From my heart...

Sitter här i soffan, med en filt om mig och tänker tillbaka på året som gått. Det har gått så fort, samtidigt som det har hänt så himla mycket. Även mycket nytt, saker som jag aldrig varit med om eller upplevt tidigare i mitt liv. När jag sitter här och blickar tillbaka så kommer det givetvis både positiva OCH negativa minnen upp i huvudet.

I det stora hela så är jag nöjd med året. Det som har hänt har ju fört mig hit, hit jag är idag och jag har förstått att allting som händer, sker av en anledning. Jag har ingen "nyårslöfteslista" nedskriven som innehåller löften som: "Jag ska börja träna, inte äta godis i veckorna, inte småäta och bli fet" för sånt tycker jag är så himla ovärt att leva efter. Det är väl ingen big deal vad man äter eller hur ofta man tränar? För mig har det ingen betydelse alls egentligen, men ni som känner mig vet redan det...

Jag tycker att ens nyårslöften ska vara lite mer betydelsefulla och som betyder att man hela tiden vill bli en bättre medmänniska. DET är vad jag tycker är betydelsefullt! Jag har ingen lista där jag har skrivit ner mina nyårslöften på, utan dom finns inom mig och det är det viktigaste. Jag har lovat mig själv att jag från och med imorgon ska jobba stenhårt med vissa saker som jag tycker är nödvändiga för mig och mina nära och kära.

Jag ska t.ex. försöka sluta analysera och älta i saker som gör mig upprörd. Men det är ju någonting som vi alla tjejer är bra på. Eller hur? Fan vad jobbigt det är. Det som har hänt, har hänt och jag måste lära mig att acceptera det. What doesn’t kill you only makes you stronger!

Vad mer då? Jag ska sluta vara så jäkla godtrogen och börja acceptera det att alla människor är inte goda medmänniskor. Det finns människor som är falska och som gör allt för egen vinnings skull. Jag vet det nu. Jag har fått det bevisat ganska så många gånger i år. Och vad gör man med sådana människor? Jo, man rensar bort dom från sitt liv och ber en bön och hoppas att de dör i helvetet.

Jag ska år 2011 se charmen i att allting tar sin tid. Det har jag inte gjort tidigare. Jag vill hela tiden att allting ska bli klart och/eller ske på en gång! Jag har alltid fått panik när jag tycker att saker tar för lång tid vilket har lett till att jag blivit en riktig bitterfitta. Min stackars pojkvän är duktig som står ut med mig. Det kan inte vara kul att hela tiden ha en stressad tjej och som lätt bli irriterad och arg. Jag måste bli lite mer som han - Lugn och lite mer oberörd av saker som inte blir som man tänkt sig.

Jag har alltid varit en tjej som inte tar åt sig skit i onödan.
Men jag ska bli ännu bättre! Jag ska bli som "en gås som får vatten över sig" - Det bara rinner av. Jag ska inte låta vem som helst komma innanför min mur och det är för att mitt liv är värdefullt och jag vill inte att en enda idiot till ska ta del av det.

_________________________________________________________________________________________

Jag har under året lärt mig att det finns så mycket viktigare saker än pengar, nya kläder varje dag och andra materiella ting.
Vad fan är pengar egentligen? Vem bryr sig om pengar? Pengar och materiella ting är inte värt ett skit för mig. Vet ni vad som betyder? Min familj, min pojkvän och mina vänner. För mig betyder det allt att jag ens lever, att jag är frisk och har en bra hälsa. Jag har varit nära döden, jag vet hur det är. Det är ett rent helvete. Jag vet att jag, efter allt detta, har blivit en bra förmedlare till mina nära och kära. Jag vet att jag har hjälp många av de jag älskar att ta sig upp från botten. Jag vet att jag har fått många av mina nära och kära, att förstå vad det är som är det viktigaste här i livet. Jag är så jäkla glad för att jag har lyckats med det. Jag blir så rörd när dessa underbara människor kommer och tackar mig. Jag är så otroligt glad för att jag har lärt mig vad det är som är viktigt här i livet. Jag önskar att alla människor lär sig det en vacker dag, tänk vad annorlunda allting skulle vara då.

Imorgon börjar år 2011. Det är mycket som kommer hända det kommande året och en av de saker jag ser mest fram emot är att JAG TAR STUDENTEN!!! Det kommer att vara så jävla stort för mig. Jag kommer att bli så lättad. Jag ska vara så jävla full hela den dagen, jag ska skrika tills jag tappar rösten, jag ska dansa tillsammans med Jessika hela natten och jag ska glida omkring i världens finaste klänning och skyhöga klackar. Jag ska hoppa av glädjen att veta - Jag ska aldrig mer till skolan. Jag ska aldrig mer plugga! Jag ska aldrig aldrig aldrig aldrig mer............ (Stoppar där, haha!!)

Detta kommer vara en av mina drivkrafter till att kämpa på den sista terminen i skolan. Jag ska göra allt för sista gången och sedan börjar arbetslivet som frisör. Snacka om att jag längtar!!

Till sist: Gott nytt år alla vänner!


Tre tips

Vad gör ni idag? Ikväll då? Känner ni för att köpa hem godis och se film så kan jag tipsa er om tre olika rullar som jag gillar! Har ni sett någon av dom förresten? I så fall, vilken?

Hur som helst, detta är bra skit!!!!




Julklappar - Till mig, från mig

När jag gick runt på stan och handlade julklappar till alla nära och kära förra veckan så kunde jag givetvis inte låta bli att köpa några åt mig själv också, hehe. Det är ju så svårt det där, att gå runt i affärer och titta efter prylar till andra och inte en själv. Eller är det bara jag som tycker det? Hehe, skitsamma. Här får ni se mina julklappar till mig själv:



Visst är den läcker? Svinbillig var den också, enligt mig.


Två små söta askar som står på möbeln i sovrummet


En underbart söt julängel


♥ Ännu en ängel, pryder möbeln i sovrummet ♥


Det är mycket heminredningsshopping nu ska ni veta... Det här är inte någon jäkla modeblogg nu för tiden! Är det intressant och se massor med inredning eller är det bara skittrist? Tell me!! Så jag vet.

Vad fan är det här?!


Sammanfattning av 2010

Tänk er, nu är det bara två dagar kvar till nyårsafton. Det är bara två dagar kvar av 2010 sen börjar ett nytt år igen. Vad fort det har gått!!

Här kommer en liten sammanfattning av hur mitt år 2010 sett ut:


Den 1:a januari vaknade jag upp tillsammans med Simon hemma i lägenheten. Klockan var mycket kommer jag ihåg, då vi hade varit uppe hela natten och firat in det nya året tillsammans med Pontus och Jennifer. Sedan flöt dagarna på....

På tal om Pontus och Jennifer. Vi drog iväg från lilla Vingåker och åkte till IKEA och Marieberg och shoppade. Efter en heldag med shopping och annat skoj åkte vi hem till oss och lagade middag, drack vin och spelade spel. Klockan halv tre på natten var vi övertrötta och fick för oss att ta cambilder. Här får ni en smygtitt på det, haha:



Jag var rödhårig (fan så snyggt det var egentligen!!!!) och hade en mysig (men kall!!) eftermiddag utomhus tillsammans med syssling Josefin:




Det var för övrigt samma kväll som vi tog bilder till min nuvarande header (som jag bara MÅSTE byta ut till en ny!!! Josefin, I need your help! NOW!!) och här är min favoritbild av de vi tog:



Jag var med Jessika hem till Mjölby där vi bytte om och blev som barn igen. Ni har sett dom här bilderna förut, men nu får ni se dom ännu en gång:




Januari var en av de tuffa månaderna i skolan. Det berodde på att tågen hela tiden krånglade vilket ledde till att jag ofta blev jättesen till skolan OCH att jag kom hem vid sju på kvällarna... Men jag var duktig som fan, jag gick up varje dag trots att jag visste hur det var. Det är jag stolt över!! Skulle jag aldrig göra idag, hahaa!!






Även under februari månad var det ett helvete att ta sig till skolan. Men på den tiden var jag positiv som fan, go och gla' så jag gick upp halv fem på nätterna, med ett leende på läpparna och tog mig igenom skiten, varje dag, dag in och dag ut:


Jag tröttnade på mitt hår och skaffade mig en ny frisyr:



Jag tvingades sätta i tandställning igen då mina tänder flyttade på sig och blev snea och fula... Det var jättejobbigt att gå igenom tandställningsskiten igen då jag hade haft tandställning i nästan 3 år året innan. Är hur som helst glad att jag pinade mig igenom skiten en gång till, för titta så fula dom blev när dom började förflytta sig i käften på mig:



Jag festade me härliga vänner men en av festkvällarna så såg jag ut SÅHÄR på alla bilder som togs. Varför?:



Vi hade förjävla mycket snö ett tag:




Jag trivdes faktiskt i min nya frisyr. Jag saknar att ha lugg ibland.....:



Jag och Simon gick och bowlade en eftermiddag. Ni kan ju gissa vem som vann!! Jag såklart!!!







Simon fyllde 20 och jag överraskade honom med frukost på sängen. Jag skärde allting i hjärtan, ser ni? Hehe:



Jag tröttnade på mitt knallröda hår och färgade det brunt:



Jag festade lite och här är en av mina "partyoutfits":




En marsoutfit:







Jag kom tillbaka igen efter en liten bloggpaus. Och här är två bilder, tagna innan jag ska gå till praktiken:




Jag var en del i skolan såklart och övade på lite olika frisyrer:



Jessika var med mig hem till Vingåker och vi hade det skitkul! Vi fick för oss att ta med oss två grabbar, dra ut och grilla korv och hitta på tokheter. Och när vi får för oss någonting så fullföljer vi det alltid:





Jag och Simon orkade inte laga middag så vi drog ut och åt på stan istället:






I början av maj hade jag och Simon lördagsmys tillsammans med Pontus och Jennifer. Här har vi tagit på oss myskläder och tar en "pussbild" innan vi åker iväg:



Jag tillbringade såklart en hel del tid i skolan tillsammans med världens bästa brud:



På tal om världens bästa brud... Hon hängde med mig hem en helg och vi styrde upp med förfest hemma hos mig innan vi drog upp till parken och dansade loss:






Jag och Simon fick ett ryck och beställde en utlandsresa. Två dagar senare bar det iväg till Grekland - Karpathos. Det var en underbar upplevelse och vecka ska jag meddela er. Bjuder på en bild på vår strand:



Hemma i Sverige handlade jag två underbara sommarklänningar:




Pappa och Anne-Elise köpte ett nytt hus och där spenderade vi en del tid:






Det blev äntligen sommar! Ljusa dagar, solstrålar som värmer, klarblå himmel och kanske det bästa av allt - ledighet från skolan! Jag låter denna månads bilder få tala för sig själva. Juni var en underbar månad på alla sätt och vis.













Juli var också en unerbar månad. Jag njöt som fan av livet, hade inga tider att passa eller så, utan jag bara va. Det behövde verkligen!! Här är två bilder från en mysig dag i Vialabadet tillsammans med Josefin:

 

Här är en bild på mig, tagen precis innan jag ska gå bort till Joan's i Vingåker och luncha med min bror:

 

 

Jag skulle hem till Jessika i Mjölby men jag visste inte vad jag skulle packa med mig utan det hela slutade med att jag gjorde en packlista:

 

 

Jag, Anne-Elise och Isabell åkte till smultronstället och åt glass:

 

 

 

 

Hängde i Stockholm med bland annat den här bruden för en dag:

 

 

Jag blev väldigt ljushårig:

 

 

En augustioutfit:

 

 

En dag ute i Nerstugan (pappas nya hus!):

 

 

En annan outfit:

 

 

En av alla fikastunder på stan i Norrköping:

 

 

Det var min tur att fylla 18 barre och jag styrde upp med fest! Det blev så jävla lyckat och jag glömmer det aldrig. Här är två favvobilder från kvällen:

 

 

Och så blev det min födelsedag - 30 augusti. Den var helt underbar! Bäst hittils i livet, helt klart:

 

 

 

Myste lite hemma hos mamma:

 

 

Jag, Simon, Jennifer och Pontus hade en liten kräftskiva ihop hemma hos oss:

 

 

Jag klarade uppskrivningen och fick överraskningar av pojkvännen:

 

 

En vecka senare klarade jag uppkörningen och då hade jag mitt efterlängtade körkort:

 

 

 

 

Jag saknade mitt mörka hår, så med Simons hjälp färgade jag bot det ljusa håret:

En oktoberoutfit:



Jag såg Magnus Ugglas revyr på Chinateatern i Stockholm. Föreställningen var grym!!

 

 

 

Hämtade lilltjejen på dagis och hade världens härligaste eftermiddag med henne här hemma:

 

 

Flyttade från Vingåker, in till Katrineholm tillsammans med Simon. Vi fick nya tapeter i vardagsrummet  och sovrummet:

 

 

Jag och Simon firade 5 underbara år tillsammans:

 

 

 

 

 

Det här är bara en liten del av året som ni förstår. I det stora hela är jag väldigt nöjd med 2010. Självklart ser jag fram emot ett nytt år med nya möjligheter! Det jag ser mest fram emot just nu, det är studenten - Att få gå ut skolan, lämna skiten bakom sig och börja jobba med det jag älskar! Det ska bli så härligt. Tiden går fort, snart är jag där...

 

 

 

 


Mobilblogg - Lektajm



Hallå där! Allt bra? Var ju ett litet tag sen sist, vi hördes ju inte på hela dagen igår. *Oj oj oj, kors i taket!* Anyway, Vill bara kika in och säga hej. Nu ska jag fortsätta leka med Freja. Är hemma hos mamma och har varit det i några timmar. Lika trevligt som alltid.

Lägenhetsfix och myspys

Jag har haft en superbra dag idag! Kan väl börja med och meddela att jag är överlycklig att min man är ledig från jobbet i en vecka nu. Jag är så glad för det! Har varit väldigt tufft nu ett tag, både för han och mig. Ni vet, mörka kvällar, klockan blir mycket innan han kommer hem, sen bara äta och sova... Vi har inte riktigt haft tid för varandra. Han har bara sovit hela tiden när han har varit hemma känns det som, haha.

Nu är han hur som helst ledig en hel vecka och vi båda två är lyckliga för det. En hel vecka tillsammans då vi verkligen kan och ska ta hand om varandra.

Började redan idag med och fixa i lägenheten. Vi har haft ett litet "break" med lägenhetsfixet nu när det har varit så mycket annat men idag fick vi ett ordentligt ryck! Vi har målat i hallen, tagit bort den stora och fula klähängaren, satt upp en klähängare och en ny hylla. Resultatet blev stilrent och snyggt! Och ja, ni kanske får se bilder, någon gång.... Några av er har nämligen önskat att få se bilder på hur vi har det här hemma och jag lovar, det kommer, det kommer.

På tal om lägenheten nu då... Den här skulle jag mer än gärna vilja ha här hemma på en möbel i sovrummmet. Visst är den vacker? Jag är helt såld i den...


Halva julafton...

Hej allihopa! Nu börjar julhelgen lida mot sitt slut... Hur har ni haft det? Jag har haft det underbart! Jag har verkligen försökt tagit vara på varenda timme då jag lärt mig att julen alltid går så fort. Och det gjorde den i år också, det sa bara poff!!

Har hur som helst haft det bra. Dagen innan julafton åkte jag och Simon hem till pappa och Anne-Elise. Vi käkade lite mat ihop på kvällen och sedan började jag att koka julgröt. Det var första gången jag gjorde det, och resultatet blev kanonbra vilket betyder att jag garanterat kommer att göra om det nästa år. Vi spenderade natten där vilket betyder att vi vaknade upp hemma hos dom på julafton. Det var en mysig morgon med familjen då vi åt julfrukost, öppnade lite paket, tände ljus, lagade julmat, dukade borden och förberedde inför att släkten skulle komma och fira.

Vi ett ungefär kom alla: Farmor, farfar, faster Maria, hennes man Rickard och mina två kusiner Emma och Johan. Sedan började vi att fira på riktigt!

Julfrukost - Min goooooda tomtegröt


Faster Maria och kusinerna kom till oss såhär.
Så häftigt!!



Jag fick äran att agera jultomte - I år igen!


Faster Maria fick mycket paket, och blev glad.


Utdelning pågår


Sedan blev det paketöppning och jag var glad


Pappa också, hehe.


Farfar och Anne-Elise


Maria, farmor och Rickard.

Detta var alltså min halva julafton kan man säga. Vid fyra-tiden packade jag ihop och åkte in till Katrineholm, hem till storasyster och firade är med familjen på "mammas sida". Det gäller att dela upp det när man har skila föräldrar, det blir lite stressigt såklart, men jag börjar bli van...

Vill avsluta med och tacka er alla som var med hemma hos pappsen! Tack för sällskapet och dom fina presenterna! Ni är underbara allihopa, men det vet ni ju redan ♥


Och till er läsare:
Andra halvan kommer, inom kort.


God fortsättning

Hallå där! Jag hoppas verkligen att ni har en trevlig helg tillsammans med era familjer. Det är ju det som är det absolut bästa med julen - man umgås allihopa! Jag själv har det underbart mysigt tillsammans med dom jag älskar och jag ska fortsätta och njuta av julhelgen innan den är över. Det går ju så fort! Eller hur?

Jag har fått massor med fina julklappar och jag är så nöjd med gårdagen. Jag älskar julafton! Jag älskar julmaten, jag älskar stämningen, musiken, granen, allt! Det är så myspys!


Julgranen hemma hos pappa igår

Mobilblogg - Hos Vega

 

Hej på er! Hade ni en bra julafton igår? Det hade jag! Ska berätta mer om det sen. Nu ska jag nämligen fortsätta firandet hemma hos pappas mormor, min gammelmormor Vega. Vi ska fika och byta julklappar. Blir mysigt! Jag är lite före alla andra så därför passade jag på att mobilblogga. Bra va? :) Ta hand om er och jag hoppas ni får en bra juldag!

.

Ber om ursäkt för dålig uppdatering dagen till ära. Men om jag säger såhär: Jag har inte haft den bästa dagen i mitt liv direkt. Vill inte gå mer in på detaljer just för tillfället, för imorgon är det julafton och då ska man var go och gla!

Sitter iallafall hemma hos min kära far nu. Det är här vi börjar firandet imorgon. Har kokat tomtegröt, alldeles själv och jag hoppas att den smakar bra imorgonbitti och att alla blir nöjda.

Tänk er, det ÄR julafton imorgon!! Känns det så tycker ni? Jag har lite svårt att förstå det faktiskt. Vet inte varför. Ge mig lite julkänsla allihopa!

Hur som helst så önskar jag er en riktigt God jul!
Ta hand om varandra ordentligt och njut av att få vara tillsammans!

Mobilblogg - På bilprovningen



Sitter och väntar på att få tillbaka min bil, haha. Håller tummarna för att jag inte får någon anmärkning, men med min tur här i livet så skulle det inte förvåna mig. Fick nyss 400 spänn i parkeringsböter!! Gissa om jag blev förbannad? Mer om det sen. Hejdå.

Torsdagsmorgon

God morgon på er.

Blev väckt av att min kära mor ringde vid halv tio. Så nu sitter jag här, har precis ätit frukost och ska snart ta på mig lite kläder. Vi ska ner på stan en snabbis. Mamma ska handla lite mat och sedan ska vi kolla efter en "tomtemask". Det är ju julafton imorgon och tomten kommer på besök!! Är det någon som vet var man kan köpa en tomtemask som inte ser otäck ut? I så fall, tipsa mig mer än gärna!

Nu fram till dagens dilemma: Ska man ta bilen ner eller ska man promenera den inte allt för långa biten? Tar man bilen så ingår rutskrapning som tar ungefär lika lång tid som att gå ner på stan. Går man så lär man frysa arslet av sig! Men å andra sidan, bilfan är inte så varm heller! Tar man bilen så har jag rutskrapningen så gott som klar tills jag ska åka och besiktiga den klockan 14:30. Hm... detta blev svårt nu! Mamma får bestämma helt enkelt.

Lite kläder var'e ja!
Ha det fint så hörs vi.
Kram och puss!

23:13

Nu blev klockan sådär mycket igen. Vad fan hände?

Ligger här i sängen med ett tjockt duntäcke om mig, två par strumpor och en stor t-shirt som Simon är ägaren till. Ändå så fryser jag! Jag som brukar sova helt naked fifan... Och kallare ska det bli?! Mer snö också för den delen!? Var är vårt land påväg?!

Nejni, om man skulle försöka sova. Det är en dag imorgon också. Vill ni veta vad jag ska göra då? Okej då:

  • Slå in de sista julklapparna
  • Koka tomtegröt
  • Dammsuga
  • Torka golv
  • BESIKTIGA MIN BIL
  • Lämna in en garagenyckel till hyresvärden
  • Färga mammas hår
  • Handla (?)
  • Packa lite...
  • Tanka bilen
  • Åka hem till pappa


22 december

Det är ingen vanlig dag, nej det är ingen vanlig dag, för det är Frejas födelsedag. Hurra hurra hurraaaa!!!

Stort grattis på födelsedagen gumman! Nu är det din tredje födelsedag här på jorden och jag hoppas att den blir lyckad för dig. Vill bara tala om att för tre år sedan så föll jag i gråt, skrek för jag var så glad och jag kunde inte sova på natten. Vet du varför? Vi fick reda på att du hade kommit till världen. Jag kommer aldrig att glömma känslan i kroppen, den härliga känslan som fick mig att storgråta av glädje.

För mig är du inte bara min systerdotter. För mig är du en ängel, en bästa vän... Du är fullkomligt underbar!

Hoppas du får världen bästa födelsedag, det är du värd. Vi ses ikväll. Då är det ju kalas, och det ser jag fram emot. Ha det bra så länge gumman. Och du, jag älskar dig!! Puss och kram ♥




It's cold outside

Burr burr burr burr!! Kom precis hem efter att ha varit på stan tillsammans med älsklingen. Det var "tomtenatt" ikväll här i Katrineholm vilket betyder att alla butiker är öppe sent. Visst var det mysigt att gå runt på stan, hålla varandra i hand och julhandla det allra sista. MEN vilket ISKALLT väder vi har fått igen! Jeeeeeeesus alltså. Det går inte att vara ute utan att näsan fryser igen när man andas eller utan att tårna blir som isbitar.

Vi köpte med oss en godispåse hem som vi ska smaska i oss medan vi kollar på "Morden i Sandhamn". Såg ni premiären för den miniserien igår? Det gjorde jag, och jag måste faktiskt säga att det var helt okej att titta på. Jag gillar spänning! För er som inte sett det, så börjar det nu klockan nio på fyran.


Go' och gla' kexchoklad

Jag har sagt det många gånger förut, men jag måste säga det igen: Min systerdotter är bara fööööör go! Har tillbringat några timmar tillsammans med henne idag. Åkte och hämtade henne på dagis och sen åkte vi hem hit och lekte. Hon har så sköna kommentarer som hon delar med sig av och vi delar alltid så många goa skratt tillsammans. Det är så mysigt. Hon är oslagbar, familjens lilla trollunge. Det finns ingen som hon. Hon ligger mig varmt om hjärtat.

På tal om Freja... Imorgon blir hon 3 år. TRE år! Gud vad tiden går fort.


Tjugoförsta december tvåtusentio

God morgon, *host* eller, god förmidag kanske man ska säga?

Vet ni vad? Sista gången jag kollade på klockan inatt så visade den 03:14 och därefter någon gång, somnade jag. Det var ett rent helvete fram tills dess. Jag låg hur oskönt som helst, jag flyttade om kuddarna tusentals gånger men det blev aldrig bättre. När jag hade täcket på mig så var jag varm som ett as, men när jag tog av det lite så frös jag. Jag började tänka på massa läskiga saker, så jag la mig antingen på Simons bröst eller på sidan och höll om honom. Men han sov ju hur skönt och underbart gott som helst så han andades jättedjupt vilket bara stressade upp mig. Jag måste ha det knäpptyst när jag ska sova!

Haha, jaaa.. Ni hör ju vilket jäkla helvete. Vill inte fortsätta min berättelse för då kommer jag att dra ner stämningen till max, hehe. Nu är jag iallafall uppe efter några timmars sömn, och jag ser fram emot en ny dag! Jag börjar min dag med, som alltid, en god frukost. Skulle jag inte äta frukost på mornarna, så vet jag inte hur jag skulle klara av dagen...


Kan verkligen inte sova...

Klockan är halv ett på natten och jag kan inte sova. Har försökt i drygt två timmar men jag har svårt att slappna av. Det går liksom inte. Det är massor som snurrar i mitt huvud och som gör att jag är uppe i varv. Julen är mysig, helt klart, men gud vad det är mycket som ska planeras och ordnas med... Allt ifrån julklappar till pynt. Det är kul, men är man som mig och vill ha allt perfekt så är det svårt att slappna av innan det har blivit det. Har t.ex. en julklapp kvar att handla och sen så måste jag få tag i vita julgranskulor innan vi kan sätta upp granen... Haha, vilka problem. Ska jag fortsätta? Okej... Jag har så hiiiimla mycket idéer hur jag vill inreda lägenheten. Jag ser slutresultatet framför mig men man får ta lite i taget har jag lärt mig. Men heter man Jenny Söderlund så har man väldigt väldigt svårt att acceptera det. Jag vill få allt klart på en gång!! Nejni, nu ska jag sluta och prata strunt i nattmössan. Vi hörs imorgon. Godnatt.

Pepparkakshus a'la Jenny

God kväll.

Kom på att jag har glömt att visa mitt pepparkakshus som jag har gjort alldeles själv. Har som en tradition tillsammans med pappas fru, att varje år baka ett varsitt pepparkakshus. Det här är mitt finaste hittills måste jag nog säga. Jag brukar alltid tycka att mina hus är så fula att de blir snygga, men i år tycker jag att huset blev gulligt och fint. Titta själva, vad tycker ni?






Två julhälsningar

Trots att jag vet hur glad man blir så är jag mycket dålig på det själv. Jag pratar om julkort. Det är så himla roligt och mysigt att få, men jag glömmer alltid bort att sätta mig ner och skriva och sedan skicka iväg julkort.. Nästa jul ska det verkligen bli ändring på det!!

Vi har hittills fått två julkort hemskickat. Dom båda två är jättefina och jag ska nu sätta upp dom på kylskåpet där dom ska få sitta över jul. Tänk er, nu är det bara fyra dagar kvar till julafton.... Känns det som det tycker ni?




Vad är Facebookvänner?!

Jag har aldrig förstått mig på Facebook och sättet att lägga till vänner som man inte är vän med i det verkliga livet?! Ibland har jag fått känslan av att den som har flest "Facebookvänner" vinner. Är det vad Facebook går ut på? Eller vad handlar det om?


Är bara Facebook något ytligt som man inte alls ska koppla ihop med det verkliga livet? För inte är det väl möjligt att folk har 400, 700, 1000 och kanske 2000 vänner i verkliga livet? Kan ni ge svar till mig vad en vän är? Är det en person som man "känner igen", har träffat en gång eller som man gått på samma skola som?

För mig är en vän en person som man kan lita på, en person som gör en glad, en person som man umgås med, en person som man kan vara sig själv med, en person som ställer upp och en person som gör en lycklig. Är det möjligt att alla Facebookanvändare är vän med alla sina Facebookvänner?! Om inte, varför har man varandra som vänner då!??!?

Jag har alltid gått emot strömmen på ett sätt.
Jag nekar ofta (faktiskt varje vecka!) vänförfrågningar från människor som jag inte känner. Dock så har jag haft svårt när det är t.ex. min lillasysters kompisar, vänners småsyskon osv... (Jag vill ju inte vara dum, jag är ju en snäll människa och man vet ju inte, folk kanske tar illa upp?) Ibland har jag även varit så dum som tänkt: "Aja, jag accepterar den här då, vi brukar ju åka med samma tåg...." Och vad fan är det? Vi är väl ändå inte vänner för det?! Vi känner inte varandra, vi umgås inte, vi hälsar inte ens när vi ses (!!!!!!!!) och vi har egentligen ingenting gemensamt mer än att vi har ett varsitt Facebookkonto....

Jag har nu suttit och kollar igenom mina "vänner" och jag har tagit bort de personer som jag nästintill ALDRIG har pratat med och nu ser det ut såhär:


Före borttagingen hade jag 453 vänner....



Efter borttagningen från "vänner" som jag nästintill ALDRIG
har pratat med så har jag 335 vänner...



335 vänner är fortfarande galet mycket. Jag HAR INTE 335 vänner! Men nu är det dags för rensning nummer 2. Vi får se var siffran hamnar på då, det blir intressant.

Vill avsluta detta långa och fullspäckade inlägg med och klargöra att jag inte menar någonting illa. Jag menar ingenting illa till er som prioriterar och tävlar vem som har flest vänner på Facebook. Jag menar ingenting illa till er som jag tar bort från min vänlista. Jag vill bara göra det rätt för mig - Säga vad jag tycker och ha kvar mina vänner och inte er andra. Hallå, min Facebook innehåller ju massor som jag inte vill att vem som helst ska se. Den är till för mig, mina vänner, och min familj - inga andra, tyvärr. Hoppas ni förstår :)


The day after tomorrow

Vad gör ni ikväll? Har ni ingenting planerat så tycker jag att ni gör som jag och min älskling - Tänder en massa ljus, tar på er myskläder, lindar in er i en filt och lägger er i soffan, äter lussebullar och pepparkakor och ser på "The day after tomorrow" som börjar nu klockan 21:00 på tv4. Den är grymt bra! Ni kommer inte att ångra er.


Söndagskväll

Oj, vad klockan blev mycket helt plötsligt... Var tog den här söndagen vägen egentligen? Det sa bara "poff"

Har hur som helst haft en trevlig dag! Vaknade vid tio, men låg kvar ett bra tag och myste tillsammans med min livskamrat. Jag älskar sådana mornar, när man inte har någon tid att passa. Det är så ljuvligt! Sen då? har bara hängt i tv-soffan, tittat på "Ensam hemma 3" och blivit ompysslad. Framåt eftermiddagen kom farmor och farfar på besök och lägenheten förvandlades till klippstuga för ett tag.

Nu måste jag lyfta på röven och titta till potatisgratängen som står i ugnen.


Såhär snygg var jag när vi gick till affären nu ikväll.
Haha, fyskäms!! Mjukisbrallor och stövlar.........

18:e december 2010

Hallå där!

Hur står det till? Jag är trött, men mycket glad idag. Har faktiskt fått lite julkänsla i kroppen, dagen till ära. Har gått på stan med min prins och försökt fixa det sista inför julen. Vi lyckades väl inte så jättebra eftersom att vi inte hittade vad vi letade efter. Men det gör ingenting, vi hade det mysigt ändå.

Efter rundan på stan så gick jag hem till mamma och jag är fortfarande här och myser. Lillaskruttan är här också och det gör ju inte saken värre precis. Det är så mysigt att vara med henne. Hon ger en så mycket pussar, kramar och värmande ord hela tiden och jag kan inte göra annat än le, pussa och krama tillbaka. Hon är så go!


Just ja! Vi har klätt granen här hemma hos mamma idag. Det blev jättefint verkligen. Nu har man verkligen fått lite julkänslor i kroppen och det är härligt tycker jag. Julen är fin!





Sånt man inte rår för

God kväll, god kväll.

Är en halvdeppig Jenny som skriver. Skulle egentligen ha varit lite rund om fötterna, partysminkad och befunnit mig på dansgolvet i mina skyhöga klackar och härliga vänner nu. Men vad gör jag istället? Ligger hemma och snorar såklart. Nu har jag snart varit krasslig i en hel vecka. Visserligen är det bättre jämfört med i början, men ändå?! Hur trevligt är det med en näsa fylld med snor och blod som jag behöver snyta var femte minut? Inte så kul. Och hur kul skulle det vara att försöka klä upp sig och sedan känna sig som en säck potatis ändå? Inte så kul. Och hur kul är det att "ta det lugnt" när man är ute och festar? Inte så kul. Ska det va, så ska're. Ikväll blev det tyvärr inget rajjtantajtan. Fan då...

23:36

Godnatt


En redig grej - Och den kan suga

Just det ja! Jag har glömt berätta. För ungefär..... ja vad blir det.... drygt en månad sedan (oj, så länge sen?! vad fort det går!!) så fick jag världens ryck och åkte upp till Onoff och handlade en ny damsugare för 2000 spänn.

Vår damsugare som vi hade innan var verkligen världelös! Simon fick den för något år sedan och det var en sån här liten skit från Ö&B för 3-400 spänn eller något. Den sög inte upp skiten iallafall, utan den bara drog runt all smuts på golvet och jag har svurit många gånger över den förbannat världelösa apparaten ska ni veta.

Jag känner såhär: Ska man köpa en damsugare, så ska man köpa en riktigt bra en istället för att snåla och köpa en som knappt fungerar. Detsamma gäller mycket annat, t.ex. en tv (som vi också har köpt ny!!), hårfön, plattång, rakapparat osv... Mitt tips är därför: Spara ordentligt med pengar innan du köper något och snåla inte. Det lönar sig i längden att köpa ordentliga grejer!! En till sak, fråga alltid om hjälp!

Det här var för mig ett impulsköp (men ett mycket bra och välbehövligt sådant!!) och det är väl kanske inte att rekomendera - Bara att köpa utan att tänka efter: Behöver jag detta? Förstår ni vad jag menar? (Haha, vilken "flytta-hemifrån-tipsare jag blev helt plötsligt!?!?!?)

Ja ja ja ja ja, nu ska jag inte skriva mer! Vill bara avsluta med och tala om att den här damsugaren kan sin grej - suga! Shit alltså, vilken skillnad det är mot den förra. Helt sjukt! Det här är verkligen en produkt som jag starkt kan rekomendera. Den kostar somsagt 2000 spänn på Onoff.


Tyvärr så fanns den inte i rosa ;)


Jag har aldrig sagt att det är kul och städa....
.... Men det blir fan så mycket roligare när redskapen fungerar ordentligt!!

Robyns stilresa

Ni alla känner väl till Robyn? Artisten som det senaste året slagit igenom på stort. Enligt mig är hon grym på det hon gör. Jag älskar att hon är sig själv och skiter i alla andra. Hon väljer sina egna vägar istället för att ständigt följa strömmen. That's cool!


Se så hon har förändrats:

- Från baggy till tights
- Från kort page till kortkort bob
- Från kaxig till kaxigast






Vad tycker ni passar henne bäst?

16:e december 2010

Nej, nu orkar jag inte vara sjuk mer!! Hej förresten.

Jag är dötrött, verkligen dötrött. Jag som trodde jag höll på att bli frisk i förrgår, jo jo eller hur. Den här jävla skiten ger sig aldrig! Jag har varit hemma och vilat miig snart en hel skolvecka, men utan resultat?! Vad är det här?

Är det någon som har något supertips på vad man ska göra åt en genomsnorig näsa och en ond hals? Uppskattar alla tips, ju fler desto bättre - För jag vill bli frisk!!

BOBBY'S

Som den snart färdigutbildade frisör som jag är, tänkte jag tipsa er om lite hårvårdsprodukter. Det spelar ingen roll vad ni sitter och tror, det ÄR skillnad att använda ett riktigt bra schampo jämfört med flaskorna som finns att köpa på ICA för 20 spänn.

På dom här åren på frisörskolan så har det blivit självklart att använda rätt schampo för just mitt hår, på samma sätt som jag använder just min klädstorlek och inte någons annan. Haha, vilken usel jämföring, men ni hajjar vad jag menar va?

Jag har testat en hel del olika märken på schampon, balsam, inpackningar, gelè, vax, hårspray osv... (mest för att jag är nyfiken såklart) och givetvis har jag stött på både bättre och lite sämre produkter. Men ett märke som faktiskt överraskade mig positivt var Bobby's.


Med hans egna Extreme color schampo kombinerat med Extreme repair conditioner så får du, på riktigt, en fruktansvärt ren känsla som varar i flera dagar. (Givetvis beror det ju på hur mycket du stylar håret och hur mycket produkter du använder) Produkterna ger glans åt håret och innehåller ämnen som arbetar med att behålla en jämn färg.



Extreme strong hold spray är en spray som håller din frisyr på plats och som är lätt att kamma ur. Sprayen ger inget "kladdigt" intryck som många andra kan göra, utan den gör sitt jobb på rätt sätt - Stelnar till och håller frisyren på plats!

Extreme strong hold styling gel passar perfekt till killar! Pojken min är väldigt nöjd med produkten. Själv kan jag inte uttala mig så mycket (eftersom att jag inte använder den själv) mer än att de gånger jag har stylat Simons hår så har jag blivit positivt överraskad. Produkten är lätt att arbeta in i håret ger frisyren en snygg look.



Bobby's hårvårdsprodukter är enligt mig väldigt prisvärda. Jag gillar dom! Verkligen. Är det någon som har testat produkterna? I så fall, vad tycker ni?

Dagens fråga - Till er!















De rätta svaren


















1] Jag skulle heller aldrig falla mig in! Jag hatar att droger av alla slags ens existerar och jag står för att jag tycker att folk som testar på skiten är dumma i huvudet och klassas lite som "de sämre"....


2] Nej, fy!!

3] Jo, jag har faktiskt visst kysst en tjej. Så påståendet är falskt! Eller vänta nu, jag har kysst flera tjejer nu när jag tänker efter.

4] Det är ett mycket falskt påstående. Jag haaatar när det är stökigt!!! Det ska vara ordning och reda, annars är jag en mycket grinig och irriterad kärring. Punk slut.

5] Haha, det är också ett falskt påstående - För det har jag faktiskt!! Det var för några år sedan då Simon och jag kollade på film och han pillade mig i håret. Rätt som det var så halvsomnade jag och tänkte tillbaka på min klassresa när jag gick i sexan. Ni som känner mig vet ju att jag var tillsammans med en kille som heter Kevin då... Jag tänkte tillbaka på klassresan och Kevin kom upp i huvudet och rätt var det var så sa jag hans namn med en hes röst och jag "vaknade till" av att Simon nästan FLÖG upp ur sängen, HAHA!!

6] Såklart det är ett falskt påstående. Vi alla känner väl oss fula ibland! Inte sant?!



7] Nej fyfabian. Blodpudding är bland det äckligaste jag vet!!

8] Ta bort "aldrig" i påståendet, för det har jag faktiskt. Haha, detta hände preciiiiiiiiis innan jag fann min prins. Vill inte nämna namnet på killen som äcklade mig så fruktansvärt att det gick så pass långt, det är taskigt.

9] Det är sant, tyvärr... Jag är en person FYLLD med känslor så jag har väldigt lätt till gråt. Jag gråter dock bara inte för att jag är ledsen, utan jag gråter ofta när jag blir glad och överraskad, samt när jag tittar på en sorglig film.

10] Falskt! Falskt! Falskt! Jag är jätterädd för döden. Vad händer? Blir allt svart? Återföds man? Känner man något? Kommer man till himlen efter döden? I så fall, finns det några känslor där?

You make my day

Åh, vilken myskväll det här blev. Middagen blev jättegod och jag fick massvis med pussar av min prins när han kom hem från jobbet. Vi la oss och kramades ett tag innan jag gick över hem till mamma. Jag är  fortfarande här hemma och myser, tillsammans med henne och Freja. Vi har lekt med Ville (Frejas docka), bakat muffins, tittat på tv, fikat och bara myst. Nu sitter vi och äter skinkmacka framför tvn och delar en hel del goa skatt. Jani, det här var PRECIS en kväll jag behövde! Nu känner jag mig som mig själv igen, härligt!!



Åt rätt håll

Tjena! Tro det eller ej, men jag känner mig mycket bättre! Halsen gör inte sådär jättemegaont och snoret klippar inte ihop sig lika mycket i näsan utan nu kan jag andas rätt så normalt. Jippi! Det verkar gå åt rätt håll iallafall. Skönt det!

Jessika har så rätt i det hon sa till mig i skolan förut. Jag är verkligen inte mig själv när jag är sjuk. Jag blir som en helt annan människa. En tråkig människa som inte pratar, skrattar eller ens rör minen. Det är jättejobbigt för mig, men jag kan även tänka mig att det blir svårt och jobbigt för mina nära och kära som är van att se mig så överglad och positiv hela tiden.

Men men, positiva tankar nu - Det går åt rätt håll och det ska jag fira med ugnsstekt falukorv, potstismos och lite grönsaker nu, haha. Vi hörs!!


Såhär sliten ser jag ut idag...

14:e december 2010

Hej dagboken!

Vilken natt! Jag bokstavligt talat hatar att vara sjuk när jag ska försöka sova - Det går liksom inte! Jag har vaknat tusentals gånger på grund av världens jäkla halsont, en mycket täppt näsa och med en kropp som kallsvettats. As jobbigt.

Nu har jag iallafall varit uppe och ätit frukost, tvättat mig med iskallt vatten i ansiktet och fått i mig tre koppar te. Jag ska, envis som jag är, ta bilen och åka till skolan trots att jag mår som jag mår. Vill verkligen inte missa klipp- och frisyrdesignen!!! Den är viktig, mycket viktig.

Ska försöka fräscha till mig lite innan det är dags att börja rulla mot Norrköping. Känner mig inte speciellt snygg direkt med en förkylning i mig. Usch! Tur det bara är min klass jag ska träffa, dom är inte så viktiga!! ;)


Sliten, trött och en mycket seg Jenny

Min älskade kille ligger här precis bredvid mig och andas djupt och sover gott. Jag älskar honom. Jag älskar att höra hans andetag. Han får mig att känna trygghet och kärlek även under svårare omständigheter. Ska därför stänga ner här nu, lägga mig på hans bröst, greppa hans hand, sluta ögonen och lyssna på hans underbara andetag och försöka sova jag med. I really need it.

Svenska hjältar

Ibland är det svårt att tro (med tanke på att det händer så mycket hemska saker hela tiden) att det verkligen finns svenska hjältar där ute som offrar sig och även sitt liv för andra människor. Jag bokstavligt talat fastnade framför tv;n ikväll och jag kunde inte slita mig från att se hela programmet. Det rann en och annan tår nerför kinderna kan jag ju meddela, jag blev verkligen rörd. Och imponerad. Det finns verkligen underbara medmänniskor där ute, det gör verkligen det.


Såg ni programmet?

Man skulle kunna säga...

....Som grädde på moset (med en mycket ironisk ton!!!). Ja, för mitt upp i allt så har jag blivit sjuk! Feber och jätteont i halsen. Kompis det går bra nu....


Världens myshelg blev till världens mardrömshelg

 

Bara några minuter efter att jag uppdaterat min facebook och blogg där jag meddelade att jag hade världens underbaraste myshelg, så förändrades allt och blev till världens mardrömshelg. Jag har nu förstått, på riktigt, hur allt kan förändras på bara en sekund. Jag uppdaterade min facebook klockan 17:13 i lördags som ni kan se på bilden ovan, och bara några minuter senare så hände en sak som absolut inte får hända. Fyfabian vad läskigt livet är. Jag hade inte en aning om att något sådant hemskt skulle hända när jag var så lycklig, kär, trygg och harmonisk sekunden innan.

 

Jag kommer aldrig att glömma det hemska samtalet, synen framför mig hur olyckan gick till, paniken som spred sig i kroppen, maktlösheten jag kände och hoppet om att mina nära och kära var oskadda. Jag kommer aldrig glömma hur jag skrek, drog mig själv i håret och skakade. Jag blev så rädd, så orolig...

 

Men vi hade tur. Tur i oturen. Det kunde ha gått så mycket värre. Så mycket värre. Vi hade änglavakt ♥


Världens myshelg

Undrar ni var jag håller hus? Varför jag inte skriver här? Jag ska säga er att jag har världens myshelg den här helgen och jag vill ta vara på varenda sekund av den, därför sitter jag inte här och nördar. Vill ändå vara så pass snäll och meddela er trogna bloggläsare att vi hörs imorgonkväll igen istället. Nu ska jag fortsätta mysa och njuta av livet ♥


Pussgurkan själv för drygt ett år sedan

Härlig dag med gullfia

Puuh, kom precis hem efter att ha varit och lämnat trollungen hemma hos pappa Matthias. Vi har lekt och busat idag, jag och min underbara systerdotter. Åkte och hämtade henne på dagis vi 13:15 ungefär och det är så himla kul när hon hoppar och studsar av glädje när man kommer. Man blir så glad, känner sig så bra.

Vi har haft en jättemysig och rolig dag. Skämde bort henne med en stooooor målarbok, massor med kritor och en liten barbiedocka på stan förut. Hon måste ju ha lite roliga leksaker här hemma hos mig, hihi. Dessutom så är det så roligt att ge saker till någon som blir så himla glad och tacksam.

Det tar verkligen på krafterna att busa en hel dag, det vill jag lova! Men det är bara härligt. Längtar redan efter henne! ♥


När jag skulle köra hem henne nu ikväll så vägrade hon att ta på sig
kläder för att hon ville vara kvar. Det hela slutade med att jag sprang
runt och jagade henne här hemma medan hon lekte tiger och försökte
skrämma bort mig.

Bondedrama



Uj uj uj, hur många av er såg Bonde söker fru igår? Hehe, vilket jävla drama alltså... Jag satt i tvsoffan och nästan skämdes för deras skull bara för att jag tyckte det blev...... lite för mycket, hehe.

Ann-Katrin gick på date i sina fula shorts och i sin t-shirt som är från

1700-talet medan den förväntansfulla killen hade skjorta och kostym

på sig då han hade förberett en jättemysig utflykt. "Ja, jag hade

väl trott att hon iallafall skulle ta på sig en klänning"

 

Stackars Tomas som förra veckan blev utskälld av denna..... häxa(!!!) och nu igår

blev han dumpad av alla tre tjejer som var kvar på gården. Stackars, stackars

Tomas...

 

Johan har två riktigt svartsjuka brudar kvar hos sig och stämingen som dom har på

gården nu är förskräckligt jobbig att känna av, haha.

 

Den enda som det går relativt bra för just nu är väl egentligen Jonas.

Han kysste ju en av tjejerna igår och dom verkade ha en riktigt trevlig

date ändå.

 

Ja ni, bönderna har det inte så lätt som man kan tro. Det är nog inte så lyxigt att ha flera killar eller tjejer boendes hos en som man ska dejta. Förväntningarna är ju hela tiden så höga, och med alla känslor och tankar i huvudet så är det nog inte lätt att vara alla till lags samtidigt som man ska försöka sätta sina känslor på plats. De dejtar ju under tidspress, vem vill det egentligen?

 

Haha ja, vi får se hur det går nästa vecka, då gör bönderna sina val...... om dom inte alla blir dumpade av de inneboende tjejerna och killarna? Haha!! Vi får se.


Risifrutti och smörgås

Hola! Äntligen hemma. Är trött och slö och vill helst bara lägga mig i sängen och slå på en bra film och bara va. Men riktigt så går det ju inte till. Gårdagens disk ska tas, maten ska lagas och serveras, kläderna ska vikas ihop och hängas in i garderoberna, golven ska damsugas och disken efter middagen ska diskas. Åååååååååh, så tråkigt! Jag har verkligen ingen lust idag, jag vill somsagt bara va och få alla "måsten" serverade för en dag. Det vore något! Men nu är så inte fallet.. Det är bara att bita ihop och göra det bästa av det! Laddar upp med lite mellis. Och ett tips till er som inte smakat Risifrutti med skogsbär - gör det! Den är aaaaaasgod!!


Dagens roligaste (mest tragiska??)

Läste nyss en av mina vänners Facebookstatus som löd såhär:

"Du är inte helt värdelös, du kan fortfarande användas som ett dåligt exempel!"

Jag höll på att garva läppen av mig, tyckte det lät så kul. Kan fortfarande inte hålla mig nu när jag sitter här och skriver utan det drar duktigt i kinderna, haha. Men samtidigt, fan, den är ju tragisk den här meningen. Den stämmer ju in som fan på vissa och jag tror att många kan känna igen sig när dom läser dessa 13 ord. Men ja, jag kan inte rå för det, jag tycker meningen knäcker!! Tycker den är kul, faktiskt.

Hehe, man kanske skulle sätta upp den här meningen på väggen här hemma? Vore nice va. Förstå vad folk skulle säga, haha!! "Gud vad fint Jenny, as fint."

Inte vilken kvällsmacka som helst

God kväll!

Sitter här alldeles nyduschad och lyssnar på ett av Celine Dions alla härliga album. Hon är en riktig pärla den där kvinnan med en röst som får en att rysa och känna harmoni. Ärligt talat alltså, det är något speciellt med henne tycker jag. Personligen så kopplar jag av väldigt bra när jag lyssnar på hennes underbara låtar. Jaja, nog om henne.

Har varit över hos mamma en sväng på kvällskvisten. Jag och killen hade springtävling dit efter middagen (observera att vi bor på samma "gård", hehe) och möttes av en härlig trollunge i dörren som gav mig världens bamsekram. "Trollungen" tänker ni "Vem är det?" Det är min underbara systerdotter. Vi busade ett tag tills pappa Matthias kom och hämtade henne. Därefter blev det lite soffmys och datorfixande tills vi begav oss hem igen.

Sitter nu här alltså med nytvättat hår och insmord kropp och avnjuter en asgod kvällsmacka. Det är ju inte vilken kvällsmacka som helst, utan ikväll är det något alldeles extra med min macka. Det är en macka med julskinka och senap på. Mor min skickade med oss lite skinka hem och det tackar man ju inte nej till, för guuud vad gott det är!! Mums mums mums. Tack mammsen!

Tjuvkik från Ullaredsshoppingen

Medan köttet på spisen och potatisen i ugnen steker klart så passar jag på att visa er lite utav det som jag fick med mig hem från Ullared i torsdags. Detta är inte allt, utan bara lite. Resten vill jag visa er på plats när det blir klart ordentligt här hemma, hihi. Längtar tills dess! Men samtidigt är det kul och mysigt att hela tiden gå och pula och göra iordning. Aja, över till ullaredsshoppingen:



Fina va? Älskar att dom inte är helt raka...


Skulle kunna vara Simon och jag, haha.


Världens sötaste julängel, eller hur?


Frukostskål. Jag ÄLSKAR det lantliga stuket!


Fin va? Köpte fyra muggar och fyra skålar.


Mysig lykta som står ovanför spisen.

Lär känna mig bättre

Tjena bloggen!

Nu har jag, dagen till ära, kommit på en ny kategori som jag ska "inviga" lite snyggt nu. Kategorin heter "Lär känna mig bättre" och går ut på just det - Lär känna mig lite bättre. Tanken med den här kategorin är helt enkelt att ni ska få reda på lite mer saker om mig, saker som ni förmodligen inte vet sen innan. Kul va? Eller vad tror ni?

Tänkte starta med att jag skriver ner 10 påståenden där ni ska få gissa, påstående efter påstående, om det är sant eller falskt. Ni deltar i detta genom att kommentera i kommentarsfältet nedan och för att göra det snyggt och prydligt så kan ni ju lägga upp det t.ex. såhär:

1) Sant
2) Falskt
3)
4)
osv....

Hajjar ni grejen? Tror ni detta blir kul? Det tror jag! Kom igen och delta nu allihopa, det kan somsagt bli kul. Ju fler som är med, desto roligare, helt klart! Ta chansen nu, kom igen. Jag kommer att avslöja de rätta svaren såklart, men det hänger nu först och fräsmt på er!!

Let's go!!





Mobilblogg - Försöker plugga lite



Just nu ligger jag i sängen och försöker plugga lite. För att göra det lite lättare så har jag myst till det med tända ljus... Får se hur länge jag orkar, är nämligen jättetrött.

Drömmer mig bort...

Sitter och tittar runt på lite utlandsresor såhär på kvällskvisten. Både jag och min prins drömmer om att komma bort från vinterkylan ett tag och det kliar duktigt i våra fingrar. Det finns en hel del sista-minuten-biljetter till Egypten, dit vi verkligen vill åka nästa gång vi lämnar landet. Så tja, varför inte redan nu? Det här ser ju inte helt fel ut, eller hur?!





Prison Break - Världens bästa serie!

Nu har vi gjort det, jag och min pöjk. Vi har sett alla säsonger av Prison Break och jag vill säga, med handen på mitt hjärta, att det är den absolut bästa serie som jag har sett. Lätt alltså! Den är så jävla grym. Om man jämför denna serie med till exempel One tree hill eller OC så vinner Prison Break med hästlängder! Man vet liksom aldrig vad som kommer hända, utan allt är så jäkla spännande. I OC till exempel så kan man nästan alltid räkna ut va som kommer hända härnäst och sånt är inte roligt i längden.

Prison Break överraskar mest hela tiden och jag rekomenerar verkligen den här serien till er alla som gillar att titta på mycket film. För ja, har du väl börjat titta så går det inte att sluta, det kan jag lova er. Jag har under varje avsnitt suttit och varit nervös, förväntansfull och full med hopp när jag har tittat på den här serien. Jag kan inte med ord beskriva hur bra den är....... den liksom..... knäcker, haha!!

Alla avsnitt är fyllda med känslor. Likaväl som du ena sekunden kan sitta och gråta och ha ont i hjärtat så kan du andra sekunden bli så äcklad och förbannand. "Vadå, hur kan hon tycka det är bra i så fall" tänker ni... Äh, se den bara, tänker jag. Ni kommer inte att ångra er. Tro mig!!











6:e december 2010

Hallå bloggen!

Ledsen för dålig uppdatering trots att jag för 3 dagar sedan sa "Vi hörs ikväll" fastän vi inte gjorde det. Men ni vet hur jag är, plötsligt får jag för mig att jag inte orkar och/eller vill sitta och blogga. Och ni som känner mig vet, att när jag får för mig någonting så är det så, hehe.

Men men, nu sitter jag här och nördar igen så varför se bakåt när vi lika gärna kan blicka framåt? Hur mår ni? Vad gör ni? Jag är trött och frusen mest hela tiden, annars så. Har väl egentligen inte så mycket att berätta, så jag kan lika gärna stänga ner och återkomma.

Tjing!!


Godnatt, hörs imorgon

Ja ni, det tar en hel del energi att gå och shoppa i ett fullt och gigantiskt stort varuhus. Det går inte att komma ifrån att jag är dötrött och slut i hela kroppen. Känner dock att det är värt det, utan tvekan. Det här har varit en mysig och trevlig dag och jag har fått med mig massor med fina saker hem. Nu däremot så behöver jag soooooova och ingenting annat. Jag har duschat och bäddat ner mig. Lämnar alla varor på köksbordet och plockar iordning på det imorgon istället. Hoppas ni har haft en lika bra dag som jag! Sov gott.

Påväg hem...

Hej på er! Hur står det till? Med mig är det toppen. Är dock helt slut i fötterna efter en heldag i ullared, men ack vilken rolig och trevlig dag vi har haft. Är nu några tusenlappar fattigare men massor med prylar rikare. Känns asgött! Är nöjd som fan. Har hittat en hel del julklappar också. Det är så roligt att köpa saker till andra tycker jag, men svårt ibland. Vad vill storebrorsorna ha liksom?! Assvårt ju.. Nu har jag dock lekt med fantasin och det blir nog hur bra som helst, he he. Nejni, vi hörs ikväll när jag är hemma igen. Ska fortsätta dricka cola och prata strunt med världens finaste mamma nu medan vi sitter i bussen påväg hem till Katrineholm. Tror nog närmare bestämt att det blir en liten tupplur också... Kram på er <3

A good day

Vilken toppendag och toppenkväll det här blev. En bra start på december månad som sagt. Ja ni, snart är vi ännu en dag närmare julafton. Hur känns det tycker ni? Jag tycker det är mysigt med julen, men denna förbannade kyla? Den klarar jag mig utan, helt klart.

Nu måste jag stänga ner den här dumburken och försöka sova.
Klockan ringer nämligen 03:30 och då är det dags att gå upp och göra sig iordning och redo för en heldag i Ullared. "Skojar hon?" tänker ni nu.... Och det ska jag säga er att jag inte gör. Jag ska upp mitt i natten och göra mig klar. Varför måste det där förbaskade varuhuset ligga så långt bort för? Hur ska jag klara mig upp mitt i 'natta'? Äh, det blir nog bra. Jag har ju bra sällskap med mig, så vad kan gå fel? Jag ser faktiskt fram emot morgondagen, det ska bli kul. Jag har bara varit i Ullared en gång tidigare så det ska bli intressant att besöka stället igen. Känner jag mig själv rätt så händer det nog att jag får med mig en och annan pryl hem, hihi.




December

Min början på december månad år 2010 har hittils varit toppen. Började med att jag "tyvärr" tvingades vara hemma från skolan och fortsatte sedan med flera timmar i soffan. Har även tillbringat en hel del tid i telefonen tillsammans med människor som jag tycker om. Som pricken över i:et så har jag haft en eftermiddagsfika tillsammans med min otroligt glada och roliga vän, Emma. Det bjöds på många härliga skratt, som vanligt när man är med henne alltså. I like that. Och så måste jag bara fråga: Visst är morotskaka bland det godaste som finns?

Nu väntar jag på kusinEmma som ska komma hit. Eller ja, hon kommer inte förrän om ungefär 45 minuter. Vi ska färga hår och snacka skit. Det kommer bli hur mysigt som helst!


Jag ffff.fffff.ffffryyyyyyyyyyser

Usch, vad kallt det är. Jag har ont i hela min kropp och sitter med tre filtar på mig men är ändå kall som en isbit. Jag vet vad jag skulle behöva - Ett varmt bad och massage! Åh, om vi ändå hade ett badkar här hemma!!!




TA MIG TILLBAKA TILL....



Är det något som jag saknar som fan emellanåt och som jag ibland är och blir väldigt arg på mig själv för att jag la av med så är det volleybollen. Jag började spela.......ja, hur gammal kan jag ha varit..... gick jag i femman kanske? Jag höll iallafall på i några år och som ni förstår så blev volleybollen en stor del av mig, och mitt liv. Jag tror att det är likdant för oss alla nör vi håller på med någonting och när vi hela tiden blir bättre och bättre - Vi blir beroende och brinner för det varje dag. Eller hur?

Jag brann för den här sporten grymt mycket.
Inte nog med att jag tränade och spelade själv, jag satt även VARJE söndag och kollade på A-laget när dom hade hemmamatch i "sporthallen" som vi så fint kallar det. Jag missade aldrig en enda söndag utan jag satt alltid bänkad och hejjade till 100%.

Jag minns fortfarande känslan i kroppen, det där härliga adrenalinet som pumpar i kroppen innan man går in och drar matchens första serve och spelet är i full gång. Jag ler när jag minns tillbaka och ser framför mig hur sjukt mycket jag kämpade på varje boll. Jag vet inte hur många blåmärken jag har fått på min kropp efter att jag har slängt mig och försökt räddat bollar. Jag älskar fortfarande våra ramsor som vi körde i laget och den underbara känslan i kroppen efter man har vunnit en match. 

Jag saknar allt som har med volleybollen och göra. Jag ångrar mig så himla mycket att jag la ner med det som jag var bra på. Min önskan är faktiskt att jag skulle ha fortsatt och att jag idag skulle vara en av Sveriges bästa spelare. För ja ni kära vänner, volleyboll är nog fan den bästa sporten som finns!!


En liten, kaxig och sjukt taggad Jenny....
Haha, shit så liten jag var!!



Kajsa, jag, Hanna, Kim och Fanny.

Det känns som en evighet sen,
samtidigt som det känns som igår...

To cool for school

God morgon allihopa! Idag kan man lugnt säga att det ÄR kallt ute. Det stod -18 grader på bilen när jag var ute och åkte förut... Nu är vintern här, på riktigt. Gilla, eller inte gilla? Jag tror ni vet mitt svar. Jag är liksom ingen vintermänniska. Jag vill ha sol, värme, bruna bara ben och shorts - Ingenting annat.

Jag gick upp tidigare idag bara för att jag kände för att göra mig lite fräschare än vanligt. Jag är i vanliga fall inget big fan av att gå upp tidigare bara för och sminka mig när jag ska till skolan utan jag kör oftast på naturell look. Men idag, 1 december till ära, så ville jag kladda lite i ansiktet, vilket jag också gjorde. Jag stressade in i det sista och fick lägga på ett ordentligt kol när klockan sprang iväg och jag var tvungen att gå ut och skrapa bilrutorna för att sedan åka iväg till skolan.

När jag har kommit en bit, inser jag att min kära vän och klasskamrat, Jessika fucking Ivarsson, hade ringt och messat mig om att hon inte kommer komma till skolan idag på grund av den kollapsade tågtrafiken. Vad ska jag göra i skolan utan henne då vi har en lektion HALVA dagen som vi måste jobba ihop på och hon inte är där???? Hm, det går ju liksom inte... Det är ett arbete som jag inte kan fortsätta med själv, utan det är någonting som vi måste vara två om hela tiden. Därför kära vänner, fick jag vända och åka hem igen och nu sitter jag här, rastlös som en.... som en...  som en.... ja, som en..... vadå?