På god väg

Jag är i full gång här hemma! Fönstren i vardagsrummet är putsade och så gott som fläckfria. Brukar ha svårt att få till det men idag så verkar även detta vara på min sida. Tack och bock.

Solen skiner kära vänner, så njut nu av livet. Våren är snart här! ❤


Ge mig en ny dag

Kunde inte hålla mig...

Trots att klockan var på tok för mycket när vi kom hem från Mickes föräldrar så började jag stryka våra nya gardiner jag shoppade idag. Hängde dock inte upp dom, för fönstren behöver putsas innan. Och det ska jag göra imorgon. Så foooort jag vaknar! Är taggad till tusen! Älskar verkligen när städ- och inredning/pyssel- suget blir såhär starkt. Det liksom flödat energi!

Vill få en ny dag nu så jag kan fixa och dona medan hög musik spelas ur högtalarna. Så, natti natt!


Myskväll

Har haft en bra dag med Emme i Örebro och sedan en sväng på Marieberg. Kom hem med superfina tyger!! Nu ska jag bara sy och fixa lite, sen kommer det att bli ett stort lyft hemma hos oss. Längtar!!

Myser nu hemma hos svärföräldrarna. Vi har ätit god mat och fikat med hallontårta. Jag trivs jag.


Tuesday

Man skulle kunna säga att jag är SÄMST på att hålla den här bloggen vid liv. Och det känns helt makalöst jobbigt för det finns liksom inget jag är sämst på, he he he he he.

Är ledig idag och det ska jag "fira" med att åka till Örebro med Emme. Är ute efter lite gardiner och kuddfodral. Har fått för mig att få in lite färg i vårt vita hem. Ja, ni läste rätt. Men bara liiiiiiite.

Dags att masa sig upp då kanske.


Fredag

30 minuter crosstrainer, 30 minuter intervaller på gåbandet och 30 minuter cykling. Jag och Hanna är mer än helnöjda! Trodde faktiskt ärligt talat aldrig att vi skulle klara det. Men johodå!!

Nu ska jag rulla mot Vingåker för och jobba lite! Längtar sinnessjukt mycket hem till fredagsmyset. Redan! ❤


Sweet dreams

Hjärtat har precis meddelat att de åkt från Linköping. Så om drygt en timme äter han äntligen hemma. Tycker så synd om honom som ska vara på jobbet senast 07:00 imorgon bitti... Blir inte många timmars sömn för honom inte. Tur det är fredag imorgon så jag kan ta hand om honom precis heeeeela kvällen ❤

Min klocka ringer tidigt den också. Jag och Hanna har bestämt att vi ska ses kl 08:00 på gymmet och köra kondition. Gaaaaalet, jag vet! Det betyder att jag måste upp strax innan 07:00 så jag hinner få i mig en ordentlig frukost. Får jag inte det, är hela dagen förstörd. Jag fungerar inte alla utan frukost i magen. Så är det.

Ska sluta ögonen nu och fortsätta längta efter min sambo som är på g hem till mig och vår sköna säng.

Natti natt.


Hahahahaha WIIIIIIEEEEE


Candy crush

Vilket otroligt beroendeframkallande spel!!! Är dock lite efter med och inse det. Började spela här om dagen. Är totalt fast på nivå 29. Blir galen!!! Haha


Torsdagskväll

Ligger i soffan och äter kvällsmat. Ensam. Micke är i Linköping och spelar match.

Stresslagade köttfärsbiffar och pasta efter jobbet som vi åt innan Micke var tvungen att åka ner till samlingen. Gott som tusan!!

Åkte sedan och tränade med Hanna. Skönt som fasiken! Känner mig så "dutti" efteråt. Mjaaaaaaaa


Pump it!!


Förbereder material...

.. Till imorgon. Har blivit inbjuden på Fritidsgårdens tjejkväll i Vingåker där jag ska prata hår och klippa lite. Har skrivit ihop lite hårvårdstips som jag tänkte dela ut till tjejerna. 
 
Måste försöka hoppa i säng snart. Det är en lång dag som väntar imorgon. Först gymmet med Hanna, sen ett jobbpass för och sedan åka direkt till tjejkvällen och jobba i ytterligare två timmar. Somnar jag inte gott ikväll så lär jag göra det imorgon, hehe.
 
Dags att slörpa i sig lite smoothie innan sängen kallar. Herrååå!


Helgen

Hej hallå min kära dagbok!
 
Det är redan tisdag och jag hinner som vanligt inte med någonting känns det som. Helgen har hur som helst varit fantastisk! Har tillbringat den tillsammans med mina systerdöttrar. De har sovit hos oss och vi har hunnit med en himla massa skoj. Förvånas varje gång över hur fort timmarna går, hur roligt man har, hur stökigt det blir och hur hög ljudnivån blir när man umgås med barn. Men det är precis lika fantastiskt varje gång! Och är det några som vet hur man ger kärlek, ja, då är det barn. Och inte minst Freja och Hedda, dom är en klass för sig. 
 
I lördags var vi på stan och köpte lördagsgodis och åt lunch. Efter det åkte vi hem till Mickes föräldrar då tjejerna ville leka i snön (vi som bor i lägenhet har ju ingen trädgård att leka i) och det slutade med att vi var ute i nästan två(!) timmar och lekte, byggde och hade snöbollskrig. 

 
 
På kvällen var det Melodifestivalsmys och såklart det efterlängtade lördagsgodiset ♥
 
 
 
Efter frukosten i söndags var det Freja och Hedda mot Micke i kuddkrig/brottning. 
 
 

Dagens sanning


Lång dag på jobbet

Har en kund som sitter i verkningstid. Allt flyter på och jag har kunder fram till 20:00 ikväll. Lång (men rolig!!) dag på jobbet helt enkelt.

En intressant notering: Klockan 03:03 vaknade Micke av min förtvivlan då jag inte kunde sova. Fattar ni? Klockan tre på natten hade jag inte ens sovit EN minut. Det börjar bli långtråkigt att ligga sömnlös om nätterna. Tack och lov för sminket!

Hejdå!


Tisdagskväll i soffan

Klockan blev efter 03:00 inatt innan min kropp bestämde sig för att sova. Det var långa timmar fram till dess. Han bli duktigt frustrerad kan jag meddela.

Hur som haver så har jag varit relativt pigg och glad idag. Det har gått bra på jobbet och jag blev bjuden på lunch av Emme's fina mamma. Hon hade lagat lax och potatis som vi smällde i oss. Och när jag kom hem var maten så gott som serverad och smakade hur bra som helst. De skämmer bort mig, mina solstrålar som förgyller min vardag ❤

Nu ska jag fortsätta pussas och kramas i vår sköna, fina och mysiga soffa.


Klockan är 01:12

Och frågan är ju vad jag gör uppe? Jag har inget svar mer än att jag kan inte sova! Såååå jobbigt. Försöker med att byta kuddar, byta ställning, greppa Mickes hand och luta mig mot hans varma kropp men det tycks inte hjälpa. Har svårt och slappna av... Buhuw :(


Känslan som uppstår...

.. När man är 100 på att man tajmar tvättmaskinerna, går hela vägen ner och inser att det är 15 minuter kvar. Kul. Jävligt kul.

(Är dessutom hungrig som en varg och har maten på uppvärmning uppe i lägenheten.....)

Whoooo vilken härlig dag!


Man undrar...

Håller på och rensar/städar i min garderob. Jag kan inte fatta hur jag kunnat få ihop så här jävla mycket kläder under mitt liv. Alltså, det tar aldrig slut... Jag blir så trött. Skulle vilja (läs: behöva!) bli av med hälften. Frågan är bara hur? Kanske ska ta mig tid och lägga upp en del på Tradera? Så satans tråkigt bara... Aja, den som lever får se.

Rensa och städa var det ja. Just nu är det bara allmänt kaos då det enda jag ser är kläder. Kläder kläder kläder. Ååååhhhh så tråkigt det här är!!!!


Snäll kompis.....

... Eller inte!!


Lördagsgalej

Igår var det lördag. Efter lite ärenden på stan åkte vi hem till Mickes mormor och morfar där släkten var och firade Bertil som fyllde 89 år. Vi åt supergod mat och hade det allmänt trevligt. Framåt kvällen for vi hem till Robin där det var party. Det var jag och alla grabbar fram till Emma och Amanda kom. Sedan tog vi taxi ner på Statt och klockan blev på tok för mycket innan vi kom i säng. Men vi hade en sjukt rolig kväll så det var värt det. Helt klart. Tack för en grym kväll mina galna vänner!
 
 
 

Just saying


Skål vänner


Nattblogg

Jobbdagen gick hur bra som helst. Positiv inställning och fokus på rätt saker = Bra resultat! Älskar mitt jobb så satans mycket så kaoset som blev i måndags ska inte få förstöra min glöd. Och ingenting annat heller för den delen. Det är som allt annat här i världen, hur ledsen/rädd/arg/besviken man än blir så måste man släppa det och gå vidare. Annars ångrar man sig i efterhand och då är det för sent. Tänk på det kära vänner!

Kom hem efter en lång arbetsdag, till ett rent och fräscht hem, fullt med tända ljus och en fredagsmyssugen Micke i soffan. Det blev thaimat, Gladiatorerna, Farmen, internetshopping och en väldans massa pussar. Perfekt fredag!! ❤ Bjussar på en bild på en klänning som jag beställde hem. Fin va?

Natti natt.


Torsdagskväll

Är nöjd med kvällen. God(!!) mat och mys i soffan. Först Farmen, sen en kopp te för mig, kaffe för Micke, läsning för mig, poker för Micke. Men bredvid varandra såklart. Under filten i soffan. Perfekt!

Imorgon väntas en heldag på jobbet. Känner mig ändå laddad trots måndagens bravader. Man måste ju ta nya tag...förr eller senare. Nattinatt


SVERIGE, GE OSS VÅR

Har somsagt suttit och pratat med min bror nu ett tag. Han berättade om värmen, havet, öarna, drinkarna och alla roligheter. Jag hade inte så mycket och komma med mer än snö, kyla, mörker och tråkigheter. Snacka om avundsjuka. Jag vill så gärna vara där han är!

Att nu komma ut till den här bilen gör ju inte saken bättre. Jag och syrran ska gymma men snäll som hon är hämtar hon upp mig istället för att jag ska börja skotta fram vår röda fara. Tack gode Gud!


Frukoststund

Sitter och avnjuter dagens bästa måltid samtidigt som jag chattar med min bror som är i Thailand. Han lämnade oss den 28:e december för och vara borta i TRE månader och nu börjar saknaden komma. Han har mer än halva tiden kvar... Galet!!


Det blir inte alltid som man har tänkt sig

Det blev ingen läsning förut. Fastnade framför "En unge i minuten" och kunde bara inte slita mig därifrån. Grät och skrattade på samma gång av lycka trots att det är repris och jag har sett just samma program förut.

Har även hunnit med att veckohandla. Det var dock inte särskilt roligt då Micke inte var med. Tänkte jag skulle passa på medan han jobbade men det är så mycket roligare när han är med, så detta kommer jag nog inte göra om i onödan.

Magen min kurrar! Micke önskade tortelinigratäng med bacon och det ska bli! Sen är det fotbollskväll som gäller. Sverige spelar ju! Missa inte!

Herrååå


Det du inte såg

Min fina kusin kom förbi med en bok till mig igår som hon tyckte att jag kunde låna av henne. Var länge sen jag läste nu, och ett bättre tillfälle än nu finns nästan inte till att börja. Så nu ska jag unna mig lite läsning varje dag innan jag släcker lampan. Så tack Emma!

Vet att det inte är någon rolig historia Patrik Sjöberg har skrivit ihop, men den kan samtidigt vara bra och nyttig att läsa. Någon som läst den och vill lämna ett utlåtande?


Life must go on


Tungt, är vad det är

För första gången någonsin känns det jobbigt att vara påväg mot jobbet. Och allt detta på grund av det som hände igår. Är rädd, ledsen och arg på samma gång. Det här blir en lång dag...


-


Söndagskväll

Nehe jaha, nu var det ett tag sen igen. Men så kan det va.

Söndag igen och vi har haft en lugn och skön helg här hemma på Pålstorpsgatan. Välbehövligt! Och jag fullkomligt älskar söndagar. Speciellt söndagskvällar. Just nu är Simon här och umgås lite. Han och Micke startade precis en FIFAmatch och jag ligger bredvid och skvallrar i mina sköna raggsockor och mjukiskläder under filten.

Ha en bra kväll!
Det ska vi ha.
Om ett tag blir det nämligen räkor och myspys ❤