VÄRLDENS BÄSTA FÖDELSEDAG!

Jag har verkligen haft världens bästa födelsedag detta år! Festen som jag anordnade blev inte annat än perfekt, middagen hos storasyster i lördags var hur mysig som helst, och gårdagen, min födelsedag var toppenbra både i skolan och sedan hemma hos pappa. Tack tack tack tack till er alla som har varit med och firat mig. Jag kommer aldrig att glömma mitt 18års-firande. Aldrig! TACK ♥

Gårdagen, alltså min födelsedag, började med morgonmys tillsammans med älsklingen min. Han gjorde iordning frukost, tände ljus och myste till det riktigt ordentligt. Kändes riktigt lyxigt!


Här ser ni en nyvaken, trött med väldigt glad Jenny


I skolan mötte jag upp en av världens bästa människor, Cathrine, och fick en jättehärlig grattiskram. Hon drog med mig ner på stan och bjöd mig på världens godaste fika, som mer vart som en lunch, hehe. Supersmarrigrt! Grillad panini med skagenröra, sallad med tzatziki. Verkligen jättegott! Vi satt där i 1½ timme, hon och jag, och pratade om allt mellan himmel och jord och det var hur mysigt och trevligt som helst.

En nöjd 18åring


En annan mycket underbar vän och klasskamrat, Jessika, kom en aning senare till skolan. Hon hade med sig en jättefin rosa ros som var inslagen asfint i grönt papper och selofan. Jag blev förstås väldigt glad då jag redan har fått jättefina presenter av både Cathrine och Jessika. Dom är så underbara, världens bästa vänner!!




Efter en trevlig skoldag så åkte jag hem till Vingåker igen. Passade så bra att jag kunde åka med Simon hem från Katrineholm. Vi åkte hem till pappa och Anne-Elise dit släkten också kom.


Andreas (lillasysters pojkvän), lillasyster Isabell och jag äter mat

Två söta kusiner med ögonen stängda och så min fina pojkvän


Anne-Elise, farfar, farmor, faster Maria, Richard, Unto, Irma och pappa

Efter att alla ätit så var det dags för mig att öppna paket. Jag hade verkligen ingen aning om vad jag skulle få då jag inte har önskat mig något speciellt egentligen. Så det här året hade jag verkligen ingen aning om vad jag skulle få, inte ens av Simon.

Jag är i full gång


Fick en jättefin bok av pappa och Anne-Elise. En bok om - Jenny 0-17 år -


Nästan i slutet av paketöppningen började jag skaka, gråta och krama om
pappa....
Varför?


Jag blev så otroligt jäkla överraskad, förvånad, GLAD och paff! Kolla vad jag håller i...


JAG FICK EN BIL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Jag kunde inte fatta att det var sant...





Här står jag, med gråten i halsen, smink under ögonen och skakig i hela
kroppen, med MIN bil. Min fina bil! Ni kan inte fatta känslorna i mig just då.
Jag fattade det inte.


Jag är helt paff fortfarande. Jag kan inte fatta det. Det känns så overkligt alltihop! En bil!? Jag är 18 år. Äntligen! Och jag måste bara säga det igen, men jag har nog aldrig varit med om någon bättre födelsedag i hela mitt liv. ALLT blev så perfekt liksom. Allt! Jag kan inte med ord förklara hur nöjd jag är över allting.

Jag är nu massor med rosa heminredningssaker, skor, kläder, godis, bensinpengar och en bil rikare!! Och till sist men inte minst - Jag är massor med härliga känslor, energi och underbara minnen rikare. Jag kommer aldrig att glömma mitt 18års-firande. Tack tack tack tack tack till er alla. Jag älskar er! Vet inte vad jag ska säga mer just nu.... Har inte riktigt fattat allt. Måste nog smälta det lite till.




Jenny :) Nu har jag spanat i din blogg. Kom tillbaka hit! Ni var så himlans mysiga! Hoppas allt är bra med er :) :)

2010-08-31 // 18:47:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback