Oooops..

.. Här har jag inte varit särskillt fitig de senaste dagarna. Kan ha och göra att jag har viktigare saker och göra. Idag är jag dock ledig och planerar att komma tillbaka med saftiga inlägg efter promenaden med storasyrran som nu står på schemat. Kyss!

Måndag igen

Lite snabbt nu då...

Har haft en superbra dag på jobbet! Älskar mitt yrke mer och mer för varje dag som går. Jag är så himla lycklig att jag hittat min grej, min passion här i livet. Hann träffa pappsen också. Guldvärt! Nu har jag "firat" min ensamma kväll med fiskbullar och kladdris. Undra vad min fina säger när han kommer hem och inser att det stinker fis (för det säger dom att fiskbullar gör???) i hela hans lägenhet. Mohahah!! För er som inte vet det så är fiskbullar i hummersås bland det bästa jag vet!

Nu ska jag fortsätta med lite chips och dipp och be till Gud att klockan snart blir halv tolv så att min älskling kommer hem igen. Jag är pussugen! ♥

Jahadå

Jag må vara lite berusad efter de goda drinkarna jag drack hemma hos Simon, men jag är inte helt från vettet, därför kör jag på med ett blogginlägg innan jag ska sova...

Kom precis hem till mitt andra hem. Ligger och väntar på min älskling som är på Statt och kollar läget. Fördriver tiden med chips och bra musik. Klagar inte. Ledig imorgon, då väntar tvättstugan och golvmoppen. Mums.

Bjuder på några bilder från kvällen:




Trevligheter

Har precis sagt hejdå till HannaD som har varit här på besök. Det var riktigt roligt att träffa henne då det var ganska så länge sedan. Hon är den vän som jag har haft allra längst (vi var närmare bestämt 2 år när vi blev bästa kompisar) och det märks så tydligt då vi altid vet var vi har varandra trots att det kan dröja mellan gångerna vi ses. Ni vet ju hur det är, man jobbar, har saker man måste göra och så rinner tiden iväg...

Nu ska jag ta tag i min fullproppade garderob och bära in kartonger från vindsförrådet där jag ska lägga alla mina sommarkläder svidare. Det krävs lite plats i klädhyllorna då jag får en inneboende hos mig nästa helg. Vi ska trängas här hemma i två månader innan vi får vårt egna place. Kommer bli perfekt! ♥

Utvilad!

Åhhhhww, så skönt jag sovit inatt, och så utvilad jag känner mig nu! Sitter hemma hos världens finaste och äter frukost medan han är påväg till jobbet. Hade varit betydligt mycket trevligare om han också varit ledig idag, men icke. Som tur är kommer han hem till kvällen och då är det fredagsmys som gäller.

Jag har lite ärenden att utreda min lediga dag till ära. Får inte glömma bort min stökiga lägenhet som ska få sig en ordentlig städomgång också. Garderoben ska rensas, och det, ja det kan ta tid!!


En trött Jenny

Nu har det varit dålig uppdatering här de senaste dagarna. Jag har minst sagt haft fullt upp. Har jobbat, delat post, varit med Ludwig, myst med min fina och somnat på tok för sent in på nattimmarna. Imorgon är jag ledig och planerar att sova ut ordentligt. Vi hörs här igen då! Dags att hoppa i säng. Godnatt!

23:29

Har spenderat dagen med en hjälpsam och mycket omtyckt kille följt av två eftermiddagskunder. Hann svänga förbi farfar och fira hans födelsedag också innan röda faran styrde hem till Katrineholm igen för och snabbäta innan bion tillsammans med mina tre favoriter - Micke, Hanna och Anderas. Friends with benefits, sjukt bra film! Skrattade högt många gånger i biosalongen som för övrigt bara bestod av ett tiotal personer. 

Nu ska jag dricka en kopp te som min fina just kom in med.
Mums.


Monday

Idag har jag:

♥ Jobbat lite
♥ Skrivit på kontrakt
♥ Varit på Möbelhuset
♥ Besökt svärföräldrarna
♥ Ätit thaimat
♥ Kört bil
♥ Kollat på Idol
♥ Ätit popcorn

Och nu ska jag hoppa in i duschen och sedan packa väskan!

Inpackning

Fick en fråga här på bloggen igår angående hårinpackningen jag använde och la ut. Detta är alltså en inpackning från Scwarzkopf som du kan köpa hos mig på salongen.

Jag säljer flera olika serier från detta märke men just den här inpackningen är till skadat hår. Man applicerar den i blött nytvättat hår och låter den verka 5-7 minuter. Håret blir lent och mjukt. Den återfuktar och förebygger ditt skadade hår. Tillsammans med schampot i samma serie så ger den absolut bästa resultat! Tro mig, rätt produkter till rätt hår gör skillnad!


Blir alldeles varm i hjärtat

Mer än så behöver jag inte säga. Dessa rader från min underbara syssling och vän säger en hel del. Hjärtat blir alldeles varmt och är ett tecken på riktig kärlek.


Ta-hand-om-dig-själv-stund

Har precis haft lite ensam kvalitetstid med mig själv inne på badrummet. Jag har tagit en lång varm dusch, rakat benen, peelat kroppen, haft inpackning i håret, klippt och målat tånaglarna och smörjt in kroppen. Nu känner jag mig som en helt ny människa! Den rosa mysdressen är på och min fina Hanna på ingång! Dags för söndagsmys.





Artonde september

Och så var det söndag igen..

Den här helgen har varit lugn men händelsrik på samma gång. När jag säger lugn så menar jag: Ingen fylla, inga utgångar, inga sena nätter, inga bortsovna dagar och inget bakishuvud. När jag säger händelserik så menar jag att vi hunnit med och göra mycket.

I fredags firade vi min faster som fyllde 40. Jag åkte hem till pappa efter jobbet och gjorde mig iordning med han, Anne-Elise, Isabell och Andreas. Sedan tog vi vårt pick och pack och promenerade genom skogen då de råkar bo grannar. Det var mycket trevligt folk, god mat, gott vin och härlig stämning. Ännu bättre blev det när Micke fick sluta en halvtimme tidigare från jobbet och kom och gjorde oss sällskap.

I lördags tog jag, Micke, Isabell och Andreas en spontantripp till Marieberg och Ikea. Vi hade en jättetrevlig dag tillsammans! Jag kom dock hem tomhänt men efter rundan inne på Ikea så vet jag vad jag ska köpa till mitt, nej förlåt, vårt nya hem. Hihi!! I'm happy. Det märks va?

Igårkväll grillade vi, åt gott, myste framför Fångarna på fortet och åt snacks hemma hos pappa. Vi blev alltså kvar där två nätter i helgen och har haft hur mysigt som helst. Jag är helnöjd! Så nöjd att det inte ens tar emot att gå ner i källaren och börja tvätta nu.



Andreas, Isabell, jag, pappa, Anne-Elise och lilla Maja


Redo för fest!


Det bjöds på god mat


10 kilo färska räkor


Folk njuter av det goda


Härlig omgivning va?


Trippelkärlek


Faster Maria, som numera är 40 år


Anne-Elise och jag


Andreas och min fina






Lördagens lunch i Örebro


Thaibuffè


Micke slängde på mig en snygg hjälm inne på Teamsportia. Visst är jag het?


Och dessa muppar tog en vilopaus på Ikea


Den här muppen också, tydligen.

TACK allihopa för en underbar helg!!



We're the best partners this world's ever seen,
Together as close as can be.
But sometimes it's hard to find time in between,
To tell you what you mean to me.

You are the rose of my heart,
You are the love of my life.
A flower not fading nor falling apart,
If you're tired, rest your head on my arm.
Rose of my heart.

Studenten 2011 - Movies

Titta vad jag hittade!! Tror ni jag kan göra annat än SKRATTA och LÄNGTA TILLBAKA?! Alltså helt seriöst, studentveckorna var de bästa i mitt liv! Mådde så jävla bra, bar på en häftig frihetskänsla och töjde på alla gränser. Det fanns inget stopp, man bara levde livet och gjorde allt man ville göra och allt man aldrig skulle göra annars. Klockan var det sista vi brydde oss om och fulla var något vi var konstant. Bjuder på några av alla filmer som spelats in under vår galna student:






One year ago

Såg på Facebook att det är exakt ett år sedan jag var iväg och gjorde min halka i Kumla. Som vanligt kan jag inte förstå hur sjukt snabbt tiden gått sen dess! Känns ju som igår. Kommer ihåg hur nervös jag var innan, men hur det släppte när jag väl kom dit. Jag trivdes som fisken i vattnet på halkbanorna där jag sladdade runt i den lilla bilen tillsammans med en sjukt jobbig kille, haha!


En blandning av sött och salt

Gårdagen.... Vilken dag alltså!!

Det hände så sjukt mycket. Först hade jag en händeserik dag på jobbet och var riktigt nära på att låsa in mina nycklar när jag skulle stänga och låsa för dagen. På hemvägen tokfastnade jag med blicken på en kille med barnvagn (då jag tycktes känna igen honom, men det var helt fel!) och höll på att nosa bilen framför i baken. Telefonen ringde och jag svarade, hann prata ett tag innan jag tappade telefonen som på något sätt hamnade UNDER sätet. Väl framme i hemorten Katrinehom åkte jag och hämtade upp min kära och styrde mot Resebyrån där vi mötte upp min familj. 15 minuter senare var vi en varsin Thailandbiljett rikare! FÖR JAG SKA TILL THAILAND!!!

Klocka tickade iväg och jag körde min fina till träningen. Kom sedan på att jag bara ätit kakor och en ostfralla på hela dagen och magen min var riktigt hungrig. Jag åkte hem för att laga mat. Min matlagningsstund slutade med att jag med osthyveln skärde av en bit av fingret. Var millimetern från att svimma, fick tag i telefonen och ringde mamma som var här 1,5 minuter efter, tjöt lite grann och var nära att kräkas innan mamma plåstrade om mig och fixade klart med maten så att jag till slut fick något i mig.




När jag lugnat ner mig en aning kom min fina Hanna på besök. Vi hade myskväll tillsammans och vipps så kände jag mig genast mycket bättre!


Ser fram emot paradiset

Idag har vi bokat en 3 veckors semester i Thailand. Detta är något jag ser fram emot. Låt nu tiden gå fort fram tills dess!! Jag orkar inte vänta alltför länge! Ta mig till paradiset, nu nu nu nu ♥




Love and happiness

Jag är såååå himla glad idag! Har fått så många roliga besked och allt som hör mitt liv till får mig lycklig. Jag älskar mitt jobb, min familj, mina vänner, min fina och alla nya utmaningar! För och inte tala om hur mycket jag älskar förändringen i mitt liv som snart kommer att ske..

Nu ska jag hem till underbara Hanna på myskväll. Vi ska laga mat, prata hemlisar, SKRATTA, mysa framför Idol och käka lite onyttigt. Har jag förresten sagt att jag är sjukt glad att jag träffat henne?! Hon är en klippa! Slår alla rekord!


Mörkare tider, och jag går i ide

Hur mycket jag än avskyr det så måste jag inse att vi går mot mörkare (och KALLARE!!!!) tider... Shortsen och alla klänningar är klaranvända (finns det något som heter så???) för i år och det är bara och ta fram alla stickiga koftor och halsdukar.

Jag hatar det här. Jag vill inte inse sanningen! Jag vill inte ha mörker och kyla, jag blir ju liten som en myra. För det första så fryser jag 24 timmar om dygnet på hösten och vintern, för det andra blir jag socialt handikappad då jag vägrar gå utanför dörren. Jag verkligen hatar allt som har med denna årstid och göra. JAG VILL INTE ha en liknande vinter som förra året. Vill, vill, vill, vill, vill INTE!

Kan ju meddela att jag nästintill började böla när jag åkte hem från jobbet strax innan klockan åtta och det var mörkt ute. Jag nästan sprang från bilen till porten för att jag är världens mes ensam i mörkret. Och nu sitter jag här, tröstäter chips och dricker cola, ligger inlindad i filten med en massa tända ljus i hela lägenheten och väntar på att världens finaste kille ska komma hem från träningen och ta hand om mig...









11:e september - 10 år

Idag är det 10 år sedan terroristerna slog till I New York. TIO ÅR sedan?! Jag minns det som igår. Känslorna är fortfarande så starka så att det har gått så lång tid är svårt att förstå. En fråga som fortfarande befinner sig hos mig, och många andra är: Hur kan det vara så ­enkelt att ge­nom­föra historiens mest spekta­kulära ­terrordåd? Och varför?! Varför varför varför!????

Vi kommer aldrig att förstå vilken panik, rädsla och chock offrena fick känna. Tänk att vara så nära döden, inte veta hur mycket som kommer och sprängas och var man ska söka skydd. Så många människor som omkom, de är tusentals. Kvinnor, män, barn, djur... Tänk så många människor som förlorade delar av familjen. Och så många som tvingades välja bland att brännas ihjäl, eller slänga sig ut och hoppa. Det är sjukt. Förjävligt. Orättvist.

Jag kan på något vis inte förstå att det är sant, att det här har hänt, på riktigt. Att se på dessa bilder är grymt, det gör så ont i hjärtat. Ser det inte bara jävligt overkligt ut?! Tänk alla de som fick uppleva detta, och som såg slutet av livet. Tänk så många människor som aldrig hittades i detta kaos. Jag tänder ett ljus för er Alla idag!
 







Höstfin

Måste bara visa er hur snygg Sofia blev här om dagen när hon var hos mig! Hon passar så himla bra i sitt nya kopparhår. Eller hur?



Före...



Efter..


Bröllopsfin

Idag har jag somsagt jobbat några timmar. En av mina finaste vänner skulle iväg på bröllop och jag fick äran att fixa till smink och hår. Hon blev så himla fin! Fast det är hon ju alltid iofs. Hoppas hur som helst att du har en toppenbra dag och kväll nu! Bröllop är ju så himla vackert och känslofullt. Minns min storasysters bröllop som om det vore igår... Jag var tärna och hade i uppdrag att hålla i brudbuketten när de skulle sätta på ringarna. Mamma och måga andra i sällskapet grät av lycka och jag tvingades stå där och hålla tillbaka tårarna då jag var med i fokus framme vid altret. Det var en så fin dag! Men, nog om det. Såhär fin var Amanda idag:



Spårad kväll

'
Det blev alltså ingen lugn och mysig fredagskväll i soffan igår... Jag hade verkligen bestämt mig, men så blev vännerna partysugna och vuxensafen på tok för frestande. Vi hade iallafall sjukt jäkla roligt, precis som alltid! Jag skrattade mer än vanligt, nästan så att krampen i magen fortfarande är kvar. Och nu när jag tänker tillbaka på vissa delar av kvällen så kan jag inte låta bli att skratta för mig själv. Helt ärligt, jag är så jävla glad att jag träffat sånna här UNDERBARA människor! Klockrena!

Jag och Hanna gjorde oss iordning hemma hos henne medan vi drack äcklig sprit och taggade till. Sedan tog vi cykeln hem till Micke där grabbarna var. Där dansade vi, gjorde dumheter och fick magkramp av alla skrattanfall. Senare på kvällen besökte vi Harrys där vi skakade rumpa mest hela kvällen (och sprang runt med några FULA glasögon. Vem kommer dom ifrån???????) innan jag, Micke, Andreas och Hanna gick upp till Micke och skrattade och dummade oss lite till. Om vi var pigga imorse när klockan ringde och det var dags för jobb? Gissa tre gånger...


Friday

Sitter och äter ut matlådan som Mickes gulliga mamma kom med igår. Färsk pasta med kassler och svamp, otroligt gott. När jag är klar med detta så ska jag hoppa in i bilen och åka upp till Laggarhult där syrran bor. Vi ska umgås och mysa lite grann då jag är ledig dagen till ära. Blir en lugn fredagskväll (minns inte sist jag hade det?????????) då jag ska jobba imorgon klockan 10. Lutar åt en filmkväll i Vingåker, vi får se...


Jag i förrgår


Love story

Det var något i din blick som från första stund fick mig att tappa fotfästet. Det var något i din blick som fick mig att tappa kontrollen som jag vanligtvis alltid har stor koll på. Du fick på något vis överhand på situationen och gjorde det förbjudna oförbjudet. Du kämpade för mig, visade vad du kände, vad du ville. Du var på riktigt. Jag glömmer aldrig kvällen du tittade mig i ögonen och sa: "Jenny, jag är kär i dig!" Jag tappade fotfästet och kontrollen ännu en gång, tittade på dig och fastnade med blicken i dina ögon medan talförmågan försvann. Jag blev stum. Generad. Glad. Överraskad.

Idag är du min kärlek. Min trygghet. Min lycka. Mitt hopp. Mitt liv. Min framtid. Jag är tacksam att du inte gav upp, utan att du kämpade och fick mig att inse vilken underbar människa du är. Du får mig att känna mig trygg och älskad, vilket får mig att må bättre än bäst. Att vi så fort vi är med varandra skrattar, värderar jag otroligt högt. You are my hero!

I din famn trivs jag som allra bäst. Ligga och kyssas och viska kärleksord i varandras öron, känna din underbara doft och värme, dina pussar i min panna och din hand i min är som att leva i en drömvärd. Jag vill föralltid stanna här. Låt det aldrig ta slut.

Jag älskar dig.


Cam Gigandet

Fick jag, skulle jag tapetsera hela mitt hem med bilder på honom. Och ännu bättre - Skulle jag träffa honom skulle jag bokstavligt talat springa fram och ge honom en tungkyss. Eller två... Det HÄR ÄR världens snyggaste kille!






ALLTSÅ JAG DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


5:e september

Näsblod, magont, illamående - Typiska tecken på inre stress. Jag måste somsagt coola ner lite. Det här håller inte. Jag måste lära mig och inse att jag inte hinner med allt som jag vill göra hela tiden. Det gäller att prioritera, hur svårt det än må vara. Att vara 19 år och lika virrig som en 93-åring är inte kul, tro mig.

Ska lägga mig i min fina killes famn och bara vara nu. Det behöver jag! Satsar även på att komma i säng tidigt ikväll, det var ju inte igår precis...

Vill avsluta med att gratulera pappa och Anne-Elise på deras bröllopsdag. För två år sedan så gifte de sig och blev då man och hustru. Är så glad för dom!



En bra helg

Jag har haft en sån toppenhelg verkligen! Synd bara att den gick så fort...

I fredags hämtade jag upp min efterlängtade Ludwig efter jobbet. Vi for in till stan och utredde lite ärenden, shoppade kläder och åt kebab. Landade hemma hos mig vid 18-tiden och började dricka vuxensaft som bestod av cider, vodka och vin - Lite av varje helt enkelt. Efter ett tag anlände Hanna och vi drog igång med lite spel och snuskiga detaljer. Efter en del glas alkohol promenerade vi hem till Junfrugatan 4a där grabbarna just sett klart fotbollen (alla grabbar förutom min som var i Örebro och spelade bandymatch). Där spelade vi mitt jag-har-aldrig-spel och hade det förjäkla trevligt. Kvällen slutade på Harrys och jag måste säga att jag är mer än helnöjd med vad kvällen bjöd på. Hanna och Ludwig bör ta åt sig äran, för de är bäst!

Kvällens bästa kommentar lyder:
"Vadå, har du aldrig fejkat en orgasm?"
"Nej...."
"Okej....."
"Jag har väl mest fejkat att jag tyckt det varit skönt. Typ låtsasstönat liksom"










Igårkväll var det kräftskiva hemma hos Mickes föräldrar tillsammans med hans härliga släkt.
Det var verkligen hur trevligt som helst. Vi åt och drack i fler timmar, bara va. Pratade och
skrattade om och åt allt mellan himmel och jord. Precis som det ska va!
Somsagt, jag är helnöjd.


It's friday and I'm in love



1 september

Det här känns inte alls kul, men vi är ju inne på semtember månad nu. Sommaren är över och det är nu dags att välkomna hösten 2011. Suck. Jag hatar mörker och kyla. Förresten, var i hela friden tog sommaren vägen?!

Nå, jag ska inte klaga, det är bara onödigt. Jag mår bra hur som helst och det är huvudsaken. Sitter på jobbet och ringer viktiga samtal som kan få mitt liv att ändras riktigt ordentligt om det går hela vägen. Jag håller tummarna, vi håller tummarna.