STUDENTEN 2011

Idag var det den 16:e juli och det betyder att det nu är över en månad sedan jag tog studenten. Jag kan inte med ord beskriva vilken UNDERBAR student jag hade! Allt blev perfekt, precis som jag drömt om och den 16:e juni 2011 är helt klart en av dom absout bästa dagarna i mitt liv. Jag kommer aldrig att glömma den. Aldrig i hela mitt liv!

Jag minns hur otroligt stressad och nervös jag var kvällen innan. Jag planerade med mina nära och kära, testade min klänning 215486643 gånger, övade på studentsången, packade väskan och allt det där... Jag var så nervös att jag näst intill tappade minnet. Jag glömde saker, sa om samma sak om och om igen, grät och skrattade på samma gång och  mådde illa. Det var så mycket känslor och förväntan i mig! Jag kunde inte somna när jag väl kom i säng och det hela slutade med att jag sov ca 2 timmar innan det var dags att gå upp och göra sig iordning...

Efter champangefrukosten masherade vi alla studenter ner till Rentrömmen där avslutningen hölls. Där delades de ut stependium, tal höls, uppträdanden gjordes och allt var i sin ordning. Efter avslutningen masherade vi tillbaka till skolan genom stan och shit så mäktigt det var! Folk gick ut ur affärerna bara för och kolla på oss och det var en sån sjukt härlig känsla att gå runt och blåsa i visselpiporna och skrika av lycka medan alla glatt tittade på.

Tiden innan utspringet kändes som en evighet. Vi alla (och minst sagt jag själv) var så ivvriga och taggade! Har aldrig känt ett sådant pirr i min mage som jag gjorde när det väl var dags. Vi stod och sjöng och blåste i våra pipor så vi överröstade rektorn som försökte hålla tal framför de hundratals nära och kära som var på plats. Vi frisörtreor har aldrig varit så tighta som i denna stund. Eller så glada.

Att springa ut var helt jävla amazing! Har aldrig någonsin känt en friare och/eller härligare känsla förut. Var helt galet! Vill bara göra om det igen, igen, igen och igen. Blev så himla glad av att se min familj och mina vänner stå där och ta emot mig med öppna armar och glädjetårar i ögonen. Det värmde så mycket i hjärtat! Och sen flaket då, uj uj uj uj uj så kul det var!!! Vi åkte i nästan 2 timmar och ni kan ju bara TÄNKA er vilket drag det var! Min studentmottagning hemma hos pappa och Anne-Elise i Spånga blev hur lyckad som helst! Jag kunde inte få det bättre på något sätt. Hela familjen var samlad och firade mig och min stora dag vilket betyder oerhört mycket! Sen vill jag äve tillägga att jag ÄLSKAR Ludwig och Linnea som var med och uppvaktade mig från början till slut. För ja, utan dom hade inte kvällen och natten blivit sådär galet jäkla kul, bra, roligt och oförglömligt! Tack tack tack tack tack! ♥

Bjuder på några av alla hundratas bilder från den här underbara dagen som jag sent kommer att glömma. Dagen som har varit den bäst i mitt liv, hittils! Jag får glädjetårar i ögonen bara av att se det här... ÅÅååååh!!!




























Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback