Utan dig...

Jag ligger här i sängen alldeles frusen utan pojkvännen som värmer mig och pussar mig i nacken sådär mysigt som bara han kan... För vet ni var han är någonstans? I Italien!! Han åkte idag och kommer hem på måndag. Hur ska jag klara mig? Jag saknar honom på tok för mycket redan nu, när det inte ens har gått ett dygn! ♥

Vad gör han där då, undrar ni. Han är där med jobbet och kollar på fotboll och dricker öl. Antar att dom har det förjävla trevligt, men det har inte jag. Jag har inte somnat än, och klockan ringer 06:50 och då är det dags för flytt igen, men denna gång är det pappas förtjänst och inte vår, hihi.

Nejni, nu ska jag försöka sova på riktigt.
Måste försöka trots att det är apsvårt utan Simme bredvid mig.

Hatar verkligen att vara utan honom. Jag hatar det.
Jag började att sakna honom redan när jag släppte av han vid bussen som skulle ta dom alla till flygplatsen. Hur sjukt?! Och nu så blir jag alldeles tokig och kan inte somna utan hans bröst att ligga på. Han är liksom en del av mig, en stor del som ingen kan ta ifrån mig. Jag längtar efter honom, massor. Jag blir helt pirrig i kroppen när jag tänker på honom... Konstigt det här. Men ja, det är väl sånt här som kallas kärlek? :)

Godnatt på er.
Sov så gott!



Mobilblogg - Paus i flyttstädningen

Hallå där! Nu är jag i Vingåker och "gamla" lägenheten och städar. Är verkligen astråkigt på alla sätt och vis. Är ensam, har ingen musik, det är kallt, finns bara en lampa som lyser upp tillvaron och ja.... Behöver jag fortsätta? Tur ändå att konsum ligger så pass nära (eller vad spelar det för roll, jag tar ju ändå bilen när jag ska någonstans) för nu har jag lite att tugga på för att göra det hela lite roligare, haha. Smart va?!

I'm so happy

Jag älskar att vara jag, jag älskar mitt liv och jag är helt kär i livet. Allt är som det ska vara, om inte SÅÅÅ mycket bättre! Jag har ännu en gång fått det bevisat för mig - Sanningen kommer alltid fram, förr eller senare. Jag är så jävla tacksam för det och jag känner bara "YES, äntligen!!"

Flytten blev framskjuten och jag fick reda på det i all hast när jag kom hem i ondsagskväll. Kan ju meddela att vi flyttade redan igår och jag sitter nu alltså i vår nya underbara lägenget och bloggar, hihi. Det känns toppen! Vi kommer att trovas så himla bra här, jag och min boyfriend. När allt är klart så kommer det här att vara världens mysigaste hem, det kan jag lova er.

Är alldeles slut i kroppen. Ryggen värker som satan efter gårdagen, men what a fuck, man är ju king! Imorgon ringer klockan tidigt och då är det bara på't igen som gäller. Pappsen min flyttar ju också.... Det är mycket nu, hehe. Men det går bra nu, kompis det går bra nu :)

Mamma-och-dotter-mys

Är hos mamma ikväll och det är hur mysigt som helst. Vi har lekt med världens bästa Freja (min fina systerdotter) men nu har hont åkt hem och vi ska fortsätta kvällen med tvtittande och myspys i soffan med tända ljus. Det är alltid så himla mysigt att vara hemma hos mamma, jag älskar att vara här. Saknar tiderna då jag fortfarande bodde hemma på sätt och vis, mamma är liksom en människa som jag behöver varje dag. Hon är bäst, bäst, bäst!!

På tal om mamma, jag har tvingat henne att se på Paradise Hotel med mig som börjar nu!! Haha, hur lyckades jag med det?! Med lite flyt så ;)

26:e oktober 2010

Hej världen! Vad gör ni? Själv sitter jag i sängen med datorn i knät och äter risgrynsgröt till frukost. Ni vet sådan där risgrynsgröt som man kan köpa på tub/korv. Det är ju klockrent att äta det med kanel och socker och UTAN mjölk. Jag åt ofta det här när jag var liten och bodde hemma, men nu var det ett bra tag sen sist så idag är det extra gott!

Ni ska veta att jag faktiskt försökte mobilblogga några gånger igår,
men av någon anledning så gick det inte (?!) Konstigt.. Det brukar ju alltid gå annars. Hur som helst så var det inget superviktigt som jag ville förmedla, mer än att jag satt och åt kinapuffar och kollade på Biggest looser Sverige i min ensamhet, haha.

Börjar inte förrän 13:20 idag i skolan, SKÖNT! Dock så vaknade jag betydligt mycket tidigare än vad min väckarklocka var inställd på... Men vad gör det? Är man pigg och gla' så är man.

Från en sak till en helt annan....

Jag är jättesugen på att spela bowling!!

Det som kommer ivägen...

Gissa hur det går för mig att koncentrera mig på plugget? Inte sådär asbra kanske... Är det bara jag, eller finns det någon som håller med mig, att när man måste plugga så letar man alltid efter andra saker att göra!? Man sitter till exempel, som ett jäkla pucko, och tänker: Nej, juste, jag måste kolla Facebook. Eller: Jag måste bara kolla in den där bloggen lite snabbt. Eller: Jag ska bara ringa det där samtalet. Eller: Nu börjar jag bli lite hungrig, jag går ut i köket och kollar om det finns något gott. Eller: Jag måste bara skriva om det där i min blogg nu medan jag kommer ihåg det. Eller: Juste, det där braiga programmet går på tv;n nu, jag måste se! Och så vidare, och så vidare....

Jag förstår inte varför det alltid är samma visa när jag måste plugga!? Jag blir så trött på mig själv OCH på plugget att det slutar med att jag bara stänger ner skrivprogrammet eller slänger ihop boken jag läser ur.

Nu har jag dock kommit igång ganska så bra, och det har jag min älskade mamma att tacka för. Hennes hjälp gav mig inspiration och energi att börja skriva, och hörreni, vet ni vad det bästa är? När man väl kommer igång så är det både roligt och väldigt enkelt.


♥ A flower from my mum ♥

Planeringen är som vanligt - usel

*Pang pang pang* Sitter och slår mig själv i huvudet och undrar hur fan jag har tänkt och planerat då min psykologiuppsats ska vara inlämnad innan klockan 00:00 ikväll, då jag inte ens har börjat på långa vägar?! Jag har än en gång skjutit upp allt i sista sekund och vad innebär det? Jag blir stressad och okoncentrerad till tusen!! Bra? NEJ! ÅHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH....

Jag MÅSTE sätta igång nu. Jag måste, måste, måste, måste! Har ju faktiskt ett rätt bra läge ändå: Simon är iväg till Örebro och finns inte tillgänglig hemma, alltså, ingen kan störa mig. Dessutom så har jag en stor godisskål och en 1½ liters iskall Coca cola i kylen. Detta ska alltså inte vara några problem, egentligen....

Min planering är alltid så underbar.
Jag är kär i den på något vis.
Alltid jag, alltid jag alltså.
Blir ju nästan trött på mig själv.

HEJDÅ!

Planeringen är som vanligt - usel

*Pang pang pang* Sitter och slår mig själv i huvudet och undrar hur fan jag har tänkt och planerat då min psykologiuppsats ska vara inlämnad innan klockan 00:00 ikväll, då jag inte ens har börjat på långa vägar?! Jag har än en gång skjutit upp allt i sista sekund och vad innebär det? Jag blir stressad och okoncentrerad till tusen!! Bra? NEJ! ÅHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH....

Jag MÅSTE sätta igång nu. Jag måste, måste, måste, måste! Har ju faktiskt ett rätt bra läge ändå: Simon är iväg till Örebro och finns inte tillgänglig hemma, alltså, ingen kan störa mig. Dessutom så har jag en stor godisskål och en 1½ liters iskall Coca cola i kylen. Detta ska alltså inte vara några problem, egentligen....

Min planering är alltid så underbar.
Jag är kär i den på något vis.
Alltid jag, alltid jag alltså.
Blir ju nästan trött på mig själv.

HEJDÅ!

Jenny och Simon





Hur länge har ni varit tillsammans? 4 år och 10 månader, ganska så exakt.

Är ni förlovade?
Nej, det är vi inte.

Bor ni ihop?
Ja, det är underbart!

Har ni barn?
Inte än.

Har båda körkort?
Jajamen!

Kommer du ihåg er första kyss?
Om jag gör!? Bästa dagen i mitt liv

Vem sa ''Jag älskar dig'' först?
Det gjorde han. Jag minns det som igår ♥

Vem är äldst?
Simme, my man.

Vem fyller först på året?
Det gör han.

Vem sjunger bäst?
Han faktiskt. Han brukar sjunga för mig när jag är ledsen och det är ashärligt att höra hans mörka röst sjunga "Seasons in the sun" samtiigt som han smeker mig i ansiktet.

Håller ni i handen på stan?
Ibland

Kände ni varandra innan ni blev tillsammans?
Ja

Vad har ni gemensamt?
Allt och inget, egentligen.

Blev du kär i första ögonkastet?
Haha, ja! Man kan verkligen kalla det för det. Jag blev kär i honom när jag såg en bild på honom i skolkatalogen när jag gick i femman.

Har ni någon speciell låt?
Ja, två stycken.

Har ni gråtit i varandras armar?
Ohja, det har vi...

Har ni varit utomlands tillsammans?
Japp

Vilket är ert bästa minne?
Vi har SÅÅÅÅ många! Om ni bara visste.

Vem lagar bäst mat?
Det gör jag, ganska storslaget. Haha

Vad gör ni en vanlig vardagskväll?
Myser i soffan framför en film med tända ljus

Ger ni alltid varandra en puss när ni ses?
I stort sätt, ja.

Bodde ni långt ifrån varandra när ni träffades första gången?
Nejdå, inte så.

Blir du lätt svartsjuk?
Nej, jag vet att jag är bättre än alla andra så ;) Haha!

Brukar ni bråka?
Nej, sånt är onödigt.

Ringer eller SMS:ar ni mest?
Ringer.

Vilken är hans finaste kroppsdel?
Hans rygg är HOT.

Brukar någon av er prata i sömnen?
Haha, ja. Simon gör det. Asläskigt att vakna till

Alla med alla (?!)

Jahapp, nu vet vi det också... Paow har varit otrogen mot Hugo, och inte med vem som helst heller. Antar att ni som är insatta i denna bloggvärld vet vem det är. Till er som inte vet så kan jag meddela att det är Nemo från Kungarna av Tylösand som har stoppat kuken i henne. Nemo måste seriöst talat vara Sveriges mest vidrigaste människa, inte för att han har legat med Paulina just  (hon är ju rätt söt ändå!), utan för att det enda han gör i serien Kungarna av Tylösand är och knu*** och knu*** med olika tjejer SAMTIDIGT som han tycker det är hur coolt som helst!

Jaha, och mer då? Ja, i denna härliga bloggsoppa finns en härlig ingridiens som lyder - Hugo har legat med Kissie innan han och Paow blev tillsammans och tack vare det så hatar Paow henne och dom bara bråkar och bråkar samt ser ner på varandra... Innan det då? Hugo har legat med Linda Rosing och........ bla bla bla..

Det är nu slut iallafall. Mellan Hogu och Paulina. Fortsättning följer väl på deras bloggar. Hugogubben är väl ledsen och sårad nu. Nemo knullar väl vidare med "lite" andra brudar och Paow dumförklarar sig själv på sin blogg. Kissie kör sitt eget race med lögner och totalredigerade bilder på bloggen.

Haha, vilken värld. Tur man inte är en av dom. Dom har det inte lätt!


Ted Gärdestad

Håller på för fullt här hemma med packning och städning. Om drygt en vecka flyttar jag och min sambo till Katrineholm och det känns förjäkla bra i magen må jag säga. Dock så är det inte sådär jättejättekul att packa och städa, men, det hör ju till. Jag gör det bästa av det med hjälp av Ted Gärdestads mysiga låtar. Vilken kung han var alltså! Det är så sorgligt att tänka på hur han lämnade oss, och världen. Känns så tragiskt att sådant förekommer - självmord. Är hur som helst helt kär i dessa låtar nedan... ♥


Mobilblogg - Idolmys med Simon

Äntligen fredagskväll och helg! Har haft en bra dag tillsammans med storasyster och systerdotter Freja. Är nu hemma hos min älskling igen och vi har precis ätit pizza och nu tittar vi på Idol. Jättemysigt <3

Det här var ju inte så kul...

... Att mötas av det första jag gjorde imorse. Fyfan säger jag bara!! Är det nu vintern är här? Var fan tog hösten vägen egentligen?


Thursday

Shit vad jag har blivit dålig på att blogga.
Tror närmare bestämt att jag har bloggtorka,
inget att skriva om helt enkelt.
Inspirera mig!! Vad vill ni veta? Vad vill ni att jag skriver om?

Är astrött.
Ledig imorgon iallafall, GÖTT.

Nu ska det lagas käk.
Både jag och killen är hungriga.
Blir korvstroganoff och pasta idag.
Funkar.

Mer då?
Jag drömmer om att befinna mig i ett annat land,
på en plats där det är 30 grader varmt och strålande sol.
Ja, tänk er att gå på stranden med en kall cola i handen
och någon man älskar bredvid sig.

Ta mig till ett paradis.
Jag vill ha semester.

Är trött på mörka kvällar, låga temperaturer och flera
lager med kläder. I hate it. I really do.

Matlagning vare ja'
Tack för mig.
HEJ!

Nyheter på H&M - Home





18:e oktober 2010

Halloj! Allt bra? Med mig är det bara bra förutom att jag har åkt på världens huvudvärk! Jag har aldrig, och då menar jag aldrig, ont i huvuet. Börjar bli rädd att jag håller på och "omsjuknar" nu lagom tills jag börjar bli bra igen... *Suck*

Kan bara säga att det är tur att jag bor tillsammans med världens bästa pojkvän som har bäddat ner mig i sängen med mysiga kuddar och datorn i knät, medan han tar disken och ett varv med dammsugaren istället för mig. Det betyder så mycket! Känner mig som en liten prinsessa tack vare han... ♥


Studentpuss

Mobilblogg - Påväg hemåt


God kväll. Nu sitter vi i taxin påväg hem till Vingåker igen. Revyn var klockren!! Jag hade inte kunnat drömt om att den skulle vara bättre! Kan ju säga att jag inte var ensam om att sitta och skratta tills tårarna rann, Hehe. Efter föreställningen blev det en trerättersmiddag på en lyxig restaurang. Så nu är jag mätt i 4 dagar :-D

Mobilblogg - Chinateatern


Hej på er! Nu vill ni allt veta vad jag gör i Stockholm va? Jag sitter på Chinateatern och väntar på att en av Sveriges mest roligaste och bästa artister - Magnus Uggla ska komma ut på scenen och dra igång! Är här med pappa och hans arbetskamrater och det var värsta "rötan" att jag fick hänga med... Berättar mer sen, nu börjar det snart! Puss och kram

Jag ska till Stockholm

Hejsan hoppsan! Jag blev väckt redan innan klockan halv nio i morse av att min mobiltelefon ringde.... Nu sitter jag här, två timmar senare och ska alldeles strax åka iväg till Stockholm. Har lite brådis, så jag hinner inte berätta vad det är jag ska göra. Lovar att mobilblogga när jag sitter på bussen, och då ska ni få veta!


Såhär ser jag ut idag!

Smörpopcorn

Det går inte så bra med pluggandet nu när jag inte mår som jag ska. Orkar dock inte bry mig så mycket, för det finns inte så mycket mer jag kan göra än att försöka. Eller hur?

Nu är klockan snart 20:00 och det är onsdag. Vad innebär det? Jo, det är ju Bonde söker fru och det kan man ju inte missa, hihi. Har skämt bort mig själv med smörpopcorn, kvällen till ära. Känner att jag är värd det faktiskt nu när jag har varit så sjuk och allt. Håller ni inte med? :)


Hair Extentions och uppsättningskurs

Kommer ni ihåg att jag nämnde för två veckor sedan att jag gick en långhårskurs som varade i två dagar? Jag har helt glömt bort att berätta mer om det vilket jag lovade att göra och det har och göra med att allt hände på samma gång den där veckan. Jag fick bland annat mitt körkort också så jag har suttit en hel del i bilen och åkt istället för att sitta hemma framför datorn och bloggen, hehe. Jag tror ni förstår...

Kursen var hur som helst riktigt bra! Det var tre tjejer från Toupèma Belgal som höll i den och jag kan inte säga mer än att hela kursen i sig levde upp till mina förväntningar 83638638 gånger om! Den var grym och jag lärde mig så sjukt mycket på bara två dagar, känns ascoolt.


Vad innehöll kursen då, och vad innebär det för mig som har gått den? Ja, för att prata lite klarspråk nu då så kan jag säga att dag 1 bestod av en långhårskurs (extentions) då jag lärde mig 2 av de olika system som finns - Keratinvax och microringar. Vi var två stycken på en riktigt modell med keratinvaxet och jag jobbade tillsammans med Jessika. Resultatet på tjejen som vi hade med oss blev jättesnyggt! Ångrar så satans mycket att jag inte tog före- och efterbilder....

Dag 2 av kursen började vi med microringar som vi tränade på vanliga dockhuvuen. Även denna metod var väldigt smidig och enkel. På mitten av dagen gick vi över till "nästa" kurs som var en uppsättningskurs där vi jobbade med olika hårdelar och shit vad mycket jag lärde mig där! Det finns såååå mycket roligt att göra och dessa två dagar har gett mig så sjukt mycket inspiration och jag vill mer än gärna börja jobba med detta nu, nu nu nu nu nu nu!




Oavsett om du vill använda kertinvax eller microringar så är det alltid 100% äkta hår som används och det finns tre olika längder att välja mellan. Du kan även välja om du vill ha rakt, vågigt eller lockigt hår.

Nu har även mina diplom, mitt bevis på kunskap inom detta kommit, så från och med nu har jag ett bevis på att jag kan sätta i keratinvax och microringar samt att jag har fått kunskaper om uppsätningar med olika hårdelar. Känns riktigt kul! Dessa ska jag rama in, vara rädd om och spara till min salong där dom ska pryda min vägg tillsammans med många fler... :)


Är du mer intresserad, vill ha mer information, ställa frågor eller någonting liknande så får du mer än gärna göra det i kommentarsfältet nedan eller maila mig på: [email protected].

Religion

Lyckades ta mig upp ur sängen redan klockan 11 idag. Har faktiskt sovit relativt bra inatt, jämfört med de senaste nätterna. Som jag sa till pappa i telefonen tidigare idag: "Om jag har vaknat 100 gånger de andra nätterna så har jag bara vaknat 70 gånger den här natten, så det är ju iallafall en förbättring"

Hostan är mycket bättre, febern är betydligt mycket lägre än vad den var igår och i förrgår så nu vågar jag nog faktiskt säga att det börjar gå åt rätt håll på riktigt. Känns så skönt! Det gäller bara att ta det lugnt nu ordentligt och inte ta ut segern i förskott. Ska hur som helst försöka gå till skolan imorgon då jag har ett religionsprov och en svenskaredovisning att göra. Lika skönt (och bra!) att få det gjort istället för att skjuta upp det...

Känner dock att jag inte bryr mig så mycket om religion längre. När jag gick i 9:an så tyckte jag att det var skitintressant (som jag iofs tyckte om nästan varje ämne....) och gick även ut med högsta betyg i ämnet men idag när jag sitter och läser om samma saker så rör det mig knappt i ryggen. Jag undrar verkligen hur det kan bli så....(?) Det känns liksom som att jag är klar med det här, känns så onödigt att repetera något som man redan har läst......(!!!!)



Trots min inställning så SKA jag kunna både Juendomen OCH
Kristendomen alldeles flytande innan jag går och lägger mig ikväll!

Paket

God kväll. Mitt tillstånd just nu är lite liiite lite bättre än vad det var när jag vaknade i morse. Kanske är denna förbaskade förkylning påväg åt rätt håll? Känns som det ändå *peppar peppar*, men man vet aldrig - det vänder fort det här eländet!!

Har legat och tagit det lugnt hela dagen, precis som igår, och dagen innan det, och dagen innan det.... Det är så tråkigt som det låter kan jag garantera er. Fyfan alltså! Skulle nästan kunna göra vad som helst för att bli av med den här jäkla skiten.

Över till någonting roligare - Jag fick hem ett paket idag!! Det är från Jotex, vad det var i får ni se imorgon. Nu ska jag läsa lite bloggar och fortsätta dricka mitt te i hopp om att bli frisk.


-



1. Vad är ditt mellan-namn? Maria Isabell

2. Vad skulle du vilja heta i förnamn? Äh, Jenny klär ju mig. Inte sant?

3. Är du i ett förhållande nu? Jajamen

4. Om ja, hur länge har ni varit tillsammans? Snart 5 underbara år ♥

5. Vem var du tillsammans med sist? Innan Simon? Haha, det var ju Emil!!

6. Får man fråga varför det tog slut? I didn't like him...

7. Har du haft ett seriöst förhållande? Ja, det kan man väl lugnt påstå :)

8. Vem vet mest om dig? Simon, mamma och pappa

9. Vad gör du på fredagskvällar? Myser med pojkvännen, umgås med kompisar eller festar

10. Bästa filmen du någonsin har sett? Oj, har sett så många bra.. Kan tyvärr inte välja!

11. Har du haft sex med fler än 5 personer? Nej

12. Har du någonsin varit full? Jag har aldrig ens smakat alkohol ;)

13. Har du testat droger? OH MY!!! Never in my life. Jag är bättre än så!

14. Röker du? Nej, fy

15. Snusar du? Nej, det är något av det äckligaste jag vet - Snusare.

16. Saknar du någon just nu? Ja

17. Hur mår du idag? Måste jag svara på det? Jag tror ni vet...

18. Hur många tabletter tar du dagligen? Just nu, 100 känns det som. I vanliga fall, 1.

19. Vad gjorde du för exakt ett år sen? Haha, såhär skrev jag i min blogg för exakt ett år sedan:


Jag hade alltså min absoluta första körlektion för exakt ett år sedan, tufft! :D

20. Bästa minnet från sommaren? Oj oj oj, det har jag också alldeles för många för att kunna välja ett enda. Jag hade en jättebra sommar och längtrar så sjukt mycket till nästa!

21. Senaste landet du besökte bortsett från Sverige? Grekland

22. När var du där? En vecka i maj tillsammans med älsklingen min ♥





♥ Vill tillbaka ♥

23. Är du rasist? Nej

24. Har du helt svenskt ursprung? Ja

25. Om nej, vart kommer du ifrån? -

26. Föredrar du svenska eller utländska killar? Jag föredrar Simon och ingen annan

27. Ser du fram emot någonting just nu? STUDENTEN!!!!!! Räknar ner varje dag

28. Sköter du skolan? Ja

29. Vad hade du för betyg förra terminen? Kan dom inte i huvudet, men dom var helt OK.

30. Vad är det bästa du fått på ett prov? MVG

31. Vilket ämne var det? Har fått det på många prov, tro det eller ej

32. Har du fått ig på ett prov? Ja, en gång

33. Har du spelat/spelar du i ett band? Nej

34. Anser du dig vara intelligent? Haha nej!

35. Vilken har vart den bästa tiden av ditt liv? Barndomen, eller ja iofs... Allt har sin charm

36. Vilken va den värsta tiden då? Då mina föräldrar skilde sig och/eller då jag låg på sjukhuset och svävade mellan liv och död

37. Har du mått jättedåligt psykiskt? Jättedåligt? Dåligt har jag mått, men det har väl alla?

38. Har du skurit dig eller gjort dig själv illa på nått sätt? Nej

39. Har du haft sömnproblem? Lite svagt sådär

40. Hur ofta gråter du? Det är olika

41. Vad gör du när du mår dåligt? Gråter, tröstäter...

42. Vem vänder du dig för att prata med när du mår dåligt? Simon

43. Vill du ha tillbaka någon av dina ex? Nej, fy.

44. Vilken klass går du i nu? HVFR3B

45. Vilken skola? Kungsgårdsgymnasiet i Norrköping

46. Har du varit otrogen någon gång? Ja, dumt va?

47. Har någon varit otrogen mot dig? Ja, tyvärr.

48. Är du stolt över dig själv? Såklart!

49. Vad är det bästa med dig enligt dig själv? Jag är ärlig, hjälpsam, rolig, positiv... Ja ni, listan kan bli lång :)

50. Vad får du ofta komplimanger för? Mitt starka tålamod och min positiva inställning till allt!

51. Har du lätt att få folk att skratta? Om jag är på bra humör, ja.

52. Cider elller öl? Cider

53. Har du några talanger? Jahaaarå!

54. Vet du om någon är kär i dig? Ja, hihi. And I love it!

55. Är du kompis med ditt/dina syskon? Jaa

56. Vad står det i ditt senaste sms? "Oj :( Krya! <3"

57. Hur lång är du? 163 cm

58. Hur mycket väger du? ca 52 kg

59. Vilken storlek har du på kläderna? Olika

60. Har du svarat ärligt? Ja, of course!

Det ger sig inte

God dag på er. Hur står det till? Med mig är det lika förjävligt som det var igår när jag skrev, om inte värre!! Hela min gårdag såg likadan ut - Jag låg i sängen och hostade, grät på grund av smärtan i bröstet, suckade lika djupt varje gång jag var tvungnen att resa mig upp för att gå ut till köket och koka te, kallsvettades och bytte underkläder flera gånger, orkade inte prata, hade ingen matlust, var nära till gråt....... Behöver jag fortsätta?

Idag mår jag likadant. Har haft en förjävlig natt som jag sent kommer att glömma. Hade för det första 39 graders feber igårkväll och inatt. Låg och panikhostade fram till 03:45, sedan så somnade jag nog. Men tiden fram tills dess var tuff, för i nästan 6 timmar låg jag och led och bara grät för att jag hade så ont. Vet inte HUR många gånger jag var uppe och drack både te och vatten, bara för att jag trodde det skulle hjälpa... Usch!! =(


Här är i början av sommaren, sist jag var sjuk...

Rethosta, halsont, nästäppa och feber...

Usch och fy!! Ligger här nästan halvdöd i sängen och orkar så gott som inte göra ett piss. Jag hatar att vara sjuk!! Man blir verkligen som en helt annan människa, iallafall jag. Jag orkar knappt ens tilltala folk när jag mår såhär, orkar knappt gå ut till köket och koka te.

Envis som jag är så har jag inte besökt Apoteket förrän idag, trots att jag har gått med rethostan i stort sätt hela helgen. Jag har tänkt "Äh, det går över" och "Det räcker med te". Inatt fick jag dock sota för det... Jag har väl sovit, sammanlagt...... 2 timmar skulle jag tippa på. Ett tag var jag faktiskt rädd, på riktigt, att jag skulle hosta upp lungorna!

Jag hade verkligen planerat att gå till skolan idag. Ja, min plan var nämligen att "sova bort" hostan och värken i halsen, så strax efter 21-tiden så la jag mig i sängen, färdig för natten. Dock så fungerade ju inte min plan så bra. När klockan väl ringe 06:10 i morse så stod jag på toaletten och spottade/hostade upp gulgrönt slem med världens jävla huvudvärk efter världens mest jobbigaste natt. Tack vare alla hostattacker så har jag så sjukt ont i bröstet att jag knappt vill andas.

Fyfan vad jag klagar, men ja... Det är såhär jag mår =(


Nu har jag somsagt varit på apoteket, så nu hoppas jag innerligt
att jag blir bättre inom en snar framtid!!

Ännu en vuxenpoäng

Igår när jag var ledig så passade jag på att utföra lite ärenden som jag annars inte har tid med. Bland annat så besökte jag banken och fixade en så kallad internetbank där jag se över min ekonomi och överföra från andra konton. Väldigt smart och smidigt måste jag säga! Snacka om vuxenpoäng, eller hur? :)


600 kronor fattigare...

... Men två prydnadssaker till nya lägenheten, rikare!!

På senare tid har jag helt och håller prioriterat bort kläder, skor, smink, hårvårsprodukter, ansiktscremer och allt sånt där. Istället har jag lagt pengar och tid åt vår nya lägenhet som vi flyttar till i slutet av månaden. Det är verligen SÅ mycket roligare, och SÅ mycket viktigare just nu känner jag! Jag har  en bild i mitt huvud på hur jag vill att allt ska se ut hemma hos oss när det är klart, därför känns det mest naturligt att lägga lite krut på det istället för att köpa nya kläder när jag redan har alldeles för mycket då det inte får plats i mina garderober utan att jag får förvara en hel del i källaren.

Dessa två romantiska och söta prylar klickade jag precis hem. Om 6 dagar kommer dom hem till mig och jag hoppas att dom båda uppfyller mina förväntningar. För gör dom det, ja, då kan det inte bli annat än perfekt!


Kan en bok födas med fötter?!

Snart kommer jag att få världens jävla utbrott. Vill ni veta varför? Ja okej...

Vi på Kungsgårdsgymnasiet i Norrköping har studiedagar både idag och imorgon (vilket för övrigt är hur jävla nice som helst då jag kunde sova till klockan tolv i morse, hihi!) och jag tänkte faktiskt utnyttja det genom att plugga religon idag då vi har ett ganska så stor prov på torsdag nästa vecka och just nu känns det som att jag har noll koll. Tror ni, att jag hittar boken då?! Nej, såklart inte. Jag har letat överallt i snart två timmar. Jag gick till och med ut i bilen och tittade under sätena men den är ingenstans!!

Jag vet inte hur jag ska göra nu! Jag har inte ens någon aning om var den är. Jag är iallafall 100% säker på att den inte ligger i skåpet i skolan, för det har jag inte använt sen vi började trean. Frågan är nu var i helvete den är någonstans? Den måste garanterat ha sprungit iväg på sina egna ben och gömt sig, för jag har ingen som helst chans att hitta den!! Hur ska jag göra nu då....? Jag kommer inte att vara i skolan förrän på måndag och då är det ju liiiiite sent att börja plugga! Åh åh åh åh åh åh åh, vad trött jag blir på det här!!!


GODNATT, sov gott!

Nu är älsklingen hemma igen och jag har fått det jag behöver för att kunna somna - En godnattpuss och en godnattkram. Så nu stänger jag ner för idag! Hörs imorgon igen. Godnatt allihopa, sov så gott ♥




Tre bilder från i somras

En smäll vi tofflar får ta ibland

Ibland är jag en riktigt mesig liten toffel. Jag och Simon har snart varit tillsammans i 5 år men jag är fortfarande sådär kär och galen i honom. Jag menar, så fort jag är med honom så är jag alldeles fnissig och varm i kroppen, och så fort jag inte är med honom så saknar jag han. Eftersom att vi bor tillsammans så värdesätter jag bland annat middagar väldigt mycket.

Trots att jag var jättehungrig när jag kom hem strax efter 17-tiden idag så väntade jag med maten tills Simon kom hem från jobbet. När han väl kom hem hade han hundra saker och göra och som den största toffeln jag kan vara ibland och som jag är (var?) ikväll så sa jag ingenting utan log och sa att jag skulle vänta med maten.

Eftersom att han sa att det bara skulle ta högst en timme så tog jag en knäckemacka så länge. När det var ca 20 minuter kvar tills den där timmen hade gått så började jag med maten. Nu är klockan 20:25 och han har fortfarande inte kommit hem utan nu har han börjat tvätta bilen........ Hur tror ni det här slutade? Jag fick äta själv såklart!!

Nu har jag precis fyllt på min tomma mage, och sitter nu alldeles ensam i soffan och myser. Astråkigt! Är lite arg och sur på mig själv då jag lika gärna kunde ha lagat mat och ätit betydligt mycket tidigare då jag var så hungrig. Men istället tofflar jag. Varför? Vi tofflar blir ju bara besvkna och ledsna av att hålla på såhär....


För er som är nyfikna på vad det ligger på min tallrik så kan jag jag ju meddela
att det är stekt potatis, falukorv och ett ägg. Asgott
!



Världens finaste taklampa

I söndags när jag och mamma var på Ikea i Linköping så hittade jag världens finaste taklampa för 500 spänn som jag bara inte kunde låta bli att handla med mig hem till nya lägenheten! Jag har försökt googlat fram några relativt bra bilder på den, och jag fann några som var helt OK och rättvisa mot hur underbart vacker den är i verkligheten. Det var liksom som att det skrek Jenny om den!! Den kommer att passa så bra i vårt VITA hem och vårt romantiska sovrum till nya lägenheten, det är jag så himla säker på. Snart är det ju dags för flytt, det drar ihop sig, jag längtrar!! ♥

Jag lovar att ni ska få se bilder på den när jag har fått upp den sen i andra lägenheten. Vissa av er kanske har tur som får se den in real life till och med! Hihi, ni anra får nöja er ändå ;) Mitt hem är ett v.i.p-hem för er som missat! (Haha, kan man säga så?!?!?=))





Idag har vi...

... Firat vår älskade vän, Cathrine, som numera är hela 18 bast. Jag och Jessika överraskade henne rejält genom att åka till skolan hon befann sig på och hade make-up medan vi (jag och Jessika alltså) inte började vår lektion på Hagaskolan förrän 13:20. Meningen var alltså, som vanligt på tisdagar, att vi inte skulle ha setts alls eftersom att vi har olika individuella val då tisdagarna bara bjuder på en lektion. Men nu när jag har både körkort och bil så kan man planera lite annorlunda, och det var exakt vad vi gjorde - Vi åkte och överraskade vår fina vän!

Hon blev glad, vi blev glada och allt var som vanligt fast lite "extra allt" som man så fint kan säga, hihi. Jag och Jessika gav världens bästa present som vi är övertygade om att hon kommer bli väldigt nöjd med hon också.... ;)

Jag, Jessika, Cattis och Sandra drog ner på stan och tog en fika bara för att hylla och fira. Det var asmysigt! Jag tog en chokladboll och en Coca cola, mumsigt som fan.

GRATTIS IGEN GUMMAN!!! HOPPAS DU FÅR EN FORTSATT BRA FÖELSEDAAAAAAAAAAAAAAG. PUSS & KRAM ♥



Kvällsfika

Hur många av er har ätit någon kanelbulle idag? Svara mig gärna! Det har jag gjort iallafall. Eller ja, okej... Ehm.... Man kan väl.... eh.... säga.... att jag har.... ätit sisådär..... ehh........ två stycken.... sådana här stora bullar nu ikväll... Ehhhmm... men.... men det var Simons fel. Han.... eh.... hade ju köpt hem fyra stycken! Så..... eh.... vad skulle.... jag ha gjort? Hehe, MUMS!!


Två nya pjux

Jag har glömt berätta att jag och mamma hade världens mysigaste, roligaste och underbaraste dag i Linköping igår. Eller glömt och glömt, jag har inte haft lust att sitta här inne på bloggen, hehe.

Hur som helst så hade vi en riktig toppendag! Vi tog min röda pärla och besökte Ikea samt lite skoaffärer. Fick med mig en hel del nytt hem till vår nya lägenhet och jag längtar så sjukt mycket tills jag får göra iordning med allt. Ska bli så kul!

Hittade två par nya höstskor som jag blev helt kär i. Jag kunde inte motstå dom då dom var så snygga, bekväma och prisvärda. Håller ni inte med mig?







Kanelbullens dag

Vem kom hem med nybakade bullar från affären om inte min finaste livskamrat?! Hihi, han är bra på att överraska och skämma bort mig. Ni har väl inte missat att det är kanelbullens dag idag va? Jag hade faktiskt tänkt överraska jag idag, men när jag var på ICA nyss så fanns det bara en torr bulle kvar. Tur jag har pojken min då, säger jag bara! ;) Skulle inte förvåna mig om han har varit runt överallt och letat, skulle vara sååå typsikt ♥






ROSES

Nu ska jag försöka sova trots att grannjäveln (ooops, får man säga så utan att låta knäpp!?) har tvn igång med hög volym samtidigt som hon pratar skriker i telefonen. Asirriterande! Jag vill ha det tyst, lugnt och skönt när jag ska sova! Klockan är ju för fan snart tolv, vad är det som hon inte fattar? Hm...

Imorgon ringer klockan, dock inte utav den gamla vanliga anlednigen att jag ska till skolan eller något liknande. Utan imorgon ringer den tack vare att jag och min älskade mamma ska till Linköping och IKEA. Ska bli så himla mysigt att ha en mamma-och-dotter-dag precis hela dagen imorgon! Vid sådana här tillfällen, när man ska göra någonting kul, så längtar man ju nästan lite tills väckarklockan ringer jämfört med vad man gör i vanliga fall, hehe.

På tal om mamma... Jag fick jättefina rosor av henne i torsdags när jag åkte dit och hälsade på med bilen. Riktigt gulligt av henne! Jag verkligen ÄLSKAR rosor, det är någonting speciellt med dom. Någon som håller med?




Nehepp, om man skulle försöka sova nu då, trots det irriterande ljuden från grannen. Ska testa med och ta tre djupa andetag, hålla om min pojkvän som har somnat med kläderna på sig och drömma om allt roligt som jag ska shoppa imorgon!!! Låter som en bra idè ju.

Sov sött alla sötkorvar!
Vi hörs imorgon.
Kram och puss!!

Oktober

God kväll och hej på er alla som läser detta! Har ni undrat var jag har hållt hus? Saknat mig kanske? Synd för er i så fall, jag har nämligen haft det asskönt utan "er" i några dagar!! På den senaste tiden har jag nämligen bloggat flera gånger om dagen bara för att jag känt mig tvungen och skyldig till detta och det är verkligen så jävla fel! Jag är inte tvingad eller skylig en enda jävel att gå in och skriva här varje dag! Eller hur? Jag måste fortsätta med och blogga för min egna skull och ingen annans!! Det betyder att jag skriver när jag vill och inte när jag känner att jag måste!

Är allt bra med er? Med mig är det som vanligt bara bra. Jag är inte den som klagar i första hand utan jag tar mig igenom dagarna med ett leende på läpparna trots att jag innerst inne är lite deppig över att kvällarna är så mörka, dagstemperaturen är så låg, vindarna är kalla och oktober månad är här! Fan hörreni, snart är det jul!

Har tillsammans med pojkvännen färgat hår såhär på kvällskvisten. Jag är numera SVARTHÅRIG!!! Var väl lite för modig när jag stod och valde färg tidigare idag, märker jag nu... Men what a fuck - En skönhet passar i allt!! ;) Det är dock inte så lätt att hålla på och färga hemma, och dessutom inte på sig själv. Tur jag har en pojkvän som är lätt att tvinga till saker! Trots att det blev lite fläckar här och var, alltifrån i ansiktet till ryggen, så blev det jämnt och ordentligt i håret, och det är definitivt ett stort plus. Han är bra han, min grabb!!


Insåg att mina armhålor var lika håriga som ett mansarsle, därav mina
fina (skitfula?) symboler. HAHA!!