Snälla, låt mig vara?!

Jag vet inte HUR MÅNGA (förlåt, ursäkta mitt ordval) idioter det är som har skickat vänförfråningar till mig på Facebook. Varför jag tycker att dom är idiotiska är för att dom inte känner mig, dom vet inte ens vem jag är och det enda dom vill är bara att jag ska gå på allt dom skriver och sedan..... ja, ni fattar. Och vad har man för liv, när man sitter på Facebook och samlar på vänner som man inte ens känner? Ärligt talat.

Liksom, VARFÖR? Vad vill alla? Tror dom alla att jag är dum i huvudet? Det som är så sjukt i allt är att när man frågar vem dom är, så kan dom inte svara. Och när jag blir "för på" med mina frågor (jag är en sån som frågar rakt ut liksom) så blir dom obekväma och slutar svara. Vissa orkar man inte lägga ner energi på, men ibland kan man inte låta bli. Kan ju ha och göra med att jag är lite nyfiken också, haha. Se några av alla sjuka mail här nedan:


Här slutade han att svara, gissa varför!!




Han erkänner ju iallafall, haha!!






Ja, ibland går det inte att låta bli att "spy"




Man kan tro att detta är ett skämt, men icke.



Den första killen är västeråsare, det är väll inge fel på honom eller vad man ska säga, men jag har typ haft kontakt med honom. Jag kan förstå att det är weird att folk addar dig , men bara så du vet lixom. (:

2010-08-21 // 23:45:55

Ja okej, han nämnde ju något om en "Jessica" så det är mycket möjligt :) Dock så känner han inte mig och jag tycker att sättet han avslutade konversationen var knäppt och obehagligt. Han kändes falsk och opålitlig. Man ska vara försiktig, och det är bara det jag är. Nu kanske du vet vem det är så jag kanske inte behöver gå runt och ora mig över just han?



Tack för kommentaren =)

2010-08-22 // 00:05:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback