En redig grej - Och den kan suga

Just det ja! Jag har glömt berätta. För ungefär..... ja vad blir det.... drygt en månad sedan (oj, så länge sen?! vad fort det går!!) så fick jag världens ryck och åkte upp till Onoff och handlade en ny damsugare för 2000 spänn.

Vår damsugare som vi hade innan var verkligen världelös! Simon fick den för något år sedan och det var en sån här liten skit från Ö&B för 3-400 spänn eller något. Den sög inte upp skiten iallafall, utan den bara drog runt all smuts på golvet och jag har svurit många gånger över den förbannat världelösa apparaten ska ni veta.

Jag känner såhär: Ska man köpa en damsugare, så ska man köpa en riktigt bra en istället för att snåla och köpa en som knappt fungerar. Detsamma gäller mycket annat, t.ex. en tv (som vi också har köpt ny!!), hårfön, plattång, rakapparat osv... Mitt tips är därför: Spara ordentligt med pengar innan du köper något och snåla inte. Det lönar sig i längden att köpa ordentliga grejer!! En till sak, fråga alltid om hjälp!

Det här var för mig ett impulsköp (men ett mycket bra och välbehövligt sådant!!) och det är väl kanske inte att rekomendera - Bara att köpa utan att tänka efter: Behöver jag detta? Förstår ni vad jag menar? (Haha, vilken "flytta-hemifrån-tipsare jag blev helt plötsligt!?!?!?)

Ja ja ja ja ja, nu ska jag inte skriva mer! Vill bara avsluta med och tala om att den här damsugaren kan sin grej - suga! Shit alltså, vilken skillnad det är mot den förra. Helt sjukt! Det här är verkligen en produkt som jag starkt kan rekomendera. Den kostar somsagt 2000 spänn på Onoff.


Tyvärr så fanns den inte i rosa ;)


Jag har aldrig sagt att det är kul och städa....
.... Men det blir fan så mycket roligare när redskapen fungerar ordentligt!!



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback