Saturday in Thai


Saturday in Thai


Svar till Malin

Just nu bor vi på Ananta Burin Resort men imorgon byter vi till Ao Nang beach Resort :) Var bodde ni?

Kramar


Ananta Burin

God kväll Sverige.

Resan från Koh Samui hit till Krabi gick jättebra idag! Såååå himla värt att betala mer pengar och flyga. Det tog 35 minuter att byta ö istället för 8 timmar.

Fick tag i ett stort fint hotell som vi ska bo på i två nätter nu. Sedan bär det av dit vi startade. Kul att testa på lite olika!

Ögonlocken ramlar snart igen. Dags att gosa ner sig i sängen bredvid kärlekspojken. Godnatt Sverige!


Koh Samui - Thailand

Hej allihopa!

Ja ni, i söndags reste jag och min babe i 9 timmar för att överraska brorsan och grabbarna här på Koh Samui. Och här är vi fortfarande. Bor i en fin lägenhet med tre rum och kök uppe i bergen. Har trivts rätt bra här kaoset men imorgon bär det av till Ao Nang igen. Jag och min kärlek behöver lite lugn och ro då vi bara ska mysa och ta hand om varandra. Blir spännande att testa på att flyga inrikes. Blev mycket dyrare men ännu en hel dag till och resa känns inte så lockande. Nu är vi ju framme på 2 timmar. Så värt!

För övrigt så tycker jag att detta är en fin ö (av det jag sett alltså!) så vem vet, kanske hittar man hit igen?!

Nu ska jag hjälpa grabbarna i köket som förbereder inför grillkvällen. Det kommer lite svenska tjejer på besök. Ska bli skönt med lite omväxling från grabbsnacket ;)

Ha det bra Sverige!


Myser i solnedgången


Lunch

Har lunchat på sämre ställen om man så säger. Njuter gott med ett glas vitt vin och en god thaisoppa med älsklingen min som sällskap. Vad mer kan man begära?


Torsdag

Klockan är snart sex på kvällen här i Thailand och jag sitter i soffgruppen bredvid poolen och bara njuter. Kan ni fatta känslan av att ha en egen pool?! Ett eget stort hus? Egen tomt? Det är helt galet! Njuter varje minut!

Har varit på stranden tillsammans med baby idag. Legat under ett parasoll och läst, tagit x antal dopp i det blå och varit på massage. Ni hör ju hur det låter! :) Vill aldrig härifrån!!!!

Nu till kvällens dilemma: Var ska man äta ikväll? He he! Större problem än så har man inte här.

Hoppas allt är bra med er hemma i Sverige. Hänt något skoj? Tjoa till i så fall. Puss så länge


Mosters hjärtegull


Middagsdate

Ikväll har jag och min babe haft en helkväll tillsammans alldeles själva. Vi åkte tuk-tuk in till stan där vi satte oss på en restaurang vid havet och åt god mat och bara myste. Nu är vi hemma igen. Sitter vid poolen och dricker gott och umgås med resten av familjen. Love this paradise!!!


I natt

Nattbadade vi! Asmysigt

<3


Update

Hej Sverige! Hur mår ni? Här är allt underbart med STORA bokstäver! Ni ska bara vet vilket lyxigt hus vi bor i. Det ligger mitt på stranden, är stort. Fem rum och kök. Tre badrum. Egen pool. Och utsikten, ja, om ni bara visste. Det är som på film. Vi trivs.

Magen är bättre. Känns jättebra! Finns faktiskt ingenting och klaga på. Mer än att jag saknar pappa då förstås :)

Bilder kommer inom en snar framtid.
PUSA


From Thai

Okej, nu ska ni få veta lite hur vi har det och vad vi gör om dagarna. Jag vet ju att pappa, familjen och alla mina underbara vänner läser min blogg så det här inlägget är till er.

Vi flög direkt till Krabi och tog sedan en taxi till Ao Nang där vi bor på ett hotell som ligger precis vid stranden. Man går över gatan så är man där.

De första dagarna har vi dock för det mesta legat vid poolen och jäst. Solen tar så förbaskat så vi har varit i behov av parasoll och skugga. Dessutom så har det vart så bekvämt på luncherna då vi i princip bara behöver resa på röva' och sätta oss igen för att maten ska bli serverad. Så nära och bra!

Har redan hunnit med 3 timmars helkroppsmasage. En timme kostar 300 baht vilket motsvarar drygt 60 svenska kronor. Helt galet! Och på tal om massage - idag när vi gick hemåt från stranden där vi blev masserade så började det spöregna. Kändes skumt att gå i bikini i regnet och bara njuta. Ja, för i den här värmen fryser man aldrig, det är en sak som är säker! Efter regn- och åskskuren så gjorde vi oss iordning och gick ut och åt. Och som varje kväll efter middagen så strosade vi runt i lite affärer. Jag har hittat en hel del godbitar faktiskt. Jättekul! Speciellt när det knappt kostar någonting.

Det finns även lite negativt att berätta. Jag är dålig i magen. Verkar inte klara av de främmande bakterierna här nere trots alla mediciner. Känns så jobbigt. Är så trött på min mage som aldrig vill fungera som den ska. Klockan är liksom halv två på natten och här sitter jag, på toaletten :(

Imorgon åker vi till Koh Lanta där vi har hyrt ett hus som ligger på stranden. Ber till gudarna att jag mår bättre då. Godnatt.

Puss love
/ Jenny


Yesterday

Klart jag gjorde mig fin på pojkvännens födelsedag!


Hälsning från Thailand

Vi har det UNDERBART!!


Om en timme...

Lyfter vi! Äntligen!!!

Allt har gått bra. Glädjen är oslagbar! Mot Thailand!


Last night in Sweden

Klockan är mycket. Vi behöver verkligen sova! Men det är så mycket spänning i kroppen så vi har det svårt att slappna av. "Älskling, har vi packat ner det? Är allt fixat? Kommer vi ihåg det här imorgon nu då?"

Jag är så nervös och förväntansfull att jag inte ens kunde göra mina behov inne på toaletten förut. Magen är hård och ofokuserad, haha. Ja, jag tror det kallas resfeber.

Men, vi är redo. Vi har kramat våra nära och kära hejdå, hunnit fika och umgås med vänner och förberett allt som går att förbereda.

Klockan ringer om några timmar. Dags att avnjuta sista natten i vår underbara säng, hemma i Sverige.

Godnatt


Sista arbetsdagen

Måndag och dagen före dagen med stort D. Imorgon åker vi!!!

Och kan jobbdagen börja bättre än att se blommor ligga på disken?! Rosa fina tulpaner.

Det finns underbara människor.
Verkligen underbara.

Påtal om underbara människor - Jag ska passa på att träffa min fina Emma på lunchen. Undrar faktiskt hur det ska bli att vara ifrån henne i tre veckor. SötEmme!


Idag

Fyfan...................


På hemväg

Sitter i bilen påväg hem från farmor och farfar. Jag och Micke passade på att svänga förbi på en fika när vi ändå var i Vingåker. Och att fika med farmor Doris bakverk gör ingen ledsen, det kan jag lova!

Vi har haft ett mysigt dygn tillsammans med pappa och familjen. Bastat, ätit tacos, fikat, spelat spel och bara myst. Vi är helnöjda!

Kommer dock sakna min älskade pappa i Thailand. Tre veckor utan min söta lilla pappa... Hur ska det gå? Usch, jag gillar inte att åka iväg så långt bort från mina älskade. Hans tokiga fru kan gott ta åt sig hon med!


Hairdresser

Gör min älskling fin i håret!


Friday

Ligger i sängen med min kära. Börjar vid lunch idag. Och tur det! Jag hade inte orkat upp en enda minut tidigare. Hade en fullspäckad och intensiv dag igår. Jobbade från 10-20. Dessutom så är mitt huvud fullproppat med måsten som ska göras innan vi lyfter på tisdag.

Ser fram emot att ha med mig min fina på jobbet idag, för att sedan åka ut på fredagsmys hos pappa och hans fruga. Vi ska basta och äta tacos. Ha en riktigt myskväll tillsammans innan vi åker ifrån dom i tre veckor.

Nu, frukost!


Bildbevis


Slarvmaja talar

Kan knappt tro det är sant, men det är det - Plånboken is back!!!


.

Sån jävla kaotisk dag! Känns som att ingenting gått rätt! Stressat, tappat plånboken, gjort polisanmälan, kommit försent till jobbet, grinat, glömt bort saker, tagit fel på dag, grinat lite till, oroat mig, blivit irriterad.... Behöver jag fortsätta?

Fan. Allt på en gång. Att det alltid ska vara så. Förstår inte! Plånbokslös Jenny en vecka innan Thailand. Låter passande va? Inte direkt... Ååååhhhhh!!!!!!

Joråmensåatteee, annars är allt bara bra. Godnatt!


En vecka kvar...

Läste just på syrrans blogg att Freja är hemma från dagis och är krasslig. Här hemma mår vi inte bättre. Micke hostar och jag har ont i halsen. Herregud, om en vecka lyfter vi!!!

Mot Apoteket!


Home sweet home

Blev sent hem från jobbet som ni märker. Det enda jag klagar över är att magen är förbannat hungrig. Annars så!

Imorgon är det en vecka kvar...
7 dagar. Känns så overkligt.


Jobba jobba jobba


Jag. Vill. Ha


Ryggskott

Inte precis vad vi önskade kanske. Usch, jag tycker så synd om honom. Han tvingas vara sjukskriven från jobbet. Och om 9 dagar åker vi till Thailand. Måtte han inte må såhär då!!! Då är fan världen ond i så fall.

Mätta i magen efter all fika vi tryckte i oss på kalaset i Vingåker ska vi nu börja med söndagsmyset i soffan. Och ikväll ska jag göra allt min älskling ber mig om. Han ska inte behöva röra på sig en millimeter utan jag ska skämma bort honom. Det är en sak som är säker.


My boy

Ett besök hos Akuten står på schemat. Killen min mår inte bra. Stackarn! Vi håller alla tummar och tår för att det inte är någon fara utan att allt bara handlar om en överansträngd och/eller sträckt muskel. 

Igår påväg till Örebro.
Min snygging!!!

Vackra kvinna

Man får säga och tycka vad man vill om Carolina Gynning, men att hon är VACKER kan väl ingen neka?! Shit alltså! Vilken kvinna!!! Och så vackert gravid hon är! Galet!


Disco i bilen

Påväg hem från Örebro och Marieberg tillsammans med min pöjk! Vi tog en spontantripp då vi inte hade någonting annat och göra. Och vilken mysig dag vi haft! Sprungit runt i affärer och pussats, ätit god thaibuffe, hållit hand, shoppat lite kläder och bara njutit av livet. Precis som det ska vara. Och jag ät lika glad och kär som alltid tillsammans med Micke. Sjukt underbar känsla! Önskar jag kunde beskriva.

När vi kommer hem blir det varma mackor och Gladiatorerna.



Popcorn och Skilda världar

Micke och jag har det bra. Hemma tidigt efter en kväll med bowling och trevligheter tillsammans med Hanna och Andreas.

Jag älskar fredagsmys


God morgon :)


Mys på hög nivå

Vilken mysig eftermiddag/kväll! Jag, Micke och båda tjejerna. Vi har varit på Frejas gympa, ätit lax, bytt blöja, duschat, kollat hyrfilm (smurfarna), ätit godis och bara myst. Lilltjejen sover sen 30 minuter tillbaka. Så fort filmen är slut tror jag den större av dom somnar gott hon med.

Love you!


Extra mycket hemlängtan

Är på jobbet. Äter choklad och lakritspengar mellan kunderna.

Som rubriken lyder så längtar jag hem idag. Orsak? Mina älskade systerdöttrar kommer hem till oss idag. De ska övernatta tills imorgon. Ni kan ju tänka er så mysigt vi kommer ha! Freja har fått bestämma mat och kan ni gissa vad det blev?! Lax och ris. Hon är så go! Lax. Fyraårig tjej. Hehe, självklart ska hon få det!

Bara ett par timmar kvar...