Det som kommer ivägen...

Gissa hur det går för mig att koncentrera mig på plugget? Inte sådär asbra kanske... Är det bara jag, eller finns det någon som håller med mig, att när man måste plugga så letar man alltid efter andra saker att göra!? Man sitter till exempel, som ett jäkla pucko, och tänker: Nej, juste, jag måste kolla Facebook. Eller: Jag måste bara kolla in den där bloggen lite snabbt. Eller: Jag ska bara ringa det där samtalet. Eller: Nu börjar jag bli lite hungrig, jag går ut i köket och kollar om det finns något gott. Eller: Jag måste bara skriva om det där i min blogg nu medan jag kommer ihåg det. Eller: Juste, det där braiga programmet går på tv;n nu, jag måste se! Och så vidare, och så vidare....

Jag förstår inte varför det alltid är samma visa när jag måste plugga!? Jag blir så trött på mig själv OCH på plugget att det slutar med att jag bara stänger ner skrivprogrammet eller slänger ihop boken jag läser ur.

Nu har jag dock kommit igång ganska så bra, och det har jag min älskade mamma att tacka för. Hennes hjälp gav mig inspiration och energi att börja skriva, och hörreni, vet ni vad det bästa är? När man väl kommer igång så är det både roligt och väldigt enkelt.


♥ A flower from my mum ♥


» Mamma

Hoppas det gick bra.

Kram <3

2010-10-24 // 18:57:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback