Frukost är en bra start på dagen!

Så är det faktiskt! Jag skulle aldrig klara av en enda dag utan frukost. Det är verkligen
sant! För det första så är jag alltid hungrig så fort jag vaknar på morgonen och för det
andra så är ju frukost den absolut godaste måltiden! Äggmacka, en varm kopp te,
finn crips och digestive!
Ja, såhär ser vanligtvis min frukost ut. And I just love it!!

Utan frukost skulle jag inte orka prestrera lika bra, orka vara trevlig, orka skratta hela
dagen eller överhuvudtaget kunna koncentrera mig när sådana tillfällen kommer!

Nu kommer shopping-updaten

Som ni vet var jag otroligt otroligt trött igår så jag dissade er och min coola shoppingvisning här på bloggen. Sedan så kom ju Pontus igårkväll också, och då lagade vi toast och planerade inför lördag som kommer att bli hur grym som helst!

Hur som helst, lite bilder och annat skoj från gårdagen har jag ju lovat er.
Bortsett från all mat och annat hem hit så handlade jag lite smått till mig själv.

Min buse på tåget


Vi luchade tillsammans i Norrköping och jag valde att vi skulle gå till Wok-time som har blivit mitt absoluta favoritställe i den härliga staden. Visst ser det gott ut?


Som ni förstår ängade vi en del tid åt att prova maseradkläder. Och här är en  av ala tusentals masker i testade. Äckligt ful va?!


Han liknar ju verkligen en clown.....


Och här är det jag handlade till mig

Fräcka armband från Lindex


En skitsnygg klänning som sitter perfekt från H&M och som jag såg hade kommit in i Katrineholm nu också, så jag antar att jag inte kommer att vara ensam om att ha en sån.


Grejer från Apoteket som är till för att ta hand om tänderna ordentligt som min tandläkare tipsade mig om.


Och alla maskeradgrejer såklart! Dock får ni inte veta förrän imorgon vad jag ska vara utklädd till ;) Därför jag kladdat ner bilden. Men gissa vettja! Den som gissar rätt först får ett pris här, här, på min blogg!

Även det som är roligast i världen tar på krafterna

Ja, fyfan för mina fötter och ben säger jag bara!! Vi hamnade i Norrköping idag, bland annat. Och vi har shoppat precis hela dagen! Bildbevis.

Ni ska få se lite av det nyinköpta senare under kvällen. Men nu är det dags att packa upp allting och sedan laga toast till våra smått hungriga magar! Alltså, bilder och annan rolig information kommer senare. Håll ut babe's ;)

Kanske lite shopping?

Godmorgon! Idag är vi uppe med tuppen, nästan. Jag ska vara hos specialisttandvården i Katrineholm klockan 09:00. Mina tänder har börjat flytta sig efter att jag haft tandställning i 2½ år. Det var nu lite över ett år sedan jag tog bort den och tänderna har redan börjat flytta på sig! Det vill jag ju inte!!

Efter tandläkarbesöket har jag och Simon lite andra planer. Kan hända att vi blir borta hela dagen, vem vet?!



Ni får se en bättre bild på outfiten sen!

Det där jävla suget

Shiiiiiiiiiit alltså, jag vet inte hur jag ska formulera mig eller vart jag ska börja. Egentligen spelar det ju ingen roll, utan det är ju bara och säga som det är - Mitt sockersug är enormt!! Och när det väl kommer (vilket det gör minst en gång om dagen) så går det inte att stoppa. Jag menar allvar nu alltså! På riktigt verkligen. Så som ni förstår trycker jag i mig massor med onödigt socker varje jävla dag. MINST en gång om dagen. Usch, jag spyr nästan nu när jag tänker på det. Men vad ska jag göra då? Jag säger ju inte liksom åt min kropp att "Nu ditt gulliga lilla sockersug, nu kan du komma fram" utan det kommer ju av sig självt. Och när det kommer och jag inte har godis, kakor eller bullar hemma så får jag panik och bokstavligt talat springer till Ica.

Usch, fy och blä. Förstå om jag håller på såhär i hela mitt liv, då kommer jag att bli världens fetaste kvinna. Fast iofs så skulle det ju inte göra så mycket, för då skulle jag bli med i rekordboken och bli känd, skämt osido. Fyfan Jenny
Maria Isabell Söderlund!! Jag måste försöka bli av med det. Och jag hatar folk som säger; "Men ta ett äpple istället" HALLÅ?! Ett äpple när jag har SOCKERSUG?!! Det går ju inte. Det hjälper ju inte. ÅH!

Snälla, hjäääääääääääälp mig.
Snälla, snälla, snälla, snälla.


Nu ska jag fortsätta äta muffins och titta på Bonde söker fru

Jag behöver massor med Halloweentips!

På lördag styr vi upp med Halloweenfest; Jag, Simon, Pontus och Jennifer. Och helgen till ära ska vi vara utklädda såklart - Men till vad?! Det är ju frågan.. Häxa? Djävul? Pumpa? Eller vad? Har ni några tips?

Jag är helt fast, min hjärna har sagt stopp - Snälla, hjälp mig kära vänner!


Vad, vad, VAD ska jag klä ut mig till?!


Stegen för hållbara och fina naglar

I alla tider har jag bitit på mina naglar och inte brytt mig ett skit om hur dom ser ut. Men det är faktiskt så, att naglarna är bland det första vi lägger märke till hos en person. Visste ni det?

Att bita på naglarna har varit som ett beroende för mig och jag har haft jättesvårt att sluta. Det har liksom inte gått och min riktiga vilja har aldrig funnits, förrän nu det senaste halvåret. Jag gav mig fasen på att jag skulle kunna sluta och faktiskt också kunna få drömnaglar en gång i tiden. För jag tycker ju att det är fint med naglar, egentligen. Det är ju bara orken och viljan som aldrig funnits där...

Men nu har den kommit och jag kämpar för att hålla mina naglar fina och inte få tillbaka det där jobbiga suget som vill bita sönder dom tills det gör ont. Kommer ni ihåg mitt Mirakel-Kit från Depend som jag köpte för ett tag sen? Det hjälper
faktiskt, om man använder det effektivt och följer anvisningarna ordentligt.


Jag tänkte tipsa er som vill stärka era naglar och göra dom fina, hur jag gör när jag tar hand om mina!! Here you are! (Dessa produkter som jag kommer att visa er nu kommer från Depends Mirakel-Kit)

1: Förbered med att tvätta händerna ordentligt och ta bort eventuellt lack med t.ex. Depends Nagellackremover. Ta sedan fram alla produkter du behöver.

2: Fila naglarna till önskad längd och form.

3: Fyll upp en skål med varmt vatten och håll fingrarna i det i ungefär 3-4 minuter. Du mjukar upp nagelbanden.


4: Applicera Nagel-och nagelbandsrengöring på nagelbanden och nedre delen av nageln om det finns hudrester där.


Detta är den viktigaste produkten för att uppnå en god nagelkvalité. Tar effektivt bort döda hudceller i området kring nagelbanden. Detta ökar syretillförseln som därmed påskyndar nageltillväxten och förbättrar dess
kvalitè.
Låt verka 2-5 minuter.

5:
Rengör nagelbanden och naglarna noggrant med nagelborsten


6: Avsluta borstningen under rinnande varmt vatten!


7: Använd manikyrpinnen för att, mycket försiktigt, "putta" tillbaka nagelbanden.Har du vita hud-beläggningar vid nagelroten tar du bort dom med hjälp av manikyrpinnen.



8: Applicera Myroljan på nagel, nagelband och under nageltoppen, massera någon minut. Myroljan ger en intensiv vård till naglar som är torra, flisar sig, lätt spricker eller är mjuka. Återuppbygger och ger näring till nageln. Hjälper till att binda
samman nagelplattorna så att naglarna blir starkare, flexibla och växer snabbare.


9: Applicera Nagelbandscreme på nagelbanden och massera några minuter. Cremen vårdar och påskyndar uppbyggnaden av spruckna, torra eller skadade nagelband.



10: Avsluta behandlingen med att smörja in händerna med handcreme och låt verka utan att använda händerna i ungefär 15 minuter.

11: Lacka sedan naglarna med valfritt lack!!


Sammanfattning och värt att tänka på:
- Nagelvård går inte på 5 minuter, utan tar tid.
- Nagelvård är en kombination av olika produkter som ger det optimal resultatet.
- Rengöringen med Nagel- och nagelbandsrengöring gör du var fjortonde dag.
- Myrolja, Nagelbandscreme och Handcreme använder du varje kväll fram till önskat resultat uppnås.
- Ha tålamod, det lönar sig!!

"Stolt som tuppen"

Vad påminner rubriken om tycker ni? Vad förknippar ni meningen med? Tzatsiki - Morsan och polisen, såklart! Vilken underbar film. Haha! Skitsamma, nu var det ju inte det jag skulle skriva om, det liksom bara kom som en parentes. Dags att återgå till det jag ville säga..

Min arbetsdag på salongen har gått jättebra! Är supernöjd med mina klipp och färgresultat! Hade tänkt ta för-och efterbilder men det blev aldrig av. Attans så synd! Hade ju varit roligt och visa er. Till och med Andreas sa det förut när vi hade klippt halva huvudet på honom; "Fan, vi skulle ju ha tagit bilder, för det här kommer att bli en stor skillnad" Så synd att man glömmer bort sånt där. Men det får bli en annan gång helt enkelt!

Jag är iallafall stolt som tuppen och så himla säker på vad jag vill jobba och utveckas mer och mer med i mitt liv och det är frisöryrket och ingenting annat! Det känns som att jag är född till frisör och jag skulle absolut inte kunna tänka mig att göra något annat. Det är en så otroligt härlig känsla ska jag säga er, att veta vad man vill göra med sitt liv!!

Återkommer senare.
Nu är det matlagningsdags!


En liten arbetsdag

Nu är jag redo för några timmars arbete på Ellenors hårvård. Närmare bestämt 3 kunder, varav två klipp+färg och en klipp. Det ska bli superkul! Är riktigt laddad - Jag älskar frisöryrket!! Har lite brådis, därför hinner jag inte
skriva mer utan vi får höras senare när jag kommer hem!! Ha det bra så länge

Så jävla läskigt!

Usch, vad jag ryser! Tänk vad äckligt det måste vara. Förstå vilken panik.
Kolla länken och klippet så förstår ni vad jag menar.
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article5967475.ab

En ledig måndag

Vilken trevlig dag det här har varit! Jag är helnöjd, typ. Både jag och Simon fick med oss lite smått och gott hem från H&M. Och vad mer? Jo, massagen var skön som tusan och teorilektionen var lika intressant som vanligt.

Kvällen är planerad. Den ska tillbringas med Pontus och Jennifer. Guld!


Här är två vackra bilder som togs under middagen idag. Jag och Simon gick till Konsum och handlade varm kyckling och kallsås. Till det kokade vi ris och myste hemma hos mamma. Dock utan henne eftersom att hon var på jobbet.. Synd

Isabell är här och nu ska jag sluta skriva blogg och hjälpa henne med hår och
smink. Hon ska nämligen snart iväg och träffa sina kompisar!!


Puss
/ Jenny

Det blir en Katrineholm-dag idag

Klockan 12:30 ligger jag på massagebänken och blir masserad inne  på Hudvårdsguiden i Katrineholm. Jag längtar så jag nästan spricker! Gud så skönt det ska bli, och behövligt. Välbehövligt! Efter massagen ska jag och Simon gå och kika in H&M som har öppnat. Vi ska även hem till mamma och träffa henne och Isabell! Mysigt! Och det är ju måndag idag, vilket innebär att jag ska på teorilektion från 17-19. Min fina prins är kvar i Katrineholm och väntar tills jag blir klar och sedan åker vi hem igen!

Sådär ja, nu vet ni hur min/vår dag ser ut! Roligt va?!
Dagens outfit ser ut såhär:


Snygga strumpor va? Jag vet. Men dom kommer ju inte att synas *fniss*

TJARÅ'

Söndag

Hej!!

Nu är jag heeeelt slut (igen) Simon drog med mig till badhuset förut och där vi befann oss i några timmar. Tanken var att vi skulle motionssimma men det gick till en början sådär. Badhuset var fullproppat med småbarn. Dom kryllade överallt! Så vad gjorde vi då? Jo, satte oss och fikade såklart.

Men bara någon timme senare så blev det genast mycket lugnare och då tog vi oss i kragen! Vi simmade 25x25meter. Väldigt bra gjort av oss!!

Vi var även en sväng förbi Factory Outlet där jag fick med mig en skitsnygg pälsmössa hem!! Har orättvisa bilder att visa er - Check it out!!


Haha, jag lovar på hedersord att ni ska få se en mycket bätre bild på mössan!

En höstig söndagsmorgon

Nu, kära vänner, är det ju höst på riktigt!! Nu finns det ingen som kan  blunda för sanningen och hoppas på att sommaren snart är tillbaka, att vi kan vakna upp imorgon och det är 20 grader varmt och strålande sol! Nej, nu är det bara att inse - Den långa hösten är här!!

Vi har ju alltså vridit tillbaka klockan inatt vilket betyder att klockan nu är 10:50. Usch! Det här är verkligen deprimerande. Snart blir det mörkt redan klockan 4-5 på dagarna! Blääää.

Nu är det dags för frukost! Här är två mörka bilder från gårdagen i den kalla,
regniga höstkvällen i slutet på oktober!



Look for tonight

Har haft en riktigt slapp dag idag men nu har jag tagit mig i kragen, bytt om, slängt på mig lite smink och piggnat till en aning. Jag är nämligen påväg till Hanna. Antar att det blir en lugn kväll för oss, och mysigt är väl det. Vem vill ut i detta tråkiga, kolsvarta väder egentligen?!

Lite dålig bild, men jag orkar inte ta om någon ny! Nu vill jag ju iväg till min
fina vän och ha en trevlig kväll!! Hoppas ni får en bra lördagskväll ni också

Kramar

/ Jenny

Den här veckan tog knäcken på mig

Det här underbara, efterlängtade lovet är så otroligt passande just nu! Jag hade inte orkat en enda dag till i skolan - Jag svär!! Igårkväll var jag hemma tillsammans med Simon och tittade på Idol, åt massor med gott och bara tog det lugnt. Vad slutar kvällen med tror ni? Jo, att jag somnar i Simons knä i soffan. Som tur är väckte han mig när utröstningen var och då fick jag se Nicklas bli utröstad och jag blev besviken! Eddie skulle ha åkt ut. Rackarns!!

Somnade inför natten vid 23tiden och sov till nästan klockan 12 idag. Så jag ljuger om jag säger att denna vecka inte har tagit knäcken på mig.

Ska vila upp mig lite till i förhoppning om att jag snart kommer tillbaka med lite roligare nyheter! :) Fram tills dess så hoppas jag att ni tar väl hand om er!

Jag är ju verkligen bäst :)

Det gick superbra på sjukhuset idag! Helt sjukt, tror knappt att det är sant - Jag varken svimmade eller spydde!! Vet inte vad det kan ha och göra med.. Om det är tack vare alla mina "lycka till- sms och kramar", stödet av min underbara familj eller det jag har intalat mig ett bra tag nu, att "jag kommer att klara det!" Egentligen spelar det ju ingen roll varför det gick som det gick. Jag ska inte bry mig om det nu, utan jag ska njuta och le över hur otroligt bra det gick!!

Jag sitter hemma hos mamma nu och myser med henne och Freja, min älskade lilla systerdotter! Vi har lagat mat och läst böcker nu på kvällen efter sjukhusbesöket. Självklart har vi kollat på Bolibompa och matat fiskarna som Freja tycker är hur kul som helst! Det är så mysigt och umgås med med skruttfian (och mamma också givetvis) ♥


Slänger in två bilder som är tagna nu ikväll.


Freja hade lite roligt med Isabells dator förut... Haha!!



Kärlek


Nu är det gjort!

Det finns ingen återvändo eller chans att rätta till något av det nedskriva i det rutiga mattesvarshäftet. Matteprovet är alltså nu gjort (Äntligen tänker ni, så slipper den här bloggen handla om matte varje dag) och jag ska varken säga bä eller bu om hur det gick. Känns inte som att det gick bra, och inte som att det gick dåligt. Äh, jag behöver nog bara smälta det lite och försöka få bort allt i mitt huvud som har med funktioner och algebra och göra.

Idag är det en jobbig dag. Klockan 16:00 ska jag vara på sjukhuset och ta spruta. (Herregud tänker ni, vad är det som är så farligt med det?!!) Håll käften, tänker jag. Ingen kommer någonsin att förstå mig hur mycket jag än sitter och skriver här eller hur många gånger jag svimmar eller spyr. Det jag har varit med om har satt sina spår... Så är det bara. Men en sak är säker, och det är att jag tackar gudarna varje dag att jag klarade mig och att jag fortfarande lever. Det var nära att jag hamnade på andra sidan jorden.... Mycket nära.

Min mamma är iallafall min trygghet när det gäller det här med sjukhus.
Självklart ska hon med idag. Tänk på mig vid 16-tiden och håll alla
tummar ni har, är ni snälla..

Helt ärligt, säg mig...

.. Vad tycker ni om dessa stövlar? Jag tänker nu på deras klackar förstås. Det här är ju trendigt nu för tiden. Själv vet jag inte riktigt vad jag tycker. Jag står liksom mitt emellan på något konstigt sätt. Vad tycker du?

 

Hiss eller diss?


Nu är jag i behov på riktigt!

Som ni vet så går det inte så bra för mig att hitta stövlar till vintern  och kanske till mitten på hösten. Jag har inte hittat en enda par som har fallit mig i smaken utan jag är nog helt enkelt trött på stövlar!

Nu har jag iallafall kikat på dessa ett tag och jag tror jag gillar dom. Dom finns på DinSko och kostar 1199:-

Hjälp mig! Vad tycker ni??!!

Nu måste jag bita ihop!

Jag har inget val. Var tvungen att stanna hemma från skolan idag för att kunna plugga matte hela dagen så att jag klarar det där jävla provet imorgon. Men min motivation just nu, ligger på 0,0000.

För det första så är det så jävla grått och trist ute att jag måste tända alla lampor som finns här hemma för att kunna se vart jag sätter fötterna över huvudtaget. För det andra så börjar jag bli rädd att någonting inte står rätt
till i min kropp för jag är så otroligt seg och trött!! Men jag har kommit på att det kan ha och göra med min nervositet... Matteprov imorgon, spruta imorgon (Jag är livrädd för sprutor efter jag låg dödssjuk på sjukhuset. Det är
liksom mitt psyke som inte riktigt klarar detta. Jag har inte tagit en enda spruta efter den tiden utan att jag svimmat och spytt. Men nu måste jag ta en till, annars kan jag inte åka med till thailand och det vore ju synd)
och sen är det lite annat runt omkring en hela tiden.. Det är inte lätt när det är svårt!

Nu måste, måste måste (jag brukar alltid säga att det inte finns några "måsten"men idag gör det det) fortsätta med pluggandet nu. Jag har inget val.

Hittade en gammal, men en mycket passande bild till detta inlägg

Det är bara att bita ihop!
- Nu köööööör vi matteboken!

En update innan det är dags för sängen

Mötet/lektionen med Gunnel gick bra ikväll! Dock så känner jag mig inte riktigt överens med kapitlet "funktioner" men det hoppas jag ändras under morgondagen. Jag ska nämligen stanna hemma från skolan och vrålplugga till
torsdagens stora, viktiga matte B prov!

Efter en timme hemma hos Gunnel kom Simon och hämtade mig och vi åkte hem till Pontus där även Jennifer var! Jättetrevligt att träffa dom igen efter helgens bravader ;) Haha! Vi fikade och tittade på Tv tillsammans ikväll och
vår dag har slutat väldigt bra! Att ha vänner som sprider glädje och dom där speciella skratten är ju inget annat än underbart! Eller hur?!

Nu ska jag och min stora kärlek hoppa i säng och släcka lampan för dagen.
Det är en ny dag imorgon!

Godnatt

Inte bara en hetsig gårdag utan en hetsig vecka

Jag satt uppe till klockan 01:00 inatt och pluggade på mina jävla nyheter. Fyfan så  tråkigt det var men nu är det gjort och jag känner mig skitnöjd! Som rubriken lyder så var det inte bara gårdagen som var hetsig och fullspäckad utan hela min vecka är det. Det gäller att se framåt - Nästa vecka är det lov!!

Hur som helst så är jag så otroligt trött att jag knappt ser vad jag skriver. Så eftersom att jag är hemma tidigt från skolan idag tack vare att min kära far åkte in till Katrineholm och hämtade mig så att jag slapp vänta på bussen i 100 år så ska jag ta en välförtjänt tupplur nu innan det är dags att sätta igång och plugga matte!! Klockan sex ska jag vara hos Gunnel ikväll som man kan kalla för min personliga tränare. Tills dess har jag alltså på mig och måste därför stänga ner och lägga mig i min sköna säng!

Såhär ser mitt veckoschema ut:




En hetsig måndag

Vanligtvis brukar jag älska måndagar men det gör jag inte idag. Jag är så jäkla stressad så att jag bara känner för att äta bajs. Eller nåt. Fan. Igårkväll sms:ade Jessika mig vid 21-tiden och frågade mig hur det gick med
nyheterna som vi ska presentera i skolan imorgon. (Vi ska presentera två nyheter var, en inrikes och en utrikes) Hallå, tror ni att jag hade börjat eller? Nej, jag hade helt glömt bort att det skulle göras!! Detta resulterade i att jag
satt uppe till tolv inatt och pluggade. (Och jag är långt ifrån klar)

Vad mer då? Jo jag har haft prakrik idag, men var tvungen att gå tidigare tack vare att jag måste in till trafikskolan idag igen och sitta och lyssna två timmar på en kille som pratar! Hur ska det gå när jag har dessa nyheter i min skalle, och matten, och redovisningen och funderingarna på hur i fasiken jag ska hinna allt?!!Åh, jag hatar verkligen den där jävla pressen. HATAR!




Men skitsamma, allt löser sig och speciellt om man heter Jenny Söderlund.
Jag kan ju allt jag, bara jag vill ;)
För mig existerar nämligen inte; "Jag kan inte"
Så det så.

Bussen går om 20 minuter.
Är jag klar?
Nej.

Sa jag att mitt liv är ganska stressigt idag? Och nämnde jag att jag hatar pressen?


Söndag

Och så var det söndag igen.. Gårdagen var hur trevlig som helst tillsammans med Simon, Pontus och Jennifer. Vi började med att bowla (där jag och Jennifer spöade killarna) och sedan gick vi hem till oss och spelade kort! PUNKT. Där ska jag avsluta min berättelse och låta allt stanna mellan oss fyra. Vi hade iallafall skitkul och vi skrattade verkligen som aldrig förr. Kan väl erkänna att vi inte kom i säng förrän vid halv fem inatt! Haha :) Tack som fan för igår iallafall, min älskade pojkvän och mina otroligt fina vänner, Pontus och Jennifer! Ni är bra ni ♥

Vi sov till 14 idag vilket känns... sådär. Hela dagen är ju förbi. Men vad gör det?! Man måste ju få utmana ödet lite ibland och leva livet. Fan, vi lever ju  bara en gång!! Pontus, Jennifer och Simon förstår vad jag menar nu ;) Ingen annan!

PUSS PÅ ER!

Jag är mer än redo!

Har jobbat matte sen jag la in videobloggen och det har gått hur bra som helst. Tre sidor kvar, sedan har jag räknat ett helt kapitel i matte B. Fyfan vad jag är bra!! Wihoooow. Detta ska givetvis firas ....på något sätt... Är hur som helst sjukt taggad inför en trevlig kväll med bland annat bowling tillsammans med min pojkvän och Pontus och Jennifer! Har dragit på mig mina lackleggings och en rosa tunika! Se bilderna nedan!!



Ha en lika bra lördagskväll som oss!!

En efterlängtad videoblogg

Tack vare att ni tjatat så länge nu ;) Here you are!!

Får bli en lite bättre nästa gång. Hade inte riktigt orken nu! Haha :)

En dagens

Nu ska jag åka iväg till en kvinna som heter Gunnel. Hon ska hjälpa mig med matten och vi ska väl jobba i en timme ungefär. Vi hörs när jag kommer hem och då ska jag berätta mer :) Här har ni dagens outfit!


Jeans - BikBok
Träja - Monki
Skor - Skopunkten
Halsduk - H&M
Kavaj - Tiger

Idolsnack

Det var absolut den rätta idolen som åkte ut igår!! Jag känner på något sätt att Camilla inte riktigt hörde hemma i tävlingen utan att det är som dom säger, hon efterliknar Kicki Danielsson och borde lägga ner sin tid på schlager istället. Eller hur? Men hon har ju iallafall lyckats gjort bort sig i Tv ganska så rejält! För det första så gjorde hon ju om vackra låtar till melodifestivalslåtar och sedan hörde hon ju fel namn och slängde sig i Peters famn överlycklig som aldrig förr. Haha, det ser ju så kul ut verkligen! Men vad pinsamt det måste ha känts efteråt. Jag kan bara tänka mig ;P


Hur som helst så hoppas jag att det går bra för henne i framtiden trots att hon är lite blåst och annorlunda :) Så, lycka till!!

SnyggErik var ju absolut bäst igår och han var så sexig i kläderna!! Håller ni med mig?!

Nu är vi redo för ännu en fredagskväll!

Jag och Simon lagade till en onyttig smaskig middag förut, närmare bestämt pommes, hamburgare och bearnaisesås. Nu ska vi fortsätta att vara onyttiga framför idol! Det kommer att bli en mysig fredagskväll tillsammans med min kärlek, dock gillar jag inte riktigt teamat - Michael Jackson. Jag näst intill avskydde den mannen... Förlåt, men det är sant. Heja Marielle, Tove och Erik säger jag bara!



Vad tycker ni om Simons hemmagjorda chokladbollar? Inte så runda och fina
kanske, men förjäkla goda ska jag säga er ;)


En "ledig" fredag

Nu är det fredag igen! Och det har inte varit vilken dag som helst, jag vaknade nämligen 10:30 av att jag inte var i skolan! Glömde väl antagligen att ställa klockan igårkväll eller så var jag helt enkelt så otroligt slut att jag stängde av den och somnade om igen. Men jag är nästan 100 på att det förstnämda är det rätta svaret på den knasiga händelsen. När klockan väl har ringt så har jag svårt att somna om, och så har det alltid varit.

Hur som helst, det fanns inte så mycket och göra. Hade varit onödigt och åka till Norrköping för att hinna vara på matten i ungefär en timme. Jag har alltså varit hemma hela dagen idag. Och det har väl varit... skönt. Har passat på att tvätta kläder, klippt och klistrat klart lite pyssel i lägenheten och fixat en massa annat :)


Somsagt, jag har tvättat idag och såhär ser det ut när Simon försöker hjälpa till.
Han tryckte ner mig i tvättkorgen och tyckte att det såg hur roligt ut som helst.
Jag förstår INTE vad han menar med det....

Nu ska vi laga mat och ha en mysig fredag här hemma!
Hoppas ni får det lika trevligt ni.
Massor med kramar.

Jag tycker fortfarande det är kul!

Haha, titta vad jag hittade!! Förra sommaren spelade jag och Hanna in dessa filmer. Kommer ni ihåg dom?! Haha. Det gör jag! Vi skulle sjunga vår egna raplåt som vi skrev till IcaMattias på jobbet. Den är klockren, dock får ni inte höra den så bra eftersom att det vi inte var så duktiga på det här med musikvideos.

En update innan en lång, varm dusch!

Nu skriker duschen efter mig men jag kände för att uppdatera lite innan jag ska dra på full värme och duscha precis hur länge jag vill! Haha nejje. Hur som helst, jag och Simon har precis klippt och klistrat klart vårt fina kollage som nu sitter och pryder vår vägg. Kollaget innehåller massor med bilder på oss från åren och en text som lyder: "Love that will last forever" Jag ska ta kort och visa er snarast då ni även ska få se lite mer av vår lägenhet!! Kul va?!

Vet ni en sak? (Jag säger det nu när Simon inte ser)... Jag är shoppingsugen!!


Jag finner inte ord

Det är sant. Jag känner mig bokstavligt talat, d ö d. Jag har svårt att förstå hur jag kan vara så förbannat trött hela tiden! Och kallt är det, från morgon till kväll. Jag behöver ledighet och min pojkväns famn att ligga i. Jäkla toffel jag
är. Jag vet. Men fyfan så bra jag har det på den fronten!! Totalt oslagbart ♥


Vad gör jag annars? Sitter i skolan och vill hem. HEM! Nu. Och fryser gör jag också, men det är inget ovanligt som ni kanke har förstått. Jag hatar hösten. Såhär kallt och jäkligt brukar det väl inte vara?! Eller har jag fel? Jag tänkte på
en sak förut, snart kommer vintern också. Det är ju nästan så man vill gråta.

Tack för mig!
/ Jenny


Jag ger er ett magiskt recept

GUD så kallt det är ute nu! Det är verkligen äckligt kallt. Fan, på mornarna står folk och skrapar is från bilarna. Det är deprimerande! Ge mig sommar!

Skoldagen har gått bra trots min otroliga trötthet. Jag har sprungit runt i myskläder och håret mitt på huvudet i en slarvig toffs. Är man trött så är man.

Nu ska jag sätta igång med maten som min älskling tydligen längtat efter! Och det har jag också gjort. Vi ska äta lasagne idag och till det ska vi göra en grönsallad! Slänger in receptet så får ni chansen att testa det ni också! Underbart, ljuvligt gott!


4 portioner


Du behöver:
400 g nötfärs
2 vitlöksklyftor
1 msk olja
2 msk tomatpuré
2 grönsaksbuljongtärningar
1 krm svartpeppar
500 g KESO cottage cheese grillad paprika
1 dl svarta oliver (urkärnade)
6 lasagneplattor, fullkorn
2 dl riven ost
Gör såhär:
Sätt ugnen på 225 grader. Skala och hacka lök och vitlök. Bryn färs och lök i olja i
en stekpanna. Rör i tomatkross, tomatpuré, smulad buljongtärning och svartpeppar.
Låt såsen koka upp. Rör i cottage cheese och oliver. Varva sås och lasagneplattor i
en smord, ugnssäker form. Strö över osten. Grädda i mitten av ugnen i ca. 30 minuter.
Servera med sallad!


(Jag skippar oliverna tack vare att det är det värsta jag vet)

Helt klart på bättringsvägen

Körlektionen gick superbra igår! Och då menar jag superbra! Teorilektionen likaså. Faktiskt ganska så intressant, eller vänta, nu kanske jag överdrev lite. Vi fick typ lära oss vad allt kostade och hur man byter glödlampor på en bil. Eller okej, nu kanske jag överdrev igen. Äh, skitsamma då. Förjäkla kul var det iallafall och nu känns det att det är på riktigt och att det gäller att ligga i!

Det var underbart att träffa mamma igår och jag har sovit bredvid henne hela natten. Mysigt! ♥ När jag kom hem från skolan idag mötte Simon mig vid bussen och vi gick till Joan's och fikade tillsammans. Otroligt mysigt och skönt med en lugn stund och faktiskt så är det skönt att ha en lugn stund ute, och inte bara här hemma :)

Nu ska vi äta kvällsmat och fortsätta med möbleringen.
Vi hörs senare. Eller hur?!

Ny vecka, nya tag!

Shit vad mycket saker det hände förgående vecka... Jag träffade någon som jag absolut inte ville träffa, jag vurpande och slog backen i huvudet framför massa folk i Norrköping, jag hade ont i magen, jag började gråta i skolan i fredags tack
vare matte B och alla konsekvenser (det handlar inte bara om mig utan det är massor som har hänt. Svårt och förklara), grät framför pappa och Anne-Elise hela fredagskvällen, fick trumhinnan sprucken, åkte till akuten, tjaffsade med Simon
och blabla bla bla.
Jag har haft en jäkligt jobbig vecka och helg alltså!!

Men nu är det måndag igen och jag har gett mig fan på att den här veckan kommer att bli mycket bättre än den förra! Sitter just nu och äter mat, blev matlåda nu när jag har slutat från praktiken och den består av kyckling och ris. Mumsigt! Anledningen till att jag är hemma så här tidigt från praktiken idag beror på att jag ska in till körskolan och köra min första körlektion! Hihi!! Jag ska även på min första teorilektion ikväll. Spännande! Vi får se hur det här slutar ;)

Gillar iallafall pappas kommentar då han ringde upp mig imorse: "Jenny, tänk på att inte hejja på folk när du kör bil med körskolan sen, för det får  man inte göra!! Utan koncentrera dig ordentligt" Och så skrattar han sådär som bara
han kan. Som en liten treåring och är hur gullig som helst - Världens bästa pappa helt enkelt! Så om ni ser mig köra bil i Katrineholm vid 14-tiden och jag inte
hälsar så vet ni varför ;)

Nu måste jag börja packa med mig lite kläder och böcker till morgondagen. Jag ska nämligen sova hos min kära mor inatt. Mysigt! Förresten, Ellenor hjälpte mig att färga håret idag. Min röda färg innehöll för de första för mycket koppar, sedan var den för ljus och för det tredje så var den väldigt uttvättad. Det är svårt att hålla en röd färg fin när man inte orkar hålla på och tona det en gång i veckan! Nu är jag iallafall mörkröd med lite svarta slingor i. Jag gav Ellenor fria händer och det blev faktiskt bra! Jag gillar ju att vara mörk. Hade lite svårt att vänja mig med ljust
och rött hår från att alltid ha varit mörkmörk brun! Men det är roligt att prova på nya saker! Skitkul. Och vem vet, jag kanske saknar mitt röda/koppar hår!?

Nej, nu måste jag sätta fart.
Önska mig lycka till!!
/ Jenny


Utmaningslista!

Skriv sju sanningar om dig själv och utmana sju vänner.
- Jag utmanar er alla som läser det här!


1. Jag är beroende av godis och coca cola
2. Jag har alltid svinkalla händer och fötter
3. Jag tvingar Simon att massera mig varje kväll innan vi somnar
4. Jag äcklas väldigt lätt av personer
5. Jag älskar att bajsa
6. Jag är rädd för mörker
7. Jag är irriterad på min pojkvän just nu som verkar bli jäkligt sen ikväll
när jag mår som jag gör och är hur trött som helst

Ett bildspel som väcker minnen

Jag låter dessa bilder tala för sig själv. Vilka tider, vilka underbara minnen! Det här är endast en tusendel av alla bilder som jag har på den här datorn... ♥ Jag saknar tiderna, jag minns dom som om det var igår och jag tar vara på varenda minut av livet för det kommer aldrig i repris. Aldrig.





















Det blev en trevlig kväll trots huvudvärken

Det blev en spontan mysig hemmakväll med Hanna ikväll. Vi har bastat, pratat, skrattat, kollat på körslaget (som förövrigt slutade väldigt sorgligt - Team Andreas skulle ju ha varit kvar och antingen Team Stefan eller Team Rigo skulle ha åkt ut!!) och tagit igen massor med tid som vi har missat nu när vi har varit ifrån varandra alldeles FÖR länge! Det var på tok för länge sedan jag såg henne så den här kvällen blev verkligen toppen på alla sätt och vis trots att mitt huvud gör ont. Tack Hanna!


Såhär mysig såg jag ut innan jag tog cykeln till min saknade vän

Såhär ser jag ut idag!!



Försökte fixa en snygg bild i paint där jag bland annat skulle klistra in mitt ansikte på bilderna, men som ni kanske förstår så har jag alldeles för ont i huvudet för det. Jag orkar inte sitta här och framförallt inte inne på paint.

Min huvudvärk (hjärnskakning?) beror på att jag hade för bråttom till skolan i tisdags  då jag gjorde en jäkla vurpa på resecentrum i Norrköping. Så pinsamt. Ni ska vara glada över att ni inte hört hela historian - Ni skulle skratta tills ni kissade på er.. Fyfan vad jag skäms!! P.S. Mina knän är blålila som plommon. Vilken vurpa alltså.

En solig lördagsmorgon i oktober

Två dagar sen sist. Hoppas ni har mått bra utan mig! Kan väl börja med och säga att det inte har blivit någon mer träning.. Fan. Det går inte så bra på den fronten.

Nu är det iallafall helg och det behövs för min del. Hade en skitjobbig dag igår vilket jag kände på mig att jag skulle få redan klockan 05:15 då klockan ringde. Men jag gick till skolan iallafall och det skulle jag aldrig ha gjort. Jag hade en dålig dag helt enkelt och fick inte något vettigt gjort på hela dagen känns det som. Behöver inte gå in på detaljer, för mina nära och kära vet vad jag sitter och skriver kring för ämne..

Min älskade mamma fick mig på fötter igen då vi möttes när jag kom till Katrineholm och väntade på bussen som skulle ta mig hem till Vingåker. Hon hade köpt en fin blomma och så söta hjärtan till mig!! Snacka om att känna sig älskad



Mamma sa att det lilla hjärtat skulle jag ha med mig i jackfickan vart jag än befann mig och när allt kändes som jobbigast skulle jag krama om det och tänka på henne. Det större hjärtat som ni ser på den högra bilden skulle jag lägga på ett fint ställe här hemma.. ♥ TACK SÅ MYCKET. JAG ÄLSKAR DIG VÄRLDENS BÄSTA MAMMA!

Nu ska jag hjälpa Simon att tvätta och putsa på bilen. Ha en bra lördag sötnosar.
Puss och kram
/ Jenny



Första steget är taget... Igen

Jag kom hem 30 minuter tidigare än planerat idag. Underbart! Hur som helst, jag hade köpt med mig en stor godispåse hem tack vare att min sockersug var så enormt! Väl hemma så åt jag och Simon mat tillsammans som han hade varit snäll och lagat. Efter det slängde vi oss i sängen och pratade, skrattade och slogs lite (på skoj alltså) Hihi!!

När vi hade det som mysigast och roligast så ringer det på dörren. Och vem står där om inte Micke?! Och vad ville han? Träna såklart. Suck. Som vanligt. Haha. Men tokfan tvingade med oss, ÄVEN MIG och det var exakt 7 veckor och 2 dagar sedan jag tränade sist. Det blev en snabbis på gymmet, närmare bestämt 30 minuter men det är alltid något. En bra början. Så nu kommer nog jag ha en tjatande Micke efter mig som vill träna, träna och träna. Hm, ja, vi får se hur det går! Kanske dags och ta hand om sin kropp ordentligt för olika anledningar. Hallå, jag vill inte se ut som en sjubarnsmorsa och ha en kagge som hänger och dinglar.


Bjuder på en bild på mig och min fina vän

Nu ska jag se på bönderna som söker efter en fru!

Det är en lång onsdag idag

Sitter i bibliotekt och kollar runt på Internet men blir störd av ett gäng coola killar som sitter och skriker "FITTA" tack vare att deras spel inte går så bra. Dom är alltså 17(?) år och sitter inne på tv4 eller vad fan det nu är, och spelar spel som tydligen häger på liv och död. Patetiskt.

Nu återgår vi till mig och min dag istället. Jag slutar skolan 16:30 idag vilket innebär är jag kommer att vara hemma vid 18. Jobbigt. Jag spyr. Typ. Usch. Jag tackar återigen "några i klassen" Puss på er!

Ikväll är det ju säsongstart av Bonde söker fru och det får vi ju inte missa! Haha, nu låter jag som en pensionär igen. Men skitsamma, efter det ska jag se Efterlyst!

Fan så intressant det här blev.
Shit. Jag tror jag dör.
Fyfan vad jag är bra!


"Jennydagen" är nu över

När jag kom hem idag hade min älskling överraskat med söta grejer tack vare att det är min namnsdag idag. Ja, för er som inte vet så är det Jenny och Jennifer som står i almanackan. Hur som helst så visste min älskling det, och även mina andra nära och kära och det är ju såklart det som betyder! Resten skiter jag ju i! :P

Hämtade även ut mina stövlar som jag beställde från Nelly. Men usch så besviken jag blev när jag öppnade kartongen och tog upp dom. Inte alls vad jag hade förväntat mig! Ingen dragkedja, för stora, ful färg och pösiga runt vaderna.. Fy! Dom är så fula att jag inte ens tänker visa er... Sorry! Dom kan ni få tillbaka och göra vad ni vill med - Nelly.com.

Tack för mig!

Dagens

Hallå!

Sitter i skolan och ska snart ta bussen till tåget. Slutade egentligen 11:30 idag men jag stannade kvar och pluggade och detta kommer att resultera i att jag är hemma 4½ timme efter att jag slutat! Suck. Blir trött bara jag tänker på det. Men är man lika duktig som jag så gör man sådana här saker! ;) Ha!

Slänger in en dagens outfit!



Ni får se en"dagens puss" också! Hihi ♥


Oooops!

Klockan råkade visa 12:18 när jag vaknade efter en natt fyll med skön sömn. Ursäkta, sa jag att jag var riktigt jäkla trött igår efter en händelserik dag?!

Nåja, utvilad och redo för nya tag! Ledig från praktiken idag, Ellenor skulle bara ha en kund och sedan arbeta med lite papper. Jag ska självklart passa på att plugga nu istället eftersom att jag inte hann med ett skit ihelgen! Så, let's go!!

Vi har haft en underbar söndag!

Vilken lyckad dag! Det här var precis vad jag behövde efter gårdagen då jag mådde mindre bra och hade det jobbigt med det mesta. Slutpratat om det och nu återgår vi till dagen, söndagen den 4 oktober 2009.

Vi började med IKEA där vi fick med oss precis det vi saknade, förutom en sak, nya gardiner till vardagsrummet. Det fanns verkligen inga som föll oss i smaken så vi får helt enkelt leta vidare! Efter IKEA åkte vi till Marieberg där Simon
äntligen hittade en ny vinterjacka. Skitsnygg!! Så nu är även han laddad inför en kall vinter. Vår dag slutade med Gustavsviks badhus! Fy satan så roligt det är där, helt vansinngt ju! Lagom med folk också, inte sådär proppfullt och 30 minuters köer och så vidare.

Kortfattat: Vår dag har bestått av shopping, Mc'donaldsmat, bad och en väldig massa bus, fika och en hel del skratt! Behövligt och alldeles underbart.

Vi blev verkligen som två små barn inne i badhuset. Sprang runt, åkte allt som gick och åka om och om igen, skrattade med varandra, simmade under vattnet, pussadesoch bubblade i bubbelpoolen. Allt ni kan tänka er! Och det här blev verkligen en UNDERBAR och rolig dag som kommer att kosta mig ett stort blåmärke på höften efter den där jäkla forsen som är alldeles livsfarlig men barnsligt rolig!!


Byt ut människorna på bilderna och sätt dit mig och Simon. Exakt såhär såg vi ut!!

Vi har under dessa två helger fått med oss mycket nytt hem. Mest från IKEA men jag orkar inte fota allt det idag utan ni får nöja er med det som jag fick med mig hem vad det gäller "klädväg" Lite smått och gått blev det allt!!










Att ha sådana här fantastiska dagar tar verkligen på krafterna. Jag är så trött att jag inte kommer att minnas imorgon när jag vaknar att jag skrev detta inlägg.. Nu ska vi alltså hoppa i säng och jag kommer att somna som en fet gris!!

Godnatt
Puss & kram
/ Jenny

IKEA, Marieberg och Gustavsvik idag!

God morgon! För att göra den här dagen mycket bättre än gårdagen så har vi bestämt oss för en liten utflykt! Vi ska till IKEA och inhandla det vi saknar från förra helgen då vi var där. Sedan ska vi till Marieberg, jag behöver lite
leggings och Simon är i behov av en jacka! Vi ska avsluta dagen med att åka in till Örebro och till Gustavsviks badhus! Jag har bara varit där en gång tidigare och det var med pappa, och då hade jag skitkul! Så jag ser verkligen fram emot en trevlig dag, dock utan pappa. Synd. Hoppas ni har kul förresten!!



Även världens lyckligaste tjej gråter ibland

Vilken (ursäkta) jävla helvetes pissdag det här har varit! Jag har haft noll koll på mig själv verkligen. Det hela började redan när jag vaknade i morse. Har gråtit, gråtit och gråtit konstant hela dagen fast jag inte vet varför. Det har räckt med att Simon kollat mig i ögonen eller att någon låt börjat spelats ur högtalarna eller att jag börjat tänka på vad som helst eller att jag kollat ut och insett att det regnat, och så vidare. Ni förstår vad jag menar kanske? Det har liksom bara kommit... Sorgen.

Samtidigt som jag bara vill gå och somna och aldrig mer vakna så är det nog väldigt nyttigt att ha sådana här dagar så att jag sedan kan uppskatta dom bra jag har! Fast det är otroligt svårt och tänka så när jag är som mest ledsen och det inte spelar någon roll vad jag gör, utan tårarna sprutar ändå.

Jag står fast vid att det inte finns någon obehagligare känsla än sorg och ångest. Jag svär på att jag hellre kapar av mig ena handen istället för att gå runt och känna den onda känslan som hugger i mitt hjärta. Det är som (bokstavligt talat) en kniv hugger och att såret blir djupare och djupare för varje sekund som går.

Jag antar att jag inte är ensam om att ha sådana här dagar i vardagen. Och kanske finns det någon som förstår mig en liten aning?! Förstår vad det är jag pratar om. Men eftersom att jag är en person med väldigt starka känslor så känns det som att jag alltid blir lite extra drabbad vad det än gäller. Så att vara en person fylld med känslor kan
alltså vara både positivt och negativt.


Det finns så mycket jag skulle kunna sitta och skriva här, men jag väljer att runda av mitt inlägg nu. Det räcker här. Men nu vet ni, att även jag gråter och mår dåligt ibland. Nu ska jag fortsätta dricka mitt te och pyssla här hemma. Jag är ensam ikväll. Simon gick ut med sina vänner. Det gör ingenting eftersom att det kan vara skönt att vara själv nu ett tag och tänka igenom livet och försöka samla alla känslor, ta reda på vad som svider och försöka göra det bästa av allting.. En sak är säker, och det är att jag är otroligt tacksam över att han finns och att vi delar våra liv tillsammans


Hur går det egentligen till? Någon som vet?

Jag har undrat länge över det här, och undrar fortfarande. Jag ska ta det från början..

Jag har aldrig, och då menar jag aldrig, brytt mig om att sortera eller att slänga sopporna på ett miljövänligt sätt. Jag har alltid fnyst och skakat på huvudet åt det fram tills jag flyttade hemifrån. Jag blev som en helt ny människa på många sätt och här har vi ett exempel; Jag började sortera mina soppor, plast för plast, hushållsavfall för hushållsavfall och så vidare. Jag tror det har och göra med två olika saker. För det första känner man sig mer vuxen när man bor själv och har allt ansvar för vad som händer här hemma och så vidare, sedan tror jag det har med och göra att det finns två olika soptunnor här utanför; en för plast och en för hushållsavfall. Det står liksom klart och tydligt på dom vad som är till vad. Det är som stora lappar ditklistrade.



Men det är en sak jag undrar över. Jag har spionerat på gubbarna som kommer med sopbilarna och tömmer soptunnorna i några veckor nu. Dom tar ju båda tunnorna och häller i bilen. HALLÅ? Varför gör dom det för? Finns det som två olika "fack" i bilen eller vad är det frågan om? Sorterar jag i onödan? Jag ger mig fan på att sopporna blandas ihop där inne i den äckliga bilen och att gubbarna skiter fullständigt i att det är sorterat och miljövänligt. Hur går det till egentligen? Vad händer där inne i bilen? Är det verkligen värt att sortera? Blir det rätt fram till slutet?


Det här gör mig sååå förvirrad..

// En fundersam Jenny

Fredag och helg igen!

Äntligen hemma!

Idag måste jag faktiskt erkänna att jag är en väldigt stark person.
Inte för att jag har mycket muskler utan för att jag kämpar och står ut även fast jag tror att febern befinner sig i min kropp. Jag har rullat permanent på tid, rullat Jessikas hår med curler och jobbat matte b i tre timmar och kommit väldigt långt fram i boken! Fyfan så  nöjd jag är över mig själv nu. Vad ska det här firas med tror ni? Godis, popcorn, grönsaker och dipp såklart och världens mysigaste hemmakväll med Simon!

Titta så söt Jessika var idag! Haha, snuttan ♥

Slänger in en dagens



En enkelt och slapp outfit!!

Leggings - Cubus
Stor tröja - Ginatricot
Mysig halsduk - H&M
Skor - Converse
Skinnjacka - Rock'N'blue

Det blev skolan idag iallafall.. Mår sådär, men jag försöker att tänka på annat. Fredag idag ju, och ikväll ska min plutt få ta hand om mig riktigt ordentligt. Hihi!!Jag längtar. ÄLSKAR ju myskvällar tillsammans med min kärkek.

Nu ska jag lägga Jessikas hår med curler.
Sedan ska vi ner på stan en sväng!
Hörs sen allesmamans

/ Jenny


Förresten, tack så mycket..

..För alla filmtips ni gav mig!! Ni är verkligen så aktiva och generösa hela bunten. Inte en enda käft öppnades och kunde tipsa om en enda film. Idioter!

Nu ska jag vara lika aktiva som ni.
Aldrig mer ska jag skriva blogg.
Åt helvete med det här!


Ät bajs

// Arga fröken Söderlund

En till dag åt.... skogen

Sådär ja. Kväll igen! Vad har jag gjort hela dagen egentligen? Inte ett piss rent ut sagt. Bara legat hemma och sovit, tyckt synd om mig själv och ja, drukigt te också såklart. Känner mig... som imorse när jag vaknade. Varken bättre eller sämre alltså. Vet inte hur jag ska göra, om jag ska tvinga mig att gå till skolan imorgon eller om jag ska försöka krya på mig genom att sova, sova, sova och dricka lite te.. Som ni vet hatar jag att ligga hemma och inte göra ett någe, jag blir ju psyk. Fast iofs har jag ju lite och plugga. Matte B och Svenska, Skönlittelatur. Hm, får se hur det blir.

Ska ta mig en dusch och en..... kopp te!
Fyfan så jag håller på egentligen.


Förresten, så smällde jag i mig pizza förut! Så, nu har jag avslutat inlägget på ett bra och positivt sätt. Hoppas ni är nöjda och inte alls lika tråkiga som jag är just nu.

Om 2-3 dagar kommer dom på posten

Kommer ni ihåg stövlarna som jag skrev om för ett litet tag sen? Ikväll beställde jag dom och nu är dom mina!! Somsagt, om 2-3 dagar kommer dom och jag hoppas verkligen att dom passar perfekt! Jag har ett problem när det gäller skor, jag ligger mittemellan 3 storlekar: 35-36-37. Jättekonstigt!

Men jag hoppas att dom blir bra! Lovar att visa er när dom kommer!

Movietajm!

När man är sliten och febrig, alldeles utmattad, så är det absolut bästa sättet att ta hand om sig själv genom att kolla på film och ligga i sängen hela dagen. Håller ni inte med? Mitt problem i nuläget är att jag inte vet vad jag vill se för film.. Har sett massor med bra filmer, både en och fem gånger utan problem, men nu vill jag ha någonting nytt att titta på! Tänkte tipsa er om lite filmer med hopp om att ni tipsar mig tillbaka! Tack på förhand.


Running Scared
är en Amerikans action från 2006. Joey Gazelle får efter ett misslyckat knarktillslag ansvaret för att göra sig av med den pistol som en kriminell polisman skjutits med. Men saker och ting går snett för Joey efter det att grannpojken stulit pistolen och använt den för att skjuta sin far som misshandlar honom. Nu måste Joey hitta pojken och pistolen innan polisen och maffian gör det.

Running Scared är en spännande actionfilm som du inte har en aning om hur den slutar, tack vare att den är överraskande på ett mycket bra sätt!


Imagining Argentina är en Drama/thriller från 2003. En historia baserad på verkliga händelser som är väldigt känsloladdad från början till slut. Carlos Ruedas fru, journalisten Cecilia, är en stark förkämpe för mänskliga rättigheter i ett splittrat och sargat Argentina. Hennes kritiska artiklar om de tusentals människor som har
försvunnit i Buenos Aires tilldrar sig regimens intresse och hon förs bort till ett av landets många hemliga och beryktade fängelser. Utom sig av oro, trotsar Carlos faran genom att försöka ta reda på vart Cecilia har förts. Hans sökande för honom till ett extremt farligt område där han får han märkliga syner. Hans övernaturliga förmåga visar sig kunna hjälpa andra människor att hitta saknade familjemedlemmar. Men hur han än anstränger sig, lyckas Carlos inte hitta Cecilia och han tvingas nu tillgripa ännu farligare metoder, som innebär att han sätter både sitt eget och dotterns liv på spel..

Imagining Argentina är en tung film fullspäckad med grymma sanningar!


Linje 123 kapad är en Thriller som kom ut 2009. Ett gäng tungt beväpnade gangsters ledda av den kallhamrade Mr Blue kapar ett tunnelbanetåg med passagerare och begär  en skyhög lösensumma. Veteranen Zachary Garber, är polisen som förhandlar med kaparna och får de inte sin vilja igenom, kommer de att börja döda en efter en i gisslan. Allt är planerat in i minsta detalj, men frågan är hur kaparna ska kunna ta sig levande därifrån, fångade i en tunnel, omringade av poliser.

Linje 123 kapad är en sjukt spännande film med vissa realistiska grymma händelser som får en att rysa av nervositet!



Tristan och Isolde är en film fullspäckat med äventyr, drama, action och romantik som kom ut 2006. Detta är berättelsen om engelska riddaren Tristan och den irländska konungadottern Isolde och deras passionerade kärlek till varandra, som tvingar dem att bryta alla lagar och som slutligen hotar krigsstilleståndet mellan de två länderna. Regissören har lyckats skapa en storslagen riddarfi lm om mod, heder och ära - och framför allt om en kärlek som vägrar dö och som trotsar alla förbud och gränser.

Tristan och Isolde är en vecker men samtidigt grym berättelse!


Big Daddy är en komedi. 32-årige Sonny Koufax har spenderat största delen av sitt liv med att försöka undvika allt slags ansvar. Men när hans flickvän lämnar honom, för en mycket äldre man, måste Sonny på ett eller annat sätt försöka bevisa att han är redo att bli vuxen. I ett sista desperat försök att imponera på sin tidigare flickvän, adopterar Sonny den 5-årige Julian. Men flickvännen blir inte imponerad. Inte ett dugg. Och Sonny? Han kan inte bli av med Julian igen...

Big Daddy är en film som garanterat kommer att få dig och skratta!

'
Collateral är en thriller från 2004. Jamie Foxx spelar Max, en vanlig kille som levt ett inrutat liv som taxichaffis. Under sina 12 år i yrket har han kört många vanliga och ovanliga kunder, men ingen som han tyckt varit värd att lägga på minnet. När Vincent kliver in i bilen förändras allt. Vincent är yrkesmördare, den bästa i sitt gebit. På uppdrag av en knarkkartell har han natten på sig att lokalisera och tysta fem FBI-vittnen som hotar att sätta stopp för brottsyndikatets verksamhet. Genom en oförutsedd händelse tvingas Vincent improvisera och plötsligt har han tagit Max som gisslan. Under några timmar korsas de båda männens öden, ett möte som kommer att förändra deras liv - för alltid.

Collateral är en film som väcker tankar eftersom att en sådan här handling kan vara realistisk. Berättelsen är spännande och absolut sevärd!


Face off är en action/thriller som kom ut 1999 gissar jag på. I en karusell, på ett tivoli befinner sig FBI-agenten Sean Archer med sin son. Ett skott smäller av och en kula avseddför honom träffar istället hans son. Sean tar upp jakten, besatt av tanken att få fast mördaren. Den iskalla psykopaten och bombmannen Castor Troy skadas under jakten och faller i koma, bara minuterna efter sitt avslöjande; att han apterat och gömt en biologisk bomb, stor nog att utplåna hela San Fransisco. Klockan tickar, men ingen vet var... På regeringens order genomgår Sean en ny
avancerad kirurgisk metod. Han byter skepnad - till mördarens ansikte. Hong Kong- regissören John Woo (Hard Target, Broken Arrow) är mannen bakom denna originella och makalösa actionfilm.

Face off är en cool film som är väldigt intressant!


Just like heaven är en romantisk komedi från 2005. När David  hyr en ny lägenhet är sällskap det sista han önskar sig. Då dyker Elizabeth upp och hävdar att lägenheten är hennes...till dess att hon försvinner rakt framför ögonen på honom. Han är övertygad om att hon är ett andeväsen. Hon är övertygad om att hon fortfarande är vid liv. Medan de söker efter sanningen om Elizabeths förflutna utvecklas deras förhållande från irritation till romantik.

Just like heaven är en mysig romantisk komedi!


Hard candy är en thriller från 2006. 14-åriga Haley kommunicerar med den 32-åriga fotografen Jeff i ett chatforum på internet. Jeffs fyndiga formuleringar verkar fungera för hon går med på att träffas på riktigt. Haley verkar balanserad, oskyldigt flörtig och går med på att posera framför kameran. Jeff ser Haley som en lyckträff, men han
har minst sagt missbedömt läget.

Hard candy är en film som får dig att tappa hakan! Den är otäck, grym och otroligt bra gjord.


Four brothers är en action från 2005. Mark Wahlberg, Tyrese Gibson, André Benjamin och Garrett Hedlund har huvudrollerna i denna täta berättelse om brödraskap, svek och hämnd från den hyllade filmskaparen John Singleton. När deras adoptivmamma blir nedskjuten under ett rån i en matvaruaffär återförenas bröderna för att ta lagen i egna händer och hämnas. Trots polisens protester börjar de vända upp och ner på sitt gamla  bostadsområde i Detroit i sitt sökande efter hjärnan bakom det brutala mordet. Under tiden inser de att de binds samman av band starkare än blod, i detta starka, actionfyllda drama.

Four brothers är en absolut sevärd film!


Music and lyrics är en komedi från 2007. Alex Fletcher, en före detta pop-idol som nu arbetar med att uppträda med någon slags nostalgishow på karnevaler och nöjesparker, får chansen att kliva tillbaka i rampljuset när en av dagens största popdivor ber honom att skriva en duett. Det enda problemet är att Alex aldrig har kunnat skriva låttexter. Som tur är träffar han Sophie, som visar sig ha en begåvning för ord. För att lyckas kommer de dock behöva ställas inför sina värsta farhågor.

Music and lyrics är en vacker film som får musiken att bli någonting speciellt.