Puuuh!!

Vilken dag det här har varit. Allt har gått i ett känns det som, MEN, en hel del saker har blivit gjorda! Jag och min pojkvän har tvättat, (jag kan inte förstå hur två personer lyckas skita ner så mycket kläder på en vecka så som vi gör) laddat ner ått nya avsnitt av OC, storstädat i lägenheten, bjudit lillasyster Isabell och hennes vän Ellen på fika (eller ja, dom bjöd in sig själva genom att skicka ett sms där det stod att dom var här om fyra minuter och ville ha fika.. Haha!), lagat mat och frysit in matlådor och planerat in hur tisdagen, alltså Simons stora födelsedag ska se ut! Jag är otroligt nöjd över vår insats, vi har hunnit med mycket idag. Vi är ett bra team helt enkelt! Hehe!

Nu är klockan mycket och det är dags att sova. Har precis duschat och gjort mig klar för sängen. Jag är verkligen helt slut. Imorgon är det praktik och jag längtar!! Jag mår som en solstråle i salongen, i love it. Jag har bara två kunder imorgon, men det gör ingenting. Det är iallafall mormor Birgit och rara Felicia som ska komma. Det blir kul!

 

Hoppas ni har haft en bra helg!

Ta hand om er så hörs vi imorgon.

Kram ♥

Jag har tänkt på en sak..

..Varför är det männen som kör bilen när han och en kvinna åker, i 99 av 100 fall? Seriöst alltså. Har inte ni också tänkt på det? Det är som ett mode, att männen ska köra, och kvinnorna ska sitta bredvid. Eller är det jag som är helt ute och cyklar? Jag kan knappt komma på gånger då jag sett kvinnan köra, och mannen sitta bredvid. Varför är det så? Så vill inte jag ha det!! Ser männen ner på oss kvinnor, kan inte vi köra lika bra?

Jag funderar alltså... Jag vill ha ett svar. Varför är det såhär?

Texter i vardagen

Jag är säker på att alla ni som läser detta har lagt märke till "inredningsmodet" som innebär texter i olika sammanhang och stilar. Även fast många har det så kan jag inte låta bli att ha det själv (I vanliga fall så hade jag spytt på någonting som alla går runt och har likadant) för det är ju så himla rogovande, eller hur jag ska förklara. Vi köpte det här för länge sedan, men jag ber om ursäkt att jag varit seg och visat det. Jag har kommit, att även fast många har sånt här, så behöver man inte ha som alla andra, utan man kan göra det till sitt eget! ♥ Här är iallafall ett litet smakprov på hur det ser ut här hemma:


Detta gick på ungefär 250:- sammanlagt


Och efter att jag varit lite kreativ och målat allt svart, så köpte vi fina
ljuslyktor som passar perfekt tillsammans med texten. Och såhär ser det
alltså ut över vår säng.






Ursäkta för suddig bild, men jag orkar inte ta en ny. Hehe!
Den sitter iallafall på ytterdörren och kostade typ 80:-

Minnen minnen minnen

I morse när jag loggade in på facebook så hade jag en hel del "taggade" foton på mig. Charlie, en gammal klasskompis, hade laddat upp massor med bilder från vår klassresa när vi gick i årskurs 6. Vår klassresa utspelade sig i/på (vad fan säger man?) Kloten och jag kommer aldrig att glömma varken den här resan, eller min underbara klass!! För det första så kan jag inte begripa hur tiden kan gå så otroligt jäkla fort. Hallå, vi gick i sexan här, i SEXAN, och jag minns det som igår. För det andra så kan jag inte begripa hur det gick till när vi skiljdes åt från att ha gått i skolan i sex år tillsammans och nu idag, hälsar vi inte på varandra, som om vi aldrig träffats förut. Nu menar jag självklart inte att ingen hälsar, för jag har kontakt med många fortfarande, men varför det ska behöva bli så med en del för...? Det är sorgligt.

Fan, den här klassen och tiden tillsammas med den, var så jäkla underbar. Alla var med alla, vi skrattade alltid och gjorde allting ihop. Vi lekte på skolgården och man blev kär och fick sin första puss. Vi spelade digger och rundpingis och hade det allmänt underbart. Det var i stort sätt aldrig någon som var arg eller ledsen, utan vi levde livet och växte upp tillsammans. På den här tiden existerade inte alkohol, cigaretter, snus eller fester. Inte heller allt jäkla prat om vikt, utséende, dyra kläder, smink och allt annat som vi lägger fokus på idag, när vi blivit äldre.

Det jag ville säga med det här inlägget är att jag är så jävla glad att jag fick en sån underbar klass i sex år, som jag faktiskt fick. Jag sitter och ler nu för mig själv när jag tänker tillbaka på hur vi hade det. Jag skulle göra vad som helst för att få uppleva alla dagar vi tillbringat tillsammans, en gång till. Fan, i sex år, SEX år, gick vi i samma klass, det är inte undra på att man känner så mycket känslor när man tänker tillbaka. Jag har sagt det förut, och jag säger det igen: Jag har verkligen haft världens bästa uppväxt, på alla sätt och vis!! Och ja, ni är en stor del av den, sex hela år ju..

Kloten

 

Tom, Kevin, Hanna och Julia

 


Pappa Göran var en av några föräldrar som var med. Haha, ser ni snygga jag i soffan?


Charlie ute i äventyrsskogen


Ute på uppdrag i skogen, ser ni mig? ;)


Underbara, underbara, underbara klass


Det här glömmer jag ALDRIG!!


I love you all! ♥

Klassen som man hade under hela lågstadiet, slår utan tvekan alla andra klassen som man fått under åren. Dte är liksom något speciellt med lågstdieklassen, eftersom att man tillbringar så pass många år tillsammans. Jag kan inte förklara med ord, men jag tror inte att jag är ensam om att känna såhär! ♥

Hemmafrun Jenny

Nu är det bullbak för fullt i köket. Jag håller på och blandar i massor med ingredienser, blandar ihop olika smetar och låter dom jäsa och sedan gärddas i ugnen. Just nu är jag i full gång med bullbak så det kommer snart att dofta underbart gott här hemma. Ja, för det finns inget härligare än doften av nybakna kanelbullar. Eller hur? Hehe! Jag känner mig verkligen som en hemmfru idag. Jag har bakat i flera timmar och tycker det är riktigt roligt. Nu när jag tänker efter så tycker jag att allt som har med köket och göra är roligt. Innerst inne så kanske jag är den där hemmafrun som vill bo på landet, baka bröd en gång i veckan och bjuda släkten på nybakna bullar varje söndag. Haha!!


Fantastiska serie

Jag och Simon fick något ryck igår - Vi fick för oss att kolla på OC. Vi har redan sett den serien, men det var för ungefär tre år sedan. Sagt och gjort, nu har vi sett några avsnitt från den första säsongen och det mesta kommer man ju ihåg, iallafall hittils, men ju längre man kommer in i serien, ju mer spännande blir det och det kommer allt fler detajler ju mer man ser. Vår "seriestart" är anledningen till varför vi avslutat vår frukost såhär sent - Vi låg uppe länge inatt och tittade. Charmen mer serier är ju att det inte går att sluta titta. Man tänker hela tiden; "Bara en avsnitt till" Hehe!


Jag vill påminna er om en viktig sak..

Ta hand om varandra och ta vara på det ni har istället för att sakna det ni inte har. Livet är kort, och man vet aldrig när den sista refrängen går eller när man förlorar någon man älskar.. Ta ingen eller inget för givet. Njut av livet varje minut, ta vara på de människor du älskar, och lev varje dag som om den vore din sista..


Fixat och klart

Hihi, jag är så glad och nöjd just nu! Vet ni varför? Jag hittade till slut den mest perfekta 20års-presenten någonsin och jag är helt bombis på att min fina pojkvän kommer att bli nöjd över den på tisdag! Den är till och med så bra att jag vill ge honom den nu på en gång, hehe. Nu är jag på betydligt bättre humör än jag var när jag vaknade imorse, då hade jag panik och ingen aning om hur hans födelsedagspresent egentligen skulle sluta.. Jag hade till slut, efter mycket vel och olika förslag, planer på att skriva en tråkig jävla lapp som skulle innehålla ett "presentkort" på en middag på en fin restaurang och sedan bio eller någonting, men hallå - Karln fyller ju 20 och då måste det vara lite mer speciellt! Nu har jag verkligen lyckats och det känns hur bra som helst.

Nu är det bara allt fika kvar. Jag och Simon ska baka hela helgen så att gästerna på tisdag har någonting smaskigt att stoppa i munnen.

Haha, en vacker bild från en galen kväll med Pontus och Jennifer!


Svar till en läsare

Du ska inte lova saker när du inte håller det ;) "Jag lovar att ta det imorgon, då kan jag ta massor med kort och sedan slänga in dom och förklara här på bloggen hur jag gör och även vad jag använder för produkter". Likadant med bloppisar, videoinlägg, och bilder på shoppningen! Kanske ett bra trick till fler läsare i och för sig. KRAM

Svar: OJ! Är du så upprörd? Isåfall ber jag om ursäkt. Men vet du varför jag inte hade möjlighet att visa hur jag sminkar mig och allt sånt igår? Jag skulle ju på massage och då kan jag ju inte sminka mig innan, hehe. Jag hade faktiskt glömt bort det helt när jag skrev inlägget och "bokade" in dag med er. Det var en miss från min sida, men herregud, det får vi väl ta idag istället! Jag hade ju inte tänkt skita i det precis, no way. Det är ju någon gullig läsare som har önskat det och då ska jag givetvis utföra det också. Ni vet ju att jag älskar när ni kommenterar, säger vad ni tycker och kommer med nya förslag! Det uppskattar jag verkligen fullt ut. Det har jag ju sagt förut, så det vet ni ju om, eller hur? Hihi!!

Du tar även upp att jag skitit i bloppisar, videoinlägg och bilder på shoppingen... Bloppisarna har jag lagt ner eftersom att det tog så otroligt mycket tid och efter att jag lagt upp 20 olika saker så var det två stycken som handlade ett varsitt plagg eller annan pryl - Det är liksom inte värt det, ni verkade inte vara intresserade...

Videoinlägg har jag aldrig sagt att ni ska få, och sen inte laddat upp det. Rätta mig om jag har fel! Jag kan inte förstå att du som har kommenterat detta har upplevt det, för det är inte sant. Jag har fått frågan i mina frågestuder: "Kan inte du börja videoblogga igen?" och jag har svarat "Kanske, kanske inte. Vill ni det?" Du/ni kan kolla i arkivet eller redovisa för mig NÄR jag har sagt att jag ska lägga in videoinlägg men inte gjort det.

Vad är det för shopping du menar? Allt ifrån IKEA, marieberg och Thailand? Det är så jäkla mycket nytt ifrån alla dessa tre olika ställen, så jag har faktiskt inte vetat hur jag ska lägga upp allt. Jag har fotat allt, lagt in det på datorn, med sedan blivit så förvirrad när jag inte vet vart jag ska börja. Men om det finns intresse hos er, så kan jag slänga upp lite av varje, så får ni se..?

Sen en sista grej till Dig som kommenterat: Jag "ljuger" inte (som du kallar det) att jag ska göra/visa er saker men som jag sedan "skiter" i för att få mer läsare..!??!??! Kan du säga mig varför jag skulle få mer läsare av en sådan grej? Jag förstår inte alls vad du menar, vad din poäng gick ut på där?! Men det är bra att du ger mig respons och vågar tycka och säga saker. Jag hoppas även att du inte tar illa upp för mitt svar, men detta gjorde mig ganska förvirrad och förvånad, hehe!

Tack!

/ Jenny



Ännu en dag

Det var tänkt att jag skulle gå och lägga mig bredvid min kära mamma och sova, vid 23-tiden igårkväll. Jag stängde av datorn, ringde och sa godnatt till Simon och gjorde mig redo för en natt som förhoppningsvis skulle vara fylld med sömn (ni vet ju att jag har sovit jätteilla i drygt två veckor) utan att behöva vakna och känna oro och sådan där jobbig obekvämhet i hela kroppen. Det blev iallafall inte alls som jag hade tänkt mig eller planerat, utan jag fastnade inne i lillasyster Isabells rum tillsammans med hon och Ellen. Vi satt och pratade tills klockan nästan slog 03:00. För det första så drog tiden bara iväg i en raketfart och för det andra så var det riktigt trevligt att prata lite skvaller tillsammans med småtjejerna, hehe! Såklart kommer jag inte att dela med mig av vad vi satt och pratade om, utan det får stanna mellan oss tre. Blir bäst så, helt klart. Haha!

Nu är jag iallafall uppe ur sängen och redo för en "ensamdag" på stan. Jag ska gå runt och kika lite och försöka komma på någonting fint och ge Simon i 20års-present! Han fyller ju på tisdag och jag har fullkomlig panik för jag vet inte vad jag ska ge honom!!!!


Sanningen - Svart på vitt



Värt och tänka på innan man suger på den där jäkla dumpinnen. Läs hela artikeln här: http://www.aftonbladet.se/kropphalsa/article6676832.ab

Myser med mamma och syster ikväll

Jag passade såklart på att stanna till hemma hos mamma när jag ändå var i stan. Så nu sitter hon, jag och Isabell framför tv;n med chips, morötter och dipp och bara tar det lugnt. Himla mysigt! Förresten så måste jag säga att "Halv åtta hos mig" är ett trevligt programm att titta på, så jag ska stänga ner den här dumburken och återgå till det istället. Ville bara önska er en trevlig torsdagskväll! ♥

Jag skippade bloggen idag

Idag blev det en "bloggfri" dag (förutom ett inlägg som jag skrev förut) och jag har haft en superskön dag! Jag och Simon låg i sängen hela förmiddagen med alla resekataloger och datorn och kollade runt på resor. Men jag säger det än en gång; fyfasiken vad svårt det är och veta vad man ska ta.... Nu har vi valt bort Turkiet iallafall, det känns inte riktigt sådär lika vackert som Grekland och Cypern är. Men sen då? Ska man ta All inclusive eller inte? En vecka eller två? Litet eller stort hotell? Med pool, bara strand, eller både och.....? Ja, det är inte lätt ska ni veta. Vi får se hur det här slutar, haha!!

Vet ni vad jag har unnat mig idag istället för att sitta hemma och blogga? En timmes massage på "Lugna rum" och det var otroligt välbehövligt. Men jag säger bara; Shitballabacon vad ont det gjorde! Jag kunde knappt andas när hon tryckte ut alla mina knutar, och jag hade betydligt mer än vad jag trodde. Jag måste verkligen gå regelbundet till en bra massör, för min stackars kropp mår inte bra. Och om ni vill ha ett bra tips på en massör som verkligen trycker ut och hittar de ställen du har ont på, så gå till "Lugna rum" i Katrineholm och bli masserad av Maria. Hon är verkligen underbart bra och himla trevlig måste jag säga!



-


kan du inte berätta lite om din mamma och dina syskon? :)

Svar:
Hehe jovisst! Min mamma är världens bästa mamma och det finns ingen bättre människa en just henne. Hon är alltid glad, framåtriktad, stöttande och förstående. Hon är liksom mitt hjälpmedel när jag känner mig som ett frågetecken, hehe! Ja, vad mer..? Hon bor och jobbar i Katrineholm och trivs med livet som det är. Hon finner aldrig anledning till att sitta och klaga utan hon tar allt med en nypa salt, och det är precis det här som jag har tagit efter henne, att vara den där framåtriktade och glada personen. Det är en jäkligt bra egenskap! Mamma hatar när folk mår dåligt och finns alltid för dom människorna hon älskar och tycker om - dag som natt! Hon får mig alltid att må bra och ger mig den där kärleken som bara mamma kan göra ♥ Mamma har tillsammans med pappa och mina syskon, gett mig ett sånt underbart liv. Jag kommer aldrig att glömma min otroligt fina uppväxt!



Mina fyra underbara syskon är såklart också dom bästa i världen! Jag är lyckligt lottad som har så fina syskon och jag älskar dom av hela mitt hjärta.


Therese,
som är äldst av oss, jobbar som frisör och har gjort det i några år nu. Hon har en liten dotter på två år, Freja, och en man som heter Matthias. Dom bor i ett stort fint hus och gillar att inreda och pyssla vilket syns på långa vägar i deras mysiga hem.

Niklas jobbar på Marema (en märkesbutik) i Katrineholm och har gjort i ganska många år. Han är alltid snyggt klädd och passar enormt bra med det han håller på med - Mode! Han är singel, men enligt mig så är det snart dags att han träffar sin pingla! ;)

Dennis jobbar på tok för mycket känns det som, men det är väl så "jobblivet" är i Stockholm. Han jobbar som målare och brinner verkligen för sitt yrke. Dock så bor han i Vingåker och är bara i Stockholm i veckorna. Vad mina två bröder har gemensamt är att dom gillar och festa och ha kul! Och inte nog med det, dom gör det gärna tillsammans.


Isabell
går i årskus 9 och drömmer om att bli polis. Hon spelar volleyboll och umgås med sina vänner på fritiden. Hon äter godis i veckorna vilket vi är upplärda med att INTE göra, men ooooops... det gör ju jag också ;) Hon spelar gärna gitarr när tiden räcker till och gillar musik överhuvudtaget.


Ni är mitt allt, ni har gett mig världens finaste uppväxt och jag älskar er av hela mitt hjärta!! ♥

En läsarfråga

Sminkar du dig varje dag, isf varför? :)

Svar: Haha jag?! Inte direkt om jag så säger! Långt därifrån. Jag har i stort sätt aldrig smink när jag är i skolan (vilket är mer än 70 % av all min tid, känns det som) och på helgerna så är jag oftast så trött och slut, att jag inte ens vet vad ordet smink betyder. Haha! Nej men allvarligt, jag sminkar mig inte varje dag utan jag sminkar mig när jag känner att jag har tid, ork och lust och det är absolut inte när jag ska till skolan. Iofs så brukar jag slänga på mig lite smink vissa fredagar, och detta enbart för att vi har kundpass i skolan, och då kan det vara skönt och känna sig lite pigg(are)!

Varför jag inte sminkar mig varje dag beror på att jag känner mig helt enkelt snygg utan en massa kladd i ansiktet och sen så hinner jag inte på mornarna då jag har viktiga buss- och tågtider att passa. En människa som redan är fylld med en massa skönhet behöver inte slänga på sig ett nytt ansikte för att bli snygg, utan är redan snyggast på jorden, bara av att vara sig själv ;) Hehe!!

När jag väl finner tid så sminkar jag mig enbart för att jag tycker att det är så otroligt roligt! Jag älskar olika ögonskuggor, borstar, läppstift, kajalpennor och mascara. För och inte tala om hur mycket jag älskar att fixa mitt hår med massor av tupering, spray och hårnålar. Alla smink och hårprylar ser jag som ett intresse, inte som ett "måste" för att känna mig som en människa. För en fin och bra människa, det är jag som jag är, och allra bäst helt osminkad och bara med en slarvig toffs mitt på huvudet ♥


En sminkad Jenny


En osminkad Jenny

Solen närmar sig..... på sätt och vis

Nu har jag precis tryckt i mig en massa mat och fyllt på med energi. Nu ska jag tillsammans med min livskamrat slänga mig i sängen och kolla på resor. Vi har varit på resebyrån idag och hämtat fyra kataloger som vi ska kolla i nu och jämföra hotell, priser och annat viktigt som ingår när man ska ut och resa!! Vi har tre länder som vi ska välja mellan: Cypern, Grekland och Turkiet. (Eller ja, än så länge är det dessa tre ställen iallafall) Vi får se hur det går, om vi kommer fram till någonting eller om vi kanske rent av hittar något annat fint land som vi blir sugna på. Det är svårt det här, men vi ska nog klara det och se till och komma överrens, hehe!


-


kan du inte tala om hur du gör från det att du vaknar tills du är färdig för dagen, som tillexempel visa hur du sminkar dig, fixar håret och om du plattar det eller inte vad du har för produkter och vad du ändvänder för smink osv . det skulle vara kul!

Svar: Hehe, vilken rolig idé! Klart jag kan göra det. Jag lovar att ta det imorgon, då kan jag ta massor med kort och sedan slänga in dom och förklara här på bloggen hur jag gör och även vad jag använder för produkter. Har ju fått liknande frågor förut men som jag har varit slarvig med att ta tag i tyvärr, så jag kanske slänger ihop ett blandat inlägg så att ni alla som har frågat får svar på era frågor. Så till er alla intresserade - Håll utkik! För imorgon kommer det.

Dagens outfit


Nu är jag klar för dagen! Och nu bär det av mot lite ärenden inne i Katrineholm. Ni får veta mer sen. Fram tills dess så får ni passa på att ställa "Dagens fråga" som jag ska svara på sen. Kom igen nu! Våga fråga - Klicka på länken och få chansen att få svar på just Din fråga! http://missjjempa.blogg.se/2010/february/stall-dagens-fraga.html#comment

Massor med kramar och pussar!

Ställ dagens fråga!

Idag har ni chansen att ställa 'Dagens fråga' till mig. Ni alla har chansen att ställa er fråga/frågor fram till klockan 15:00 då jag kommer att svara på det som kommit in och sedan publicera det i ett inlägg här på bloggen. Det kan vara vad som helst - Om kärlek, bloggen, vänskap, frisöryrket, skolan, kläder, smink, hår, instressen, mat..... Vad som helst!! Det är nu ni ska ta chansen att ställa er fråga eller era frågor och ni har somsagt fram till klockan 15:00 på er, sedan sätter jag mig ner och svarar på dom. VÅGA FRÅGA! Nu kör vi!

Ta chansen, ställ frågan i kommentarsfältet nedan!

 

Lycka till, och tack för att ni vågar fråga ♥


Gör det bästa av det

Om ni får gissa, tror ni då att jag har sovit bra inatt? Svaret är nej, det har jag inte. Inte inatt heller. Va fan!! Jag kan inte riktigt sätta fingret på vad det är heller, utan det är bara som någon slags "oro" i kroppen och jag har svårt och slappna av. Sedan det värsta av allt: Jag hittar aldrig den där sköna, mysiga och avkopplande sovställningen utan allt är bara obekvämt. Vad fasiken har hänt med mig?!! Vad har slagit slint känner jag? Jobbigt är det iallafall..

Nu är jag som ni förstår, en seg jävel. Men jag ska inte hänga läpp för det, man ska ju va' glad! Har därför just avslutar en stor och skitsmarrig frukost och lyssnar nu på musik. Inte på vilken musik som helst, utan på världens bästa, snyggaste, sexigaste och grymmaste tjej - Maja Ivarsson och The Sounds. Ja, det gäller ju att göra det bästa av allting, eller hur? Det är mitt motto här i livet och det vet ni nog vid det här laget.



Håller tummarna för en bra natt

Finns det något skönare än känslan efter att man tvättat bort sminket och smort in ansiktet på kvällen efter att ha haft allt kladd på sig en hel dag? Svaret enligt mig är nej! Det är totalt oslagbart alltså. En sån himla härlig känsla och man känner sig som en helt annan människa. Man blir liksom pigg och trött på samma gång, haha!

Jag och min stora kärlek har haft en mysig kväll! Jag blev somsagt serverad middag ikväll (men okej, jag hjälpte till liiite liite lite med matlagningen) och sedan har vi haft en film- och godiskväll hela kvällen! Supermysigt, trots att filmerna som vi såg sög getballe.. Fast under alla dessa år så har jag lärt mig att ett mysigt sällskap slår allt, så filmen spelar egentligen ingen roll. Hehe! ♥

Nu ska jag släcka ner för dagen i hopp om att få en behaglig nattsömn vilket jag inte har fått på drygt två veckor. Det är sant, jag har inte sovit skönt på över två veckor. Antingen så har Simon dragit och "gosat" med mig hela natten och stört min sköna sovställning, eller så har det varit fel på kuddarna, jag har drömt, haft svårt och slappna av och inte kunnat sovit helt enkelt. Skitjobbigt! Jag har verkligen lidit, på riktigt. Och när jag inte sovit bra på natten, så har jag blivit seg och trött på dagarna - För och inte tala om kvällarna!

Godnatt alla söta
Vi hörs såklart imorgon igen ♥

Stolt segrare!

La la la la la, vem vann tror ni? Ha, vad var det jag sa?! Hehe, fyfan vad jag är braaaa! Pojkvännen fick storstryk i alla tre serier som vi spelade. Eller okej, inte storstryk, nu överdrev jag. Hehe! Men jag känner mig skapligt duktig just nu iallafall. Slog som mest 126 poäng på en serie, och det är inte illa pinkat om man heter Jenny Söderlund! Som vinst får jag en middag serverad ikväll, och det är inte helt fel!







Och det här är min andra vinst, hihi

Dags för bowling!

Jag och Simon har legat och myst i sängen i stort sätt hela dagen men nu har vi lyckats att ta oss upp! Efter en varm och skön dusch och på med lite kläder så ska vi nu bege oss mot bowlinghallen där vi ska spela bowling. Jag säger bara en sak; Fyfan vad jag ska spöa min pojke!! Önska mig lycka till så önskar jag er en fin dag! ♥




Jag längtar tillbaka..

Ja, nu när jag tänker efter så saknar jag allt som har med dom här två veckorna att göra. Förutom en sak; Saknaden efter Simon... Men en sak är nästan säker, och det är att jag kommer att åka tillbaka till Thailand någon gång i mitt liv, trots den otroligt jobbiga resan dit. Thailand är underbart! ♥

Jag saknar...

Alla dagar vid poolen..


.. Då man låg på en luftmadrass och njöt


Alla hopp i poolen


Alla gånger vi åkte longtailbåt


Alla tuktuk resor


Att åka på häftiga utflykter som man aldrig glömmer


Att snorkla på ett av världens bästa och finaste snorklingställen


Att se sådana här paradis som man inte trodde fanns


Att ligga och sola på stranden


Alla mysiga kvällar


Att dricka ananasshake vid poolen


Att bege sig mot restauranger efter en solig dag


Alla goda luncher som vi åt



Att få thaimassage och koppla av


Att gå runt på Patong beach och shoppa



Alla solnedgpngar vi såg från balkongen


Att åka moppe på stranden



Alla mysiga frukostar vid stranden



Alla dessa mysigare middagar på kvällen


Att äta glass vid poolen en stekhet dag

Svar på kommentar

emmy om Hallå bloggen:

Din jacka är hur fin som helst! vart är den köpt?:) du är en av mina favoritbloggare, keep up the good work!


Svar: Först så vill jag säga TACK TACK TACK och ännu mer TACK för din gulliga kommentar som jag gillar på alla sätt och vis. Min dunjacka är från märket Boomerang och jag köpte den på Marema inne i Katrineholm. Men den finns ju att köpa på tex, Boomerang's egna butiker och även på andra märkesbutiker. Den kostar 4499 kronor och är värd varenda krona! Den finns i olika färger, men jag älskar min marinblåa och skulle inte kunna tänka mig att ha någon annan. Men somsagt, den finns i fler färger, bland annat svart, brun, ljusrosa och röd. Jag rekomenderar den här jackan starkt om du vill ha en klassisk, snygg, varm och annorlunda dunjacka som passar lika bra till vardags som till fest. Jag är helnöjd med min och har aldrig ångrat mitt köp trots att den är ganska så dyr..




Ett tips från mig

Är du som jag, som lider av trorra och trötta händer? I såfall så har jag ett tips till just Dig! Css, vårdande handcreme som finns och köpa på Apoteket för ca 50 kronor. Den innehåller 200 ml och är en dryg handcreme som räcker länge. Den innehåller ingen parfym vilket är det mest skonsamma till händer som behöver vård och lite extra omsorg. Denna handcreme är en rik och fyllig creme som återfuktar och gör händer och nagelband lena och mjuka. Cremen innehåller mjukgörande oljor och fuktighetsbevarnde karbamid.

För absolut bästa effekt: Smörj in händerna och låt verka över natten!


Någon som kanske redan har testat eller kanske till och med använder den?

Hallå bloggen

Nu kom vi precis hem efter att ha varit på kalas hemma hos mormor Birgit. Det var lika trevligt som det brukar vara när man är där - Många goa skratt, gott fika och mycket att prata om. Precis som det ska vara med andra ord! Och Simons mormor och morfar är så otroligt rara, dom behandlar mig alltid precis som en i familjen. Och eftersom att jag inte har någon egen mormor eller morfar så är dom som mina, så jag och Simon delar på dom kan man säga. Hehe! Hur som helst så har det varit en riktigt trevlig dag, och vi hittade presenter till Anton. Det blev ett par kalsonger från Tiger och fem par strumpor. Inte så roligt kanske, men sånt som alltid går åt och huvudsaken är ju att han blev nöjd, för det blev han!

Nu ska jag käka, sedan blir det en sväng till Örebro! Jag ska ut på äventyr ikväll, jajamen. Jag ska köra bil i örebroooooo! Vi får se hur kvällen slutar, nu är det somsagt dags för mat. Och onyttigt blir det, suck... Haha!


Jag har varit glad idag - Solen tittade ju fram!


Tandställningsfjolla =( Den förstör ju allt, haha!!



Tummen upp för en fixad present i sista sekunden


Världens bästa, sötaste, snällaste, gladaste och roligaste mormor!


Haha, fula Simon i mormor Birgits glasögon!


Lediga veckan är kommen

Nu har jag precis gjort mig iordning för dagen och ska nu tillsammans med Simon gå till Factory och köpa någonting fint till Anton (Simons lillebror) som fyller 17 år idag! Får hoppas på att vi hittar någonting som passar honom, för vi är ute i sist sekund kan man ju lugnt säga! Vi hade tänkt att vi skulle ta oss in till stan i helgen men det blev inte riktigt så, så nu är det som det är. Hehe! Men det löser sig.

Lediga veckan är kommen och jag ska verkligen njuta av det här lovet! Jag ska vila upp mig på alla sätt och vis och inte vara bunden till någon jäkla planering. Nej, den här veckan ska jag ta dag för dag och inte planera ett skit i förväg. Känner att jag behöver det. Nä ni, nu är det dags att kila!! Halv tre kommer mormor Birgit och hämtar upp oss, sedan ska vi hem till henne och fira Anton med lite presenter och såklart god fika! Hehe. Ha en bra dag!! ♥


Såhär ser jag ut idag


<3

Vet ni att jag älskar er när ni är aktiva och kommenterar min blogg? För det första så är det så himla roligt för mig och veta vilka ni alla är, och för det andra så har jag chansen att läsa era bloggar (om ni har några) om ni nu länkar dom i kommentarerna. Och till er som inte har blogg, så är det skitkul om ni länkar er mailadress så jag kan svara tillbaka! Somsagt, jag älskar er när ni är aktiva. Det känns såååå mycket roligare att blogga då, som om att ni gillar det jag skriver och berättar. Ni får mig att tycka att det här är mycket roligare hela tiden och min motivation stärks ju fler ni är som kommenterar och vågar visa vilka ni är :) Ni är bäst! I love you all ♥


Bilder från min och Simons 4års-dag

Jag och Simon planerar en utlandsresa..









Och det här vore inte helt fel!! Fyfan vad härligt


Dags att sova nu

Det blev en riktigt härlig kväll tillsammans med familjen! Vi har ätit gott, myst och kollat på Melodifestivalen och slutligen en film, som för övrigt var skitäcklig och som jag sett förut en gång. "Donkey Punch" heter den, någon som sett den? Är hur som helst helnöjd med kvällen bortsett från att jag är lite besvikenpå  resultaten i Melodifestivalen. Enligt min mening så var Timoteijs bidrag ruskigt dåligt... Låten föll mig inte i smaken för fem öre! Lät som en barnslig indianlåt eller någonting? Och sedan är jag besviken på att Elin Lanto inte gick vidare till andra chansen, hennes låt var ju cool. Annorlunda och grym!! Men jag tycker helt klart att Darin var värd en finalplats. Han som artist är underskattad - Han är faktiskt riktigt bra ju!!

Såg ni melodifestivalen? I så fall, vad tyckte ni?

Godnatt kära vänner
Kram kram ♥

Tänk er dessa snyggingar i sommar



MUMS!! Jag vill ha


Ännu en mysig hemmakväll

Jag säger som alla andra gör idag: Helvete vad snö!!!! Haha, helt ärligt, jag kan faktiskt inte fatta att det är sant att det är såhär mycket snö som det är. Jag nyper mig i armen varje gång jag går förbi ett fönster, för att titta ut är ju förfasiken som en mardröm! Det sjukaste av allt är ju att det inte SLUTAR vräka ner någon gång, utan att det bara kommer mer och mer hela tiden. Idag har vi fått dela goa skratt med varandra jag, Simon och även pappa på grund av detta oväder. Jag och Simon fick för oss att ta bilen upp till Vretstavägen för att fixa med lite filmer och så, men det blev inte riktigt som vi hade tänkt oss. För det första så var bilen omringad av mer än ½ meter snö och snöstormen gjorde oss iskalla, och bilen var stendöd, den gick inte igång. Vi fick ringa pappa och när vi väl var klara så var vi som tre snögubbar. Dock inga bittra snögubbar utan vi alla tyckte att det var så sjukt så vi kunde inte sluta skratta. Haha, fyfan säger jag bara!!

Vi har det iallafall skitmysigt i soffan nu. Jag kan inte tänka tanken att gå ut och roa mig när det ser ut som det gör utomhus. Usch nej, aldrig i livet. Skulle aldrig falla mig in!! Så det blir ännu en myskväll i tvsoffan och jag är glad för det!! Förresten så känns det som att jag är på bättringsvägen vad det gäller min sjuka kropp!! ♥


Fräcka träpjucks

Satt och kikade runt på Internet och fick syn på dessa fräcka träskor. Säg mig, skulle ni ta på er sådana här? Jag tycker verkligen att dom är skitcoola!! Stenhårda ju! Vad tycker ni, hiss eller diss?


-






Stackars Jenny säger godmorgon

Har inte alls sovit skönt inatt. Har vaknat av att jag legat oskönt, kallsvettats, varit törstig, varit kissnödig och stört mig på en sjukt jobbig sovandes Simon!! Gud vilken jobbig natt det har varit. Simon däremot verkade ha det underbart skönt, för att sov som en jäkla stock! Jag försökte putta bort honom när han i stort sätt låg PÅ mig när jag kallsvettades som en idiot, men han var som en jäkla igel så jag fick inte bort honom hur mycket jag än tog i med mina muskler som var och är helt slut nu för tiden. Snacka om att jag till slut blev ruskigt irriterad...

Funderar på vad jag kan hitta på idag..?! Har en hel del saker jag vill göra, men jag "får" ju inte göra vad jag vill när jag är sjuk. Buhuuuuuw, gud vad det är synd om mig idag!! =( =(

Myskväll med pojken



Med ljus tända i hela lägenheten, med en varsin filt och lite snacks så myser jag och Simon framför Let's dance ikväll. Jag har tryckt i mig alvedon nu på kvällskvisten då min kropp sa ifrån helt och hållet. Huvudet dunkade och jag orkade knappt stå på benen. Usch! En myskväll passade riktigt utmärkt den här fredagen och den har varit underbar trots att jag mår som jag gör.. Ska försöka hålla mig vaken till utröstningen i Let's dance. Tänkte först att jag skulle lägga mig och sova nu men jag känner att jag inte riktigt kan hålla mig utan vill veta nu ikväll vem som åker ut. Tycker nämligen att det börjar bli lite spännande, och enligt mig så är det dags för charmiga, gulliga Willy att lägga dansskorna på hyllan och istället ta fram hammaren och snickra!! Men vi får se hur det går, hehe.

Hoppar ni mår bra och att ni har en bra fredagskväll!
Kram till er alla ♥

Det här ska vi minnas

Följde med Simon till ICA och handlade trots att jag hade bestämt mig för att skicka dit honom ensam eftersom att jag är sjuk. Men jag kände att det skulle vara skönt med lite frisk luft efter att ha legat i sängen hela dagen och kallsvettats. När jag klev utanför dörren fick jag en chock! Herreguuuuuud vad mycket snö det har kommit sen igår!! Helt sinnessjuk för helsike!! När ska den här vintern ta slut egentligen? Och var ska vi göra av all snö?? Och hur kommer det att bli när all snö börjar smälta? Det kommer ju att bli översvämningar eller nått. Fy fasiken!! Kommer vi någonsin att uppleva en sån här vinter igen? Det undrar jag verkligen.. Den här vintern ska jag alltid minnas: Så mycket snö, så kallt, så mycket kaos, så mycket tågproblem och så mycket trafikfel....

Tog lite bilder och kan fortfarande inte tro att det är sant att det är såhär mycket snö utomhus:






Mina egna axelsmycken

Förra helgen tillverkde jag egna axelsmycken med hjälp av sammanlagt tre meter kedja, en avbitartång och fyra säkerhetsnålar. Resultatet av det hela blev till slut riktigt coolt faktiskt och det känns riktigt roligt att göra sådana här saker själv. Jag älskar att pyssla och komma på egna saker, det blir så personligt och annorlunda då ♥





Det roliga med axelsmycken är att det piffar upp vilken outfit som helst!


Långt eller kort?

Har precis kollat klart på äventyrfilmen "Troja". Den är faktiskt riktigt, riktigt bra och gud vad jag tjöt emellanåt (som vanligt när jag kollar på film som innehåller kärlek med andra ord) som ett litet barn!! Hehe. Men den är somsagt riktigt bra den filmen. Sådär mysigt lång också, dock så saknades godiset idag.. Hade ingen som helst ork att ens gå till affären, så seg är jag i min kropp.. Får skicka iväg Simon sen, för ikväll till Let's dance så SKA jag ha godis!! Där med basta. Hehe ♥ Jag älskar fredgasmys, men det är mysigare när man är frisk..

Jag tycker att Brad Pitt är så jävla snygg!! Herrejeeeeeeeesus alltså, han är grymt het (nästan så att jag skulle kunna byta ut Simon mot honom om chansen skulle komma) och så jäkla charmig!! Jag älskar hans "grova" manliga drag i ansiktet och hans vältränade kropp är inte heller helt fel. Ni vet Orlando Blom? Han är också en av skådespelarna i filmen, men han är ju inte snygg på en fläck?!! Dessutom så har han världens töntigaste röst. Inte alls något att sätta tänderna i. Eller vad tycker ni??

I filmen så har Brad Pitt långt hår och det är så jävla sexigt på honom alltså. Hittade bilder på honom med kort hår men jag vet inte om han är lika snygg i det? Känns inte riktigt som att man blir lika "kär" av att titta på honom med kort hår. Det är ju såhär, att kort hår är skitfult på vissa och långt hår är skitfult på vissa. Och jag tror nog att Brad Pitt ska ha långt hår för att få mig att lämna Simon framför honom. Hehe, neeeeeeeeerå. Men om jag får rösta så tycker jag att han ska ha långt hår. Han är riktigt snygg när han slänger med det sådär sexigt som bara han kan...

 

 

 

 



En sjuk Jenny

Precis som jag trodde - Febern har landat i min kropp nu!! Jag visste det, jag kände det på mig. Tur det finns alvedon och vatten i kranen, vad hade jag annars tagit mig till? Har legat och kallsvettats hela natten. Med täcket över mig så svettades jag som en gris. Utan täcket blev jag som en isbit. Riktigt obehagligt och jobbigt, har inte sovit mer än fyra timmar. Nu är jag helt slut och ber till Gud att jag inte ska behöva ligga sjuk hela lovet som faktiskt börjar idag! Det vore ju för hemskt. Någon som vet vad man ska göra när man är sjuk och vill bli frisk så fort som möjligt?


En sjuk Jenny

Nu ska jag iallafall starta en film och dricka vatten i hopp om att bli frisk någon gång. Tror närmare bestämt att det blir en långfilm idag - "Troja"!! Den är äventyrlig, spännande och en aning kärleksfull. Perfekt ju!!

'

Jag är vintertrött. Jag har bloggtorka. Jag är på dåligt humör. Jag är frusen. Jag är tung i kroppen. Jag är skoltrött. Jag är i stort behov av semester!!

Nu vet ni hur jag mår - Förjävligt! Jag är en otacksam Jenny Söderlund idag och känner att jag bara vill bädda ner mig i sängen och inte vakna på ett bra jäkla tag!! Jag är trött, utbränd och orkar ingenting mer just nu.. Ska göra allt jag kan för att inte ta ut detta på mina nära och kära, för då kommer det att blir problem...

Hur som helst så var "torsdagsfikat" med tjejgänget i skolan lika mysigt som alltid! Hehe, vilken gullig "torsdagsgrej" va? Varje torsdag tar någon av oss nio med oss hembakat fika som vi äter som efterrätt i matsalen. Det är skitmysigt och en himla rolig grej faktiskt. Förra veckan var det min tur att ta med och jag bakade blåbärsmuffins som blev mycket goda, och idag var det Frida som hade med sig kladdkaka!! Jättesmarrigt, och somsagt; en himla mysig grej som vi nio tjejer har som en "torsdagsgrej" ♥



Lyckades fånga två bilder på tre av oss nio: Elin, Sara och Johanna ♥

ONSDAG

Hör på - Jag är vaken!! Jag har inte somnat än. I promise! Det är faktiskt såhär att min kära mor ringde mig precis när jag klev innanför dörren efter att ha kommit hem från skolan. Hon befann sig i Vingåker för en gångs skull eftersom att hon skulle till storasyster Therese och färga håret. Självklart tittade hon förbi här hemma, min kära mamma och det var jättekul! Var meningen att jag bara skulle följa henne till salongen men det slutade med att jag hängde med in ett tag (drygt en timme) men var tvungen att dra hem nu eftersom att magen kurrar och tvätten ska hängas!! Hur som helst var det trevligt att träffa dom, mamma och storasyster ♥

Nu är klockan alldeles för mycket, egentligen. Maten blir ju inte klar av sig själv, utan nu är det dags att sätta igång. Det blir kyckling och pommes, potatisen var slut. Hade tänkt mig potatisklyftor i ugnen, men pommes fungerar skitbra det också. Hehe! Hörs senare igen allihopa.

Jag somnar

Börjar inte förrän 11:15 och jag hatar det!! För det första så är det så tomt utan Jessika i skolan (hon kommer vid 11) och för det andra så passar inte håltimmar så bra in på mig nu för tiden för det leder bara till att jag blir ännu mer trött och gör ALLT för att inte somna sittandes... Vilken jobbig känsla det här är i hela kroppen, helt sjukt. Tror närmare bestämt att det är dags för mig att gå till cafeterian och köpa en smörgås och en coca cola så att jag piggnar till lite!! Det kör jag på.

Dagens

Nu sitter jag i skolan och har precis skrivit klart mitt samhällskunskapsprov. Äntligen är det gjort och just nu så skiter jag faktiskt i hur det gick, men jag tror nog inte att jag behöver att oroa mig för att behöva bli underkänd iallafall. Den saken är jag nästan helt 100 på. Jag är ruskigt skoltrött och vintertrött på samma gång. Jag orkar knappt hålla mina ögon öppna, bokstavligt talat. Det enda jag värdesätter nu för tiden är timmarna då jag får ligga i sängen och sova. Det är helt sjukt alltså. Men nästa vecka är det lov och det är det som jag ser framför mig nu när allt bara känns jobbigt!!

Här har ni en dagens outfit som jag hann med och fota imorse innan frukosten:



Som ni kanske ser så går jag runt osminkad idag. Så skönt!! ♥

 

 


Mina svarta klackar

Hemma efter en mysig fikstund med familjen! Det var gudomligt gott med en semla idag också. Det satt fint i kistan må jag säga! Mumsfillibabba ♥ Nu däremot så är det andra bullar - Dags för råplugg till morgondagens stora prov!!



Ganska orättvisa bilder, ni ska få se bättre en annan dag!

Klackbyte

Efter att ha varit hemma och pluggat hela dagen (åkte aldrig till skolan imorse eftersom att jag visste att tåget inte gick) så är nu kvällen här!! Snart iallafall. Klockan är reden halv sex och nu är det dags för matlagning innan det är dags att åka upp till pappa och Anne-Elise där vi ska äta semlor och fetta oss! Tror närmare bestämt att vi kommer få träffa Isabell också, hon skulle nämligen befinna sig uppe på Vretstavägen ikväll. Trevligt!

Var på Scorett förut och lämnade tillbaka mina grymma klackar som jag köpte i helgen. Dom var på tok för stora så även fast det kändes skit så var jag tvungen att inse det - Jag har världens minsta och smalaste fötter. That's it! Fick med mig ett par andra klackar hem, helsvarta är dom. Och dom sitter som smäck för dom fanns nämligen i storlek 35. Äntligen något som passar mig!! Jag ska visa er dom ikväll.



Jag förut

Fettisdagen idag

Ni har väl full koll på att det är fettisdagen idag? Dagen då man ska äta semlor och dricka Coca cola! Gud så underbart säger jag bara. Sådana här dagar passar mig lika bra som handen i handsken eller som fisken i vattnet. Förresten så tjuvstartade jag redan igår, hihi. Ellenor (min handledare) och jag tog en varsin på lunchen när vi var på fiket. Vi firade fettisdagen en dag tidigare med tanke på att vi inte ses idag hon och jag. Och jag ska säga er att dom var gudomligt goda och jag hoppas på att dom smakar lika bra idag då det är dags för en till!!



Ni ska väl också äta semlor idag?

Visste du att..?

jag vill åka iväg på semester med pojkvännen just nu
jag har – världens bästa vänner
min senaste kyss - var med min underbara
jag lyssnar mycket på - hårdrock
jag funderar på – hur livet blir efter döden
jag pratar – jäkligt mycket
jag inte gillar – lögner, fjortisar, otrohet och väldtäcksmän
min första riktiga kyss – var för länge sedan
jag avskyr när folk snackar – skit bakom ryggen på varandra
kärlek är – det som gör mig lyckligare än världens lyckligaste flicka
jag gillar – saltlakrits
jag kommer alltid att – vara den jag är
sist jag grät var – förra veckan
min mobiltelefon är – min näst bästa vän
när jag vaknar på morgonen – är jag som en zombie
innan jag går och lägger mig – ligger jag och pussas och kramas med min pojke
idag har jag – kollat på tv och legat i sängen
jag just nu tänker på – att jag är godissugen
ikväll ska jag – äta semla
imorgon kommer jag – att åka till skolan
jag hoppas – att alla prov, inlämningsuppgifter och redovisningar den här veckan i skolan går som dom ska

Min "lördagspose"

.. Var hemsk. Den såg typ ut såhär:



Har hittat och blivit taggade på alldeles för många sådana här bilder, dock så är inte det här den allra värsta bilden utan den här kan faktiskt till och med JAG tycka är lite rolig. Men herregud så jag höll på i lördags när folk kom fram med sina kameror. Varför kunde jag inte försöka se LITE söt ut någon gång under hela kvällen för? Jag fattar inte... Och jag hoppas att ingen av er som läser det här har lyckats sett någon av dom här bilderna som jag sitter och har ångest över?!??? Haha, hoppas hoppas hoppas inte. I så fall tycker jag synd om er. Haha!!

Den nakna sanningen

Svaret på gårdagens "Dagens fråga" är nej! Simon kom inte ihåg Alla hjärtans dag... Så nu har vi gjort slut!!!

Haha nej, klart vi inte har! Men svaret är på riktigt nej, han kom inte ihåg Alla hjärtans dag. Vi vaknade ganska sent igår efter att ha varit på party kvällen innan och började dagen med att gå till ICA och handla frukost. Det var ju så sjukt mysigt väder när solen var framme och allt, så dagen kunde inte börja bättre än att vi tog på oss, gick ut och gick en sväng och pratade om roliga saker tillsammans. Rätt var det är så får jag ur mig: "Vet du vad är för dag idag?" Simon stannar till, kliar sig i huvudet och tänker efter.... Efter ett tag hörde jag han säga: "Söndag... OHNEJ, Alla hjärtans dag?!!!!!! Är det idag?!" Haha, den lilla skitungen hade glömt. Precis som jag trodde!! Jäkla skit! Jag som älskar överraskningar. Men nu har han en god anledning att ta igen någon gång när jag minst anar det! Eller hur? Men men, så kan det gå. Jag älskar honom iallafall ♥

Idag har jag haft en mycket bra dag på praktiken. Det blev en lång dag, kom inte hem förrän vid 19 ikväll. Ska sätta mig och råplugga till mitt Samhällskunskapsprov som är på onsdag. Återkommer senare!!

Hjärtans-dag middag

Nu sitter jag hemma på Vretstavägen, hos pappa och Anne-Elise tillsammans med Simon. Vi har blivit bjudna på mat här hemma ikväll och nu sitter vi och spelar spel och myser! Vi har ätit grillat kött, potatisklyftor, rotfrukter, champinjonsås och baguett. Till det har vi druckit Coca cola och päroncider! Jättemumsigt på alla sätt och vis, och gott som tusan var det! Jag och Simon gav även bort lite Alla hjärtans dag godis till dom, och det roliga var att dom hade köpt precis likdant godis till oss. Haha, så knepigt. Men hallå, hjärtformade chokladpraliner går ju alltid hem hos alla!! Eller hur?

Vi ska inte hem till lägenheten än på ett tag. Vi ska nämligen spela mer spel, äta efterrätt som består av blåbärspaj med vaniljsås och ha en allmänt mysig kväll tillsammans. Ni som har läst min blogg ett tag vet ju hur otroligt mycket min familj och sådana här kvällar betyder för mig - Allt! ♥

Vad gör ni ikväll?
Myser ni också?
Kramar!

-


Vad tror ni?

Utvärdering av gårdagen

Ska väl börja med och säga att jag var så sjukt osmart som drog iväg på en utekväll med mina brudar utan batteri eller minneskortet i min mobil. Som ni förstår så har jag inte tagit några bilder alls. Så synd! Annars hade jag suttit och laddat upp massor med bilder här på bloggen nu. Hur som helst, det är inte hela världen! Jag ska försöka acceptera mitt osmarta drag. Haha nejdå. Kvällen började hemma hos Hanna med ett härligt brudgäng! Det var oerhört trevligt på alla sätt och vis! Vid halv nio tiden så fick vi skjuts till parken där lokalfesten var och möttes upp av polisen det första vi gjorde. Rackarns balle! Ingen fick med något att dricka utan det tog dom hand om dom jävlarna! Suck. Och vi åtta tjejer var väl inte dom första som råkade ut direkt, utan det var många irriterande ansikten inne i lokalen som polisen hade retat upp. Haha! Men som man får tänka: dom gör bara sitt jobb! Herregud, jag hade roligt ändå. Med rätt sällskap så behövs absolut ingenting annat!

Synd bara att festen spårade lite. För det första så spelades bara "DOM DOM DOM DOM DOM DOM" ut ur högtalarna. Man kunde inte sjunga och dansa på det roliga sättet utan det lät som sagt bara "DOM DOM DOM DOM" och det var jäkligt synd tycker jag. Sedan började folk såklart bråka och slåss, vilket får mig att vilja bajsa på mig. Så sjukt onödigt och så oerhört barnsligt att jag inte vet om jag ska skratta eller gråta. Usch fyfan!!

Men kvällen i sig var mycket trevlig och jag hade roligt! Det var så kul att umgås med brudarna och träffa massor med annat folk på själva festen. Det var riktigt många ansikten som det var ruggigt länge sen som jag träffade, så det delades ut och gavs många kramar kan jag ju säga! Hehe! Kom hem sent i natt och nu är jag trött...

Får hoppas att jag hittar lite bilder från gårdagen som jag kan publicera här!
Har för mig att det blixtrade lite här och var efter folks kameror..
Eller förresten, det kanske var dom där jäkla discolamporna som fick mig att må illa och yr i huvudet? Haha!!

Mina nya klackar

Visst är dom grymma? Jag är helt förälskad, trots att dom är lite lite lite

för stora. Men jag och mina dundersmå fötter är vana! Vad ska jag göra åt dom?!

 

Dom här ska jag iallafall dansa i ikväll!! Kvällen kommer att bli grym!


Lördagsförmiddag

Jag har varit som en seg godisråtta hela den här lördagsmorgonen för och inte tala om min pojkvän. Han sitter nämligen och äter frukost nu efter att precis gått upp ur sängen! Hur som helst, så är det dags att ta tag i den här dagen. Jag ska sätta mig och pyssla ihop lite axelsmycken nu. Bilder kommer senare!!

Snart är det ju söndag..

.. Och vad tror ni, kommer Simon att komma ihåg Alla hjärtans dag eller inte? Jag har faktiskt ingen som helst aning... Antingen så kommer han att överraska mig på ett jättegulligt sätt, eller så kommer han inte ha en aning om varför jag kommer att vara sur sent på söndag kväll efter att ha gått och varit spänd hela dagen. Resultatet får ni veta på söndag, men frågan är ju nu hur ni tror att det här kommer att sluta??

Jag ska sova tidigt ikväll.
Är ruskigt trött.
Måste vara vintern som bara är för mycket just nu.
Ja, jag är trött på vintern och allt som hör den till just nu!
Jag skulle alltså behöva bli överraskad på ett positivt kärlekssätt!!
Hoppas, hoppas, hoppas min pojke kommer ihåååååååååg.. ♥



Det pirrar i hela kroppen när jag ser bilder från sommaren!!

Fredagsmys

Tror ni att tågen gick som dom skulle i morse och att jag kom i tid till skolan? Svar: Nej! Blir man trött, eller blir man trött?! Ärligt talat så räcker det nu. Det har hållt på såhär hur jävla länge som helst nu. Tågen blir inställda och människor kommer försent till jobb, möten, skola och så vidare. Det är inte okej! Va fan kan dom inte hantera det här för? Det är väl inte första året det är vinter i Sverige? För i helvete säger jag bara!!

För att lätta upp stämingen lite så kan jag ju säga att min kund väntade på mig imorse och det var en jättegullig kvinna som jag fräschade till idag! Hon var mörkhyad och svarthårig, så vi färgade bort utväxten och la sedan i lite ljusa folieslingor för att förändra det hela lite och resultatet blev förvånandsvärt bra!! Trots att det var så pass mörkt så fick vi upp det några steg och slingorna blev brun/guldiga och det passade jättebra! Sedan klippte jag igenom håret på henne och klippte upp det. Ja, som ni förstår så blev hon dundersnygg ;) Har jag förresten sagt att jag älskar frisöryrket? Hehe!

Kom hem strax efter klockan sex idag och Simon mötte mig vid bussen och vi gick och handlade lite käk. Det blev en efterlängtad tacoskväll och det satt fint i kistan! Den här fredagskvällen blir lugn. Känner mig lite krasslig i halsen, så jag ska spara på den tills imorgon för då ska jag äga hela den här skithålan tillsammans med brudarna, och förhoppningsvis så kommer världens bästa Jessika och gör det hela ännu ännu ÄNNU bättre ♥ ♥

Dags att ta tag i den otroligt roliga disken!!
Kramar till er alla!

Jag ber innan jag ska dejta kudden..

.. Att tåget går som det ska imorgonbitti och att jag slipper bli förbannad när det då är fredagsmorgon och allt! Snälla snälla snälla, låt tågen gå som dom ska! Jag är så förbannat jävla trött på att det hela tiden ska krångla och vara inställda tåg hit och dit. Fan, det har gått för långt nu. Vad är det som är fel? Det varken snöar eller är ovanligt kallt. Det är ju för fasiken bara vinter, och det har det väl varit förut? Varför blir det ändå alltid problem? Jag fattar inte. Sj har lagt sig ruskigt lågt i mina ögon. Jag är trött på att komma försent VARJE dag till skolan, och jag är trött på att gå upp kvart över fem på morgonen i onödan eftersom att jag ändå inte är i skolan förrän vid nio.. Kom igen nu, för fan!!

Imorgon är det fredag och då måste jag komma i tid. För det första jag har jag en kund på morgonen och för det andra så är det fredag imorgon och jag känner att jag behöver en bra start på helgen!! That's it. Jag ber en sista gång: Snälla, snälla, snälla - Låt tågen gå som dom ska imorgon. Annars............................

Vad hände? Hallåååå?!

Jag vet inte hur länge jag har sagt att jag ska ta tag i träningen nu!? Det är minst ett halvår iallafall och vart kommer jag med det när det inte blir någonting utav det jag lovar mig själv? Svaret är: Ingenstans! För det första så har jag inget val, jag MÅSTE styrketräna och bygga upp min rygg om jag ska orka jobba som frisör, eftersom att jag redan nu har problem med den. Fan, min hållning är sämst och ryggen värken dag som natt. För det andra så mår jag bara bättre när jag rör på mig och håller igång! Man blir mycket piggare, gladare och fräschare. Men vad är det då, som bär emot? Jag fattar inte det... Antar väl att det är orken som inte finns där. Men fan, i somras var jag sjukt taggad. Kommer ni ihåg det här inlägget jag skrev: http://missjjempa.blogg.se/2009/august/livsutvecklingen-i-bilder.html#comment

Jag vill bli sådär taggad igen, men hur ska jag göra för att bli det??? Jag vet inte vad jag ska ta mig till. Men jag måste försöka leta rätt på den där orken som gömmer sig någonstans...... Frågan är bara vart jag ska bärja leta?!




Tre av alla bilder som har tagits på gymmet tillsammans med Hanna

Fan, det är ju kul och träna nu när jag tänker efter! Jag ska leta efter orken från och med nu. Eftersom att duschen kallar på mig just nu så kan jag ju börja där.... Eller hur? Wish me luck!

Nobody is perfect

Fan hörreni, jag tycker att det är skittråkigt att både läsa och höra hur människor, främst ungdommar och tjejer, trycker ner sig själva precis hela tiden. Det kan vara allt ifrån hur dom ser ut till hur dom reagerar i olika situationer. Jag tror inte att jag behöver göra mig tydligare, egentligen. Alla förstår nog vad jag menar... Detta skrämmer mig, sättet människor trycker ner sig själva på. Varför gör man så? Varför ser man sig som en världelös person utan någon som helst anledning? Hur kan man titta sig i spegeln och hata sig själv? Och varför jämför man sig med alla andra och ser ner på sina egna egenskaper eller kroppsdelar. Varför, varför, varför?!

Det borde finnas MÅNGA fler som älskar sig själva precis som man är. För det är faktiskt såhär, att varje människa är unik och det är du också!! Det finns inga "men" eller "undantag" om man inte hatar sig själv för att man har dödat, våldtagit eller sårat en annan människa. Förstår ni hur jag menar? Jag älskar mig själv trots att jag är långt ifrån perfekt. För det är jag inte. Det är det ingen som är! För nig existerar inte ens ordet "perfekt". Jag förstår inte riktigt innebörden av ordet eftersom att jag anser att ALLT alltid kan förbättras, vad det än gäller. Allt!

Det jag vill komma fram till är att jag vill att ni alla ska älska er själva för dom ni är! Ni är unika, ni är underbara, ni är värdefulla och ni är begåvade, på ert sätt. Det finns ingen som ska ta er ifrån er stolthet!! Den ska ni behålla själva livet ut och vara väldigt rädda om. Och ni ska använda den varje dag och utnyttja den på alla sätt och vis.

Jag älskar verkligen mig själv trots att jag är fylld av briser och svagheter, precis som alla andra. Det är inte något fel att var rädd för något eller att ha en hel del dåliga sidor - För det har vi alla! Det är inte bara dom bra sidorna och egenskaperna hos oss själva som vi ska använda oss av, utan även dom dåliga, eller rättare sagt "mindre bra" Dom lär vi oss av, och andra människor i vår omgivning lär sig också av dom. Dom är viktiga!!

Här är tio bra och tio dåliga/mindre bra saker hos mig själv:


  • Jag står för vad jag tycker och tänker
  • Jag är omtänksam och rädd om mina medmänniskor
  • Jag ställer upp för mina vänner till 100%
  • Jag kan hålla hemligheter, alltså, jag är ingen skvallerbytta
  • Jag tar aldrig någon skit
  • Jag är positiv och målmedveten
  • Jag trivs med min kropp trots att jag har lite "hull" på kroppen
  • Jag går alltid min egen väg och springer inte efter alla andra som en svans
  • Jag är jäkligt stark som person
  • Jag är duktig på att sprida glädje till dom som förtänar det!



  • Jag blir väldigt lätt på tok FÖR arg
  • Jag har ett taskigt tålmod
  • Jag har svårt att hålla käften när jag kanske egentligen borde
  • Jag stresspluggar alltid
  • Jag gråter ganska ofta
  • Jag analyserar och ältar för mycket
  • Jag har svårt att gå vidare från gammal skit
  • Jag har inte så mycket tid över att umgås med vänner i veckorna
  • Jag är sjukt dålig på att träna och hålla igång kroppen
  • Jag är en slösare på mina pengar
Tänk på det nu allihopa - Ingen är perfekt! Inget är perfekt! Och DU som läser det här just nu, är värdefull och unik, på ditt sätt. Det finns massor med människor som älskar dig och du borde gå rak i ryggen och vara stolt över dig själv och det du har! ♥ Du är bra som du är!

Braceface-Jenny talar ut

Sitter i soffan med en tallrik mat som sällskap (när inte Simon är hemma så får man underhålla sig på annat sätt) och känner i hela kroppen hur skönt det är att vara hemma! Ja, det blev en lång dag idag. Kom hem strax efter klockan sex och nu sitter jag somsagt och äter. Maten går sakta men säkert in i munnen och sedan ner i magen! Det är inte det lättaste att äta sig mätt när det värker i hela käften. Ja, för fy tusan vad ont jag har!! Det spänner i hela munnen verkligen, och jag kan knappt prata för att jag har så ont, trots att jag har knarkat alvedon sen igår..

Som ni mäkrer så tycker jag att det här är jättejobbigt. För det första så gör hela "tandställningshistorian" mig trött. Jag menar, efter att ha dragit ut fyra tänder, gått regelbundet till specialisttandvården i tre år och haft räls i 2½ år och lidit och haft ont, missat massor med tid i skolan, varit allmänt ful och inte kunnat le på kort (det har jag ju gjort iallafall eftersom att jag alltid skrattar) och så kommer det här tillbaka som en jäkla käftsmäll - Att tänderna börjar flytta på sig från att ha varit perfekta efter alla dessa år jag slitit... Klart det är irriterade och otroligt jobbigt. För det andra så upplever jag att det gör sjukt ovanligt ont i munnen/tänderna just nu....? Vet inte om jag inbillar mig mitt i all denna ångest och ledsamhet. Kanske, kanske inte. Jobbigt är det iallafall. Men jag har massor med underbara människor runt omkring mig som stöttar mig till tusen ♥ Och jag vet, jag kommer att bli så nöjd när det här är över. Jag vet det. Och jag längtar så att jag nästan spricker!!

Jag fotade mina tänder igår innan jag gick till tandläkaren.
Som ni ser så är dom inte speciellt vackra, utan jäkligt ojämna och fula. När jag tog bort tandställningen för 1½ år sedan så var dom SPIKraka och jättesnygga!! Fattar ni hur mycket dom har flyttat sig? Ni som känner mig och vet hur mina tänder har sett ut, vet vad jag pratar om. Såhär fula och ojämna har dom iallafall lyckats blivit och det är det som jag ska återställa nu under..... ett tag:



Fula va? En jäkla skillnad mot när jag tog bort rälsen för 1½ år somsagt...

Jag ska hålla ut, trots att jag känner mig som 13 år igen. Jenny med tandställningen och luggen är tillbaka - In real life! Wihoooooooooooow!!!!!!!!!!!!!! FYFAN VAD JAG ÄR GLAAAAAAAAAAAAA'

......

Nu är den i! Jag vet inte vad jag ska säga... Grät så fort jag kom ut ifrån rummet där jag fick ligga en timme och lida. Ringde pappa och Simon, berättade hur ful jag kände mig och grät ännu mer... Nu är jag mest tom.

Återkommer senare med mer information och lite bilder!

Nu är det dags..

Om en halvtimme ligger jag i tandläkarstolen medan tandläkaren drar i mina kinder och har massor med aparater i min mun. Nästa gång vi hörs här på bloggen har jag tandställning....... =(

Jag vill säga godmorgon..

..Innan jag måste plugga engelska B! Så - Godmorgon allihopa! Hoppas ni har sovit gott? Det har iallafall jag gjort, trots att jag vaknat några gånger under natten och haft ont i magen. Tror jag börjar bli nervös nu, för mitt magont har ännu inte släppt! Men att vara lite nervös idag är väl bara mänskligt om man heter Jenny Söderlund. Hur som helst, det är inte förrän halv två det är dags. Innan dess ska jag som ni förstår plugga järnet för imorgon ska min uppsats vara inlämnad... Jag som knappt börjat. Ooooooooooooops!! Men det ska jag se till och fixa nu.

Nu har jag precis ätit frukost som bestod av mackor och te. Jättemumsigt. Så nu är jag påfylld med mat, sömn och energi! En bra start helt enkelt. Alltså, dags och plugga!!


Myser runt i mammas morgonrock


Myser i soffan med mor och syster

Det är inte ofta mina kvällar ser ut som den gör ikväll. För det första så sitter jag hemma hos mamma och myser med henne och lillasyster Isabell. Och för det andra så är jag nervös och har ångest inför morgondagen då jag ska sätta in tandställningsjäveln (förlåt för mitt ruskiga ordval) och det känns verkligen skitjobbigt just nu!! Jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte. Lugg och tandställning - Precis som 13 år igen! Suck... Vilket jäkla skit!


Det som är som vanligt den här kvällen
är att det luktar lika mycket mamma, dvs. kärlek här hemma, att mamma bjöd på god mat, att man delar många skratt och berättar hemlisar för varandra och att vi sitter och myser i soffan med te, kex och chips. Det hör liksom till mammamys och jag älskar det ♥ Mamma är kvinnan i mitt liv!


Imorgon väntas som ni förstår en skitobbig dag för mig. Jag kommer inte att åka till skolan varken innan eller efter tandläkarbesöket imorgon. Men på torsdag, ja, då måste jag! Så det är bäst att jag vänjer mig på en gång, annars så blir det inte lätt inte. Usch! Jag har verkligen ångset. På riktigt alltså...


Är det taskigt att sätta han på prov?

Fan, hörreni, det är ju Alla hjärtans dag på söndag. Vår mest kärleksfyllda dag någonsin då folk lägger pengar på varandra och kanske gullar lite extra? Vad vet jag!? Jag gullar och ger kärlek hela tiden till mina nära och kära, inte bara på Alla hjärtans dag utan det är ju bara dagen då man gör det där lilla extra. Kanske äter mat tillsammans eller skickar iväg ett gulligt sms. För mig är presenter - materiella ting - överskattat och så ovärt, egentligen. Jag vill hellre ha en kram eller massor med gulliga sms eller kärleksförklaringar på annat sätt, där människor berättar varför jag är bra och varför dom älskar mig och så vidare. Så utnyttjar iallafall jag den här dagen som bara är en gång om året. Men visst köper jag något gulligt till min pojkvän, det är inte det jag menar. Men jag tycker bara att alla dom här "större" grejerna är så ovärda på Alla hjärtans dag. Jag finner ingen anledning att gå runt och köpa presenter för flera hundra till var och varannan människa. Usch nej, det vinner ju handeln massor på. Haha!!

Det jag ville komma fram till med detta inlägg är att jag tänker sätta min man på prov - Se om han kommer ihåg Alla hjärtans dag utan att jag påminner honom som jag alltid gör annars. Eller påminner och påminner, det är väl fel ordval. Det jag menar är att jag alltid ska förbereda i god tid inför lite "större" eller speciella tillfällen. Jag är sån som gärna har sådana saker lite planerat, men detta år ska jag knipa munnen och ge honom en ärlig chans att överraska mig, för det kommer han verkligen göra ifall han kommer ihåg att det är den 14:e februari som det gäller att skämma bort mig med massor med kärlek!! ♥ Hihi! Det här blir spännande. Jag ska verkligen försöka att INTE ta upp Alla hjärtans dag hemma hos oss detta år, hehe. Nu får han sköta det här och jag är så förväntansfull ;)




Vad tycker ni om Alla hjärtans dag? Hur firar ni den? Och det roligaste av allt - Tror ni att Simon kommer att komma ihåg den här dagen...?


Huvudsaken är att jag försöker....

Sitter nu hemma hos mamma och längtar tills hon kommer hem från jobbet så att jag kan få en fet kram. Känner att jag behöver det. Försöker komma igång med min engelska b uppsats men det går inte alls som det ska. Jag har liksom inte viljan där. Den är väck. Kan ju ha och göra med att jag tycker engelska är så grymt svårt och tråkigt, att motivationen inte kommer fram som den borde för att jag över huvudtaget ska få ner några rader som ska vara början till en uppsats. Vet inte ritktigt vad jag ska använda för hjälpmedel som ska få mig att tycka att det här är roligare?! Men jag ska logga ut härifrån nu och göra mitt allra bästa med och komma ïgång. Önska mig lycka till! Det behövs mer än någonsin..



Hittade en bild från förra sommaren då vi firade storebror Niklas på födelsedagen


Godmorgon allihopa!

Efter natten så känner jag mig bättre. Jag är alltså INTE i Zomibe-format längre och det känns mycket skönt. Och för det andra så KAN jag inte vara en zombie just nu, eller jag FÅR inte, för nu är det dags för en hel skolvecka och jag har en grymt jobbig engelskauppsats som jag har till torsdag på mig att skriva (jag har inte börjat än) och då så krävs det eneri och tålamod. Iallafall om man heter Jenny Söderlund - Jag hatar engelska...

Idag slutar jag iallafall tidigt och kommer att stanna kvar i Katrineholm, hos mamma, tills imorgon. Var ett bra tag sen jag och mamma hade en "mor&dotter kväll" ihop så nu jäklar får vi passa på att ta igen all tid vi missat. Hehe! Men ni vet ju hur det är, tiden räcker knappast till ändå med skola, pendling, plugg och hemmet att sköta, och hur ska jag då kunna ha tid att träffa mamma och alla andra godingar så ofta som jag vill? Det går liksom inte.. TUR det finns telefon och Internet säger jag bara ♥ Det ska iallafall bli jättemysigt att sova bredvid mamma inatt. Hihi! Världens bästa mamma.

Jag är i zombie-format just nu

Haha, många av er skulle säkert göra allt för att se mig just nu. Jag är nämligen som en jäkla zombie och jag fattar inte hur jag ska rycka upp mig! Fan, somnade nyss i sängen och vet inte hur jag gjorde, men jag ramlade ur den!! Simon fångade mig i luften och blev livrädd (inte så konstigt) och undtade vad fasiken jag höll på med. Jag fattade ingenting utan kände mig bara som en stor säck full med sand eller något. När han efter ett litet tag insåg att jag inte skojade med honom, så bad han mig med bebisröst att hoppa in i duschen och göra mig klar för sängen. Väl inne i duschen så somnade jag till, igen, och "vaknade" av att jag var nära att slå i backen! Helt sjukt. Jag vet inte vad det är med mig just nu! Helt okej är jag iallafall inte.

Ska dricka en kopp te och försöka få upp kroppstemperaturen. Jag är iskall!
Sedan ska jag få massage (hoppas jag) av min pojke, och sedan sova gott!

Döda och borta

Mina händer känns som sandpapper, mina naglar är hur fula och ömtåliga som helst och dom växer inte längre. Jag har panik! Jag hatar fula naglar och torra händer, det är ju det äckligaste jag vet. Usch och fy! Vad ska jag ta mig till? Jag smörjer och smörjer säkert tio gånger om dagen men det verkar inte hjälpa med tanke på hur mycket jag håller på med vatten i vardagen, redan. (Jag är ju förfasiken inte frisör på heltid, än) Och mina naglar har inte riktigt blivit bra sedan jag tog bort mitt gelé utan dom har efter det blivit så fula och omtåliga. Jag rekomenderar alltså INTE gelénaglar till er. Det verkar absolut inte vara nyttigt för era riktiga naglar utan dom tar jäkligt mycket stryk...

Jag känner mig okvinnlig och ful med äckliga händer och naglar. Vad i helsike ska jag ta mig till?!!!! Mina naglar har stannat i växten totalt! Jag får inte ens ut som så att det blir en "kant" Det är hemskt! Vad ska jag göra???!



Jag saknar att ha såhär fina naglar....

Slarviga outfit-bilder


Leggings från cubus, tröja från Bik bok och tunika från H&M. Slappt och enkelt!

Nu är jag döhungrig!
Vi får höras igen när jag är mätt som en plätt. Hehe!

Ett smakprov på lite av mitt pyssel

Har precis ätit fruktsallad och glass med min kära och nu tänkte jag slänga in bilder på lite av allt mitt pyssel som jag har gjort här hemma. Allt har jag kommit på och gjort helt själv med hjälp av min fantasi och min kreativa sida som jag har inom mig. Och jag har tydligen redan inspirert andra så pass, för min kära syssling har härmat mig lite ;) Men det gör ingenting - Då är jag ju iallafall säker på att någon tycker att det jag pysslat ihop är snyggt. Hehe!


Vår garderober



Såhär såg det ut ovanför spisen innan jag började pyssla (och ja, jag vet att
ljuslyktorna står ojämnt, haha)




Såhär ser det ut nu

Som sagt, med lite fantasi så kan man göra en hel del. Och jag har massor att visa er, men det här får ni nöja er med så länge, för nu ska jag hoppa in i duschen! Men nå, vad tycker ni om mitt pyssel och knåp?

Dagens aktiviteter

Oj, den här söndagen bara rusade förbi! Som vanligt med andra ord. Vad har jag haft för mig då? Inget speciellt egentligen. Var förbi Scorett förut och hittade ett par APSNYGGA skor med skyhöga klackar men tror ni att dom fanns i min storlek? Såklart inte! Så himla typiskt. Hade dom funnits så hade jag utan tvekan slagit till för dom var grymt snygga!! Men jag hade min vanliga tur med mig när det gäller Scorett. Lyckas aldrig få med mig någonting därifrån!!

Jag och Simon har suttit i flera timmar idag och pratat om hur vi ska göra med hans 20-årsfest! Ja, karln fyller ju fy fasiken snart! Inte alls långt kvar nu. Vi har iallafall massor med roliga planer på hur hans firande ska se ut och det kan inte bli annat än toppen till slut när vi är klara! Det är tidskrävnde att planera upp världens roligaste fest! Men ska det va så ska're!! Snart återstår bara ett problem - Vad fasiken ska jag köpa till honom i 20-års present? Det måste ju vara någonting speciellt eftersom att det är ju speciellt att fylla 20. Jag får helt enkelt fundera och försöka komma på någonting bra! Eller har ni något förslag kanske? :)

Kylen är påfylld, middagen är uppäten, diken är diskad, golven är dammsugna, sängen är bäddad och alla kläder ligger antingen i tvättkorgen eller i garderoben. Vad ska man göra nu då? Jo, jag vet! Och det gör ni också snart. Håll utkik! Snart kommer det lite bilder in på bloggen!!

En ordentlig sovmorgon

Gissa vem som tog sovmorgon till tolv idag? Jag! Gud så skönt jag har sovit inatt alltså. Helt underbart, förutom att jag alltid drömmer så äckligt konstiga drömmar. Men det är en annan femma! Sovit har jag iallafall gjort och utvilad är bara förnamnet på vad jag är! Så nu ser jag faktiskt fram emot den nya veckan som börjar imorgon och hoppas för Guds skull att tågen och all lokaltrafik går som den ska. Annars.....

Nu är det dags att ta bort äggen från plattan och skölja dom under kallt vatten och sedan duka fram en stor och god frukost! Jag älskar helgfrukostar, då man kan ta fram allt möjligt gott och sitta och äta länge länge och inte alls behöva stressa till någon bussjävel. Hehe! Och vad dagen har att erbjuda på ska jag ta och prata med min älskling om. Han hade nämligen lite önskemål om dagens aktiviteter och vi får väl se om någonting av hans förslag lockar mig!


En otroligt ful bild som jag tog på mig själv nyss. Suck...

Melodifestivalssnack

Hur många av er tittade på Melodifestivalen ikväll? Det gjorde jag! Måste säga att jag faktiskt hade två favoriter ikväll som jag tyckte skulle gå direkt till Globen och det var Salem Al Fakir med låten "Keep on walking" och Linda Pritchard med låten "You're making me hot-hot-hot" och jag hade turen att EN av dom gick vidare medan den andra försvann helt och hållet ut från tävlingen. Vidare till Globen gick ju Salem Al Fakir och Ola och jag är inte förvånad att den där jäkla Ola lyckades ta sig direkt trots att låten inte ens var enormt bra, för det var den inte, enligt mig själv alltså. Och hallå, Pain of Salvation var ju inte bra på en fläck? Världens depplåt ju. Eller? Vad tycker ni?

Vilken var kvällens bästa melodi, enligt din mening?

Sen måste jag också säga att jag gillar årets programledare. Bruden är ju grym. Jag älskar hennes utstrålning, hon är så rolig att man skrattar åt henne hela tiden när hon pratar och det som gör det hela ännu roligare är ju att hon själv skrattar hela tiden!! Jag undrar om hon någon gång är ledsen? Hehe! Melodifestivalen är ett riktigt härligt och underhållande programm som faktiskt är riktigt mysigt att sitta och titta på! Skulle vara coolt att åka och se finalen live. Det är någonting som jag aldrig har gjort..


Det är dags för Melodifestivalen!

Ja, det blir en myskväll i soffan ikväll. Känner inte för någonting annat. Jag behöver lugn och ro! Och sen ska jag väl erkänna att det är Melodifestivalen som håller mig kvar i soffan! Det är ju liksom en tradition - Det går inte att missa. Hehe. Vad annars då? Har precis tagit sista tuggan av kvällens måltid som bestod av onyttiga pommes och korv! Men hallå, det är ju lördag och melodifestivalen måste ju firas på något sätt. Eller hur? ;)

Ha en härlig kväll!!
Kramar

Lördagsfunderingar

Vad fan ska man hitta på ikväll då? Vad fan KAN man hitta på när det är vinter? Iskallt och mörkt samt proppfullt med snö överallt! Kul, jävligt kul. Det är ju inte direkt så lockande att gå ut med en massa vänner och leva livet på samma sätt som det är en sommarkväll, och till och med natt! Eller hur? Jag är fan som djur. Jag går i ide på vintern och kommer tillbaka igen när våren och sommaren är här! Och så kommer det nog alltid att vara.

Jag ska krya ner i ide på riktigt nu och jag återkommer somsagt när våren är här igen, då jag kan ta min pojke i handen och ha mysiga vårpromenader i skogen så som vi alltid brukar. Jag älskar när snön "tyr" bort (heter det så???) och man kan börja leka leken "Gissa bajset" med varandra så som jag och Simon gjorde i våras:




.. Och sen ta med varm oboy och mackor ut i skogen och sätta sig på en filt och pussas..


.. Ja, våren är ganska så charmig faktiskt! Lite småkyligt, men ändå av den mildare varinten
då man känner i kroppen att vintern dör ut sakta men säkert.


Jag har aldrig varit en vintermänniska och kommer aldrig att bli! Åter till det jag funderar över; Vad händer ikväll? Vad ska jag hitta på? Hm.. Jag vet fortfarande inte. Men i ide, det ska jag!!

Ögongodis



Den här underbara klänningen skulle sitta perfekt på mig! En typiskt "Jennyklänning" uppifrån och ner. Med smink i ansiktet, tuperat hår och skyhöga klackar till den här skönheten skulle jag känna mig som en sexig gudinna!! Visst är den snygg? Den finns hos Nelly och kostar 1799 kronor!

En väldigt annorlunda start på dagen

Den här lördagen har definitivt inte varit som mina lördagar brukar vara. Eller ja, för att vara korrekt - Lördagsmorgonen och förmiddagen. För det första så vaknade jag och var pigg som en mört redan klockan nio. Nio på morgonen, VA? Jag? Haha!! Men det är sant. Jag lämnade Simon och klev upp ur sängen och åt frukost. Sedan blev jag så sjukt rastlöt att jag (HÅLL I ER) gick till gymmet och tränade! Helt sjukt. Jag vet. Det är sex månader sen sist... Men gud så skönt det var att gå på rullbandet ett tag och köra lite styrkemaskiner! Det var en riktigt härlig känsla och nu jävlar ska jag komma igång med träningen igen. I have to!!

Så Hanna, I'm sorry, men jag var så sjukt rastlös så jag hade inte tid att vänta på dig. Hehe, vi får ta det imorgon helt enkelt! Jag får se till och gottgöra dig på något sätt, men inte nu, för du verkar sova........(?!)

Nu har jag precis smällt i mig en (HÅLL I ER) sallad och jag är jättemätt och belåten! Fan, hörreni, visst har jag varit duktig idag? Förtjänar inte jag något alldeles speciellt nu? Det tycker jag allt. Hehe. Hoppas ni allesammans mår bra. Förresten, filmen igår var helt okej. Men vilket konstigt slut?!!! Hur som helst, dags att pyssla klart och sen visa er lite bilder på några av mina mästerverk!! ;)

Såhär ser mitt hår ut nu för tiden:

Och ja, det är en osäker Jenny ni ser på bilderna, tagna för bara något minut sedan.

Det var Jennifer och mamma som var närmast det rätta svaret ;)

Nå kära vänner, vad tycker ni om min nya look? Jag är som sagt osäker som

tusan, så jag behöver höra all kritik - Bra som dålig! Hehe.

 

Dags för bio!

Ha en bra kväll ♥


Han gillade min idè

Så det blir bio ikväll! Hihi, det ser jag fram emot. Det ska bli så mysigt så! 20:15 börjar den, men innan dess så har vi en hel del saker att göra: Duscha, laga köttfärslimpa, äta, byta om och fixa till oss! Iallafall jag. Hehe. Jag ska ju försöka få ordning på mitt hår så att ni ska få se lite bilder någon gång på hur jag ser ut nu för tiden!

Dags att sätt igång
Duschen, here we come!
/ Jenny

Nu har jag gråtit konstant i en timme

Sitter här i soffan med en tom näsdukspåse och en hel hög med pappersbitar på bordet framför mig. Den sista tåren har precis rullat ner för mina kinder som nu är alldeles torra efter alla tårar som rullat på dom den senaste timmen. Nu undrar ni säkert varför jag har gråtit så pass, och jag ska säga er att det beror på ett Tv-program som jag blev så sjukt rörd av! Programmet jag pratar om är Extreme Home Makeover.

Det var en familj bestående av pappa och tre små barn. Barnen hade precis förlorat sin mamma och "Jeff" som pappan hette, hade precis förlorat sin älskade fru. "Jackie" som kvinnan hette gick och la sig som vanligt på kvällen, men vaknade aldrig på morgonen därpå. Hon var död. Det var hennes man, Jeff, som hittade henne så, när han skulle väcka henne med frukost på sängen. Det var på mors dag, dessutom....

Barnen var små, den äldsta var sex år och den minsta var nio månader. Jeff blev en ensamstående pappa som hade det otroligt tufft: Han hade tre små barn att ta hand om, hans frus död att "komma över", ett hem och sköta, barn att ta hand om och ett hem som skulle gå runt. Jeff och hans tre barn försökte leva så normalt som möjligt i det hem som mamman/frun fattades i. Jeff gick och la sig varje kväll i den säng där hans älskade avled i. Alla mådde dåligt, grät och saknade den mest underbara människa som försvunnit från dom. Jeff var ensam och kände att varken han eller hemmet räckte till.. Han fick aldrig en chans att visa sin känslor eftersom att han tänkte på barnens bästa.

Det är så svårt och återberätta en sådan här hemsk historia. Ni skulle ha sett programmet. Det var fullproppat med jobbiga känslor och berättelser från både Jeff och barnen...

Extreme Home Makeover ryckte iallafall in. Dom grät och led med familjen när dom hörde deras berättelse och dom alla i teamet blev sjukt rörda. Alla grät, kramades och led. Det var hemskt. Men Extreme Home Makeover skickade iväg familjen på en veckas semester och byggde upp ett fantastiskt hem åt dom!

Dom byggde upp ett stort och fint hus som bland annat bestod av tre fönster ut mot framsidan som satt på en rad eller hur man ska säga. Dom tre fönsterna symboliserade Jeff tre döttrar. Sedan fanns det ett fönster ovanför och det symboliserde Jackie, mamman/frun. Fönstret var dekorerat med en ängel där det lyste och detta var givetvis mammans ande där både barnen och Jeff skulle känna att hon var där och vakade över dom..

 

Det är så svårt och förklara. Men det var så otroligt mycket känslor med i programmet! Den lilla sexåriga tjejen hade jättejobbiga berättelser där hon förklarade hon jobbigt hon tyckte det var att hennes pappa var ledsen.. Deras liv hade förändrats, föralltid. Och dom saknar sin mamma varje dag. Det jobbgaste av allt var att se dom så ledsna, de grät så fort mammans namn kom på tal. Stackars barn... Och stackars stackars, ensamma pappa... ♥ Jag kan ju säga att ni som inte såg det, verkligen missade någonting. Det var så otroligt berörande och jag fick verkligen en klump i hjärtat. Stackars familj verkligen! :(

 

För att lätta upp stämningen lite: Fy fabian vad han är snygg, han som leder programmen...."Ty" heter han ;)


Jag vill mysa i biosalongen ikväll

Med min stora kärlek såklart! Det skulle vara så otroligt mysigt att gå på bio ikväll känner jag. Dels på grund av att vi båda två har haft en ganska fullspäckad och krävande vecka - Simon har ju jobbat som en galning ute i kylan och jag har varit med om dom värsta tågkaoserna någonsin! Och sen så skulle det vara så skönt att komma hemifrån bara för en kväll och göra någonting helt annat än och sitta i soffan.. Jag tycker verkligen att bio är en lagom grej att hitta på tillsammans med någon man tycker om, då man vill koppla av på ett speciellt sätt, bara för en kväll sådär. För det första så kostar det inte en förmögenhet och för det andra så krävs det inte så mycket tid heller.

Och det bästa av allt, hur mysigt är det inte att sitta och äta popcorn, dricka en kall coca cola och pussas med den man tycker om i biomörkret? Det är en härlig känsla! Att gå på bio är härligt, underbart och rogivande samtidigt som det också känns lite lyxigt! Men sånt är ju viktigt har jag sagt - Vardagslyx! Och speciellt när man lever så nära inpå varandra som jag och Simon gör.

Är iallafall grymt sugen på att se "Snabba Cash" som många redan har sett. Den verkar faktiskt ganska så bra. Rätta mig om jag har fel! Hehe. Vi får se vad min andra halva säger om mitt förslag när han kommer hem.. ♥


Fredagsmorgon

Jag gick upp klockan åtta idag för jag var tvungen att ringa lite viktiga samtal, bland annat till studievägledaren på skolan och till ungdomsmottagningen i Katrineholm. Det är ju dags att välja nya individuella val idag och jag har ingen aning om vad jag vill läsa för kurser. Eller jo, klipp och frisyrdesign är ju helt klart en kurs som jag ska välja, men längre än så vet jag inte. Men vi får se, jag har ju dagen på mig... Ungdomsmottagningen gick inte att få tag på. Jobbar dom inte på fredagar eller???!! Dom sa i telefonsvararen att dom bara har telefontider från måndag-torsdag. Är inte det jäkligt knepigt? Svenska smhället säger jag bara. På tal om Svenska samhället, jag säger som Jessika säger: Dom kan skicka upp en man på månen, men så fort det kommer lite snö så sabbas hela trafiken och vägar stängs av, tågen kan inte rulla och bussar blir inställda! Ja ni, det är en mycket konstig värld vi lever i...

Den där Erika, uhhwe.

Simon har redan somnat. Fan, han är ju helt slut verkligen. Men det tar på krafterna att jobba och stå i. That's it! Men klart jag tycker lite synd om min bubbe ♥ Har suttit och kollat runt på Paradise Hotel Erikas blogg och ursäkta mitt uttryck men jag har alltid tyckt att hon är en billig jävla slampa och mitt tycke förbättrades ju inte direkt efter att jag kollat in hennes blogg. Fyfan säger jag bara. Vilken ond och billig människa hon är! Jag blev så sjukt glad när hon knäcktes under finalen då hon och Kristoffer blev utklassade. Det kändes så jävla bra helt enkelt. Usch för Erika.... vad hon nu heter i efternamn. Äcklig, billig, vidrig och skitful är vad hon är. Uuuuhee. Äckliga människa!! Förlåt, men jag känner verkligen så om henne. Vad gjorde hon i huset egentligen? Inte spelade hon ett bra spel iallafall, hon söp och knullade bara. Nog pratat om henne!!

Jag ska göra min bebis sällskap nu och lägga mig jag också. Jag stannar hemma från skolan även imorgon. Tänker absolut inte riskera att uppleva samma dramatiska tågkaosdag som jag gjorde igår. No way. Inte ens chans. Detta betyder alltså att jag fick en längre helg den här veckan. Ett stort plus på det!

Godnatt kära vänner.
Sov gott och dröm sött
Kramar till er ♥

Jag drunknar i Simons nya skor

När min älskling kom hem från jobbet idag så hade han nya arbetsskor med sig hem. Han har sprungit runt i dom nu ett bra tag här hemma och varit överlycklig (precis som jag är när jag har nya skor) och tänkt på att han inte kommer att behöva vrida ur sina strumpor som är fyllda med snö när han kommer hem imorgon. Dessutom behöver han kanske inte ha fem par strumpor på sig imorgon eller iskalla och dyngsura fötter när han kommer hem. Det är alltså ganska så förståeligt att han är som mig när jag fått nya skor, haha.

Hur som helst, det jag ville komma fram till är att han blev så pass såld i sina nya skor tack vare att det var så otorligt varma och sköna att han tvingade på dom på mig trots att jag var upptagen med maten. Och ja, visst var dom lurviga och otroligt sköna, MEN, vilka jävla fötter han har min man!! Haha, helsike alltså. Nu har ju jag ovanligt små fötter, men ändå. Jag bokstavligt talat drunknade i dom. Mina fötter kände sig som en männikska som är vilsen i en stor skog. Eller nått. Haha!!

Läckert va? Höhö! Jag har långt ifrån storlek 43 i skor.......


Jag har verkligen slappat idag

Tanken var den att jag skulle upp och pyssla hela dagen men riktigt så har inte min dag sett ut! Jag har mest legat i sängen och tittat runt på Internet, kollat på tv, ätit och läst min bok. Något pyssel har det alltså inte blivit, än. Men nu har jag äntligen fått ut tummen ur röven, duschat, bytt om och gått upp ur sängen för dagen. Så allt pyssel ska jag ta tag i nu! Hade riktigt svårt och slita mig från boken som jag håller på och läser, så jag skyller på den:

Jag fick den av min kära mamma, och man blir totalt fast i den när man

har börjat läsa.. Någon som läst den förresten?


Svar på kommentarer

Från Anonym:
du måste visa nya frisyren snart!! :)


Svar:
Hehe, jag vet. Du har helt rätt! Jag har nog dragit ut på det alldeles för länge nu. Men jag har inte haft någon bra hårdag sen jag klippte mig. Jag känner mig inte  riktigt trygg med min nya look! Haha, men du har rätt - Det spelar ingen roll. Jag ska se till och knäppa en bild inom kort och visa er! Vi får väl se vad ni tycker när ni får  se den. Spännande spännande!! Och till sist så hoppas jag att ni inte är alltför arga  på mig nu när jag har dragit ut det såhär pass mycket. I så fall får jag se till och gottgöra er på något sätt.

Puss & kram till er alla ♥

Min alldeles egna morgonfrilla

För fem minuter sedan hade jag inte tittat mig i spegeln på hela dagen! Inte så konstigt heller eftersom att jag har legat i sängen nästan hela tiden.. Men när jag besökte toaletten där jag gjorde mina behov och hade det trevligt, så avslutade jag det hela med och tvätta händerna och det var då som jag fick syn på mig själv i spegeln som fanns framför mig. Och snacka om att jag fick en chock när jag såg mig själv likt bilderna nedan:



Vad tycker ni om min morgonfrilla? Hiss eller diss?
Hehe, haha! Jag vet vad jag tycker iallafall

Sånt som inte får hända

Eftersom att jag inte skulle till skolan idag så sket jag i att ställa klockan igårkväll. Men Simon däremot skulle upp vid fem och åka iväg vid sex och jobba, så han ställde klockan! När klockan ringde i morse så skakade jag på honom, och han vaknade. Sedan vände jag på mig och somnade om igen. Simon också, tydligen. Jajamen, för när klockan var 06:10 så ringer hans mobil och då är det en man från företaget där han arbetar som frågar vart han är! Ooooooops. Simon flög upp, bokstavligt talat, han flög upp ur sängen och jag fattade direkt vad som hade hänt.

Jag hoppade upp ur sängen jag också och bredde mackor till honom och packade ner hans mat och dryck i en påse. Vi är ett bra stressteam - På fem minuter så var han väck härifrån och påväg till jobbet!! Visst är vi grymma? Hehe. Mitt lilla pucko säger jag bara! ♥



Haha ja, nu vet ni hur våran morgon såg ut...

Onsdagskväll

Och jag är fortfarande lika trött! Men jag är oändigt tacksam att jag har Simon alltså. Fan. Han är underbar! Trots att han har stått ute och jobbat mellan 7-16 idag så har han tagit hand om trötta mig fast det kanske egentligen ska vara tvärtom eftersom att han är som en isbit när han kommer hem på dagarna. Jag var ju bara jävligt förbannad, irriterad och trött på denna otroligt jobbiga dag! Eller, "bara" och "bara" ska jag väl inte säga. Men ni fattar vad jag menar, och det är att jag är tacksam att han tar hand om mig och är sådär gullig som bara han kan vara!! Han är mitt allt.

Nu har jag precis tagit ett varv med dammsugaren och ska nu tända massor med ljus och slänga mig i soffan under en filt tillsammans med den omtalade hjälten. Det är ju Andra Avenyn ikväll! Hehe. Imorgon ska jag vara hemma och pyssla hela dagen. Alla tåg, bussar och spårvagnar kan ta sig i röva!!!

Nu är det dags för våren att komma tycker jag


Om en vecka är det dags igen

Precis i början av sommaren 2008 tog jag bort min tandställning efter att ha haft den i käften i 2½ år. Men nu är det dags igen! På onsdag, om en vecka, ska jag sätta in en ny jävel. Allt tack vare att mina tänder har flyttas sig sen jag tog bort den. Nu ska rälsen alltså på igen och jag ska gå runt med den i 7-8 månader. Som ni förstår känns inte det här skitkul direkt, uten mest jäkligt jobbigt faktiskt. Men som jag alltid säger: Man får försöka och tänka positivt. Det kommer ju att löna sig. Vad är 7-8 månader till skillnad från hela min livstid som återstår? Ingenting! Och vill man vara fin, får man lida pin. Är det inte så det är sagt?

Hittade en bild på Internet där man faktiskt ser att det lönar sig, trots allt.

Att gå runt med tandställning en viss tid i livet är nog ganska så värdefullt!

Ett vackert leende kommer man långt med. Man känner sig ju så otroligt

vacker och bekväm, och det är precis vad man är efter en behandling - Vacker

och bekväm! Att ha fina, jämna tänder, gör mycket i ens utseende!


Som en mardröm

Okej, jag har varit med om världens jobbigaste grej idag! Efter att jag skrivit mitt morgoninlägg här på bloggen så var det dags för mig att börja gå mot bussen. Och det gjorde jag, tröttare än jag vanligtvis brukar vara, och det vet ju ni som har läst mitt morgoninlägg som jag sitter och pratar om. Hur som helst, med idrottspåsen i ena haden och väskan i den andra gick jag med raska steg mot bussen och sket i att det snöade rätt in i ansiktet på mig. Bussen var som vanligt några minuter sen men det är jag van vid, så det gjorde ingenting..

Väl inne i stan så märker jag ganska snabbt att mitt tåg är inställt. Det står inte en enda kotte vid spåret och skylten är svart. Jag gick närmare och tog mig en titt, och det stämde, tåget var inställt. Det skulle istället ersättas med en buss som skulle ta mig till Norrköping och trots att det var irriterade eftersom att det tar så mycket längre tid, så bet jag ihop och tog det med en nypa salt.

För att beskriva min fortsatta dag mycket kortfattat kan jag ju säga:
♦ Ersättningsbussen kom inte förren kvart över åtta (den skulle ha kommit halv åtta)

Det tog nästan en timme att åka till Norrköping

♦ I norrköping var all trafik nerlagd för dagen. Dvs, alla spårvagnar och bussar. Jag hade inte en chans att ta mig till skolan. Klockan var nu runt nio-tiden.

♦ Jag och Jessika (en tjej som kommer från Katrineholm och som går i min klass) visste inte vad vi skulle göra!

♦ Efter många samtal till bland annat klasskompisar, lärare och pappa så bestämde jag och Jessika att vi lika gärna kunde ta ett tåg hem igen. Klockan var då tio.

♦ Vi gick in på stationen och insåg att precis ALLA tåg till ALLA städer var inställda eller kraftigt försenade. Detta gällde även tågen till Katrineholm såklart.

♦ Efter mycket om och men klev vi på ett tåg som skulle ha gått 09:30 men som fortfarande stod kvar på spåret en timme senare. Tågkillen berättade att han inte hade en aning om när vi kunde börja åka eftersom att det hade varit något växelfel på samma spår innan.

♦ Vi satt och väntade på tåget i två timmar, sedan ropade han ut i högtalarna att vi skulle åka!

♦ Tåget gick inte igång och vi fick vänta ytterligare 45 minuter

♦ Det hela slutade med att en ersättningsbuss kom och hämtade oss

♦ Så efter tre och en halv timmes väntan så rullade vi mot Katrineholm

♦ I Katrineholm fick jag lov och vänta på bussen till Vingåker från ett till halv tre.

.. Nu är jag ÄNTLIGEN hemma efter en sjukt lång och jobbig dag! Min dag har alltså bestått av att sitta och vänta på att få komma hem. Jag har inte ens varit i skolan... Jag var som en säck potatis innan den här dagens ens hade börjat, och nu kan ni ju gissa hur jag känner mig? Fan. Helvete. Som 483684638483 säckar potatis!!

Jag idag

Jag känner mig verkligen som en säck potatis idag. Jag ser ut som en säck potatis idag. Jag mår som en säck potatis idag. Jag låter som en säck potatis idag. Jag luktar som en säck potatis idag. Jag tänker som en säck potatis idag. Jag känns som en säck potatis idag. Jag är så otroligt trött att jag inte vet vad jag ska ta mig till!

Precis vad jag skulle behöva

Om jag fick önska mig någonting just nu så skulle jag önska mig ett varmt och kärleksfullt bad tillsammans med min underbara pojkvän. Till det ska det givetvis vara massor med levande ljus och lugn, skön musik i bakgruden. Och medans ska man ha den där härliga känslan i kroppen att: "Jag lever livet, jag är fri. Jag älskar att leva" och inte ha någonting annat och tänka på än sig själv för ett tag. Liksom koppla bort alla tider man hela tiden måste passa, allt skolarbete som ska göras och alla sysslor som hör till när man bor ensam...



Bild från i våras, då jag och Simon hade en mysig badstund hemma på Vretstavägen





Men om jag fick bestämma helt och hållet så skulle jag åka iväg på en "Spa-weekend" och bara njuta!! Tänk vad härligt, att bli ompysslad i en underbar omgivning fullproppad med harmoniska ljud, ljus och dofter. Och som pricken över i:t skulle jag ta med mig min livskamrat som jag delar allting med och som alltid står ut med mig. Hehe. Gud vad jag drömmer om en sådan här upplevelse - Nu på en gång! Fick jag chansen, skulle jag ta den utan tvekan. Men nu är det så mycket annat som ska göras... Det är fullt upp hela hela hela tiden! Det tar verkligen på en...

Nu ska jag fortsätta drömma mig bort ett tag.. ♥

Innan jag lägger ut bilden..

.. Ber jag er att gissa vad jag har gjort med håret!! Alltså, hur min nya frisyr ser ut. Hur tror ni att jag ser ut i huvudet? Jag kan ge er en ledtråd, och det är att det fortfarade är RÖTT! Kom igen och chansa, första rätta svaret presenteras här i bloggen :)




Jag får inte ur mig något vettigt idag

Istället får ni vänta tills ikväll då jag kommer att ladda upp bilder och lite smått och gott här! Fram tills dess så ska jag slänga mig i soffan och slöa. Och just ja, mat ska vi ha idag också. Så det får jag väl dra ut tummen ur röven och fixa iordning. Men inte än. Det blir senare.

Jag-är-trött-som-en-gris-idag-och-har-ingen-som-helst-ork-i-kroppen

Osäker

Trots att jag har fått väldigt positiva kommentarer om min nya frisyr idag så känner jag mig sjukt osäker ändå. Jag vet inte riktigt vad jag tycker om det än, mer än att det var jäkligt besvärligt imorse då jag skulle fixa mig framför spegeln. Jag fick liksom inte till det. Jag förstår mig inte på hur jag ska styla min nya frilla! Och jag tror nog att jag saknar mitt gamla hår alldeles alldeles alldeles för mycket. Men jag vet inte än. Jag är osäker.

Nu är jag iallafall påväg hem och det känns suveränt. Jag ska slänga mig i sängen direkt när jag kommer hem och läsa min bok. Eller, först kanske jag tar en sväng förbi kylskåpet. Är nämligen hungrig! Åt bara flingor idag i skolan..

Jag lovar er att visa bild på frillan sen idag.
Skulle ha gjort det igår, men då kom det faktiskt viktigare saker emellan.


Hittade en bild, tagen för några veckor sedan.

Borde inte sommaren komma snart?

Är det bara jag som längtar efter våren och sommaren så att jag nästan spricker? Tänk vad härligt att slänga på sig jeansjackan och ett par ballerinaskor istället för stövlar och en fet dunjacka så fort när man ska gå ut.. Och ljusa kvällar, färgglada löv på träden och solstrålar som värmer. Åh, jag drömmer mig verkligen bort medan jag sitter här i soffan med en stor kopp te och en mysig filt runt mig!! Hittade två söta klänningar som jag bara SKA ha:


Ännu en praktikdag är över

Jag lyckades somna relativt tidigt igårkväll efter att jag och min kära haft en liten massagestund. Det var underbart, både massagestunden och att somna i god tid inför en ny vecka. Dock var jag lika "måndags-morgon-trött" som jag alltid är på måndagar. Men det gör ingenting, det hör till. Och så fort jag är på salongen så är jag lika pigg och glad som vanligt och det är en skön känsla i hela kroppen! Jag trivs som fisken i vattnet med Ellenor, frisöryrket och salongen. Idag har jag arbetat med allt ifrån folieslingor till korta killfrisyrer. Det har gått suveränt!!

Jag har även blivit lite ompysslad av min kära handledare. Hon fick ett återbud och passade på att ta hand om mig. Hon färgade bort min utväxt som var på tok för lång (som till och med Simon har klagat på, haha) och klippte mitt slitna hår! Hehe. Nu menar inte jag att hon bara toppade igenom det, utan jag har fått en helt ny frisyr, på sätt och vis. Vet inte riktigt vad jag tycker om det än, för det är väldigt annorlunda!! Men jag tror nog att jag kommer att vänja mig inom en snar framtid och då kommer jag nog att gilla det! Hehe. Jag ska ta en bild sen ikväll, så ska ni få se! :)