Instagram

Har fått några frågor om vad jag "heter" på Instagram. Svaret är: jjempis


Nattinatt

Klockan är mycket och jag borde egentligen sova. Jag vet, jag vet.

Har haft en sån himla bra dag. För och inte tala om helg. Som ni kanske förstått så kom Jessika till mig i lördags och stannade tills idag. Det är en av få anledningar som jag tackar gudarna för att jag hamnade i den gymnasieklass jag gjorde. Hade det inte varit för frisörutbildningen så hade jag aldrig träffat henne. Hur som helst, vi har haft en galet bra helg med utgång, bakismys, SKRATT, pizza, godis, chips, cola, SKRATT, fika, hemlisar och lite mer skratt.

När vi skulle kramas hejdå vid tåget tidigare ikväll så gjorde vi allt för att hålla tårarna tillbaka. Sa "Hejdå vi ses i skolan imorgon". Allt för att förtränga sanningen om att det tar ett tag till nästa gång. Det är verkligen inte lätt att bo så långt ifrån sin bästa vän...

Bjuder på två bilder tagna idag då vi som ni ser även hängt med Emma. Min alldeles egna GotlandsEmme.


Fixar håret

Med bästa Jessika på mitt jobb


Så sant som det är sagt

Även bakismys kan spåra...


Har FINbesök hos mig

Om jag var lycklig och sprang mot henne när jag mötte henne vid tåget? Kan man väl lugnt säga. Jessika är som min andra hälft för er som inte visste. Så satans jobbigt att vi bor så långt ifrån varandra... Men vi tar vara på gångerna då vi ses. Idag är vi inte så pigga då vi var ute och partade igår. Men jag klagar inte. Bakismys är bra grejer.

PUSS


Frukost med mitt ❤


Trött!!!!

03:16 var hon när vi la oss i sängen. Det blev alltså betydligt senare än beräknat innan jag kunde sätta mig i bilen och hämta min babe på Backavallen. Var så trött att jag mådde illa! Nu är det inte mycket bättre men jag bara måste masa mig upp nu. Mycket och göra! Har dock stoppat om Micke så han får sova lite till. Jag menar, om JAG är trött, vad är då han?!


Bättre än förväntat

Fredagsmyset blev inte så pjåkigt ändå. Åkte hem till pappa och Anne-Elise, åt god middag och nu ser vi på The Voice och fikar.

Saknat såklart min raring! Hoppas för all del att de vinner matchen nu ikväll. Och att han är oskadd. Kan ju vara en farlig sport det där... Bandy. Hm.


Friday

Jag har ont i magen. Det här kommer bli en lång dag...

Jobb mellan 11-19 (just DET är bara kul!) med en härlig fredagskänsla i kroppen MEN i vetskap om att det aldrig kommer bli som jag önskar - Fredagskvällen alltså. Den kommer inte att spenderas med kyssar och mys i soffan tillsammans med min snygga karl. Neheni, han har bortamatch ikväll med bandyn. KLOCKAN ETT inatt är han hemma... Understryk då också att han åkte hemifrån halv sju i morse.

Jag ska försöka fredagsmysa med mig själv ikväll i hopp om att tiden bara springer iväg och vipps så är han hemma. Man kan alltid hoppas.

Svar på er fråga när ni läser det här - Ja, jag är totalt fast och galen i honom!!! Ser ingenting positivt med att vara borta från varandra på det här viset. Så det så!

Puss hejdå


Lyxig senmiddag


Barnvakt

Har hängt med Therese och tjejerna hela dagen. Alltså min syster och hennes barn. Vi har testat klänningar och bikinisar till resan. Det är bra att vara ute i god tid!

Nu är jag och Hedda själva medan Therese och Freja gympar. Här hemma är vi mätta och sover sött en stund.... Mosters lilla prinsessa <3


Vaniljmuffins

Har kvällen till ära bakat lite här hemma. Doftar numera vanilj i vårt hem då jag gjort vaniljmuffins. De blev inte så snygga men ack så goda! Med hallon inuti. Är sugen på en till...

Klockan har dragit iväg här ser jag. Blir lätt så när man ligger och myser med världens mysigaste. Vi la oss i sängen redan halv tio. Helt galet! Man får liksom aldrig nog. Ingen av oss. Det är tydligt det.

Jobb imorgon igen! Är lika taggad som vanligt, för ni vet väl vid det här laget att jag älskar mitt jobb av hela mitt hjärta?! Om inte så vet ni det nu.

Nattinatt!


50 dagar kvar...

Tills vi bosätter oss i Thailand i tre veckor. Jag kan inte med ord beskriva hur underbart det känns! Sanningen är väl egentligen den att jag inte fattat att vi ska åka över huvudtaget. Känns som en dröm. Vi ska bo i ett stort hus som ligger mitt på stranden. Hur lyxigt?! Jag längtar såååå!


Sofias änglar

Såg ni avsnittet mellan 20 och 21 ikväll?! Ni som gjorde det vet vad jag menar när jag säger att det var sorgligt med stort S. Herregud vad jag bölade! Jag satte nästan fiskbullarna (min favoriträtt till middag! Jag kan äta dom direkt ur burken om det är så!) i halsen medan Micke satt och flinade åt mig.

Nu blir det "Mamma och minimodeller". Det är ju istället ett helt sjukt och vansinnigt program. Varför inte låta barn vara barn?!?!!! Blir förbannad!


Känslostund

Sitter på jobbet med tårar i ögonen. Lyckotårar. Jag har precis skrivit mitt längsta sms någonsin. Till vem? Ja gissa! Micke såklart. Jag lättade mitt hjärta, försökte förklara hur mycket han har gjort för mig och hur tacksam och glad jag är att jag träffat honom.

Jag är så kär och galen! Visst syns det att det strålar om mig?!


Söndagsmys framför Wallander


Städsöndag

Ja, rubriken talar sitt tydliga språk. Söndag igen och det betyder: Tvätta kläder, damma, dammsuga, torka golv, byta sängkläder och göra iordning. Precis som varje söndag. Med lite musik så går det lättare.

Vad gör ni idag? Samma som mig???!


Lördag

Hemma och upptinad efter en bandymatch på Backavallen som tyvärr slutade i förlust. Våra KVBS:are kämpade iallafall tappert och vi "bandyfruar, (hehe) hade en mysig glöggträff innan.

Här hemma är maten alldeles strax klar och vi kan inta soffan för kvällen. Det blir fläskfilé, klyftpotatis och champinjonsås till middag. Sedan tvmys och snacks.

Trevlig lördagskväll!
Puss!


Morgonmys in the bed

Godmorgon.

Jag känner mig som en levande solstråle och har gjort enda sen jag vaknade. Dels för att det är lördag men också för att min älskling ligger bredvid och vi kan pussas, kittlas, kramas och mysa hur mycket vi vill då ingen klocka behöver anpassas. Som alltid annars. Klockan ringer 06:00 och han måste åka till jobbet, sen kommer han hem kl 20 på kvällarna. Nej, lördagar är sååå mycket bättre!

Dessutom så är jag så jävla kär och lycklig. Mina känslor för Micke blir bara starkare för varje dag som går. Vet inte riktigt var det här ska sluta, hehe.

Frukost på sängen vore gott! Och jag känner för och vara den som fixar iordning den och lyxar till det. Allt för min prins.


Fredagsmys

Med världens finaste kille <3


Kärlek

Kan man göra annat än älska henne? Mosters lilla älskling!! <3


Filmtajm

Sitter i Frejas rum och ser på film. Nicke Nyfiken! Himla söt film!


Promenad upp till syrran


Today


Myspys

Har haft Hanna på besök kvällen till ära. Mycket trevligt! Nu är klockan mycket och jag borde göra detsamma som min älskling - Somna in för natten. Bara det att jag är världens största Wordfeudnörd! Det-liksom-går-inte-att-sluta-spela. Är fast! Dessutom så är det rätt så mysigt att ligga vaken och höra sin fina andas tungt. Pirrar gott i magen.

Tackar Dig Hanna för en bra kväll genom att slänga in den finaste bilden jag vet på oss två! Godnatt.


Nu är det gjort!


Ledig onsdag

Agerar målare hemma på Pålstorpsgatan idag. Gamla "trälådor" får sig en omgång. Tror det kommer bli riktigt bra när det är klart. Den som lever får se.

I eftermiddag händer det! Jag ska gå till Friskis och köpa ett nytt träningskort! Någon där ute som vill börja träna med mig?! Alltid lättare när man är fler. Hör av er i så fall :)

Nu ska jag fortsätta med mina kreativa händer innan det är dags att äta lite mat. Tjarrå!


Lyckorus

Myskväll på hög nivå. Micke är träningsfri och det hör inte till vanligheterna. Jag njuter för fulla muggar att ha honom hemma hela kvällen. Ni vet, laga maten ihop. Diska, duscha och allt det där. Mycket mysigare när han är här. Nu ska vi passa på att snygga till hans frilla när vi har så mycket tid över.

Sen, lägga oss i sängen, pussas och se några avsnitt av Skilda Världar.


-

Har haft en jättemysig dag tillsammans med Amanda, Emma och Josefin. Tittade till på klockan och vipps så var den 18:30. Det går minst sagt fort när man har roligt.

Nu är jag hemma, mätt och belåten. Äntligen dags att pussas och kramas.

Bild från idag..


Måndag

Är nu på stan och utreder ärenden. Ska snart till Hanna och fixa håret, sedan till Vingåker och umgås med tre fina tösar. Det här verkar bli en mycket bra måndag.


Motivation

Imorgon så jävlar!!




Mys i sängen

Här har vi legat hela kvällen och sett ett flertal avsnitt av Skilda Världar. Det är nästan FÖR lyxigt med en tv i sovrummet. Man får liksom aldrig nog.

Sötisen ni ser på bild, ja, han är min :)


På promenad

Sjukt kul kväll igår! Kan sammanfattas med tre ord: Galet mycket skratt!

Nu påväg och hämta bilen efter en heldag med svärföräldrarna. De har hjälp oss att sätta upp hyllor och dylikt. Vårt hem börjar bli magiskt vackert.


Skål


Taggar

Inför bandymatch. KVBS spelar på hemmaplan idag kl 15. Blir spännande. Känner på mig att de kommer vinna. Vore gött med ännu en seger!

Nu är alla julsaker borta. Tog emot att plocka bort vår fint klädda gran men det känns faktiskt skönt att den är borta. Nu går vi ju med stormsteg mot våren och jag gillar det skarpt. Jag hatar vinter, kyla och mörker.

Nehepp, om man skulle ta och plocka in disken och sedan snygga till sig lite grann. 14:45 ska jag möta upp svärföräldrarna, pappa och Anne-Elise på Backavallen. Hejsvejs!


ÄNTLIGEN fredagsmys!

Efter tusentals kramar, pepptalk, pussar och en varm dusch i världens varmaste famn är jag nu hel igen.

Nu är äntligen fredagsmyset igång <3


Just nu känner jag såhär:


Glöm inte veckans erbjudande!


Kom hem nu älskling!!!

Jag saknar dig <3


Kär och galen

Jag hatar torsdagar. Älsklingen är iväg och tränar på tok för sent. Inte hemma än på ett tag. Som jag skrev till honom: Soffan är för stor och oskön när man ligger i den ensam... Jag vill pussas. Längtar så mycket efter honom!!


MATVRAK

Alltså jag FATTAR INTE hur jag kan vara hungrig precis hela tiden?!!! Känns som att det är det enda jag gör - Äter, äter och äter. Inte konstigt att jeansen är svåra att knäppa!!! För vad äter jag då? Mackor, godis, snacks, mer mackor, Coca cola (det dricker jag ju iofs, inte äter!), chips, lite mer godis osv osv.. Varje dag!!! Blir fan trött på mig själv när jag tänker efter. Är ju ett riktigt fetto!

Eftersom att jag inte tränar så förstår jag inte hur maten bara rinner igenom mig och magen känns tom igen?! Nog för att mat alltid har varit det bästa jag vet, men fan, det borde finnas NÅGON gräns tycker man ju! Eller?!

Nej, nu ska jag diska sedan se på tv. Sveriges mästerkock - MAT! Biggest looser - MAT! För och inte tala om vad jag ser på nu - Jo MATprogram på trean....

Mat mat mat mat mat.
Fetto!


En till gympabild


Gympa

Precis hemkommen från Frejas torsdagsgympa. Var riktigt kul att hänga med och se hur hon har det! Och duktig var hon minsann! En annan har också hoppat och skuttat runt. Lite pinsamt i början, men sen så!


Regn & rusk

Hola! Läget då?

Jag sitter på jobbet och är klar för dagen. Vill verkligen inte packa ihop och åka hem då jag dras för att gå till bilen. Visserligen har jag bara ca 5 meter att gå från dörren men hallå, kolla vädret!! Det regnar! Och snöar! Och blåser! Fast och andra sidan, åker jag hem nu så vet jag att inom en snar framtid kommer världens bästa hem som jag hinner kramas lite med innan han måste åka iväg på träning.

Redan fredag imorgon(?) Galet! Ser fram emot fredagsmys med Micke. Var ju inte igår precis... Vi bara partar och ränner ute på krogarna, haha!

Herråååå


Work


Ja.... Vad säger man?!?


Storkok på G


VECKANS ERBJUDANDE

Min absoluta favoritprodukt när det gäller styling:
- OSiS+ Dust it

Ett vitt puder som ger oslagbar volym som du masserar in i hårbotten. Denna produkt är hemligheten bakom min frisyr. Prisvärd 100 gånger om! 

Ord. pris 175:-
Nu endast 120:-

Erbjudandet gäller t.o.m. måndagen den 16 januari.



Sjuk frisör

Usch vad ofräsch jag känner mig. Känns inte helt hundra att "snora" inför kunderna. Ursäktar mig var och varannan minut.

Har nu en lucka fram tills nästa kommer. Passar på att snyta ut så mycket som möjligt samtidigt som jag tar tag i pappers-arbets-högen.

Hoppas ni mår betydligt bättre än mig! PUSS

 


Förkylning på besök

Nyser, nyser, nyser och nyser. Försöker snyta ut allt snor i näsan men det är totalt omöjligt. Det är stop! Så himla täppt. Halsen värker, inte ens en stor kopp te hjälper. Mot Apoteket! Sedan jobbet!

Välkommen du härliga måndag, du härliga förkylning.......


Bakismys

Statusuppdatering: Mycket bättre men Inte helt 100.

Jag och Majki ligger och bakismyser framför den svensk-danska-serien "Bron". Otroligt bra och spännande! Till det äter vi gott snacks och dricker iskall cola. Mums.

Bjussar på en charmig(?!) bild från igår. Haha.

 


Man kanske...

...skulle masa sig upp ur soffan och tända upp lite. Det här blir man ju inte direkt piggare av.

 

 


För mycket av det goda

Ja ni, idag är jag inte värst kaxig. Fyfan så jag mår! Känns som mitt huvud väger 170 kilo. Men, jag har bara mig själv att skylla så det är ingen ide att ligga här och klaga.

Vinet igårkväll smakade mycket bra och jag började kvällen tillsammans med Emma och Ludwig innan drösen med killar anlände. Tippar på att vi var ca 15 stycken här hemma. Var sån jävla kö in till Statt så vi vände på klackarna och köpte mat och gick hem igen. Tur är väl det, hur hade jag annars mått idag?!?! Med drinkar och grejer där inne. Hade aldrig gått.

Har förresten sjukt ont i svanken efter vurpan i garderoben. Tackar Robin som hörde och förstod att jag behövde hjälp och som kom in och hjälpte mig upp. Haha.

Nåväl, kvällen började ju lugnt i alla fall:

 


Gårdagen har satt sina spår


iPod

Haha, jag är som ett barn på julafton just nu. Hittade just min iPod som jag inte sett skymten av på flera år. Och vad fanns i den då? Jo, massa gamla bilder och låtar. Jag bara skrattar och saknar gamla minnen som låtarna och bilderna påminner mig om. Underbar känsla!


142 poäng!! ;)

Ganska bra drag ändå va?! Hi hi


Mat, vin och mys


Soffmys

Sitter i soffan, mätt och belåten efter vår sena frukost som bestod av äggmackor. Vi tog en ordentlig sovmorgon här hemma idag. Micke var borta mellan 02:00 och 05:00 inatt och kollade hockey med grabbarna och jag kunde inte riktigt slappna av utan honom bredvid mig i sängen.

Nu ska jag kolla i nya H&M-katalogen som kom här om dagen. Puss på er


Trettondagsafton

Hade planerat vin, dans och utgång tillsammans med syrran ikväll. Men det blev inget då vår stackars lilla Hedda är så dålig på grund av vattenkopporna. Tycker så synd om henne. Gör lika ont i hjärtat som sist jag nämnde det här i bloggen. Usch!

Blev istället en mysig hemmakväll med min fina sambo. Vi har ätit hämtmat, tittat på The Voice Sverige, skruvat ihop möbler, skruvat lite till och fixat iordning här hemma. Tror inte jag sagt det här, men vi fick nya golv i hallen och sovrummet igår! Det blev en mycket positiv överraskning när jag kom hem då resultatet blev över förväntan! Är så jäkla nöjd! Så nu ska vi få ordning på i stort sätt allt här under långhelgen.

Hoppas ni har en bra trettondagsafton vad ni än gör. Kram på er! Och en extra stor kram till min syster Therese och lilla Hedda som kämpar tappert <3


Alltid lika kul med nöjda kunder

Min kund jag hade i förmiddags kom nyss tillbaka med rosa blommor till mig för hon var så nöjd. Klart det värmer i hjärtat. Blir alltid lika glad när människor är tacksamma för jobbet jag gjort.

Och ni kan skriva upp att hon fick tre varma kramar av mig innan hon fick gå härifrån. Hihi


Tjuvkik

På vårt sovrum. Långt ifrån klart men det börjar ändå ta sig. Inte sant?

<3


Mys hos mamma


Sitter i bilen

Och väntar på min älskling. Han slutar jobbet näääär som helst. Jag har saknat honom idag. Som vanligt. Min kärlek.

 

 


Onsdag

Sitter hemma hos mamma och har precis ätit lunch bestående av smörgåstårta. Vissa har det bra! Är ju inte direkt ledsen att det blev kvar från gårdagens kalas. Min fina mor är ju nu numera 50 hela år! Coolt! Och gårdagen var jättetrevligt. Mamma är nöjd och det är huvudsaken. Hon förtjänar det bästa!

Vill passa på att sända varma kramar till fam.Andersson. Mest till vår lilla Hedda! Stackaren har vattenkoppor. Gör så ont i mig att se bilderna min syster lagt upp... Hoppas det går över fort <3


Äntligen vann jag!

Där fick du Supertord ;)


Sitter på jobbet och läser


Den nakna sanningen


Ett glas vin

Mmmmmmmmh ❤


Sommaren med Göran

Ligger i älsklingens knä, inlindad i en filt och ser på film. TV4 visar ju "Sommaren med Göran" ikväll. Har gått 20 minuter av den, och vi har redan skrattat så magen krampar. Kul humor ju!

Har varit ledig idag. Tillbringat dagen tillsammans med mamma och storasyster Therese. Påtal om mamma... Hon blir hela 50 år imorgon. Galet! Är ju en stor dag! Min fina mamma!

Nej, nu börjar visst filmen igen. Puss på er!


Året som gått

Det är ingen tvekan om att 2011 har varit det mest händelserika år hittils i livet för min del. Det har verkligen hänt så sjuuuuukt mycket saker! Att det skulle bli såhär (bra!) trodde jag absolut inte för ett år sedan.

Jag lever numera ett helt nytt liv. Ett liv jag inte trodde fanns. Jag är så lycklig. Och just nu lite tafatt. Jag vet inte mer vad jag ska säga. Blir alldeles "till mig" när jag tänker på det. Sen är sanningen den att inga ord går att beskriva alla känslor eller upplevelser med - Det är för stort! 

Kort och gott kan man summera mitt år såhär. Jag har:

- Följt mitt hjärta
- Bott ihop med mamma i en tvåa i x antal månader
- Skaffat en egen lägenhet
- Blivit på tok för smal
- I stort sätt bott på krogarna
- Druckit alldeles för mycket alkohol
- Haft på tok för många (och galna!) vadslagningar
- Kysst främlingar
- Drivit och lekt med killars känslor
- Cyklat omkull
- Tvättat mig i en vattenpöl
- Tagit studenten
- Träffat MÅNGA nya människor
- Fått vänner för livet
- Dansat på bord
- Sovit lite varstans
- Öppnat mitt egna frisörföretag
- Backat in i en taxibil
- Klippt av mig håret
- Gått upp (lite väl mycket dock) i vikt
- Funnit min stora kärlek ♥
- Blivit sambo ♥
- SKRATTAT
- Funnit lycka och trygghet
- "Öppnat nya dörrar"
- Skrattat lite till


Jag blir helt ärligt tårögd när jag nu såhär i efterhand ser skillnaden mot och nu. Jag minns att jag blev irriterad när folk ifrågasatte hur jag egentligen mådde. Jag lärde mig liksom att leva med det, med att gråta, ha ont i härtat och se allting som i en svart tunnel. Jag förstod inte att jag skadade mig själv. Inte förrän nu. Idag är jag så tacksam för att jag hittat rätt. Insett.

Då...

image description

Nu...

Nog är det stor skillnad!
Mina ögon... Utstrålningen.
Falskt leende mot äkta. Det syns.
Eller hur?


Vi är pigga idag

Not!


Will always love you

 


My new year

Hej 2012 och hej alla som läser!!

Kan börja detta inlägg med och meddela att det är en TRÖTT och SLITEN Jenny som skriver. Det straffar sig att festa och ha sjukt kul fram till sex på morgonen, det är tydligt det. Hade ni en bra nyårsafton? Jag är iallafall helnöjd med gårdagen och allt som hör den till.

Hanna och Andreas kom hem till oss på trerätters. Mycket trevligt och maten var suverän! Mätta och belåtna så ramlade det in en massa killar här och vi drack vuxensaft, spelade spel och hade det allmänt bra. Vid tolvslaget gick vi ut på balkongen (vi har förövrigt världens bästa utsikt!!!!) och såg på alla raketer och önskade varandra gott nytt år. Självklart fick jag en stor kyss av min älskade också. Slutade sedan med att vi promenerade till Harrys där vi dansade och fick ont i fötterna innan vi gick hem till Hanna och Andreas på nattmacka.

2012 ska bli mitt år!! Tack för igår allihopa! Ni är underbara! 


2012

Coolt med nytt år! Nu måste jag dock sooova. Är galet trött! Hörs imorgon.