Hur går det egentligen till? Någon som vet?

Jag har undrat länge över det här, och undrar fortfarande. Jag ska ta det från början..

Jag har aldrig, och då menar jag aldrig, brytt mig om att sortera eller att slänga sopporna på ett miljövänligt sätt. Jag har alltid fnyst och skakat på huvudet åt det fram tills jag flyttade hemifrån. Jag blev som en helt ny människa på många sätt och här har vi ett exempel; Jag började sortera mina soppor, plast för plast, hushållsavfall för hushållsavfall och så vidare. Jag tror det har och göra med två olika saker. För det första känner man sig mer vuxen när man bor själv och har allt ansvar för vad som händer här hemma och så vidare, sedan tror jag det har med och göra att det finns två olika soptunnor här utanför; en för plast och en för hushållsavfall. Det står liksom klart och tydligt på dom vad som är till vad. Det är som stora lappar ditklistrade.



Men det är en sak jag undrar över. Jag har spionerat på gubbarna som kommer med sopbilarna och tömmer soptunnorna i några veckor nu. Dom tar ju båda tunnorna och häller i bilen. HALLÅ? Varför gör dom det för? Finns det som två olika "fack" i bilen eller vad är det frågan om? Sorterar jag i onödan? Jag ger mig fan på att sopporna blandas ihop där inne i den äckliga bilen och att gubbarna skiter fullständigt i att det är sorterat och miljövänligt. Hur går det till egentligen? Vad händer där inne i bilen? Är det verkligen värt att sortera? Blir det rätt fram till slutet?


Det här gör mig sååå förvirrad..

// En fundersam Jenny


Vart har du praktik? :)

2009-10-03 // 19:33:55
» JENNY

På Ellenors hårvård. Vad undrade du för? :)

2009-10-04 // 18:57:09

Hej spionen! :-) lät lite kul. Kan se dig i kamouflagekläder bakom någon buske... :-) Det är i alla fall superbra att du sorterar!! Men ibland undrar jag också!! Men vi fortsätter sortera, eller hur! Kram

2009-10-04 // 19:38:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback