Klokt sagt


Djulö beach

Precis hemkommen från sjön. Jag, min fina storasyster, hennes man och underbara dotter har varit på Bjulö Beach idag. Har varit riktigt nice! Solen stekte på riktigt bra och vattnet svalkade minst sagt skönt....... fram till det nu började SPÖREGNA! Ja, det blev verkligen en totalomvänding som kom utan någon som helst förvarning. Det har hur som helst varit en jättemysig dag, och hallå, lite regn är ju bara mysigt. Eller? ;)






Du härliga stad

Min Göteborgsresa var jättemysig, rolig och avkopplande. Egentligen behöver man inte göra så mycket när man åker iväg sådär, utan att bara vara är hur nice som helst. Vi hann dock med väldigt mycket under våra dagar där nere. Bland annat så var vi på Liseberg, shoppde i Nordstan, badade i havet, spelade spel, åt på uteserverigar, drack gott och njöt av att bo på ett fint hotell med världens godaste hotellfrukost. Om jag är nöjd med min minisemester? Ohja!














Sovdags på Scandic

Vilken underbar dag vi haft! Bra väder dessutom. Strålande sol och precis lagom varmt. Vad skönt det är att komma hemifrån för ett tag och bo på hotell såhär. Känns så lyxigt! Jag är helnöjd med min minisemester hittils! Vill avsluta detta korta inlägg med och tala om att jag aldrig växer upp när det gäller vissa saker. Att gå på Liseberg är en av dom. Jag blir verkligen som ett litet barn som springer omkring med världens största leende på läpparna. Och att åka karuseller, ja, det är bland det bästa jag vet!

Godnatt.


S-e-m-e-s-t-e-r

Nu har jag 4 lediga dagar framför mig. Man skulle kunna kalla dessa dagar för min semester denna sommar. Vad ska jag göra då? Jo, åka iväg till Västkusten och Göteborg med familjen. Ska bli så himla kul och mysigt! Vi övernattar två nätter på ett hotell i centrala Göteborg, ska besöka Liseberg, gå på stan, shoppa, äta och dricka gott, bada i havet, äta glass och njuta av sommarvärmen och solen som förhoppningsvis är med på vår resa.

Väskan är packad och jag är nyduschad och klar för sängen.
Har letat fram spikmattan som jag ska lägga mig på innan jag ska sova.
Klockan ringer 05:45 och då är det bara att masa sig upp!


-



Äntligen hemma...

... Efter en lång (men mycket rolig!!) dag på jobbet och en sen middag på stan tillsammans med Li. Ska packa väskan inför en tvådagarsresa och duscha nu, hörs sen!


About my sunday

Alltid ska det vara sådan tjat om söndagsångesten. Jag minns knappt sist jag hade det. (Inte undra på iofs, tiden går så jäkla snabbt och jag har altid saker för mig! Har ju t.ex. hållt på med det här inägget sen igår!) Tycker iallafall inte riktigt man får ut någonting av det, ha ångest alltså, och vad jag vet så kan man ha lika kul en söndag som en tisdag! Det bevisar iallafall mina vänner och min familj gång på gång.

Jag och Hanna planerade ju att gå en promenad vid 13-tiden i söndags. Minns ni att jag skrev det? Hur som helst, jag tog på mig mina träningskläder och skor och värmde upp framför spegeln medan jag inväntade skönheten från Jungfrugatan. Lagom när jag fyllt på med vatten och slängt på mig solglajjora så kommer hon. Vet ni vad det första hon säger är? "Jenny, ska vi verkligen gå promenad? Ska vi inte åka till sjön och lägga oss istället". Ni kan ju bara gissa vad jag svarade. Vi hamnade till slut i Beckershov där vi trotsade vädret men misslyckades. Det var mulet och blåsigt och vi frös. Efter ett tag åkte vi till golfbanan där Andreas och Stoffe höll hus. Vill ni ha ett mattips därifrån? Golfburgare! ASGOTT!

På kvällen kom Ludwig hem till mig. Vi hade myskväll med film, chips, cola och godis. Natten spenderades med två killar, en på vardera sida om mig. Skönt med lite omväxling, haha!




Tillbaka på jobbet..

.. Efter en mysig lunch tillsammans med världens bästa pappa och Anne-Elise. Kinabuffèn i Vingåker är ingen skit. Guuuuud så gott det var!


24:e juli 2011

Hallå där! Söndag igen och en mycket trött Jenny sitter här och skriver, snart redo att möta upp Hanna för en powerwalk. Jag har sovit ca 4 timmar inatt så det känns nästan som att jag drack vin igår också, men så är ju inte fallet. Jag och min 2literscola var varandra trogna hela kvällen.

Sitter i soffan och smälter min frukost innan det är dags att röra på fläsket. Minns inte sist jag var ute och gick eller motionerade så det är absolut inte en dag försent med att försöka komma igång med det. Börjar ju tyvärr redan känna av smärta i benen och då har jag bara jobbat heltid i drygt en månad. Inte okej.

Lördagsmys med mig själv

Ligger i soffan och har gjort hela kvällen. Har inte rest mig i onödan iallafall om man så säger. Det mest effektiva jag gjort de senaste timmarna är att äta popcorn och dricka ur min colaflaska. Det är riktigt skönt med sådana här kvällar ibland, speciellt när man känner sig sådär dagen-efter-sliten, hehe. Det dröjer nog inte länge innan jag somnar heller. Tror ni jag hinner förflytta mig till sängen eller väcks jag här i soffan inatt av pussar i pannan när Micke kommer? Det är frågan det...



Gårdagens skönaste/fulaste(?) bild

Jag kan inte göra annat än SKRATTA och undra vad fan som hände!! Vi hade somsagt riktigt jäkla roligt igårkväll! Det syns va? Puss på dig Hanna, och tack Andreas att du fångade denna underbara spastund på bild!


Vill inte tro det är sant...

 



Blir alldeles gråtfärdig när jag ser och hör om vad som hänt i Norge och Oslo.
Världen är så ond och det verkar aldrig ta slut. Jag lider verkligen med de som drabbats. Det är så orättvist och ja, livet kan vända väldigt snabbt. Det är ju bevisat, än en gång. Jag tänder ett ljus, skänker en tanke och ger hopp till alla de människor som kämpar för sitt liv, som är så otroligt rädda för den onda människa som orsakat detta drama. Må Gud vara med er ♥

Utvärdering av fredagen den 22a

Nu har jag tid och lust att dela med mig av lite mer detaljer från gårdagen som var hur rolig som helst. Var ska jag börja? Och hur mycket vågar jag att berätta? Att alla vi som var hemma hos Micke är ett riktigt skönt gäng människor gjorde ju iallafall inte saken sämre. Tvärtom. Jag skrattade tills det krampade i magen, och mycket är Hannas förtjänst. Vilken klippa!

Besöket på Harrys var helt okej, men det klådde definitivt inte förpartyt. Dessutom stukade Hanna foten i sina klackar så hon blev hemskjutsad på cykeln av sin man en halvtimme efter vi kom dit. Det betyder att jag blev kvar hos den där Harry med en jäkla massa killar som jag dansade med tills svetten rann och det var stängningsdags.

Tackar alla vänner för en grym kväll!















Ren fakta!

Vilken kväll igår! Vinet var förjävla gott, Micke gick runt med läppstift kring munnen mest hela kvällen, Charlie posade ordentligt framför min kamera, Simon och Robin erkände sina mindre treviga hårvanor, jag och Hanna låste in oss på toaletten, jag snusade, tappade det stora fina vinglaset i golvet, hälsade på i grannlägenheten, hälsade på Harry, Hanna stukade foten på dansgolvet och var tvungen att gå hem, jag dansade tills svetten rann med killarna och natten avslutades med att jag somnade SENT!

Hängde ni med?
Äh, jag tar om det igen om ett tag.

Familjen är bäst!

Ikväll efter jobbet åkte jag ut till pappa. Har alltså ännu en mysig familjekväll med middag och trevligheter. Det är något som jag värderar mycket högt och som jag har gjort sedan jag bott hemifrån sen ett par år tillbaka. Till er som inte flyttat hemifrån än kan jag bara säga - Vänta tills den dag så kommer ni förstå vad jag menar. Familjen blir så mycket viktigare än någonsin. Det är liksom då man inser vad man lämnat, flyttat ifrån. Ni som känner mig, eller följt mig och min blogg, vet att jag är väldigt nära alla mina familjemedlemmar och att jag träffar dom så ofta jag kan.

Nu senare ikväll kom Mr M hit och fortsatte myskvällen med oss här i Spånga. Då blev det efterrätt och massa prat och mys! Nu ligger vi och myser med katterna i soffan innan vi ska bädda ner oss och sova. För vissa av oss vankas det ju nämligen jobb imorgon och jag är en av dom.








Prislista och visitkort




Vad tycks?


Oil Miracle

Vill passa på att tipsa er om en grym produkt som är nylanserad från Schwarzkopf. Det är en olja som på riktigt ger en strålande glans och viktlös känsla. Produkten skyddar mot frissigt hår och ger ett glansigt resultat när du applicerar det i blött hår och låter det torka.

Det här var ett måste för mig varje dag när jag hade mitt långa hår. Jag blev alldeles kär i den redan första gången! Jag var skeptiskt när min försäljare visade mig den här, för jag brukar inte gilla alla dessa oljor bara för att de tynger ner och gör så att håret ser flottigt ut, men när jag svalde stoltheten och gav den en chans så blev jag helt såld! Så alla ni med långt hår, se hit! Ni kommer inte att ångra er! För ni kommer väl ihåg, fint hår kan man inte trolla fram. Det gäller att ta hand om det!



21 juli 2011

Middagen hemma hos mamma igårkväll var jättemysig. När jag klev innanför dörren och hon såg mig började hon gråta, hihi. Så gulligt! Hon blev nog så snopen av att se mitt hår samtidigt som hon tyckte att jag var fin. Lilla mamma! Snacka om att ha mycket känslor! Så fint.

Maten var jättegod (som alltid hemma hos mamma!) och jag fortsatte att äta fastän jag var mätt vilket resulterade i ballongmage och magont när jag skulle försöka sova sen, hehe. Mamma, jag och M satt och myste i flera timmar vid matbordet och pratade om allting mellan himmel och jord och drack ett par glas vin. En och annan skrattattack fick vi också uppleva, men det är ju precis som det ska vara.

Knäppte några bilder med webcamen innan vi gick hemifrån igårkväll. Check it out!




En ledig dag

Idag har jag varit ledig hela dagen. I och med att jag precis börjat jobba med mitt frisörföretag och vill ha så mycket som möjligt och göra så har jag inte möjlighet (eller lust!) att ta ut någon semester i sommar. Däremot försöker jag ta ledigt en dag såhär ibland då jag kan slappa och ta det lugnt med vänner och familj. Det är precis vad jag har gjort idag. Vaknade upp med trevligt sällskap, tog på mig bikinin och slappkläder och åkte ut till sommarstugan där min underbara familj höll hus. Dock att vädret varit uselt så har vi haft trevligt. Jag ville egentligen sola och bada såklart men det gick inte, istället spelade vi spel och myste. Inte helt fel det heller! Nu är jag hemma igen. Om en timme vankas det middag hemma hos mamma och det kommer bli kalas. Känns som det var en evighet sedan jag träffade henne. Jobbar inte jag, så jobbar hon, och tvärtom.




Mitt nya jag!

I DID IT!! Jag har numera "septemberfrilla". Heeeeelt galet! Jag har inte förstått det själv än! Bestämde mig kl 20-20:30 ikväll efter att Hanna hjälpt mig att plocka ur löshåret, då slängde vi oss i bilen och åkte till hennes salong och nu är jag hemma igen och ser ut som en helt ny människa! Känns ashäftigt! Mer än så får jag inte ur mig just nu utan bilderna tagna idag/ikväll får fylla ut här tills vidare:




Jag och mitt långa hår..


Hög nummer ett - Löshåret borttaget


Såhär långt var mitt egna


Sedan satte vi igång


Havvägs...


Hög nummer två - Frillan är nu klar


Tackar Hanna som ni ser i spegeln (ser ni förresten mitt nya jag där borta?
och håret på golvet!!! haha)


Och här är jag nu. Ovan och glad!


Vågar jag?

Jag har sedan en tid tillbaka velat göra en helförändring med mitt hår MEN jag har inte hittat det där rätta tillfället. Nu såhär efter studenten, då jag jobbar som frisör och egen företagare så känner jag mig mer än redo - Nu är det alltså dags! Något ska hända. Frågan är ju bara, vågar jag från detta:



Till detta (fast med min mörka hårfärg):


Ska jag, eller ska jag inte?
Vad sägs?


En hängig Jenny

Hello friends! Hur mår ni? Jag är hängig och på g att bli sjuk tror jag... Har inte sovit alls mycket inatt och huvudet är tungt och ömt. Dessutom går jag runt och kallsvettas och ser blek ut. Jag har verkligen inte tid (eller lust!) att bli sjuk nu! Jag vill kunna jobba på som vanligt utan någon feber som drar ner stämningen. Någon som vet något supereffektivt sätt att ordna upp detta? Hojta till!

Ni kan ju bara gissa vad jag ska göra nu.. Ja precis, bulla ner mig i soffan och knapra alvedon. Det här går ju inte! Jag ska bli mig sjäv igen, här och nu. Tydigen så går det någon jobbig jäkla förkylning nu som tydligen är svår att bli av med. Suck.

Förresten, jag kan berätta en rolig sak! Pappa har varit här en stund ikväll och hjälpt mig med lite hyllor och en spegel. Mitt underbara VITA hem börjar komma i fas och shit så mysigt jag har det! Jag trivs verkligen jättebra här hemma. Det är sådär harmoniskt och kärleksfullt, precis som jag vill ha det. Nu är det bara lite småsaker kvar, sedan är jag nöjd. 

Bjuder på en midsommarbild innan jag går och släger mig i soffan! Hejrå!

 



FrisörJenny - Bästa klippet, mitt egna frisörföretag

Till er som inte vet det så kan jag dela med mig av att jag efter studenten direkt började jobba som frisör då jag öppnat eget företag. Jag jobbar alltså heltid som egen företagare i mitt egna rum som jag hyr av Ellenor som har Ellenors hårvård i Vingåker. Jag trivs som fisken i vattnet med allt som hör mitt jobb till och jag kan inte tänka mig att jobba med någonting annat. Jag älskar nya utmaningar här i livet så att öppna eget har jag aldrig tvekat på. Det har varit mycket jobb, oro i kroppen, känsor, tankar, pirr i magen och sömnlösa nätter, men nu står jag här och det rullar på som det ska. Det är en häftig känsla ska jag säga er! Ashäftig!

Kan tänka mig att det finns en del frågor kring det här och jag ber er, ställ dom. Jag ska svara på allt ni vill veta vad det gäller att öppna eget, frisöryrket, salongen, produkterna... You name it!

Tänkte jag skulle fota i salongen imorgon, ladda upp dom här och berätta mer. Den här bloggen kommer ju numera bli som min lilla frisörblogg eftersom att det är det jag arbetar med och som jag vill dela med mig av. Fram tills dess bjuder jag på några bilder från tidningen. Katrineholmskuriren kom ner till salongen och intervjuade mig en vecka efter att jag slutat skolan. Jag var alltså med och prydde Vingåkerssidan en dag.






Lördagskväll på Jungfrugatan

Och så blev det söndag igen... Var tog den här helgen vägen egentligen? Den bara sprang iväg! Nu för tiden har jag dock aldrig söndagsångest. Vet ni varför? Nu när skolan är över så ÄLSKAR jag måndagar! Jag avgudar mitt jobb! Jag mår som bäst när jag är på salongen och jobbar med olika kunder. Jag tycker det är så kul och skapa och vara kreativ, för och inte tala om hur mycket jag tycker om att träffa nya människor. Yngre som äldre. Det är underbart!

Har hur som helst haft en trevlig helg. Fredagen spenderades i soffan tillsammans med mysigt sällskap då jag var så trött att jag inte ens orkade se klart filmen vi hyrt, hehe. Igår så halvsov jag halva dagen innan jag mötte upp Hanna och utredde lite ärenden på stan. Det hela slutade med att jag spontanköpte en ny kamera. Passar utmärkt nu när jag ska börja blogga igen! Kvällen spenderades hemma hos Hanna och Andreas med ett skönt gäng och lite vuxendricka. Somnade sent som fan inatt och det känns idag kan jag lova. För att vara lite tydlig så kan jag säga att det känns som att jag har en vattenballong i mitt huvud. Inte nice. Men, det är smällar man får ta!


Fina Hanna


Jag och Hanna


Något gick snett.....


Andreas, Hanna och jag


Maria


Kin och Stoffe


Ölen var tydligen inte god...??


Och Simon ville inte vara med på bild...

Vi avslutar här! :) Tack för en trevlig kväll iallafal!


STUDENTEN 2011

Idag var det den 16:e juli och det betyder att det nu är över en månad sedan jag tog studenten. Jag kan inte med ord beskriva vilken UNDERBAR student jag hade! Allt blev perfekt, precis som jag drömt om och den 16:e juni 2011 är helt klart en av dom absout bästa dagarna i mitt liv. Jag kommer aldrig att glömma den. Aldrig i hela mitt liv!

Jag minns hur otroligt stressad och nervös jag var kvällen innan. Jag planerade med mina nära och kära, testade min klänning 215486643 gånger, övade på studentsången, packade väskan och allt det där... Jag var så nervös att jag näst intill tappade minnet. Jag glömde saker, sa om samma sak om och om igen, grät och skrattade på samma gång och  mådde illa. Det var så mycket känslor och förväntan i mig! Jag kunde inte somna när jag väl kom i säng och det hela slutade med att jag sov ca 2 timmar innan det var dags att gå upp och göra sig iordning...

Efter champangefrukosten masherade vi alla studenter ner till Rentrömmen där avslutningen hölls. Där delades de ut stependium, tal höls, uppträdanden gjordes och allt var i sin ordning. Efter avslutningen masherade vi tillbaka till skolan genom stan och shit så mäktigt det var! Folk gick ut ur affärerna bara för och kolla på oss och det var en sån sjukt härlig känsla att gå runt och blåsa i visselpiporna och skrika av lycka medan alla glatt tittade på.

Tiden innan utspringet kändes som en evighet. Vi alla (och minst sagt jag själv) var så ivvriga och taggade! Har aldrig känt ett sådant pirr i min mage som jag gjorde när det väl var dags. Vi stod och sjöng och blåste i våra pipor så vi överröstade rektorn som försökte hålla tal framför de hundratals nära och kära som var på plats. Vi frisörtreor har aldrig varit så tighta som i denna stund. Eller så glada.

Att springa ut var helt jävla amazing! Har aldrig någonsin känt en friare och/eller härligare känsla förut. Var helt galet! Vill bara göra om det igen, igen, igen och igen. Blev så himla glad av att se min familj och mina vänner stå där och ta emot mig med öppna armar och glädjetårar i ögonen. Det värmde så mycket i hjärtat! Och sen flaket då, uj uj uj uj uj så kul det var!!! Vi åkte i nästan 2 timmar och ni kan ju bara TÄNKA er vilket drag det var! Min studentmottagning hemma hos pappa och Anne-Elise i Spånga blev hur lyckad som helst! Jag kunde inte få det bättre på något sätt. Hela familjen var samlad och firade mig och min stora dag vilket betyder oerhört mycket! Sen vill jag äve tillägga att jag ÄLSKAR Ludwig och Linnea som var med och uppvaktade mig från början till slut. För ja, utan dom hade inte kvällen och natten blivit sådär galet jäkla kul, bra, roligt och oförglömligt! Tack tack tack tack tack! ♥

Bjuder på några av alla hundratas bilder från den här underbara dagen som jag sent kommer att glömma. Dagen som har varit den bäst i mitt liv, hittils! Jag får glädjetårar i ögonen bara av att se det här... ÅÅååååh!!!


























Man slutar aldrig att förvånas

Sitter här med världens kramp i käken då hakan nästan nuddar golvet. Det på grund av att jag är så jävla förvånad och tagen. Jag kan inte sluta gapa och se ut som ett vilset frågetecken. Ställer mig frågan, om och om igen, vad fan det är för fel på folk men utan något vettigt svar. Var är världen påväg? Hur långt kan en människa gå?!

När kommer den dag, då alla människor väljer att växa upp och bete sig som en mogen man eller kvinna? När kommer den dag då människor börjar tänka först och handla sen? När kommer den dag så människor slutar vara så jävla egoistiska? När kommer den dag då människor är snälla mot varandra och tar hand om dom man håller kärt? När kommer den dag då vänner tar hand om sina vänner? När kommer den dag då människor inser hur viktigt det är att visa tacksamhet och kärlek jäntemot varandra? När kommer den dag då människor slutar upp med alla dessa jävla lögner? När kommer den dag då alla människor lever med ett normalt samvete? När kommer den dag då människor slutar såra varadra? När kommer den dag då människor faktiskt får ont av att såra andra? När kommer den dag då människor ställer upp på varandra til 100? När kommer den dag då människor slutar upp med att göra saker för egen vinnings skull? När kommer den dag då världen är god?

Man slutar aldrig att förvånas alltså.
Gång på gång väljer människor att göra sjuka och egoistiska drag som sårar andra människor. Gång på gång väljer människor att medvetet göra det förbjudna. Varför? Vad är problemet?

Är det bara jag som ständigt drömmer om en värld utan krig, utan tårar, ensamhet, olyckor och brustna hjärtan? Det känns så. Det räcker med att kliva utanför dörren så ser man hur människor hela tiden trampar på varandra och medvetet försöker såra för att på något sätt vinna på det själv(?) Varför? VARFÖR? Varför?

Det senaste dyget har 5 personer, mycket nära vänner, ringt och storgråtit i telefonen till mig. Gissa varför! De är sårade och jätteledsna över andra människors handligar och deras utanförskapskänsla och ensamhet. De vet att jag finns där, de öppnar sig, berättar och förklarar och jag sitter som ett fån och tror knappt det är sant. Då är även jag, som är en mycket stark och medveten tjej, sjukt jävla liten på jorden. Hur mycket jag än vill, så kan jag inte slå vett i alla de människor som faktiskt dock skulle behöva det. Det går inte. Jag kan inte styra hela världen. JAG KAN INTE få vår jord God med hjälp av mig själv och mitt jävlarenamma. Vi måste va fler! Vi måste hjälpas åt! Jag drömmer om den dag då alla faktiskt gör det. Men det är långt kvar! Idag är människor så jävla dumma och egoistiska, medvetet. Det skrämmer mig...... och jag vill knappt tro att det är sant!

Snälla. Tänk dig för!


This is love




En fredag på jobbet

Halloj! Hur står det till? Med mig är det finfint. Sitter på jobbet och väntar på min nästa kund som kommer när som helst. Samtidigt som jag sitter här i fotöljen och inväntar den kvinna som alldeles strax kommer så lutar jag mig tillbaka och njuter över att jag har det underbara jobb jag har. Jag kan inte med ord beskriva hur lycklig jag är som frisör och hur mycket jag trivs här nere på salongen! Allt är vitt och rosa, precis som jag vill ha det. Alla som varit här säger det att "ja, det är verkligen en Jennysalong iallafall" Hihi!  

Idag är det fredag minsann och jag är ledig imorgon. Detta betyder att jag och min älskade vän Ludwiq ska göra det vi är bäst på - Festa och ha kul! Vi ska börja hemma hos mig sedan får vi se var vindarna bär oss. Det kommer hur som helst att bli galet, snurrigt, kul och en aning spårat, det är jag inte orolig över. Men det är ju precis som det ska va! Det gäller att passa på medan man kan skylla på att man är ung och vild. Eller hur?


En bild från studenten på mig och världens bästa vän! I love him!


Jag tror jag är tillbaka, på riktigt.



Hej min kära dagbok och hallå till er alla som läser!

Jeeeesus vad länge sen det här var! Jag minns knappt hur man bloggar längre.... och då är jag en gammal bloggnörd vill jag tillägga. Shit alltså. Vad ska man skriva nu då??

Först och främst vill jag bara tacka och berömma er alla som kommit fram till mig in real life och gett mig en klapp på axeln och bett mig börja skriva "min braiga" blogg igen. Tycker det är så grymt kul att människor som jag knappt känner visar sådan uppskattning på ett sådant sätt. Ni är grymma, allihopa!! Tack tack tack.

Ja ni, det finns ju faktiskt en anledning till att jag haft min bloggpaus. Eller tja, EN är väl fisljummet och säga, det finns faktiskt fler. Hur som haver så är jag tillbaka och nu ska jag plocka fram skrivbenten inom mig och sätta igång på riktigt. Känner att en ny design och lite uppiggande färger vore susen så jag ska höra med min vackra syssling om hon har lust att ändra och pilla lite på min bloggdesign. Vad tror ni?

Mer då? Att mitt liv har förändrats sjukt mycket sen i slutet på februari månad är ingen hemlighet. Jag och min livskamrat bestämde oss för att gå skilda vägar, jag flyttade hem igen, jag har träffat massor med nya människor, gjort nya saker, varit på nya platser, öppnat mitt egna frisörföretag, flyttat till en egen lägenhet, tagit studenten och börjat jobba som frisör på heltid. Och här står jag idag, och har tagit mig igenom allt fastän det vissa gånger har känts hopplöst. Livet har ändrat riktning helt och hållet men jag är lika stadig med båda fötterna på jorden så som jag alltid har varit. Det kan inget, eller ingen ändra på! Aldrig.




Avslutar med två midsommarbilder på mig och min underbara syssling och vän ♥