Huvudvärken gör mig crazy

Jag kan inte beskriva med ord vilken otrolig huvudvärk jag hade igår. Jag, Jenny Söderlund hade huvudvärk! Dom som känner mig vet att jag ALDRIG har huvudvärk (jag har typ haft det två gånger i mitt liv) så när jag säger att jag har ont i huvudet, så har jag verkligen det. Eftersom att jag inte är van att ha det, så visste jag heller inte vad jag skulle göra för att bli av med den. Jag drack litervis med vatten, knaprade alvedon och tog det lugnt, men det kändes faktiskt som att det bara blev värre och värre. Jag la mig 20:45 igår och somnade inom bara några minuter. Idag mår jag inte precis likadant, huvudvärken är inte lika kraftig som igår, men nästan.. Idag är jag alltså hemma och vilar, vilar, vilar och vilar.

Det är så tråkigt som det låtet - "Att vara hemma och vila" Jag är sån sjukt rastlös person så jag måste alltid hitta på någonting och göra. Eftersom att jag måste ta det lugnt så ska jag lägga mig i sängen och plugga istället för att göra någonting ansträngande, och plugga är någonting som är riktigt viktigt att göra nu. Det är sjukt mycket i skolan!! Så, varför inte?




Med coca cola och godis så ska det nog gå bra.. Hehe!!
Mamma sa ju: "Drick mycket gumman"


» Mamma

Ja det gjorde jag...men INTE cola...hallå, HUR tänkte du nu??? ;) Ja, ja...älskar dig ändå...du vet väl att du är min favoritunge... ;)ska träffa min andra favoritunge i morgon, han som ska till Thailand.

Jag MÅSTE vara världen lyckligaste mamma o mormor...ni alla är helt underbara.

Kram mamma

2010-03-11 // 22:47:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback