Utvärdering av gårdagen

Ska väl börja med och säga att jag var så sjukt osmart som drog iväg på en utekväll med mina brudar utan batteri eller minneskortet i min mobil. Som ni förstår så har jag inte tagit några bilder alls. Så synd! Annars hade jag suttit och laddat upp massor med bilder här på bloggen nu. Hur som helst, det är inte hela världen! Jag ska försöka acceptera mitt osmarta drag. Haha nejdå. Kvällen började hemma hos Hanna med ett härligt brudgäng! Det var oerhört trevligt på alla sätt och vis! Vid halv nio tiden så fick vi skjuts till parken där lokalfesten var och möttes upp av polisen det första vi gjorde. Rackarns balle! Ingen fick med något att dricka utan det tog dom hand om dom jävlarna! Suck. Och vi åtta tjejer var väl inte dom första som råkade ut direkt, utan det var många irriterande ansikten inne i lokalen som polisen hade retat upp. Haha! Men som man får tänka: dom gör bara sitt jobb! Herregud, jag hade roligt ändå. Med rätt sällskap så behövs absolut ingenting annat!

Synd bara att festen spårade lite. För det första så spelades bara "DOM DOM DOM DOM DOM DOM" ut ur högtalarna. Man kunde inte sjunga och dansa på det roliga sättet utan det lät som sagt bara "DOM DOM DOM DOM" och det var jäkligt synd tycker jag. Sedan började folk såklart bråka och slåss, vilket får mig att vilja bajsa på mig. Så sjukt onödigt och så oerhört barnsligt att jag inte vet om jag ska skratta eller gråta. Usch fyfan!!

Men kvällen i sig var mycket trevlig och jag hade roligt! Det var så kul att umgås med brudarna och träffa massor med annat folk på själva festen. Det var riktigt många ansikten som det var ruggigt länge sen som jag träffade, så det delades ut och gavs många kramar kan jag ju säga! Hehe! Kom hem sent i natt och nu är jag trött...

Får hoppas att jag hittar lite bilder från gårdagen som jag kan publicera här!
Har för mig att det blixtrade lite här och var efter folks kameror..
Eller förresten, det kanske var dom där jäkla discolamporna som fick mig att må illa och yr i huvudet? Haha!!



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback