Helt sjukt när man tänker tillbaka

Jag har gått runt och varit lite småsur och bitter hela dagen. Vet ni varför? För att det inte har varit strålande sol, 30 grader i skuggan och klarblå himmel så att man kunnat legat vid sjön och haft det bra. Trots att jag imorse bestämde mig för att passa på och fixa och dona med saker här hemma så har jag inte kunnat koncentrera mig då jag stört mig på det molniga vädret. Om ni stannar upp och tänker efter en gång...... Visst blir vi bortskämda och beroende av vädret? Nu när det liksom har varit strålande sol och underbart varma och härliga dagar så är liksom inte en 23 graders molning/halvklar dag någonting och ha. Det är liksom skitväder som om vi vill spola ner det i toaletten.

Det är sjuk, egentligen. Tänk er, för 6 månader sedan skulle vi göra ALLT för att få 23 grader och då skulle det inte spela någon roll om det var strålande sol eller ej. För vad gjorde vi för 6 månader sedan? Levde i ett snökaos och nästan frös ihjäl! Vad var bra väder under denna årstid? Vi blev ju överlyckliga om solen tittade fram under 10 minuter. Och vi blev överlyckliga om det inte var snöstorm och -15 grader utanför dörren när man skulle gå till skolan/jobbet. Eller hur? Tänk vad sjukt allting är. Vi lever på en planet där det ena studen på året är FULLT med snö, is, kyla och allt annat som hör vintern till, och sedan smälter isen bort, snön töar och det blir plusgrader igen.


Jag och Jessika utanför skolan, glada för att snön inte kommit, än..


Men sedan kom den, men jag hade humöret uppe ändå. Här är jag påväg till
bussen på morgonen. Se så mörkt det är ute!!



Jag skrattar då cykeln blivit igensnöad på en natt..


Efter några nätter till såg det ut såhär..


Helt sinnes!! Vad SNÖÖÖ!!


Solen tittade fram och jag blev glad!!


Passade på att ta en promenad när solen väl var framme


Såhär ser nästan alla mörka vinterkvällar ut hos oss


Julafton


Man delar ut paket och äter julmat

Sååå.. Vad har jag kommit fram till nu? Jag ska aldrig mer klaga på halvklart väder på sommaren, utan nästa gång jag tänker tanken ska jag slå på datorn och leta upp alla dessa vinterminnen som finns. Jag avskyr kyla, och vad är egentligen problemet med en mulen dag då det fortfarande är över 20 grader? Hm...


Kloka ord...

Kram mamma

2010-07-09 // 09:56:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback