Reportage i Vingåkersnytt


Den nakna sanningen


Med mina älsklingar igen


Söndagsgodis


Mosters älsklingar sover här inatt


Happy hairdresser


Klart jag ska bli golfare!


Levererar på golfbanan


Tired as hell!


Balfrisyr by me


Före- och efter

Malin kom hit förra veckan och satte i löshår. Fint resultat va?!


Fredag på jobbet

Halloj!

Mycket på jobbet! Hur kul som helst! Mindre kul med världens största finne på kinden. Var kommer den ifrån??!!!? Ser inte alltför charmig ut.....

Jobbar till 17. Sen bär det av till sommarstugan med Makji. Ska bli himla mysigt! Regn eller ej, det kvittar. Imorgon däremot, hoppas jag på sol och värme då jag mer än gärna vill kunna glänsa med bara ben på tjejfesten.

Har förresten pillat ihop en egen "inspirationsbok" till jobbet. Tanken med boken är att den ska ge alla mina kunder lite nya idéer och inspiration. Hoppas den gillas!!


Morning and breakfast

Morsning korsning! Ett tag sen sist. Jag har på tok för många bollar i luften som man så fint kan uttrycka sig, därför tyvärr ingen tid över till att skriva här. Men nu äter jag för en gångs skull en lugn frukost, så varför inte?!

Jobb. Jobb. Jobb. Kalasande för brorsan. Ett snabbbesök hos pappa. Middag och hårfix hemma hos mamma. Fotbollskväll med grabbarna. En jäkla massa fika. Myskvällar i soffan. Ja, det är så mina senaste dagar sett ut.

Skönt med ledig dag igår. Dock kunde vi inte fatta hur fort den sprang iväg när vi la oss igårkväll?! Men men. Idag är det jobb igen och jag laddar med flingor och mackor.


Söndagskväll. Igen...

Ligger utslagen i soffan tillsammans med baby. Har just tittat klart på en film som för övrigt var sjukt bra. "The next three days" hette den. Rekommenderas! Så myströtta vi är just nu kan jag gissa att vi startar en till så fort sporten på tv1 är slut. I like!

Vill knappt acceptera att det redan är söndag. Den här helgen gick på tok för fort! Jag behöver mer vila....


02:54

Sjukt.......


Candyfriday


Förmiddagsshopping till jobbet