Döda och borta

Mina händer känns som sandpapper, mina naglar är hur fula och ömtåliga som helst och dom växer inte längre. Jag har panik! Jag hatar fula naglar och torra händer, det är ju det äckligaste jag vet. Usch och fy! Vad ska jag ta mig till? Jag smörjer och smörjer säkert tio gånger om dagen men det verkar inte hjälpa med tanke på hur mycket jag håller på med vatten i vardagen, redan. (Jag är ju förfasiken inte frisör på heltid, än) Och mina naglar har inte riktigt blivit bra sedan jag tog bort mitt gelé utan dom har efter det blivit så fula och omtåliga. Jag rekomenderar alltså INTE gelénaglar till er. Det verkar absolut inte vara nyttigt för era riktiga naglar utan dom tar jäkligt mycket stryk...

Jag känner mig okvinnlig och ful med äckliga händer och naglar. Vad i helsike ska jag ta mig till?!!!! Mina naglar har stannat i växten totalt! Jag får inte ens ut som så att det blir en "kant" Det är hemskt! Vad ska jag göra???!



Jag saknar att ha såhär fina naglar....


» Sara

jag har också problem med mina händer nu när jag också håller på med vatten massa. köp en riktigt bra handsalva, smörj ofta och ös alltid på massa innan du går och lägger dig. det funkar för mig!

2010-02-08 // 21:39:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback