Valborgsmässoafton

Idag är det den 30 april vilket betyder att det är Valborgsmässoafton! Jag ska väl erkänna att min afton började SKIT! Haha, för det första så försov jag mig, sedan när jag skulle kuta till bussen så hittade jag inte min plånbok. Den var helt väck!! Jag missade bussen, och efter mycket om och men så hittade jag den i en påse. Jag fick ta en senare buss och ett senare tåg till skolan. När jag väl sitter på tåget så fick vi något jäkla signalfel så det tog ungeför 25 minuter längre tid till Norrköping än vanligt. Jag kom sent till skolan, men sedan löste sig allt. Hehe! Vi har kundpass nu på morgonen som vanligt på fredagar och jag hjälper Jessika med ett LÅNGhår som vi har färgat och gjort en grym förändring på!

Jag hoppas att denna afton fortsätter i en behaglig takt då allt går bra. Jag ska åka tidigare från skolan idag. Ska hem till min kära bror och klippa honom, sedan ta mig hem till Vingåker där jag ska börja fixa mig inför kvällens bravader! Hoppas som sagt att denna Valborgsmässoafton slutar på ett betydligt mycket bättre sätt än den började. Hehe! Nu ska jag kila tillbaka till salongen. Vi hörs sen.



Jag idag...


Hur dum får man bli?!

Som ni vet så skrev jag (och många andra i vårt avlånga land) engelska nationella idag. Som ni vet så gick det hyffsat bra för mig och jag kände mig otroligt nöjd med min uppsats när jag gick ut från aulan. Men vet ni vad som slog mig när jag satte mig på tåget? Det kom liksom som en jävla FLASHBACK som skakade om hela min värld - Jag skrev "wrote" i den första meningen där det egentligen skulle ha stått "read" Jag började alltså min braiga uppsats med och skriva ungefär: "Jag skrev er annons om...." där det självklart skulle ha stått: "Jag läste er annons om..." Hahaha, alltså fyfan! Snacka om hjärnsläpp! Jag läste ju förfan igenom texten två gånger när jag sktivit klart den, men ändå så såg jag inte vilket grymt stort misstag jag hade gjort, utan det kom när jag satt på tåget hem.... Som en jävla flashback helt enkelt! Så sjukt läskigt. Fyfan för mig. Haha! Hur ska jag någonsin kunna släppa det här? OHHH!

Dagens



Chinos från Tiger, Skor från Dinsko, linne från Monki,
scarf från Tiger, Jacka och brillor från H&M

En lång dag

Herrejeeeeeesus vad lång den här dagen känns! Det känns faktiskt som att jag har hunnit med en hel del innan det är dags för kvällen att anlända. Det är underbart ska jag säga er! Allt detta kan ju ha och göra med att jag hann med 12:33 tåget från skolan idag. När jag kom fram till Katrineholm så gick jag och träffade Michaela ett tag. Vi handlade present till vår kära vän, Cissi, som vi ska till imorgon! Kvinnan fyllde ju för fasiken 18 bast nu i veckan. Hehe, så imorgon är det dags för festligheter. Både för att hon har fyllt år OCH för att fira valborg!

När jag sagt hejdå till Michaela så kom Simon in och vi har gått på stan och handlat lite. Vi fick med oss tre stora krukor som ska pryda vår altan hem och det kommer att bli så fint när dom blir planterade. Vad mer då? Jo, lite käk och annat att fylla skafferiet med, som vanligt. Vi avslutade vår otroligt mysiga eftermiddag med käk på Coffee & Lounge och nu har vi precis kommit hem. Dags att packa upp lite varor och städa upp lite här hemma!


Jessika är ALLT för mig!

Till och med medlem i serien "Doktor Mugg" Se själva! Visst är hon är pärla min Jessika? Hon är ALLT!!!


En glad Jenny

Det känns faktiskt som att nationella provet gick ganska så bra. Lite oväntat bra till och med. Känns så jäkla skönt att ha det gjort och dessutom känna sig nöjd med vad man prestrerat! Hoppas ni alla andra som skrev också känner er nöjda! 

Nu är det bara mentorsråd kvar på den här skoldagen, sedan ska jag ta tåget till Katrineholm där jag ska möta upp Michaela. Vi ska fixa lite saker på stan tillsammans! Det ska bli kul och träffa den sötnosen. Och vad som sker resten av dagen, DET är oklart.... Den som lever få se helt enkelt!

Måste pysa!
Tjing!!

Nu sitter jag på tåget

Påväg till skolan. Idag på morgonen så är det nationellt prov i engelska B som står på schemat. Det är den första av tre delar och det är skrivdelen som kommer att komma idag. Det är den del som jag känner mig säkrast på faktiskt. Jag tror det har och göra med att jag är väldigt duktig att skriva på svenska, så även fast jag suger på engelska så går det ändå rätt så bra! Tack vare detta så känner jag mig ganska så lugn ändå. Jag är inte sådär superstressad som man annars lätt kan vara när det är dags för nationellt prov. (När det är dags för hör- och läsförståelse kommer jag absolut inte vara såhär lugn och sansad. Då kommer det andra bullar!!) Jag hoppas hur som helst att det kommer och gå bra idag, och inte bara för mig, utan också för alla er alla som ska skriva! Lycka till verkligen. Kram kram


Eddie kommer ut som gay

Idol-deltagaren Eddie har nu gått ut med att han är gay. Vet ni vad det läskiga är? Jag har anat från första gången jag såg honom att han är homosexuell. Jag vet inte varför, men jag har alltid fått den känslan när jag har tittat på honom. Helt sjukt ju! Hehe, men så mycket en magkänsla kan säga egentligen. Jag visste det! Jag kände det på mig från första stund! Jag hoppas att det går bra mellan han och pojkvännen :)




Ny smak

Jag har inte vågat smaka den nya smaken från Marabou. Jag vet inte heller om det låter speciellt gott? Polka och choklad? Dom kommer med så många konstiga smaker nu för tiden... Vad kommer här näst? Hur som helst, har någon av er smakat Marabou Polka? I så fall, hur är den?


Jag vårshoppade igår

Förlåt för dålig uppdatering. Det har kommit viktigare saker emellan helt enkelt...

Igår drog jag och Jessika en shoppingrunda i Norrköping efter skolan. Det var välbehövligt. Var evigheter sen jag shoppade sist känns det som. Vi hade hur som helst en riktigt trevlig eftermiddag och jag fick med mig riktigt goa plagg hem som jag är mer än nöjd med! Efter några timmars shopping blev vi trötta i benen och behövde sätta oss ner och ta det lugnt, hehe. Så jag bjöd Jessika på en glass i solen, och det smakade otroligt bra! Jag har nu ätit min andra bägare med kulglass den här våren. Så himla mysigt! Hihi.


Jag vet ingen godare smak än GB's saltlakritsglass ♥

Någon som vill se bilder på shoppingen förresten?
Va va va va va va va va?

A good day

Godkväll allihopa! Hoppas allt är bra med er? Jag själv mår toppen!!

Var på praktiken från 09:30 - 18:00 idag. Under dessa timmar hann jag bli klippt av Ellenor och det var mycket välbehövligt. Shit så slitet mitt hår var efter alla dessa avfärgningar och färgningar hit och dit. Bara man tog i mina toppar så gick dom av, inte bra... Usch, hehe! Sedan så har jag klippt Pontus och hjälp Ellenor med en del kunder. Nu är jag snustorr om mina händer tack vare att jag shamponerat så mycket idag, hehe. Men jag ska smörja in dom ordentligt innan jag lägger mig ikväll! På eftermiddagen kom Jessika till mig och jag blev som ett barn på julafton - Överlycklig! Hihi! Jag har färgat hennes hår och fixat hennes ögonbryn på salongen och resultatet blev superduper! Det är så skönt när man känner sig nöjd med vad man har gjort. Efter att vi var klara på salongen så gick vi till Factory Outlet. Jessika skulle kolla efter lite jeans, men hon kom ut tomhänt och istället så kom jag ut med en påse. Jag hittade ett par skitsnygga svarta chinos. Ni kan få se dom imorgon! :)

Efter vår Factory Outlet runda så mötte vi upp Simon och Linus vid ICA. Vi bestämde oss för att köpa med oss korv och korvbröd, Coca cola och marshmallow för att åka ut till Båsenberga och grilla! Vi kom nyss hem efter att ha haft det så sjukt jävla kul ikväll! Shit säger jag bara, så mycket vi har skrattat, som vanligt. Hehe! Vi satt och grillade, pratade om allt mellan himmel och jord, skojade och lyssnade på musik från bilen. Det har varit riktigt roligt, trevligt och mysigt på samma gång. Jag är helnöjd, men frusen nu.... Men, det är det värt!!


Jessika täljer grillpinnar

Jag vid elden





Simon och Linus


Världens bästa kille och jag


Efter att vi suttit och grillat någon timme så blev vi rastlösa och fick syn på att det fanns en del snö kvar i skidbacken, så efter att ha letat efter rätt material så tog vi oss ett åk som gav oss blöta kläder, blöta skor och några blåmärken, men fyfaaaaaaan vad vi skrattade. Det var så sjukt roligt! Se filmerna nedan:

Jag och Jessika, haha! Det är jag som ramlar av och snurrar runt på backen

 

Simon och Linus fick sig också en rejäl omgång, haha!!

 

Vilken kväll säger jag bara! Lätt den absolut bästa på länge!

JAG ÄR KÄR I MIN BÄSTA VÄN, JESSIKA ♥♥

och jag måste bara säga att vi ser så sjukt proffsiga ut på den här bilden :)

 

Vi har som ni förstår, haft det otroligt roligt ikväll vi fyra. Det var så mysigt och trevligt att tända upp en eld och sitta och grilla korv. Snacka om vårkänslor! Hehe. Nu ska jag och Jessika fortsätta att prata skit och käka gurkstavar med dipp, sedan ska vi lägga oss och sova. Vi måste ju upp till skolhelvete imorgon, haha! Det ska hur som helst bli mysigt att sova bredvid min bästa vän inatt.


Måndag igen

Idag är det praktik som gäller, det är ju måndag. Påtal om det så pratade jag och min handledare, Ellenor, om hur jäkla fort veckorna går egentligen igår på telefonen. Helt seriöst, det är måndag... och så är det söndag helt plötsligt! Jag hinner ju knappt med och fatta att en ny dag har börjat, innan det är dags att sova och göra sig redo inför en ny. Nu är det bara en vecka kvar, sedan är det maj?! Hehe. Allt detta betyder ju att det kommer att gå fort nu fram till skolavslutningen och DET gillas skarpt!

Vet ni hur lycklig jag känner mig idag? Vaknade upp på ett toppenhumör med en varm och gosig kille bredvid mig. Vi låg och pussades ett tag, lite för länge, så nu har jag brådis!! Men somsagt är jag lycklig. Det är strålande sol ute och idag kommer Jessika till mig!! Hihihihi, det ska bli såååååååå roligt. Jag ska färga hennes hår, sedan ska vi till factory, sen hem till mig och laga mat, sedan plugga lite och efter det bara mysa hela kvällen sådär som bara hon och jag kan. Ja, ni vet ju vem hon är nu vid det här laget - Vi kommer förmodligen att skratta tills vi spyr eller inte får någon luft, som vanligt. HON ÄR BÄST! ♥


Bild tagen i skolan för någon månad sedan

Nej ni, ni har jag bråttom!!
Ska ju bli klippt 08:30 av Ellenor.
Det behövs om inte annat!
Puss & kram till er

<3

Hihihihi! Simon skämde bort mig ikväll med en godispåse (inte för att det är påsk som påsen antyder, hehe) Han är bäst bäst bäst! Nu ska vi kolla på OC och mysa. Godnatt alla sötnosar! ♥


Jag har fått ut all min ilska nu

Fan.Fan.Fan.Fan. Min kära pojkvän gör mig tokig ibland! Nu har han gått och gjort av på alla sina sparpengar som han sparat ihop under en längre tid. Han har köpt två dyra saker. Två saker som jag aldrig skulle ha råd med! Och varför jag är så arg för att han har shoppat dessa grejer och gjort av med så mycket pengar är för att vi skulle spara TILLSAMMANS och uppfylla våra drömmar som vi har. Hur blir det med den saken nu då.....?! Pucko! Han kan ju slå sig i backen på att jag ska ta med mig Jessika och ha en "JennyJessi-dag" då vi ska shoppa tusan och göra av med precis alla pengar vi har på bankkortet!

För det andra så ska han ge fan i och vara så snygg!! Jag kan fortfarande inte smälta att han blev uppraggad och tagen på röven igår, av en KVINNA! Ohhhhh... Jag har nog lite ilska kvar i mig trots allt. Jag tror närmare bestämt att jag ska käka upp honom nu, eller nått. Kanske till och med mysa sönder honom? Min lilla fjärt ♥ Äh, jag ska vara snäll nu.. Han har redan blivit strypt två gånger och behandlad som en boxningssäck bara för allt detta! Nu har han fått sitt straff och nu jäklar ska jag bli som vanligt igen.... Kanske...




VAD FAN ÄR DET JAG SER????!!

Nu när jag kollade igenom bilderna ordentligt så fann jag detta!!! Den här bilden är givetvis tagen efter att jag åkt hem igår då jag inte mådde så bra. Jag har ju sagt det förut: Alla vill ha min pojkvän!! Jag lovar att jag knappt hann lämna kåken innan alla började kladda på honom. Vart ska det här slutaaaaaaaaaaaaaaa?! Hur långt ska det gå?! Hallllåååååååå? Varför just HON?! Och vilka fler höll på såhär sen?! Hm..... Måste nog ta tag i detta nu.... Fast som tur är så kan jag ju lita på min läckerbit till 100%. Han vill bara ha mig och ingen annan!! ;) Alla ni andra kan ju bara gitta. Heeeeeeeeeejdå!!


Lite bilder från igår

Tänkte att jag skulle slänga in lite bilder från Rickards 40-års fest som ägde rum i Spångaborgs festlokal igårkväll. Det togs mycket roliga bilder och ni ska nu få se lite av hur vår kväll såg ut, men inte allt! Enjoy:


Världens finaste farfar och farmor


Ena långbordet


Folk


Fina pappa!


Vi fick gå en tipspromenad för och se hur mycket vi visste om Rickard.
Här ropar faster Maria och kusin Emma upp resultaten


Sedan ville födelsedagsbarnet(gubben) ha min hjälp med att läsa alla
födelsedagskort medan han öppnade alla sina fina presenter. Självklart
ställde jag upp på det.


:)


Han fick en jättecool vinflaska som det stod en jättefin/rolig text på om just Rickard


Sedan var det dags för paketet från oss, som inte var så lätt och öppna...


Medan alla satt och skrattade så gick han och hämtade en skruvdragere som hjälp


Till slut fick han upp den och i den enorma lådan låg en rolig lapp som jag läste


Adam och kusin Emma. Så söta så!


08.an, Rickard och pappa

Hehe, nu orkar jag inte lägga in fler bilder. Det var på tok för många för att ni skulle få se alla. Hur som helst så var det ju somsagt en riktigt bra anordnad kväll. Jag tror nog inte bara att det är jag/vi som är nöjda utan det är nog varenda kotte som var där! Tack igen, familjen Pettersson för en grym kväll!!

 


Söndag 25 april

Goddag alla solstrålar! Det är fint väder idag också, jippi!

OM Simon var full inatt? Ja! OM han väckte mig? Ja! Hahaha, jag ångrar att jag inte filmade allt det roliga som hände inatt! Han kom hem vid 03:00 och jag hade preciiiis somnat till. Jag hade lämnat lampan i hallen tänd bara för att underlätta det hela för Simon, plus att jag helst inte ville bli väckt. Hehe, men det blev jag ju iallafall. Vad mer ska jag säga? Hur ska jag förklara detta? Han kom in till sovrummet, och smöööööög i mörkret så försiktigt han kunde. Jag hörde verkligen hur han ansträngde sig men ändå så gick han in i och tappade saker kors och tvärs. Han viskade massor med svordommar till sig själv och var väl livrädd att han skulle möta en irriterad flickvän i sängen. När han hade borstat tänderna så tassade han sådär klumpigt (som han trodde var huuuuuuuur tyst och smidigt som helst) till sängen och la sig ner bredvid mig. Jag låg och log och kämpade för att inte börja skratta (jag låtsades sova alltså) och det går inte mer än 5 sekunder förren han börjar svära till sig själv igen. Sedan flög han upp ur sängen, tog på sig sin morgonrock och gick ut på balkongen och satte sig där med ett glas vatten och datorn i knät. Han mådde alltså lite illa. Det är såååå mycket Simon-style att märka att han fått i sig lite för mycket precis när han ska lägga sig och sova, då han är still och inte dansar eller håller igång på annat sätt! Hahaha, jag somnade (kände mig hur som helst trygg av att han bara var hemma) och har ingen aning om hur länge han satt där, och det har han nog inte själv heller.. Hehe :)

SÅKLAAAART (som varje gång efter en utekväll för Simons del) så vaknar han tidigt som fan på morgonen och vill gå upp! Idag var klockan strax innan nio, och det var bara att masa sig upp för min del också. Och vad har mer hänt än så länge idag? Jo, jag har tvättat, klippt Simons lillasyster Ebba, ätit glass och bara haft det allmänt mysigt tillsammans med två människor som jag tycker mycket om! ♥


En bild på mig och Ebba då vi var på bio och såg Avatar tillsammans med
Simons alla syskon. Detta var i slutet på december 09, då min Thailandbränna
fortfarande var ganska snygg :)

01:23

Nu ligger jag nedbäddad i sängen och är trött som en... gris! Simon ringde för ett tag sedan, full och glad, och kollade läget. Han blir nog borta ett tag till, dom verkade ha riktigt skoj och jag är glad för deras skull! Hehe. Men jag kommer nog inte lyckas somna innan han kommer hem (jag har någon konstig sjukdom eller vana kanske man ska kalla det, så jag ligger alltid klarvaken och väntar trots att jag är dödstrött och att det kan ta ett bra tag innan han kommer hem) så jag får tillbringa tiden med en bra bok. Ska stänga av den här aparaten nu iallafall men jag ville bara kika in och säga godnatt


Läsarkommentar

Svea om Nu drar jag!:

Jag tycjer alltid det är så mysigt att komma in på din blogg:) du är så ärlig och har alltid bilder, vilket piggar upp bland all text :) Fortsätt med det du gör, jag gillar din blogg skarpt :)


Hihi åh vad rörd jag blir av sånt här! Tack tack tack tack snälla, söta, rara du! Det värmer verkligen och sånt här är någonting som jag verkligen behöver just nu - uppskattning. Jag vet inte mer vad jag ska säga... du gör mig tom! Hehe, men tack igen! Inte för att jag vet vem du är, men jag sänder dig 7477477399 varma kramar! :)


Hemma igen

40-årskalaset blev lyckat! För er som inte vet så var det min fasters man som fyllde och jag måste säga att dom hade lyckats riktigt bra med att anordna en riktigt trevlig kväll. Men som ni kanske förstår sa min kropp ifrån och jag är redan hemma. Min älskade farmor och farfar körde hem mig och det är jag tacksam för. Nu ska jag tvätta bort sminket och krypa ner i sängen, ensam. Min pojke är kvar på festen med allihopa och har det kul. Han kommer nog att vara lite runt om fötterna när han kommer hem vilket betyder att jag kommer att bli väckt om jag somnar nu. Frågan är då om det är värt det eller om jag ska sitta och vänta på honom? Ja, det är frågan..



Nu drar jag!



Ett anfall

Den här förmiddagen blev inte riktigt som planerat. Den började bra, åt en stor frukost tillsammans med Simon samtidigt som solstrålarna värme mot fönstret och vi tittade på termometern och insåg att det var hela 15+ ute. Totalt underbart ju! Vi bestämde oss för att ta oss en springtur efter två avsnitt av OC (vi skyllde på att vi var tvugna och smälta maten, hehe) men det blev inte riktigt så. Vi kände efter dessa två avsnitt att vi inte orkade springa, så vi bytte om och gick till gymmet istället. Men det skulle vi aldrig ha gjort - Jag fick något jäkla "svimmanfall" Blev kritvit i ansiktet och tung i huvudet. Började skaka och tappade kontrollen. Som tur var hade jag Simon på plats så han hjälpte mig innan jag for i backen..

Har legat i sängen och halvsovit i någon timme nu. Fått i mig lite mat har jag också. Nu måste jag duscha av mig och börja fixa iordning mig. Vi ska ju på 40-års kalas ikväll! Det har varit bestämt länge, så jag känner att jag mer än gärna vill dit. Vi får se hur det går, blir jag sämre så får jag åka hem helt enkelt. Nej ni, lite smink på ansiktet nu kanske, så att jag känner mig som en människa någon gång!


Nu är det dags för fredagsmys

Usch vilken jobbig dag det här har varit. Jag har verkligen känt mig låg. Har legat hemma alldeles själv och tjutit och varit rädd. Jag säger det igen: Varför ska alltid allt sånt här hända mig? Varför ska alltid min kropp krångla? Har inte jag varit med om tillräckligt på den biten? Tack vare en jobbig dag så har det blivit dåligt med bloggande och det kommer nog att fortsätta så fram tills imorgon då jag hoppas att jag glömt bort det här... Hur nu det kommer att gå när jag såklart kommer påminnas om det när jag ska............... Nu säger jag inget mer!

Jag stannar hemma ikväll med myskläderna på tillsammans med pojkvännen som alltid finns där för mig ♥ Han går runt här hemma och försöker få mig på bättre humör och på andra tankar. Han lyckas kanske inte så jättebra, men jag är lycklig att han försöker åtminstonde. Hehe! Vi har iallafall precis avslutat en mysig middag då vi käkade tacos och drack Coca cola samtidigt som vi satt och pratade om allt mellan himmel och jord i lugn och ro. Underbart!

Kvällen kommer att fortsätta lika mysigt som den börjde. Vi ska ligga och kolla på OC hela kvällen och bara vara.. Vi har köpt hem gräddglass med krossad choklad och en påse chips som vi under kvällen ska njuta av. Har man varit duktig och tränat som jag har varit den här veckan, så förtjänar man givetvis lite onyttigheter på helgerna. Hihi!




Ha en bra fredagskväll,
vad ni än gör.
Puss & kram

Mitt ord



Att det är fredag och helg
Jag uppskattar fredagarna lika mycket varje vecka. Det är så otroligt skönt att veta att man har två sovmornar och två hela dagar då man får göra precis vad man vill och fullständigt skita i vad klockan är. Vad jag älskar mest med helgerna är fredags- och lördagsmyset i soffan tillsammans med den man tycker om då man ligger och kramas samtidigt som man tittar på tv eller någon bra film och äter och dricker gott. Sånt hinner man ju inte i veckorna, därför utnyttjar jag helgerna till detta så mycket som möjligt ♥

Vår- och sommarmodet
Jag är så shoppingsugen så jag håller på och dör! Det finns så sjukt mycket snyggt i butikerna nu så innan jag åker iväg måste jag se till och fylla plånboken med mycket pengar!! Vår- och sommarkollektionerna är så romantiska, tjejiga och färgglada så det kan inte bli annat än hett när man blir gyllenbrun på kroppen.

Min otroligt fina vän, Jessika
Vi bor MÅNGA mil ifrån varandra men både hon och jag är säkra på att vi kommer vara vänner för livet. Jag kan inte beskriva vår vänskap eller henne som person med ord, det måste liksom upplevas. Men jag kan säga att hon får mig att må bra precis hela tiden. Hon ställer upp till 100% i alla lägen, natt som dag, och hon är hjälpsam och förstående. Är hon ledsen, är jag ledsen. Är jag ledsen, så är hon ledsen. Så fort vi är med varandra så skrattar vi så att det krampar i magen. Det spelar ingen roll vart vi är, om vi är i skolan, på stan, hemma hos henne, hemma hos mig, i salongen, på restaurang - Vi skrattar och är alltid oss själva! Vi kör vårt race och vi är så jäkla lika som personer. Vi är framgångsrika, självsäkra och positiva vad det än gäller, och vi blir ännu bättre som personer tack vare varandra. JAG ÄLSKAR DG JESSIKA IVARSSON och jag vill alltid hålla ihop med dig. Du är en sann vän och jag avgudar dig precis varje sekund. Jag skrattar till och med bara jag tänker på dig och du kan få mig så jäkla glad bara över telefonen eller msn, det är sjukt alltså, ingen har någonsin fått mig att må så bra som du gör! Du är guldvärd! ♥









Dessa fula kilklackar
Seriöst alltså, hur kan folk tycka att dom här är snygga? Dom är riktigt bedrövliga ju! Vet inte mer vad jag ska säga, jag blir mållös bara jag tänker på hur dom skulle se ut på mig. Usch och fy! Och dyra är dom, dom kostar nästan 800 spänn! Jag skulle inte ta på mig dom om jag FICK 800 spänn!!



Att Solsidan har slutat
Jag har aldrig varit ett big fan av Solsidan, men de senaste programmen så har jag faktiskt tittat på dom - och tyckt dom varit bra. Jag har till och med fått mig några skratt tack vare dom sjukt roliga händerlserna. Jag måste faktiskt säga det att, jag kommer och sakna fredagskvällarna då man tittade på Solsidan. Och ja, jag skulle mer än gärna vilja ha Solsidan som film här hemma. Varför inte? Det knäcker ju! Jag kommer verkligen att sakna den serien.. Hehe



Det gråa och trista vädret
Det är den 23 april och sånt här tråkigt väder? Vart är världen påväg? Vart i helsike är solen och värmen? Jag tycker att vi i Sverige har fått nog av gråa dagar och kalla temperaturer, nu är det dags för lite förändring! Snart blir ju folk tokiga om inte våren kommer på riktigt!! För och inte tala om sommaren... Guuud vad jag längtar! Tänk er att åka och bada, käka glass, gå runt i flipp-flopp, ligga och sola, spela kubb på kvällarna, grilla, vara ute hela natten med vänner och leva livet, doften av nyklippt gräs, alla fina blommor och svenska jordgubbar!!

Så typiskt!

Åh, vad allt känns jobbigt just nu! Brukar ni känna att när en jobbig sak har löst sig så kommer en ny direkt? Det har jag, för många gånger! Hela tiden känns det som. I stort sätt. Det är så sjukt frustrernde och ledsamt och jag vet inte vad jag ska ta mig till. Hur mycket ska man orka? Vad kommer här näst? Varför-just-jag?



Nu ska jag till Apoteket och handla medicin....

Jag kan inte säga annat än...

.. Att jag saknar er!! Det var på tok för länge sedan sist. Bästa vänner ♥













Frisörteknik

Sitter på Vrinnevipark (har tagit rast) och har frisörteknik denna eftermiddag. Like always. Idag skulle ena halvan av klassen ha med sig varsin modell och klippa. Men eftersom att jag bor en bit härifrån (vilket nästan alla i min klass gör) så fick min modell bli en ful docka! Hehe, men det gjorde inget. Att klippa är alltid kul, så! Det gick hur som helst mycket bra. Klippte på en halvtimme (vilket är någonting som jag gör ofta nu för tiden, jag har nått mitt mål) och stylade det i 20 minuter och resultatet blev kanonbra! Börjar känna mig väldigt säker inom vissa moment och det är en grym känsla! När mina tre år är över på den här skolan så kommer jag att vara en klockren frisör, that's it! Hehe, tycker ni att jag är FÖR egenkär och självsäker nu? ;)

 



Dagens



Jeans från Cubus, Herrtröja från H&M och en gammal snygg scarf
Mina smycken är från "axcent" och "våga"


Vad fan är det jag ser?!

Jag beställde ju sol till idag!! INTE SNÖ


Suck...

Jag gjorde det igen!!

Godkväll alla bloggläsare!

Nu har jag precis kommit hem från gymmet efter att ha tillbringat drygt en timme där. Ni kanske inte tror att jag ljuger nu, men jag lovar, det är sant! Jag känner mig så sjukt jävla duktig, nästan så att jag förtjänar en stor fet godispåse redan idag! Hehe. Jag ska verkligen göra allt jag kan för att fortsätta i den här takten (har hört att man mår bra och blir pigg av träning?) så länge det inte går ut över mina studier, dvs.att jag hamnar efter i skolan eller inte hinner med och komma hem innan det är dags att åka iväg till gymmet. Det finns ju gränser, men jag tror faktiskt att jag kommer och klara av att träna tre gånger i veckan, och det vore ju superbra för att vara Mig! :)

Nu ska jag käka lite. Måste ju fylla på med näring! Sedan ska jag sitta och lukta svett i 45 minuter till medan jag kollar på Andra Avenyn med min kärlek!


BILDBEVIS - Visst är jag duktig? Hehe!!

Sommarkänslor

Den här sommaren kommer jag garanterat att satsa på klännigar! Jag älskar det blommiga, romantiska tema som kommer att sitta på dom absolut finaste och somrigaste plaggen. Otroligt tjejigt och vackert!





Säger ju att jag tar träningen på allvar denna gång...

Ni ser ju, jag utnyttjar ju ALLA tillfällen på bästa sätt! Har till och med kommit på min alldeles egna springstil, jag får för mig att den förbränner 7 gånger mer fett än vad vanlig löpning gör. Vad tror ni? Hehe!



21 april -10

Vad är det för jävla väder? Ärligt talat, det tog knäcken på mig imorse när jag klev upp ur sängen och tittade ut genom fönstret då jag insåg att det inte var sol och värme. Fasen, det är ju snart maj och då är det inte acceptabelt med sånt här skitväder! Jag vill ha sol och värme då man blir pigg och glad. Jag vill gå runt i min nya vårjacka med solbrillor och en glass i ena handen. Jag är så sjukt trött på gråa och kalla dagar, så är det!!

Jag vill ha sommar. Jag vill åka utomlands och bara ha semester. På tal om det, så kan jag ju säga att jag har blivit ett big fan av baddräkter! Jag vet inte varför jag helt plötsligt har blivit det, jag har aldrig tyckt att det har varit snyggt förut, men nu, nu funderar jag till och med på att beställa en till mig själv..


 

Det är ju faktiskt riktigt hett! Eller?


One hour

Puuuuh, nu är jag äntligen hemma! Jag ligger i soffan helt utslagen efter en timmes rask promenad på bandet. Jag gick, gick, gick och gick allt vad jag hade medan jag tittade på "Dating in the dark" Skitbra ju, att kunna träna och titta på tv samtidigt. Nu känner jag mig sjukt nöjd och antar att jag kommer sova som en prinsessa inatt. Underbart!!

Nu ska jag käka flingor med mjölk innan jag ska ställa mig i duschen och duscha av allt svett som runnit på min kropp den senaste timmen. Vad sen då? Klockan rinner iväg, så jag antar att det blir bums i säng. Eller..... juste, det är dags för prov imorgon, så jag måste lägga mig och läsa lite. Men sen så! Godnatt kära vänner, sov så gott ♥

Nu jäklar ska jag komma igång!!

Jag har gett mig fan på att komma igång med träningen på ritkigt nu!! Jag måste verkligen. Den här gången finns det ingen återvändo, inte en chans! Jag har sagt det många gånger förut, men nu jävlar ska jag ta tag i det här en gång för alla och såklart endast för min egen skull! Man mår bra av träning, så är det, och jag vill må bäst!!


Nu jääääääääääääklarenamma ska jag ner till gymmet och pumpa!
Bara på med skorna och fylla på vattenflaskan, sen är jag fit for fight!!

En eftermiddag i tvättstugan

Jag stannade hemma från skolan idag. Jag är inte som många andra i min ålder som istället ligger hemma och sover till klockan 15-tiden och inte orkar göra ett piss. Nej, så är absolut inte fallet! Jag ställde klockan imorse, gick upp och åt en stor frukost, började plugga och gjorde det fram till klockan 14. Sedan kallade tvättstugan och tur det, för fysataaaaaaaaaaaaan vad tvätt det var! Man kunde nästan tro att jag tvättade upp efter 15 ungar....

Nu är hur som helst nästan allt klart och det känns toppen! Efter några timmar i tvättstugan kom pojkvännen hem och vi har haft det riktigt roligt ihop. Vi har gjort någonting som vi aldrig gjort förut, och som jag inte ens kunde tänka mig att vi skulle göra heller. Hehe, men nu är det gjort och jag kanske kanske kanskeeeeeee avslöjar vad ;)


Jag tjurade i tvättstugan och blev trött på alla kläder...


Men efter ett tag tog jag tag i mig själv och gav upp med deppandet


Simon kom hem, vi kom på en rolig grej och göra och jag blev glad!

La la la la la.. Hihi! Hoppas Simon går med på att jag visar bilderna på vad vi gjorde där nere i tvättstugan nu ikväll. Jag är nämligen grymt nöjd nu efteråt och ja, vi delade en hel del skratt under tiden!

Dags för käk!
Bacon och spagetti.
MUMS!

Tummen upp, eller tummen ner?

Hur många av er har aldrig sett denna sko? Inte så många va. Man ser den överallt på bloggar och andra hemsidor och det är riktigt många som trånar efter dessa och som nästan gör vad som helst för att få dom!

Jag själv vet inte vad jag tycker om dom. Dom är fräna men verkar så sjukt klumpiga... Hur som helst så är dom otroligt uppskattade över lag och det är många som ger tummen upp till dom här. VAD TYCKER NI?

 

Vad tycker ni om dessa skor? Är dom er drömsko, precis som många andras?

Tummen upp, eller tummen ner?

Vad säger ni?


-



Jag undrar vad det var som orsakade din bloggpaus? Jag tror nog att det är fler än jag som funderar på det!

Det var helt enkelt så att jag inte hade ork eller lust till och blogga då jag mådde skit... Jag kan inte sitta och skriva och låtsas att jag mår bra när jag egentligen ligger och skakar och gråter så mycket att jag spyr. Det går liksom inte.

 

varför tog du paus på bloggandet? Var det något med din kille eller så?

Jag mådde somsagt inte bra, utan om jag ska vara ärlig så har jag nog aldrig mått sämre, och ja, det handlade lite om min pojkvän, men även mycket annat.

 

vad skulle du göra om du fick välja mellan att aldrig mer ha sex eller att aldrig mer få sova med simon?

Att aldrig mer ha sex såklart!

 

Hur ser ditt liv ut om 10 år? :)

Då bor jag i ett fint hus, är ägare till en svart hummer, har barn, jobbar som frisör och är lycklig med min man.

 

Har ditt och Simons förhållande fortfarande någon gnista? Jag menar, kan man fortfarande vara hyyyperkära efter en så lång tid?

Vilken dum fråga!! (ursäkta, men allvarligt talat) Klart vår kärlek fortfarande har gnista! Herregud, vi har varit tillsammans i 4½ år. Du får det nästan och låta som att vi varit gifta i 105.... Hehe, nej men jag förstår vad du menar. Det är kanske inte så vanligt att man håller ihop så länge när man är så pass unga, men vi är skapta för varandra och älskar varandra och det pirrar i min mage när jag hör hans röst, eller ser in i hans ögon, precis lika mycket som för 4 år sedan.


ditt bästa tips för ett långt förhållande?

Ta ALDRIG din partner för givet!! Låt din partner ha sina egna intressen, sitt eget liv, oavsett att du själv kanske inte gillar det han/hon tycker är roligast i världen. Det är även oerhört viktigt att uppskatta, ge kärlek och SKRATTA ihop! Fasen, jag och Simon är 50 % gullegull med varandra och 50 % av vår tid gapskrattar och larvar vi oss! Och sedan över till dom lite tråkigare sakerna - Bråk/gräl. Sätt er ner och prata i lugn och ro, dela med er av känslorna ni har inom er och gå alltid "halva vägen var"

 

något bra och välfungerande tips för slitet hår? :)

Tona istället för att färga, använd bra shampo&balsam - Skippa skiten som du kan köpa i en vanlig mataffär, de innehåller bara en massa vatten och faktiskt ett ämne som är canserframkallande. Ge ditt hår lite extra vård ungefär en gång varannan vecka då du lägger en inpackning och låter det sitta i ca 10-15 minuter. Har du slitna toppar? Använd silkesdroppar, det gör susen!

 

vem är din förebild? :)

Mina älskade föräldrar!

 

vad är det sorgligaste du vart med om, som inte har något med dig att göra?

Som inte har något med mig och göra? Jag förstår inte frågan.. Hehe, kan du inte omformulera dig?

 

är du nöjd med din kropp?

Ja, det är jag! Jag har lite "hull" och ta av, men det är bara charmigt. Jag har varit smal som en pinne, bokstavligt talat, i många många år, men de senaste åren har jag ätit upp mig ordentligt och nu mår jag mycket bättre!

 

När du är färdigutbildad, vill du bo kvar i vingåker eller flytta? I så fall vart och varför? Starta egen frisörsalong?

Jag vet till 99% vart jag kommer jobba när jag är färdigutbildad. Jag kommer att bli kvar här i trakterna och givetvis jobba som frisör. Jag vill inte säga för mycket, men det kommer att bli superbra, det vet jag ;)

 

är det medvetet från din sida att du ska uppfattas som "dryg"? du har skrivit om de förut att du fotast uppfattas som de.

Uppgfattas jag som dryg? Det är jag väl ändå inte! Jag är bara jävligt ärlig och inte rädd för att säga vad jag tycker och tänker. Det är väl bara en bra egenskap, så länge jag inte sårar någon människa?

 

vilken är din favoritfilm? :)

Oj, jag har många.. Men här är några:



vad i andras utseende attraherar dig? :)

Självförtroende, fina ögon, mörk sexig röst, god kroppslukt och fin klädstil.

 

Tråkigt med bloggpaus... hoppas du kommer igen med skrivandet snart igen!
Jag undrar vart du helst köper kläder och skor?
Ha det gött! :)

Ja, men nu är jag tillbaka!! :) Jag har börjat gilla DinSko riktigt mycket faktiskt. Men jag gillar ändå Scorett snäppet bättre! Jag köper nog faktiskt helst kläder på H&M, billigt och bra kvalitèt!

 

vad är de för dator du bloggar ifrån? :P

En liten mini Eee PC dator. Smidig som attan!

 

gjort abort?

Nej!

 

om du och din kille bråkar, vad handlar det oftast om då?

Alla dessa vardagssysslor, typ.

 

beskriv din klädstil, personlighet och framtid med tre ord var. :)

Klädstil: Min alldeles egna!

Peronlighet: Glad, positiv, omtänksam

Framtid: Lycklig, fullspäckad, harmonisk

 

vad gjorde du hos polisen?

He he he he! Den här frågan har någon som är vän med mig på Facebook frågat. Gissa så får vi se vem som är smart nog och gissar rätt först! ;) Vad tror ni jag var där och gjorde?

 

vilken är världens bästa låt? om du bara får välja en.

Förlåt, men jag kan inte svara på den frågan.... Jag har SÅÅÅ många!!

 

har du varit gravid? var det drf du mådde så dåligt? vad som en gjorde att du mådde dåligt så hoppas jag att din familj och vänner finns där för dig:)

Nej, det har jag inte.


Dagens look

Nu har jag lunch och idag blev det köttfärsås och spagetti. Passar på att slänga in lite dagens-outfit-bilder innan det är dags för mig att cykla tillbaka till praktiken. Jag har två kunder kvar idag, resten av tiden ska jag hjälpa Ellenor.




Kjol från Monki, Tröja från H&M, Jacka från H&M, scarf från Tiger och skor från Converse

Nu sticker jag till praktiken




Ha en fin dag allihopa ♥

I'M BACK!

Hej på er allihopa, NU var det ett bra tag sen sist, närmare bestämt 3 veckor och 2 dagar sedan....

Ja ni, bloggpausen blev lite längre än vad jag (och även ni verkar det som) trodde. Det har och göra med väldigt många saker som jag inte kommer sitta och publicera upp här på bloggen. Hur som helst så är jag nu iallafall tillbaka!!

Vad har hänt under dessa 3 veckor då?
Vad som har hänt mig kan jag bara dra i stora drag: Jag har gråtit, haft panikattacker, varit arg, vart ledsen och beviken, kämpat på och gått i skolan, klarat mig en hel vecka utan Jessika då hon var i sälen, haft världens mest tråkigaste påsk då jag inte kände den där gnistan i livet, blivit jäkligt sårad och insett vilka som är mina riktiga vänner och hur mycket min familj betyder för mig! Jag har som ni förstår haft en riktigt jobbig period i mitt liv (något annat ska jag inte säga, för då ljuger jag) men jag måste försöka ta mig i kragen och se det på det viset att jag faktiskt har lärt mig någonting av allt som hänt, för det har jag. Jag har blivit starkare i mig själv, mer erfaren och faktiskt ännu bättre på att rensa bort de människor som förstör mitt liv och sårar mig, även fast det är tungt.

Jag vill bara tacka er alla som faktiskt har brytt sig och stöttat mig under den här tiden. Många av er som läser min blogg har mailat, fått tag i mitt nummer och ringt eller sms:at bara för att höra hur jag mår och det har varit guldvärt även fast jag kanske inte sa eller visade det just då.. Ja, för nu när jag tänker efter så har jag nog inte svarat på alla sms, men det betyder inte att jag inte vill prata med er eller att jag är otacksam, men det hoppas jag att ni förstår. Tänkte jag skulle höra av mig till er alla idag och skicka iväg ett litet "förlåt-för-mitt-konstiga-beteende-sms" Hehe! ♥



Right now..

Jag ska svara på alla frågor från frågestunden klockan 19 ikväll. Så om det är någonting du undrar över så får du ta sista chansen och klicka på länken och ställa just Din fråga! http://missjjempa.blogg.se/2010/april/jag-ar-snart-tillbaka.html#comment

Jag kan meddela er att..

.. Imorgon börjar jag blogga igen!!



Hejja hejja!

Det har kommit in en del intressanta frågor till frågestuden som jag har nu och det blir kul att svara på dom när min bloggpaus är över. Men det verkar som att nästan ALLA ni som läser min blogg behöver en extra spark i baken för att våga fråga och den sänder jag över till er nu genom detta inlägg! Kom igen, ut med det, våga fråga. Jag vet att du vill veta, jag vet att du undrar. Fan, kom igen, nu är det ju dessutom okej att vara anonym och ändå få reda på vad du vill veta! :) Eller är det kanske så att ni inte tycker att det här är roligt? Isåfall lägger jag ner dessa frågestunder, men jag har dom ju för er skull, det är ni som har bett dom - Utnyttja dom då på bästa sätt. Våga våga våga våga ställ din fråga! Ta chansen, jag är snart tillbaka och då kommer jag att svara ärligt på alla frågor som kommit in.

http://missjjempa.blogg.se/2010/april/jag-ar-snart-tillbaka.html#comment


Jag är snart tillbaka...

.. Här i bloggen igen! Fram tills dess får ni ställa massvis med frågor till frågestuden som jag drar igång nu!! Ni har en press på er, för den här gången kräver jag att ni är lika aktiva som sist! Det blir ju såå mycket roligare då! Somsagt, vi hörs förhoppningsvis snart igen här på bloggen. Jag är snart tillbaka! Våga fråga så börjar jag med att svara på alla frågor när jag är tillbaka. Hoppas allt är bra med er förresten! ♥


VåGa våGA vågA VÅga VågA våGa VåGA VÅGA FRÅGA!!