkad klännnig

Virkat linne

Söt klänning


Med virkade detaljer


Tunika 


Snygga bikinisar

Två kuvertväskor

03:26

Hostar, kallsvettas, hostar lite till och försöker bli av med smärtan i halsen. Det är inte kul att heta Jenny just nu... Det här gör nig galen! Jag får inte ens sova ifred...


......

Så jag mår

:(


Söndag

Tja tjena hallå alla puckon som läser det här. Hur mås det? Med mig är det sådär... Vaknade upp med feber här hemma hos pappa i Vingåker i morse. Skitjobbigt!

Vi åkte hit igår, jag och darling. Myste lite här hemma innan vi gick iväg på kalas hemma hos faster Maria, Rickard och kusinerna. Åt god mat, drack ett par glas vin och hade det allmänt trevligt.

Nu har vi precis avnjutit en god frukost tillsammans. Så härligt och vara här :)

Bild från igår <3


Fredagsmys

Kvällen blev så mycket bättre! Har hunnit träffa syrran och tjejerna, utrett ärenden med älsklingen och lagat en god middag. Nu har vi intagit soffan där vi ligger och gosar i varandras armar.

Jag är nöjd.


Not a good day

Halsen värker, hes som fasen och TRÖTT som få. Somsagt, det är inte en bra dag idag


Fucking snow

Alltså helt ärligt, VAD FAN ÄR DET HÄR?! Snöoväder i slutet på april?! Blir så trött. Inte så konstigt att jag varje dag längtar tillbaka till Thailand! Fuck Sweden!

Förresten så spricker våra planer. Ja, vi tänkte faktiskt grilla fläskfilé på balkongen ikväll men just nu ser det inte så passande ut...... Jag tror jag avlider!


Torsdag

Laddar upp inför jobb mellan 10-20.


Mot stan


Thailand del 2 - Koh Lanta

Efter fyra dagar i Ao nang åkte vi till Koh Lanta där vi hade hyrt hus i en vecka. Shit säger jag bara! Så lyxigt vi bodde! Vi blev positivt överraskade när vi väl kom dit. Vi förstod väl att det skulle vara fint, men kanske inte SÅHÄR fint!? Se själva! Och ja, vi fick uppleva många fina solnedgångar. Helt magiskt!

Varsitt badrum, stort kök, tv, balkong, uteplats, pool, gräsmatta, havet precis där gräset slutade. Detta ställe går inte att beskriva, det måste upplevas! ♥


Thailand del 1 - Krabi, Ao nang

Jag får fortfarande ångest när jag tittar på alla bilder från Thailand. Jag vill tillbaka!!! Nu nu nu nu nu! Känns som att jag njöt varenda sekund där nere, men ändå så går det så fort och det känns nästan som att man inte varit där. Blir så overkligt så fort man kommer hem. Dessa bilder är från de fyra första dagarna i Krabi, Ao nang.


Inte helt 100

Jag minns inte sist jag hade en värre "tröttperiod". Skulle jag ha möjlighet skulle jag sova 48 timmar i sträck utan att röra en fena. Så trött är jag! Förstår bara inte varför?! Har en känsla av att jag är på gång att bli sjuk men att det aldrig riktigt slår ut. Frågan är ju då vad man ska/bör göra eller inte?! Asjobbigt!

Är iallafall på jobbet. Kör till 18 ikväll. Får se vad jag orkar med efter det. Vill bara vara pigg! Kan någon trolla?


Bästa start på dagen


Girlsnight out

Igårkväll kom Jessika! Hela vägen från Mjölby. Man blir lika glad varje gång ska jag säga er. Jag sprang från bilen och hoppade rätt upp i hennes famn! 

Vi styrde utgång (oväntat??? hehe!!) och jävlar vad kul vi fyra tjejer hade här hemma innan vi for ner till Statt och skakade rumpa. Våra killar fick agera taxi kvällen till ära. Både dit och hem. Skönt! Frågan är bara vilka som egentligen tyckte det var skönt utan vilka?! ;) De försökte ju nämligen ha en mysig och lugn FIFAkväll här hemma då tanken var att vi bara skulle göra oss iordning här hemma och sen gå vidare. Ha ha ha!







Fridaynight


Tummen ner

Halsen värker, kroppen är tung och huvudet dunkar.

Godmorgon.....


Bambu-Tattoo

Har fått ganska många frågor angående min tatuering. Och ja, det är en bambutatering vilket betyder att den inte är gjord med maskin. Den sitter lika bra som med maskin men det sägs att det gör mindre ont med denna teknik. Vet dock inte om det stämmer men jag tror det. Dom går ju heller inte lika djupt som med maskin vilket leder till att det inte blöder. Det ömmade inte alls efteråt och jag har inte haft någon ful sårskorpa eller liknande. 

Med bambu tar det längre tid då man med en liten nål (ser ut som ett litet rakblad) sitter och hackar in del för del. Det tog ca en timme att göra min.

Ska tilläggas att jag var sjukt jävla nervös innan jag la mig på britsen. Jag var millimetern från att spy och avbryta allting. När jag sedan insåg att det var klart släppte nervositeten och jag skakade i hela kroppen samtidigt som jag asgarvade av lycka. Tackar min kära Micke som var med som stöd. Han gjorde ett suveränt jobb!

Här ser ni hur han för hand skissar upp motivet






image description

Vad hände i lördags???!!

 

image description
image description
image description

 

 


Annandag påsk

Tackar Malin för en lång och mysig fika tidigare idag <3

Passar även på att tacka mormor Hillevi och morfar Bertil för god mat kvällen till ära.

Nu ligger jag och Majki i soffan och ser på Alcatraz medan vi äter chips, dipp godis och dricker påskmust. Så mysig dag och kväll jag har haft!

PUSS


Today


Livets sanning


A real lovestory never ends

Tanken har slagit mig: Vad skulle jag göra om du inte fanns? 


Din hand i min. Din röst. Ditt skratt. Din varma famn. Din humor. Din glädje. Dina ögon. Dina kyssar. Dina dåliga skämt. Din värme. Dina andetag. Ditt lugn. Din tygghet. Ditt bröst. Ditt sätt att göra mig glad. Din omtanke. Din lukt. 


Du har mitt hjärta i din hand. Aldrig vill jag något annat. Låt det föralltid vara såhär. Du och jag. För, vad skulle jag göra om du inte fanns....?




Påskfest

Igårkväll efter påskmiddagen hemma hos mamma med familjen så åkte jag hem och mötte upp Emma och Ludwig innan alla andra trillade in. Jag och Majki styrde påskfest och jävlar vad kul vi hade! Det var fullt hus och alla var lika partysugna som vi. Blev en riktigt lyckad kväll (som dock kunde slutat bättre!) och jag tackar alla som var med och förgyllde den! Ni är bäst mina vänner! I love you!

Haha, hittade två riktigt riktigt snygga bilder i kameran............................


Påskdagen

Har haft pappa och Anne-Elisa på middag ikväll. Och inte vilken middag som helst - Jag och Micke slog till på trerätters. Och vi lyckades bra. Våra gäster verkade nöjda, mätta och belåtna. Vi tittade igenom Thailandsbilderna tillsammans och jeeeeeeeeesus vilken ångest jag fick och fortfarande har! JAG VILL TILLBAKA!!!!!! 

Tack för en härlig kväll!
Och tack för påskägget! Det smakar bra såhär på söndagskvällen.


Långfredagen

Sitter hemma hos svärföräldrarna och skrattar gott tillsammans med trevligt sällskap. Vi är 14 personer som ätit god påskmat och firat Micke och Matthias i efterskott. Så kul och träffa alla efter dessa veckor på andra sidan jordklotet.

Imorgon är det påskafton! Då smäller det! Stor fest hos oss!


Hemma igen.....

Sitter och äter svensk frukost och ser ut över det svenska kalla vädret. Fem minusgrader?!!?? Bara 45 graders skillnad. Suck.

Resan var LÅNG, men allt gick bra. När vi la oss i natt hade vi varit uppe i 24 timmar och lyckades nu få ca 6 timmars sömn innan klockan ringde. Dags för jobb! 14 timmars pass står på schemat.

Hörs och ses! Och jaaaaa, ni ska få se så mycket bilder!! :)


Tattoo

Ja, jag har tatuerat mig!!! Så glad för det! Och här har ni resultatet!

Jag gjorde den för mig och mina föräldrar. Nu är dom med mig var jag än går, alla dagar i veckan och hela livet ut. Inte bara i hjärtat utan även inristat på min kropp. Det känns så rätt. Jag älskar dom båda två och denna tatuering symboliserar den starka kärlek som finns och alltid kommer att finnas, trots många jobbiga motgångar. Mamma och pappa är alltid mamma och pappa och ingen kan någonsin jämföra sig med någon av dom. Somsagt, jag älskar er för Alltid!


Kan någon gissa...

Vad jag har gjort?! ;)


Last weekend in Thailand

Hello my friends!

Allt väl? Här är allt toppen. Lite tung i mitt stackars huvud bara. Frågan är om det är på grund av drinkarna igår eller den omänskliga värmen som hettar idag?! Ja ni, för idag är det katastrofalt varmt! Det verkligen GÅR INTE att vara i solen. Just nu ligger vi i skuggan och dricker vatten/öl och får jag gissa kommer vi nog förbli här hela dagen förutom doppen i poolen.

Bara tre dagar kvar, sen ska vi hem.... Blandade känslor. Jag som trivs så bra här! Vad ska jag hem och göra, egentligen?!