VÄRLDENS BÄSTA FÖDELSEDAG!

Jag har verkligen haft världens bästa födelsedag detta år! Festen som jag anordnade blev inte annat än perfekt, middagen hos storasyster i lördags var hur mysig som helst, och gårdagen, min födelsedag var toppenbra både i skolan och sedan hemma hos pappa. Tack tack tack tack till er alla som har varit med och firat mig. Jag kommer aldrig att glömma mitt 18års-firande. Aldrig! TACK ♥

Gårdagen, alltså min födelsedag, började med morgonmys tillsammans med älsklingen min. Han gjorde iordning frukost, tände ljus och myste till det riktigt ordentligt. Kändes riktigt lyxigt!


Här ser ni en nyvaken, trött med väldigt glad Jenny


I skolan mötte jag upp en av världens bästa människor, Cathrine, och fick en jättehärlig grattiskram. Hon drog med mig ner på stan och bjöd mig på världens godaste fika, som mer vart som en lunch, hehe. Supersmarrigrt! Grillad panini med skagenröra, sallad med tzatziki. Verkligen jättegott! Vi satt där i 1½ timme, hon och jag, och pratade om allt mellan himmel och jord och det var hur mysigt och trevligt som helst.

En nöjd 18åring


En annan mycket underbar vän och klasskamrat, Jessika, kom en aning senare till skolan. Hon hade med sig en jättefin rosa ros som var inslagen asfint i grönt papper och selofan. Jag blev förstås väldigt glad då jag redan har fått jättefina presenter av både Cathrine och Jessika. Dom är så underbara, världens bästa vänner!!




Efter en trevlig skoldag så åkte jag hem till Vingåker igen. Passade så bra att jag kunde åka med Simon hem från Katrineholm. Vi åkte hem till pappa och Anne-Elise dit släkten också kom.


Andreas (lillasysters pojkvän), lillasyster Isabell och jag äter mat

Två söta kusiner med ögonen stängda och så min fina pojkvän


Anne-Elise, farfar, farmor, faster Maria, Richard, Unto, Irma och pappa

Efter att alla ätit så var det dags för mig att öppna paket. Jag hade verkligen ingen aning om vad jag skulle få då jag inte har önskat mig något speciellt egentligen. Så det här året hade jag verkligen ingen aning om vad jag skulle få, inte ens av Simon.

Jag är i full gång


Fick en jättefin bok av pappa och Anne-Elise. En bok om - Jenny 0-17 år -


Nästan i slutet av paketöppningen började jag skaka, gråta och krama om
pappa....
Varför?


Jag blev så otroligt jäkla överraskad, förvånad, GLAD och paff! Kolla vad jag håller i...


JAG FICK EN BIL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Jag kunde inte fatta att det var sant...





Här står jag, med gråten i halsen, smink under ögonen och skakig i hela
kroppen, med MIN bil. Min fina bil! Ni kan inte fatta känslorna i mig just då.
Jag fattade det inte.


Jag är helt paff fortfarande. Jag kan inte fatta det. Det känns så overkligt alltihop! En bil!? Jag är 18 år. Äntligen! Och jag måste bara säga det igen, men jag har nog aldrig varit med om någon bättre födelsedag i hela mitt liv. ALLT blev så perfekt liksom. Allt! Jag kan inte med ord förklara hur nöjd jag är över allting.

Jag är nu massor med rosa heminredningssaker, skor, kläder, godis, bensinpengar och en bil rikare!! Och till sist men inte minst - Jag är massor med härliga känslor, energi och underbara minnen rikare. Jag kommer aldrig att glömma mitt 18års-firande. Tack tack tack tack tack till er alla. Jag älskar er! Vet inte vad jag ska säga mer just nu.... Har inte riktigt fattat allt. Måste nog smälta det lite till.



IT'S MY BIRTHDAY!

Nu är den äntligen här - Min födelsedag. SOM jag har längtat! Det är den 30:e augusti och min artonde födelsedag idag! Känns helt underbart. Jag har verkligen längtat efter den här dagen! Åh åh åh... :) I'm happy! 18 barre.


Om lite mer än...

.. 2½ timme fyller jag 18 ååååååååååååååååååår!!! Känns helt..... sjukt. 18 barre. Snart så.

Födelsedagspresenter från vännerna

I fredags, när jag hade min omtalade 18års-fest, fick jag så himla mycket fina presenter från mina älskade vänner. Jag blev så glad, och paff! Inte kunde jag tro att jag skulle få såhär fina och gulliga presenter. Nej, gud nej. Jag tror att ni alla som var där märkte hur överraskad och otroligt glad jag blev. Det lät som en skiva som hade hackat upp sig, för jag sa: "Tack snälla ni, tack tack tack. Åhhh gud, tack. Tack tack tack!" hela tiden, haha!! Var länge sedan jag kände mig så uppskattad och överraskad, så alla "tack" kom direkt från hjärtat. Jag måste bara få säga det igen - TACK alla vänner! Jag älskar er! ♥


De 18 rosorna ni ser på bild, fick jag av pojvännen min


Rosa fina saker till nya lägenheten från Hanna & Michaela


Rosa godisskål full med godis, armband och hårspännen från Emma


Vin av Christian



Fräcka höstskor och ett fint armband av Jessika & Johanna


Söt pajform, hallontryffel och te från Jennifer & Pontus


Vin av Sofia


Coola smycken från Jessika nr 2, hehe


Örhängen av Cathrine



Söt rosa skål full med rosa godisar av Malin



Halsband och armband av Josefin & Philip
(Fick även lite andra söta saker av Josefin, men dom behåller jag för mig själv:))


Tröja och halsduk av Ludwig, Anna och Julia

Nu...

...Håller jag och min pojkvän på att laga middag. Ikväll ska vi ha en kväll för oss själva då vi bara ska mysa och ta hand om varandra med pussar och kramar! ♥




VÄRLDENS BÄSTA 18ÅRS-FEST

Hej på er! Nu är det söndag och jag har hunnit smälta allt det underbara som hände i fredags och som hör min 18års-fest till. Det är fortfarande så sjukt mycket glada och härliga känslor i mig och som jag inte riktigt kan sätta fingret på och beskriva med ord. Men jag vill bara säga att jag är så himla tacksam att mina vänner finns och att dom gjorde min 18års-fest till världens bästa 18års-fest. INGENTING kunde ha blivit bättre!!!

Jag skulle kunna skriva en bok om det här, men det ska jag inte, utan jag tänkte istället slänga in massor med bilder som får tala mycket för sig själva. För jag vet inte hur jag ska kunna återberätta en hel kväll som bjöd på många skratt, många kramar, många glada miner, många roliga lekar och aktiviteter, god mat, god dricka, tårta, chips, underhållning och allt det där som vi som var där, vet. Men jag vill att ni alla som läser det här ska veta att jag hade världens bästa kväll, någonsin, i fredags och jag är så jävla glad för precis allt som hände. Alla pengar, all tid, energi och planering bakom denna kväll, är helt klart utan tvekan värt det!

































TACK FÖR ALLT, mina älskade vänner! Jag älskar er så satans mycket. Ni är bland det absolut bästa jag har! Tack tack tack tack tack för allt!


L-Y-C-K-A-T

Åååååhw!!!! Min 18års-fest igår blev så jäääääääääävla lyckad. Jag är så glad verkligen att allt blev sådär perfekt. Har absolut inte haft så roligt på väldigt länge ska jag säga er!!

Berättar mer imorgon, för jag är upptagen med annat just nu. Vill bara fram tills dess tacka ALLA mina älskade vänner som kom igår, och som gjorde kvällen sådär sjukt jävla underbar!! Tack tack tack. JAG ÄLSKAR ER!!!!

Som sagt, hörs imorgon och då ska jag berätta mer.
PUSS!!!!! ♥

27:e augusti 2010

God morgon allihopa! Sovit gott? Jag har sovit förvånandsvärt bra faktiskt. Trodde jag skulle ligga och grubbla hela natten på hur festen och allt skulle bli, men icke. Det känns som att jag/vi har läget under kontroll nu.

Är hemma från skolan idag då vi skulle leka lekar med klassen. Känns som att jag har lite viktigare saker och fixa med under dagen, haha. Blev verkligen inte en sån ansträngande "första vecka" för mig. Gör mig i och för sig ingenting!

Ska fortsätta äta på min frukost nu,
sedan ska jag sätta fart och få allt som står på min "att-göra-lista" gjort, innan klockan blir för mycket, innan folket kommer, innan min 18års-fest drar igång!! Åh, äntligen är den 27:e augusti här, dagen med stort D. Jag har längtat så mycket! Och, som grädde på moset ser faktiskt vädret mycket lovande ut. Det ska iallafall inte komma en droppe regn enligt prognosen och nu skiner faktiskt solen utanför mitt fönster. Wiiiiiiie!!



Titta vilka söta, gamla bilder jag hittade!!

Godnatt kära ni

Nu ska jag sova, så att dagen med stort D kommer fortare, hihi. Jag kan inte med ord beskriva hur mycket jag längtar tills imorgon!! Jag hoppas, tror och vill att allt blir sådär perfekt. Med all min tid, fantasi, guldvärd hjälp och energi så tror jag inte att det kan bli något annat än en toppenkväll i det stora partytältet med härliga människor, god mat, tårta, snacks, alkohol och roliga aktiviteter.

Har haft en fullproppad dag idag igen. Det hela slutade med att vi betällde pizza, jag och älsklingen. Till det blev det en iskall Coca cola och massor med vitlökssås. Fett gott! Men, nu till den stora frågan, varför äter man altid pizza tills man mår illa?! Jag fattar inte...

Nej ni, nu ska jag hoppa i säng.
PUSS & KRAM TILL ER ALLA ♥

New make-up

Igår köpte jag en ögonskugga och eyeliner från Loreal samt lösnaglar från Depend. Har inte testat sminket ännu men imorgon är det mer än dags att inviga det. Hoppas det är något att ha. Jag är inte mycket för "budgetsmink" men det här får duga nu då min ekonomi inte är på topp. Och jag har faktiskt hört mycket positivt om "billigt smink" och för mig spelar det ingen roll vad det för märke på produkterna som jag använder så länge dom inte förstör min hy och så länge sminket håller sig på sin plats :)


135 kronor. Älskar färgerna!!


115 kronor


Ca 80 spänn. 24 naglar och ett superstarkt lim

NAILS

Som ni märker är jag inte så aktiv här just nu. Det har och göra med att jag har fullt upp med annat, närmare bestämt alla förberedelser och allt fix inför festen. Det tar mer tid än vad man tror och det är så mycket småfix runt omkring som man inte riktigt har räknat med.

Idag har jag bland annat hunnit fixa mina naglar. Det gör så otroligt mycket när man snyggar till dom ordentligt, man känner sig så mycket fräschare. Slänger in en bild innan jag måste gå och handla lite, åka in till stan och fortsätta fixa med annat tills imorgon. Berättar vid ett annat tillfälle hur jag har gjort dom såhär snygga:



Det går i 100

Ja ni... Det är väl nu allt är igång som vanligt igen antar jag - Klockan blir alltid så mycket på kvällen innan man är klar med allt som man "måste" vara klar med. Det är alltid så när skolan och alla rutiner är igång! Men men...

Som ni förstår så tyckte jag att det var underbart att träffa världens bästa klasskamrater idag. Jajamen, självklart är det Jessika och Cathrine som jag menar. Gud så jag har saknat dom två guldkornen alltså. Känns skönt att skolan och allt är igång igen faktiskt. Vet inte varför jag har så mycket positiv energi när det gäller skolan, egentligen, men jag antar att det är för att jag vet att det är sista året nu. Sista året ever.

Idag var det i och för sig en sjukt onödig skoldag. Vi kom dit, fick lite information, slutade för dagen. Klockan var då strax innan halv tio. Jag, Jessika och Cattis drog ner på stan och kom inte därifrån förren strax efter fyra. Vi har sprungit runt i affärer, ätit på Mc'Donalds, fikat tillsammans med Alexander, skrattat, tagit kort och haft det sådär roligt som man bara kan ha tillsammans med dom där två, hehe. Underbara vänner!!!

Nej ni, klockan går och jag somnar snart sittandes.
Imorgon börjar jag inte förren 11:05, MEN jag ska upp tidigt iallafall
- Körlektion står på schemat.


Bild från idag

Vad är en fest utan partytält?

Ikväll har jag tillsammans med pappa, Anne-Elise, Simon, Anton och Pontus slagit upp partytältet som jag tillsammans med mina vänner ska fira i på fredag. Åh, jag längtar så mycket nu!! Ska bli så sjukt roligt verkligen.

Vi var ett bra team som fick upp det gigantiska tältet på bara en timme. Snacka om teamwork!! Tack för hjälpen allihopa. Jag är så glad och tacksam att ni ställer upp. Det betyder massor för mig, och min 18års-fest + födelsedag ska bli så bra att jag aldrig glömmer den!! Aldrig någonsin.

Nu springer klockan iväg. Dags att fixa lite med annat. Imorgon börjar ju skolan, på riktigt.



Pontus, Anne-Elise och pappa i full gång


Finfina pojken!


Mina hjärtan. Det ena har dock ögonen stängda, varför? Haha, pluttis.


TEAMWORK, yeah yeah.

4 månader kvar till julafton

Idag är det den 24 augusti vilket betyder att det är julafton om exakt fyra månader. Känns ju lite sjukt. 4 månader är ju ingenting, egentligen. Det kommer ju att gå fort fram tills dess. Egentligen gör det inte mig så jättemycket att hösten är väldigt nära nu och att det snart blir mörkt och kallt och att så småningom snön kommer. BARA det inte blir en lika lång och dryg vinter som vi hade förra året, för DET orkar jag inte! Jag vill kunna gå ut utan att bli dränk i all snö...

Men tänk er... Fyra månader kvar till julafton. Hur känns det tycker ni?






























Ja ni, julen är ju verkligen mysig trotsallt. Det bästa är ju att man träffas allihopa, äter mat, umgås och skrattar. För och inte tala om hur mysigt det är att gå runt i ett hem där det är levande ljus överallt medan det är kallt, mörkt och snöstorm utanför dörrarna...

24 augusti 2010

Kom hem för ungefär 40 minuter sedan. Jag har hinnit tryckt i mig lite för mycket chips och dipp och skitit. Har ont i både huvudet och magen. Laga "riktig" lunch kanske vore något... Chips och dipp håller inte i längden.

Jag har varit i stan och kört en körlektion som började 08:20 imorse. Sedan har jag passat på att plugga teori när jag ändå var där och då jag väntade på pappa. Det passade så bra att jag kunde åka med honom både in till stan imorse och även nu hem till Vingåker igen. Skönt som fan att jag slapp ta bussen!



Jag var även med och lastade på några ställen. I bild ser ni min duktiga och braiga pappa

Imorgon börjar skolan igen, på riktigt. Igår sket jag i att gå eftersom att vi i stort sätt bara skulle dit och hämta vårt schema (som för övrigt verkar suga getpung?) och idag är vi lediga hela dagen. Men imorgon kör det igång igen och jag är taggad till tusen. Ska bli skönt att komma igång, sista året och allt.

It has been a long day, today

Som överskriften lyder så har det varit en lång dag. Jag har fått en hel del bra saker gjorda, bland annat alla "teoripluppar" på körskolan. Jag är så jävla glad!! Äntligen har jag klarat alla, så nu har jag bokat in mig på uppskrivningen och uppkörningen. På tal om körskolan och allt.. Vet ni något sjukt (roligt) som hände? Efter att jag klarat alla pluppar så gick jag in till kontoret, till körlärarna, och bad dom skriva upp mig på kö till uppkörningen och det. Jag blev kvar där inne på kontoret i ca 5 minuter då jag matade på med frågor (jag undrar alltid så mycket och jag vill alltid vara 100% säker på hur allt ska gå till, haha) och under dessa 5 minuter får jag en hel del imformation. Bland annat om hur lång kö det är på uppkörningen och uppskrivningen och också hur många fel man får ha på teoriprovet. Malin, körläraren som jag pratade med, förklarade att "sluttesten" som man kan göra på skolans datorer är väldigt svåra och man ska inte bli arg eller ledsen på sig själv om man får väldigt många fel då "sluttestet" är ett ihopsatt prov från alla olika kapitel. Aja tänker jag, fan också, men äh, jag ger det en chans. Det gjorde jag rätt i! 69/70 poäng fick jag och det är ju godkänt med en stor marginal och jag blev skitglad!!

Det jag vill komma fram till... Jag är så jävla glad att jag har tagit körkortsteorin på allvar. För er som vill veta så har jag läst hela boken två gånger, strykit över allt det viktigaste med överstrykningspennor, samt antecknat 28 sidor i mitt rosa skrivhäfte. Det lönar sig och all slit känns så jäla värd alltså. I'm happy and very proud of myself.

Nu ska jag fortsätta käka chips och dipp och bara va'
Är ledig från skolan imorgon tydligen, gött då. Jag tackar och tar emot :)

Måndag och sensommar

Hej på er. Måndag igen, men inte vilken måndag som helst. Idag börjar jag skolan igen efter ett långt och härligt sommarlov, och inte nog med det, jag börjar för sista gången i mitt liv. Känns underbart!! Dock struntar jag i att åka till skolan och ett "upprop" som varar i 30 minuter. Jag ska istället åka till körskolan och plugga teori, sedan ska jag till Hud&hår och vaxa mig och sist men inte minst ska jag ut och övningsköra lite.

Filmkvällen igår var asmysig tillsammans med mitt hjärtegull. Filmen var faktiskt bra (vi hyrde ju "Brothers"), lite tung och otäck, men bra. Jag grät några skvettar, men eftersom att jag hade älsklingen bredvid mig så gjorde det inte så mycket, han tröstade mig ju med sina pussar och kramar, hehe.

Solen skiner idag och det ser ut som en riktigt varm sommardag när man tittar ut. Dock så är det inte så varmt i luften som det ser ut. Mina vänner, det är ju sensommar, snart höst... Därför vågar jag inte springa runt i shorts och korta kjolar längre. Tänk om det blir för kallt, tänk om regnet kommer, tänk om.....

Ha en bra dag allihopa. Vi hörs ikväll igen, fram tills dess har jag fullt upp med annat. Kram ♥


Movienight

Nu har vi varit och hyrt film, köpt chips och blandat iordning dipp. Dags för en myskväll tillsammans med Simme. Åh, det ska bli så mysigt. Jag älskar filmkvällar!! Hoppas att ni också har en fin kväll


Tacos

Idag har jag myst med min fina pojkvän precis hela dagen. Eller nej, nu ljög jag. Han låg ju och sov fram till halv ett då jag blev alldeles för rastlös och valde att hoppa på honom tills han vaknade. Haha! Dock så förstår jag honom att han behövde sova. Han har jobbat hela veckan plus hela dagen igår, sedan gjorde han andra saker efter jobbet och kom inte hem förrän senare på kvällen. Sedan slutade gårdagskvällen/natten med att vi låg uppe och pratade fram till klockan blev 01:40.

Nå.. Vad ska jag säga då? Idag har jag myst med min fina pojkvän halva dagen, HAHA. Nej, men ni fattar... Nu ska jag ge mig.

Det var länge sedan det bara var han och jag, vi två tillsammans en "hel dag". I veckorna jobbar han och är inte hemma förrän vid 17, och nu har det varit flera helger på rad som har varit fullspäckat med annat. Men idag, och ikväll har vi tid för varandra och det behöver jag ♥ Någon att prata med. Någon som kramar om mig när jag känner att jag behöver det. Någon som får mig att le

Nu har vi precis avslutat en mysig middag. Kvällen till ära blev det tacos och det var gudomligt gott och väldigt länge sedan jag åt det sist.



Questions and answers

Jag vet, jag vet, jag veeeet att jag är jättesen med svaren från frågestunden och jag vet att jag lovade ett "videosvar" men det blir inte så iallafall. Men ha, där fick ni bara för att ni också är så jävla sega på att kommentera, våga fråga och så hela jäkla tiden. Så, kvitt?

Anyway, här kommer del 1 av svaren! :)

beskriv dig själv med 3 ord.
Social, glad och framåtriktad

vilken kändis skulle du helst vilja dejta?
Tjej? Angelina Jolie. Kille? Utan tvekan Cam Gigandet! 


vad är det bästa med simon?
Oj, det finns så mycket!! Han är väldigt, väldigt snäll och omtänksam. Han är alltid en glad och rolig person vilket betyder att vi skrattar en hel del tillsammans vilket är väldigt viktigt i ett förhållande - Att man har kul ihop. Sen så kysser han väldigt bra och är en kung på att massera.

En bild från förra sommaren


vart och varför ska ni flyta? :)
Vi ska flytta in till Katrineholm, till en jättefin tvåa på öster. Varför? Ja, för att vi vill det. Nej, men det har mest och göra med att det kommer att underlätta för mig som fan att komma till skolan och sådär.


skulle du kunna tipsa om en snygg men ändå enkel "partyfrisyr" för mellanlångt hår? :)
Oj, det är ju jättesvårt att svara på såhär. Det har ju mycket och göra om vem DU är som person. Vem som passar i vad, och inte, är ju verkligen jätteindividuellt. Men såhär generellt skulle jag vilja säga att: Var inte rädd för att framhäva volym!

Sedan så finns det ju HUR MYCKET SOM HELST man kan göra. Men en enkel frisyr.... Ja, varför inte locka? Kanske "sätta upp"/markera ena sidan. Med lite lockar och volym så kan man med hjälp av lite spännen sätta upp håret och gärna med "en slarvig" look.

Vill man lägga fokus på sminket så kanske man till det vill ha en ännu enklare frisyr? Då kan man göra det så enkelt att man plattar håret, kammar fram en mittbena, tuperar lite och låter det vara. Eller så kan man kamma allt hår slätt, sätta håret i en toffs ganska långt upp på huvudet.

Nej, fy. Haha, det här blev för rörigt känner jag. Vet ni vad? Jag ska fixa lite enkla festfrisyrer och fota steg för steg till er någon gång. Blir så mycket lättare då. Vad sägs?


Vart är det ni ska flytta?
Som jag svarade tidigare - Till Katrineholm.

hur känns det inför sista året?
Det känns jättebra! Jag är skittaggad verkligen! Är såhär i efterhand otroligt glad att jag tackade nej till sommarjobb, det har lett till att jag kunnat samla på med massor av kraft och energi och det ska jag lägga på sista året i skolan. Ska även bli skönt att komma igång med alla rutiner igen, man blir så seg av att inte ha några. Iallafall unde en längre tid, hehe.
 
varför behöver du ett usb för att lägga in dina bilder?
Alla bilder på min blogg, i stort sätt, är fotade med min mobilkamera. Och i min mobil sitter ett minneskort där alla bilder sparas, och för att kunna föra över dom till datorn så måste jag sätta i mitt minneskort i ett usb-minne som jag fick med istället för massor med sladdar, som jag sätter i datorn. Hajjar du? =)


Hej!
Mitt hår bli ofta och väldigt fort fett, därför känner jeg ett behov av att tvätta det nästan varje dag vilket jag VET inte är bra.. men inte kul att gå runt med fett hår. Har du några bra tips som man kan göra åt det?

Gå till frisören och köp rätt produkter. Det finns massor med bra alternativ och använder du rätt produkter så ska det nog hjälpa ska du se. Förresten, har du använt torrschampo någon gång? Testa det annars.


Varför bloggar du? Vad är det som får dig att tycka det är värt att skriva här? :)

Haha, ibland undrar jag samma sak, haha. Nej, men grejen är ju den, att jag ALLTID har älskat att skriva. Alltid verkligen! När jag var liten skrev jag dagbok varje dag, ibland flera gånger om dagen, och så fort vi får en skrivuppgift i skolan så blir jag superglad. Det som får mig att fortsätta och tycka att det är så himla kul, är att jag får beröm för det - Folk ger positiv kritik, och det är jättekul!


Var det svårt för simon att förlåta dig efter att du vart otrogen?
Nu skulle ni ju ställa frågor till MIG. Jag kan ju inte sitta och svara för någon annan i min blogg, tyvärr. Men om ni tänker efter så förstår ni nog själva att det inte är så jättelätt att förlåta en sådan sak.


vilka sporter har du hållit på med under åren?
Fotboll och volleyboll. Volleybollen blev seriös. Jag höll på i.... få se..... vad kan det bli... 4 år? Äh, jag vet inte riktigt, men jag höll på ett bra tag iallafall och jag tyckte att det var skitkul. Eller ja, det tycker jag fortfarande. Brukar faktiskt fundera på att börja igen....


Snälla, låt mig vara?!

Jag vet inte HUR MÅNGA (förlåt, ursäkta mitt ordval) idioter det är som har skickat vänförfråningar till mig på Facebook. Varför jag tycker att dom är idiotiska är för att dom inte känner mig, dom vet inte ens vem jag är och det enda dom vill är bara att jag ska gå på allt dom skriver och sedan..... ja, ni fattar. Och vad har man för liv, när man sitter på Facebook och samlar på vänner som man inte ens känner? Ärligt talat.

Liksom, VARFÖR? Vad vill alla? Tror dom alla att jag är dum i huvudet? Det som är så sjukt i allt är att när man frågar vem dom är, så kan dom inte svara. Och när jag blir "för på" med mina frågor (jag är en sån som frågar rakt ut liksom) så blir dom obekväma och slutar svara. Vissa orkar man inte lägga ner energi på, men ibland kan man inte låta bli. Kan ju ha och göra med att jag är lite nyfiken också, haha. Se några av alla sjuka mail här nedan:


Här slutade han att svara, gissa varför!!




Han erkänner ju iallafall, haha!!






Ja, ibland går det inte att låta bli att "spy"




Man kan tro att detta är ett skämt, men icke.


Middag och tårta

Ikväll har vi firat en mycket rolig och stor händelse. Som ni säkert redan vet så har min älskade pappa och hans fru köpt ett nytt hus ute på landet som dom håller på och renoverar. Det kommer att bli världens drömhus när det är klart och man kommer att trivas som fisken i vattnet där ute! Dock har det gått tre månader sedan dom la ut det "nuvarande huset" på försäljning och inte en enda kotte har nappat, förren igår och idag, och DÅ gick det hela väldigt fort. Huset är nu sålt!!!


Det är givetvis med mycket blandade känslor som jag kommer att säga adjö till det här huset. Det är liksom det första och enda huset som jag har bott i tillsammans med pappa sedan han och mamma skildes och jag pratar nu om drygt elva år. Klart att det betyder mycket, det här huset. Det finns många minnen här, och som alltid kommer att höra hemma här och det är klart att jag inte kommer stå och skratta dagen då jag stänger ytterdörren för sista gången. Det kommer självklart att bli jobbigt. Elva år, elva fina år, tillsammans med pappa.


Samtidigt som det är många blandade känslor i mig just nu så väger dom glada och förväntansfulla över med råge. Jag är 100% säker på att det nya huset kommer att bli perfekt. Det kommer att bli något speciellt, något nytt, när det ligger på landet och allt. Det kommer att bli supermysigt och jag tycker helt klart att det här är rätt beslut. Det är liksom nu det gäller.


Vi har "firat" med en mysig och god middag ikväll, jag, Simon, pappa och Anne-Elise. Vi har grillat fläskfilè och majs. Till det blev det klyftpotatis, kallsås och baguetter. Supersmarrigt! Och bara för att sätta grädde på mosen eller pricken över i:t, så bakade jag en tårta till efterrätt bara för att göra den här kvällen mer "speciell". Det är ju trots allt en ganska så stor händelse det här ♥




<3


Rätt rosa

Min och älsklingens nya lägenhet kommer att inredas i VITT, ROSA och TURKOST, samt lite "sandfärgat"/beight,brunt. Detta betyder att jag mer än gärna tar emot sådana gåvor, hihi. MEN, det får inte vara vilken rosa färg som helst, utan det är ljusrosa/babyrosa som gäller. Absolut inte skrikrosa!!




Är ni med mig? Detta är viktigt!! :)


Fix och trix

Satan vad klockan går fort när man har fullt upp med någonting. Jag håller på att bränner skivor, kollar runt på heminreding på Internet och försöker få ihop en rimlig önskelista. Åhh, det finns så mycket som jag vill ha i "heminredningväg" så jag nästan blir tokig! Jag vet precis hur jag vill ha det ju, och jag hoppas att jag snart har det så också! Jag ska spara varenda krona och lägga det på hemmet tills jag känner mig nöjd.

Jag vill, jag vill, jag vill, jag vill, jag vill såååå gärna ha detta!!!!!!




"Önska dig vad du vill"

Det börjar dra ihop sig - Om 9 dagar fyller jag 18 år. Min familj och mina nära och kära börjar bli lite stressade då jag inte vet vad jag önskar mig. Men jag tycker det är så svårt, att komma på vad man vill ha. Just nu känner jag faktiskt också att det finns så mycket annat än materiella ting som man vill ha. Jag till exempel, skulle kunna önska mig fred på jorden, att alla våldtäcksmän, mördare, pedofiler och kvinnomisshandlare dör ut, att alla komplex som finn hos oss tjejer försvinner, att alla sjukdommar som finns i vår värld bara försvinner och att alla är snälla mot varandra och tar vara på det som man faktiskt har.

Men, man kan ju inte alltid få som man vill. Det är ju det som är det "fina" i det här med och önska sig, man vet ju aldrig vad man får. Det är som mamma och pappa alltid har sagt, enda sen jag var liten: "Man får önska sig precis vad man vill, men det är ju inte säkert att man får det" och det är ju sant, det stämmer ju. Ingen skulle kunna tillfredsställa mina önskningar som jag nämnde nyss, det vet jag ju.

Hur som helst, så ska jag tillbringa den här dagen med att sitta och komma på vad jag önskar mig till min 18års-dag. Men tycker inte ni också att det är svårt med sådant här - Att önska sig presenter? Det finns ju somsagt så mycket man vill ha...



Dålig nattssömn

Trots att inte allt i mit liv är perfekt (INGEN har ett perfekt liv, så jag måste lära mig att leva med det på något sätt) och trots att jag knappt har kunnat sova på hela natten, så ska jag försöka göra det absolut bästa av allt. Frågan är bara hur, vad som är det bästa sättet (?!) Det är nu jag skulle behöva er... Mina älskade, mitt kött och blod.  Era råd, er kärlek, er hjälp.

Jag tycker att livet är skrämmande på många sätt. För det första så år folk runt och hatar varandra och bråkar om någonting som egentligen bottnar i ett missförstånd, skitsnack från någon annan eller helt enkelt någonting annat. VARFÖR försöker man inte lösa det istället för att gå runt och HATA, VARA ARG, FORTSÄTTA SNACKA SKIT bla bla bla...?! Varför? Och HUR kan en människa gå och snacka skit, göra om historier och förvränga sanningen bara för att göra det "bättre" för sig själv?! På någon annans bekostnad. Varför? Och HUR kan man sova på nätterna när man gör någonting sånt? Hur kan man se på sig själv i spegeln och inte få ont i magen och må illa?! Jag fattar inte. Det är totalt obegripligt.

Många som jag har pratat med säger att det handlar om avudsjuka.
Det vet jag att det gör, men frågan är bara hur långt det ska behöva gå? Ni fattar inte, livet är så jävla kort! Varför slösa bort det på ett sånt här sätt? Det är fullt realistiskt att jag skule kunna bli dödssjuk igen, eller att man är med om en bilolycka, får cancer eller någon annan sjukdom.. Skulle vi inte då ångra oss som in i helvete, på VAD vi la vår energi på, och att vi varit så sjukt dåliga på att ge kärlek, visa repekt, skratta och vara glada?! För är en dödlig sjukdom ett faktum, ja då är den det, det finns ingenting och göra.

Tänk på två saker allihopa:

- Livet är otroligt kort för att slösa bort på sådana här saker. Njut istället, ta vara på dom du älskar och skydda dom med hela ditt hjärta från allt det onda som finns där ute.

-  Sanningen kommer alltid fram på ett eller annat sätt, så att snacka skit och göra om historier är meningslöst.

Inte trode jag att livet var så svårt när jag var liten, då vi sprang runt i huset och lekte, då min största sorg var att favorittröjan till min docka Lisa var borta eller att alla inte ville vara med och spela bandy på tomten...

Man ska vara glad, vara fylld med kärlek och energ! Man ska skratta och njuta gott av livet. Inte ska man leva i en bubbla, med tusentals frågor som man vill ha svar på. Med all hjälp som jag har fått har jag faktiskt bara två frågor kvar... Men dom behåller jag för mig själv, iallafall i det här sammanhanget.


Somsagt, man ska vara gla'

....

Jag satt precis och försökte lätta mitt hjärta, men då jag har så svårt och göra mig kortfattad, så sket jag i det.' Och det var nog bäst... Ja, för hur ska jag någonsin kunna göra allt detta till en KORT historia?

Det gör så ont. Fruktansvärt jävla ont. Jag önskar av hela mitt hjärta att det här aldrig hade hänt. Just nu finns det så otroligt många frågor som jag vill ha svar på, men var finns dom?!


TODAY


Jeans från BikBok, skjorta från Boomerang, skor från Converse, väska från Puccini

19:e augusti 2010

God morgon alla. Pigga och glada? Det är faktiskt jag och det känns toppen trots då klockan bara är strax efter sju. Anledningen till att jag är uppe såhär tidigt är för att jag ska med bussen in till körskolan för att köra en körlektion. Känner mig riktigt taggad idag faktiskt! Göttmos.

Det blev inte riktigt som jag hade planerat igår som ni kanske märkte!? Jag skrev ju att jag skulle vara tillbaka efter två timmar, men det gick ju så långt att jag inte ens "hörde av mig" på hela kvällen, haha. Grejen är den, att det tog mycket längre tid att klippa gräs än vad jag hade räknat med då det var sjukt långt den här gången. Sedan så ringde världens härligaste Emma Karlsson och ville ses ett tag. Vi var här hemma, snackade skit, bakade blåbärspaj och det hela slutade med att jag åt så mycket att jag hade svinont i magen hela kvällen. Typiskt mig!!

Nej ni, nu ska jag ta på mig kläder och dra på lite mascara.
Har ni tur kanske jag hinner slänga upp lite bilder innan jag drar.

Hörs sen

Nu ska jag iväg till pappas jobb och klippa gräs. Det kommer att ta ca 2 timmar, och när jag är hemma igen ska jag fixa ihop ett inlägg till er där jag ger er bra tips om hur ni börjar skolan på bästa sätt igen. Spännande va?

Ta hand om er så länge, så hörs vi.
JENNY

Jag fick igång den

Efter många timmar, svordommar, slag i bordet, irriterande stunder och uppdateringar så har jag nu fått igång  min gamla, sega dator. Haha, fyfan vilket jobb det har varit.

Nu sitter jag alltså och bloggar ifrån min gamla stationära dator som jag fick av pappa för..... vad kan det vara (?).... 7-8 år sen? Mer? Jag vet inte. Rätta mig pappa, hehe! Min och Simons söta, lilla bärbara dator är inne på lagning och kommer ínte att vara klar förrän om minst tre veckor. Känns lite segt. Huvudsaken är att jag faktiskt fick igång den här, efter mycket om och men, för då har jag iallafall någonting att blogga och surfa ifrån.

Har hittat en hel del gamla bilder som väcker massor med känslor.
Både bra, underbara och dåliga såklart. Tänkte slänga in ett litet smakprov här. Enjoiy:


Det här var en skitrolig kväll med bästa Hanna. I början på 2006. MEN, kvällen/natten
slutade i katastrof, och jag får så otroligt mycket blandade känslor i min kropp när jag
tänker tillbaka. Det har inte med Hanna och göra, det som hände, utan någonting helt
annat. Do you remember, Hanna? ♥


Jag och min dåvarande granne, väldigt nära vän och gjädjespridare. Bilden är tagen 2006/08/19


Vår första "pussbild" ever :) Tagen i skolan i början av 2006

Bilden är tagen på min första "semester" utan någon av mina föräldrar. Här är vi i Göteborg
tillsammans med Simons pappa och hans syskon. Måste ha varit sommaren 2006.


Jag och min bästa vän, då vi hade börjat sjuan på Vidåkersskolan och var två riktiga busar
som gjorde allt som man inte skulle göra, HAHA.


Jag och min dåvarande klasskamrat, Michaela.


Bilden är tagen i Mallorca, år 2006.


Nykära, SMÅ, lyckliga och redan då visste vi att vi var menade för varandra. Förresten,
någon som minns hur sjukt nöjd jag var över mina byxor?! HAHA, jag älskade dom!


Jag fyller 15 år, tjejerna är hemma hos mif och äter tårta.


Storasyster Therese på min födelsedag, med älskade Freja i magen.

Nu fick nu se ett mycket litet smakprov. Jag tippar på att jag har ca 3000 bilder från förr, här på datorn, om inte mer. Skulle vilja lägga upp och visa hur mycket som helst, men jag har inte ritkigt tid. Dessutom så är det så himla svårt och återberätta allt och få med dom rätta känslorna när man ser tillbaka. Jag tycker faktiskt att man inte ska ändra minnena från förr, det vill säga, att man ser dom från fel vinkel. Vet inte hur jag ska förklara, men jag älskar att titta tillbaka och minnas iallafall.

Är otroligt glad att jag har tagit så mycket kort som jag faktiskt har, under mitt liv. Jag gör det ju fortfarande. Mer eller mindre varje dag. Det är viktigt tycker jag, för om några år kommer jag att tacka mig själv, än en gång, att jag fotat så mycket.

Jag gör mitt yttersta

För att få igång min gamla, sega dator.. DET ska ni veta!!


Wish me luck


"När kalla nätter..."

God kväll! Allt bra? Med mig är det finfint. Ska lägga mig i sängen och göra min underbara pojke sällskap. Dock ska jag inte sluta ögonen riktigt än, utan jag tänkte faktiskt lägga mig på spikmattan samtidigt som jag börjar läsa i en ny bok. Den här gången blir det Jessica Anderssons verklighetsbaserade bok som handlar om hennes tragiska uppväxt. Kan bli intressant men ändå en tung läsning. Jag avskyr alkoholiserade föräldrar som väljer bort sina barn! Det är bland det absolut värsta jag vet!! Någon av er som läst den förresten?


Jag tycker att hon är så vacker, Jessica Andersson.

Sweet dreams... ♥
Puss och kram
JENNY

Nu blev det kväller

Kom precis hem från affären där jag och min prins har handlat lite inför veckan. Så skönt att veckohandla och slippa gå till affären titt som tätt för att man har glömt någonting. Så det jag menar är att det är suveränt att skriva matsedel och sedan åka iväg och handla allt som behövs. Vipps, så har man alla "matproblem" väck!! Vi behöver aldrig tänka "Åh, vad ska vi äta idag då?" utan det står skrivet, svart på vitt, i vår lilla matsedelsbok. Assmidigt!! Testa själva.

Har tillbringat min kväll hemma hos farmor och farfar. Jag har klippt dom, sedan har vi fikat och bara haft det allmänt trevligt tillsammans. Simon var med också, så det kunde inte bli bättre. Jag tycker verkligen om farmor och farfars hus, att vara där hemma. Huset är fyllt med så mycket minnen, kärlek och harmoni från min barndom och fullt med så mycket farmorochfarfarkärlek med fotografier, plåtburkar, blommor och massor med gamla saker. För och inte tala om hur mycket jag tycker om er, farmor och farfar. Ni är bäst!!

Nu ska jag käka kvällsmat och försöka lugna ner min stressiga pojkvän som hela tiden har någonting för sig. Tänkte att vi skulle se ett avsnitt av Prison Break. Imorgon lämnar vi in datorn på lagning igen (vi tog hem den över helgen då vi  var tvugna att tömma och spara på alla bilder och så ifall det försvinner) men jag får förhoppningsvis igång min gamla dator så att jag har någonting att blogga ifrån medan den här rackaren är på lagning!

Smart uppfinning

Vill du ha glass? Nu? Utan att behöva ta dig till affären? Eller bestämma smak helt själv? Med Zoku Quick Lolly Maker fryser du din glass på 7-9 min. Efter att ha haft en del av maskinen i frysen i 24 timmar kan du använda den för att frysa dina glassar. Eftersom den har varit i frysen behövs ingen ström utan du kan ta med den ut i det fria!

 

Du kan göra nio glassar innan du behöver återfrysa maskinen. Eftersom du bestämmer själv vad glassen ska innehålla kan du enkelt göra randiga, färgglada, fruktiga eller "vad du nu känner för" glassar.

 

 


The last week

Nu har den sista veckan av mitt sista sommarlov börjat. Jag måste faktiskt erkänna att jag bara ser på det på ett mycket positivt sätt.

1. Det ska bli skönt att komma igång med alla rutiner igen. Att sova bort halva dagarna, ligga och käka onyttigheter varje dag, inte ha några tider att passa och allt det där, är inte alls roligt i längden. Jag är helt bombis på att en människa mår bra av vardagliga rutiner, tider att passa, osv.

2. Om bara 10 månader är det slut för gott. Då står jag på salongen och jobbar, dag ut och dag in och har all tid i världen att lägga all min energi åt det jag brinner för - frisöryrket. Jag längtar så jag spricker! Därför ska jag se framåt, räkna ner månaderna, veckorna och dagarna, dom stunderna då jag känner att skolan suger. För jag vet, det sista året kommer att gå så fort!!

Visst brukar man alltid känna och tänka: "Vart fan tog mitt sommarlov vägen?! Det gick ju så fort". Men det här året känner jag inte alls så, utan lite tvärtom. Jag har haft all tid i världen att samla nya krafter, bara slappat och tagit det lugnt, hunnit gjort det som jag velat göra och kopplat bort allt som har med skolan och göra, vilket annars kan vara väldigt svårt tycker jag. Jag har haft det riktigt avkopplande då jag tackade nej till sommarjobb och jag känner helt klart att jag gjorde rätt val. Nu har jag så sjukt mycket energi laddad i mig och jag ska lägga den på skolan, på det sista skolåret i hela mitt liv.










































































 

 

Vad har jag mer gjort då, som jag inte har med på bild? Det här är ju liksom bara en liten del av min sommar. Jag har festat, hängt med kompisar, varit ute och ätit, shoppat, klippt och färgat en del och massor med härliga saker! Min sommar har varit väldigt bra. Kan dock tycka att vädret har varit väldigt tråkigt den senaste månaden....


Icecream

Jag och Anne-Elise har varit ute och övningskört i 2½ timme, söndagen till ära. Tanken var att vi skulle hamna i Rejmyre, men det hela slutade med att vi befann oss i Finspång. Så kan det gå, när man inte har en inbyggd karta i hjärnan och en trög övningskörningslärare ;) Skoja bara!!

Det gick skitbra att köra, förutom en liten sak som råkade hända. Höll mig för nära kanten vid ett tillfälle då det kunde slutat med att vi hamnade i diket. ( Inte riktigt sådär grovt kanske... )

Efter vår långa runda så stannade vi förbi på Konsum och köpte glass. Våra pojkar fick faktiskt också en varsin,  (visst är vi snälla?;)) så nu har vi suttit på altanen och käkat en varsin glass. Skitgott!


15:e augusti

Hej på er! Sovit gott? Det har jag verkligen gjort!! Har sovit som en stock faktiskt, nästintill hela natten. Ovanligt. Har dock drömt sjuka drömmar, som vanligt. Haha, inatt drömde jag att jag skulle klippa håret på mig själv. Det hela slutade med att jag inte hade någonting kvar knappt. Ni vet, det blev ju bara ojämnt och när jag skulle rätta till det gång på gång så var jag ju tvungen att klippa av mer och mer. Vaknade faktiskt upp i panik, men så fort jag insåg att det bara var en dröm, så fortsatte jag att sova vidare. 

Idag då, vad händer? Jag ska ta med plastmorsan ut på en övningskörningsrunda, sedan tänkte jag faktiskt att jag skulle börja förbereda lite "större" grejer till min 18års-fest som är den 27:e. Lika bra att börja i god tid (tiden går fort fram tills dess) så jag slipper stressa och göra fel. Men så ska även det där vanliga söndagssysslorna göras. Ni vet vad jag menar - Tvätta, damsuga......



Världens bästa karlssons, igår hemma hos mormor Birgit.


Såhär har jag sett ut idag:



Skor från DinSko, shorts från Ginatricot, t-shirt från New Yorker och kofta från Ullared.
Det stora halsbandet (som inte syns så bra på bild) är från en affär i Söderköping


Skollhet dag

Vilken varm dag!! Jag som trodde att sommaren var över.... Men icke! Idag har det varit tropisk värme och termometern har visat mellan 27 och 29 grader. Sjukt! Men ack så underbart. Eller hur?

Dagen har varit full av aktiviteter. Jag och Simon, har tillsammans med en del av min familj varit ute i pappa och Anne-Elises nya hus, där vi blivit bjudna på Joan'smat av Anne-Elises föräldrar. Det var skitgott! Diggar som ni vet deras fläskfilespätt med kylftpotatis och kallsås. Efter vistelsen i Spånga, åkte vi hem till Simons söta mormor där vi hade lite kalas för Ebba som fyller 14 år idag! (Ebba är alltså Simons lillasyster för er som inte vet) Så för och dra allt över en kam, vad har min dag bestått av? Äta, fika, äta, fika. Haha! Har hur som helst varit astrevligt.

Nu är jag trött som ett as. Snacka om att värmen tar kål på en!!


Hela gänget!


Lillasyster Isabell


Anne-Elises föräldrar


Jag


Kramkalas


Rastlösa som vi var, började vi kasta äpplen och ha tävling vem som kastade längst


Livet utan dator

Hej hopp! Hur står det till? Jag överlever faktiskt utan datorn och måste väl erkänna att jag får en hel del nyttiga saker gjorda utan den. Ett exempel är att jag faktiskt kommer ut på dagarna innan klockan blivit alldeles för mycket. En annan positiv grej är att jag kan ge 100% på körkortet då jag "har tid" att läsa teorin och göra test. Jag kanske ska satsa på det här, ett liv utan dator??

Vad har hänt de senaste dagarna då? Jag har hängt med mina vänner, partat, träffat familjen och pluggat körkortsteori samt varit på en körlektion. Jag njuter av slutet på mitt sista sommarlov så mycket jag bara kan trots att jag har varit sjuk ett bra tag nu. Nu känns det iallafall mycket, mycket bättre med förkylningen! Tur det.

Idag lär det bli en mysig dag. Jag och Simon sov här hemma hos pappa inatt, och snäll som jag är, ställde jag klockan imorse och gick upp och klippte deras gräsmatta. Nu ska vi åka hem där jag ska göra mig iordning, sedan ska vi till Factory och hitta en present till Ebba, Simons lillasyster, som fyller år idag. GRATTIS GUMMAN! ♥ Sedan kommer dagen att bestå av många olika "aktiviteter", hehe. Vi ska bland annat ut till det nya huset där vi tillsammans med ett härligt gäng, ska käka mat från Joan's. Gissa vad jag ska ha? Fläskfilèspätt med klyftpotatis och deras egna kallsås såklart!!

Nej ni, nu ska jag sätta fart med allt.
Ville bara tala om att jag lever, och att jag mår bra.

Kram kram!

Hur ska jag klara mig?!

Jag och Simon har lämnat in vår lilla bärbara dator på lagning då skärmen gått sönder på något vis (?!) Det skulle ta minst tre veckor tills den skulle vara klar och detta betyder att jag mer eller mindre inte kommer att ha tillgång till varken en dator eller internet på ett väldigt bra tag..... Hur i helsike ska det gå?!?!?!

Jag måste lösa det här på något sätt. Men hur?!
Någon som har en dator till övers? Haha!

Tjejgrejer

Hallå bloggen! Hur står det till? Själv är jag trött och seg som bara fan, men efter en timmes powernap, en skål med nudlar och lite plugg så har jag nu bestämt mig för att piggna till! Sitter hemma hos mamma i Katrineholm och längtar tills hon kommer hem från jobbet så att jag hinner umgås med henne lite innan jag drar iväg och träffar Cissi. Vi ska till Stadsparken och se när Sofia sjunger, sedan ska vi till Tove som styr till det med en girlsnigt! Ska bli trevligt, alltihop.

Vad ska jag ta till för metoder för att bli den där pigga, glada och roliga Jenny då?! Först och främst lite kläder, smink, hårspray och lite nagellack. För det andra vore det mumsigt att köra några varv med tandborsten i truten då det smakar "sova" i den, HAHA.

Dags att sätta fart! Ska börja med och gå igenom mina 5 olika ombyten som jag har med mig. Det är ju så jäkla svårt och veta vad man ska ha på sig, speciellt när det är sånt här väder... Kommer det att bli en solig kväll eller inte? Hm... Jag ska hur som helst måla mina naglar med en somrig turkos färg, DEt är en sak som är säker!


POWERNAP

Åh, nu är jag alldeles slut i både kropp, själ och huvud. Har varit uppe sen 07:45 imorse och ansträngt hjärnan i sammanlagt tre timmar (tre hela jäkla timmar!!) på körskolan. Jag behöver en powernap, NU, precis NU, om jag över huvudtaget ska överleva. Vi hörs (förhoppningsvs) sen igen då! Ville bara skriva här och nu ifall attdet blir sista gången.....


10:e augusti

Sådärja. Nu har jag haft kvinnan som ska flytta in i vår lägenhet på besök i en timme, ganska exakt. Hon ville komma hit och mäta lite och sådär. Snäll som jag är så ställer jag upp, hehe!!

Nu ska jag iväg till ICA och handla lite matlagninsgrädde, samt ost och skinka. Ska sätta igång med maten direkt när jag kommer hem igen. Kvällen kommer att tillbringas med bland annat pappa, som jag ska övninsköra med. Han måste även hjälpa mig lite med teorin, bland annat med allt som har med registreringsbevis, släpvagnar och olika vikter att göra. Fattar absolut ingenting då jag tycker det är totalt ointressant!

Hörreni, det är redan den 10 augusti idag! Jag som trodde att den här månaden skulle gå sakta bara för att jag vill att den ska gå fort eftersom att jag fyller precis i slutet av den. Fan, det är bara 17 dagar kvar tills min 18års-fest och inte mer än 20 dagar kvar till min stora födelsedag! Det går bra nu, kompis det går bra nu


Kunde inte sluta drömma

Lite sent nu, men godmorgon på er. Har ni sovit gott? Det har faktiskt inte jag gjort.. Hade så otroligt svårt och somna igårkväll då jag låg oskönt, tyckte det var varmt och kallt på samma gång, var kissnödig fast jag inte orkade gå upp och kissa och störde mig på Simons små snarkningar som han alltid får när han är lite förkyld.

När jag väl lyckades somna (vad nu klockan var då?) så började jag att drömma världens mest konstigaste drömmar. Kan väl tippa på att jag har drömt om sammanlagt 10 olika grejer inatt. Vissa av dom var ju bättre än andra, så att säga.

Min senaste dröm var nog ändå den sjukaste av alla. Jag drömde att jag var otrogen mot Simon genom att jag låg med en annan kille medan Simon själv var på jobbet. När Simon kom hem låtsades jag som ingenting hade hänt och sedan myste VI tillsammans med varandra och sådär. Bara några dagar senare fick jag reda på att jag var med barn! Jag fick panik då jag kände att jag skulle bli så "fast" om jag behöll det. Och eftersom att det var Simon som var pappan så betydde det ju liksom att ja, nu kommer vi verkligen hålla ihop hela livet. Men det var inte som jag trodde. Barnet var inte Simons, utan någon helt annan killes. Grejen är den, att han som var pappan hade jag inte ens legat med. Till slut kom det fram att killen som jag var otrogen med medan Simon var på jobbet, hade sprutat in en annan mans sperma i mig. Det var inte från vilken man som helst, utan en gubbe på 80 bast......

Haha, så jävla sjukt. Jag kunde inte sluta drömma den där jäkla drömmen, bara för att jag ville se vad som skulle hända. Men vi blev iallafall tillsammans till slut, jag och den 80 årige gubben. Vad som hände efter, det vet jag inte, för då sprang jag upp ur sängen, tvättade ansiktet med iskallt vatten och vaknade till ordentligt!!!

Ja ni... Hur fan kan man drömma en sådan här sak? Vad är det egentligen som får oss att drömma? Och hur kommer det sig att man alltid drömmer så sjukt konstiga saker?!

Pizza

Har slängt ihop en hemmagjord pizza som ska mätta våra hungriga magar här hemma, kvällen till ära. Den ska alldeles strax ut ur ugnen. Ska bli spännande och se hur den smakar...


Intersport

Jag vill bli 100% frisk så att jag kan träna!! (Jag förstår att ni alla säkert nyper er i armen nu för och se om detta är en dröm eller inte, men jag menar det allvarligt talat) Jag kom ju igång där för tre veckor sedan men sen blev jag sjuk och min förbannade hals verkar ju aldrig vilja bli bra?! Jag är faktiskt riktigt sugen på att ta med min i-poden eller min träningspartner, Hanna, för en långpromenad eller ett pass på gymmet. Jag och Hanna tränar faktiskt riktigt bra ihop när vi väl ger oss fan på det!

Har ju dessutom köpt två nya träningslinnen som jag inte har hunnit använda än. Hittade dom på Intersport när jag var i Stockholm för två helger sedan. Kul att det är lite färg på dom, har alltid tränat i mina svarta tråkiga kläder.


PINK

Jag är nog inte den enda tjejen som avgudar färgen rosa, men jag är garanterat en av dom som gillar det lite sådär extra mycket. Jag har alltid varit en rosa tjej, på ett eller annat sätt. I vissa perioder i mitt liv så hade jag ALLT i rosa, verkligen ALLT. Till och med mina tapeter. Idag kan och får jag tyvärr inte ha lika mycket rosa i hemmet som jag egentligen vill ha, detta tack vare att jag bor tillsammans med min pojkvän - Han hatar rosa. Ingen bra kombinitation alltså...

Men när vi flyttar till vår nya lägenhet så ska jag skita i vad han tycker.
Det är ju ändå jag som är tjej, och det är jag som älskar att inreda och hålla iordning hemma, inte han, så varför ska jag bry mig om vad han tycker om rosa?! Jag skulle mer än gärna vilja ha detta hemma hos mig....







Söndagen den 8:e augusti

Hade en jättemysig och trevlig kväll tillsammans med mitt hjätegull igår. Vi gjorde det som vi är allra bäst på - Myste i soffan framför några avsnitt av Prison Break, pussades, kramades, kittlade varandra, pillade varandra i håret, åt chips och bara va. Så otroligt härligt! Jag önskar att alla, iallafall någongång, får känna på vad riktigt kärlek är. Det finns knappast något bättre!!


Nyvakna imorse... ♥

Idag är det söndag, igen. Bara två veckor och en dag kvar tills skolan börjar. Fort det går. Idag ska jag hur som helst göra det där som hör söndagarna till - Tvätta, städa lite och hänga framför datorn. Haha!! Kan inte minnas en söndag då jag gjorde någonting mer avancerat.

Om jag hade varit lebb..

Hade jag lätt legat med:




Angelina Jolie

En av världens mest vackraste och sexigaste kvinnor!!

Tar det lugnt ikväll

Mina fräcka vänner försöker få ut mig på festligheter ikväll igen, men ärligt talat så orkar jag faktiskt inte ännu en galen partykväll/natt. Jag fattar inte, för sisådär 2 år sedan kunde jag köra en "tredagars" utan problem, men nu så är jag alldeles död efter en kväll. Haha, vettifan hur det kommer sig, det bara är så.

Ikväll är jag alltså hemma och tar det lugnt. Ska ha en mysig filmkväll med pojkvännen  och choklad, dipp, gurka, chips och saft. Det kommer nog att bli supermysigt!! Så skönt att bara gå runt i mjukisdressen, med håret uppsatt och inget kladd i fejjan. Hoppas att mina fina vänner har roligt ikväll, trots att jag inte är med och höjjer upp stämningen ;) Puss på er! ♥

Hoppas ni alla andra som läser detta har en bra kväll ni med. Nu ska jag hämta en filt och vänta på Simon här i soffan medan han diskar klart.


Dagen efter..

.. Ser alltid ut på samma sätt!

Jag var ute igår. Det var Michaela som styrde till det med en ball 18års-fest. Hon bjöd på käk och vi var ett härligt gäng som hade samlats för att fira vår fina vän! Kvällen/natten bestod av många goa skratt och jag hade minst lika kul även fast jag var den enda (typ iallafall) som inte kom in på krogfan då jag inte fyllt 18 än. Men, jag försökte iallafall! Haha!! Pinsamt pinsamt. Men, man lever bara en gång!

Är alldeles seg och trött idag. Alltid samma visa dagen efter, men det har ju sin charm även det. Ska snygga till mig lite nu, även fast jag inte orkar. Hehe, jag ska iväg och klippa lite grann! Det blir kul.

Cissi får det nog roligt idag när hon ska rensa sin kamera. Det befinner sig nämligen sjukt mycket "SNYGGA" bilder på mig/oss där i. Har vi tur kanske det finns en normal av alla som togs, och då kanske jag lägger upp den här, haha! Men man vet aldig, man vet aldrig! ;)

Jacka blev till väst

Den senaste timmen har jag suttit på vardagsrumsgolvet tillsammans med mina kreativa händer och min vilda fantasi och stylat om min jeansjacka helt och hållet! För det första så är det inte ens en jacka längre, utan numer en fräck jeansväst. För det andra så är detta ett perfekt sätt att göra om kläder som man har tröttnat på. Billigt, personligt och bra! Vad har detta kostat mig? Att göra om den till jeansväst såhär. Sammanlagt 40 spänn....






Nå, vad tycker ni?


Födelsedagstårta

Satt och kikade runt på internet och fann massor med fräcka födelsedagstårtor. Efter som att det är 18 barre jag snart fyller så kanske jag ska slå till på någon av dessa? Haha!! Eller vad säger ni!?







Visst är dom coola!?

Godmorgon, godmorgon

Trodde inte mina ögon när jag klev upp ur sängen och insåg att det faktiskt var solstrålar som kikade in genom fönstret. Äntligen är solen tillbaka igen! Nu hoppas jag för guds skull att den tänker stanna ett tag och ge oss lite med av sommaren! Jag saknar verkligen dagarna vid sjön, då man käkar glass, badar, solar, går runt i tunna kläder, svettas, är ute hela natten i bara shorts, grillkvällar i solnedgången, härliga dagar i sommarstugan och allt annat som hör sommaren till. Någon som håller med mig?

Nä ni, time to breakfast!!

Gurgla saltvatten

Hemkommen efter en trevlig kväll hos fadern min. Strax innan halv fyra kom en go och gla' Anne-Elise (som faktiskt varit gift med min älskade pappa i ett år snart, shit vad tiden går fort!!!) och hämtade upp mig. Vi tog oss en biltur med mig som chaufför och övningskörningsrundan gick lika bra som den brukar! Efter en timmes åktur åkte vi hem igen, där pappa hade lagat iordning käk och Simon anlänt efter jobbet. Gick faktiskt riktigt bra och få ner maten ikväll, med tanke på mina onda tänder. Aja, vem bryr sig om hur mycket mat jag får i mig eller hur ont i tänderna jag har?! Idiot jag är....

Nu är hur som helst min 18års-fest planerad! Jag tackar gudarna att jag har en sådan snäll och underbar pappa samt en väldigt hjälpsam och snäll plastmorsa och pojkvän! Alla hjälpte till, sa vad dom tyckte om mitt förslag, la till egna förslag och gav mig svar på några frågor angående vissa delar. Jag vet att detta kommer bli awsome och nu när allt är planerat så kan jag inte låta bli att längta!! Ska försöka skicka iväg inbjudningar ikväll, men klockan är redan så pass mycket så jag vet inte. Ska först göra ett distanstest (körkortsteori alltså) och sedan se ett avsnitt av Prison Break med Simme! Får se vad klockan blir, annars tar jag det imorgon bitti...

Förresten, har precis gurglar ett glas med saltvatten som min vän Cecilia tipsade mig om. Jag har ju, som ni vet, förbaskat ont i halsen. Jag förklarade för Cissi att jag är orolig att detta kommer hålla i sig tills imorgon då vi ska fira Michaela som fyller 18 barre. Michaela ska nämligen slå till på fest! Men då gav Cissi mig ett bra tips - Häll i salt i ett vattenglas och gurgla. Nu har jag gjort det, och hoppas att det kommer att göra nytta.


"Det dödar alla bakterier"

Dagens


Converse, leggings och tunika från Ginatricot och brillor från H&M

Klädbyte

Nej ni, det här duger inte. Nu måste jag hoppa ur min söta rosa morgonrock och ta på mig något mer vettigt. Ska ut och köra lite bil tillsammans med en go och gla' Anne-Elise som snart har varit gift med min älskade pappa i ett år. Efter en övningskörningstur hänger jag med hem till Vretstavägen där även Simon anländer efter jobbet. Vi ska käka mat hemma hos dom ikväll och planera inför min 18-års fest. Får alltså förhoppningsvis iväg inbjudningarna ikväll någon gång. Ja, det börjar verkligen dra ihop sig snart. Redan den 5:e augusti idag. Jag fyller alltså år om 25 dagar. Helt sjukt vad jag längtar!!

Nehepp, byta om var det ja! Vad ska man ta på sig idag då...?

Hänger i min morgonrock

Förbaskade skit! Nu har jag sådär svinont i halsen igen. Jag fattar inte, igår var det ju nästan så att jag kände mig frisk!??! Nog för att jag vet att sommarförkylningar brukar vara dryga och svåra att bli av med, men att det var SÅHÄR besvärligt kunde jag aldrig tänka mig.

Ont i tänderna har jag också. Det tog mig sammanlagt 20 minuter att få ner en liten smörgås i magen. Tur att det finns yoghurt och te säger jag bara! Annars då? Allt bra med er? Jag hoppas att ni mår och känner er lite bättre än vad jag gör iallafall, hehe.

Idag då? Jag vill göra det minsta möjliga men jag har en del "planerade planer" att ta itu med - Städa upp här hemma och plugga körkortsteori! Får se det från den ljusa sidan: Det är ju inte varje dag kan jag sitta och plugga i min rosa morgonrock som jag har fått från min Simon. Hehe, snart drar sista skolåret igång och då är det inte okej att komma i morgonrock och tro att man är något ;)


Spänning spänning

Åhhhh, nu ligger jag alldeles strax i fosterställning. Det gör så sjukt ont i tänderna just nu! Det hälper inte ens med alvedon... Jag har haft tandställning i sammanlagt 4½ år snart och jag kan svära på Gud att jag aldrig haft såhär sjukt ont tidigare. Samtidigt som det är bra att det gör ont (eftersom då vet jag ju att det gör nytta) så känns det inte alls bra nu när jag vill sova! Ja ni, kommer jag någonsin lyckas somna inatt? Det är frågan. Den som lever får se.

Nej då hörreni, jag håller inte på och dör.
Men den här gången känns det faktiskt som att Kjell har spänt allting 100 gånger värre än vanligt och då är det illa! Har inte kunnat ätit nu på kvällskvisten, men eftersom att jag har en sådan otroligt bra pojkvän så sprang han till affären innan den stängde och handlade hem yoghurt till mig. Bara så att jag får i mig något. Blir ju vrålhungrig annars!

Ska lägga mig i sängen bredvid pojkvännen som redan sover som en stock. Tänkte slå på tv;n i hopp om att det finns någonting bra och titta på, sedan hoppas jag att jag kommer kunna sova lite inatt iallafall... Sweet dreams everyone. Vi hörs imorgon! ♥


En bild från förra veckan

Det gick inte så bra

Att laga middag ikväll... Det var spagetti med köttfärsås som stod på schemat och jag kände liksom hur det saftade i munnen när jag väl satte igång då jag inte ätit något ordentligt på hela dagen. Med något "icke ordentligt" syftar jag på mackor, glass, tuggummin och halstabletter. Haha! Väl igång så skulle jag börja med att hacka löken medan pastavattnet kokade upp och stekpannan blev varm. Vad tror ni hände då? Jag slant (säger man så?) som fan med kniven och skärde mig något så förbaskat i fingret. Kniven jag skärde mig med, är lite "slut" om man så säger. Den är inte sådär vass så att det blir ett "fint" sår utan detta gjorde fruktansvärt ont och det lyckades tyvärr bli ganska djupt. Nu såhär efter händelsen kan jag ju bara meddela att det dunkar som bara f*n!!

15 minuter senare, när jag skulle krydda och smaksätta köttfärsåsen, så hamnade tomatpurèn (på något jävla vis??) över hela min mjukisdress istället för i stekpannan....


Allt som gått så bra idag. Vad fan hände?!

Med pojkvännens tröja

En perfekt "slappoutfit" när man är sjuk och hängig (men jag börjar bli bättre) och då man varken orkar klä upp sig eller kladda på en massa gegg i anisktet:


Converse, leggings, långt linne, blus från H&M och så Simons mysiga luvtröja ♥
Kallt och grått väder? På med jeansjackan och en somrig scarf

Goda nyheter!

Hej på er! Gud vilken lång dag, haha. Jag är absolut inte van att gå upp vid sex på morgonen. Var liksom.... hm..... snart två månader sedan. Dagen har hur som helst varit bra hittils och titta - Nu skiner solen också!!

Tandläkarbesöket imorse gav mig världens energikick då Kjell meddelade mig att det snart, mycket snart, är dags att ta bort tandställningen på mig. Det är nu bara drygt en månad kvar tills den är väck och jag kan inte beskriva hur skönt det känns! Fyfan vad jag har slitit och kämpat med dessa förbaskade tänder nu... Jag kan inte fatta att jag bara har två tider kvar. Två tider. Ungefär två timmar av mitt liv. Jag längtar så jag nästan spricker!!!

Efter tandläkarbesöket, närmare bestämt klockan 08:30 gick jag till körskolan och pluggade körkortsteori. Även det gick förvånandsvärt bra då jag klarade "en plupp" och jag har nu bara två kvar att klara innan jag får köra halkan och sedan boka tid för uppkörningen. Ska plugga som en tok nu för snart är den stora dagen här - min artonde födelsedag - och då ska jag banne mig ha körkortet i min hand!!

Nu kom jag hem från Hanna för ett tag sedan. Har sprungit ner en vända i tvättstugan och ska nu alldeles strax springa ner igen. Efter det ska jag ta mig till "the next level" i körkortsteorin. Ska råplugga så att jag kan åka in snart igen och fixa min "andra plupp". Börjar ärligt talat bli lite stressad. Det är ju för fasiken bara 26 dagar kvar tills jag fyller. Hihi, snacka om att jag är glad idag!!!

Regning morgon

God morgon allihopa! Idag är jag uppe med tuppen OCH med ett spöregn till väder. Sitter på bussen påväg in till Katrineholm då jag har en tandläkartid klockan åtta. Vet inte riktigt hur eller vad jag tänkte på när jag tog en sådan tidig tid?! Kanske hoppades och inbillade mig att det skulle vara sommar och sol såhär dags på året, och i så fall skulle jag ju velat ha ut så mycket av dagen som möjligt, men om jag visste att det skulle bli såhär hade jag tagit en betydligt senare tid!! Fyfan vilket skitväder det är alltså. Känns verkligen som höst!!

Ska hur som helst göra det bästa av den här förmiddagen trots att jag är sjuk och hatar vädret. Efter tandläkaren tänkte jag nämligen gå till körskolan och plugga lite teori. Duktigt av mig va?!

Nej ni, nu ska jag lyssna på lite musik från min i-pod och slumra till lite grann innan det är dags och kliva av och promenera i regnet igen. Vi hörs senare!


Kan ni förstå att det är augusti när ni ser den här bilden?!

Godnatt!

Ååååh, äntligen läggdags. Är alldeles slut i kroppen och hängig i huvudet, allt detta på grund av att jag är sjuk såklart. Har hur som helst haft en relativt bra dag och det var awsome att få klippa och färga lite. Det får mig att må bra och för några timmar så glömde jag bort att jag var sjuk...

Har inte blivit så mycket bloggande nu på några dagar, men jag tror ni förstår varför. Vilka av er alla skulle vilja sitta och läsa om hur synd det är om mig och hur många snorpapper jag går och plockar upp överallt? Ingen va?! Eller hur många skulle vilja sitta och läsa om hur många koppar te jag dricker, eller hur många halstabletter jag äter om dagen?

JAG VILL BLI FRISK. NU!
Hjälp mig någon. Please?

Sick

Usch, jag är fortfarande sjuk. Snorig, ont i halsen, hes som en....... Det är verkligen jättejobbigt!! Är alldeles matt i kroppen. Svettig och tung i huvudet. Måste vara febern tror jag.

Låg och drog mig i sängen fram till klockan tolv idag. Har nämligen sovit jättedåligt inatt då jag legat och hostat mest hela tiden. Finns det någonting jobbigare är den där jäkla rethostan? Fyfan. Nu har jag iallafall gjort mig iordning lite grann. Ska iväg och klippa och färga lite på Linnea. Vi hörs efter det!


Ensam igen

Nu är jag hemma igen efter att ha vinkat av och kramat Jessika hejdå vid tåget. Det är precis lika tråkigt och jobbigt varje gång. Men vi ses snart igen ju, jag och min pärla!

Vi har verkligen haft en härlig helg tillsammans. Men shit så fort 3½ dag och 3 hela nätter går när man är med henne. Tiden bara rusar förbi! Men trots det så har jag hunnit att njuta varje sekund av hennes sällskap. Vad har vi gjort då? Ja, för att dra en lång historia kort: Umgåtts och sovit hemma hos min kära mor, färgar varandras hår, varit i Stockholm på Pride, shoppat, ätit plankstek, snorat, ätit halstabletter, sovit en natt i lägenheten, haft världens mysdag med film, snacks och tv-spel, sovit hos pappa en natt, gått runt i myskläder, busringt, spelat lite mer tv-spel m.m. Vi har varit förkylda båda två dom här dagarna och i lördags fick jag till och med feber. Men det har varit nice, vi har gått runt och svettats, klagat, snorat och myst tillsammans.

Nu är jag ensam igen, men påfylld med ny energi ska ni veta, trots att jag fortfarande är förkyld. Enerigin kommer givetvis från Jessika och jag älskar att hon gör mig så glad hela tiden! Hon är en sann vän som jag alltid kommer att hålla fast vid! ♥



Två bilder på mitt lyckopiller, då vi var i Stockholm


Livet leker

Om det är någon som inte förstår så kan jag ju klargöra att det förgående inlägget skrev jag igår, men publicerade det inte förrän idag. Vi var alltså i Stockholm, på Pride igår och det var lika grymt som det brukar vara! Jessika är kvar tills imorgon så fram till dess ska jag njuta och bara ha det bra!

Jag mår toppen.
Livet leker.

Hoppas allr är bra med er!!

Ett halvt inlägg, skrivet igår...

Nu sitter jag hemma hos världens finaste mamma. Det är fullt hus här! Det är jag, mamma, Jessika, Isabell och hennes kompis Jennifer. Vi ska alldeles strax sätta oss och käka räkor och baguetter. Så mycket mamma, hihi! Att äta räkor hemma hos mamma smakar på ett speciellt sätt, det går liksom inte att beskriva.

Mötte upp Jessika här i Katrineholm vid fem-tiden. Ni som följer min blogg vet hur jäkla mycket gott jag skriver om Jessika hela tiden och ni som känner mig kan ju bara tänka er hur otroligt glad och sprallig jag blev när vi såg varandra. Att slänga sig om henne och ge henne världens bamsekram är som och krama och slänga sig om någon man är kär i, haha. Allvarligt nu alltså - Hon är min som min flickvän! Förlåt Simon, mohaha.

Imorgon ska vi upp till Stockholm och Pride. Är så sjukt roligt och se paraden och ja, hur många år har jag varit uppe nu tack vare min mamma...? Hehe, MÅNGA!!! Men det är verkligen skitkul och en otroligt mysig och härlig tradition vi har.