Lovely friday

Ännu en vecka har gått - Helgen är här. Längtar tills ikväll!

Påtal om någonting helt annat, jag har en känsla av att denna förbaskade snö kommer att ligga kvar. Hade såklart hoppats på någonting helt annat men jag får nog tänka om. Det stora (enda!!) pluset är väl att det blir betydligt ljusare ute. Och ja, att vi får lite julkänsla nu till 1:a advent. Hemma hos oss ska det bakas lussebullar och knäck. Mhhhhmmmmm

Bjuder på en halvgammal bild.


29:e november 2012

Nu har det gått alldeles för lång tid igen... Det är glest i denna blogg nu för tiden. Har och göra med att jag är trött på den; Hur den ser ut och vad den heter. Behöver verkligen förnya den lite känner jag!! Problemet är bara att jag varken kan eller vill designa den själv...

Annars är allt bara toppen. Förutom snön och slasket då förstås. Jobbar, lagar middagar ihop med min sambo, fikar med vänner, myser i tvsoffan, pussas och njuter av livet. Precis som det ska vara. Dessutom så kan det vara på gång att hända grejer. Big things!! :) Mer än så säger jag inte än... Det är nämligen långt ifrån klart....

Fredag imorgon. Ser fram emot en jobbdag full med kreativitet för och sedan åka hem till pappa och hans fina fru och fredagsmysa med mat och bastuhäng. Och såklart, fira Anne-Elise i efterskott.

Nu ska jag sussa på Mickes bröst. Bjuder på en bild från i somras. Känns som att den lyser upp detta tråkväder och mörker. Jag vill faktiskt spola förbi vintern och gå rakt på en lång och härlig sommar full med äventyr. Mmhmhmmmm <3


Dags för skönhetssömnen!

Kom hem sent från jobbet. Och ingen Micke hemma. Så tomt. Han var iväg på bandy. Satte mig i soffan och åt soppa alldeles ensam. Men mätt blev jag! Har dessutom hunnit pussats nu en timme. Så jag ska inte klaga.

Dags att sova redan. Ny dag imorgon! Det vaknas då jobb och bankmöte. Spännande!

Nattinatt


ONSDAG

Frukosten/fikan med Emelie innan jobbet idag var jättemysig. Hade saknat henne! Så det var skönt att ta igen missad tid.

Nu är jag på jobbet och kör till 20 ikväll. Har köpt en massa julpynt hit och jag kan knappt hålla mig. Vill sätta upp allt!!! Men det är ju lite tidigt........ Får försöka hålla mig.

Är för övrigt sjukt jävla lycklig! Och kär. Micke är killen/mannen i mitt liv! Så enkelt är det <3

 


Lyckad kväll

Såklart! God mat, underbart hem och trevligt sällskap :)

Nu ska jag pussa sönder min fina prins innan det är dags och sova.

Imorgon kl 10 ska jag möta upp Emelie och äta frukost. Ser jag fram emot!

Nattinatt


Tisdagskväll

Har varit ledig idag. Resulterade i att jag började baka. Så nu är svärföräldrarna och Mickes bror påväg hit. Vi bjuder på kräftstjärtssoppa och morotskaka ikväll. Både gott och trevligt! Ser fram emot denna tisdagskväll <3


Ny vecka, nya tag

Börjar denna måndag på bästa möjliga sätt - Med en stor frukost! Älskar älskar älskar frukost! Bästa målet på hela dagen.

Solen skiner hörreni! Det här kan bli en bra dag.

PUSS


Vi säger godnatt

Nu är helgen redan förbi. Igen. Den här dagen har bara rusat förbi! Och kvällen ska vi inte tala om. Känns som klockan nyss var 18.....

Vi har brottats, slagits (på skoj alltså), kittlat och busat som två barnrumpor mest hela kvällen, jag och Micke. Har ont i magen efter alla skrattanfall! Haha! Nu ska vi försöka slappna av och sova. Nattinatt <3


Sunday

Gårdagen tillsammans med släkten hemma hos Ann och Leif var jättetrevlig. Som vanligt. Vi var där mellan 15-23 så vi hann med mycket. Dessutom blev de nöjda med tavlan som jag pysslade ihop åt dom. De dricker så sjukt mycket kaffe så jag tyckte denna text passade.


Morgonmys i sängen

Med mig själv! Micke är (ja, hör och häpna!) ute på golfbanan tillsammans med sin bror som kom hem från Danmark igår. Han pluggar till läkare där och är inte hemma så ofta. Hur som helst, visst är de inte riktigt kloka?! Och så fick jag frågan: "Älskling, vill du inte följa med och se det som en promenad?" Haha, tackar som frågar men nejtack. Ligger mer än gärna och morgonmyser i sängen framför tv:n med en stor kopp te. Så får killarna spela och frysa ensamma ;)

Ska passa på att göra klart tavlan som svärmor Ann ska få idag. Hoppas på bra resultat när allt är klart. Och att hon blir glad givetvis. Men det tror jag!

Herrrrååå


Love it


Mot jobbet!


NEW IN

Här är kappan jag fyndade igår! Kassa bilder, men det får duga. Färgen är mycket snyggare i verkligheten. Köpte (fan så dyrt!!) med mig ett matchade läppstift till. Jag använder mycket färg på läpparna, och ännu mer med min nya frisyr.


KUNG ZLATAN

Vilken match igår!! Micke (som är världens största sport-fan!!!) somnade precis när andra halvlek började. Han satt upp och snarkade precis bredvid mig och det störde min koncentration så jag skickade in honom i sängen. Sen hörreni, vilken sinnessjuk andra halvlek det blev!! Zlatans alla mål - DET FINNS INTE ORD. Jag satt och skrek, jublade, klappade händerna och RÖS! Han är helt jävla outstanding! Det sista målet är fortfarande helt ofattbart, har sett klippet på youtube om och om igen hela morgonen. Nu är det alltså offentligt, igår blev jag en Zlatanälskare på riktigt. Det roligaste av allt är att Micke missade det hela hela, hahaha!


Onsdag den 14:e november

Har fått mycket gjort idag. Var och lämnade in Saaben på service imorse och sånt är aldrig och hurra för. Blir ju alltid så dyrt!! Dock så kom vi ganska lindrigt undan den här gången, vilket betyder att tusenlapparna inte var så många. Puh!!

Lunchade/fikade med Malin mellan 13-15. Så mysigt! Sen blev det ett par timmar på stan tillsammans med Majki. Fyndade en orange kappa på H&M för ynka 200 kr. Visar sen!

Sverige spelar fotboll som vi ligger och tittar på. ISTÄLLET FÖR BONDE SÖKER FRU som är tillbaka först nästa vecka. Det suger om ni frågar mig! Jag gillar ju verkligen Bonde söker fru, haha!

Föööööööör goda!!


Tisdag

Välbehövlig paus/rast på jobbet. Te och en stor näve med pepparkakor


Det finaste jag vet ❤


11:e november 2012

Och så var helgen förbi. Så fort det gått!

Fredagsmyset tillsammans med Micke och Emma i Vingåker var som fredagsmys är - mysigt. Åt tacos och kollade på X-factor (läs: Min älskade Danny!!) och hann somna i soffan innan vi åkte hem till stan.

Lördagen bjöd på en sovmorgon och framtidsplansprat i sängen innan vi åkte upp till syrran och barnen. Gjorde en make-over med mitt barr och satan så nöjd jag är!! Tack Therese! Kvällen spenderades hemma hos mamma med familjen, god mat, vin och annat gott innan kompisligan samlades hemma hos oss på Pålstorpsgatan. En rolig kväll förutom rödvinet i vår fina (DYRA!!!!) vita soffa...

Idag har vi firat våra pappor. Med andra ord haft fullt upp med mat och fika, haha! Jättetrevlig dag! Jag älskar min pappa över allt på denna jord! Och min svärfar är inte så pjåkig han heller! <3 Bjuder på en bild från studenten, på just mig och pappa.

Godnatt


DANNY SAUCEDO


Sunny friday

Vilket soligt (men fyfan så kallt!) väder vi har idag. Underbart! Att det är fredag gör ju inte saken sämre.

Är på jobbet och gör nytta. Väntar på min nästa kund som kommer när som helst.

Ikväll ska jag och Micke hem till vår favoritEmme och fredagsmysa med tacos och massa onyttigheter. Det ser jag verkligen fram emot! Har hört rykten om att min andra pojkvän, Danny Saucedo, aka uppträda på X-factor ikväll. SOM jag kommer sitta bänkad!!!


Torsdagskväll

Hamnade utslagen i soffan i världens matkoma. Vet inte hur jag ska orka ta tag i disken och våra smutsiga golv ikväll... Suck.

Har tillbringat denna torsdag tillsammans med Malin. Vi har varit i Vingåker. Slutade med att vi gjorde en makeover med hennes hår! Blev lugg, rak yttre design och rött. Så hett! Är SÅ sugen på något nytt jag med.

Micke är iväg och tränar bandy. Så här sitter jag, alldeles ensam i en lägenhet full med tända ljus. Vill inget hellre än ha hem honom som ni förstår. Så det här med och diska och torka golv är kanske ingen dum ide. Tiden fram till det plingar på dörren går ju så mycket fortare <3

Har ni förresten sett Uppfinnarna på tv? Ganska så kul faktiskt. Just nu är det en 6-årig kille som försöker glänsa, haha!


Matlagning pågår


NY BLOGGDESIGN SÖKES!

Någon vänlig själ som har lust att hjälpa mig med det? Är trött på utseendet av denna dagbok nu...


Nybyggarna

Har precis kollat på det sista avsnittet av den otroligt känslofyllda serien Nybyggarna. Ni som inte vet vad jag pratar om - In på Kanal5 och börja med första avsnittet. Otroligt jobbigt/lärorikt/ledsamt/ glatt och hoppfullt på samma gång. Handlar om droger och hemlösa människor som får en chans att ändra liv med hjälp av Arga snickaren - Anders.

Gråter fortfarande. Säsongsavslutningen var gripande!!


Hej hallå kära dagbok

Det är ganska många som klagat på mitt dåliga skrivande här i bloggen. Bland annat Micke, familjemedlemmar, nära vänner och bekanta - Så det här inlägget är till er!

Det här med blogg hörreni... Kul ibland. Ibland inte. Jag har helt enkelt haft en period då jag inte funnit någon inspiration alla till och skriva. Tror det har och göra med denna sjukt tråkiga årstid som vi numera tvingas leva i. Jag blir så instängd och tråkig som person att man knappt tror det är sant. Tänk vad lätt allting skulle vara om vi hade sommar året om! Mhhhmmmm.

Men för er skull, jag ska försöka! Och till er hundratals andra som är inne här varje dag - Jag ska skriva så ni med har något (tydligen intressant!???) och läsa.

Har hänt mycket roligt OCH tråkigt den senaste veckan. Mycket skratt. Mycket tårar. För mycket tårar. Två fina människor har lämnat vår jord och vi har tänt massor med ljus varje kväll till minne av dom båda. Det har fått oss att tänka till ännu en gång - hur tacksam man ska vara för att man vaknar upp varje dag och få tillbringa livet tillsammans med den man älskar. Och att man ska vara rädd om sin familj. Det viktigaste man har. Livet är kort...

I all denna röra så försöker vi fortsätta med vardagen och allt som hör den till. Just nu lever vi på hoppet, jag och Micke. Och blir det som vi önskar så är det stort! Mycket stort! Mer än så vågar jag inte säga nu... Hihi!

Klockan drar iväg. Måste försöka sova nu. Pusspuss