Vilken stor skillnad


Läsarfråga

När kommer svaren på frågorna?

Svar: Jag tänkte faktiskt att det skulle bli idag! Tänkte ju att jag skulle svara i en videoblogg och då behöver jag ju lite hjälp. Eftersom att Jessika kommer till mig idag så passar det ju utmärkt! Eller hur? Fast vad tror ni egentligen, är det en bra idè att svara på frågorna i en videoblogg? Eller vill ni att jag gör som jag brukar? Jag vet ju inte själv, haha!!

Hur som helst så kommer svaren innan helgens slut iallafall, så vill ni fråga någonting mer - Gör det nu. Nu är det sista chansen!

Kram på er alla!

Weekend

Hej på er! Hur står det till? Med mig är det bra, förutom att jag fått sjukt ont i halsen då Simon måste ha smittat mig med förkylningen. Känns inte alls sådär jättekul, tvärtom! Sommarförkylningarna brukar vara svåra att bli av med, men jag hoppas, tror och vill att min försvinner inom kort! Har iallafall varit på apoteket idag och handlat Zyx sugtabletter som lindrar smärta och irritation i mun occh svalg. Brukar äta dom när jag får ont i halsen och dom är faktiskt riktigt bra! Dom bedövar faktiskt halsen lite och det är asskönt.

Jag hade en jättetrevlig kväll igår tillsammans med lite vänner. Åt ju middag på Joan's med Cecilia och Ludwig och det blev fläskfilèspätt med klyftpotatis och en Pepsi. 115 spänn gick skiten på, men ack så gott det var! Vi satt där och myste i 1½ timme sedan slutade det med att jag och Cissi åkte hem till henne där vi kollade på film, åt popcorn och bara tog det lugnt. Jättetrevligt verkligen! Senare på kvällen kom Emma och hämtade mig och det slutade med att vi satt ute i två timmar, i en busskur, och pratade om allt mellan himmel och jord.

Nu är det fredag och helg, äntligen! Min weekend kommer att bjuda på massor med roliga aktiviteter. Mer om det senare. Men jag kan ju säga såhär - Min älskade, finaste och bästaste vän kommer till mig idag!!!!!! Vem pratar jag om? JESSIKA såklaaaaaart!!


Jag saknar sol och värme. Jag saknar Grekland!
Vad är det för ett jäkla skitväder vi har egentligen?
Svensk sommar säger jag bara....

Time to dinner

Efter att ha tagit det lugnt hela dagen tillsammans med pojkvännen så ska jag nu möta upp min fina vänner, Cecilia och Ludwig, och gå vidare till Joan's där vi ska käka middag. Ska bli ytterst trevligt! Får se vad det blir för käk. Sallad eller deras otroligt goda fläskfilèspätt med klyftpotatis och kallsås...? Så svårt och välja när dom båda alternativen är klockrena!

Vi hörs sen!
Puss och kram

Regnet ÖSER ner

Och då passar det här alldeles utmärkt för mig idag!!


Snacks och en iskall Coca cola


Några avsnit och soffmys med Simon


Och så lite plugg på det!

Efter några toabesök

Känner jag mig mycket bättre igen! Vad fan hände?

Jag som var så jävla duktig, tog mig ner till gymmet och allt alldeles ensam. Gick intervaller på rullbandet i 30 minuter samtidigt som jag lyssnade på musik och bara njöt. Ja, bokstavligen talat - njöt. Det är ju verkligen skönt att röra på sig. Det är en frisk känsla som strömmar genom kroppen samtidigt som man svettas och kämpar med att hålla ut innan man bara faller ihop! Det ÄR ju verkligen skitkul och träna hörreni!!

Aja, det som hände iallafall, precis efter att jag gått mina 30 minuter på bandet, var inte roligt ska jag säga er. Jag fick sådana obehagliga magsmärtor, och blev alldeles "bubblig" i magen. Gissa vad jag gjorde? Bytte skor, tog på mig jackan, hoppade på cykeln och trampade hem såklart! Tackar gudarna för att jag gjorde som jag gjorde, om ni fattar.. Höhöhö!

Efter en portion med jorgubbar och mjölk, två avsnitt av Prison Break, soffmys med min pojkvän och en hel del vatten så känner jag mig mycket bättre igen. Tack och lov att det bara var "tillfälligt". *Peppar peppar*

Dags att svettas

Egentligen är jag skittrött och vill ingenting annat än lägga mig och mysa framför en film. Men jag har gett mig fan på att innan jag får lugn och ro ikväll så ska jag iväg till gymmet och köra en runda! Måste tyvärr träna ensam ikväll då min träningspartner, Hanna, är inte hemma. Så tråkigt! Men jag ska nog klara mig. Iallafall en gång. Ska hur som helst träna och svettas riktigt ordentligt till dig också gumman, tro mig! Hehe.

Nå, rör på påkarna Jennypenny! Här blir ingenting gjort. Nu ska jag iväg och svettas under en timmes träning. Vet att jag kommer känna mig nöjd efteråt, så det är bara att jag masar mig iväg nu!


När man tränar ensam så är i-poden ett måste.

Tre tröjor

Har glömt visa er tre av mina nya tröjor. Köpte dom för någon vecka sedan men har liksom glömt helt bort att lägga in dom här. Bättre sent än aldrig som vi brukar säga. Är det någon som är nyfiken så, here you are!!


Skitsöt ju! Från New Yorker och kostade hela 49 kronor på rean. Som hittat!!


Också från New Yorker. Passar perfekt till fest om du matchar ihop det med någon tuff
kjol, höga klackar, stora och massor med smycken och givetvis en cool frisyr! Eller hur?


Denna söta (men ack så skrynkliga) blus från Vila fyndade jag för 80 spänn.

Today

Tjabba tjena hallå!!

Nu är det en mycket trött Jenny som sitter och skriver. Klockan ringde strax innan sju imorse och har man inte ställt klockan på i stort sätt 1½ månad så är det inte så konstigt att man blir trött såhär på eftermiddagen. Hur som helst gick körlektionen finemang på körskolan imorse! Känns som att den här gången gick bäst av dom tre lektioner som jag har kört på skolan. Vet inte vad det har och göra med, men jag tror att det var för att jag var så sjukt taggad redan igårkväll på att få köra. Visste ju att jag skulle få backa runt gathörn, vända och parkera vilket jag tycker är sjukt skoj! Dessutom så hade jag ju gjort läxan och det var ju skitkul att visa upp med tanke på hur det gick förra gången med den, haha.

Simon var snäll och hängde med till Katrineholm och körskolan imorse så jag slapp vara själv. Så snällt! Det hela slutade med att vi gick på stan och utförde ärenden i betydligt fler timmar än vi räknat med. Men så kan det gå när man har semester, ledighet och inga tider att passa. I love it! Hann träffa mammsen också, och det var ju såklart hur mysigt som helst.

Nu är vi hemma igen och gissa vad det är dags för nu? Ett, eller kanske två, avsnitt av Prison Break såklart. Vi är ett riktigt "serietittarpar" jag och Simon!


Shorts från H&M, skjorta från Vero Moda och skärp från Lindex

Pluggar körkortsteori

Som jag nämnde i mitt förgående inlägg så är det inte så långt kvar till min födelsedag. Det betyder att jag måste läsa körkortsteori och inte bara åka omkring och glida i bilen med övningskörsskylten på, om jag ska ha körkortet i min hand några dagar efter min födelsedag. Därför tog jag tummen ur röven, satte mig ute på balkongen och satte igång med att läsa, skriva anteckningar och lära mig ännu mer när det gäller den teoretiska delen. Har suttit och pluggar i över en timme nu och det går rikigt bra när man väl kommer igång ju!


För att göra det hela så roligt som möjligt, plockade jag fram massor med
olika färgpennor som jag skriver anteckningar med i mitt körhäfte.


Nu har jag tagit en 15 minuters paus och ska nu sätta mig och fortsätta. Har en körlektion imorgonbitti och jag ska allt visa framfötterna för min körlärare. Hade ju glömt att göra en "läxa" på 15 sidor sist... Hehe! Då var hon inte så glad på mig, men imorgon är det andra bullar som gäller! Jag kommer nog att överraska henne riktigt ordentligt. Har nämligen pluggat väldigt mycket nu ikväll. Känner mig såååååååååå duktig så, haha!

Hejdå!!
Puss och kram
/ Jenny

Mysdag

Hej på er! Har inte startat datorn på hela dagen då jag istället har myst och tagit hand om min sjuka pojkvän. När vi vaknade imorse så var det en genomförkyld Simon som låg bredvid mig. Inte alls kul! Men det verkar som att det är ganka många som faktiskt har åkt på förkylningar nu. Hoppas för guds skull att jag inte blir smittad nu, det är det sista jag vill!

Vilket underbart väder det har varit idag förresten! Soligt och varmt. Har ju dock inte kunnat lega vid sjön men det har inte gjort så mycket. Jag har tillsammans med min sjukling suttit på balkongen, ätit jordgubbar med glass, planerat inför mitt 18års-firande och bara tagit det lugnt.

Min födelsedag det här året kommer att bli awsome!! Jag har längtat efter min 18års-dag riktigt länge nu och jag längtar ännu mer nu när det faktiskt närmar sig. Jag vill att min artonde födelsedag ska bli perfekt! Jag vill inte att någonting ska gå snett utan jag vill minnas den dagen i hela mitt liv. Jag vet inte varför, men att fylla 18 känns så jäkla häftigt. Jag kommer att ha körkort, kunna gå ut på krogen och ta ännu ett steg in i "vuxenvärlden". Det är stort för mig! Och dom som är bjudna till min 18-års fest kommer att märka hur mycket tid jag har lagt ner på att allting ska bli perfekt, det är en sak som är säker!!



Jag idag, då vi varit och handlat jordgubbar och glass

Full like a kastrull

Hihi håhåhå hehe haha hehe åååååååååh. Idag har jag kommit på en grej - Jag är full av idèer som jag tror kommer att göra/bli succé! När jag nu har tänkt efter så inser jag att vissa av alla mina ideèr är gamla, men som jag på något jäkla vis inte tagit mig tid till att utföra - VARFÖR? Man måste offra saker här i livet. Brevbäraren vet inte vad du önskar dig, och han kommer definitivt inte hem och postar allt åt dig utan du måste kämpa för det du brinner för! Det tar tid, det tar energi, det krävs tålamod, men fyfan vad värt det är allt slit i slutändan.

Vad är det jag babblar om nu då? Vad är det för drömmar som jag drömmer om? Som jag ska kämpa för... Ja ni, om ni det visste.




Jag har aldrig i mitt liv....

.. Ätit en Ben & Jerry glass! Alla pratar, skriver och längtar efter dessa glassar. Men jag, sitter här och vet inte ens hur de smakar! Jag vet inte varför det har blivit såhär, men det är faktiskt sant att jag aldrig i hela mitt liv ens har smakat på en Ben & Jerry glass. Antar att jag är ensam om detta?




Vad säger ni, är det värt och prova? Är de sådär goda som alla verkar tycka?

26:e juli 2010

Hej hallå alla bloggläsare! Nu är det en ny vecka och nya tag som man brukar säga. Så idag är jag betydligt mer positiv och gladare än jag var sist jag skrev här. Hoppas allt är bra med er också!!

Det regniga, gråa och trista vädret håller i sig. Ärligt talat så måste jag erkänna en sak, samtidigt som jag önskar att solen och värmen kom fram så att man kan spendera dagarna vid sjön, att det här vädret behövs faktiskt! Luften är så mycket friskare nu och alla träd, blommor och andra växter behöver verkligen lite vatten. Så för min del skadar det inte om det här håller i sig även den här dagen. Men imorgon vill jag ha sol och sommarvärme igen!! Så är det med det.

Nu ska jag ringa lite samtal och sedan kolla på Prison Break med mitt hjärta! Vi hörs senare. Puss & kram



Hahaha, jag kan inte sluta skratta åt det här!! Klockrent ju

Vilket skitväder!!

Varning för ett deppigt och tråkigt inlägg! Till er som inte vill dras med i den dåliga stämningen - Sluta läs här och nu!!

Jag hade världens mest tråkigaste dag igår. Jag svär på att jag nog aldrig har haft en lika tråkig och världelös dag någonsin! Jag låg i sängen halva dagen, var ensam från halv åtta på morgonen till halv tolv på kvällen. Hade inte en enda käft att prata med. Ingenting. Jag kände mig så sjukt ensam att jag till slut bara ville lägga mig ner och gråta floder. Egentligen så gjorde jag det ju också, men det var inga floder jag grät utan det var bara några kalla tårar som rann nerför kinden samtidigt som jag satt ihopkurad, stirrade rakt fram, in i väggen och suckade för mig själv. Vet egentligen inte varför dagen blev som den blev igår, eller varför jag kände mig så sjukt ensam och trasig. Men jag antar att det är nyttigt med sådana dagar också, för annars kan man väl inte uppskatta dom bra man har på samma sätt (?!)

Natten blev inte bättre precis, utan precis lika världelös den. I och för sig hade jag ju pojkvännen bredvid mig, men han somnade som en stock efter 12 timmars arbete. Det spöregnade hela natten och var iskallt då jag låg och hackade tänder. Regndropparna slog så hårt mot fönstret och till slut var det som om jag levde i en bubbla då miljontals människor stod och slog med en varsin hammare mot den. Jag drömde vidriga drömmar samtidigt som jag var vaken och jag har aldrig varit med om någonting mer frustrerande. Vad ska jag tippa på, kan jag ha sovit 2 hela timmar (?!)

Och idag då.... Ja, idag regnar det igen och det är sådär grått och kallt ute. Stannar hemma, och inne hela dagen antar jag. Men idag blir det nog en bättre dag eftersom att Simon är ledig och hemma med mig!

Visste du att...

* Elefanter är det enda djuret som inte kan hoppa?

* Kvinnor blinkar nästan dubbelt så mycket som män?
(Konstigt! Dom sover ju bara hela tiden)

* Det är fysiskt omöjligt att slicka på din armbåge?

* Det är möjligt att leda en ko uppför en trappa men inte nedför?
(Jag skulle ha puttat ner den)

* Endast en person av 2 miljarder kommer att leva till 116 års ålder?
(Jag är DEN personen!)

* En snigel kan sova i 3 mån?
(Kul liv!)

* En struts öga är större än dess hjärna?
(Jag har träffat människor med samma problem)

* Typewriter är det längsta ord som kan skrivas med tangenterna i en rad på tangentbordet?

* En krokodil inte kan räcka ut tungan?
(Betyder det att dom inte kan hångla med varandra? Tur jag inte är krokodil..)

* Fjärilar smakar med fötterna?
(Fräscht)

* 100 personer dör årligen till följd av att ha satt en kulspetspenna i halsen?
(Vilka jävla nötter!!)

* 9/10 prövar om det går att slicka sig på armbågen när de läser det här..

Videosvar

När jag vandrade med mitt paraply till affären så var det inte bara regndropparna som slog mot paraplyet, utan det var även en mycket fiffig idè som slog MIG!! Jag kom på, med mitt egna lilla huvud, att jag ska svara på frågorna i frågestunden, på ett annorlunda sätt. Jag tänkte mig att jag den här gången ska svara i en video. Kommer bli annrolunda, roligt och spännande. Eller vad tror ni? Hehe, det blir inte idag iallafall, men someday. Så, ställ frågor nu allihopa!!! :)

Mot mataffären

Nu har jag lyckats masa mig upp ur sängen, tagit mig en kall dusch, tagit på mig smink och kläder, skrivit nota, planerat middag inför ikväll, dragit upp persiennerna och allt det där. Usch, jag känner mig som ett jävla miffo idag. Klockan är halv fem och jag skriver som om jag menar "god morgon" till er. Haha, fyfan för mig!!


Exakt såhär - som ett miffo - känner jag mig idag!! Somsagt, fyfan för mig!


Jag har dragit på mig en tunika från Lindex med fräcka detaljer idag. Till det har jag
kortare leggings och vita converse. Inte direkt sommarklädd, men inte så konstigt när
det vräker ner regn från himlen.

Nu ska jag masa mig till affären i det regniga vädret tillsammans mitt paraply och min nota. När jag kommer hem igen ska jag ta tag i disken och sedan laga käk i hopp om att älsklingen min kommer hem från jobbet snart. Det borde han ju göra eftersom att regnet öser ner nu. Han är ju ute och lägger tak!! Eftersom att han lagade middag och överraskade mig igår med allt det där mysiga, så ska jag göra detsamma för honom idag.

Sänghäng

Jag har fortfarande inte klivit upp ur sängen. Jag har fortfarande inte dragit upp persinennerna. Jag har fortfarande inte borstat tänderna. Jag har fortfarande inte planerat något för dagen. Jag har fortfarande inte ätit lunch. Jag har fortfarande inte tagit tag i disken. Jag har fortfarande inte tagit på mig kläder.

Klockan är snart halv tre och vad fan har jag gjort av dagen? Jag har bokstavligt talat legat i sängen och kollat på film, käkat godis och bara slappat under täcket sen jag vaknade i morse klockan 10. Simon är iväg och jobbar, så jag är alldeles ensam. Skittråkigt. Funderar på att ta tag i den här dagen på något sätt. Men jag är kluven, jag vet inte HUR jag ska göra det....?!! En kall dusch kanske, så att jag vaknar till ordentligt? Vad tror ni?

Återkommer när jag känner mig lite piggare och fräschare.
Hehe, det blir bättre så tror jag. Hej så länge!!

Överraskningsmiddag

Vill börja detta inlägg med och tala om att jag har haft en mycket bra och rolig dag idag. Jag har klippt olika personer, olika frisyrer, skapat utifrån mina egna erfarenheter och kundernas önskemål. Jag har skrattat, skvallrat, umgåtts med härliga människor och bara njutit av livet - och att vara en "halvklar" frisör. Det känns toppen och hela den här dagen har varit just det - toppen.

Ja, för med mitt glada humör, bestämde jag mig för att ta med Hanna till gymmet. Jag ska säga er att vi är så jävla grymma när vi väl kommer igång. Ikväll tränade vi tills svetten rann från våra ryggar, ner i brallan och nerför låren. Det är så jävla gött och pumpa på gymmet tills man blir sådär svettig, I love it!!

När jag kom hem fick jag äntligen träffa min underbara pojkvän (jag har bara vaknat upp med i morse och sedan knappt sett honom något mer då han agerat snickare uppe hos sin mormor) och inte nog med det - Karln överraskade mig med middag, tända ljus, mysig stämning, blommor och allt det där som bara han kan. Hur gulligt som helst! Blev jätteglad och maten var jättegod. Han hade faktiskt ansträngt sig då han lagat pasta med lövbiff. Han är underbar min pöjk! Nu ska vi fortsätta mysa, bara han och jag, med snacks och några avsnitt av Prison Break ♥


Skapa med saxen

God förmiddag allesammans! Hur står det till idag? Jag mår bra, det har varit skönt med 1½ bloggfri dag! Jag har myst med människor som jag tycker om under tiden och det har varit awsome! Blev dock lite besviken när jag loggade in nu på bloggen - Var fan är alla frågor som jag trodde skulle finnas???? Det är 8 personer av er alla som vågat fråga, det är skandal. Kom igen nu!! Klicka på länken och ställ en fråga nu. Annars.... annars blir jag arg!! http://missjjempa.blogg.se/2010/july/fraga-vad-du-vill.html#comment

Nu, ska jag iväg och göra det som jag tycker är allra roligast här i världen - agera frisör! Idag är det fyra personer som ska klippas och det ska bli hur kul som helst. Tänk er, om ett år står jag i min salong och jobbar för fullt!! Jag längtar så jag nästan spricker. Jag vill att tiden fram till dess bara ska rusa förbi!


Idag har jag på mig det här! Ni ska få se bättre outfitbilder sen..



Och här är dagens facelook!

Ta hand om er så hörs vi senare idag, och då hoppas jag att betydligt fler frågor har kommit in! Om inte, så lägger jag ner hela bloggfan. Puss och kram på er!! ♥

Fråga vad du vill!

Har lite bloggtorka just nu, och känner att den kommer att hålla i sig iallafall en dag till. Tänkte därför passa på att köra igång en där jag hoppas att många av er tar chansen och ställer en fråga till mig!! Det kan vara om vad som helst, som vanligt. Kärlek, vänner, familj, skola, intressen, frisöryrket, hemmet, hårvårdstips, smink, min vardag i sig, kläder, mode - Vad som helst!! Kommer inte att avsluta den här frågestuden innan tillräckligt många frågor har kommit in, och det betyder - att ju segare ni är med och fråga, desto längre tid tar det för mig att komma igång med bloggandet igen. Somsagt, jag har bloggtorka. Ge mig inspiration!



Solig onsdagsmorgon

God morgon kära blogg! Imorse vaknade jag upp tillsammans med världens finaste kille som nu så gott som har gått på semester. Hur mysigt tror ni inte att det var på en skala? Känns som en evighet sen! Nu har vi precis ätit frukost ihop och har all tid i världen att prata med varandra om allt det där vi inte hinner i veckorna annars. Idag har vi fram till klockan 15 på oss, sedan åker han och jobbar igen. "Så gott som har gått på semester..."

Hehe, annars då? Är det bra med er? Jag mår toppen och är så glad för att det ser ut att bli en riktigt härlig och solig dag idag! Jag och min älskling är lite spända och förväntansfulla nu... Vi ska ju visa lägenheten klockan elva. Ska bli så spännande! Hoppas vi blir av med den nu på en gång!


Vår inristning på ett träd ute i Båsenberga..

Nyklippt och nyfärgad

Åh, nu känner jag mig som en helt ny människa. Jag är nyklippt och nyfärgad i håret och det känns precis lika bra som det brukar göra. Ellenor är en riktig klippa! Nu är jag betydligt ljusare än vad jag någonsin har varit i håret, tror jag. Men det känns ritkigt fräscht nu såhär på sommaren tycker jag. Jag trivs i det!


Såhär ful var jag tidigare idag i håret...


Men efter ett besök hos världens bästa handledare så är jag såhär fräsch!! Beklagar dock
den dåliga bilden. Men jag orkar inte ta någon bättre idag då jag måste fortsätta med att
städa och plocka upp här hemma. Dessutom så är det inte iordninggjort för fem öre så det
är bättre att jag visar er ordentligt imorgon. Så det så.



Vad tycker NI?

Jag och en nära vän till mig hade en intressant diskussion igårkväll - Ska killar rakade sig under armarna eller inte? Hon hade sin åsikt och jag hade min. Haha, det är så roligt att man kan tycka så himla olika om saker. Smaken är som baken! Det är så kul tycker jag. Men nu över till er då, vad tycker ni?


Storstädar idag

God morgon allihopa! Hur mår ni? Jag mår toppen. Men gud så trött jag var imorse när klockan ringde!! (Jag ställde klockan för att jag måste storstäda lägenheten idag eftersom att vi har visning imorgon) Fattar inte hur jag kan vara så trött på mornarna när jag aldrig gör någonting ansträngade på dagarna!? Sedan så är det så svårt att ta sig upp ur sängen när man ligger sådär skönt och gosigt. Och när Simon har åkt till jobbet så kan jag ju breda ut mig huuuuuuuur mycket jag vill, haha! Ni vet, då man ligger på mage och ser ut som ett kors eller hur jag ska förklara. Med armarna helt utsträckta takt upp och med benen isär och kuddar överallt.

Nog om det här nu. Jag måste verkligen komma igång med städningen!! Har lite tidspress nu också. Måste bli klar till 15:00 ungefär. Sedan ska jag fixa iordning mig lite och ta "svarta faran" till Ellenors Hårvård (min praktikplats) där vi ska fixa håret på varandra, jag och Ellenor. Jag ska klippa och slinga håret lite ljusare..... Tror jag. Eller om jag ska bli mörkare nu? Nej, fy. Jag vet inte. Vi får se.

Ugnsstekt lax med färsk pasta, romsås och grönsallad

Åhhhhh, GUD vad gott det här var! Nu är jag så mätt att jag nästan kräks. Haha, alltid när jag äter den här måltiden äter jag så mycket tills jag nästan spyr. Men grejen är den, att jag verkligen passar på och njuter ordentligt när jag väl får och kan äta det här. Det här är en av mina favoritmaträtter och såklart tycker inte Simon om det. Han närmare bestämt hatar det. Hur man nu kan göra det?? Jag passar alltså på att äta det här varje gång jag och Simon inte äter middag ihop. Och idag är en sådan dag. Han kom en en snabbis efter jobbet och pussade på mig, sedan åkte han iväg till ett annat jobb och kommer inte hem förrän senare ikväll.

Tänkte jag skulle dela med mig av lite tips och bilder på hur du enkelt och smidigt tillagar denna otroligt goda middag! Here you are:



Lägg en laxfilè (fryst eller tinad, spelar ingen roll) i en ugnssäker form.
Ha på lite smör, salt och citrnpeppar på filèn och tillaga i mitten av ugnen i ca 200 grader.
Laxfilèn är klar på 20-30 minuter beroende på om den är tinad eller inte.


Medan fisken är i ugnen så kan du passa på att göra såsen och koka färskpastan.
Här är alltså början av min kallsås. Häll i creme fraiche och citronpeppar (snåla inte med den)
i en "tallrik" och blanda ihop


Hacka sedan rödlök fint och blanda i


Till sist häller du i romen. Blanda nu försiktigt i såsen så att inte dom små "romkulorna"
gör sönder alldeles för mycket.


Hacka en grönsallad och så VIPPS har du världens godaste middag klar!!

Jag håller just nu på...

... Att laga världens godaste maträtt! Är hungrig som en varg efter en 50 minuters promenad tillsammans med Hanna. Slänger in en liten "ledtrådsbild" på vad jag ska käka till middag nu ikväll. Ska visa er lite detaljer senare! Puss så länge.


Är det rätt att aga sina barn?

Efter några timmars läsning ute i solen så stängde jag in mig i lägenheten och åt chips. Startade tv;n (kan inte minnas sist jag kollade på tv, händer aldrig nu på sommaren ju!) och bläddrade mellan kanalerna. Fastnade till slut framför The Tyra Banks show och kunde inte slita mig därifån sen. Dagens program handlade om barnaga. Är det rätt eller fel att aga sina barn? Det var ett hektiskt program där många hade olika åsikter och synpunkter angående detta.

Jag personligen är emot barnaga! Jag tycker att det är väldigt viktigt med barnuppfostran och jag hatar bortskämda och olydiga ungar. Men det är viktigt att inte hata barnen, utan det är föräldrarnas "fel" då dom inte tagit sin uppgift och utfört den på rätt sätt. Barn är barn. Barn vet inte vad som är rätt eller fel. Barn lär sig hela tiden massor med nytt. Barn lär sig nya saker varje dag. Barn blir mognare ju mer dom växer och ju mer vett och etikett dom uppfostras med. Är det då rätt att som förälder förklara/markera saker genom att slå till dom? Det kan det ju inte vara!!

Att aga sina egna barn är för mig obegripligt. Jag ser bara negativa konsekvenser av det. För det första, hur fasiken ska ett litet oskyldigt barn tolka en smäll, en armryckning eller en knuff? Min första tanke är ju att barnet eller barnen i fråga tror att det är så man gör när man vill påpeka eller markera någonting. För det andra måste dom utsatta ju bli livrädda efter ett tag. Barn lär sig somsagt hela tiden och går det så långt att han/hon inte vågar testa en ny grej så blir framtiden mycket mörk. För det tredje så känner jag såhär: Va fan, finns det inga andra BÄTTRE sätt att markera och sätta gränser på? Varför ska man slåss? Jag menar, vad som helst förut att slåss - Ta ifrån tv-spelet under en viss tid, låt barnet göra rätt för sig genom att tex. damsuga en gång, markera genom att han/hon inte får vara med någon kompis förrän nästa dag. Inte vet jag, men ni förstår vad jag menar va?

Sedan kan jag inte förstå HUR man som förälder har mage till och slå sitt barn! Jag fattar det inte. Det är för mig obegripligt. Va fan, ett barn, ett litet barn som kanske råkar göra fel eller inte lyssnar första gången. Men hallå, det är ju ett BARN!!

Det är viktigt tycker jag, att man är sträng som förälder och sätter gränser och regler. Jag menar, ett barn som uppfostrats utan regler får det inte lätt i skolan och i verkliga livet sedan då det kryllar av regler och ramar som man ska föjla. Har ett barn gjort ett medvetet fel så är det inte mer än rätt att som förälder markera. MEN att slåss är absolut ingen bra markering. Jag vet några som vuxit upp såhär. Jag har märkt att det bara leder till psykiska problem när man blir äldre och har blivit slagen som barn. Barn som vuxit upp i hem där dom blivit slagna har fått en orättvis bild av hur verkligheten ser ut.





Smycken

Jag nämnde ju igår att jag har lite shopping som jag inte har visar er än. Har den senaste veckan hittat en hel del snyggt på smyckeavdelningen. Halsband, örhängen, ringar, armband, you name it, piffar upp en outfit otroligt mycket! Jag har lärt mig att det viktigaste är inte att köpa exklusiva plagg, utan det handlar om att själv arbeta med detaljerna, dvs. smycken etc.






Det här är ett långt halsband som ser ut såhär "nertill"


Det här fick jag utav min älskade pojkvän

"Sommar-ensam"

Nu när mer än halva sommaren har gått så kan jag väl erkänna att jag vissa dagar känner mig lite ensam när alla andra jobbar. Jag menar, vad kan jag göra alldeles själv? Det är ju inte direkt så att jag packar en väska och åker till stranden... Men samtidigt som jag känner mig väldigt ensam vissa dagar så kan jag i nästa sekund se det här från en mycket positiv vinkel. Jag har liksom all tid i världen att samla energi, bara vara och tagga inför ett sista år i skolan. Jag tror ärligt talat, att efter den här sommaren så kommer jag att vara piggare och mer taggad än någonsin. Det sista året i skolan kommer att smälla till och jag har hur mycket energi som helst, samlad i kroppen. Det är så skönt att veta och känna det. Det är som en speciell trygghet.

En till mycket positiv grej med allt detta är att jag uppskattar timmarna tillsammans med min karl otroligt mycket mer nu för tiden. Han jobbar hela dagarna och är inte hemma förrän vid fem på dagarna ungefär. Jag går omkring och saknar honom som en tok när han är på jobbet och när klockan närmar sig halv fem blir jag så glad och sprallig i kroppen.

Jag minns inte när jag hade en sån här lugn och ensam sommar sist! Jag har på senare år jobbat i stort sätt hela somrarna, alla dagar i veckan. Att vara ledig (såhär mycket, hehe) känns så ovant och jag har så svårt och veta vad jag ska göra av all min tid. Haha, vilka bekymmer jag har. Tänk när man blir pensionär, vad ska man då göra hela dagarna.....?


Den mest vidrigaste filmen som finns




Den går på tv nu ikväll. Jag hatar den. Den är så hemsk.
Blir så arg, ledsen och rörd inombords. Jag finner inte ord.

Seg som en råtta, trög så jag blir hög

Ni som följer min blogg dagligen vet att det har varit ett jäkla tjat den senaste veckan angående mitt usb-minne. Jag har ju tjatat om hur jag har glömt det hemma hos Jessika i Mjölby och hur irriterad jag har varit på mig själv. Eller hur? Vi ringde varandra ikväll, jag och Jessika och då började vi prata om det där usb-minnet. Hon kunde inte förstå var jag lagt det då hon letat igenom sitt rum flera gånger. Mitt uppe i vårt samtal så slog det mig - Jag kanske ska titta i min sminkväska, det KAN ligga där. Och tro fan att det gjorde det också!!

Jag har lyckats med sådana här tröga grejer förut, men när fan ska det vara sista gången? Ärligt talat. Ibland orkar jag inte med mig själv. Aja, nu har jag usb-minnet här hemma iallafall och nu kan jag fota och lägga in hur mycket bilder jag vill. Bra va? Så kika in imorgon, för då kommer en hel del ny shoppng upp!!

Duktiga jag

Som jag skrev i förgående inlägg så skulle jag KROSSA grabbarna i minigolf. Tror ni att jag gjorde det då? Jajamen, det är väl klart! Jag utklassade dom bådå två. Eller okej, utklassade kanske jag inte gjorde, men jag vann över dom båda! Kändes skitbra. Efter en god match som faktiskt varade i ca 1½ timme så drog vi till Mc'Donalds och käkade mat. Lika gott som alltid. Egentligen så vet jag ju att hamburgarna inte lagas iordning på något vidare trevligt sätt osv. men fyfan vad gott det är!! Det är liksom något speciellt med Mc'Donalds. Det bara är så.

Skitsamma, nu ska jag inte prata om mat. Haha! Vill inte erkänna vad jag har tryckt i mig denna helg. Men det är många kalorier, det ska ni veta. Tur jag fortfarande lever.

Nerå, men vill ni veta vad jag gjorde nu ikväll tillsammans med Hanna?! Håll i er - Vi gick till gymmet och tränade i en timme! Kan ni fatta grejen? Jag tog mig ner till gymmet (det är ju typ 200 meter från min bostad, ojoj) och körde igenom ett ordentligt träningspass. Vi började med att gå på rullbandet i 30 minuter sedan körde vi lite styrkmaskiner. På tal om styrkmaskinerna nu då... Shit vad man tappar när man inte tränar på ett tag! Seriöst talat nu, så tar jag ungefär 23-30 kilo mindre än vad jag brukar. Mina muskler är liksom helt slut, men det är väl inte så konstigt?!!! Det ska hur som helst bli ändring på det här nu, eller hur Hannapanna? Nu jäklar ska vi bli hurtiga igen!!

Och det här med att träna och hålla igång kroppen nu då... Jag har lagt ner det här med att gå på någon jävla diet eller så. Fan, för det första så kan det inte vara bra för kroppen, för det andra känner jag inte att jag behöver gå ner speciellt mycket i vikt nu när jag tänker efter, och för det tredje så är det inte värt allt slit... Jag ska leva som en normal människa. Mitt liv är för kort för någonting annat. Punkt slut.

Dags att golfa!

Känns helt sjukt att klockan bara är halv två på dagen. Simons lillebror har sovit hos oss inatt och det resulterade i att vi fick stiga upp med honom imorse, och det är betydligt mycket tidigare än vad vi brukar göra, hehe. Men fan vad gött det är ändå, att gå upp tidigt. Man får ju liksom ut någonting av dagen istället för att sova bort den. Det har hur som helst varit asmysigt att ha honom här, Simons lillebror. Han är verkligen lika go, härlig, snäll och rolig som Simon. Att det skulle finnas en till kille som min prins trodde jag inte, men tjejer, se upp, det finns ännu en! Han fyller snart 11, så om några år får ni rycka och slita i honom. Först till kvarn vinner!! Neheni, inte riktigt. Han ska ha en snäll, go, mysig och rar tjej! Han förtjänar liksom det bästa, precis som Simon! ;)

Jag ska borsta gaddarna nu, sedan är jag redo att dra iväg med grabbarna till Katrineholm där vi ska spela minigolf. Vet inte när jag spelade sist... Det är ett bra tag sedan iallafall! Men ärligt talat så tycker jag att det är svinkul att spela. Det är världens mest perfeka "familjeaktivitet" då det passar alla människor i alla (nästan) åldrar! Eller hur? Okej då... OM jag kommer vinna? Det är klart!! Jag ska krossa dom!!





Har på mig en ny skitsöt, men väldigt stor och "puffig" blus idag. Är inte så lätt
och få rättvisa bilder på den med webcameran, men så fort mitt usb har landat
i min brevlåda så ska jag visa den och mycket annan shopping för er! Kul va?

Ha en fin dag!!
Puss och kram ♥

Träligt

Jag får panik när jag inte har mitt usb-minne tillgängligt. Jag kan bokstavligt talat inte blogga när jag inte har möjlighet att fota och lägga in bilder!! Jag är inte bloggartypen som bara skriver text och tror att någon ska bry sig. Det funkar liksom inte så. Pratade med Jessika senast nu ikväll på telefonen (det är ju hemma hos henne i Mjölby som mitt usb-minne befinner sig) men vi har alltid så mycket annat att prata om så usb-minnet glöms bort. Men tro fan att jag kommer på det varje gång vi lagt på, haha. Nej ni, jag ska slänga iväg ett sms och be henne posta det imorgon så att jag blir hel igen. Och ni också för den delen, just nu är min blogg såååååååååååå tråkig!! Usch, I hate it.


För övrigt ser det här inte ut som jag ju!!

Det går inte så bra för mig att leva ett nyttigt liv


Mohahaha....

Film på tv3

Känner mig lite bättre än jag gjorde sist jag satt här och skrev ett inlägg. Men jag är fortfarande aptrött och alldeles seg i hela kroppen. Hoppas det går över, att jag vaknar upp som en ny människa imorgon! Hatar att känna mig som en zombie.

Aja, hur som helst så har jag inte hängt läpp idag. No way. Jag har passat på att göra lite nytta här hemma, så som att storstäda balkongen. Det behövdes! Jag dammade, dammade, dammade och det blev så snyggt så. Tog även med mig min prins till blomaffären där jag handlade nya blommor som jag ska plantera imorgon. Kommer bli nice!!

Fick ett ryck och bakade en kladdkaka förut, och det gjorde jag rätt i. Fy bubblan vad gott det var! Nu ska jag fortsätta äta nötter, mysa och titta på filmen som går på 3an, tillsammans med världens bästa pojkvän!

Hoppas ni också har en fin fredagskväll men att ni mår lite bättre än vad jag gör ♥

Känner mig inte helt 100

Usch, jag vet inte vad det är med mig idag.. Kände mig ändå rätt pigg och så när jag vaknade i morse, men efter frukosten sa det bara "poff" och det slog till. Jag är alldeles kallsvettig, tung i huvudet och helt jävla dödstrött. Så fort jag rör mig eller reser mig upp så känns det som att jag ska svimma.

 

Ligger i sängen och har gjort det i några timmar nu. Somnade till förut och sov som en stock fram till det plingade på dörren. Det var hyresvärden som kom och undrade om det gick bra för oss att visa lägenheten på onsdag klockan elva. Självklart sa jag! Detta gav mig givetvis en liten energikick. Jag vill bli av med lägenheten NU så att vi kan flytta in i den andra, hihi.

 

Ska fortsätta vila upp mig nu. Om ett litet tag ska jag masa ut till köket och laga ihop någon lätt men energirik lunch. Känns som att jag har 0,0000 energi i kroppen. Hemskt. Vad mer då? Massvis med vatten på det borde väl hjälpa mig på traven. Ja, för tänk om det är vätskebrist jag har........?? Jag som är så dålig på att dricka....

 



Söker du lägenhet?


Innan jag somnar...

... Vill jag bara tala om att jag älskar livet! Jag njuter av varje andetag och ser precis allting som händer, från en positiv vinkel. Jag har lärt mig att allt dåligt för med sig någonting bra, och att allt som händer har sin mening.

Jag har världens bästa familj, pojkvän, vänner, och jag trivs så bra med att jag är jag! Jag har aldrig varit rädd att stå upp för vem jag är eller för vad jag tycker. Jag är en stark person som aldrig tar någon skit. Är det någon som snor energi av mig och aldrig ger någonting tillbaka så har jag inga problem med och rensa bort personen i fråga, ut ur mitt liv. Jag strävar alltid efter att jag själv och de människor som jag älskar, lever lyckligt och är nöjda med livet. Vill jag ändra på någonting så väntar jag inte på att brevbäraren ska komma hem med ett brev på posten där det står hur jag ska göra, utan jag löser allt på min egen hand och på mitt sätt. Självförtroende hörreni, är jäkligt viktigt. Jag vet att det inte är så många som har ett lika starkt som mig, men jag hoppas en dag att ni hittar dit. Det finns inga mer tips än att vara snäll mot dina medmänniskor, tänk först och handla sedan, ha tålamod, stå upp för vem du är, låt ingen ändra dina åsikter och ta ingen skit!!

Förresten så är jag hemma från sommarstugan nu.
Vi hörs imorgon! Kram och godnatt ♥

Underbara sommarstuga

Är det inte så jäkla typiskt, det som hände oss igårkväll precis när vi kom upp till stugan?! Nu ska ni få höra... Om jag börjar såhär: Hur måga veckor har det inte varit smällhett och strålande sol hela dagarna? Svaret på den frågan kan ju vi alla svara på - Många veckor, många dagar. Eller hur? Vad hände då igårkväll när vi hade packat bilen full med mat, kläder och annat smått och gott som vi behöver för några dagar och nätter i sommarstugan? Jo, det blev kolsvart på himlen, temperaturen sjönk hastigt och det blev blåsigt som bara attan. När vi kom fram till vår älskade sommarstuga som ligger så fint på det stora berget, precis vid vattnet, så blåser vi nästan bort och hackar tänder. Ja, för inte hade vi tagit med oss mycket i klädväg, inte när det gäller varma kläder iallafall. Ingen av oss hade ens något som liknade en kofta..

Men whatever, det var ju bara EN kväll. Men visst är det typsikt?! Blev ju några regnstänk också såklart. Men vi var inte bittra för det. Eller..... jo. Lite kanske, haha! Vi hade ju sett fram emot en kväll på berget då vi ser på solnedgången och bara njuter. MEN eftersom att det har varit en toppendag idag full med sol och värme, så tar vi igen det vi missade igårkväll just nu. Vi sitter på berget, solen håller på och går ner, sjön är alldeles spegelblank och vi har det toppen.

Pappa och Simon jobbar för fullt på dagarna, men dom kommer upp till mig och Anne-Elise direkt när dom slutat. Så mysigt! Vi badar, äter gott, dricker gott, solar, skrattar, bryr oss inte om hur vi ser ut, slipper alla grannar, ser på båtar som åker förbi, hör fåglarna kvittra och känner doften av sjö och sommar ♥

Ska fortsätta mysa nu. Ville bara slänga in en liten hälsning till er. Blev en liten lång hälsning nu ser jag, men what a fuck, hehe. Hoppas ni mår bra allihopa! OCH, är ni ute i solen så rekomenderar jag er starkt att smörja in er ordentligt. Jag har nämligen varit slarvig med det idag och gissa vad det har resulterat i? Jag är röd som en tomat i ansiktet. Inte snyggt, haha.

Puss på er!!



Har ju som ni vet inget usb-minne tillgängligt då det befinner sig hos Jessika,
MEN jag gör det bästa av situationen - Fotar med camen, haha.

Mot sommarstugan

Nu drar jag till sommarstugan tillsammans med Simon, pappa och Anne-Elise. Det är alldeles för varmt för att sitta hemma. Jag tackar Gudarna att jag har en sommarstuga att åka till dessa sjukt varma sommardagar! Önskar att ni alla hade en, för det är riktigt riktigt underbart. Ha det fint så hörs vi!!

Glass i stora lass

Kom just hem efter en rolig och mysig dagsutflykt tillsammans med Anne-Elise och lillasyster Isabell. Vi har somsagt varit i Söderköping och Smultronstället. Måste bara säga att jag tycker att Söderköping är en så sjukt fin stad. Den är så mysig och gammeldags överallt. Att gå i deras kvarter känns som och vara utomlands, allt är så annorlunda och "gulligt" på något sätt. Jag upplever att det är som någon speciell atmosfär som sprider sig genom staden och det är en mycket mysig och härlig känsla. När jag blir gammal och rik ska jag ha mitt sommarställe i Söderköping, det har jag bestämt idag!

Det gick suveränt att köra både dit och hem. Dock var det liiiiiiiiiiiite lite liiite FÖR varmt att köra utan AC. Jag ska absolut inte avslöja här hur svettig jag har varit idag, det blir alldeles för privat, haha. På hemvägen stannade vi faktiskt vid Sörsjön och doppade oss. DET var välbehövligt ska ni veta! Tackar för en trevlig dag.



Vi satte oss och åt lite mackor när vi kom fram


Påväg upp för berget för att se utsikten


Det var varmt, så vi tog pauser i skuggan



Utsikten


Det var så vackert! Någon som varit uppe där?


Jag och Anne-Elise


Min goda polkaglass!


Anne-Elise


Isabell och jag med våra glassar


Sisters


Vi tog somsagt ett dopp i Sörsjön påvägen hem


Badbrudar!





Idag har jag övningskört nästan 20 mil. Helt galet kul!!


Mot smultronstället

Har nu slängt upp allt hår i en toffs på huvudet, fyllt på vattenflaskan, tagit på mig så lite kläder som möjligt och börjat tagga inför en lång övningkörningstur till Söderköping och Smultronstället. Lär bli varmt som fan idag också, men jag tror och hoppas att jag överlever. Jo, förresten, jag tar med mig bikinin också ifall att vi hittar någon badplats som vi ska stanna vid. Vem vet liksom! Hehe, ha en fin dag! ♥



Det är inte så jättelätt att ta outfitbilder med webcameran, haha!!

Linnet är från Monki och shortsen från Cubus.

Tänk på det här:





Evening

God kväll kära blogg! Har precis avslutat en "minifilmkväll" tillsammans med Simon. Vi käkade chips och tittade på mindre än en halv film, sedan somnade han. Kul, jävligt kul. Det verkar iallafall ta på krafterna riktigt ordentligt att vara snickare har jag märkt. Han är ju helt slut när han kommer hem och det enda han gör är i stort sätt att äta, jobba, skita, duscha, äta och sova. Stackare! En annan som går hemma och är ledig hela dagarna är ju hur pigg som helst eftersom att jag kan sova hur länge jag vill och inte behöva gå upp 05:15 när klockan ringer...

Lägenhetstittandet gick skitbra förut. Mammsen hängde som smakråd och som grädden på moset fick jag träffa Freja, min fina systerdotter som umgicks med mamma idag. Det var ju riktigt trevligt och mysigt.

Imorgon ska jag till smultronstället tillsammans med pappas fruga! Hon och jag passar på att ta en mysig dagsutflykt såhär när vi båda två är lediga. Givetvis utnyttjar vi situationen då jag ska övningsköra - Inte långt kvar nu tills jag fyller och har mitt körkort i handen! Ser fram emot en mysig dag ♥

P.S. Jag har glömt mitt usb-minne hos Jessika i Mjölby så jag kan inte lägga in några bilder!! OM jag är arg på mig själv!!? Gissa tre gånger!! Alltid jag.


Måndagssysslor

Har passat på att ringa runt på lägenheter nu såhär på måndagen. Har nappat på två stycken som vi ska åka och titta på ikväll. Hoppas det är någonting och ha, då skulle jag bli skitglad! Vad mer då? Jo, jag sitter i soffan och svettas som en gris. Tog cykeln upp till pappa och Anne-Elise (men ingen av dom är hemma) för ett tag sedan då jag behövde låna telefonen och datorn till ett par saker. Passade på att ta den sista Coca colan som stod ISKALL i kylen också. Känner nu såhär i efterhand: Ooooops, hoppas ingen av er hade paxat den ;) Den slank ner jäkligt fort iallafall. Det gör alla kalla drycker en sådan här kokhet dag!! Eller hur?

Nej ni, nu har jag inte tid med det här. Ska ta "svarta faran" (som mamma skulle ha sagt) och börja trampa hemåt igen. Ska duscha av min svettiga kropp och fräscha till mig en aning. Sedan ska jag sätta mig på bussen in till Katrineholm, möta upp Simon och sedan åka och titta på lägenheterna.



Två bilder på en osminkad och glad Jenny, tagna förra veckan.

Helt slut

Jag kom hem igårkväll, trött som ett jävla as, efter en helgalen helg i Mjölby. La mig strax efter klockan 22-tiden, somnade som en stock och vaknade inte förrän 11 imorse. Men det behövde jag!! Om jag säger såhär: Den här helgen har vi inte direkt sovit ihjäl oss. Tvärtom! Vi har inte sovit ett skit, haha. Det har iallafall varit en riktigt rolig helg. Jag har träffat massor med nya människor och det var riktigt härligt att umgås med Jessika en hel helg. De blir ju tyvärr inte så ofta med tanke på avståndet mellan oss. I hate it!!

Hur mår ni annars då allihopa? Jag är som ni förstår lite seg, tung i huvudet, trött och sliten efter helgen. Men annars så är det toppen! Lite varmt kanske? Helt galet! Idag är det 32 grader i skuggan och just nu är det äckligt varmt i lägenheten. Klibbar fast mig vart jag än sitter, haha. Men jag gillar't! Det är ju sommar!!


Somsagt, trött och sliten.. Haha!!

Festförberedelser

Hallå allihopa! Hur står det till? Här i Mjölby har vi det galet kul! Finns så sjukt mycket roligt som jag skulle kunna berätta, men jag ska spara det mesta för oss själva, haha. Är ju så svårt och återberätta allt det roliga som vi gör hela tiden. Var ska man börja liksom? Hur som helst så gick resan hit igår bra. Jag köpte med mig godis, Coca cola och fördrev tiden med att läsa och äta. När jag kom fram blev jag glad som ett litet barn då jag såg Jessika, hihi. Gårdagens kväll då? Ja, den tog ju förfan aldrig slut. Kom i säng halv fem imorse!

Vi spenderade gårdagen tillsammans med en hel drös av Jessikas Mjölbykompisar. Det var riktigt kul och träffa många av dom som hon brukar prata om. Kvällen började med att vi var ett stort gäng brudar som grillade och umgicks. Men efter ett tag kom det även en hel drös med killar och jag vet inte HUR många vi blev här hemma till slut. Men kul var det! Kom somsagt inte i säng förren halv fem imorse och var tvungen att gå upp vid nio igen, så lite halvtrött var man ju. Haha!!

Ikväll blir det fest igen!! Det är Linda, Jessikas storasyster som ska ha 20-årsfest i en lokal som vi har varit och fixat i idag. Det kommer bli awsome!! Är riktigt taggad trots att jag fått alldeles för lite sömn. Har egentligen lite brådis nu då jag ska börja snygga till mig inför kvällens festligheter! Ska ta mig en dusch då jag är lite svettig om kroppen efter festförberedelserna. Det är ju förfasiken tropisk värme i Sverige!!

Bjussar på två videos som är från idag då vi festfixade. Dom får tala för sig själva, för nu måste jag fixa!! Den första videon är ju grym. Den har Jessika själv fixat ihop.


Haha, jag säger: "Säg hejdå nu då"
Jessika får panik: "Nej, nej, nej" HAHAHAHA!!!



Mjölby och Jessikaaaaa, here I come!!

Hör och häpna - Jag fick ner all packning i en och samma väska! (Om man räknar bort påsen som blev full också, haha!!) Är hur som helst skittaggad på att resa några timmar nu för att slutligen hamna i Mjölby där bästa Jessika bor! Jag stannar som sagt hela helgen och jag vet att den här helgen kommer att bli hur grym som helst! Jag är alldeles sprallig, som ett litet barn på julafton eller ett barn i en godisaffär. Känns som att jag har vunnit en miljon kronor. Men det är klart, det är ju typ samma sak eftersom att Jessika är GULD för mig!! Hon är min bästa vän. Kan inte förklara min kärlek till henne med ord och inte just nu, för det har jag inte tid med. Skulle jag försöka skriva ner vad hon betyder för mig så skulle det bli som en hel bok. Detta betyder alltså att om jag skulle börja med det skulle jag missa min buss som ska ta mig till Katrineholm där jag ska hoppa på tåget till Norrköping. I Norrköping sedan ska jag ta tåget till Mjölby. Tur jag har med mig min i-pod, en bra bok och ett glatt humör, annars skulle denna resa bli dryg. Hehe, vi hörs kanske när jag kommer fram. Om inte annat så får ni ha en alldeles toppenbra helg, DET ska jag ha ska ni veta!! ♥



Min mascara är slut så jag ska springa och handla en ny i Katrineholm.
Är därför inte sminkad nu utan det gör jag på tåget.

HEJDÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ!!!

Packlista?

Jag är verkligen världens segaste människa när det gäller att packa. Helst gör jag det 5 minuter innan jag ska åka, bara för att kunna skylla på den korta tiden när jag märker att jag har glömt hälften av allt som skulle med.  Jag vet inte varför jag och "att packa" inte går ihop. Men jag tror att det har och göra med att det är så tråkigt och att jag är rädd och glömma saker! Jag är en hejjare på att ta med för mycket grejer också. För när man väl börjar packa ner så inser man att "Åhå, den kan vara bra och ha! Och den, och den med" och så slänger man ner det och vipps så har man tre stora väskor med sig istället för en. Känner ni igen er?

Idag har jag testat en ny teknik. Jag har skrivit en packlista och varit noggrann med att bara skriva ner det som jag måste ha med mig till denna helg. Tänker mest på mig själv nu, då jag ska resa i flera timmar och då inte orkar bära 5 stora väskor. Jag har bestämt mig för att få ner allt i en väska!! Uj uj, hur ska det här gå....?!


Jag är förvirrad... Vad fan betyder egentligen "Ta bara med måsten!" ????!!!!
Vad är "måsten"???

Good morning

Har ni sovit gott? Det har jag gjort i min nybäddade säng, FÖRUTOM, att en irriterande flugjävel flög omkring och satte sig på mina nakna kroppsdelar hela natten. Försökte drämma till den ett x-antal gånger, men jag missade. Det gick så långt att jag faktiskt gick upp och letade efter flugsmällan, men jag hittade den inte. Flugan lever än, och den är kvar i samma rum. Den verkar trivas där. Men nu är jag pigg och redo för att mörda den!! Hehe, nog om flugsnacket nu..

Det känns jättekonstigt att skriva det här, men det är faktiskt sant och jag är alldeles pirrig och glad i kroppen - Idag åker jag hem till Jessika i Mjölby!!! Jag ska äntligen få träffa min bästa, finaste vän! Det är helt sjukt, vi har inte träffats på en hel månad nu. Det börjar kännas också, saknaden till henne är enorm!! Stannar kvar hela helgen så jag har god tid på mig att pussa och krama på henne och berätta hur mycket jag har saknat henne. Eller, tror ni att jag kommer hinna det? Vi kommer väl bara att ligga och skratta tillsammans hela tiden!! Tror det kommer räcka med att vi ser varandra på stationen där hon ska möta mig, så är vi igång! ♥

Eftersom att vi hade "vintersnack" i förgående blogginlägg så bjussar jag på lite fler bilder från den årstiden. Den här gången är dom på mig och den omtalade bästa vännen, Jessika. Här var vi hemma hos henne och busade i snön somt två små barn. Efter en timme var vi som två dyngsura isbitar med 0,000 känsel i fötterna. Haha!!








Helt sjukt när man tänker tillbaka

Jag har gått runt och varit lite småsur och bitter hela dagen. Vet ni varför? För att det inte har varit strålande sol, 30 grader i skuggan och klarblå himmel så att man kunnat legat vid sjön och haft det bra. Trots att jag imorse bestämde mig för att passa på och fixa och dona med saker här hemma så har jag inte kunnat koncentrera mig då jag stört mig på det molniga vädret. Om ni stannar upp och tänker efter en gång...... Visst blir vi bortskämda och beroende av vädret? Nu när det liksom har varit strålande sol och underbart varma och härliga dagar så är liksom inte en 23 graders molning/halvklar dag någonting och ha. Det är liksom skitväder som om vi vill spola ner det i toaletten.

Det är sjuk, egentligen. Tänk er, för 6 månader sedan skulle vi göra ALLT för att få 23 grader och då skulle det inte spela någon roll om det var strålande sol eller ej. För vad gjorde vi för 6 månader sedan? Levde i ett snökaos och nästan frös ihjäl! Vad var bra väder under denna årstid? Vi blev ju överlyckliga om solen tittade fram under 10 minuter. Och vi blev överlyckliga om det inte var snöstorm och -15 grader utanför dörren när man skulle gå till skolan/jobbet. Eller hur? Tänk vad sjukt allting är. Vi lever på en planet där det ena studen på året är FULLT med snö, is, kyla och allt annat som hör vintern till, och sedan smälter isen bort, snön töar och det blir plusgrader igen.


Jag och Jessika utanför skolan, glada för att snön inte kommit, än..


Men sedan kom den, men jag hade humöret uppe ändå. Här är jag påväg till
bussen på morgonen. Se så mörkt det är ute!!



Jag skrattar då cykeln blivit igensnöad på en natt..


Efter några nätter till såg det ut såhär..


Helt sinnes!! Vad SNÖÖÖ!!


Solen tittade fram och jag blev glad!!


Passade på att ta en promenad när solen väl var framme


Såhär ser nästan alla mörka vinterkvällar ut hos oss


Julafton


Man delar ut paket och äter julmat

Sååå.. Vad har jag kommit fram till nu? Jag ska aldrig mer klaga på halvklart väder på sommaren, utan nästa gång jag tänker tanken ska jag slå på datorn och leta upp alla dessa vinterminnen som finns. Jag avskyr kyla, och vad är egentligen problemet med en mulen dag då det fortfarande är över 20 grader? Hm...

Ändrade planer

Ska möta upp storebrorsan för och gå och äta på Joan's istället för att sitta hemma och plugga. Hihi, det ska bli trevligt. Det var ett tag sedan jag träffade honom nu då han har jobbat, jobbat, jobbat och jobbat. Man har liksom inte sett röken av honom här hemma i Vingåker. Vad ska jag äta då? Jo, en sallad såklart. Deras sallader är klockrena, för och inte tala om deras fetaost ♥ Hade jag haft råd hade jag gått dit varje dag och ätit middag. Deras fläskfilèspätt med klyftpotatis och kallsås är inte heller så dum ska ni veta. Det saftar i munnen bara man tänker på den. Aja, hur som helst så måste jag kila iväg nu. Vi hörs senare allihopa!



Pluggtime!

Nu har jag plockat fram alla körkortsböcker, tagit fram lite tilltugg och ett stort glas citronvatten och "dukat upp" ute på balkongen. Har bestämt mig för att läsa lite teori och fylla i frågor i körhäftet. Igår när jag var på körskolan frågade min körlärare: "Har du gjort läxan som du fick i oktober förra året?" Jag tänkte "Är hon dum eller? Läxa? Va? Jag? Vadå?" Ooooops.. Jag hade visst lagt den bakom mig så fort jag fått den antar jag. Det ska bli ändring på detta!! Jag SKA ha mitt körkort bara någon dag efter att jag fyllt. Det finns inget annat alternativ. Så nu jävlar ska här pluggas!!



-

Dagens humör: Toppen!

Dagens borde: Ta tummen ur röven och börja läsa körkortsteori

Dagens frisyr: Hög knut på huvudet

Dagens klädsel: Trosor och linne, hihi.

Dagens planer: Tvätta sängkläderna och mina nya underkläder. Tänkte också att jag skulle ut på balkongen och läsa lite ur körkortsboken.

Dagens vill-ha: En systemkamera! Snälla, ge mig någon?!

Dagens längtan: Tills imorgon då jag ska till Mjölby och äntligen få träffa min bästa vän!!

Dagens fundering: Hur ska det bli med lägenheterna...?

Dagens beroende: Tuggummi

Dagens låt: "Love the way you lie" med Eminem och Rihanna

 


Underkläder och bikini

Jag fyndade lite underkläder och en bikini på REAN igår när jag var i stan. Jag är personen som gillar söta, romantiska och enkla underkläder. Avskyr massor med detaljer. Enligt min mening ska det bara vara en söt liten rosett eller något annat litet på dom. Har varit ambitiös och fotat allting och tänkte nu bjuda på några bilder av mina söta underkläder. Kommer från H&M och Lindex.



Gult är fräscht på sommaren


Sött va?


Gillar egentligen inte trosorna. Tycker inte om när dom är så tunna på sidorna. Det är ju
som snören. Men jag såg inte att dom såg ut såhär förren jag kom hem. Haha!! Men vad
gör man, dom kostade 30 spänn så jag dör inte. Får se om dom kommer till användning..


Bikinin. Älskar färgen! Och likadant här - Jag gillar de enklaste bikinisarna!

Breakfast

Har nu lyckats tagit mig upp ur sängen (jag låg så otroligt skönt att jag skulle velat ligga där hela dagen men jag insåg att det inte var någon bra idè) och masat mig ut till köket där jag nu sitter och äter frukost. Klunkar oboy' och äter två smörgåsar med ost på. "Vadå, skulle inte hon börja med dieten och allt det där" tänker ni nu. Jo, det ska jag, men inte förren på måndag. Ska iväg till Jessika och vara där hela helgen och då har jag inte lust att dra fram några skitdrinkar och sitta och dricka. Vill liksom komma in i det själv först. Känner även att jag är värd ännu en "fri" vecka. Är ju inte direkt superöverviktig så att det är panik, haha! Vem vet, jag kanske hittar en anledning att vänta en vecka till sen?

Jag har inte fått så positiv respons angående min planering om att "gå ner i vikt".
Min kära familj tycker i stort sätt att jag är helt galen. Mamma är orolig för min mage då jag har haft problem med den sen jag var så sjuk för, vad blir det.... drygt åtta år sedan (?) Simon tycker att jag är perfekt som jag är. Och när ens pojkvän tycker att man är perfekt så vill man ju inte klaga eller ändra på det. Hm, så det är svårt det här...



Mysdag med mammsen

Efter körlektionen imorse gick jag på stan en sväng och efter ett tag kom mamma ner och gjorde mig sällskap. Vi har myst hela dagen hon och jag. Vi har bland annat ätit glass, gått på stan, kollat lägenheter på Internet, haft en mysig pratstund på balkongen och grillat lax! Varken hon eller jag kan äta lax så ofta då våra "inneboende" (dotter och pojkvän;)) avskyr den otroligt goda fisken! Vi passar alltså på när vi ses, att äta detta och vi njuter gott när dessa lyckliga dagar faller på plats.

Nu har vi suttit i över !½ timme och "ätit middag". Tiden går så himla fort när man börjar prata, skratta, småäta och då man njuter av solens strålar som värmer så skönt. För och inte tala om hur mycket vi njuter av varandra, hihi! ♥ Ska nu fortsätta att umgås med mammsen innan det är dags för mig att vandra hem till min bror. Ville bara kika in och säga att jag har världens mysdag med den bästa mamman på jorden!! Vi hörs när jag kommer hem.






Mot körskolan

Dags att rappa på nu. Min övningskörningskompis är alldeles strax här. Vi ska in till Katrineholm och jag ska köra en körlektion. Efter det blir jag kvar i staden och tillbringar dagen tillsammans med mammsen.

Hörs sen!

Ja, tack!

Dessa två par skor skulle gärna få flytta in hos mig!! De översta är från Have2have och dom andra är från Topshop. Läckra va?

 

 

 


Tisdagskväll

Ja, för visst är det tisdag idag? Haha, jag glömmer bort vad det är för veckodag när jag går omkring och är ledig hela tiden. Nå, hur har ni haft det idag allesammans i det lite tråkigare vädret vi har haft? Jag har haft det väldigt lugnt och skönt. Har varit hemma hela dagen och bara slappat. Har passat på att städa här hemma men det har gått lite segt då jag har tagit väldigt många pauser emellan varven, hehe. Sitter iallafall och väntar på att golven ska torka nu och njuter av ajaxdoften som flyger omkring mellan väggarna. Känns ritkigt skönt att allt är rent och fräscht igen!!

Ja ni, jag har verkligen haft en riktigt "slappardag" idag. Klockan är snart 20 på kvällen och jag har fortfarande inte tagit på mig kläder. Har sprungit runt i trosor och ett slappt linne hela dagen och inte varit utanför dörren en enda gång. Enligt min mening är sådana här dagar riktigt sköna att ha ibland. Någon som håller med?


Bild från igårkväll


Jag behöver Er hjälp

Jag har velat haft en systemkamera hur länge som helst nu. Men det har inte blivit av att jag har köpt någon på grund av att jag har varit för snål och för att jag inte har vetat vilken jag ska ha. Det är ju hur svårt som helst och veta vilken som är bra. Det finns ju så enormt mycket olika kameror med så mycket olika funktioner på alla. Dessutom skiljer dom sig så otroligt mycket i pris med varandra. Jag blir jätteförvirrad av allt det här. Men jag känner mig lite klokare efter att ha varit inne på ONOFF igår och fått lite hjälp. Känner ändå att jag behöver betydligt mycket mer hjälp så jag uppskattar alla förslag, tankar, åsikter och tips av er!! Nu har jag nämligen bestämt mig - Jag SKA ha en systemkamera!

Vad ska jag ha min kamera till då? Jo, till och fota med såklart. Men vad? Jag är liksom ingen superfotograf och behöver absolut ingen "värstingkamera" med 8802884756 inställningar som jag inte ens förstår mig på. Jag är inte ute efter att bli någon fotograf men jag vill kunna ta snygga och coola bilder! Är nöjd med min mobilkamera, men jag vill ha någonting bättre som kan framhäva coola färger, detaljer och miljöer på ett helt annat sätt. Jag vill ha en kamera som tar snygga porträttbilder då man kan "skugga/sudda" bort bakgrunden och få en häftig känsla i bilderna helt enkelt. Förstår ni vad jag menar?

Uppskattar som sagt all hjälp jag kan få. Ni är guldvärda allihopa som tipsar och hjälper mig med detta!


Dags att ge järnet!

Nu har jag bestämt mig till 100% och jag ska verkligen gå in för detta och inte ge upp! Jag ska komma igång med träningen och få bort mina "kärlekshantag" som jag varit så duktig och fått! Jag ska alltså tvinga mig ner till gymmet men även gå ut på härliga promenader med min i-pod. Motion är viktigt! Jag blir bara trött och seg i kroppen när jag bara skiter i allt. Det är ju härligt att röra på sig och hålla igång kroppen, jag vet ju det. Men varför gör jag det inte? Jo, för att jag inte finner orken till det. Men nu ska jag jobba på detta och göra allt som står i min makt för att göra det här till en rolig grej och givetvis se ett resultat om ett tag. Strävar givetvis också efter att bli betydligt piggare än vad jag är just nu. Men jag kommer att klara det. När jag bestämmer mig för någonting så kan ingenting stoppa mig!!



För att få bästa resultat med tanke på mitt "utgångsläge" så ska jag även ersätta vissa måltider med naturdiet. Ska dra iväg till ICA sen och handla på mig allt som jag behöver. Men innan det ska jag låsa in mig här hemma och äta för allt som jag är värd. För imorgon drar allvaret igång på riktigt och då finns det ingen återvändo!!!

Tror ni att jag kommer och klara detta?

Mitt klantarsle


Jag vandrade bort till ICA imorse där jag skulle handla lite frukt och annat att ta med i matsäcken till sjön idag. Jag kände mig riktigt duktig som tog mig upp i tid och planerade in allting i minsta detalj. Kände mig även mycket duktig som hann iväg till ICA innan Emma kom upp och hämtade mig. Nå, fram till saken...

Jag gick med min korg inne på ICA och slängde i lite smått och gott. Blev lite mer varor än planerat, men så blir det ju alltid när man är och handlar. Hur som helst, jag gick fram mot kassan och det blev min tur. Jag la upp mina varor och kom på i sista sekund att jag skulle be kassörskan slå in summan på 20 kronor extra då jag ville köpa jordgubbar utanför butiken. Det gick givetvis jättebra att ta det på 20 kronor extra. Jag började vid det här laget tänka "Shit, Emma kanske väntar på mig utanför nu. Detta tog ju lite längre tid än jag planerat eftersom att jag hittade så mycket gott här inne"

Jag slog in min kod, godkände beloppet och väntade på min 20-kronorssedel och kvittot. Blev helt jävla tankspridd. Tog emot pengen och kvittot, tackade för mig och gick ut ur butiken UTAN MINA VAROR!! Hade givetvis ingen tanke på mina varor förren jag kom ut till Lyttersta, alltså sjön. Jag märke det när jag och Emma skulle sätta oss och ta en frukt - "Vart fan är min mat!????" DÅ slog det mig! "Fan, jag tog ju inte med dom från butiken"

Jag glömde alltså att packa ner varorna. Jag glömde ens titta åt det hållet. Jag bara gick. Min mat låg kvar. Det enda jag hade med mig ut var kvittot och 20an. Fan vad dum jag kände mig när sanningen kom fram. Helvete. Tänk om någon såg mig, undra vad dom tänkte. Haha!! Nåååååå, jag känner mig snäll mot ICA Cityhallen iallafall. Ni tjänade på min klantighet för fan, haha. Fyfan vilken människa jag är ibland. Jag kan inte sluta garva åt mig själv...

Hemma från sjön

Med rätt inställning och ett glatt humör så går allting bra. Solen sken upp så fort vi kom till sjön och hela dagen har varit underbar. Jag och Emma har tagit många dopp under dagen och allihopa har varit välbehövda och uppfriskande. Man blir ju som en ugn på 100 grader som nästan sprängs när man är i solen för länge, haha. Har iallafall fått i mig en hel del vatten idag. Brukar ju vara alldeles för dålig på att dricka men idag gjorde jag mitt yttersta för att få i mig så mycket som möjligt. Får se om det hjälper, eller om huvudvärken kommer ikväll iallafall!

Vi har spelat en hel del olika spel idag. Skitkul! Jag älskar att spela spel, det är verkligen ett bra tidsfördriv samtidigt som det är underhållande och spännande. Det är alltid lika kul. Jag är som ett litet barn när det kommer till spel. Men skitsamma, det jag ville komma fram till är att min rygg har blivit jäkligt bränd på grund av detta då jag satt upp med ryggen mot solen under alla dessa timmar vi har spelat. Det ska bli intressant och se om det svider ikväll när jag duschar, haha!!

Förresten, jag ska berätta lite senare om en helsjuk grej som jag har lyckats med idag!! Jag kan inte annat än skratta åt det, men jag känner mig jäkligt korkad och virrig. Mer om det senare! Ska ringa ONOFF först innan de stänger...


Till höger ser ni ett av spelen vi har spelat idag - Fia med knuff.

Hejdå kära vänner, vi hörs sen!


Ingenting stoppar oss

Trots att det är lite mulet idag (iallafall just nu) så trotsar jag och Emma vädret genom att rulla iväg mot badplatsen alldeles strax. Matsäcken är packad och bikinin är på. Det är bara solen som fattas. Men vi tror och hoppas att den kommer när vi är på plats. Annars så får vi sysselsätta oss på annat sätt. Vi har tagit med oss spel, böcker, tidningar och annat som är bra och ha. Det är ju sommar och då kan man inte ligga inne och hoppas på bättre tider, hehe. Såhär ser väderprognosen ut för dagen vilket betyder att solen kommer att titta fram!



Nej ni, nu är det dags att fixa med det sista.
Jag måste packa ner handduk, vattenflaska och pengar. Ska svänga förbi ICA och köpa med en liter jordgubbar. För vad är en sommar utan svenska jordgubbar? Ha nu en fin dag mina kära vänner, det ska definitivt jag ha! Med, eller utan strålande sol? Det vet jag inte... OCH det kvittar!! Hehe, så det så.


I need to sleep

Sådär ja, nu har klockan blivit alldeles för mycket för fröken Söderlund. Är helt matt i kroppen. Behöver verkligen sova nu för att ta igen de förlorade sömntimmarna efter denna natt, hehe. Imorgon ska jag hänga med min söta kusin, Emma. Vi ska åka till sjön och sola och bada!! Har jag sagt förut att jag älskar sommaren?!



Nu somnar jag när-som-helst. Godnatt!

Ja, man slutar aldrig förvånas...



Shit vad konstigt och invecklat.. När man tänker efter så är detta ganska sjukt. Eller, får man säga så?? Jag blev iallafall tagen när jag läste denna artikel på Aftonbladets hemsida. Vad tycker ni om detta??!

Pictures

Här är lite fler bilder från gårdagen som Jennifer varit flitig och snyggat till. Fann dem på hennes blogg och jag tycker dom ser coola ut när dom är ihopsatta! Hoppas det är okej att jag snodde dom förresten, gumman :)




Sunday

Hej hallå min kära blogg. Har precis slagit ner röven i soffan och lyxat till det med morotsstavar, chips och dipp denna söndagskväll. Sitter bredvid min kära pojkvän som inte är så mysig just nu. Han är helt inne i den senaste Harry Potter filmen och lär vara det under hela filmens gång, d.v.s i 2½ timme. Tråkmåns. Jag som hatar Harry Potter filmerna. Dom är så tråkiga, overkliga, invecklade och torra. Fy!! Men å andra sidan har jag det jäkligt lugnt och skönt nu. Jag kan blogga och snoka runt på Internet precis huuuuuur mycket jag vill för ett tag, haha.

Har varit och agerat frisör nu ikväll och insåg då hur jäkla ont i mina axlar jag har. Det måste ha och göra med min grymt dåliga hållning och min otränade rygg.. Ingen bra kombinitation det där. Hur länge kommer jag att stå ut? Usch. Jag måste verkligen ta tag i träningen! Jag önskar att jag hade en personlig tränare som peppade mig varje dag. Men det är ju så jäkla dyrt med sådana så jag känner inte riktigt att det är värt det. Eller så kanske det är det det är? Hm..

Aja, helgen nu då.. Den har varit fylld med olika aktiviteter. Känns som att det inte har varit en lugn stund, hehe. Är därför mycket skönt att bara vara ikväll. Hur som helst så har hela helgen varit toppen! Igår under dagen bestämde jag, Simon, Jennifer och Pontus oss för att åka till Simons sommarstuga och tillbringa hela kvällen och natten där. Vi grillade på kvällen, lyssnade på musik, spelade kort, åt snacks, drack gott, pratade strunt och hade det allmänt trevligt. Har dock inte sovit alls mycket inatt. Vi la oss efter tre-tiden och sedan tog det väl minst en timme för mig att somna. Har dessutom vaknat säkert 10 gånger under nattens gång, haha. Usch!


Bilden är tagen i stugan igårkväll

Härlig helg

Hallå där! Hur står det till? Här är allt toppen. Är dock lite småtrött efter en jättehärlig helg som för det mesta har spenderats ute i solen. Den tar verkligen på krafterna mer än vad man tror. Har väl, om jag ska vara ärlig, varit alldeles för dålig på att dricka vatten också vilket givetvis inte gör den smygande huvudvärken som kommer på kvällarna när man ska sova, bättre. Måste se till och bli bättre på det där! Nog om det. Ville bara kika in och säga hej.

Återkommer senare. Nu måste jag ta hand om min hungriga och trötta pojkvän!! Tacopaj står på schemat. Vi hörs! ♥


Sol och bad

Har tillbringat förmiddagen tillsammans med pojkvännen, Jennifer och Pontus ute i Viala. Vi har solat och badat. Det är varmt idag men inte alls samma väder som igår. Idag är det mer disigt och inte sådär KOKhett som det var igår, men det gör absolut ingenting alls.

Nu är vi hemma i lägenheten igen, jag och Simon. Ska alldeles strax hoppa in i duschen, sedan ska vi åka upp till min kära far och agera chaufförer. Eller ja, Simon kör, iallafall idag. Jag längtar så sjukt mycket tills jag fyller så att jag också kan ta körkort!! Nej, duschen var det ja!






Bilder från idag

Två nya plagg

Tänkte slänga upp några bilder på det som kom i H&M-paketet idag. Så, här har ni!! Imorgon ska jag ta på mig den rosa söta t-shirten tillsammans med ett par shorts, så då får ni se hur den ser ut på också. Vad tycker ni om tunikan? Visst är den fin? Väldigt speciell, men mycket tjejig och somrig ju!




Trevlig kväll!

Nu ska jag och pojkvännen iväg och umgås med Pontus och Jennifer. Det var ett bra tag sen sist så det ska bli riktigt trevligt! Det är ännu oklart vad som står på schemat för kvällen, men det löser sig alltid. En sak som är säker är iallafall att jag har saknat dessa två människor väldigt mycket!!

Har på min en ny tunika från H&M som kom idag på posten.
Ska visa er den och en ny söt t-shirt antingen ikväll eller imorgon. Skitsöta sommarplagg!! Ska behålla dom båda. Ha nu en trevlig fredagskväll allihopa, det ska jag ha!!





Vilken härlig dag!

Jag har haft en så härlig dag idag! Ställde klockan imorse, åkte hem till farmor och klippte henne och sedan skjutsade hon ut mig och Josefin (som vi hämtade upp hemma hos henne) till Viala där vi har legat och myst från klockan 11-16. Jag har haft en riktigt bra dag tillsammans med Josefin ska ni veta. Det har varit kokhett (nästan lite för varmt ibland kändes det som?), solen lyste, inte ett moln på himlen, skön musik har spelats ur våra högtalare, det goda ur matsäcken har ätits, många hemlisar har skvallrats, många goa skratt har delats, några dopp i det blå har blivit av, och ja, allt som hör en perfekt sommardag tillsammans med en perfekt vän till!

Man kan inte annat än älska sommaren och allt som hör den till. Jag tycker nästan att det är charmigt med fågelskit och alla småkryp som det kryllar av sådana här sommardagar, haha! Vet att det låter sjukt, men det har ju ändå sin charm på sitt vis. Eller hur? Man kan heller inget annat än älska Josefin - MIN syssling!! Nu har vi sags hejdå för idag jag och min pärla, men jag hoppas och tror att vi ses redan imorgon igen... ♥


Vi har legat såhär på klipporna hela dagen


ÄlsklingsJosefin





Jag



Dopp i det blå


Underbart!


Josefin njuter gott


I love you, darling


:)



♥♥ Jag är kär i sommaren ♥♥

Kommer att bli en fin dag

Idag är jag uppe relativt tidigt. Jag hängde på låset tills ICA öppnade då jag handlade lite smått och gott till idag. Det blir nämligen en dag på stranden! ♥ Det är klarblå himmel och redan jättevarmt ute. Det kommer att bli en riktigt varm, solig och härlig dag. Klart man då ska passa på att ligga på stranden tillsammans med någon man tycker om. Jag personligen ska hänga med Josefin hela dagen, och det kommer inte bli annat än perfekt.

Ska be iordning lite smörgåsar att ha med idag, sedan packa resten av matsäcken innan farmor kommer och hämtar mig. Jag ska klippa henne såhär på morgonkvisten innan hon kör ut oss till stranden. Bara roliga saker som händer idag, hehe.

Ha nu en underbar dag i solen allihopa.
Ja, för våga inte sitta inne en dag som denna!!





Mysig filmkväll på en torsdag

Jag och Simon firade den goda nyheten som jag pratade om förut, genom att köpa chips och hyra film. Vi har sett "Long weekend" som är en thriller från 2008. Väldigt läskig, nästan rå, film. Men den var ändå bra! Det är kul och bli lite skrämd ibland. Har man dessutom en snygg pojke bredvid sig så är det ju bara mysigt att bli skrämd - Då får man ju krypa upp sådär nära han, och man blir omhändertagen på ett så gulligt sätt. "Var inte rädd nu älskling, jag finns här" Hihi, känner ni igen er? Jag älskar kärlek!!



<Den dagen naturen slår tillbaka vill man inte befinna sig där Peter och Carla just slagit upp sitt tält. De ska tillbringa en weekend tillsammans i det avlägsna paradiset Moondah Beach, en isolerad vildmark som inte tolererar några inkräktare ska det visa sig. Deras brott mot naturens lagar kan bara bestraffas med döden - och plötsligt blir de varse om hundratals ögon som riktas mot dem från mörkret bland träden. Paradiset förvandlas över en natt till ett helvete.>

Någon som har sett den här filmen? I så fall, vad tyckte ni?

EGO

Carolina Gynnins böcker är faktiskt riktigt bra och underhållande! Var riktigt skeptisk innan jag börjat läsa, men så fort jag kom igång ändrande jag mitt tycke. Det är ett intressant och sjukt liv som hon berättar om, och jag tror att för många är dessa böcker väldigt lärorika. Jag är inne på den andra boken, Ego Woman, och har snart läst halva den, och jag kan efter 1½ bok starkt rekomendera dessa för er som tycker om att läsa. Lätt alltså!! Gynning är grym. Jag har visst varit lite för fördomsfull och inte gett henne en ärlig chans.. Jag har helt fattat tycke om henne. Helt klart.


Min egna spa-behandling

Har nu under eftermiddagen passat på att tagit hand om mig själv riktigt ordentligt. Jag satte på lugn, skön musik och utförde en liten egen spa-behandling här hemma. Började med att ta en lång dusch då jag tvättade håret, la i en inpackning, rakade vissa delar på kroppen och använde peeling överallt. Tänkte jag skulle visa er bilder på mina nyrakade ställen.. Skoja bara, haha!!

Efter en lång och skön dusch smorde jag in mig ordentligt, sedan la jag en ansiktsmask. Lät den sitta i 15 minuter och medan den satt, filade jag fötterna, klippte naglarna, tog bort gammalt lack och la på nytt.

Nu känner jag mig som en helt ny människa. Renare och fräschare än jag är nu, kan man inte vara. Är len som en babystjärt precis överallt. Känns underbart. Är genast mycket piggare!! Att ta hand om sig själv såhär gör otroligt mycket.




Det du inte visste om mig

Senaste

Låt du hörde: Kommer inte ihåg vad den heter, tyvärr

Film du såg:
500 days of Summer

Mat du åt:
Äggmackor och multivitaminjuice till frukost

Kram:
Igår

Puss:
Godnattpussen av älsklingen igårkväll innan vi somnade

Känslan:
Glädje!

Resa:
Den romantiska utlandsresan till Grekland - Karpathos med älsklingen i maj

 





Glädje: Då Simon ringde för ca en timme sedan och meddelade en skitrolig nyhet!

Dröm:
Haha, om en korvkille som jag och Ludwig stötte på på midsommarafton

Person du träffade:
Simon

Personen du pratade i telefon med:
Pappa

Personen du fick sms av:
Josefin (äntligen har hon svarat, haha!)


Gången du åt 7-eleven korv: Oh my, I don't rememberd

 

Gången du var utomhus: Yesterday, men ska ut snart!

 

Gången hela din familj åt middag tillsammans: Long, long, time ago

Saken du köpte:
Hm.. Mat! Haha

 

Allmänt

Ska bli skoj: Att träffa min efterlängtade vän inom en snart framtid (!!)

 



Ska inte bli skoj att: Så ut i ett helt år till i skolan

Sparar till:
Hm, vet inte. Systemkamera och resa kanske

Pålägg som gäller:
Ooooooooooost!

Önskar att jag var bättre på:
Att träna, hålla igång kroppen. Man blir ju så mycket piggare då!

 

 

Dagens dryck: Multivitamindryck, faktiskt.

Vad saknar du:
Gamla goa tider

Tre band/artister:
The Sounds, Backyard babies och Crashdiet rockar!!

Vad har du gjort idag:
Ätit frukost, suttit vid datorn, bajsat och pratat i telefonen

Brukar du svära mycket:
Jag? Neee, det kan jag inte tänka mig.

Hur tidigt stiger du upp:
Olika

På helgerna:
Beror på

Vad ska du göra ikväll:
Fira den där roliga nyheten tillsammans med Simon

Hur många timmar sover du per natt:
Ca 8-9

Vem är snyggast i världen:
Jag såklart!

 


Påtal om mig själv så måste jag bara säga att jag saknar mitt fina leende
utan en massa skrot i munnen och mitt knallröda hår!!


Vad är det för veckodag: Hm.. Jag vet inte, HAHA! Torsdag?

Bästa saken som hände mig förra sommaren:
Bästa? Hände ju massor med roligt!!

Favoritplagg i garderoben just nu:
Byxdressar! Har flera olika och jag älskar dom från H&M. Tunt tyg, sköna och så behöver man inte tänka på att matcha ihop en outfit utan det är bara att dra på sig!!

 




Längd: 165 cm, tror jag

Vikt:
Vet inte, men runt 52 kg tror jag

Byter gärna garderob med:
Nej, usch, vad äckligt. Haha! Jag vill ha min egen

Byxa eller kjol:
Nu på sommaren, kjol.

Senast utlästa bok:
Ego Girl av Carolina Gynning

 



Mitt rum kan beskrivas som: Mitt rum

Mig själv med tre ord (just nu):
Trött, ensam, rastlös

Jag ville bli när jag var liten:
Delfinskötare, haha!!


1 juli 2010

Nu är vi inne på en ny månad igen. Denna gång är det hela juli som väntar oss. Idag är det den 1:a, och vad händer och sker en dag som denna?

Jag har skickat flera sms till Josefin som verkar sova. Mitt sista löd: "Vaaaaaaaaknaaaaa!!" men hon verkar sova gott eftersom att hon inte har svarat.. Sömntuta!! Jag vaknade vid tio och fick panik att jag sovit så länge. Fan, herregud, nu när man är ledig så vill man ju utnyttja dagarna istället för att sova bort dom. Hör på det Josefin! Hihi! Nu har jag hur som helst gett upp, hon får sova hur länge hon vill min söta, kära syssling..

Istället för att skicka sms (jag har inte kunnat ringt och väcka henne eftersom att jag är pank på luren idag, annars hade jag ringt, ringt, ringt, ringt, haha) har jag nu börjat göra iordning frukosten. Håller på och steker ägg som för övrigt är skitgott att ha på frukostsmörgåsen. DET ska ni veta allihopa, jag är ett riktigt big fan av ägg! Både kokt och stekt. Det är svingott!! Dags att fortsätta med deta här nu, magen kurrar..