Inte vilken kvällsmacka som helst

God kväll!

Sitter här alldeles nyduschad och lyssnar på ett av Celine Dions alla härliga album. Hon är en riktig pärla den där kvinnan med en röst som får en att rysa och känna harmoni. Ärligt talat alltså, det är något speciellt med henne tycker jag. Personligen så kopplar jag av väldigt bra när jag lyssnar på hennes underbara låtar. Jaja, nog om henne.

Har varit över hos mamma en sväng på kvällskvisten. Jag och killen hade springtävling dit efter middagen (observera att vi bor på samma "gård", hehe) och möttes av en härlig trollunge i dörren som gav mig världens bamsekram. "Trollungen" tänker ni "Vem är det?" Det är min underbara systerdotter. Vi busade ett tag tills pappa Matthias kom och hämtade henne. Därefter blev det lite soffmys och datorfixande tills vi begav oss hem igen.

Sitter nu här alltså med nytvättat hår och insmord kropp och avnjuter en asgod kvällsmacka. Det är ju inte vilken kvällsmacka som helst, utan ikväll är det något alldeles extra med min macka. Det är en macka med julskinka och senap på. Mor min skickade med oss lite skinka hem och det tackar man ju inte nej till, för guuud vad gott det är!! Mums mums mums. Tack mammsen!


» Mamma

Vassego, hoppas det smakade bra :-)

Trollungen ja, hon är helt underbar, vad glad hon blev när du kom....ja, Simon håller hon ännu ett liiiitet avstånd till.

Kram

2010-12-07 // 21:30:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback