Alla med alla (?!)

Jahapp, nu vet vi det också... Paow har varit otrogen mot Hugo, och inte med vem som helst heller. Antar att ni som är insatta i denna bloggvärld vet vem det är. Till er som inte vet så kan jag meddela att det är Nemo från Kungarna av Tylösand som har stoppat kuken i henne. Nemo måste seriöst talat vara Sveriges mest vidrigaste människa, inte för att han har legat med Paulina just  (hon är ju rätt söt ändå!), utan för att det enda han gör i serien Kungarna av Tylösand är och knu*** och knu*** med olika tjejer SAMTIDIGT som han tycker det är hur coolt som helst!

Jaha, och mer då? Ja, i denna härliga bloggsoppa finns en härlig ingridiens som lyder - Hugo har legat med Kissie innan han och Paow blev tillsammans och tack vare det så hatar Paow henne och dom bara bråkar och bråkar samt ser ner på varandra... Innan det då? Hugo har legat med Linda Rosing och........ bla bla bla..

Det är nu slut iallafall. Mellan Hogu och Paulina. Fortsättning följer väl på deras bloggar. Hugogubben är väl ledsen och sårad nu. Nemo knullar väl vidare med "lite" andra brudar och Paow dumförklarar sig själv på sin blogg. Kissie kör sitt eget race med lögner och totalredigerade bilder på bloggen.

Haha, vilken värld. Tur man inte är en av dom. Dom har det inte lätt!




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback