Låt söndagsmyset börja

Nu har jag njutit till 100% av min ensamtid. Lyssnat på min "myspysmusik-lista" på Spotify, pysslat och druckit te. Ser fram emot att Micke kommer hem så vi kan mysa ner oss i soffan och äta soppa och se på tv/film.

Jag gillar söndagskvällar!


Pysselstund

Hemma igen efter en god raggmunkslunch och kortspel hemma hos svärföräldrarna. Jättegott! Och mysigt! Nu är Micke är iväg och spelar innebandy med jobbarkompisarna så jag passar på att pyssla lite ♥


Sunday

Ligger i vår nybäddade säng och kan inte sluta titta på min vackra pojkvän som fortfarande sover sött. Det är helt sjukt vad jag älskar honom!! Vi har tillsammans insett att va fan, vi ska alltid vara med varandra! Ingenting kommer någonsin att komma emellan det om jag känner oss rätt.

Sen så är det helt sjukt vad som är på g. Halva inne liksom :)

Längtar tills klockan blir 13:00. Då är det raggmunk och fläsk hos svärföräldrarna. Mhhhmmm. Kan liksom inte bli bättre!!

Nu ska jag väcka baby genom att pussa på honom ordentligt. Herrååå


Lördagsnatt

Kvällen med familjen hemma hos syrran igårkväll var verkligen toppen! Mat, vin, spel och en hel del skatt. Precis som vi ville ha det. Mindre skönt var det dock att promenera hem mitt i natten, jeeeeeesus så kallt det är ute nu alltså!!

Idag har jag myst med min sambo. Vi unnade oss en sovmorgon följt av långfrukost vid tv:n. Blev sedan en sväng på stan där vi shoppade lite, tog en fika och bara va. Hem, laga mat och sedan blev jag själv. Micke for iväg till brorsan för fotboll och öl. Jag passade på att pyssla och knapra Ipren jag.

Dags att sussa.
PUSS


Lasagnelördag :)


Förberedelser...

Håller på och kokar ihop en kräftstjärtssoppa som vi ska ha med till syrran ikväll. Är ganska säker på att jag har lagat iordning på tok för mycket, men hellre det än för lite. Hatar känslan "undra om det här verkligen räcker till alla?!" så därför är det alltid bättre att ta i lite. Får även hoppas att de gillar den. Jag och Majki är helt galna i den i alla fall, så om inte annat så får vi äta ;)


Lovely friday

Välkommen du underbara helg! Jag blev väckt av telefonen innan klockan ringde och jag sov hårt och skönt. Men vad gör det? Det är ju fredag och då är man glad i alla fall.

Ser fram emot en härlig helg. Ikväll ska vi hem till syrran på middag, vin, sällskapsspel och annat skoj. Men först - Ärenden hemma, sen jobb!


Torsdagskväll

Avnjuter en iskall burkcola medan jag väntar på att min älskling är redo att titta en avsnitt One tree Hill med mig. Han är som ett barn på julafton här hemma idag tack vare att han blev ägare av ett FIFA13 idag... Ja, vissa saker blir man tydligen aldrig för vuxen för ;) Han (eller ska jag säga dem?!;)) var på så bra humör att maten var klar när jag kom hem från jobbet, haha! Denna syn är inte alls vanlig att åskåda ;)



På salongen


Korvstroganoff och pasta

Slänger i mig lite lunch. Måste när som helst åka till jobbet. Jobbar till 19:15 ikväll och måste därför skynda mig hem om jag inte vill missa hela finalen av Halv åtta hos mig. Vilka problem va?! ;) Herrååååå


Made by me

Ni som känner mig vet att jag har ett stort intresse av att pyssla. Det ger mig så mycket lugn och harmoni att sitta ner med musik och låta fantasin flöda. Har fått ihop en riktigt fin samling även på salongen, där jag säljer mina saker. Allt ifrån askar, skyltar, hjärtan till nyckelskåp. Bjuder på ett smakprov på det sistnämnda:


In bed

Ligger i sängen och vaknar till liv i lagom takt. Fick en skön sovmorgon innan jobbet idag. Guldvärt! Redan torsdag?! Crazy!

Igår var det en bra dag. Mötte upp min fina Malin vid 10-tiden för en mysig frukost på Sulle. I nästan två timmar satt vi och pratade och fikade innan hon var tvungen att åka till jobbet.

Under dagen ringde jag viktiga samtal och utredde då flera viktiga ärenden. Känns så himla bra! Nya tag nu bara.

När Micke kom hem från jobbet åkte vi till pappa i Vingåker och lagade mat och hade tv-kväll. Han är ensam i en vecka framöver så vi kände för och ge honom lite sällskap. Fina pappa!!

Magen kurrar! Dags för frulle! Mhhmmmm


Glädjen är total! Vänskap är bland det finaste som finns, det bevisar bland annat Malin gång på gång. Tycker verkligen om henne!!!


......


Måndag

Idag: Sovmorgon, jobb, storhandling mes hjärtat, fika hos svärföräldrarna, tvkväll (halv åtta hos mig, x factor och ensam mamma söker) och en himla massa myspys ❤

Nu är det läggdags. Tills imorgon så hoppas hoppas hoppas hoppas jag!!!!!!!! ❤❤❤❤❤❤


:)

Helgen är slut och det är snart dags att sova. Hade en alldeles underbar dag tillsammans med systerdöttrarna igår. Framåt kvällen blev det en spontan utgång tillsammans med Micke och mina bröder. Kul!

Idag har det varit lugnt. Åkte upp och firade storasyster och hennes man som redan har fyllt. Åt gott hembakat fika och hade det trevligt. Och så fick jag pussa på mina älsklingar idag igen! Jag är helnöjd.

Efter söndagsmys med min livskamrat så är det nu dags för de sista godnattpussarna innan lampan släcks. Måndag imorgon igen.....


.


Godnatt

Piggnade till då min älskling kom hem och tog hand om mig förut. Åkte ner på stan och hann med nödvändiga ärenden precis innan stängning. Köpte med oss thaimat hem och njöt i soffan framför One tree Hill. Vid 21-snåret knöt vi på oss bowlingskorna tillsammans med Hanna och Andreas och körde järnet i en timme. Det var otroligt nära att vi slog killarna men tyvärr... :)

Imorgon ska jag vara barnvakt hela dagen. Micke ska på golfavslutning så jag och tjejerna får klara oss själva.

Dags för skönhetssömn.
PUSS


Nått på gång???

Blev helt plötsligt jättetrött och frusen. La av med mitt pyssel och bäddade genast ner mig i sängen. Nått på gång tro eller vad är det som händer??????


Oh no!!!!!


Torsdag

Jag står fast vid att dagarna bara springer iväg och att jag knappt hinner med. Det är redan fredag imorgon vilket betyder att arbetsveckan är över. Crazy!!

Igårkväll efter jobbet träffades vi hemma hos farmor och farfar på kalas. Farfar min fyller nämligen 65 år i år. Det firades med smörgåstårta och fika. Åt så mycket att jag nästan sprack! Grattis på din dag (som är idag då alltså) finaste farfar.

Ikväll när jag slutade jobbet åkte jag raka vägen hem för och mysa med min skatt. Slängde mig i soffan så fort jag kunde och där har vi tillbringat kvällen med mat, massa tv-program, tända ljus och snacks. Love it!

Nu ska jag stänga ner här och göra som min andra hälft - Somna för natten och drömma sött.

Puss och kram


Onsdag

Vaknade innan klockan ringde, pigg och utvilad. Man undrar, vad hände? Blev ju sent i säng igår då lägenheten var full med killar och fotboll. Dessutom så tog det ett bra tag innan jag somnade. Kände väl på mig att solen skulle skina idag kanske :) Underbart är det allt!

Äter i skrivandets stund frukost. Har bara sminket kvar sen drar jag till jobbet. Ha en bra onsdag kära vänner!


Mina nya naglar


Kvällsmat :)


Tisdag

Hemma från jobbet. Sitter och avnjuter kräftstjärtssoppan som vi tillagade igårkväll. Hur jäkla gott som helst!! Mickes kusin Malin kommer alldeles strax hit till mig. Hon ska fixa mina naglar! Spännande!!


Vaken mitt i natten...

Rubriken talar sitt. Jag har varit vaken från och till hela jävla natten! Först KUNDE JAG BARA INTE SOMNA, hur mycket jag än vred och vände på mig, bytte kuddar, myste in mig intill Micke, ja, you name it. Det gick inte. Klockan var 03:00 sista gången jag tittade på klockan innan jag ens hade somnat...

Jag tror ändå att jag vet svaret på varför. Jag ligger och tänker. Det är på kvällarna allt kommer. Livet livet livet. Allt man vill göra, allt som kommer ske, allt man redan gjort och allt som händer utan att vi kan göra något åt det. Vissa saker vill man bara pang bom ska hända, just för att man är så ivrig. Det är då det är lätt att glömma bort och ge allt sin tid, och det kan vara bland det viktigaste har jag lärt mig... Njuta av tiden INNAN det händer. Det är viktigt. Jag vet det...

När jag väl somnat så kom dessa förbannade mardrömmar. Och ja, de höll på hela natten. Jag snackar nu vidriga mardrömmar. Om vidriga människor. Usch!!! Så hemskt. Och att sedan vakna upp alldeles svettig och med hjärtat som slår i 72892 är inte trevligare det.

Hej du trevliga måndag förresten!


Söndagsfrukost och Nyhetsmorgon

Och så var det söndag igen. Att veckorna kan gå så himla fort?! Jag förstår inte. Snart är det onsdag ska ni se och sen POFF söndag igen.

Avnjuter nu frukost framför tv:n och myser för mig själv. Micke är iväg på golfbanan. Har stekt ägg, kokat te, tagit fram yoghurt och olika brödsorter. Älskar att sitta och småäta lite av allting. Och att äta länge. Hihi. På tal om det, gårdagens middag var amazing! När jag hade piggnat till så kom Micke lagom hem från golfen och vi bestämde oss för att grilla på balkongen då vädret var på topp. Åkte till ICA och handlade allt vi var sugna på och det hela slutade med en brakmiddag! Pommes, kantarellsås, fläskkotletter, majskolvar, en stor sallad och halloumiost. Huuuuur gott som helst!!

Nej ni, nu ska jag återgå till mitt frukostmys. Hejdå


Det var roligare igår...

Först nu börjat illamåendet att försvinna. Lite iallafall. Kan ju hur som helst upp och gå utan att behöva springa till toaletten, haha! Shit vad det gick hårt till igår!! Idag har det somsagt inte alls varit lika kul........


Idag mår man....

Shit alltså!!! Spontana utgångar är farliga, det är tydligt det! Shiiiiit....... Så jag mår....


Klara för middag :)


Trött men glad tjej

Nu tar jag helg och åker från jobbet.


Låt mig stanna här för evigt

Sängen är ovanligt skön idag. Jag kan inte beskriva hur gärna jag vill ligga kvar här, somna om och glömma det hemska vädret som denna fredag bjuder oss på. Det är så varmt och skönt här under täcket, det enda som saknas är min fina kille som är på jobbet.

Nehe, dags att masa sig upp då ändå!!

Idag är det fredag och fredag är ju alltid fredag. Man är lite extra glad och förväntansfull inför helgen. Andra gången i rad så planerar vi en lugn hel här hemma. Hur skönt som helst!!!! Ikväll ska vi till svärföräldrarna på middag. Mickes bror, Mattias, bor och pluggar till läkare i Danmark och har bestämt sig för att komma hem på ett besök. Det ska givetvis firas!

Ha en bra dag i regnet allihopa!
PUSS OCH KRAM


Hihi, ett glas vin


Foodtime

Jag agerar kock medan Majki är iväg och tvättar finbilen.


Slut för idag, tack för idag

Nu har min lilla älskling åkt hem. Den här dagen har varit underbar och gått alldeles för fort! Hon är så go den där Hedda. Det bästa av allt är att jag fick pussa lite på hennes storasyster (och min med såklart!) som kom upp en sväng ❤

Nu ska jag städa upp efter en dag full med bus! Det behövs kan jag säga.... Haha.


Hedda och jag

Idag är det Hedda och jag som myser. Hon kom vid kl 10 och vi njuter av varandras sällskap medan mamma och storasyster är iväg och shoppar i Norrköping. Kom precis hem från en lunch/fika med finaste Malin. Albin svängde förbi och var med ett tag också. Så trevligt så!

Nu är vi hemma igen och Hedda springer runt och leker med allt hon inte ska leka med. Ljusstakar, prydnadssaker, gardiner, smink, skor.... Haha ja, you name it.

Här är en bild tagen för bara ett par minuter sen. Hon speglar sig i våra stolar och skrattar gott! Visst är hon sötare än sötast?!?


Mätt som en plätt

Ligger utslagen i soffan med tröjan uppdragen på magen. Blev så förbaskat mätt här precis! Åt alldeles för fort och för mycket. Blev pasta och baconsås. Mmhhhhmmmmm. Enda minuset är att jag fick äta ensam. Micke är iväg på golfbanan. I regnet!!!!! Galningen!!! Det är ju mörkt och jag saknar honom ❤

Vad fort den här dagen gick förresten! Är glad att jag hann träffa Hanna D för det känns som det var jättelänge sen. Att sitta på ett fik och prata tjejsnack med någon man verkligen tycker om och litar på, det är svårslaget det!


Bokför och äter choklad

För att det ska gå lite lättare så har jag på mig baby's t-shirt som doftar himmelriket. Och så sitter jag i världens skönaste säng och lyssnar på mysmusik. Jag SKA bli klar med alla papper innan jag gör någonting annat! Det har jag bestämt!


Monday

Har varit ledig från jobbet idag. Efter ett samtal med med min kusin och en snabb dusch och lite småfix så satt vi i Saaben påväg till Norrköping för och shoppa. Gillar spontana utflykter och Gud så bra saker jag fick med mig hem!! Tre tröjor, långkjol, coola boots, leggings och annat smått och gott rikare. Kanske visar imorgon om ni har tur :)

Tackar kusinEmma för en mysig och rolig dag!

Nu ska jag bädda ner mig i sängen tillsammans med mitt ❤ för ett avsnitt av One tree Hill innan det är dags och sova.

PUSS



Slut på det roliga

Jag gillar inte när söndagarna lider mot sitt slut. Det är något speciellt med just söndagskvällarna. Alltid så mycket mys inblandat.

När älsklingen kom hem från innebandyn så avnjöt vi köttgrytan (som jag för övrigt lyckades riktigt riktigt bra med!!) tillsammans. Efter det myste vi ner oss under en filt i soffan med ljus tända i hela lägenheten och gluttade One tree Hill för fulla muggar. På så sätt gillar jag faktiskt hösten. Mysigt är det allt. Så länge man är inomhus iallafall.

Natti natt!



Matlagning på g

Micke är iväg och spelar innebandy med jobbet. Jag passar på att spela hög musik och plocka i ordning här hemma. Alldeles strax är det dax att börja med maten som jag vill ha klar till min baby kommer hem. Duktig flicka som jag är ska jag kvällen till ära slå till på köttgryta! Blev så satans sugen på det förut så svängde förbi affären när vi kom hem från Vingåker och handlade alla ingredienser.

Nu vet ni!
Tjao!

Bra lördag

Har umgåtts med tre älsklingar idag - Micke, Freja och Hedda. Vi har alltså varit barnvakt åt mina fina systerdöttrar. Jättemysigt!

Nu ligger jag och killen hemma i soffan och dricker rödvin. Se så vuxen jag blivit! Har gett annat än mitt älskade vita vin en chans och se så mycket annat gott det finns :) Mmmhhhhmmmm ❤


Mysipyspyspyyys

Hemma i sängen efter en fantastisk kväll som avslutades med en lång och varm dusch.

Började med ett glas vitt innan vi promenerade ner på stan. Åt oxfilé och drack gott innan vi fortsatte mot bion. Hamilton knäckte och Persbrandt blir bara snyggare och snyggare med åren!!! Jag är nöjd. Och guuuud så skönt det är att veta att alla andra är på g in till Harrys medan jag ligger i sängen och ska pussas lite till innan lampan släcks. Mer sånna här kvällar tack! ❤


Äntligen helg :)


Fredag

Ska alldeles strax bege mig till jobbet. Ser fram emot en mysig helg tillsammans med älsklingen. Det var på tok för länge sen vi hade en lugn helg planerad.....om vi nu har haft det någon gång?! Tror inte det.

Ikväll ska vi ut och äta mat och sedan gå på bio. Snacka om efterlängtat - Jag och den finaste killen på jorden i biomörkret ❤ Kära Gud, låt det bli kväll NU! Jag är så satans myssugen idag.


Hard work baby

Efter en sovmorgon tillsammans med min (otroligt söööta!!!) sjukling och två avsnitt av One tree Hill är jag nu i full gång på jobbet. Stänger igen sent ikväll och vet inte hur jag ska stå ut med saknaden av min sambo som ligger hemma i soffan och myser. Håller tummarna att timmarna går fort!!


Sjukstuga

Micke väckte mig strax efter kl 06:00 imorse och berättade hur ont i halsen han hade. Jag uppmanade honom att stanna hemma från jobbet. "Nej förfan, det går inte" fick jag till svar. 20 minuter senare hade han fått känna efter ordentligt och tog upp telefonen och ringde chefen. Nu ligger han här bredvid mig i sängen och sover tungt. Min sjukling!

Det mest sjuka i det här är att jag igår stod och skröt på jobbet om att varken jag eller Micke har några som helst känningar av förkylningarna som går nu. Jag skulle aldrig sagt så! För här är resultatet! Haha.


!


Ensamtid

Pussade precis min älskling hejdå till träningen. Han kommer inte hem förrän seeeeent ikväll. Har fyllt upp min stora tekanna och hela lägenheten är full med tända ljus. Jag ligger i soffan och kollar på Robinson och bara njuter. Mmmhhhhh ❤


Bra start på dagen

Ni som känner mig vet att jag blir en riktig hagga om jag inte äter frukost direkt på morgonen. Hela dagen blir förstörd och jag mår illa i tre dagar efter. Sjukt men sant.

Jag börjar alltså varje dag med att äta frukost. Inte sminka eller ta på mig kläder utan frukost. Standardfrukost a'la Jenny: En stooooor kopp te och 3 mackor med ost och skinka på!

Nu vet ni.


Hahahahahaha


-

Jag är inte hänsynslös, jag har bara lärt mig att inte ta någon skit.


Tar man en, tar man två....

... Och så tar man ytterligare en till och så vipps är hela asken slut! Alltid samma visa när det kommer till Läkerol. Varför?! Jag vet ju att de är laxerande effekt på dom och att toaletten kommer få sig ett och annat besök nu ikväll! Haha.

Var mysigt att fika förut. Hanna hängde på också! Drack cola och åt varma mackor samtidigt som vi pratade tjejsnack. Dom är för himla bra mina tjejer!!

Nu ska jag ta tag i tvätten. Puss och kram


Chilimassage

Precis hemkommen från en timmes massage. Avnjuter ett glas Coca cola och ska strax göra mig iordning för en fika tillsammans med Malin på Sultans. Är alldeles avslappnad efter massagen och kommer liksom ingen vart. Det här behövde jag, helt klart!


My birthdayparty

Lördagen den 25:e augusti hade jag min födelsedagsfest med alla vänner! Slog upp ett stort partytält och fixade mat innan mina ca 30 gäster kom och förgyllde kvällen med mig. Glada människor, en väldig massa alkohol, supergod mat, tipspromenad, lekar, musik och en jävla massa skratt. Ja, kvällen blev väldigt lyckad!!! 

Älskar förresten alla fina människor som var med denna kväll! Vilket gäng! Och mina presenter ska vi inte tala om........ Hur fina som helst!!! Varenda en! PUSS











Det vackraste jag vet


Kärlek med stort K

Det finns inga ord som kan beskriva min kärlek till dig Mikael. Jag älskar dig 57283838 varv runt jorden och tillbaka igen! ❤