Söndag

Idag mår man som man förtjänar, haha. Grym ikväll igår! Att jag har en fet bula i huvudet som dunkar som bara den gör ingenting. Frågan är ju bara den - Vad fan hände?! Ett kärt och lyckligt par vurpar TVÅ gånger som om det låg fullt med bananskal på golven. Det roligaste är ju ändå att jag vid det ena tillfället fick jordens största kärleksförklaring innan vi lyckades hamna på golvet inom loppet av en sekund. Pang liksom, så låg vi där. Och asgarvade. Och ja kära ni, det gjorde ont. För och inte tala om vad det gör idag...

Det är alltid lika roligt att titta igenom kameran/mobilen dagen efter. Det ligger alltid fullt med bilder där som man inte hade en aning om att man tog. Bra bilder va? Klart man undrar vad fan vi höll på med.


Fredagslucka

Är på jobbet. Väntar på min fina farmor som alldeles strax kommer och klipper sig. Efter det kommer brorsan och snyggar till sig. Efter jobbet har jag en del ärenden att utreda innan det är okej att ta helg. Ser fram emot fredagsmys med pussar och kramar ikväll!
Vad ska ni hitta på??
Puss

Snack i nattmössan

Det ligger två nyduschade och trötta själar i sängen hemma på Tegnervägen. Jag ligger och skriver från min nya IPhone som för övrigt inte fungerar som den ska... Läge och ringa kundtjänst imorgon och slå näven i bordet? Yes! Neheni, sovdags då kanske. Hörs imorgon bloggen! Kyss

Lästips

Arbogamamman Emmas hemska berättelse. Den är så grym, hemsk och sorglig. Förbered er på tårar... Och smärta i bröstet.


Äta bör man annars dör man

600 kronor fattigare men en hel del mat rikare. Kom precis hem från mataffären. Hur dum är man inte som åker dit hungrig?! Jag var nära att slänga ner precis allt som tilltalade min sugna mage. Jag höll mig..... lite iallafall. Två kakburkar, jordnötter och läkerol var något jag bara inte kunde motstå.

Frågan är nu då - Vad blir det för middag ikväll? Ska nog ta och ringa upp min underbara och se om han har något önskemål. 



Prisfråga

"Vad kostar en hårförlängning hos dig?"

Med keratinwax och äkta hår går det på ca 3500kr för ett normaltjockt hår. I priset ingår även borttagningen av håret.


Kunde inte sagt det bättre själv..

Men hon har så rätt, det här ÄR världens bästa volymprodukt! Den används av många kändisar och av många stylister, och så av mig såklart. Det är tack vate Dust it som mitt hår alltid är top notch! Utan den här magiska produkten vet jag inte hur jag skulle göra. Detta pulver är magiskt!!!


Keratinwax



Förra fredagen gjorde jag min första hårförlängning på salongen. Som jag har berättat tidigare så använder jag mig av två metoder när jag förlänger hår - Antingen microringar eller keratinwax. Det sistnämda är min personliga favorit. Keratin är ju ett protein som finns i vårt egna hår, därav sliter eller påverkar inte en sådan förlängning håret negativt.

Resultatet blev superbra! Vi använde oss av halvlockigt hår då min kund har självfall i sitt egna. Vi använde oss av ca 100 singor och isättningen tog ungefär 2 timmar.

Här är ett exemel på en hårförlängning med keratinwax:




Har ni frågor angående detta så tveka inte att ställa dom. Jag svarar på allt ni vill veta!


Fredagen den 21:a

Över en vecka sen! Shitballabacon, sorry för det.

Hur mår ni alla som läser detta? Mitt tillstånd är stabilt men jobbigt. Har nu som grädde på moset fått urinvägsinfektion också. Ska jag vara helt ärlig så har jag kommit till en punkt då jag bara väntar på nya tragiska besked angående min kropp. De senaste två veckorna har det bara kommit fler och fler jobbigheter med den. Jag blir liksom inte ens förvånad längre. Tur att farbror doktor finns iallafall, vad skulle jag annars göra?


Såhär ser min to-do-list ut för dagen:

♥ Besöka doktorn √
♥ Hämta ut recept och medicin √
♥ Storstäda lägenheten
♥ Handla mat
♥ Köpa ny telefon på Elgiganten
♥ Shoppa på jysk
♥ Beställa produkter till salongen
♥ Betala räkningar
♥ Ringa Tele2

Bäst och sätta igång då... Tjing!

2011-10-13

Efter några dagars ledighet så ska jag nu bege mig mot jobbet. Har packat ner en drös med bra-för-magen-grejer så att jag ska slippa tvingas lägga mig ner och stöna av smärta framför kunderna. Känns dock riktigt kul att snart få styra bilen mot min favvoplats - salongen!

Hinner och vill inte dela med mig av något mer för tillfället.
Kockan tickar och jag måste snygga till mig!

Tjejdag

Tackar storasyster Therese och mina två underbara systerdöttrar för en jättemysig dag. I love you!



Hur jag mår

En liten statusuppdatering - Jag mår fortfarande dåligt och har ont i min stackars lilla mage. Men jag kämpar på och äter och dricker precis allt som ska vara bra och sover mest hela dagarna för att bli "frisk" så fort som möjligt.

Jag är evigt tacksam att jag har så underbara människor omkring mig som visar förståelse och som tar väl hand om mig när jag behöver det som mest, ni vet vilka ni är! ♥

Magkatarr - Min mardröm

Jag har känt det på mig, att, snart kommer det. Men jag har också många gånger blundat och skakat av mig det. Nu ligger jag här och kan inte ändra på något, bara försöka bli frisk - Jag har magkatarr :(

Det gör ont, är obehagligt och jag gråter. Jag har gått igenom så mycket med min mage. Ni som känner mig vet vad jag pratar om. Jag har varit millimetern från döden på grund av den. Jag har kämpat i flera år om att bli frisk medan många problem uppstått. Min stackars lilla mage. Hur länge ska den orka? Hur mycket klarar den av att gå igenom? Jag bokstavligt talat hatar det här.


Myslördag

Idag har jag det mysigt, minst sagt. Trots att jag är sjukt sliten från igår (som förövrigt bara känns värt det!) så orkar jag busa och mysa med mina två systerdöttrar och min underbara mamma. Vi är barnvakt tillsammans medan Therese och Matthias är på jobbet. Och vad slår egentligen familjemys? Det är så härligt att umgås såhär en hel dag!

Nu har vi precis ätit Mc'donaldsmat och snart är det dags att läsa en bok eller två. Bjuder på några bilder från lekparken. Nu är det tydligt - Hösten ÄR här!







Shit happends when you party naked

Uj uj uj, vilken kväll!! Om vi drack vuxensaft? Ja! Om vi skrattade? Ja! Om vi blev berusade? Ja! Om vi besökte Harrys? Ja! Om vi gjorde galna saker? Ohja! Om vi i stort sett var uppe hela natten? Ja! Om jag är sliten? Som fan...







It's friday!

Var tog den här 5-dagars arbetsveckan vägen? Tiden bara rusar förbi!! Det gäller att vara på hugget om man vill hinna med.

Idag är det hur som helst fredag och jag ska alldeles strax åka till jobbet. Arbetsdagen kommer att börja med att jag ska klippa och färga en kund inför insättning av löshår nästa vecka. Det kommer bli super! Slutar kl 17.30 och ska då åka raka vägen hem för att möta upp fina vänner och dricka vuxendricka. Och ikväll snackar vi verkligen VUXENDRICKA. Lilla Jämpa kommer nog bli berusad, så mycket vågar jag säga...

Ha en toppenfredag allesammans!
Och ta hand om varandra.
PUSS



Namnsdag

Idag står det Jenny i almanackan. Tackar mina nära och kära som kom ihåg att gratta mig! Utan er hade jag inte haft den blekaste om detta, haha. Ni är bäst!

Med detta tackar jag för mig och säger tack och godnatt.

6:e oktober

Och så var man hemma igen..

Passar på att kika in här medan tekokaren jobbar på för fullt. Jag är sugen på te och kvällsmackor så det ska bli! Har jobbat eftermiddag idag då jag och min sambo (hihi, jag älskar att säga så!!) har utrett en hel del ärenden på förmiddagen. Vi hann även träffa Hanna på en lunchdate och en snabbis på stan. Teddy saknades dock. Han var i Stockholm på kurs. För er som inte vet vem Teddy är så kan jag meddela att det är Hannas andra hälft.

Nej, lite te och mackor var det ja!




Onsdagskväll

Här var det inte livat. Men det är mitt liv kan man väl lugnt säga.

Dagarna går i ett och det känns som att det aldrig blir en lugn stund innan klockan slår midnatt. Men jag klagar inte. Jag tycker om när saker och ting händer och att dagarna inte ser likadna ut. Sen att jag i allt detta blir lika virrig och glömsk som en 86-årig tant är en annan femma. Så länge jag har mina älsklingar hos mig så skiter jag i resten om jag ska vara ärlig.

Förövrigt så vill jag att det ska bli den 1/12 nu. Nu, nu, nu, nu!

Söndagsmys och saknad bästis

Söndagsmyser med älsklingen som varit iväg och spelat match i Örebro idag. Det har minst sagt varit tomt här hemma utan honom hela dagen. Tar igen alla missade timmar genom att söndagsmysa med pussar och kramar i soffan.

Imorgon ringer klockan tidigt, men det är av en mycket bra anledning. Jag ska ÄNTLIGEN träffa min saknade, bästaste underbaraste och finaste Jessika. Min distansbästis. Det ska bli såååå jäkla härligt! Vi har inte setts sen studenten och det känns som år och dar! Det är en stor skillnad med tanke på att vi sågs varje dag förut. OM jag kommer springa och slänga mig i hennes famn så fort jag ser henne?! Det kan jag säga!!


En bild från skolavslutningen 2010


2011-10-02

Oj, nu är det redan söndag igen! Veckorna går så fort, det är måndag, fredag och söndag. Dessutom så har vi ju gått in i oktober månad nu, känns helt galet! OKTOBER?! Uj uj uj.

Har haft en underbar helg! Vecka också iofs. Allt är underbart nu för tiden. Jag har blivit sambo och den 1/12 flyttar vi till vårt nya, lite större boende. Jag älskar det här! Lyckan, gemenskapen, tryggheten, kärleken, skratten, kramarna, pussarna...


Den här helgen har varit toppen! Den har varit fullspäckad med mys och lugn och ro. Ifredags hade jag och min prins myskväll tillsammans då vi drack vin, åt crabfishpaj, räkor, baguetter och kex samtidigt som vi kollade på Idol följt av en film vi hyrt.

Igår städade vi ur det sista i Mickes lägenhet tillsammans med hans föräldrar innan vi lämnade nycklarna. Sedan begav vi oss allihopa ut i skogen för att plocka svamp. Vi hittade massor! Och så skönt det var att gå omkring där ute i några timmar. På kvällen blev vi bjudna på middag och vi kollade sedan på Solsidan och åt snacks innan jag och Mickeboy hade cykeltävling hem i mörkret. 
 






Nya skor till salu

Sugen på ännu ett par klackar i din skosamling? Jag har ett par helt nya, oanvända som jag är beredd att sälja då jag måste rensa ur garderoben lite... De är ifrån Nelly och ligger fortfarande i kartongen med papper och påsar. De är i storlek 36 och otroligt sköna att gå i tack vare den stadiga klacken. För 200kr är de dina! Sugen? Lägg in en kommentar här :)



Äkta. Så rätt.

Jag är så lyyyyyycklig!! Så lycklig! Jag mår så bra, kan inte beskriva med ord. Jag bara njuter och ler mest hela dagarna, det är en sak som är säker. Och när folk frågar så kan jag inte låta bli att bli generad och sådär larvigt fnittrig. Det är bara ett tecken, det vet jag. Allt är så underbart. Jag har aldrig mått bättre. Aldrig förut har jag varit så förälskad i livet. Låt det förevigt vara såhär ♥


Man skulle kunna säga att det var på min studentdag som allt vände
och blev lycka på riktigt.


Jag glömmer det aldrig, tro mig. Bästa dagen i mitt liv!