En "ledig" fredag

Nu är det fredag igen! Och det har inte varit vilken dag som helst, jag vaknade nämligen 10:30 av att jag inte var i skolan! Glömde väl antagligen att ställa klockan igårkväll eller så var jag helt enkelt så otroligt slut att jag stängde av den och somnade om igen. Men jag är nästan 100 på att det förstnämda är det rätta svaret på den knasiga händelsen. När klockan väl har ringt så har jag svårt att somna om, och så har det alltid varit.

Hur som helst, det fanns inte så mycket och göra. Hade varit onödigt och åka till Norrköping för att hinna vara på matten i ungefär en timme. Jag har alltså varit hemma hela dagen idag. Och det har väl varit... skönt. Har passat på att tvätta kläder, klippt och klistrat klart lite pyssel i lägenheten och fixat en massa annat :)


Somsagt, jag har tvättat idag och såhär ser det ut när Simon försöker hjälpa till.
Han tryckte ner mig i tvättkorgen och tyckte att det såg hur roligt ut som helst.
Jag förstår INTE vad han menar med det....

Nu ska vi laga mat och ha en mysig fredag här hemma!
Hoppas ni får det lika trevligt ni.
Massor med kramar.


har en fråga, Hur har du och Simon råd att bo tillsammans i en egen lägenhet? Jobbar ni? skulle vara kul att veta!

2009-10-18 // 13:44:20

För det första skulle det vara "kul och veta" vem du är! Vi har föräldrar som alla andra, vi har sommar/helgjobb där vi får spara undan pengar så att det räcker plus bostadsbidrag och underhållsbidrag. Du vet, här i livet måste man prioritera vad man vill lägga sina pengar/ sin tid/ sin kärlek på och vi har valt att lägga all kärlek på varandra och vi tycker att det är värt att leva tillsammans och kanske inte kunna shoppa lika mycket eller gå på bio varje helg. Hoppas du är nöjd med ditt svar, nästan gång skulle det vara moget om du vågade visa vem du är. Jag lovar dig, vi är inte farliga ;)

2009-10-18 // 15:55:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback