Känslan!!!


Birthdaygirl!


Home sweet home

Hemma från jobbet. Ä-N-T-L-I-G-E-N. Saknar dock min pruttis som är iväg på träningen och inte kommer hem på ett tag. Färdig korvstroganoff står på spisen och väntar på att få slinka ner i magen. Han är allt bra den där omtalade pruttisen ❤

Imorgon fyller jag år. 20 bast. Vad hände?!


Mer socker åt folket

Jobbar till 20 ikväll så har inte haft lunch förrän nu. Skyndade mig ner till ICA och handlade Coca cola, chokladboll och en påse karameller. Var precis TOM i huvudet och kände att jag behövde lite socker. Nu är jag fit for fight igen!! Nu kööööt vi!


Jag söker!

Igårkväll åkte jag och baby till IKEA för att handla lite nytt till jobbet. Allt ligger i bilen och jag ska alldeles strax åka dit. Har ett problem dock..... Jag jobbar mellan 10-20 och skulle vilja få allt ihopsatt idag!! Någon som känner sig manad att hjälpa mig?! Hör av er!! :)


Kvällsinlägg

Min 20-års fest blev grymt lyckad! Finns inte så mycket mer och säga. Alla underbarlingar som var där vet vad jag menar. Är hur nöjd som helst trots att jag under kvällens gång tvingades byta klänning och trots att mins helt nya vita spetsskor efter ett tag var bruna. Alla var så glada och stämningen var på topp! Och mina presenter! Herregud så mycket fint jag fick!!! Hade absolut inte räknat med det. Är fortfarande helt tagen. Och på torsdag är min födelsedag här!! Vad fort det går.....

Hörs hörreni!
Puss


Godmorgon...


Här ska vi va :)


Fredagsmys

Hemma från jobbet. Ligger nyduschad i soffan och väntar på hämtmat som min karl är iväg och hämtar. Vi ska äta och se på tv/film hela kvällen. Jag älskar fredagsmys! ❤


Pinklady

Glider runt på jobbet i mina tighta skrikrosa jeans och längtar tills imorgon!!! Må klockan snart bli 18:00 så jag får åka hem och förbereda det allra sista :)


110

Dagen har gått i ett. Har varit ledig och passat på att fixa klart allt inför helgens bravader. På lördag styr jag upp med en stor 20-årsfest! Vi blir 30 pers och kommer att hållas i ett stort partytält. Det är mer än man tror med att anordna något sånt här. Mat till alla, dricka, underhållning, musik... Men fan så kul!!! Längtar som fasen!

Ge mig lördag och fint väder! Klockan 18:00 anländer alla mina underbara vänner och vilken kväll det kommer bli!!!!! Wiiiiiie.

Nu ska jag gosa ner mig framför Robinson igen. Puss


"Dötid" på jobbet

Har en halvtimmes lucka nu. Precis smällt i mig min matlåda som bestod av korvgryta som Micke slängde ihop här om kvällen. Faktiskt riktigt god! Nu klarar jag mig fram till kl 20 utan problem. Så det så!

Pusshej!


Sesam

Jag är en riktig periodare när det kommer till bröd. Speciellt knäckebröd. Nu är dessa mina favoriter igen! Dessutom lite nyttigare till er som tänker på sånt. Svingoda med smör och ost på!!! Och en kopp te såklart. Alltid.


Godmorgon onsdag

Vaknade innan klockan ringde. Alltså, jag har varit vaken i över en halvtimme. Men idag är en sån här dag då det är sååå svårt att lämna sängen. Den är så skön och gosig med alla kuddar. Dessutom så doftar två av dom extra mycket Micke vilket gör det hela ännu svårare!!

Måste iallafall snart masa mig upp. Det vankas jobb mellan 11-20 idag. Hemma sisådär klockan 21. Nu köööör vi!!!


Nattinattnattnatt

Är mer än nöjd med kvällen. Vad är bättre än tjejsnack, god mat, små plock och en varsin filt i soffan?! Ingenting. Jag gillar verkligen min Mallanbrallan!

Time to sleep! Jobb imorgon!


Det vaknas myskväll

Väntar på Malin som kommer när som helst. Vi ska äta paj, kräftor, ost och kex och bara mysa! Saknar henne!

Bilder tagna för några helger sedan :)


Godbitar


2012-08-21

Jaaaa jaaa jaaa jaaa jaaaa jag vet att jag suger på det här med och skriva blogg. So?! Till er som undrar så mår jag  bra och försöker ta vara på vad jag har istället för att sakna det jag inte har. Inte så lätt alla gånger, men jag försöker. Måste liksom ta det som det kommer. Ge det lite tid. Mmmmmm, precis.
 
Har sen sist hunnit med mycket! Jobb, vänner, familj, fest och annat myspys... Bjuder på lite bilder!


Yes


Mhhhhmmmmm


Livslång kärlek

Är helt tagen. Klippte just en äldre man inför sin frus begravning. "Efter 62 år som par är det tufft och förjävligt. Jag saknar henne så mycket"

Snacka om fin kärlek. Riktig kärlek. De höll ihop i vått och torrt, tills (den förbannade) döden skiljde dem åt.......

Life is hard.


Onsdag på jobbet

Sitter på jobbet och väntar på en kund. Har just smällt i mig lite kakor från den förbannade kakburken som hela tiden frestar mig!! Samtidigt sitter jag och garvar åt mina sjukt fula (men ack så sköna) jobbarskor. De ser ut att komma från min gammelmormors mormor. Haha! Undrar seriöst vad kunderna tycker om dom. Kanske ska fråga nästa som kommer nu när som?!


Kung Zlatan!!!


Te och macka

Sitter och avnjuter lite kvällsmat tillsammans med hjärtat. Vi har varit en sväng ute på golfbanan ikväll och svingat lite på rangen. Gick........ sådär för mig, haha!


Sunny morning

Solen skiner! Men inte fan är jag pigg för det... Har drömt så sjukt vidriga/konstiga/skrämmande/lustiga drömmar de senaste nätterna. Har inte sovit alls bra tack vare det. Det är liksom inte så lätt att vakna upp LIVRÄDD och sen försöka somna om igen som om inget hänt.

Time to work iallafall! Ska käka upp min frulle och sen fixa frillan. Efter det bär det av! Take vare allihopa!!


Maten serverad


Monday

Ledig dag. Är dock väldigt ensam eftersom alla andra jobbar. Försöker få något vettigt gjort men jag slöar och moffar godis och kommer liksom ingen vart. Vad hände?! Jag som skulle vara nyttig?!!! Haha! Tror ni kan gissa hur det gick. Skitsamma :)


Last saturday

I lördags blev det party! Vi började här hemma och fortsatte på Statt. Kul kväll med roligt folk! Bjussar på några bilder som togs under kvällens gång:


Mina senaste dagar

I onsdags efter jobbet kom Emelie hit med en flaska vin. Efter den och ett par kalla cider fick vi för oss att cykla ner på stan och kolla läget. Och vad dött det var!! Katrineholmsvecka och allt.... Men en trevlig kväll hade vi allt! Vi hade ju varandra!

 

I torsdagsmorse var jag såhär pigg när klockan ringde och det var dags för jobb:



Efter en bra dag på jobbet så träffade jag fina Hanna en stund. Alltid lika trevligt! Hon är mycket speciell för mig. Inte konstigt när man blev bästisar redan som 3-åringar, hihi. På kvällen åkte jag och Micke upp till syrran och barnen där vi hade en liten kräftskiva. Vi satt och åt i drygt 3 timmar och hade det hur mysigt som helst!



Igår/fredag så var jag ledig från jobbet. Jag och Majki tog en rejäl sovmorgon innan vi for ner på stan. Träffade syster med familj och lekte lite på tivolit innan vi strosade runt på (den för övrigt väldigt tråkiga) marknaden.

 
 
Jag och baby gav upp rätt snabbt och åkte hem och bytte om till slit-och-släng-kläder för att åka ut i skogen och plocka svamp. Jättejättejättemysigt fram till vi inser att vi gått vilse! Jag skrattade ihjäl mig samtidigt som jag var hur rädd som helst. Vi hade liksom inte en jävla aning om var vi var. Och det är inte så lätt att hitta i skogen, allt ser ju liksom likadant ut. Men till slut kära vänner, hittade vi ett hus som låg vid en skogsväg och tack vare den hittade vi hem igen. Haha!!!!

 
 
Väl hemma så blev det grillkväll och handboll. Riktigt imponerad att vårt Sverige vann och nu ska spela OS-final! Bra jobbat!


-


Big love to you


Hard feelings

Ungefär såhär: ....................................................................................... känns allt just nu. De senaste dagarna har inte alls varit roliga. Bara ledsna miner och ont i hjärtat...

Jag hatar och vara ledsen. Det är inte Jenny. Blir som en helt annan person. Bara stänger av omvärlden. Stirrar rakt fram och det enda jag vill är och ge upp. Ibland hatar jag att vara som jag är - Fylld med känslor. Starka känslor. De kan vara så svårt och hantera de allra starkaste i vissa situationer. Har lärt mig att vissa saker (även om de är positiva) måste man behålla för sig själv. Vi alla har olika ryggsäckar och med det olika drömmar. Jag vet det nu. 

Tålamod. Tålamod. Tålamod. 
Känns som att jag har väntat i hela mitt liv.....................
Men jag måste vänta lite till.
















"En vacker dag Jenny...... En vacker dag"

Myspys ❤


Work


Måndagsmorgon

God morgon kära vänner. Vaknade innan väckarklockan ringde vilket INTE hör till vanligheterna. Är väl helt enklelt otroligt jobbsugen?! 

Sitter i skrivandets stund och väntar på att äggen ska koka klart. Magen kurrar och frukost står på schemat. Undrar såklart var sommarvädret är någonstans?! Ska det verkligen behöva vara såhär grått och trist i augusti? Sommaren hörreni, den är snart över, och när vi tänker efter - Hur många gånger har man kunnat bada i sjön detta år??? Jag vet mitt svar: EN gång! Och då höll jag på att frysa ihjäl..... 

Nejni, frukost var det här! Dags att värma te. 
HEJrå!

Godmorgon från Mjölby

Ligger bredvid Jessika i sängen som sover sött. Tog bilen till henne igår och mötte upp henne efter hon slutat jobbet. Det var flera månader sen sist vi sågs så det känns underbart att vara här!!

Igårkväll åkte vi och åt på en jättefin restaurang i Linköping. Satt där i flera timmar och pratade om allt som hänt sen sist vi sågs. Hur mysigt som helst!! Får se vad vi ska hitta på idag innan jag åker hem igen. Den sov lever får se. Bjuder på en bild från studenten på oss :)


1 år sen..

Jag höll dig i min famn för första gången. Minns det som igår... Grattis på födelsedagen Hedda! ❤


Work


En bra torsdag

Det blev en bra dag igår! Jag och Micke började med att promenera ner på stan för och utreda lite ärenden. Allt flöt på bra och vi var hemma på ett par timmar igen. Då beslutade vi oss för att åka till Söderköping och äta glass. När vi kom fram insåg vi ganska snabbt att det var på tok för lång kö för oss (vi hade säkert fått köa i 1,5 timmar) så vi tog ett cafè i närheten istället. Strosade runt i den otroligt mysiga staden innan vi for hem till Katrineholm igen i vår superbil.



 Kvällen tillbringades med svärföräldrarna och Mickes bror. Vi åt plankstek i Stadsparken och satt kvar till 23:00 och bara myste. Hur trevligt som helst!!


2:a augusti 2012

Är ledig från jobbet idag. Håller på och gör iordning frukost samtidigt som jag försöker få upp Micke ur sängen. Samtidigt som jag skriver blogg, haha! Det går sådär. Vi har inga planer för dagen ännu men eftersom att vädret är på topp måste vi snart komma på något.

Nehe, frukost var det ja!

Klart min mobil gör mig glad


Uppdelningen är perfekt

Jag sitter i en stol och glassar i solen medan karlarna vaxar bilen och jobbar hårt! He he he he he :) Klagar inte!


Time to work!

Är laddad med en stor frukost som vilar i magen och ska nu bege mig till jobbet och köra järnet. Har roliga uppdrag att ta itu med idag. Som vanligt med andra ord. Puss och hej!!