Middag och tårta

Ikväll har vi firat en mycket rolig och stor händelse. Som ni säkert redan vet så har min älskade pappa och hans fru köpt ett nytt hus ute på landet som dom håller på och renoverar. Det kommer att bli världens drömhus när det är klart och man kommer att trivas som fisken i vattnet där ute! Dock har det gått tre månader sedan dom la ut det "nuvarande huset" på försäljning och inte en enda kotte har nappat, förren igår och idag, och DÅ gick det hela väldigt fort. Huset är nu sålt!!!


Det är givetvis med mycket blandade känslor som jag kommer att säga adjö till det här huset. Det är liksom det första och enda huset som jag har bott i tillsammans med pappa sedan han och mamma skildes och jag pratar nu om drygt elva år. Klart att det betyder mycket, det här huset. Det finns många minnen här, och som alltid kommer att höra hemma här och det är klart att jag inte kommer stå och skratta dagen då jag stänger ytterdörren för sista gången. Det kommer självklart att bli jobbigt. Elva år, elva fina år, tillsammans med pappa.


Samtidigt som det är många blandade känslor i mig just nu så väger dom glada och förväntansfulla över med råge. Jag är 100% säker på att det nya huset kommer att bli perfekt. Det kommer att bli något speciellt, något nytt, när det ligger på landet och allt. Det kommer att bli supermysigt och jag tycker helt klart att det här är rätt beslut. Det är liksom nu det gäller.


Vi har "firat" med en mysig och god middag ikväll, jag, Simon, pappa och Anne-Elise. Vi har grillat fläskfilè och majs. Till det blev det klyftpotatis, kallsås och baguetter. Supersmarrigt! Och bara för att sätta grädde på mosen eller pricken över i:t, så bakade jag en tårta till efterrätt bara för att göra den här kvällen mer "speciell". Det är ju trots allt en ganska så stor händelse det här ♥






Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback