Bloggpaus

Jag.Mår.Skit! Det gör så jävla ont, så jävla ont. Mitt hjärta är sönder och jag vet inte vad jag ska ta mig till.

 

Jag tar en paus från bloggen.
Vi får se när jag är tillbaka igen
- Ni märker väl...


Så tom men samtidigt överfull

Nu sitter jag med min mamma vid min sida och klarar av att stå ut hela dagarna utan att bryta ihop alltför många gånger. Jag är gudomligt tacksam över att jag har så underbara föräldrar. Mamma och pappa är någonting som jag aldrig kommer vilja eller kunna leva utan. Den dagen dom försvinner, så försvinner jag också! ♥ JAG ÄLSKAR ER SÅ HIMLA MYCKET!!

Hur som helst så försöker jag att se allting som hänt, och allt som jag går runt och bär omkring med, till det positiva, vad det nu skulle vara!? Jag är inte den som lägger mig ner och ger upp utan jag har alltid kämpat och kommer alltid att göra - in i det sista!  Men även för mig så tar väl orken slut någon gång?


Så skönt att det är fredag imorgon iallafall! Sista dagen utan Jessika i skolan. På söndag kommer hon hem och det behövs kan jag ju säga! Och sedan så skadar det ju inte med några dagars ledighet då jag kan försöka ta det lugnt, tänka, prata ut och komma fram till vad fan som kommer att ske och hur livet framöver ska se ut..

Nu ska jag stänga in mig på rummet igen och läsa lite.
Vill avsluta detta med att jag saknar min vän, Hanna Dalqvist!


Idag är det den 25 mars..

.. Och det innebär att det är våffeldagen! Härligt va? Våfflor med sylt och grädde är ju gudomligt gott alltså!! Jag är hos mamma nu och ska vara det ikväll också, garanterat. Så vi får väl se, om vi äter våfflor eller ej.



Ska ni äta våfflor idag eller skiter ni i att utnyttja våffeldagen?


.......



Nu har jag spytt också. Detta betyder att jag inte alls mår så bra och jag har en hel del jobbiga saker att ta itu med nu.. Jag är inte van att må såhär, och sådana här jobbiga beslut som jag måste ta inom en kort tid har jag inte gjort på år och dagar, eller till och med någonsin känns det som, nu när jag tänker efter...

Nu undrar ni säkert varför ni inte har någon aning om vad jag sitter och skriver om, likväl som att jag sitter och undrar VARFÖR jag ens skriver ett inlägg just nu och varför jag väljer att publicera det här? Kanske för att jag vill minnas den här dagen? Varför den nu är värd och minnas....

En onsdag

Börjar somsagt inte förren 11:15 idag, men jag kom till skolan redan vid 09:40 iallafall. Hade tänkt att jag skulle vara flitig och plugga nu under tiden då jag hade chansen, men jag har inte kommit igång än. Känner mig ensam, illamående, ledsen och övertrött idag. Det har väl sina skäl iofs! Hur som helst så ska jag stanna kvar hela dagen i skolan och hålla ut. Men jag saknar Jessika så sjukt mycket att det gör ont i mig. Jag är verkligen inte hel utan henne, hon har blivit en riktigt viktig del i mitt liv. Och nu behöver jag henne mer än någonsin. Om hon bara visste... ♥


Right now

Bitterfitta

Idag har jag varit hemma från skolan och pluggat hela dagen. Jag har faktiskt till och med kommit framåt i bokfan, och det är ju ett plus! Tror faktiskt närmare bestämt att jag kommer lyckas bli klar tills på torsdagmorgon med tanke på vår "sovmorgon" imorgon. Vi börjar 11:15 men jag kommer att vara i skolan redan 09:30 och då ska jag passa på att sätta mig ner och läsa så många sidor som möjligt så att jag inte har så mycket kvar tills kvällen, för då skulle nämligen mamma befinna sig här i hålan och komma på besök. Ytterst trevligt! ♥

Nu är Micke på besök och Simon lagar mat. Kan inte bli bättre med tanke på mitt humör. Måste alltså vara extra trevlig - Nu är det ju två stycken som ska underhållas och Simon vill väl ha beröm för att han fixar maten. Haha nej fyfan, nu är jag FÖR bitter men det står jag också för. Jag är trött, seg, fet, äcklig och ful i håret och allmänt förjävlig. Skolan suger getpung och jag hatar att Jessika är i sälen och inte kommer hem förren på söndagkväll...


Jag orkar inte mer!

Jag orkar ingenting mer just nu!!
Jag känner mig förlamad och drogad och vet att jag egentligen MÅSTE plugga mer ikväll,
men jag orkar inte. Jag har inga krafter kvar, dom är slut. I need more! Vad ska jag göra?

Och jag har inte kommit halvvägs i boken än. Långt därifrån!!!
=( =( =( =(

Som en säck potatis

Jag har som vanligt haft praktik idag, så som varje måndag. Det har varit precis lika kul som det brukar vara trots att jag inte har haft en enda kund. Jag har istället städat, rensat och gjort iordning i/på alla hyllor, lådor, skåp osv på salongen. Känner mig riktigt duktig och det är faktiskt roligt att städa när man inte gör det hemma bland sina gamla vanliga saker. Hehe!

Kom hem vid 19:30 tiden. Simon mötte mig och jag bjöd oss båda på köpmat som vi tog med oss hem och slängde i oss innan det var dags att börja plugga engelska igen. Ni tror säkert att jag ljuger nu, men det är så sant som det är skrivet. Vi läser på för fullt och vi kommer sakta men säkert framåt i den förbannat tråkiga boken! Jag har fortfarade lite panik över hur i helsike jag ska hinna bli klar tills på torsdag!!

Ska avsluta det här tråkiga inlägget nu som jag inte heller kommer att ladda upp någon bild i. Varför tänker ni? Jo, för att jag ser lika sliten ut som jag faktiskt är och det är ingen rolig syn kan jag ju säga er... Har jag sagt att jag längtar tills den dag då skolan är över förALLTID?!!!!! Tur jag har en hjälpande hand när allting känns tungt och jobbigt. Han finns alltid där och hjälper mig, min Simon ♥

Nattplugget väntar

Det blev Wipeout trots allt. Simon tyckte att vi förtjänade en rolig paus och det hade han rätt i tycker jag! Efter att ha tillbringat en stund i duschen så är jag nu ren och fräsch. Luktar som en babystjärt, hihi. Har precis smort in mig och nu känner jag mig som en människa igen. Efter det här inlägget har publicerats så är det dock dags för andra bullar - Minst en timmes plugg! Det är vårt absoluta måste innan vi ska somna för natten. Så jäääävla tråkigt, men sant.

Hoppas ni har haft det betydligt roligare än vi idag. Det här har varit den absolut värsta pluggdagen någonsin och jag har nog aldrig känt ett sådant hat som jag gör för skolan just nu. Blä blä blä! Ha en fortsatt trevlig kväll, och sov så gott sen. Kram kram ♥


Jag vill inte inse det...



Men jag tror nog att jag måste skippa och se veckans roligaste program tack vare plugget =(


Animal farm

Jag kan inte med ord beskriva hur jäkla tacksam jag är att Simon finns och alltid hjälper mig med det som jag behöver hjälp med. Vi har suttit precis HELA dagen och läst den där jäkla engelskaboken och hjälpts åt att översätta och förstå samt svarat på några av alla frågor som ska besvaras. Jag kan heller inte beskriva hur drogade och trötta vi känner oss nu! Vi orkar inte längre, men måste.. Usch fy fan vilken dryg bok det här är. Den är fylld med svåra ord, detaljer och oförstående meningsuppbyggnader. Den är så dryg!! Vi har tagit oss igenom 30 sidor på hela dagen, och då kanske ni kan tänka er... Hur ska jag lyckas vara klar på torsdag? Suck!



Någon som läst den här? Om inte, tänk inte tanken!!


Just nu och hela dagen:

Jag har en engelkabok som ska vara utläst tills på torsdag. Och inte nog med det, det är även 12 frågor som ska besvaras och sedan ska jag vara redo att diskutera boken i grupper. Jag försökte som ni vet att plugga och vara flitig igår, men det gick åt skogen, så idag har jag tagit hjälp utav pojkvännen och nu går det ruggigt mycket bättre! Vi ställde klockan på 09:00 imorse, gick upp och åt frukost och sedan satte vi igång. Vi har haft ett litet break då vi åkte och handlade godis, men annars så har vi läst och pluggat som bara fasiken! Vi är ett bra team, jag och Simon. Hehe!


Så hemsk reklam


Gör det här reklamen bara ont i Mitt hjärta? Usch vad obehaglig och hemsk den är.. =(

Saturday

Nu har jag precis kommit hem från farmor och farfar. Min kära farster och mina kusiner var även där. Vi har haft en mycket trevlig eftermiddag/kväll där hemma. Jag klippte mina kusiner, Emma och Johan och även farfar och under tiden så har vi pratat, skrattat och haft det jättetrevligt tillsammans! (Min familj är verkligen den bästa som finns! ♥)

Nu kom jag precis hem efter att farfar kört hem mig och nu ska jag duscha och tvätta håret. Sedan blir det ännu en mysig hemmakväll, så som igår. Jag har varken ork, lust eller tid att gå ut och dansa hela natten. Jag har en hel del plugg att ta tag i och med pojkvännens hjälp så kanske det går bättre än vad det har gjort idag när jag varit ensam hemma.. Suck. Jag hatar att pluggenergin är som väck! Jag liksom orkar inte.

Nu ska jag kolla på Körslaget som hade säsongsstart ikväll. Som jag alltid har sagt: Är man ledsen eller trött så ska man helt klart sätta sig och titta på Körslaget! Fan, man blir så glad när man tittar på det. Körerna levererar så otorligt mycket kärlek och glädje på något vis. Eller hur? Hehe!!


Ha en trevlig kväll alla bloggläsare

Onödig fakta, onödigt tidsfördriv

ALLMÄNT...
Namn: Jenny FUCKING Söderlund
Piercingar: Nope!
Tatueringar: Inte det heller!
Längd: 163 cm I think
Skostorlek: 35-36
Hårfärg: Brun
Är du kär i någon: Ja, och förälskad!
Önskar du att du bodde någon annanstans: Sometimes
Tänker du på självmord: Nej
Tycker andra att du är attraktiv: Säkert!
Vilket shampoo använder du: Just nu använder jag Schwarzkopfs color save shampoo

Vilken parfym använder du: Burberry - The beat
Vad är du rädd för: Att gå ensam i mörket, farbröder och djur!
Gillar du att tvätta: Nej


SENASTE...
Film du hyrde: Oj, det var ett tag sedan. Men tror det var "Flickan som lekte med elden"
Film du köpte: Hm.. Också länge sedan. Minns inte
Låten du lyssnade på: Darin - You're out of my life
Låten du hade på hjärnan: Samma som förgående fråga
TV program du tittade på: Let's dance
Personen du tänkte på: Pappa. Tänkte jag skulle ringa honon nu när jag är klar med detta

 

FAVORIT...
Mat: Kyckling, kött, pasta, tacos
Låt: Har massor!
Sak att göra: Skratta!
Sport: Volleyboll
Dryck: Coca cola
Kläder: Leggings
Film: The Notebook & Titanic
Bil: Hummer!!

 

ANTAL...
Gånger du varit kär: En
Gånger ditt hjärta brustit: Usch, vill inte tänka på sånt
Hjärtan brustit på grund av dej: 2 tror jag..
Gånger ditt namn varit med i tidningen: Vet inte?
Ärr du har på kroppen: 2 stora på magen

 

SENASTE...
Bok du läste: Theresa Cooper's Inspärrad
Personen du fick mail av: SvenskaIngela
Personen du fick brev av: Oj, minns inte.
Personen du fick sms av: Isabell
Gången hela din familj åt middag tillsammans: Alldeles för länge sen ♥

 

ÖVRIGT...
Vad har du gjort idag: Pluggat, ätit, bajsat
Var det kul: NEJ!
Hur tidigt stiger du upp: På vardagar 05:10, på helgerna sover jag hur länge jag vill!
Vad ska du göra ikväll: Plugga =(

Är du seriös: Ja, ibland
Vad är du allergisk mot: Pollen och folk som ljuger
Var har du ont: Ryggen och axlarna
Använder du hårspray: Every day
Kan du stå på händer: Ja, mot en vägg så!
Favorit serie: One tree hill och OC

 

ÖVRIGT MER...
Salt eller socker: Var sak har sin plats...
Gillar du ketchup: Ja
Är du glad nu: Nej, inte speciellt
Var du glad igår: Ja!
Känner du någon som jobbar på sjukhus: Nej
Vad dansar du till: Musik!
Stockholm är: En fin stad
Göteborg är: Också en fin stad
Kan du sjunga: Kan och kan, det kan väl alla?
Mer värt än guld: Lycka och kärlek
Spaghetti eller makaroner: Spaghetti
Ett land jag helst vill besöka: USA
Ska bli skoj: Att gå ut skolan!
Ska inte bli skoj: Tiden fram tills dess
Sparar till: En resa!
Väntar på: Sommaren
Pålägg som gäller: Ost!
Dagens dryck: Oboy


Del 2

Jag fattar inte vad jag läser i den där jävla engelskaboken.
Jag kommer alltså inte att bli klar tills på torsdag som jag måste.
Jag är så sjukt trött på att läsa engelska B så jag vet inte vad jag ska ta mig till.
Jag skiter i vad jag får för betyg, det spelar ingen roll längre.
Jag vill bara lägga ner hela kursen.
Jag har inte tid för det här!!

!

Jag har massor med plugg att ta tag i.
Jag är trött och seg hela tiden.
Jag känner mig fet och äcklig.
Min huvudvärk kommer och går.
Jag vill ha nya kläder, nu.
Jag behöver tona håret.
Jag vill hitta på något kul.
Jag hatar att jag måste vara hemma och plugga.
Jag vill komma igång med träningen.
Jag vill umgås med vännerna nu.
Jag är förbannad idag
PÅ ALLT!

Solsidan

Jag har hört massor med människor som säger att dom älskar Solsidan som går på Tv4. Jag själv tycker att det är ganska så segt och utdraget..? Men jag verkar vara ensam om det, för jag träffade Kajsa och Cissi idag och dom tycker också att det är skitbra och roligt! Men jag menar, vad är det för skämt? Allt är ju så överdrivet och rått. Eller?

Solsidan...? Är det bra eller dåligt?


Det blev sent med allt idag

Oh, vilken dag! Jag vet inte vart jag ska börja eller hur mycket jag ska berätta. Men dagen började iallafall med en fyra timmars lång uppsatsskrivande i aulan. Det var svenska B det gällde och eftersom att jag älskar att skriva så kände jag mig hur lugn som helst - tills det drog igång! Jag hade hjärnsläpp och fick inte alls ner någonting bra i dom där jäkla texthäfterna. Jag är så missnöjd så jag finner inte ord. Menmen, jag hade en dålig skrivdag helt enkelt, som Jessika så fint kallade det. Hehe!!

Dagen fortsatte med 3 timmar engelska B efter lunchen och sedan slutade jag vid fyra. Kom dock inte hem förren vid 20-tiden ikväll. Simon kom nämligen in till Katrineholm och mötte mig och så utförde vi lite ärenden. Detta betyder att vi inte åt middag förren vid 20:40 tiden men det gjorde ingenting. Det smakade riktigt bra! Det blev fläskotletter, pommes och champinjonsås och så lite grönsallad. Underbart gott! ♥




Jag idag..

Bloggvärlden är en annan värld

Jag tänkte på en sak förut.. Internet har verkligen blivit stort och viktigt för oss människor och det är väl både bra och dåligt. Internet är så otroligt mycket egentligen. Du kan i stort sätt hitta och göra allt tack vare det. Inte sant?

Om vi tar bloggvärlden som exempel.. Den har ju blivit enormt stor. Varför? Hur kommer det sig? Och hur började allting? Jag har inget svar på några frågor alls vad det gäller detta, utan jag undrar bara vad det är som är så intressant med bloggar, egentligen? Är det ett lindrigt, spännande och intressant sätt att läsa om dom människor man "hatar", är rädd för, kanske en aning avudsjuk på och som man aldrig pratar med i verkligheten? Eller är det så att det är roligt och intressant att läsa sina vänners bloggar? Jag tror på det förstnämnda...

Jag tror att 50% av ni som läser min blogg dagligen inte alls känner mig. Jag tror att många av er inte ens har pratat med mig, kanske inte ens hört min röst..?! Jag hör dagligen från folk jag känner hur många av er pratar om mig blogg, och jag tycker det är riktigt coolt och roligt och höra massor som folk säger/tycker om min blogg, mitt liv, det jag skriver om. Haha! Jag har faktiskt mest hört possitiva saker om det jag skriver och det är ritkigt uppskattat faktiskt. Många av er peppar mig och ger mig beröm, men jag har även hört om många som sitter och pratar om mitt liv och undrar massor med saker. Haha, ni är såååååååå nyfikna och jag älskar det!!

Det jag ville komma fram till att jag har börjat tycka det här är lite läskigt - Att skriva blogg! För det första så är ni ganska många som går in på min blogg varje dag, för det andra vet jag inte vilka ni är och det skrämmer mig. Varför läser ni? Vad är det som är så intressant? Det börjar bli tokigt läskigt att så många läser och är intresserade av mitt liv! Anledningen till varför jag fortsätter är för att många av er peppar och berömer mig och för att jag hör att en del stör sig/undrar så mycket mer än vad som framgår i bloggen och pratar med alla andra om det - utom mig! Jag gillar att folk pratar om mig, och ännu roligare är det när jag vet om vilka ni är utan att ni själva har en susning om det! ;)


Valborgsminnen












Jag längtar tills det är dags igen!
Jag vill ha sol, ljusa kvällar och glada partybrudar som lever livet.
Jag är verkligen trött på all snö, på riktigt alltså.

Ska kolla igenom massor med vår och sommarbilder nu.
Får se om jag bjuder på någonting mer som kan få er att drömma lite, hehe!


Vi hörs imorgon!

Jag umgås somsagt med mamma ikväll och det ska jag fortsätta med. Vi har ätit lax och mammas underbara morots- och blomkålssallad och såklart hennes hemmagjorda kallsås. Så underbart gott!! Att komma hem till mamma och äta är verkligen lyxigt ♥ Och det är skönt och mysigt att vara hemma.. Nu sitter vi i soffan och skrattar gott medan vi tittar på "Halv åtta hos mig" Snart ska vi äta räkor och baguetter. Som sagt - Att vara hemma hos mamma är lyx! Och jag saknar våra räkkvällar som vi alltid hade på söndagarna när jag bodde hemma. Hihi! Men en onsdag blir precis lika mysigt det också och snacka om att värdesätta kvalitetstiden med mamma. Jag njuter verkligen!! Hon är det absolut bästa jag har!

Ska ta vara på varenda minut innan det är dags att sova, för klockan rinner verkligen iväg. Det ska iallafall bli supermysigt att ligga och sova bredvid världens bästa mamma hela natten!


Jag ska mysa vidare nu.

Ville bara informera er lite!

Vi hörs imorgon ♥


Längtar efter mamma

Nu somnar jag snart sittandes på samhällskunskapslektionen. Jag längtar tills den här skoldagen är över, då jag sitter på tåget och har en hel kväll tillsammans med mamma framför mig. Jag ska hem till henne direkt efter skolan och även sova kvar där inatt. Det ska bli underbart att få träffa henne! I really miss her! ♥ Träffade ju henne i söndags, men det känns som flera veckor sedan, hehe.

Snart är det dags för idrottsprov. Det får gå som det går helt enkelt. Jag är trött på alla prov och inlämningsuppgifter hit och dit. Vet inte varför, men jag tror helt enkelt att jag börjar längta tills skolan är över för alltid. Jag vill börja jobba, träffa nya människor, tjäna pengar och inte vara tvungen att lära mig massor med onödiga saker som jag inte ens är intresserad av. Inte långt kvar nu iofs. Bara 1 ½ år......

Grönt är skönt



Jag brukar inte gilla att bära färgen grön. Men den här bikinin från H&M är riktigt snygg faktiskt! Funderar på att klicka hem den. Vem vet, jag kanske blir ett big fan of green en vacker dag.. Hehe!

Jenny pigg?!

Min kära klasskamrat, Malin, har alltid sagt att jag är lik Mimmi Pigg och Annika i Eva och Adam. Annika är ju iallafall en människa och vi båda är mörkhåriga och lite så, så okej då. Men Mimmi Pigg?! En jävla mus?! Hur kan jag vara så lik henne att Malin tycker det är ofattbart?! Det kan ju bara inte stämma. Men hallå, hur ska jag ta att hon tycker jag är lik en mus? Är det positivt eller negativt? Inte känns det ju toppenbra direkt.. Eller så kanske jag kan komma långt med det..? Jag ska testa använda det i mitt CV framöver. "Jag är en väldigt ambitiös och serviceinriktad tjej. Dock har jag ingen bild på mig själv utan ni får nöja er med Mimmi Pigg som jag är en kopia utav!" Haha, fyfan. Jag kanske till och med ska döpa om mig till Jenny Pigg. Vad tror ni om det?




Är Mimmi och jag lika? Ja eller nej!?


Två melodifestvalsfavoriter


Här är min bilduppgift

..Som jag håller på med i skolan! Vi ska rita ett porträtt på oss själva och framhäva en bild som symboliserar vår personlighet, våra intressen - Ja, hur vi är som personer helt enkelt! Såhär ser min ut just nu... Det här är bara början. Vad tycker ni? Och hur tror ni att den kommer att se ut när den är klar?! Hehe!!


Mat i mitt hjärta

Simon står i köket och lagar mat medan jag "pluggar" Hehe, nä men jag skaaaaaa komma igång nu! Kan inte dra mig härifrån bara... Jäkla bloggjävel! Vi ska käka potatismos och fiskpinnar med fiskdressing och det är verkligen en av mina favoriträtter. FISKpinnar, fiskPINNAR, FISkpinnar, fiSKpinnar, FiSKpinnar, fiskPInnar ♥




Shit! Simon kom på mig!! Måste sluta.
TJING!

Det är viktigt med pauser

Ska ta en pluggpaus och slänga mig i sängen och pussa på min pojke medan vi tittar ett avsnitt av OC. Sedan är det dags för plugget igen, suck. Fick höra idag i skolan att det är idrottsprov imorgon, vilket jag inte hade en susning om!! Vad fan!? Kan ha och göra med att jag varit i min egna lilla värld när det har sagts, eller så har jag helt enkelt låtit det rinna av mig som vatten. Hur som helst, dags för ett avsnitt var det ja!!


Har funderat på vem som är hetast..
Luke i One tree hill eller Ryan i OC?

Hemma

Åh, nu är jag verkligen proppmätt och helt slut i kroppen! Har så ont i fötterna efter en hel dag i salongen och kände när jag gick därifrån att jag orkar inte laga mat ikväll. Vet ni vad jag gjorde då? Ringde min älskling och bad honom bjuda mig på pizza såklart! Hihi, så nu kom vi precis hem efter att ha suttit på pizzera Viking i 40 minuter. Och jag smackade i mig en hel kebabtallrik, så nu står jag mig ett tag. Hehe!! Mumsfillibabba ♥


Dags för praktik!


Leggings från Cubus, Långt linne och rosa tröja från Ginatricot.

Svar på kommentar

Lars  ([email protected]) om Mobbning på Facebook?:

Men, ge dig!
Det där är inte mobbing!
Det är yttrandefrihet!

Jag tycker der är oroande att du är emot en av Sveriges grundlagar och kallar det för mobbing. Jag tror nog att du skulle behöva en psykologisk utvärdering.


Svar: För det första så stavas det mobbning och inte "mobbing". Förlåt att jag påpekar, men jag stör mig på felstavade ord, hehe! För det andra så vet jag mycket väl att dessa grupper på Facebook inte alls lever upp till någon av våra grundlagar i Sverige. Att det finns en grundlag som står för yttrandefrihet vet jag, men du har jävligt fel i Din bedömning av vad lagen innebär. I lagen står det att du får tycka och säga precis som du vill men ALDRIG kränka en annan människa! Det är väl precis vad dessa grupper gör, rätta mig om jag har fel. Hur kan hundratals personer sitta via Facebook och HATA en 17årig tjej som vann Melodifestivalen 2010 tack vare att vi röstade fram henne?! Du Lars, och ni andra som inte förstår vad innebörden av varken ordet HATA eller grundlagen YTTRANDEFRIHETSGRUNDLGEN står för - Ta reda på det så underlättar ni en hel del för er själva!

Och vad menar du med att Jag skulle behöva en psykologisk utvärdering? Jag förstod inte riktigt...??

Mobbning på Facebook?

Seriöst, vad fan är det här?! Det här är ju bara för mycket! Inte nog med att du kan läsa i stort sätt ALLT på Internet om alla, nu kan du även mobbas på ett riktigt omoget och öppet sätt! Vem fan kommer på tanken att starta olika grupper om att vi hatar Anna Bergendahl?!!! Det är ju så sjukt töntigt och fegt så det är inte sant. Allt handlar ju bara om avudsjuka och ingenting annat. Fyfan, kom igen! Lägg ner! Och vem fan går med i en sådan här grupp? Jag fattar inte hur man tänker..

Jag älskade inte hennes bidrag som ni vet, men inte fan HATAR jag henne!! Vad fan har hon gjort er hundratals människor som gått med i dom här grupperna?! Hon vann melodifestivalen och det är tack vare svenska folket. ALLA hade rätt och lägga sin röst(er) och hur stor är sannolikheten att ni omogna ungdomar som gått med i dessa grupper, röstade igår? Inte så stor va!! Kom igen, lägg ner. Stötta henne istället och var glad för hennes skull! Hon repsenterar ju för fan vårt land!











Riktigt taskigt och fegt att göra en sådan här grej. Hon har somsagt inte gjort någonting fel, hon vann melodifestivalen tack vare att folket röstade på henne. That's it! Fan, jag är helt tom. Vet inte vad jag ska säga... Tycker bara att det här är så sjukt patetiskt att luften går ur mig....

Morgonpromenad i solen

Nu har jag precis avslutat en stor frukost bestående av bland annat oboy, hönökaka och ägg efter att ha varit ute på en morgonpromenad tillsammans med Simon. Det var så otroligt skönt att vara ute och gå i 35 minuter med brillorna på! Solen lyste, det värmde på ryggen och allt var perfekt - En bra start på dagen helt enkelt. Precis vad jag behövde!! Underbart ♥



Idag är det dags för modevisning och jag börjar faktiskt bli lite nervös nu. Tänk om jag snubblar, tänk om jag inte hinner byta om under alla mina ombyten, tänk om tuttarna ploppar ur, tänk om något plagg går sönder, tänk om jag råkar gå in i någon eller tänk om jag råkar gå ut när det inte ens är min tur. Hehe, usch vilka hemska tankar. Dags för duschen!!

This is my life

Vet ni vad det läskiga är? Jag har gått runt och sagt hela dagen att "Den där jäkla Anna kommer säkert att ta hem hela skiten. Jag känner det på mig!" och mycket riktigt, det gjorde hon! Jag vet inte varför eller hur, men jag kände det på mig, i hela kroppen verkligen! Inte för att jag gillade hennes låt (och gör det inte fortfarande) eller så, men jag hade den där konstiga magkänslan som sa mig att det var hennes låt "This is my life" som skulle stå som segrare. Är hur som helst otroligt glad för hennes skull och önskar henne lycka till i fortsättningen! Jag ringde faktiskt och röstade på Darin två gånger. Jag tycker att hans låt är riktigt riktigt bra och hade hoppats på att han skulle ta hem segern!


Vad tycker ni? Var det rätt låt som vann?


Imorgon hoppas jag att jag vaknar upp på ett strålande humör. Den här dagen har varit åt helvete, nästan. Jag har bölat, bölat, bölat och bölat i stort sätt hela dagen. Framåt kvällen gav jag mig, och tack och lov för det - Jag hatar att vara ledsen och känna den där smärtan i bröstet som om någon stoppar en kniv i mig! Jag behöver vakna upp lycklig som aldrig förr imorgon. Jag behöver skratta och må som en sol. Förresten, imorgon ska jag gå modevisning!! Då är det ju också viktigt att jag känner mig pigg och glad, för vad kan annars hända?! Usch!

Godnatt mina vänner
Vi hörs imorgon
Sov så sött! ♥

Kort? Lång?

Jag måste säga att jag inte alls gillar jackor eller kavajer som är av den "korta" varianten. Ni vet, när dom slutar mitt på magen eller kanske en bit nednför. Jag tycker att den stilen är uttjatad på något vis och jag skulle inte ens använda sådana typer ifall jag fick hem 838378378 olika på posten, gratis. Jag menar allvar! Jag är mer för den längre jackan, helt klart!!









Tårarna har sprutat

Har precis lyckats avsluta min enorma gråtattack som har pågått i ett par timmar. Vet egentligen inte varför jag blev så jäkla ledsen utan jag kände bara att det blev för mycket. Jag antar att ni bloggläsare har känt likadant ett antal gånger? Nu ska jag försöka rycka upp mig, tänka på någonting annat, förbereda inför en kväll i soffan under filten tillsammans med kärleken i mitt liv ♥

Vem hejjar ni på ikväll?



Jag har ingen favorit, men jag gillar Darins, Salem Al Fakris, Peter Jöbacks och Olas låtar.

Gårdagens partyoutfit


Klänning från Gina, Kavaj från Tiger, Platåskor från Din Sko och mina egna axelsmycken!

Gårdagens vanliga skoldag + nya hårfärgen

Igår så var det fredag vilket innebar en lång skoldag innan man får helg. När jag hade tagit mig igenom hela skoldagen med en hel del skratt (som vanligt med andra ord, det är så det är att ha en av världens bästa människor i sin klass) så var klockan närmare bestämt 16:00 och det var så härligt att gå ut från skolans dörrar, känna och se solens strålar och känna den där "äntligen-helg-känslan" i hela kroppen! Kom hem vid sex, lagade mat och gjorde mig ordning inför en partykväll tillsammans med härliga brudar, därav dåligt bloggande. Sorry for that!

Ska inte glömma att berätta för er att det faktiskt inte var förrän igår jag gjorde någonting med mitt hår. Hehe, jag lurade er lite i början av veckan. Hur som helst så blev det till slut så som jag hade tänkt det, nästan, och jag tror nog att jag trivs i det.. Jag har inte riktigt hunnit känna efter än.


Jag var hur som helst superglad att det skulle bli en liten förändring i mitt hår
och att äntligen få bli lite ompysslad själv för en gångs skull, hehe.


Det krävdes avfärgning för att nå det resultat jag ville ha och Jessika vet hur rädd jag
är för blekning och avfärgning i mitt hår så hon skrämde upp mig hela tiden genom att
säga bland annat: "Shit Jenny, ditt hår svullar upp skitmycket. Shit!!"


Jag blev såklart skiträdd... Tänk om mitt stackars hår skulle gå av!!


Jag bad om en spegel så att jag kunde hålla koll på att det satt kvar


Såhär såg det ut efter avfärgningen - Som orange svinto!


Jag var rädd men glad på samma gång när Jessika började lägga i en intensivtoning


Allt är i och nu återstår bara verkningstiden


Här har ni en oseriös bild från tre timmars engelskalektionen igår där ni kan se resultatet.
Lovar er dock mycket bättre bilder senare, hehe!


Och tack min fina älskade Jessika för hjälpen med håret!!


I love you ♥


Och såhäääär glada var vi när gårdagens skoldag var över och vi fick springa ut i det
härliga vädret och njuta!!

Kväller

Nu börjar klockan bli mycket och jag har en hel del grejer jag behöver göra innan jag kan lägga mig. Jag ska ducha oxh tvätta håret (det är så flottit att jag snart kan vrida ur det, hehe), renskriva mina anteckningar till engelskaredovisningen imorgon och packa väskan. Detta betyder alltså att jag inte har tid att sitta här, men jag kunde inte låta bli att logga in på bloggen fort som tusan och skriva ett litet inlägg. Inte för att jag skrev ned någonting intressant just nu, men det är en annan femma.

Fyfan vad jag är trög.
Blåst.
Trött på mig själv.
Haha!
Puss & kram på er

Han har nog rätt..

Simon kom hem för ett litet tag sedan och när vi pussats och kramas klart så löd får konversation såhär:

Simon: Mår du bättre nu älskling?
Jag: Sådär, har fortfarande ont i huvudet..
Simon: Usch, vad jobbigt. Men hur har det gått med pluggandet idag?
Jag: Inte alls bra, jag har inte kunnat koncentera mig
Simon: Varför då?
Jag: Vet inte..

Och efter ett litet tag..

Simon: Vad har du ätit idag gumman?
Jag: Eeeh........ Godis..
Simon: Men vad för mat menar jag?
Jag: Ehhhmmm.. Inget..
Simon: INGET?! Vad har jag sagt om det här?
Jag: Men, men men..... Jag har glömt bort..
Simon: Inte undra på att du inte haft någon koncentrationsförmåga. Nu får du ju skylla dig själv. Usch så dum du är ibland. Vad tänker du med?

BLACK IS HOT!

Dissade mina röda naglar och målade dom svarta istället. Så mycket mer Jennystyle. Svarta naglar är hot hot hot, snyggt och passar till alla sorts outfit. Var ett tag sedan jag hade dom svarta, men nu är jag back in the old days!


Huvudvärken gör mig crazy

Jag kan inte beskriva med ord vilken otrolig huvudvärk jag hade igår. Jag, Jenny Söderlund hade huvudvärk! Dom som känner mig vet att jag ALDRIG har huvudvärk (jag har typ haft det två gånger i mitt liv) så när jag säger att jag har ont i huvudet, så har jag verkligen det. Eftersom att jag inte är van att ha det, så visste jag heller inte vad jag skulle göra för att bli av med den. Jag drack litervis med vatten, knaprade alvedon och tog det lugnt, men det kändes faktiskt som att det bara blev värre och värre. Jag la mig 20:45 igår och somnade inom bara några minuter. Idag mår jag inte precis likadant, huvudvärken är inte lika kraftig som igår, men nästan.. Idag är jag alltså hemma och vilar, vilar, vilar och vilar.

Det är så tråkigt som det låtet - "Att vara hemma och vila" Jag är sån sjukt rastlös person så jag måste alltid hitta på någonting och göra. Eftersom att jag måste ta det lugnt så ska jag lägga mig i sängen och plugga istället för att göra någonting ansträngande, och plugga är någonting som är riktigt viktigt att göra nu. Det är sjukt mycket i skolan!! Så, varför inte?




Med coca cola och godis så ska det nog gå bra.. Hehe!!
Mamma sa ju: "Drick mycket gumman"

Titta vad jag hittade

På Katrineholmskurirens hemsida alldeles nyss:



Sebastian är alltså en av dom två som klarade sig i den hemska olyckan och det här får mig faktiskt att känna ett hopp om att han, (trots utan sin vän) tar sig i kragen och går vidare. Det är så starkt gjort och inte mer än helt rätt ♥ Lycka till med körkortet grabben!

Skänker en extra tanke idag

Idag är det ett år sedan den tragiska bilolyckan inträffade tre ungdomar utanför Vingåker. Jag sitter med en stor klump i bröstet, fylld med sorg och medlidande just nu. Jag minns det som om det vore igår, då jag fick reda på vilka dom inblandade var. Jag minns hur ont det gjorde i hjärtat, jag grät hela kvällen och natten. När jag vaknade dagen därpå hade jag som "sår" runt ögonen tack vare att jag gråtit så mycket... Det tog flera dagar innan jag kunde prata om det utan att tårarna sprutade och jag skrek för att hela händelsen var så tragisk, hemsk och orättvis.

Det gick i 47 km/h, det var halt på vägen, ett rådjur kom och den kvinnliga föraren bromsade och fick sladd - Så miste hon sin bästa vän! En vän som hon pratade med minst en gång om dagen, som hon kunde göra allt med, och som var hennes trygghet. Han är nu borta, och har varit i ett helt år nu, men saknaden eller tomrummet i hennes hjärta kommer aldrig att försvinna. Även fast han inte finns längre så förändrar det inte henne från att träffa/prata med honom varje dag, för - det är ju hennes bästa vän, någonsin.

Det jag vill säga med det här inlägget är att "vi andra" inte kan leka med tanken hur dom här människorna mår, eller hur Fredriks (han som dog) familj, nära och kära mår.
Vi kan inte trösta dom med och säga; "Vi förstår" för det gör vi inte! Vi får trösta dom med genom att finnas och skänka massor med kärlekstankar hela dagen, stanna upp och uppskatta det vi har och slutligen tända ett ljus och säga någonting vi vill ha sagt, eller helt enkelt bara knyta händerna och skänka en tanke åt dom mest inblandade - Familjen, nära och kära, dom två bästa kompisarna som var med i bilen, vänner osv... ♥



Jag önskar att det här aldrig hade hänt. Är det inte orättvist att tre vackra, snälla och skötsamma ungdomar, med hela livet framför sig, råkar ut för något sånt här? Jag önskar att Emelie, Sebastian och Fredriks annhöriga känner att livet är underbart trots det som hände, och att dom klarar av att gå vidare. För en sak vet jag, och det är att Fredrik finns någonstans där uppe, och vakar över alla han älskar och vill inget annat än att dom ska klara av att gå och leva vidare ♥

Usch, jag har så mycket känslor inom mig. Det här har kommit mig så nära på något vis. För det första så är Emelies (hon som körde) mamma min handledare, och för det andra så var Fredrik (han som dog) Simons kusins kusin... =(

Jag tänker på er allihopa!


Snackstips

Ostbågar har alltid varit en favorit. Inte bara hos mig, utan hos nästan alla. Rätta mig om jag har fel! Ni vet, ostbågar har ju den charm att har man tagit en, så måste man ta en till, och en till, och en till. Det går inte att sluta äta när man har börjat. Eller hur? Och det är ju för jäkla gott med ett glas Coca cola till och har alltid varit.

Men vet ni vad, nu finns det någonting som är SÅ mycket godare, bättre och härligare än vanliga ostbågar vilket betyder att vanliga ostbågar har nu blivit lite uttjatade. Jag har blivit tipsad av den omtalade Jessika flera gånger att testa Olw's Cheez cruncherz crispy snacks men jag har aldrig tagit modet och köpt en sådan påse framför Olw's klassiker Cheez doodles eftersom att dom VET man ju är hur underbart goda som helst. Men vet ni vad, nu har jag tagit modet och jag är så glad för det!!


Jag säger bara en sak: Bort med klassikern






Det här är den nya favoriten!


Så läckert goda, crispiga och annorlunda i smaken. Dom slår Cheez doodles så jäkla hårt, på alla sätt och vis. Dom är så jäkla goda att man till och med drömmer om dom på natten, haha. Nej, men jag kan inte förklara med ord hur mumsiga dessa är, men jag lovar att du inte kommer att ångra dig om du köper en sådan här påse.. Tro mig!!

Gårdagen med Jessika var grym

Som ni vet så umgicks jag med Jessika hela dagen och kvällen igår här i Vingåker. Vi hade en toppendag på alla sätt och vis med bland annat ett besök på salongen där jag gjorde henne fin i håret (jag la ljusa folieslingor), massor med hemlissnack, super mario spel, snacks och skolböcker. Hela dagen och kvällen var perfekt, jag minns inte sist vi skrattade så sjukt mycket som vi gjorde igår. Jag fick till och med magknip och som har hållt i sig tills idag! Det var liksom allt ifrån vår egna skämt, till grimaser och som till slut slutade med att vi skrattade så fort vi kollade på varandra. Hehe, hon är verkligen min solstråle, den där Jessika ♥

Natten var hemsk. Jessika har hostat som en tok! Jag har aldrig i hela mitt liv hört en människa hostat så mycket som hon gjorde hela natten. Jag ljuger inte nu, när jag säger att hon hostade KONSTANT hela natten. Det blev liksom aldrig tyst utan den där jäkla hostan pågick tamefan hela tiden. Detta resulterade i att Jessika lyckades somna klockan 05:00 och jag själv somnade inte överhuvudtaget. Det är sant, jag har inte sovit en enda blund på hela natten, ni kan ju gissa hur pigg jag är idag... Fast mest synd är det ändå om Jessika, fyfan, jag trodde bokstavligt talat, att hostan skulle ta död på henne inatt.

Förresten, vi kollade på "Dating in the dark" igårkväll. För det första så måste jag säga att jag tycker att det är ett sjukt program men det går liksom inte att motstå på något vis, för det är ju så jäkla kul och se på när otroligt blåsta människor tror dom gör någonting bra, då man själv kan sitta (och i det här fallet, tillsammans med en bästa vän) i soffan och rågarva åt dom allihop! Jag menar, vem fan kommer på tanken att ställa upp i någonting som detta program? Vem fan vill ligga/sitta/stå (whatever) i ett kolsvart rum och dejta en människa som man inte har någon annig om ser ut?!! Hur desperat är det inte när dom bara efter ett litet tag börjar råhångla och ta på varandra? Det är ju inte normalt på en fläck, men det är ju just därför som vi människor tittar på det. Eller hur?



Vad tycker ni om "Dating in the dark?"
Hiss eller diss?
Normalt eller inte?
Underhållande att se på?

?!

Jag vågar inte visa.....


Såhär har det sett ut hela dagen:

Blä blä bläääääääää!


Eller okej då, oooooops: Såhär har det sett ut HELA dagen förutom när jag skitit, lagat mat, ätit, sovit på spikmattan och pratat i telefonen! Så är det med den saken, och fyfan vad trött jag är på skiten!! Förresten, vad tycker ni om min morgonfrilla som har hållt i sig hela dagen? Haha! Dags för en dusch tror jag närmare bestämt..


Pluggpaus

Jag kan inte sluta undra när det här oändigt jobbiga pluggandet ska ta slut! Fatta dagen då jag tar studenten - Jag kommer att vara så jävla jävla jääääääääävla lycklig alltså! Känner pirret i magen redan nu, helt sjukt vad jag längtar. Tänk vad härligt det kommer att bli, då jag får stå och jobba hela dagarna med det som jag älskar - frisöryrket, istället för att sitta hemma hela kvällarna och läsa om bland annat antikens litteratur. Vem fan bryr sig om det?!

Över till någonting roligare, tack. Jag längtar tills imorgon, för då ska jag och världens bästa Jessika ha en heldag/helkväll och helnatt tillsammans! Jajamen, hon ska följa med mig hem till Vingåker och vi ska under morgondagen bland annat besöka min praktikplats där jag ska färga folieslingor i hennes hår. Vi ska fräscha till henne riktigt ordentligt, hihi! ♥ Och inte bara henne, utan hon ska nog förmodligen färga mitt hår också, och då är ju frågan - Ska jag fortfarande vara knallröd i håret eller ska jag bli brunett igen?


Det är sjukt, för två år sedan kände jag inte Jessika - Nu är hon en jätteviktig del av mitt liv!!













Imorgon gäller det!! HJÄLP MIG! Hur ska jag göra?

Spikmatta

Vet ni vad jag gjorde idag? Somnade på spikmattan! Jag har legat på den regelbundet sen i december och jag har inte förstått mig på folk (bland annat min kära mor) som somnar på den! Men idag kom min dag, då jag gjorde det. Och satan vad skönt det var!! Riktigt härligt efteråt, nästan så att man fick en liten energikick! Nu förstår jag vad människorna som brukar somna på den, menar när dom försöker förklara hur ofattbart skönt det är. Spikmattan är nu min nya vän som jag kommer att tillbringa massor med tid med framöver ♥


MODEVISNING

På söndag arrangerar en modeintresserad kvinna som heter Susanne, en modevisning här i lilla Vingåker. Susanne har arbetat med kläder och mode under en längre tid och hon älskar att visa upp sina kläder genom en modevisnig då hon visar hur det går att kombinera olika outfts till olika stilar, åldrar och kroppsbyggnader.

Hon har modeller från 17 år upp till 50+ och det är ett roligt sätt att se hur kläder kan passa på olika personer i olika sammanhang och stilar. Jag är en av modellerna och det ska bli grymt roligt att visa vår- och sommarkollektionen!

Modevisningen är på Vingåkers Hotell på Söndag klockan 15:00. Det kostar 100:- att komma och då får du se hela modevisningen, du får paj, sallad, dryck och annat tillbehör som tilltugg och du kommer att få en trevlig stund tillsammans med andra människor i ett vår- och sommarkänslat hotell. Det kommer att bli toppen!! Ta med dig en vän och kom på söndag, du kommer inte att ångra dig.

Vill du köpa biljett så går det bra att kontakta mig genom att kommentera i kommentarsfältet nedan (jag publicerar självklart inga av dessa kommentarer) och glöm inte bort att skriva dit ditt nummer eller mailadress där jag kan få tag på dig angående detta. Tack på förhand!!

Lediga måndag

Så skönt med ännu en helgdag, trots att jag missar praktike♥n. Ellenor skulle vara ledig idag vilket betyder att jag också är det. Och som sagt är det superskönt med ännu en ledig dag, men det är så tråkigt att jag missar en hel dag i salongen. Jag trivs ju så bra där, hehe! Ska utnyttja den här dagen på bästa sätt genom att stänga ner den här aparaten och vända mig till skolbäckerna. Har en hel del att ta tag i när det gäller den högen, så det är dags att sätta igång nu! Suck.

P.S. Visst är det härligt att solen är framme? Den ger så mycket vårkänslor...

Sundaynight

Det gick skitbra att träna idag! Det var inte alls mycket folk (jag kunde alltså stöna och skrika precis hur mycket jag ville, hehe) och jag och Hanna fick mycket gjort, även fast vi pratade mestadels av tiden vi var där. Hehe, det brukar bli så, men huvudsaken är ju att vi iallafall fick något gjort, och idag var det ganska mycket. Eller hur Hannie? Är helt mör i kroppen, speciellt låren, så imorgon lär jag vakna med träningsvärk. Göttmos!

Ska unna mig en O.C kväll tillsammans med pojkvännen. Vi ska ligga och ta hand om varandra hela kvällen och käka morötter, gurka, dipp och popcorn. Vi båda två är lediga imorgon, och då väntas en pluggdag tillsammans. Suck. Men men, en dag i taget - Söndagskvällen (myskvällen) är här!! ♥

Gympass tillsammans med bästis

Min trogna vän som jag haft i ca 15 år har lyckats dragit med mig till gymet. Eller ja, jag är inte där än! Hehe. Men tanken är iallafall att vi ska köra igenom ett gympass tillsammans och medan det skvallra och prata om sånt som bara hon och jag kan! Som ni förstår, så är det Hanna jag pratar om! ♥ Dagens pass ser ut på följande sätt: Vi ska börja med 10 minuters uppvärmning på rullbandet, sedan köra igenom ca 8 styrkemaskiner, gå 30 minuter på rullbandet och göra några övningar.. Haha, fyfan, jag dör av att bara skriva vad vi ska göra. Shit alltså! Jag kommer att dööö. Hoppas det inte är många på gymet nu, för isåfall lär dom störa sig på en flåsande och stönande Jenny Söderlund! ;)




Med en vattenflaska så kanske det går... I'm fit for fight!!

Läggdags!

Jag gjorde som alla andra ikväll, kollade på Melodifestivalen - Andra chansen. Måste faktiskt säga att jag är väldigt nöjd att Pernilla och Jessica gick vidare till final! Helt klart rätt låtar. Jag gillar Pernillas "Jag vill om du vågar" på ett konstigt sätt. Texten är ju för hemskt barnslig och väldigt korkad, men melodin älskar jag. Man blir glad av den och den är SÅ mycket schlager enligt mig. Men så en sista fråga angående Pillan: Vem fan tycker att hennes klänning är snygg? Fyfan!! Haha. Och sen Jessica då.. Hennes låt är grymt vacker, men kanske inte riktigt den där perfekta schlagerlåten...? Tur iallafall att Alcazar inte gick vidare. Jag är trött på dom och deras bidrag var inte alls något hit!


Vad tycker ni om Melodifestivalens bidrag?


Förbereder..

Inför lördagsmys!! Nu har jag precis bytt om, och går nu alltså i min rosa mysdress och har tagit "kväller" Jag ska varken kliva utanför dörren eller träffa någon mer idag, utan nu ska jag tända massor med ljus och stänga in mig i lägenheten. Jag fryser så jag skakar och är trött så jag nästan somnar. Jag behöver en lugn kväll med lite tilltugg och något bra att titta på. Jag har kommit en bit på vägen: Jag har min rosa, mjuka och sköna mjukisdress på. Nu ska jag ta bort sminket, tända ljus, göra kvällsmackor, popa popcorn, skära ananasskivor, skala morötter, blanda dipp och koka massor med te!


Hemma igen!

Det var inte en jävel som gissade på vad jag skulle göra idag. Pinsamt! Men jag ska trots det tala om vart har hållt hus - I Örebro. Jag, eller rättare sagt Simon, fick något ryck imorse och kom på att vi skulle åka och shoppa. Självklart tackar jag inte nej, jag älskar shopping. Men vill ni veta en sak? Jag kom inte hem med en enda påse!!! Det är säkert! Hela dagen gick åt att se på när Simon handlade massor med dyra saker (men ack så snyggt det var allt han fick med sig hem) men det gör mig ingenting. Jag ska spara pengar till........ en sak! Hihihihi. Så är det!

Dumma som vi var, valde vi att åka tåg istället för att ta bilen. Ni ska bara veta hur mycket förseningar det har varit under dagen. Jag fattar inte att det aldrig ger sig, det borde ju snart vara över?! Trött man blir. Så till er alla som ska åka iväg och shoppa med ett humör på topp - TA BILEN! Hehe. Det är inte värt att sitta på en äcklig tågstation och vänta, vänta, vänta och vänta, ifall man inte måste. Det jag menar är att ni småttingar som läser min blogg inte har något val ;)




Jag förut idag..

Jag ska iväg i några timmar..

Kvällen igår var mycket trevlig! Vi spelade "Sanning & Konsekvens" och även lite Buzz. Vi käkade popcorn och chips, skrattade och hade det allmänt trevligt tillsammans. Och som jag sa igår; Det är alltig kul med lite 'nytt' folk! Tack för igår, det var roligt att ni kom! Somnade som en stock när alla hade dragit, och vaknade tidigt imorse. PUST, jag som ville sova ut! Hehe.

Nu ska jag iväg i några timmar.. Jag ska bort över dagen tillsammans med en person som jag håller varmt om hjärtat. Kan ni gissa vad jag/vi ska göra?

Buzzkväll

Ikväll kommer det lite folk hit till lägenheten och umgås. Vi ska lyssna på musik, spela Buzz, skratta, kanske dansa(?) och bara må bra och ha roligt tillsammans! Ska bli lite extra kul med tanke på att det kommer folk som jag inte brukar umgås med. Tanken är väl också att Simon ska firas lite till, eftersom att inte alla han göra det i tisdags när han fyllde. Hehe, min stora pojke! Påtal om det trollet så har han varit på bolaget för första gången och handlat idag ;) Hihi åååååååååhw, jag vill också vara stor då jag kan köra bil, gå på bolaget, komma in på fräcka klubbar/krogar och kunna leva livet. Jag är avis!! Jag vill också fylla år!!

Hur som helst så kommer det nog att bli trevligt ikväll. Vi har köpt två påsar med chips och massor med popcorn som vi ska bjuda sällskapet på. Jag har för övrigt aldrig spelat Buzz förut, men jag tror att det kommer bli kul. Har hört att det är det iallafall. Får hoppas!

Ikväll har jag för övrigt en dålig smink, kläd och hårkväll. Känner mig inte nöjd med någonting utav det, men vad spelar det för roll? Jag kan ju inte sitta och hänga läpp, förfasiken, snart kommer ju alla! Såhär ser jag iallafall ut ikväll. Jag drog på mig en tröja som jag aldrig använt förut och så har jag lacklegging till det. Enkelt och inte för uppklätt, för det är inte riktigt en sådan kväll. Jaja, whatever. Here I am:



Ha en fin kväll allihopa!
Kram till er ♥

Peace and love?

Idag har jag, Jessika och Johanna kommit på att vi vill till Peace and love i sommar. Fan, vi är jättesugna på att dra ihop världens roligaste tjejgäng och dra iväg och leva livet. För vet ni vad ni har kommit på, och som vi har upprepat tusentals gånger idag: Vi lever bara en gång!! Fan, klart vi ska på festival! Eller... Ska vi det? Går det att boka såhär sent? Någon som vet? Är vi ute för sent?


Grattis på födelsedagen

Min söta, gulliga och alldeles underbara kusin. Vi ses ikväll gumman. Puss & kram ♥


Förresten..

Kollar ni också?


Nu är jag tråkig

Sorry för dåligt bloggande de senaste dagarna. Och sorry för att jag inte är bättre idag heller. Men guuuuuud, jag är helt slut alltså. Skulle kunna släcka ner och somna för natten, redan nu. Men jag kan ju inte missa Andra Avenyn som är ikväll! Jag måste måste måste hålla mig vaken till klockan slår 21:45, då det är slut. Dock har jag slängt iväg skolböckerna. Hade ju tänkt och vara duktig ikväll och plugga, men det går inte. Min koncentrationsförmåga är försvunnen, men återkommer nog imorgon igen. Alltså, till er bloggläsare - Jag är tillbaka imorgon igen och då jäklar har jag säkert en skitbra bloggdag och massor med roligt att visa och berätta!!

Fram tills dess ska jag lägga mig i sängen och glo på tv...

Shoes

Billiga, otroligt söta, somriga och tjejiga skor från H&M. Visst är dom söta? Perfekta i sommar ♥  Ynka 299:-

I skolan

Min morgon började inte alls bra idag. För det första så var jag så sjukt trött imorse när klockan ringde klockan fem, så jag låg kvar och snoozade alldeles för länge - Det blev alltså lite stressigt. Sedan så var mitt förbannade tåg inställt (som vanligt) så jag fick vänta i 40 minuter på nästa. Det tog mig alltså 2½ timme att komma till skolan, och det gör mig både trött och förbannad. Jag orkar inte!!

Men jag ska inte vara bitter för det - Solen skiner idag!! Så himla härligt ju. Och sen är jag ju givetvis jätteglad att jag träffat Jessika idag efter en veckas lov. Jag har saknat min pingla!

Nu är det dags för lunch, sedan är det idrott som gäller!
Har jag någon gång sagt att jag hatar skolans idrottslektioner? Buhuw!!
Jag är inte bitter! ;)


Min älskade

Jag har bestämt mig för att låta Simon ha sina födelsedagsbilder lite privat. Det känns inte rätt att lägga upp massor med bilder på hans dag, eller och sitta och berätta vad han har fått osv.. Vet att han inte har någonting emot det, men det känns helt enkelt inte rätt, så jag bjuder på lite andra bilder istället - På en liten Simon, som nu inte är så liten längre! Tänk att han är 20 år nu min pojke. Han var knappt 15 när jag blev dunderkär i honom.

Både han och jag kommer iallafall alltid att minnas den här dagen, då han fyllde 20 år. Den har varit perfekt, återigen, helt perfekt och vi är så nöjda båda två med precis allting!! Tack tack tack tack till er alla inblndade! Nu ska vi mysa ner oss i sängen och titta på ett avsnitt av OC ♥




Nu är kalaset slut

Puuuh vilken händelserik, känslofylld, rolig, minnesvärd, trevlig och mysig dag det här blev. Simon går hela tiden och upprepar hur otroligt lycklig han är och hur tacksam han är för alla gratulationer han har fått. Och jag kan inte mer än instämma, det här har varit en superbra dag på alla sätt och vis. Allt har gått i ett sen klockan tre idag. Massor med underbara människor har vart här och firat och fikat och det har somsagt varit toppen. Men guuuuuuud, vad trötta vi är nu. Hehe! Jag ska ta en dusch och piggna till och se om jag har några bilder att visa er... Hihi!!


Me today

En slarvig outfit bild - Ni får en bättre senare. Leggingsen är iallafall från H&M, långt linne från Ginatricot, blus och Kofta från Tiger. Nu är vi mer än redo för att ta hit en hel drös med omgångar av främmande! Tårtan och allt annat fika är klart. Vårt kära främmande kommer att få en mycket speciell tårta serverad här hemma. Simon har kommit på en egen liten grej - Ni får se senare! Jag kan ju inte avslöja för mitt främmande på det här viset ;)


Det är ingen vanlig dag

Nej, för det är Simons födelsedag! HURRA HURRA HURRA! Grattis min fina pojkvän på 20 års-dagen!! ♥♥

Ska börja det här inlägget med och berätta att jag inte skrev ett enda inlägg på bloggen igår.
Minns inte sist jag höll mig en hel dag från att skiva. Hehe! Men igår blev den en sådan dag iallafall. Hade en skitbra dag på praktiken som vanligt, var dock trött som en gammal apa. Skulle ha haft två kunder, men det blev till slut fyra. Hehe! Min sista kund för dagen, Felicia, fick följa med hem till mig där jag fick göra klart hennes behandling. Haha! Ellenor (min handledare) skulle på möte, så det blev lite stressigt på slutet. Men det gick bra ändå! Inte varje dag mina kunder får följa med hem till mig ;) Haha!!

Idag är det alltså Simons födelsedag. Jag är hemma från skolan tack vare den usla tåg- och busstrafiken, och det är också anledningen till varör födelsedagsbarnet också är hemma idag. Som ni förstår så kommer det att gå i ett idag. Olika omgångar av främmande ska komma, massor med fika ska ätas och massor med paket ska delas ut. Jag har inte gett mitt paket än, men det har sin anledning - Jag har den inte här hemma än! Ska åka in till Katrineholm och hämta den nu. Men en mysig frukost på sängen, ja det fick han såklart, min fina pojke. Jag ställde klockan och gick upp och la ner mycket kärlek, omtanke och tid på hans frukostmackor, hihi. Och sen sjöng jag såklart för honom ♥


Hihi, det nyvakna födelsedagsbarnet! Ser ni vad jag gjort smörgåsarna fina?





Nyvaken men glad Simon!


Lyckliga, kära, glada, trötta vi