Time to work!

11-18.


Two weeks

Dagarna går riktigt snabbt nu.

Igår jobbade jag hemifrån med papper. Vaknade strax innan kl 9 av att Therese ringde och bjöd in sig och lilltjejen på frukost. Det gjorde de rätt i. Så mysigt så! Och så kom jag upp i lagom tid.

Tog sedan tag i pappersarbetet. Åt lunch. Hälsade på mamma på jobbet. Hade möte med revisorn. Åkte upp till Therese och båda tjejerna. Åt mat. Och vipps så hade hela dagen gått.

Vet ni vad det sjuka (läs: UNDERBARA!) är?! Igår var det exakt två veckor kvar tills vi lämnar landet. Känns så overkligt. Om TVÅ VECKOR ligger jag på stranden med en drink i handen och har det bra!!

Jag klagar inte.


Charmen med och vara egen företagare

Sitter hemma och bokför. Peppar mig själv med Coca cola och go'fika. Ni som själva gjort sånt här vet hur sjukt lost i hvudet man blir efter ett tag. Man nästintill SER siffror åt vilket håll man än tittar. Hjärnan blir minst sagt överasträngd. Men, detta är ett måste när man är sin egen. Bara att kämpa på! Och somsagt, med lite fika så går det hela mycket enklare.


Last saturday

Bjuder på några bilder som togs hemma hos Hanna och Andreas i lördags innan vi gick til Statt och levde loppan. Verkligen alltid lika kul och kolla igenom mobilen/kameran efter en sån här kul kväll!


Farligt goda kakor


Måndagssysslor

Hittills idag har jag:

• Fixat pass
• Tränat
• Varit på banken
• Ätit lunch



Nu ska jag:

• Betala räkningar
• Finslipa på min inventering
• Torka golven
• Vika tvätt


Bästa målet på hela dagen

Visst är det frukost?! Har alltid varit såld i det. Mackor, ägg, flingor, juice, pålägg, te, oboy, digestivekex..... Mmmmhhhhmm.

Godmorgon förresten!


En timme senare....

.... Fyfan säger jag bara. Ni som druckit Dukoral vet vad jag menar... Jag mår som en påse hundbajs just nu. Tycker så satans synd om mig själv att jag inte vet var jag ska ta vägen. Mitt sätt att äcklas av saker är brutalt. Jag blir en helt annan människa. Bara skriker. Spottar. Gråter. Och nej, detta är ingen överdrift. Fråga pojken min som tvingades se på (läs höra!) hela grejen då jag satt i soffan och trotsade som ett litet barn innan jag sprang ut och fortsatte i köken och över diskhon...

Blä Blä bläääääääää


Jävla skitdukoral

Så äckligt att jag spyr!!!!


Seg

Idag är vi sega här hemma. Gårdagen har satt sina spår. Men fan så kul vi hade! Mina vänner är det bästa jag vet! Ludwig och Hanna är två som minst sagt bör ta åt sig.

Seg dag idag som sagt. Men vi har haft det otroligt mysigt här hemma. Precis smällt i oss crabfishpaj och 1 kg räkor. Satt fint.

Pusskalas och Wallander nu!


Puss


Skål


Hahaha

Ni förstår varför jag ÄLSKAR henne va?!


Päväg till jobbet


Tacofredag


Bilder från gårdagen


Red

Inviger idag min nya underbara kofta som är köpt på barnavdelningen. Så mjuk och skön. Och så snygg färg! Inte sant?


Tröttmössa

Jeeeeesus vad trött jag är!! Snoozade i 30 minuter innan jag nästintill drog mig själv upp ur sängen. Hade det inte varit för jobbet så hade jag legat kvar. Garanterat.

Fredag idag! Veckorna går såååå fort! Önskar jag kunde säga att jag hänger med mellan varven, men nej. Måndag fredag. Måndag fredag. Måndag fredag. Alltid.

Hur som helst - Godmorgon


Jag har shoppat idag!!

Alltså, jag är så glad! Jag har shoppat lite kläder idag! Sanningen är faktiskt den att jag inte minns sist jag köpte ett klädesplagg till mig själv. Eller jo, två klädesplagg på ett halvår kanske jag har unnat mig nu när jag tänker efter. Men ni fattar!

Har varken haft pengar eller någon större lust om jag ska vara ärlig. Men nu idag kunde jag inte låta bli att handla lite smått och gott till Thailand. Plus ett par rosa tighta jeans till våren här hemma i Sverige. Känns så kul att jag hittade lite idag som föll mig i smaken helt och hållet, är somsagt inte så ofta.

Ja ni, tänk vad lite kläder kan göra en lycklig... :)


Fikapaus

Efter några timmar inne på Busfabriken så åkte vi till Ingelsta och shoppade lite. Nu är vi minst sagt trötta och fyller på med energi genom att fika lite. Vi har en så mysig dag!


Lunch


Redo!

Mätt i magen, lite smink i ansiktet, dust it i håret och bekväma kläder på! Jag är nu redo för en dag på Busfabriken.

Vad ska ni hitta på en solig dag som denna?


23 februari

Åååh så skönt jag sovit inatt! Som en prinsessa! Inga hemska drömmar, inte svårt och ligga skönt utan allt har varit perfekt. Känner mig till och med utvilad både i kroppen och huvudet. Och det ät tur, för idag ska vi till Busfabriken! Undra vem som längtar mest?! Jag och Therese eller vår 4 åriga Freja? Ha ha.

Dags att ladda på med frukost!

Förresten! Viktoria och Daniel har fött en prinsessa till världen. Coolt! Grattis till dom.


Äntligen hemma

Jag är helt slut. Och hungrig! Dags för kvällsmat

 


Börjar kännas

Okej, nu kan jag faktiskt erkänna att jag börjar bli lite trött i kroppen. Har stått upp sen kl 10 i morse. Har en kund som sitter med färg och jag har också slagit ner röven för att vila fötterna en stund. Hur dum får jag vara som gång på gång springer runt i mina "vanliga" skor på jobbet?! Kan inte med ord beskriva hur mycket det känns efter en dag. Likförbannat så byter jag inte om till mina arbetsskor på morgonen när jag kommer hit. Hur bekväm får man bli?!

Ha ha ha.
Märks det att jag är trött på mig själv idag?


Hårpanik

Jag klarar inte av att se mig själv i spegeln idag. Har en riktigt "bad-hair-day" idag. Som ni kanske vet så håller jag på och försöker spara ut mitt hår igen vilket är skitfult under tiden det växer. Jag har alltid haft väldigt kort på mina rakade sidor. Rättare sagt bara några millimeter hår och så har jag hållt efter det var tredje vecka. Nu är det två månader sedan jag klippte mig vilket betyder att håret där är ca 2-2,5 cm långt. Det är inte en snygg längd vill jag lova. Det ser bara tjockt och ovårdat ut. Dessutom så har jag virvlar på helt fel ställen vilket gör att håret gärna "pekar ut" lite här och var. Inte trevligt. Den här mellanlängden på håret gör mig galen! Jag är sååååå nära på att ta tag i maskinen här på jobbet och än en gång raka av mig allt. Men... nej.

Dessutom så är jag så otroligt trött på mitt röda överhår. Vill ha det svart. Nu. Nu på en gång! Undra om jag kan stänga ner här för idag och leka frisör med mig själv istället? Nej, kanske inte.

Somsagt, idag är det hårpanik x 2626233300065626.

Det är inte kul att heta Jenny just nu.
Påtal om hår. Kolla här!! Så ljushårig jag var! Hur tänkte jag?! Jag är helt klart snyggare i mörkt.

(Passande bild, hehe!)



Freaky dreams

Jag har under de senaste veckorna drömt så sjukt konstiga saker medan jag sover. Läskiga, otäcka och mindre charmiga drömmar. Hur kommer det sig? VARFÖR drömmer man när man sover? Vad är det bra för? Jag menar, vore det inte allra bäst om vi bara SOV när vi ska sova och samla energi och kraft till nästa dag?! Eller är det jag som tänker fel?

Jag har drömt precis varje natt i ca tre veckors tid. 95% av dom drömmarna är olyckliga. Vad beror det på?! Kommer något dramatiskt ske? Är det en varningsklocka inför det riktiga livet att, snart händer det? Eller är det helt enkelt så att jag förtjänar lite kaos då mitt riktiga liv är som en dans på rosa moln?

Tusen frågor. Inga svar.

Är det någon av er som vet något om det här? Tacksam för svar då jag är väldigt fundersam.

Nu ska jag återgå till frukosten. Godmorgon förresten! Hoppas allt är bra med er. Puss


FrisörJenny

Har passat på att städa lite här på jobbet. Dammat och vattnat blommorna. Nu är det rent och fräscht igen, precis som jag vill ha det!


Kunde inte sagt det bättre själv


Blåbärssoppa

Sitter och äter frukost. Planerade att masa mig upp ur sängen redan kl 9 men hur mycket jag än försökte så lyckades jag inte. Sängen här hemma har någon form av superkraft som vi människor inte kan tackla.

Är iallafall uppe nu. Äter för tillfället frukost. Häver till den i mig några glas blåbärssoppa för och vara snäll mot min mage som har lite ont. Och som är lite dålig. Bara det inte är något hemskt på gång!!!!!

Jobb mellan 12-21 idag. Jag är taggad!!


The paradise

När ens underbara bror (han till vänster) blir taggad på sånna här bilder på Facebook så kan jag ju inte medge att man längtar MINDRE till resan precis... Shit alltså. Vill bara hoppa in i mobilen och vara med! Ser ni hur sjukt underbart det ser ut?!!??!! Snaaaaaart. Bara 16 arbetsdagar kvar... Sedan är vi där. I paradiset. Och så får vi träffa dig, Dennis, som lyxar till det med 7 veckor där nere. Men fan vad du är värd det!


Världsklass

Verkligen ÄLSKAR att lägga mig i sängen på söndagar. För vad slår egentligen känslan av en nybäddad säng?! Man ligger så skönt, det doftar så gott och man blir mer pussugen än vanligt (ni som vet hur jag brukar vara i vanliga fall kan ju bara tänka er!! Hehe)

Godnatt.


Wallander

Har precis gjort iordning kvällsmat tillsammans med sambon. Vi tittar på Wallander samtidigt som vi undrar hur helgerna alltid kan gå så fort.

Vi var uppe hos storasyster Therese och familjen Andersson förut. Åt pizza och såg fotboll. Eller ja, killarna stod för fotbollen rättare sagt. Kan inte förstå att vi snart åker till Thailand allihopa! Helt galet! Vi pratar om det en del när vi ses som ni kan förstå ;)

Nejni, nu är filmen spännande här! Dags att stänga ner.


Lördag

Melodifestivalen och mys hemma hos Hanna och Andreas


Bandymatch

Precis hemkommen från Backavallen. Våra KVBS:are vann mot Haparanda med 3-2. Bra gjort!


Happytears när jag tänker tillbaka


Spricker snart

Oh my gooooood! Min mage! Jag är så jävla mätt. Ligger och tävlar med Micke om vem som har den mest uppblåsta magen och jag skulle mer än gärna vilja bjuda på bilder, men neeeej. Haha!

Här hemma har vi alltså fredagsmys. Ser på tv och äter massa onyttigheter och dricker cola. Och såklart pussas och kramas vi. Som alltid. Vi är duktiga på det vi. Mmmmmmhhhhhmmmmm


Nedbäddad i sängen

Ligger och tittar på den norska säsongen av Paradise Hotel.


Torsdag

Halv två inatt ramlade jag in här hemma med min skatt. Han hann sova i ett par timmar innan han var tvungen att gå upp och åka till jobbet. Om jag tyckte synd om honom? Eh, ja. Skulle i denna stund gjort i stort sätt vad som helst för att kunna trolla.

Själv känner jag mig lite hängig för tillfället. Ont i huvudet och lika tung som en säck potatis. En ordentlig frukost på det här kanske?!


Det är ensamt....

.... Att ligga in en stor dubbelsäng alldeles själv.

Min älskling sitter i bussen påväg hem från Stockholm där dom har spöat Tellus med 1-6 i bandy. Tycker dock att det tar på tok för lång tid innan de kommer iväg därifrån och hem igen. "Försök sov gumman" säger han i telefonen. Men hur lätt är det när man fryser och han inte är här och håller om mig?! Som jag annars VARJE NATT är van vid...

Det är synd om mig just nu. Ni märker det va? Titta bara så tomt det ser ut! Aldrig-sova-utan-Micke


Äter godis och myser


Kärleksbomb

Jag hade verkligen bästa kvällen på länge igår. Min lycka är så enorm! Jag vill bara ställa mig på ett högt berg och skrika av glädje så att alla hör! Och ser! Jag är så kär! Jag har funnit en människa som lärt mig vad sann kärlek är och som fått mig att se allt på ett helt annat sätt. Jag är en helt annan person efter jag blev hans flickvän. Jag är så harmonisk, lugn, glad, trygg och kärleksfull. Jag har funnit lugnet. Kan inte minnas sist jag var irriterad, ledsen eller arg. Jag menar det verkligen! Det är som att leva i en dröm. Och vet ni? Planerna är att föralltid leva kvar här ♥






Inga ord kan beskriva hur lycklig jag är. Jag har haft min livs bästa alla hjärtans dag tillsammans med min Mikael ❤


Glad alla hjärtans dag


Work


Monday

Jag har haft en jättemysig helg. Bästa på länge!

I fredags åkte vi ut till pappa efter jobbet. Åt god mat ihop och tog igen missad tid då det var på tok för länge sen sist vi sågs allihopa. Sedan spelade vi spel, åt godis och hade det allmänt bra. Sov kvar där över natten då vi dagen efter blev bjudna på god frukost med färskt bröd och tog sedan en promenad ute på landsbygden. Alldeles perfekt.

Kramade varandra hejdå och fot in till Kateineholm och Mickes mormor där det vaknades kalas. Ännu mer god mat, fika, godis och annat smått och gott.

Igår (söndag) hade vi lilla Hedda hos oss hela dagen. Hur mysigt som helst! Vi passade på att ta en långpromenad med henne liggandes i vagnen då vädret var helt magiskt! Sol och värme. Bara ett par minusgrader ju. Bakade sedan en sockerkaka som vi bjöd syrran, hennes man och Freja på när de kom och hämtade Hedda.

Blev sedan söndagsmys i soffan då vi märkte att det tar på krafterna med småbarn. Men ack så värt det! Och så bra för oss och träna på hur det är att vara småbarnsförälder ;)


Micke lär Hedda spela FIFA

Och hon verkar tycka det är kul :)


Solig söndag

Vaknade av att solstrålarna kikade in mellan persiennerna. Hur underbart är inte det?!

Ska masa mig ner i tvättstugan och starta en maskin i väntan på att min sambo vill vakna och att lilltjejen kommer på besök. Vi ska ha Hedda här hela dagen då resten av familjen ska shoppa och ha egentid. Blir mysigt!

Förresten, godmorgon allihopa!


Myser med Micke


Jobbar och står i

Är på jobbet. Har en kund som sitter i verkningstid. Jag passar på att äta kakor och slå ner röven ett tag.

Jag och baby ska hem till pappa på fredagsmys ikväll. Vi stannar även kvar över natten där ute i skogen. Blir mys! Var alltför länge sen sist! Och imorgon ska vi hem till mormor Hillevi på mat och trevligeter. Med andra ord: Det blir för en gångs skull en lugn och vit helg.

Vad ska ni göra?


Diskussion om kvällens boxning


Boxning

Hemma efter ett grymt boxpass på gymmet. Jag och Amanda körde på som fan! Svetten rann och nu är armarna bortdomnade! Antar att det kommer att kännas i kroppen imorgon...

Nu blir det bacon och spaghetti. Senmiddag!


Jympaskor

Jag vill ha ett par nya jympaskor. Mina jag har nu börjar bli slitna då jag haft dom i några år. Dessutom så är dom inte sköna. Jag har liksom aldrig varit 100% nöjd med dom fastän jag köpte dom för 1000 spänn. De sitter inte alls bra.

Jag är sugen på dessa. Som tydligen ska träna rumpa, lår och vader för "varje steg man tar". Är det någon av Er som har sånna och som vill lämna ett utlåtande? Funkar dom? Är de prisvärda? Sitter dom bra? Känns dom annorlunda? Är somsagt mycket sugen. Och funkar dom som de vill få det och framstå som så är det ju heltklart en drömsko att träna i. 


2012-02-09

KVBS vann igår! 9-2. Så jäkla bra spelat. Min prins gjorde två mål och fick pris i form av värdecheckar på valfri ICAbutik. Inte illa.

Idag står det som vanligt jobb på schemat. Slutar halv sju. Måste då åka raka vägen in till gymmet där jag ska boxas med Amanda. Får se hur mycket jag orkar slå. Har fortfarande världens träningsvärk från i måndags då jag körde Cirkelfys med Emelie. Viket grispass säger jag bara! Dessutom hade vi kört en timmes gympa direkt innan. Men kul var det!

Ha en bra torsdag mina vänner.
KYSS

Bättre

Kom precis hem från jobbet. Mår betydligt bättre. Ska skynda mig ner till bandyn på Backavallen. Matchen började klockan sju. Var tvungen att åka hem efter termobyxor och mössa. Heja heja KVBS!


Samma visa varje gång

Har varit och tagit spruta. Illamående, yr, likblek, kallsvettig och svimfärdig - Som vanligt. Jag förstår inte, hur mycket jag än försöker så försvinner inte den otroligt jobbiga panikattackskänslan inför sjukhusbesök. Jag känner mig precis lika misslyckad varje gång. Hemskt. Fruktansvärt. 

Men med mammas stöd, lite syrgas, saft och andra hjälpmedel så är jag nu äntligen hemma. Har fått i mig lite oboy' och ska nu vila en timme innan det är dags för eftermiddag- och kvällsjobb. 

Gammal bild

Ett år sen...

Och jag kan fortfarande inte förstå att du är borta, att du inte är här med oss. Var du än hamnade så hoppas jag av hela mitt hjärta att du mår bra. Att du kom dit du ville komma och fann det du saknade... Vila i frid ❤


Älskar er tjejer


Frukost på sängen

Ligger och "käkar frukost". Kunde liksom bara inte låta bli godispåsen som låg här bredvid sängen. Och ni vet ju hur det är, tar man en så är man fast..


Tröttmössa

Gårdagens festligheter har satt sina spår. Vi orkade inte ens äta godis och se klart filmen här hemma ikväll. Istället ligger vi nedbäddade och ska sova för natten. Kl tio?! Tio?? Har aldrig hänt förut. Vi har aldrig ens varit i närheten. Men nu så!

Vill avsluta med och säga att jag verkligen gillar min gotlänning Emme!


5 av 5 toast

Vi lyckades utmärkt! Kräftstjärtssoppan blev amazing. Mmmmhhhhhmmm


Operation kräftstjärtssoppa

Får se om vi lyckas....

:)


Lördag på jobbet

Passar på att knapra i mig ett par kakor medan jag väntar på min nästa kund. Har uppsättningar och smink idag. Folk ska gå på Rockabillyfest. De blir så häftiga när de går härifrån! Kul och göra lite annorlunda frisyrer också!

Efter jobbet åker jag raka vägen till fotografen Per-Arne där jag ska leka modell framför kameran. Inte själv dock. (Tack och lov!) Mamma och alla syskon ska med. Vår kära mor önskade sig det här i 50års-present. Klart modellen inom mig stället upp. He he he.

Kvällens dilemma, utgång eller lördagsmys????


Vågar man inget, vinner man inget

"Hej Jenny! Jag såg dig gå in på Friskis&svettis här om dagen, tränar du där? Jag kunde bara inte missa dig. Det sprudlar om dig! Förstod att det du skrivit om i din blogg verkligen är sant, att du är lyckligast i världen alltså. Hur tog du dig upp från botten? Kan du inte berätta lite?Tycker också att du är cool som startat eget företag. Hur gör du för att vara så självsäker? Fler borde va som du! Ha det där drivet! Tacksam för svar. Kram"

Jag tappade hakan när jag läste det här. Visste först inte om jag skulle bli glad eller ej. Men efter jag läste det en gång till så sken jag upp som en sol. Herregud vilka ord. Frågan är ju bara vem som skrivit detta? Vem som beundrar mig så dant? Spännande och läskigt på samma gång, hehe.

Men okej. Om jag tränar på friskis? Ja. Jag köpte kort där för några veckor sedan och försöker nu komma igång med träningen. Har ju ett ganska påfrestande jobb och en otränad kropp = Ingen bra matchning. Därför försöker jag nu verkligen. Tränar du också där eller var det av en slump du såg mig gå in där?

Och ja kära människa, jag är lyckligast i världen. För exakt ett år sedan låg jag nere i en grop och grät. Ville bara dö. Men det är enkelt - det gäller bara att bestämma sig för att resa sig upp! Det gäller att ta ställning och inse att det är du själv som har ansvar för ditt liv. Det hjälper inte att ligga kvar och tycka synd om sig själv. Jag "ruskade" om mig själv, ställde mig framför spegeln och sa: "Förfan Jenny, kom igen! Sluta böla och gör istället någonting bra!" Och det var väl egentligen så det gick till. Jag bestämde mig. Gav mig fan på att finna lyckan. Gav mig fan på att acceptera allt som hänt. Gav mig fan på att allting ont för med sig något gott. Gav mig fan på att aldrig någonsin igen ta skit eller låta någon bestämma vad jag ska göra eller tycka. 

Mina nära och kära var positivt överraskade på hur fort allting gick. Jag själv såg det nog inte på samma sätt. Jag stirrade bara rakt fram och kände inte efter förrän jag var framme vid mitt mål. Jag testade på så mycket nya vägar, tog risker och var inte rädd för att misslyckas, och det är nog det som gjort mig så stark. Jag fixade allt själv. Men jag visste att där bakom mig fanns personer som trodde på mig, som visste att det här fixar hon. Och det gjorde jag! Se på mig idag - Jag är så rik på erfarenheter! Jämför jag med folk i min ålder så känner jag mig alltid 10 år äldre. Just på den här fronten alltså. Folk vänder sig till mig, säger: "Snälla hjälp mig, jag vill göra som du". Det värmer i hjärtat.

De sex orden som står i rubriken är sex ord som jag bär med mig från denna underbara "uppgång" i livet. De är så sanna, så äkta. Ta åt er dom och följ era hjärtan. Våga! Och tro för Guds skull inte att livet är en dans på rosor från början. Man måste gråta, kämpa, göra sig illa och gråta lite till innan man är där. Det är värt det, tro mig!

Idag ser jag framtiden på ett helt annat plan. Jag är säker på att jag träffat killen jag ska gifta mig med. Killen jag ska köpa hus, skaffa barn och föralltid leva med. Jag vet det ♥

Jag hade aldrig fått detta underbara liv om jag inte kämpat. Jag kunde lika gärna legat kvar i den där gropen och gråtit, men jag ville inte. Det är det jag vill att ni ska förstå kära människor. Man måste kämpa! Precis samma sak är det med att starta företag som du berömde mig för. Vågar man inget, vinner man inget.


Homework

Jobbar hemifrån idag. Med papper. Går inte riktigt att jämföra med att klippa hår och prata med trevliga kunder. Men, detta behöver göras. That's it!

Har tagit fram te och mackor som ska försöka ge mig energi. Förstår verkligen inte hur jag kan vara så satans trött hela tiden....


Jag gillar!


Är TRÖTT idag