LÖRDAG


Godis på en torsdag

Min gulliga pojkvän mättade mitt sockersug genom att åka iväg till affären och handla gottgott. Så nu klarar jag mig utan honom för ett tag då han är iväg och tränar. Jag ska mumsa på min godisgåva och pyssla i min pysselhörna i hopp om att klockan ska springa iväg så han kommer hem igen ❤

Puss och kram


Jobbonsdag

Idag är det fullt upp! Jobbar till kl 20:00 ikväll. Låååååångt pass. Längtar hem till Micke, sängen och alla pussar ❤


Det känns inte helt 100...

... I min rygg. Smärtan blir bara värre och värre. Mitt jobb kombinerat av 0,0000 träning börjar ge resultat... Kanske ska ringa massören imorgon?! Eller börja träna? Kör nog på det förstnämnda. Mer min style!


I lördags :)


En söndag full med mat

Vilken bra (läs: GOD!) dag det här blev. Började med färskt bröd, ägg, grönsaker och juice i morse samtidigt som vi kollade på One tree Hill. Och så dessa förbaskat goda chips som jag tryckt i mig hela dagen. Och så nu till middagen som vi ska äta ikväll - Paj, räkor, ost och kex. Mhhhmmmm. Längtar tills Micke kommer hem (han är med min bror just nu) med en stor påse räkor och färsk baguette så söndagsmyset kan börja! 

Är så sugen! Var ett tag sen jag åt dessa godingar....

Cheese & chili

Här får ni ett snuskigt gott tips! Godaste chipsen jag ätit. Mhhhhmmmmmmm
 

Awa Santesson

Har ni följt X-factor? Det har vi! Så gott som iallafall. Måste säga att jag är lite besviken på programet. Tycker mest det verkade gå ut på att jurymedlemmarna klagade på varandra i hopp om att själva framstå som bättre. Förstod inte riktigt menigen i det... Men iallafall, rätt vinnare blev det helt klart! Eller hur?!  Jag, brorsan och Micke satt bänkade och vi alla var eniga om att Awa skulle ta hem det. Jag rös när hon sjöng duett med Loreen. Så satans bra!! Jag röstade flera gånger och blev så himla glad när hon vann. Ganska coolt att vara 15 barre och vinna ett skivkontrakt värt en miljon kronor. Måste kännas häftigt att gå till skolan imorgon!! Nu håller vi alla tummar för att denna begåvade tjej blir någonting stort i framtiden! Hurra för Awa!
 

SÖNDAG

Ligger nedbäddad i soffan och njuter av denna söndag. Är mer än nöjd med helgen som gått då vi bara har haft roligheter för oss. Var dessutom ledig i fredags så jag har fått en extra lång helg.
 
 
Julbaket med systerdöttrarna och systra mi' var såklart jättemysigt. Freja finslipade även det sista på hennes inbjudningskort till hennes kalas och jag satt bredvid och tittade på som den stoltaste mostern någonsin. Så gulligt! Men galet! Hon fyller hela 5 år..... Påtal om födelsedagar och jul - Jag och Micke var iväg till Norrköping och handlade presenter igår. Sååå mysigt att gå i affärer, planera, handla och ta fikapauser tillsammans med den man tycker om mest. Bara det här att komma hemifrån, tillsammans, det är så värdefullt. Skita i klockan, alla måsten, städning.... Det är underbart! ♥

 
 

Julbak

Ååååhhh, hittade denna underbara bild från julen 2010 då jag och Freja bakar. Se så liten hon (jag med förresten!!!) var. Så gulligt!! Blev alldeles varm i kroppen när jag såg våra skratt på denna bild.

Denna bild passar så bra eftersom vi ska julbaka idag: jag, Therese och tjejerna. Ska bli så mysigt!!


Torsdag

Sån här trötthet eller utmattad kropp har jag aldrig levt i förut känns det som. Kan inte förklara hur det känns, men på något vis kan jag jämföra det med vitamin- eller vätskebrist. Frågan är ju vad som står på?????

Har trots min konstiga dagsform haft en bra dag. Allt det på grund av min fina gotlänning. Hon är så bra, den där Emma. Jag är så glad att jag har träffat henne. Ja, för hon är en av dom jag lärt känna på senare år men som har en stoooor plats i mitt hjärta och som jag önskar jag hade träffat tidigare. Så det så. 


Klockan är inte ens tio på kvällen men jag ska bädda ner mig och försöka sova. Känns som jag behöver det mer än någonsin. Har kännt mig som världens tråkigaste flickvän/sambo ikväll då ingenting fått mig och flabba sådär larvigt fult som bara jag kan. Men, jag har världens bästa kille och jag vet att han förstår mig. Som tur är. He he he. Är en ny dag imorgon och det ser jag fram emot! 

Nattinatt bloggen.

Jag och Emma idag

Breakfast

Njuter av min sköna sovmorgon och långfrukost. Istället för te gjorde jag iordning varm oboy' och jeeesus så gott det smakade idag!!


Kul!!!!!

Eller inte.....



Hej mitt vinterland

Det bara snöar och snöar... Är väldigt fint om man sitter inne med en stor kopp te och ett hem fullt av tända ljus, men att gå ut i det, fyfan.... Usch. Jag är ingen vintermänniska och kommer aldrig att bli. That's it!

Man får ändå tänka att det blir vad man gör det till, så att klaga är ingen ide. Tänkte istället jag skulle införskaffa mig ett par varma termobyxor för och sedan vänta på kramsnön så att jag kan bygga snögubbar och snölyktor med mina fina systerdöttrar. Kan vara bra att bli barn på nytt och minnas de tider man faktiskt älskade snön.


Mhhhhmmmmm

Glass med varma hallon

<3


Julkänslor

Igår var det 1:a advent och det blev en otroligt mysig sådan trots omständigheterna. Dagen började med att jag blev väckt med frukost på sängen som bestod av yoghurt, äggmackor och te. Till råga på allt var sovrummet fullt med tända ljus och ett förberett One tree Hill avsnitt. Efter någon timme hoppade vi upp ur sängen och tog en dusch. Åkte sedan till affären och handlade bakgrejer. Efter det satte vi igång och höll på flera timmar i köket medan julmusiken spelades ur högtalarna. Låter bilderna berätta resten: