Måndag och sensommar

Hej på er. Måndag igen, men inte vilken måndag som helst. Idag börjar jag skolan igen efter ett långt och härligt sommarlov, och inte nog med det, jag börjar för sista gången i mitt liv. Känns underbart!! Dock struntar jag i att åka till skolan och ett "upprop" som varar i 30 minuter. Jag ska istället åka till körskolan och plugga teori, sedan ska jag till Hud&hår och vaxa mig och sist men inte minst ska jag ut och övningsköra lite.

Filmkvällen igår var asmysig tillsammans med mitt hjärtegull. Filmen var faktiskt bra (vi hyrde ju "Brothers"), lite tung och otäck, men bra. Jag grät några skvettar, men eftersom att jag hade älsklingen bredvid mig så gjorde det inte så mycket, han tröstade mig ju med sina pussar och kramar, hehe.

Solen skiner idag och det ser ut som en riktigt varm sommardag när man tittar ut. Dock så är det inte så varmt i luften som det ser ut. Mina vänner, det är ju sensommar, snart höst... Därför vågar jag inte springa runt i shorts och korta kjolar längre. Tänk om det blir för kallt, tänk om regnet kommer, tänk om.....

Ha en bra dag allihopa. Vi hörs ikväll igen, fram tills dess har jag fullt upp med annat. Kram ♥




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback