Braceface-Jenny talar ut

Sitter i soffan med en tallrik mat som sällskap (när inte Simon är hemma så får man underhålla sig på annat sätt) och känner i hela kroppen hur skönt det är att vara hemma! Ja, det blev en lång dag idag. Kom hem strax efter klockan sex och nu sitter jag somsagt och äter. Maten går sakta men säkert in i munnen och sedan ner i magen! Det är inte det lättaste att äta sig mätt när det värker i hela käften. Ja, för fy tusan vad ont jag har!! Det spänner i hela munnen verkligen, och jag kan knappt prata för att jag har så ont, trots att jag har knarkat alvedon sen igår..

Som ni mäkrer så tycker jag att det här är jättejobbigt. För det första så gör hela "tandställningshistorian" mig trött. Jag menar, efter att ha dragit ut fyra tänder, gått regelbundet till specialisttandvården i tre år och haft räls i 2½ år och lidit och haft ont, missat massor med tid i skolan, varit allmänt ful och inte kunnat le på kort (det har jag ju gjort iallafall eftersom att jag alltid skrattar) och så kommer det här tillbaka som en jäkla käftsmäll - Att tänderna börjar flytta på sig från att ha varit perfekta efter alla dessa år jag slitit... Klart det är irriterade och otroligt jobbigt. För det andra så upplever jag att det gör sjukt ovanligt ont i munnen/tänderna just nu....? Vet inte om jag inbillar mig mitt i all denna ångest och ledsamhet. Kanske, kanske inte. Jobbigt är det iallafall. Men jag har massor med underbara människor runt omkring mig som stöttar mig till tusen ♥ Och jag vet, jag kommer att bli så nöjd när det här är över. Jag vet det. Och jag längtar så att jag nästan spricker!!

Jag fotade mina tänder igår innan jag gick till tandläkaren.
Som ni ser så är dom inte speciellt vackra, utan jäkligt ojämna och fula. När jag tog bort tandställningen för 1½ år sedan så var dom SPIKraka och jättesnygga!! Fattar ni hur mycket dom har flyttat sig? Ni som känner mig och vet hur mina tänder har sett ut, vet vad jag pratar om. Såhär fula och ojämna har dom iallafall lyckats blivit och det är det som jag ska återställa nu under..... ett tag:



Fula va? En jäkla skillnad mot när jag tog bort rälsen för 1½ år somsagt...

Jag ska hålla ut, trots att jag känner mig som 13 år igen. Jenny med tandställningen och luggen är tillbaka - In real life! Wihoooooooooooow!!!!!!!!!!!!!! FYFAN VAD JAG ÄR GLAAAAAAAAAAAAA'


» Mamma

Du kommer att fixa detta, förstår att det är tufft...håll ut gumman.

Älskar dig, kram mamma

2010-02-11 // 22:33:52
» elina

tycker inte de va ngt fel på luggen, de va fint pårey

2010-02-12 // 00:30:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback