Mobilblogg - I mitt andra hem


Nu är jag hemma hos min älskade pappa och myser med han och hans härliga fru. Vi har ätit god mat och nu ska Vi basta vilket ska bli väldigt skönt då jag är jättejätteJÄTTEfrusen!!! Ha en bra lördagskväll. Kram

Coola b-b-b-b-rudar!

Good morning!

Sovit gott? Det har jag, förutom att jag vaknade till lite för mycket tidigt imorse när jag var tvungen att kasta ut Simon från sängen. Han var makalös! Tror han måste ha varit hur supertrött som helst. Han kom iväg iallafall och jag lyckades somna om, så vad är problemet? Hehe.

Sitter här med en kopp te och rostade mackor och deppar över min hals. Ja, jag har ont i halsen. Har känt nu i några dagar att det är påväg och nu känns det riktigt ordetnligt. Bara jag inte blir sjuk!!! Jag vill verkligen inte det. Känns som att det var alldeles nyss som jag var genomförkyld ju.

Trots min onda hals och trots att jag helst vill ligga i sängen hela dagen så ska jag snart sätta mig i bilen och åka till skolan.
Vi börjar inte förrän strax efter 11 egentligen, men jag och min bästa vän ska åka tidigare och jobba med vårt grymma projekarbete. Visst är vi duktiga? Jag tycker att vi är grymt jävla duktiga! Och vårt projektarbete kommer att bli hur coolt som helst när det blir klart! Vi är ett riktigt bra team mest hela tiden, jag och Jessika. Vi gör i stort sätt allt tillsammans och det dyker aldrig upp några konflikter eller sura miner. Vi skrattar oss igenom allting och gör vårt bästa med hjälp av varandra och det ger tamifan alltid så goda resultat! Tillsammans är vi verkligen oslagbara, om jag får säga det själv!








Nejni, nu blir det inga fler bilder! Tiden tickar iväg, måste åka.
Höööööööööörs!!

Paradise fucking Hotel

Klockan är halv åtta (äntligen!!!?) och jag har lindat in mig i filten och är nu redo för ett avsnitt av Paradise hotel. Det är samma visa varje kväll, jag stressar på som fan bara för att hinna tills denna skit börjar. Varför?! Egentligen?! Det är ju något med detta paradis som man bara måste se ju... Kan inte sätta fingret på VAD bara.

Har dock ingen som jag diggar detta år. Förra året däremot så hade jag en favorit och det var Cimon. Var är alla sköningar och sexiga karlar som fanns med då?

Nejni, nu börjar det. ÄNTLIIIIIIIIIIIIIGEN!


Underbar middag

Igår så var det en av dom bästa dagarna på året - Det var min och min älsklings dag. Jag kan såhär "dagen efter" fortfarande inte förstå att det är FEM år sedan killen i mitt liv fångade hela mitt hjärta. Det har gått så fort.

En sak är säker och det är att jag blir kärare och kärare för varje dag som går
. Jag kan inte tänka mig ett liv utan Simon utan det är han som jag vill dela allting med och det är hans hand jag vill krama hårt när jag känner mig ensam och behöver tröst. Det är han och ingen annan för mig ♥

Gårdagen, 23 november 2010, var hur underbar som helst! Vi firade och myste från när han kom hem från jobbet till klockan passerade midnatt. Jag ville verkligen inte att vår dag skulle ta slut. Jag njöt varje sekund, minut... Det var så härligt att tänka tillbaka på hur våra liv förändrades för fem år sedan och hur vi har det idag. För inte kunde vi drömma om att vi skulle bo tillsammans, ha världens finaste lägehet, gå runt och prata bebisspråk med varandra, "smågnabba" om vem som ska börja massera och vem som ska vara tvåa, hehe!!

Överraskade min darling med en trerättersmiddag igår. Vi båda två blev väldigt överglada när vi insåg hur gott allting smakade. Vill självklart därför tipsa er om min underbara meny som jag fixade ihop igår på förmiddagen:

Visst låter det gott? Vill ni ha recepten?


Mer än såhär säger jag inte om gårdagen. Jag vill behålla den för oss. En sak till bara: Jag älskar dig Simon Karlsson, av hela mitt hjärta. Och jag vill aldrig på något sätt förlora dig. Du är min prins, min livskamrat och bästa vän. Du är mitt allt. Du är det finaste jag har! ♥







Några av alla 9389489839898393 bilder på oss :)

Mobilblogg - Myspys till 100%


Idag är det alltså min och Simons 5års-dag och det firar vi såklart med massor av mys... Vi har ätit en trerättersmiddag och nu myser vi framför tvn. Är helt tom just nu, vet inte hur jag ska formulera mig. Är på tok för kär och assprallig i kroppen på grund av min älskade prins <3

23:e november ♥


Biggest loser Sverige


Nu har jag precis torkat bort de sista tårarna från mina kinder.
Jag har inte gråtit för att jag har varit ledsen, jag har gråtit för att jag blivit så jävla berörd och tagen.

Myste ner mig under filten i soffan tillsammans med Simon och kollade på finalen av Biggest loser Sverige som började klockan 20:00 på kanal 4. Jag har följt programmet varje måndag nu i flera veckor och det har inte gått att sluta titta på det. Idag var det somsagt final, och jag blev så jävla tagen. Höll på att tappa hakan (bokstavligt talat!!) när jag såg alla dessa härliga människor som har kämpat fullt ut. Alla deltagare hade kämpat på så in i helsike att de visade sig väldigt tydligt på vågen, för och inte tala om hur man som tittade kände när man såg på dom. Det var som helt nya personer!!

Ni som har sett programmet vet att det är fyllt med känslor och man kan inte komma undan med att man blir tagen. Men ikväll var det värst, iallafall för mig, när man såg dessa sjuuuuuuuka resultat som man inte trodde var möjliga. Jag kan inte fatta att det är sant, att dessa människor har klarat av detta! De är så jävla värda massor med positiv kritik och jag önskar dem alla ett lyckligt liv.

Karl Fredrik (mannen på bilderna nedan) är en värdig vinnare, helt klart. Men jag anser faktiskt att alla som var med och deltog i tävlingen är vinnare i sig. De har ju vunnit en bra början på ett nytt liv och som jag sa innan så önskar jag om alla all lycka framöver! Det kan verkligen inte vara kul att leva och vara såhär tjock:


Karl Fredrik och Maria (finalisterna i programmet)
Såhär såg de alltså ut när de började tävlingen.



Såhär ser de ut idag! Visst ser det ut som helt andra personer?


Kaktips!


Rätt ner i golvet

Igår när jag och min underbara livskamrat fixade här hemma i vår lägenhet  och gjorde det fint till våra nya tapeter och möbler så hände en sak som inte fick hända!!! Jag tappade en av mina glasljusstakar i golvet!! Jag har leeeeeeeeeetat och leeeeeeetat överallt efter exakt sådana hära och när vi var i Linköping för några helger sen så hittade jag tre stycken som jag såklart köpte. Nu har jag bara två kvar och det gör sig inte alls lika bra utan det ser bara mesigt ut............. FAN!!!!!!!!! Bajs.Bajs.Bajs.


Måndag... igen!

God morgon på er. Jag är ledig idag så jag låg och drog mig läääänge i sängen innan jag gick upp. Det är jätteskönt med sådana här mornar, men jag saknar Simon som är på jobbet...

Min helg har varit toppen, men ack så fort den gick! I fredags så hade jag praktik men det blev en kort dag och under mestadels av tiden så tog vi hand om varandra, jag och min handledare. Jag permanentade och klippte henne och hon tog några tag med saxen i mitt slitna hår och kapade av en bit. Nu känns det mycket fräschare igen! På kvällen blev det fredagsmys med min älskling och det var toppen.

I lördags så höll vi på i lägenheten och som jag har sagt tidigare så går det hela tiden sakta men säkert framåt och det blir såååå fint. Vi båda två är så nöjda! När vi har gjort någonting nytt och jag blir sådär supernöjd så slutar det med att jag tar "omvägar" bara för att gå förbi och titta på det, haha. På kvällen tog vi min pärla och åkte hem till pappsen och Anne-Elise. Där käkade vi god mat, bastade, myste framför tv;n med godis och chips och bara va, det var jättemysigt.

Och så kom söndagen. Jag och mitt hjärtegull sov ut ritkigt länge och det hör ju verkligen söndagar till tycker jag, hihi. Sedan så fixade vi lite till här hemma. Eftermiddagen spenderades med Hanna. Vi åkte till ICA och handlade Ben&Jerry-glass som alla tjatar om är så goda. Varken jag eller Hanna har käkat en sådan innan. Men tja..... Jag vet inte ritkigt vad jag ska säga om den... Är den så mycket godare än någon annan glass? Vad säger du Hanna?



Oj, vilken lång text det blev... Nu måste jag sluta upp med det här och återgå till verkligheten och alla "måsten". Sitter här i sängen och äter frukost samtidigt som jag nu ska betala lite räkningar. Det är så smidigt med Internetbank alltså, jag vet inte vad jag skulle göra utan den. Eller rättare sagt, jag vet inte hur jag gjorde innan jag skaffade en?!



Four

4 TV-program jag ser:
1. Paradise hotel (går inte att sluta ju!!)
2. Bonde söker fru (hähä)
3. Ensam mamma söker
4. Robinson

 

4 saker jag gjort idag:
1. Ätit en jävla massa godis
2. Varit hemma hos pappsen
3. Bastat
4. Fixat i lägenheten

 

4 saker jag längtar efter:
1. Studenten!
2. Studenten!
3. Studenten!
4. Studenten!

 

4 saker på önskelistan:
1. Fred på jorden
2. En svart hummer (menar bilen, inte det man kan äta)
3. Ett liv utan döden
4. 38388383837 tvålitersflaskor coca cola


Fredagsmyyyyys

Nu är det äntligen fredagsmys. Ni vet, en kväll tillsammans med någon man tycker om, god mat, god dricka, kyssar, film, mys i sängen eller soffan, mjukiskläder, håret i en toffs mitt på huvudet och allt det där. I love it!!

Vi hörs imorgon igen, för ikväll är det ingenting annat än fredagsmyyyyyyyyyyyyys.


Frågor kring bloggandet

1 - Hur länge har du bloggat? På just den här bloggen har jag hållt på sen i April 2009, men jag hade ju en blogg på Metrobloggen innan det... På den bloggade jag i några år, sedan hade jag en lång paus innan jag startade den här.

2 - Hur såg din bild av bloggar och bloggare ut en månad innan du själv började blogga? Jag var inte så insatt i bloggvärlden utan jag startade min bara för att jag älskar att skriva.

3 - Vilken var den första blogg du förälskade dig i?
Jag har aldrig på något sätt varit förälskad i en blogg, tyvärr.

4 - Hur känner du inför dina första blogginlägg, när du såhär i efterhand läser dem?
Eftersom att jag har tagit bort min gamla blogg så kan jag bara se de första som jag skrev på den här... Och vad jag känner? Njae, inget speciellt. Eller jo, jag kommer ihåg att jag tyckte det var så svårt att veta hur jag skulle formulera mig när jag skrev då allting kändes så nytt efter den långa pausen.

5 - Hur många bloggar återvänder du till regelbundet som läsare?
Det är inte många. Jag läser bara mina närmaste vänners bloggar (om dom nu har någon) eftersom att det är dom jag bryr mig om. Men sedan så händer det självklart att jag klickar in på någon av storbloggarnas bara för att jag är så nyfiken, men det är dock ingen av dom som jag på något sätt diggar.

6 - Av de bloggar du läser, hur många procent är dagboksbloggar och hur många är ämnesbloggar (t ex teknikbloggar, modebloggar, politiska bloggar)?
Jag läser nästa inga ämnesbloggar iallafall.

7 - Vad tycker dina närmaste om att du bloggar?
Dom tycker att det är kul, nästan alla i min släkt läser!

8 - Tycker folk som känner dig att du är dig själv i din blogg?
Jag har inte hört något annat iallafall.

9 - Har du hittat en fungerande gräns för hur privat du vill vara i din blogg, eller tänjs den gränsen hela tiden?
Det där är så svårt. Jag är en väldigt älig människa som står för precis allt jag gör. Men ibland ska och kan man ju inte prata om allt då det inte är så passande på grund av olika anledningar. Ibland händer det att något ploppar ur mig men som jag kommer på i efterhand att jag inte borde ha sagt. Jag är för ärlig ibland helt enkelt. Jag tycker att man måste skilja på att vara privat och personlig, för det är två helt olika saker...

10 - Nämn några saker som du aldrig bloggar om, och varför.
Jag bloggar aldrig om mitt privatliv. Jag bloggar bara personligt!

11 - I vilken utsträckning bloggar du för att få bekräftelse, tror du?
Svårt att svara på... Jag som är väligt ärlig och orädd kan nog gå rätt så långt. Men nej, ändå inte.

12 - Tror du att man kan lära känna en person genom att läsa hennes/hans blogg?
Jag tror att du kan lära känna bloggaren, men inte den privata personen.

13 - Har du träffat folk IRL (in real life) efter att ha fått kontakt med dem via bloggen?
Nej, inte vad jag kommer på.

14 - Tror du att det kan vara skadligt för vissa personer att blogga?
Ja, det tror jag. En person som inte står för vad han/hon skriver och som använder bloggen på fel sätt ska inte blogga. Men jag tror att det väldigt ofta är svårt att inse det "problemet" själv. Tänk på att allt du skriver på Internet, varenda liten bokstav, är någonting som ALLA människor kan ta del av och därefter får du ta konsekvenser!

15 - Har du någonsin blivit sårad av någonting som skrivits till/om dig i kommentarer eller i andra bloggar?
Nej, men förbannad.

16 - Har du själv skrivit saker du ångrar i din egen eller andras bloggar?
Nej, faktiskt inte.

17 - Hur ser bloggandets nackdelar ut, för dig?
Man blir beroende vilket leder till lite "halvpanik" när man känner att man inte riktigt har tid att sätta sig ner och skriva.

18 - Tror du att du fortfarande bloggar om två år?
Det vet man aldrig. Tror ni?

19 - Nämn 5 bloggare som du vill ska svara på enkäten.
Äh, dom som känner sig utmanade tar chansen tycker jag :)

Väntar med spänning...

... På det färiga resultatet! Målarna är i full gång, nu är de klara med förarbetet och nu är det dags at sätta upp själva tapeten.... tror jag. De är hur som helst asduktiga och trevliga. De står med en radio som är full med målarfärg och annat skit, och lyssnar på P4 (eller nått, haha) och har hög volym på samtidigt som de arbetar. Jag har fått för mig, nu under dessa timmar, att målare är ena riktiga skönare! Det är så coolt att se att en av dom som är här är en ung tjej (jag känner igen henne, hon är bara något år äldre än mig) och först blev jag så förvånad. Man föreställer sig (iallafall jag) att målare ska vara snygga killar. Men icke sa nicke. Här hemma är det en äldre farbror och en ung tjej, känns ascoolt! Och dom verkar teama rätt så bra tillsammans, vilket alltid glädjer en.





Kan ni gissa vad det blir för färg på tapeterna? Hihi

Hon kanske aldrig mer vaknar...

Just nu är jag personligen väldigt tom inom mig. Läs hela artikeln så förstår ni varför...







ÄNTLIGEN säger jag bara!!

Nu är målarna här hemma och ska börja tapetsera åt oss. Till helgen är det förhoppningsvis klart! Jag är så förväntansfull och happy. Äntligen! Det kommer att bli såååååååå fint.

18:e november 2010

Hallå. Idag är det sådär trist, grått och råkallt ute och då kan man ju faktiskt inte låta bli att längta till lite varmare breddgrader, iallafall inte jag.

Jag längtar efter lite sol och värme, en pepparkaksbrun kropp, iskalla drinkar och ett dopp i det blå. Jag skulle mer än gärna vilja ta med mig ett gäng härliga människor och leva lyxigt i en vecka eller två. Exakt vart någonstans spelar ingen roll, bara det är varmt, god mat och härliga människor där.

Jag är så trött på den här årstiden, trots att det är lång tid kvar på den. Jag är så trött på att ta på mig massor med kläder, vara blek i ansiktet och frysa så fort jag går utanför dörren. Jag längtar efter det här:











Det blev en liten besvikelse

I måndagskväll så "bullade" vi ner oss i sängen: jag, Jessika och Simon med lite onyttigheter för att tillsammans kolla på den omtalade: "I rymden finns inga känslor". Jag hade sett fram emot att se den filmen, men jag måste tyvärr erkänna att den inte alls levde upp till mina förväntningar över huvudtaget... Det var absolut ingen film som "grep" mig på något sätt, tyvärr. Jag trodde verkligen att den skulle vara asbra efter allt jag hört, men icke. Den får en fetdiss av mig.


Om man är positiv som fan, så går allting bra

Är det någon som håller med mig om att dagarna och veckorna går snuskigt fort? Redan torsdag imorgon, sedan helg... Det som nyss var helg!! På tisdag nästa vecka firar jag och min älskling 5 år tillsammans. Fem år?! Hur har det kunnat gått så fort? Helt sinnessjukt.

Dagarna springer på somsagt men dom är fyllda med härligheter och glädje. Har bland annat haft Jessika här hos mig sen i måndags och ni kan ju bara tänka er..... Jag och Jessika tillsammans i 1½ dygn.... Ja, det VAR galet! ;) Mer än så säger jag inte, det får helt enkelt stanna mellan oss. En ledtråd är att vi har skrattat tills fisarna ploppat ur...... Haha!!

Slutade tidigt i skolan idag, astidigt. Hade ett prov på morgonen och sedan var det bara att åka hem igen. Nu på eftermiddagen har jag haft Hanna här hos mig och det var inte helt fel det heller. Hade saknat henne jättemycket då det var alldeles för länge sedan sist.

Nu däremot, är jag alldeles ensam. Simon är iväg och tränar (han har börjat igen, vilket jag med borde, suck....) och jag springer i tvättstugan och har det..... skoj. Eller okej, nu överdrev jag. Skojjsigt är det väl kanske inte, men jag är go' och gla' och då funkar fan det mesta! :)


Mår dåligt av mitt eget skit

Usch, fy och blä. Jag mår dåligt när jag klickar upp min blogg då den är så sjuuuukt ointressant och mesig. Var har mitt enorma bloggintresse tagit vägen? Det är som bortblåst. Mycket beror fan på er ska ni veta. Ni är hur många som helst men ingen tar kommandot och öppnar käften utan ni är likadana allihopa - Tysta som små möss och allmänt astråkiga. Hur kul är det på en skala? Här är det bara jag som yttrar mig och skriver, men jag får ingen respons för någonting... Vad vill ni då egentligen?

Tar ni tag i detta så gör jag.
It's a deal. Right?

Mobilblogg - Dålig start på veckan...

 
.. Förjävla dålig alltså. Fy fan. Berättar mer sen. Aja, frukosten på sängen var ju i alla fall god. Hejdå

STORT GRATTIS

Ja må du leva, ja må du leva, ja må du leva ut i hundrade år. Ja visst ska du leva, ja visst ska du leva, ja visst ska du leva ut i hundrade ååååååååååååår.

Det är ingen vanlig dag, nej det är Jessikas födelseag! Hurra hurra hurrrrrraaaaaaaaaaaaaa


Grattis på din 18 årsdag min älskade vän. Äntligen 18 barre! Nu kan vi leva loppan tillsammans ute på krogarna. Det kan ju inte bli bättre! Jag hoppas av hela mitt hjärta att du har en toppendag och att du och ditt grymma innebandylag tar hem segern från Stockholm nu!! Och när du kommer hem ikväll hoppas jag innerligt att du får dig en härlig och onykter kväll i Linköping! Njuuuuuuuuuut av livet och av friheten. Jag älskar dig och skänker dig massor med kärlek, pussar, grattiskramar och positiva tankar.


En bild från min lyckade 18års-fest i augusti månad

Målarn'

Gud vad min älskling kommer att bli stolt över mig när han kommer hem! Jag har nämligen agerat målare under hela min lediga dag och nu vill jag lova att jag har hunnit med massor. Det börjar verkligen ta sig - Sängen är snart färdigmålad och sedan har jag börjat med lite prudnadssaker och även skostället. Det blir så snyggt verkligen (synd jag inte tagit "förebilder" kom jag på!) och i det här fallet så tror jag att det är målarens förtjänst att det blir sådär extra supersnyggt, haha. Tror inte ni?

Tänk vad glad min älskling kommer att bli. För det första så slipper han att ta itu med allt detta när han kommer hem från jobbet, och för det andra så lär han bli stolt över mig som är så duktig som tar saken i egna händer.

Vem vet, det kanske är något jag ska satsa på, det här med målaryrket? Det skulle nog passa mig!!


Inte sant?

Dags att fortsätta, det är ju fan kul att måla. Men ack så jobbigt det är. Det känns i kroppen vill jag lova. Min rygg skriker, men envis som jag är så skiter jag i det. Här ska målas!!

Jag vill vara pepparkaksbrun

God kväll nyfikna bloggläsare. Hur står det till? Vad vill ni veta? Att det är snöstorm och pisskallt utomhus har väl ingen missat så det behöver jag väl ändå inte skriva så mycket om!? Antar att 89292927 andra har gjort det på sina bloggar idag, så jag skiter i det helt och hållet.

Däremot så måste jag bara få kläcka ur mig att jag saknar sommaren och min pepparkaksbruna kropp. Fan, vill ju knappt duscha längre. Så fort jag ställer mig i duschen så mår jag dåligt och blir illamående då jag är lika kritvit som de vitmålade väggarna. Ärligt alltså, jag överdriver inte. Det är sant. Jag tycker att det är så snuskigt tråkigt att vara svenne ibland, och speciellt på vintern.  TAKE ME BACK TO THE SUMMER!!!!! Jag bill vara brun och fräsch!






Mobilblogg - Min snygga vän


Det positiva med att höstlovet och ledigheten är över är att jag får träffa min snygging varje dag igen! :-*

En heldag i Linköping

Godkväll. Hur står det till? Jag själv är totalt jäkla svintrött och ska alldeles strax gå och sova. Jag och Simon har varit i Linköping hela dagen och shoppat. Vi åkte så att vi var på IKEA redan när dom öppnade, och efter fyra timmar inne i varuhuset så kom vi ut nästan 9000 kronor fattigare, hehe. Men satan alltså, vad fint vi kommer att få det. Jag vet att jag har sagt det förut, men ärligt alltså... Och nu har jag ÄNTLGEN fått min vita soffa och två mysiga fotöljer till. Jag är alldeles kär i dom!! Nu är det dags för målarna att komma hit och tapetsera om åt oss tycker jag allt, så att man kan börja spika upp tavlor och annat fint på väggarna.

Efter IKEA åkte vi till lite inredningsbutiker och inredningstokig som jag är, så kunde jag inte låta bli att shoppa lite där också, hihi. Man lever bara en gång, och då ska man fan se till och leva med. Eller hur? Trots att jag som bilförare råkade köra vilse när vi skulle hem (haha, fråga inte hur jag lyckades!!!) och trots att jag är sjukt trött i både kroppen och huvudet så måste jag säga att jag och min kille har haft en jättemysig och härlig dag idag tillsammans! Vi har planerat hur vårt hem ska se ut tillsammans, skrattat, pussats och kramats, hållt i handen och ja... bara njutit av livet ihop. Asmysigt! Jag älskar verkligen min prins!!



Två bilder från idag då vi åt frukost på IKEA

En av världens bästa fredagar

Åååååh, vilken härlig dag vi har haft, jag och min älskade systerdotter. Det var länge sedan jag hade en sån här mysig dag som jag har haft idag. Det hela började med att lilltjejen gapskrattade och slängde sig i min famn när jag kom och hämtade henne på dagis. Hon pussade och kramade på mig hur mycket som helst innan vi kom ut i bilen. Vad har vi gjort idag då? Varit i affären, bakat sockerkaka, lekt med dockor, målat, lekt i lekparken, dansat till bra musik, tittat på tv, ätit glass, lagat mat och kramats. Både jag och Freja har skrattat oss igenom den här dagen och jag hoppas att vi snart får en sån här kvalitetsdag igen, det vore toppen!









Vackra stunder i vårt liv

God morgon! Sovit gott? Det har jag gjort. Har inte drömt några konstigheter och inte vaknat av att jag legat oskönt, utan den här nattssömnen har varit toppen! Jag är pigg och gla' och det passar ju utmärkt eftersom att jag ska hämta min älskade systerdotter på dagis mitt på dagen idag. Vi ska hem hit och leka, baka och busa på eftermiddagen, jag och lilla Freja. Ska bli så himla mysigt!

Börjar självklart dagen med en ordentlig frukost
, och idag "inviger" (hehe, kan man säga så?) jag mitt te som jag fick av Pontus och Jennifer när jag fyllde år. Vet att jag borde ha öppnat och smakat det för länge sen, men jag ville vänta till vår nya lägenhet innan jag smakade det. Vet inte varför jag kände så egentligen, men det är vad jag har känt.

Te't heter "Vackra stunder i vårt liv" och det smakade gudomligt gott. Det här ska jag bjuda på när min älskade mamma kommer hit på myskväll, eller när jag och en fin vän är frusna på kvällskvisten, eller när jag och min pojkvän sitter framför tv;n och myser i soffan med kvällsmackor, just för att det heter som det gör, hehe.


Klockan är åtta...

... Och det är dags för:



Klockan är halv åtta...

... Och det är dags för:


Foodtime

Har precis kommit hem och in i värmen efter att ha varit ute på en långpromenad tillsammans med Therese och Freja. Det blev lite för kallt om öronen, men det var ändå hur trevligt som helst. Nästa gång är det inte bara Freja som har en varm och gosig mössa på huvudet, utan även vi stora barn. Så det så!

Nu sitter jag här och slänger i mig ris och korvstroganoff. Till det dricker jag kall julmust och det är hur gott som helst. Men titta, idag har jag faktskt tagit mig tid och ork att fixa rivna morötter till maten. Det är inte varje dag inte. Tycker nämligen att det är så besvärligt och onödigt att plocka fram extra saker och börja skära grönsaker när det bara blir mer disk och jag redan tycker att det är jobbigt nog som det är. Men idag, ja, då lyxade jag till det ordentligt. Haha!


Förvara dina smycken vackert

Jag tänker inte börja det här inlägget med och ursäkta mig inför er (vilka ni nu är?) bara för att jag inte har varit lika aktiv som jag brukar, nu på ett tag. Jag menar, jag väljer väl själv när jag vill skriva blogg. Eller hur? Det här är min blogg, inte eran. Och personligen så tycker jag att det lyser igenom inläggen och märks klart och tydligt om bloggaren skriver bara för att. Det blir ju liksom inget intressant då. Det är ju mycket roligare om inläggen är genomtänkta, både för den som skriver och för dom som läser.

Men vad har hänt sen sist då? Massor vill jag lova! Kan väl dra en lång historia kort: Jag är så jävla lycklig och jag är så tacksam för att allt har blivit som det har blivit. Jag har än en gång fått bevisat vilka som är riktiga vänner och vilka som ska sorteras bort. Jag har tillsammans med min pojkvän fått tag i en jättefin lägenhet som vi numera bor i och det kommer att bli superfint hemma hos oss när allt är klart. Nu är det ju lov också, och under mitt absoluta sista höstlov så går jag runt här hemma och målar, plockar iordning, inreder och har det toppen. Jag är nöjd med livet helt enkelt!

Innan jag ska gå och fortsätta måla i våra garderober så vill jag bara visa någonting vackert för er. Kommer ni ihåg våningsfatet som jag nätshoppade? Jag har plockat upp det nu och lagt mina favoritsmycken på det. Våningsfatet kostar 350 kronor på jotex.se. Jag är verkligen jättenöjd med det här. Det blev så fint! Håller ni inte med?