.


Rolig bror man har...


My sweetheart


Fredagsmys <3


Vettskrämd

Vaknade upp ur världens mardröm, kallsvettig och rädd. Fyyyy!! Det är i sådana här lägen jag inte alls gillar att Micke lämnar sängen betydligt tidigare än mig.... Jag behöver kramar <3


Sen torsdagskväll

Är dålig på att hålla den här bloggen levande just nu. Kan ha och göra med att det är lite mycket. Med allt. Jag blir inte mig själv när jag är sjuk... Usch och fy!

Börjar hur som helst bli bra igen. Febern är gone och smärtan i halsen börjar avta. Så skönt!! Fortsätter det i den här takten tills imorgon så är jag säkerligen en pigg och glad Jämpa igen! Wiiiiie.

Ska göra som mannen bredvid mig -sova. Att en människa kan vara så söt och vacker till och med i detta skede. Det är min kille det! Hihi. Titta förresten vilken snygg uppsättning jag gjort idag!


Det gör ondare än det ser ut

Jävla ugn!!!


ONSDAG

Har precis kollat klart på veckans avsnitt av Bonde söker fru. Och ja, vad ska man säga? Haha! Skäms fortfarande. Två av bönderna gör mig galen! Jag kan knappt se på det, de bara gör bort sig. De är så tröga att de blir charmiga! Samtidigt som det är synd om dom. Uj uj uj!
 
På tal om något annat - Min hals!! :( Och så har jag feber. Tror jag. 

Ska fortsätta dricka te. Te, te, te, te, te..............

Tisdagskväll

Försöker vara den bästa flickvännen av dom alla genom att heja på United som just nu spelar match. Har dock en liten sur/ledsen kille bredvid mig då de redan ligger under med 2-0.

Muntrar upp honom med godis och pussar och hoppas såklart att de snart tar igen! Go Rooney! Go United!


Synd om mig...

Halsen är värre idag... Jag måste besöka ett Apotek snarast!! Åh, vad jag inte gillar halsont! Blä!

Sen så har jag fortfarande ont på mitt lilla (som känns som världens största!!!) brännmärke från ugnen igår. Aj aj aj!

"Det går bra nu...."


Godnatt


Nej nej nej nej....

Har känningar i halsen. Jag vill/orkar/kan inte. Snälla snälla snälla snälla......!!!!


!


Underbara helg

Helgen har varit alldeles underbar. Fredagen bjöds på lite eftermiddagsjobb, efter det åkte jag direkt hemåt för och starta fredagsmyset tillsammans med min kille. Vi åt crabfishpaj (som jag hade lagat iordning tidigare på förmiddagen), räkor och vitlöksbröd med gott vin till. Myste i soffan hela kvällen och det är precis så fredagsmys ska vara <3

I lördags låg vi och drog oss länge och väl i sängen. Hämtade sedan datorn och avnjöt frukosten framför ett avsnitt av One tree Hill. Kvar i sängen. Asmysigt!! Mellan 14-23 var vi hemma hos svärföräldrarna med Mickes släkt och åt massor med god mat, snacks, kräftor och ostar. Trevlig lördag alltså.

Igår ställde vi klockan och for iväg till Örebro och Ikea. Shoppade loss på både Ikea och Marieberg. Och så åt vi supergod buffé! Himla mysig och rolig dag tillsammans med hjärtat. Vi har så kul ihop! He makes me smile :)

Nu ska jag åka iväg på lunch med Ellenor innan jag skruvar mer på min nya förvaringsmöbel. Herråååå


Torsdag

Vilket tempo alltså! Fredag imorgon igen! Heeeeeelt galet!

Har haft en bra dag. Som vanligt. Jag liksom klagar inte. Älskar att vakna upp i vårt underbara hem, läsa söta meddelanden från baby som redan är på jobbet, masa mig upp för och koka te, äta frukost och göra mig iordning för jobbet. På jobbet är det alltid nya spännande uppdrag som jag tar itu med och jag trivs som fisken i vattnet. Och så hem, till dukat bord och tända ljus. Idag bjöds det på lax och pasta. Han kan han, min man <3 Tvmys och coca cola på det. Klart man älskar livet.


He he he


!


A nice day

Har hart en väldigt bra onsdag. Har varit ledig från jobbet och fått en massa annat gjort. Bland annat en lunch/fika med Malin, idag igen! Guldvärt! Och precis lika mysigt som vanligt. Följde med henne in på hennes jobb och shoppade en svinmysig stickad tröja med mig hem. Visar imorgon om ni har tur.

Ägnade eftermiddagen åt att pyssla, dricka te och lyssna på musik. Allt på en och samma gång. Hur skönt som helst. Pyssla är som terapi för mig. Jag samlar på mig energi, rensar tankar och håller mig lugn på ett väldigt skönt sätt. Dessutom så blir alla resultat så himla fina, det är också någonting som jag tänkte visa upp imorgon.

Kvällen spenderades hemma hos Ann och Leif - världens bästa svärföräldrar! Vi åt mat, pratade framtidsplaner, jag hjälpte Ann med ögonbrynen, vi åt efterrätt, kollade Halv åtta hos mig följt av Bonde söker fru. Sen hem, pussas i massor med mitt hjärtegull.

Jag är helnöjd.
Mycket piggare i huvudet än igår.

By the way, hösten är ganska så fin ändå. Trots att den är kall och grå.

Godnatt.


Shoppat :)

Dags och pyssla!


Mot stan


Frukostmys <3


Tisdagsmys med Malin

Har haft en bra eftermiddag trots mitt sega humör. Huvudet värker och är inte alls med mig idag. Men mina fina orkar med mig ändå. Micke och Malin alltså. Vi satt och fikade och hade det mys förut innan jag och Micke åkte till Maxi och veckohandlade. Sen hem för och äta middag. Nu ligger jag hemma hos Malin och slöar i soffan framför tv:n och datorn och gör i stort sätt ingenting. Hur skönt som helst! Malin är bäst!

Bjuder på en bild på henne och Albin från i lördags. Haha, visst är de söta??


Redan hemma

Jobbade kort dag idag. Skönt. Vill nu att klockan ska gå snabbare så jag får njuta av en höstfika tillsammans med Micke och Malin. Sedan är det storhandling som står på schemat. Micke har lovat att om jag är snäll kanske jag får köpa med mig lite nya blommor hem. Jag älskar blommor!! Speciellt färska att ha i en vas på bordet. Mmmmm, det gör jag verkligen :)


Måndagsförmiddag

Och så var helgen slut.

Fredagsmys med Micke och Malin, mycket godis, One tree Hill, soffmys, sovmorgon, småshopping på stan med Micke och Simon, fika uppe hos syrran, hemmafest hos Hanna och Andreas, besök på Statt, Mc'Donaldsmat, en sovmorgon till, middag och fika hos pappa i Vingåker, söndagsmys med Micke <3

Som ni hör har jag haft det super i helgen. Som vanligt. Jag gillar Micke, mina vänner och min familj sååå himla mycket!!!

Dags att snygga till sig för jobb.
Herråååå


-


K.k.kk.K.-allt

Inte undra på att det var extra svårt att ta sig upp ur sängen i morse. Det är ju för fasiken MINUSgrader ute?!?!! Och grått. Hur grått och dimmigt som helst. Vad ska man ha på sig idag då???


11:e oktober

Sitter och avnjuter Mickes fantastiska köttfärsås och spagetti som han kokade ihop här om dagen. Ska sedan sminka klart mig för och åka på visning i Norrköping. Det är Goldwell som styr det hela och jag hoppas att jag kommer hem med mycket inspiration.


-

Dag 2] Vad jag senast köpte:

Förutom mat och fika så är det min otroligt mysiga halsduk från H&M som jag köpte förra helgen. Tyvärr så var det inget roligare än så, haha. Men mysig är den somsagt, det vill jag lova.


Som den bästa flickvännen jag är...

... Fixar jag i ordningen babys frukost till jobbet imorgon så han slipper göra det sent ikväll när han kommer hem. Jag är en klippa, jag vet. *fniss*


ONSDAG

Har haft en bra dag. Ledig från jobbet. Lyxade till det med en sovmorgon följt av långfrukost framför datorn. Åkte sedan hem till fröken Dalqvist och skvallrade hemma i hennes soffa. Så trevligt! Vidare hem till Emelie där hon bjöd på supergod lunch i form av fläskfilè, pasta och grönsaker. La oss i soffan i världens matkoma innan vi började montera ihop en IKEAlampa som hon skulle ha i vardagsrummet.


Kom hem ungefär samtidigt som mitt ♥. Åkte över till svärföräldrarna och fikade lite. Alltid lika trevligt. Sen hem, laga mat, se på Halv åtta hos mig innan Micke åker iväg på bandyträningen. På det viset gillar jag inte onsdagskvällar. Blir liksom inte samma grej att se på Bonde söker fru ensam. Haha! 
 
Nu ska jag ta tag i disken.
HerrååååÅ!!

Emelie bjuder på lunch :)


Fina stunder i livet

Ni kan ju tänka er vad stort mitt leende blev när jag kom ut i köket och möttes av det här. En bit hushållspapper som han skrivit att han älskar mig på. Hur söt får man bli?! :)


22:59

Maten stod serverad när jag kom hem från jobbet ikväll. Det var ljus tända i hela lägenheten och min fina baby hade väntat in mig för middag ihop framför tv:n. Jättemysigt! Och gott! Det var spagetti och köttfärsås som slank ner i våra magar och jag ser redan fram emot lunchen imorgon. Alltid lika gott att äta mat som någon annan har lagat.

Börjar bli "lite grusig i ögonen" som min omtalade älskling brukar säga. Dags att släcka lampan och sova sött tätt intill en varm och mysig kropp. Märks det förresten att jag älskar mitt liv???! :)

Nattinatt


Äta bör man, annars dör man

Är nu klar med mina kunder jag hade innan lunchen. Ska när som helst åka ner på byn och möta upp min kusin för en lunchdate. Tror det blir en sallad med kräftstjärtar och kyckling för min del. Får se helt enkelt.

Hoppas ni har en fin tisdag trots att det regnar. Det har jag i alla fall!


Jag gillar måndagar

Det här med rutiner är kul. Speciellt när man har någon att dela de med. Jag har ju min Micke. Och Micke har mig :) Varje måndag åker vi till ICAmaxi och veckohandlar. Går runt mellan alla hyllor och planerar den kommande veckan. Tillsammans. Jag älskar det verkligen!

Idag blev det pasta med lövbiff och sedan blåbärspaj till efterrätt. Hur gott som helst!! Och myyyysigt!!

Time to sleep!
Kyss


-

Dag 1] Om mig:

Oj, att berätta om sig själv är inte så lätt... Var ska jag börja? Vad är det mest intressanta att ta med? Hm... Svårt. 
 
Hur som helst. Jag är en 20-årig tjej som är tacksam över vad livet ger. Har lärt mig att uppskatta de små sakerna  och sånt som många andra inte tänker på. Känner mig därför väldigt annorlunda (för vuxen???!!!) i mina värderingar emellanåt men jag tror det har och göra med allt det sämre jag varit med om. Nära-döden-upplevelsen till exempel... Jag låg i en sjukhussäng och hörde doktorn säga: "Tyvärr Åsa, hon kommer inte överleva natten" framför min stackars mamma som grät och tröstade sig själv. "Ring efter de anhöriga och berätta som det är" Jag var 9 år gammal. Jag överlevde. Fick komma hem igen. Men det tog många år innan jag blev frisk......... Många års kämpande. 

Tack vare detta uppskattar jag somsagt livet på ett sätt många andra inte gör. Menar absolut inte att jag på något sätt är bättre än någon annan, för det är jag inte. Jag har brister och jag gör fel, så det så. Men sådana saker som lite hull på kroppen, godis i veckorna, månader man inte har så mycket pengar - Det rör mig inte i ryggen! Det är inte det som betyder något. Det som betyder är att man får vakna upp i sin säng varje dag och känna att man lever. Sån är jag.
 
Jag har haft en ganska så kämpig uppväxt/tonår jämfört med många av mina fina vänner. Mina föräldrar skiljde sig tidigt, jag blev sjuk, hamnade i lite fel kompiskretsar, skolkade, rökte, retades/mobbades, tappade respekt för vuxna människor, flyttade hemifrån som 16-åring, skadade mig själv, hade liksom inget mål med livet, skadade andra.... You name it. Men så vände allt under gymnasiet, och det gick fort. Jag hittade mig själv till 100% och den befrielsen går inte att beskriva.
 
Jag har aldrig mått bättre än jag gör idag. Aldrig! Och att mitt liv skulle se ut såhär trodde jag aldrig. Jag är så jävla lycklig och jag vet att det smittar av sig på min omgivning. Jag hör och ser det varje dag. Mitt hjärta är helt och det är bland annat Mickes förtjänst. Och min egen såklart. Och min familj, mina riktiga vänner, mitt jobb och min passion. Jag driver mitt egna frisörföretag och hade allt klart dagen då jag tog studenten. 4 dagar senare stod jag och klippte hår och försörjde mig själv. Jag jobbar med det jag brinner för och jag är så stolt över mig själv. Man kan om man vill, det är en sak som är säker.
 
Typiskt mig:
♥ Jag är envis
♥ Jag är en sucker för vin
♥ Temys
♥ Levande ljus
♥ Romantiskt hem
♥ Pyssel och knåp
♥ Kreativitet
♥ Kort stubin
♥ Ärlighet (ibland för ärlig tror jag???)
♥ Dåliga skämt
♥ Stort hjärta för barn
♥ Planerare
♥ Romantiker
♥ Oordning i garderoben
♥ SKOR
♥ Godis
 
Sen så älskar jag rosa! Bebisrosa! Och Bonde söker fru, haha! Det är mitt favvoprogram näst efter Ensam mamma söker. Och så missar jag helst inte ett enda avsnitt av Halv åtta hos mig.

Har en dröm att en dag öppna en frisörskola. Vi får se hur det blir med det.

 

15 dagar, 15 frågor

Nu har jag blivit utmanad att fylla i en 15-dagars-lista. Let's go!!

Dag 1 - Om mig själv
Dag 2 - Vad jag senast köpte
Dag 3 - Mina favoritskor
Dag 4 - 5 punkter som ni inte visste om mig
Dag 5 - Det här får mig att må bra
Dag 6 - Någon jag saknar
Dag 7 - Något som jag är beroende av
Dag 8 - Favoritplagg
Dag 9 - Ett foto jag är stolt över
Dag 10 - Det här åt jag idag
Dag 11 - I min väska
Dag 12 - Senaste bok jag läste ut
Dag 13 - En bild från en resa du har varit på
Dag 14 - Berätta om något som betyder mycker för dig
Dag 15 - Hur känner du dig idag?


Dags för söndagsmyyyyys

Kotletter, kantarellsås, klyftpotatis, tända ljus, Solsidan, Hellenius hörna, One tree Hill och lite snacks :) LOVE IT!


I miss you everyday

Tog en paus i plockandet och matförberedelserna. Slog en pling till en fin vän som bor alldeles för många mil bort. Ja, det är självklart Jessika jag pratar om. Vår vänskap är speciell. Mycket speciell. Och jag värderar den högt.


Sunday

Gårdagen tillsammans med syskonen blev så lyckad!! Vi åt och drack gott på Rhodos, gick sedan hem till Niklas och avslutade kvällen på Statt. Finns ingenting och klaga på förutom att jag ramlade omkull och snart har en blåtira runt ögonbrynet. Gjorde (och gör fortfarande!) riktigt ont. Uj uj uj!

Idag har vi myst riktigt ordentligt, jag och Micke. Mysfrukost, one tree hill tittande, promenad i höstsolen, fika på sultans, pussar, temys, kramar och ännu mer pussar i vår fina, sköna soffa! Nu är han iväg och spelar innebandy med gubbarna på jobbet, jag har en del och fixa med innan han kommer hem så jag ska sätta igång!

Bjuder på en bild som togs igår:


Solig lördag

Fredagsmys är svårslaget. Speciellt tillsammans med Micke. Längtar redan till söndagsmyset, hihi!! Men nu är det lördag. En solig lördag dessutom.

Vi har precis avnjutit en långfrukost här hemma framför tv:n och plockat i ordning på disken. Micke åkte direkt efter för och lira tennis med ett gäng vänner. Jag ska plocka i ordning på kläder och sedan göra mig snygg(are) med hjälp av smink och kläder. Ikväll blir det en syskonkväll på Rhodos, blir kul!!

Ha en fin lördag.
Kyss


-


Happy friday

Snart snaaaart snaaaart kommer världens mysigaste älskling hem!! Jag har längtat extra mycket efter honom idag. Fast tjaaa, så känns det ju iofs varje dag.... Haha!

Ska dra ett varm med skurhinken innan jag får se det fina leendet i dörren och det är dags att ta helg ❤


Ny favorit

Finaste smyckelådan ❤ Intresserad? Finns och köpa för 70kr hos mig ❤


Klockan går...

Återigen har jag och Majki insett vilket dreamteam vi är tillsammans!! Efter att jag fikat och myst med HannaD åkte jag hemåt och var fullt sugen på att fortsätta med storstädningen. Möttes av en glad och pussugen kille som var på hugget han med. Vi körde järnet här hemma nästintill hela kvällen (vi tog givetvis en paus till Halv åtta hos mig och X-factor) och det känns så himla skönt nu efteråt! Allt är taget utom sovrummet och alla kläder, det tar vi imorgon.

Tänk så roligt allt blir när man är två. Och vet ni? Jag skulle aldrig vilja byta ut Micke mot någon annan. Han är liksom bra på ALLT! :) Det är han och ingen annan jag vill göra allt sånt här med, det är än en gång bevisat ❤

Nu måste jag sova! Jobb imorgon.
Nattinatt!


Städryck

Som rubriken lyder så har jag fått något slags städryck här på min lediga dag. River upp och ner på varenda låda och slänger allt som bara ligger och skräpar. Fortsätter jag i den här takten så kommer alla skåp/lådor/luckor vara våttorkade och fönstrena putsade. Go Djeni! 



Stövlar?!!?

Igårkväll när vi låg och pratade i sängen innan vi skulle sova kom jag på: Jag har inga stövlar till vintern! Det är ganska så känt (hehehe) att jag har ett stort intresse för skor. Jag har aldrig räknat (och kommer aldrig våga göra!) hur många jag faktiskt äger, men tro mig, det är många. Förutom vinterstövlar!!

1. Jag hatar allt som har med vintern och göra.

2. De snygga finns aldrig i min babystorlek.

3. Det är svårt att hitta någon som känns "wow-snygg!"

Men det här problemet måste tas tag i! Micke föreslog Stockholm någon helg. Tja, varför inte ge det ett försök?